A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Katus, B-nel akkor volt zold kaki, amikor nagyon beindult a foga. meg a nyalzas is erre utalhat.

Neet, az epekovet nem nagyon lehet kipisilni. az a veseko. vagy nem?
egyebkent meg nekem nem valaszoltal arra a kerdesre, h van annak valami ertelme, h kijar a vedono?Kép de nem muszaj am valaszolniKépKép

Zsanci, b.orsi dokineni a demjan-fele lakoparkra keszult koltozni. nemtom, h megtette-e mar, bar erdekelne.
az uszas jo volt, de ti nem nagyon jartok marKép

Fibi, reszben talan azertKépKép

Beet, szep kutyusKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

ZSan!

Vazzeg,nekme nem lesz kocsim szerintem mert ma nem kellett ott hagyni és azt mondták,hogy 72 óra és telefonálnak.Akkor én Mayába BKV?

Ancsi!

Tőlem kérdezted,hogymit árulok?Semmit.Miből gondoltad?

Juc
20170114224602

Recca!

A demján-féle az a Kőérberek?mert arról vannak infoim.barátnőm ott bérel egy üzlethelységet és ki van a feje,mert 300 lakóból eddig 2 db költözött be.tiszta szívásKép

Ha nem ez akkor bocs a belepofért.

Juc
20170114224602

Juc, de az. es azt nem tudja veletlenulKép a bnod, h az orvosi rendelo uzemel-e mar? mert arrol beszelunk. egyebkent meg ez egy lakopark. hat mit lehet varni tole? nem sok jotKép

Zsan, Neet, jokivansagot tovabbitom. bar szegeny papanak a bele is kilog, ugy hajtjak a mhelyen, koran megy-keson jon, alig latjuk, aztan ma ejjel meg B musorozott par oracskat, ugyhogy baromi kipihenten ment ma elKép

ruz, ez a jogra jaras nagyon komoly. nem vagy semmiKép

Coolio
recca

Zanza: el tudtok minket vinni Szagojába?

Dóra: Kép örülök! egyébként ez az idő is elég álmosító, ááááááá

Kicsit összepakolok, mert jön anyóska-félém, aztán eldőlök picit, ha V engedi.Kép

cupppp!
ficánka

Recca!

megkérdezem és írom az infot.
20170114224602

Juc, koszi. szuperKép

Coolio
recca

Köszi nektek a választ!
Igen, minnél előbb meg szeretném tudni,hogy mi az igazság erről a sima vagy-császár szülésről.
Pénzt meg így is úgy is kap a doki, bárkiről van szó, csak nekem az a szimpibb, ha nem kéri előre,mert az is sok mindent tükröz valakiről :-)))
Sajna, az ilyen elég ritka.
Amúgy meg az én dokim is most már elkér 7000.- ft-ot egy terhesgondozásért,úgyhogy fölös is volt a kérdésem.
Nekem a kislányomnak a lába is rosszul helyezkedett már el a faros fekvés mellett,úgyhogy ezek a dolgok mindenképp rizikótényezők :-))) ilyenkor azt mondja az ember, hogy császár.
Ez volt, de most tiszta lappal indulok a következőnek, tehát a lehetőséget nem szeretném magam elől elvenni.
sziasztok!
mese77

hahó,
szóval folytatom,mindenkinek jobbulást aki beteg,babának-mamának egyarántKépsajnos nekem meg mennem kell taric számot vadászni az új termékeinkhezKép

fic,
gázok vannak a könyvelőnkkel........nem akarsz nekünk könyvelniKép??????????????addig átmegyek és vigyázok v-re b-velKép
Vendég

Fibi:köszi a könyvcímet,körülnézek.Fic:ez jól hangzik,de mi már nem pestiek vagyunkKép

petergabi

Sziasztok,

Hogy mennyit tudtok termelni, sajna olvasni nem tudok megint, mert tornán voltam Fannival, még mindig beteg és elöntöt minket a szennyviz brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. büdi és guszti, de nem is részletezem.

