Katus: sokáig nekünk sem ment a fekve szopi, aztán egyszer csak összejött, azóta imádom az éjszakákat! mondjuk V már régóta csak hajnalban kér, de ez mindegy. az az igazság, hogy én utána nem is teszem vissza a kiságyba, ottmarad velünk a nagyágyban. és ha nem elég neki az egy cici, akkor picit felemelem, büfizik, és akkor a másodiknál már tuti visszaalszunk. tehát a tanácsom, hogy próbálgasd nappal, amikor kevésbé vagytok fáradtak, és egyszer tuti, hogy sikerül, és imádni fogjátok!!!
Votiv: én is imádtam a történetedet, és nagyon várom a folytatást!
jó, hogy apafejed itthon van végre! Recca: szerintem is jár a dudizás, ha erre van szüksége a kicsikének. Vince sokáig kb. egy órán keresztül szopizott, és ebben volt persze dudizás is a végén. viszont nagyon nyugodt és boldog kisbaba volt (van
). az esti lefekvés előtti szopik most is eltartanak majdnem egy óráig, de hagyom, mert így teljesen megnyugszik, és teletömi a hasát (most elég neki az anyatejci, úgy tűnik) és jól és hosszan alszik.
Megcsináltuk anyuval a kakaós-datolyás és a fehércsokis-kókuszos golyókat a Praktika adventi száma alapján, és ISTENI LETT!!!