Hogy ettől vagy mástól, de olyna depi vagyok, hogy majdnem összepakoltam és elköltöztem. Kedvesem totál kikészítettem, majdnem sírt, én meg nem tudom, mi van velem. Totál elégedetlen vagyok mindennel, pedig hát mindenem meg van, még több is mint kéne, van egy csodás párom, egy gyönyörű és egészséges babám, munkám, totál jó fej szülők, szal nem tudom, de mégis már pakoltam is a cuccokat. Mondjuk én tudjátok 2005.06.15óta nem aludtam át éjszakát, egyszerre max 3 órát, de ez is már max..... Lehet, hgoy ettől? pliz helpmiiiiiiiiii

Kép
Kép
johanna1975

Pocak!
Nagyon ügyi vagyKép , mindjárt küldöm is a fotókat!

Zsanci!
Végre má' valaki leírt konkrétan egy maya-időpontot Kép...remélem eljutok Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Johi, nem csodalom, hogy ki vagy borulva fel ennyi nem alvastol. Nalunk csak egy hete megy az ejszakai nem alvas,de zombi vagyok es ingerult.Kép
Gondolom ez a szurke ido sem tesz jot az ember kedelyallapotanak...
Ilyenkor jonne jol egy wellness hetvege, masszirral, egy kis uszas, szauna, szolarium.Kép
Kitartas!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Johi,
lesz ez még igy se...Kép de tényleg. erre fel kell készülni. én 2002. 08. 06. óta nem aludtam át egy éjszakát sem, és most NEM VICCELEK!!! Mire B már leszokott az éjszakai ciciről, addigra már bizony 1x-2x biztos keltem, mert kellett pisilnem. Addigra már 4 hónapos terhes voltam!
Szóval, kitarás, gondolj arra, hogy ha ez egyszer elmúlik, már sosem jön vissza!!!És beszéljünk msn, ha már nagyon nem birod, és épp vagyok...Kép
majd vágjuk egymás alatt a fát...Kép
KITARTÁS!!!!!!!!
Bogárka,
hogyhogy nem biztos, hogy eljutsz mayába jövő szerdán???????????irrrgummm-burrrrgummm!! Még Jucus is jön, szegény bkv-val, hóesésben, özönvizben...Ugye, Jucus???????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Recca,
tudtam!! Hogy valaki(mi) kimarad... bocsi. Szóval, hogy vnéni mér jön, azt nem tudom, gondolom, jobb neki meghitt otthonokban csodaszép babákat bámulni, mint az irodában (rendelőben) ülni. Csak erre tudok gondolni. Egyébként nem tudom. Elbeszélgettünk kutyáink téltúlélési szokásairól, és ennyi. Kb 10 percet volt itt. De az is lehet, h ez egy titkos felmérés, és midnenféle statisztikát kell gyártaniuk... vagy csak kevés a gyerek a körzetünkben, és ráér. Kép

Pisilni való követ összekevertem, bocs. Remélem, sose fogom tudni, mi a kül.ség.

Nem akartok egy maját valamikor 20. utánra tenni?? Mert akkor Eszter és én is mehetnénk. Vagy ott már mindenki karizik orrvérzésig? Akkor majd máskor, no para.

Johanna,
az alvás miatt van, hidd el. Ha sikerül többet pihenned majd jobb lesz. hajrá.

Beet,
megbocsájtva. Kutya széép!

Dora,
ha szilárd a cucc, gyerek kipöcköli, mert zavarja, nem? vagy te egy kis zsepisarokkal? Porszívó a darabossal úgysem bír el. Sztem. Eszter addig "vakarássza" a nóziját (ököllel gyúrja), amíg meg nem szabadul a cucctól. Vagy szóljak rá, hogy nem illik? Kép
neet
neet

Dora,
micsoda biggyesz! Kép
neet
neet

HalihóKép!

Gigi: az van, hogy én már ezer éve nem könyvelek élesben, mert az nem tetszett és más munka után néztem. nincs valami más, amit tudnék segíteni neked, csak hogy gyertek b-vel vigyázni v-re?Kép vagy ha amúgy jönnétek nem vigyázni? és tényleg, nézzek körül az ismeretségi körben könyvelés-ügyben? ha igen, leméljük! Kép

Gabi: tudom, hogy Ti már nem Pest, de vagyunk itt egy páran onnan, akik szívesen segítünk egy könyv-átvételben, pl. én is, és akkor csak ide kell jönni pl. hozzám érte. célszerű egy hozzátok közeli ill. könnyen megközelíthető ember, aki bevállalja. de tényleg szívesen segítek, szólj!!! Kép

Johi: ez tényleg borzasztóan hangzik! Kép és teljesen érthető az állapotod! gondolkodj azon, van-e arra lehetőség, hogy valaki segítsen Neked pár napig ha lehet 24 órában, hogy kicsit be tudjad hozni a lemaradást. nagy szükség lenne rá, mert az a "rákfeneség", hogy ez a feszültség átragad Fannibabára, és akkor megint csak nyugtalan ... nem akarok ám prédikálni, lőj le nyugodtan! de az is biztos, hogy egyszer véget ér ez az időszak, és légy büszke magadra, hogy ezt a sok fáradtságot is kibírtad a gyermek szolgálatában. Kép

Zsanci: a Te fejed köré pedig glória emeltessék! Kép

Dóra: igen-igen welness hétvégét mindnyájunknak karácsonyra! szauna, szolárium, masszázs, úszás, termál, pakolások, gyümölcslé, saláta ééééééééééééés 10 óra alvás egyben! "mert megérdemlem!" Kép
ficánka

Neet: Vince-biggyesz képére gondoltál?

Száraz fikuszt tényleg nem nagyon lehet orrszívóval kiszedni, és előbb-utóbb ki is tüsszenti, ha nagyon összegyűlik, és már zavarja a légzést, és befújom a tengervizest, és aztán füri előtt megnézem, mi az ábra, ha nem múlt el a dugesz, kicsit szívózok, és akkor úgy kijön. de ezzel tényleg nem nagyon kell foglalkozni. SZERINTEM ...
ficánka

Fic,
arra, de mivel Dora tette fel... Kép Elvégre az ő csaja súgdosott neki biggyesztő dolgokat, vagy félreértek valamit?
neet
neet

Kedves Csajszik!Készítettem egy "remekművet" Nektek:https://www.babanet.hu/album/main.php?album=7871

petergabi

Ha esetleg valaki lemaradt küldjön fotót/ha lehet kórházit/és máris pótlom!Kép

petergabi

Tudna nekem vki segíteni: a Bálint Balázs doktor telefonos elérhetőségét szeretném megtudni, akár e-mailben is, köszönöm.

szabo.ferenc@aotk.szie.hu
klebsiella

Neet, ha meg csak sugdosta volna.KépKép

Ok, gyurma marad.Kép

Gabi, www.bookline.hu 399 penzert kiviszi a konyveket, 10ezer felett ingyen. Ha tobb konyvet veszel tuti megeri, mert egy csomo kedvezmenyt adnak!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Petergabi, nemhiaba mondtam multkor hogy fantasztikus csaj vagy!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Kleb,
én sajna nem tudok segíteni, de valaki biztosan és hamar is. Kép
neet
neet

Ja es bookline-on is rengeteg konyv van, csak xar a Kategoriak menu. Erdemes mondjuk Librin kinezni a konyvet, aztan beirni a keresobe. Vannak olyan konyvek is, ami nincs Libriben/Alexandraban!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Neet: igen-igen, Kata "súgdosott" Dórának, hogy vegye fel, erre Vince megsajnálta őt és bigggyyyyyyyy Kép

Dóra: ránézek én is erre a bookline-ra, köszi Kép

Gabi: tökügyi vagy, és köszi Kép annyi csak, hogy bekerült aranyhajú Benke is, de sztem ő már "tiszteletbeli" szentimrés Kép

Kleg: én se nem t'om, bocs!
ficánka

Dóra: és ezt az általam favorizált diszkontkonyvesboltot nézted már?
ficánka

Dora,
nalunk a gyurmat ki szokta tüsszögni elöbb-utobb, én is hagyomKép
Bár mostanában többször bedugul az orra, és semmit nem látok, meg szivoval sem jön... Kép az mitöl lehet???

Fic,
aranyos vagy, de én sem vagyok már pesti, a diszkontos könyv miatt iromKép

Recca,
denagyon titokzatos vagyKép Akkor B még Halak? dejoKép

KépKép
fibi

Csajok, úgy jó 4 óra múlva írhatnám, hogy most egy éve, hogy megindult a csaj az első fájásokkal, de akkor már nem leszek gépközelben, asszem. BKt nézek olyankor, akárcsak tavaly ilyenkor.. Kép

Blaye,
Vince mikor jelzett először, hogy na anyafej, készülj, mert jövök!?
neet
neet

Johi,
tudom hogy nem vigasztal, de én egy éve nem alszom át az éjszakat. Az elsö félévben én is rengeteget kiborultam, napközben probaltam én is aludni, az idönként segitett. Aztan ratertem a reggeli tejeskávéra, meg sokat setalunk, olvasok, igy elviselhetöbbKép

KépKép
fibi

fic,
mindjárt mélekKép
Vendég

fic,
románzsuzsira mailtem.
cupp
Vendég

johi,
tudom miről beszélsz..........nem lesz jobbKépmajd ha a gyerekek kirepülnek és a kutya is megdöglik végreKépna majd akkor,addig meg kitartás!!!!!sztem akinek gyereke van nem alussza végig az éjszakát....vagy mert bébi eszik vagy mert kiesik a cumka vagy mert jön a fog aztán "csak" roszat álmodik és a végén azért nem alszol mert gyerek bulizni van és addig nem fogsz elaludni míg haza nem értKéplegalábbis én anyám ezt csinálta,mikor hazamentem láttam hogy libben a függöny és akkor aludt nyugodtan ha tudta hogy én itthon vagyokKép
néha én is kiborulok de nagyjából hozzászoktam......vígasztaljon hogy másnak sem jobbKép
Vendég

Mindjart probalok visszaolvasni. Tegnap nem aludt napkozben a lanyom, ugyhogy ezzel delutan nagyon kiutott mindkettonket, en persze bunrossz anya modjara meg kiabaltam is vele, de aztan olvasgattam kicsit a suttogo 2-t, amiben nagyon vad sztorik voltak alvasproblemas gyerekekrol es rajottem, hogy az en lanyom tulajdonkeppen egy konnyen kezelheto kisangyal, aki aztan este fel nyolckor vegre el is aludt es reggel 8 utan ebredt. Persze ma delutan megint vergodes volt, es most negykor sikerult egy kis setaval kiutnom. Nemtom miert nem akar/tud/bir itthon elaludni napkozben.

Ja, es voltam hazidokinal, mert mar megint faj a torkom (meg megmutogattam neki az egyhonapos laborleleteim), aztan fuleszeten is, mert meg mindig faj a fulem es most belenyomtak valami kenocsos vattat, holnap delelott mehetek vissza, hogy kicsereljek. Es talan meg a gyereket is el kene vinnem dokihoz, mert ez mar a nemistudomhanyadik eset, hogy mikor o par napja taknyos, akkor nekem megfajdul a torkom, mindig ugyanigy vagyunk betegek, ugyhogy talan megnezhetnek az o torkat is. Meg jo, hogy nincs honk meg ilyesmi.

JOHI !! Biztosan az alvas miatt van! Kerd meg apat, hogy pentek es szombat esteken (gondolom hetvegen nem dolgozik, tehat akkor tud napkozben pihenni) o keljen a kisholgyhoz, az mar heti ket ejszaka! Vagy ha meg szopizik ejjel, akkoris kiveszi meg visszateszi a kisagyba, hogy neked ki se kelljen kelni az agybol, ha kell atpelusozza. Es sajnos ez a kisgyerkocokkel jar, de azert ne vedd komolyan Zsancit, mert csak jobban elkeseredsz, o allati peches, hogy mar evek ota nem alszik rendesen, ez azert nem altalanos dolog. Es ha gondolod, hogy eleget eszik Fanni, es nem is annyira ehes, mikor felebred, szoval lehet, csak hogy megnyugtatasra kell neki a cici, hogy konnyen visszaaludjon, akkor nyugodtan probald ki, hogy vizet adsz neki, vagy valami mast, hatha rajon, hogy tulajdonkeppen nem is kell neki olyan gyakran felebrednie Kép mert tokjo es tokfontos dolog a szoptatas, de azert nem vagyunk rabszolgak, neked is szukseged van pihenesre!
moose

<font color="0000ff">Sziasztok!
Csak bejelentkezem, hogy élek és virulok, kiscsajom is eszik, alszik, néha sírdogál, de nem túl sokat.
Én igyekszem sokat aludni, szerencsére hajnalban van, hogy Klári 5 órán át is alszik, így ki tudom magam pihenni, + délután is szoktam egyet szundítani.
Most itt alszik a kezemben, így egykezezek. Kép
Na, megróbálom lerakni, hátha sikerül...
...
Egyelőre nem vette zokon.
Így viszont megyek rendet rakni, az nem megy egy kézzel. Kép
Proone & Klári (11 napos)</font>

KépKépKépKép
proone

johi,
tényleg,moose dumájáról jutott eszembe hogy nekem egyszer azt mondta a védőnéni hogy egy 2 hónapos gyerek éjjel már nem éhes.......szóval elvben akkor már végig kellene aludni az éjszakát és ha felébred persze hogy eszik ha adsz neki de lehet hogy tényleg nem éhes hanem csak nyugtatásképpen cicizikKépén nem tom mert mi hazajöttünk a h-ból és b 8kor aludt egykor kelt és utána reggel 5kor és mire 6 hetes volt végigaludta az éjszakát,azaz 1 órási etetés elmaradt és 5kor volt az első.aztán 3-4 hónapos korában megzizzent,2kor felkelt és reggel 4-5ig party voltKépna az aztán durva volt,2 hét alatt felbuktunk apávalKépde én egy szigorú anya vagyok azaz én az éjszakai evésről úgy szoktattam le hogy nem adtam nekiKépcumkát kapott csak.és a harmadik napon már nem is próbálkozott hanem aludtKépez egy szívtelen dolog volt tőlem,de azért valahol pontot kell tenni a végére mert tényleg nem azért kelt mert éhes volt hanem mert én mindig adtam neki és akkor bolond lett volna nem lefogadniKép

neet,
na küldheted a buszsofőrt értem,igazad van,mókik kora lejártKép
Vendég

Fic, Vince édes! Mayát még itthon megbeszélem, nem merek semmit se ígérni.
zanza

Gabi: csúúúúúúcs vagy!!!KépKépKép

Gigi: méltemKép (végreKép)

Johi: ismerős, én is kb. Marci születése (előtt) óta nem aludtam át éjszakát, és néha kiborul az éjjeliedény... Szereted a csokit, ehetsz???? Az is jót tesz, meg hozzá, ha össze lehet hozni, akkor egy nyugodt félóra egy kád meleg vízbenKép nekem ez eddig bejöttKép

Neet: ez tök jóKép én is így szoktam nosztalgiázniKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Fibi! Hany meter a kozel? Mert nalunk mindenhol van valami elektromos ize, szoval akkor ne is a lakasban tartsam a homeos bogyokat? Gumibelso miatt Brendont kerdezd meg, ott sok abc design van.

Juc, drukkolunk! En is hallottam lezerrol. De biztos attol is fugg, hogy melyik megoldas lehetseges, hogy mekkora meg egyeb parameterek. Es el is felejtettem a kotelezo biztositast. De akkor megugyse ertem, miert hozott egy uveg piat.

Eszti Kép Dejohogyitt! Sracod mekkorat nott! Nagyon helyes, ahogy nevetgel!

Miert jo az egy mellbol etetes? Mert ha kettobol szopizik, akkoris hamar atall a szervezet tobb tej termelesere, ha szukseges, nem? Komolyan kerdezem, mert nem ertem. Es mindjart megint en jovok, huh, almomban mar szoptattam... persze megint rosszul, meg ritkan, meg a nagyobbik gyerkocom fiu volt, meg szules utan rogton bementem dolgozni, meg koltoztunk, meg a ket gyereket csak ugy bedobaltuk egy racsosagyba stb. biztos azert almodok ilyeneket, mert napkozben szornyu anya vagyok, ugye Bogarka?

Rec, nekem sosem volt vernyomasom, mostanaban allatira szedulok, mikor hirtelen felallok, gyerek ma majdnem elrantott, mert epp fogta a kezem... menjel orvoshoz. Teafu nemtom meddig jo, nekem juharszirupbol volt ket kisuvegem, amiket evekig ettem. Semmi bajuk nem volt, pedig a szobaban tartottam oket.

Rylie, en a Barfai utcai rendelointezetben a masodik emeleten folyoso vegen jartam NSTre. Gondolom, akinek nincs valasztott szulesznoje, az ide jon, nem a szuloszobara. Es mindig ott kaptam idopontokat, kovetkezo hetre, de latom mar kaptal telefonszamot.

Dora, Rossmann ujsagban lattam meg olcson ilyen festett fadiszeket. Es elfelejtetem multkor irni, hogy a szarvasos mikulasos hobanfetrengos poen allati jo volt Kép

Votiv! A fuggonyrangatas igenis nagyon bosszanto es szerintem veszelyes jatek is! Ugyhogy en mar regota azon toprengek, hogy fuggony helyett miacsudat tegyek fel az ablakokra. Mert fuggonybol a rovid szerintem allatihulyen nez ki.

Igen Gigi, en is azt hiszem, hogy napolunk, mert mi is mar megint kicsit korosak lettunk. Aztan meg mindjart mindenfele unnepek lesznek, ahh.
moose

Köszi mindenkinek Domi nevében is a diocséretetKép
Cuki bébi, most próbálkozik a felüléssel. Hát haláliKép akkorákat borulKép De dög vagyok kinevetemKép

Jucus!

Kép sajna köveidKép de legalább megvan a baj oka. Ha gondolod szívesen viszlek Mayaba! Csak szólj!

EZÚTON MEGIGÉREM NEM TÜNÖK EL TÖBBÉ!!!Kép

12+(csak 12 éven felülieknek) KépKép

Ma mentem hisztizni a mocsadék parkolótársasághoz, mert annyi türelmi idő sem volt hogy váltsak és bedobjam.
Bemegyek hisztizni erre a rohadt vén Q asszongya mha tudum hogy parkolni fogok miért nincs nálam apró pénz. Kérem miért magánál mindig van? Nagy kuss. Mondom neki nézze itt "csüng" rajtam a gyerek ki venni elmenni váltani stb... ez nem 2 perc. Nem érdekelte. A válsza: pénzváltásra nincs türelmi idő! Erre az én válaszom: Bassza meg a társasáság , kapnak egy nagy pert a nyakukba, és beb...tam az ajtót magam mögött.
Ja és tudjátok mennyi egy óra parkolás a honvéd utcában720. A Nádor utcában pedig 820!!! Ez azért durva Nem???

Hát nem tetvek??? Ez diszkrimináció!!
eszti25

hazajottunk az ikeabolKép

Kép

Coolio
recca

Ja és képzeljétek elküldtek Domival a DR.Vass Miklós Alapítványba(hasonló mint a Dévény) mert Domaházym, kapaszkodik a lábujjaival amikor áll, és a lépegetéseknél kimerevíti a lábijátKép mehetünk gyógyászatbaKép bár megnyugtattak, hogy ez nem nagy baj, csak azért fontos, hogy kezeljék, mert amikor majd feláll, és elindul nem mindegy ezt hogyan teszi.

Valakinek hasonló?? azért picit bennem van a bogár.
eszti25

Lányok: köszi a sok sok biztatást.... máris jobban vagyok. Hát sajnálom, hgoy másnál is van hasonló helyzet. És bitzos tényleg mindenki ki tud borulni, csak ilyenkor én nagyon elvesztem a kontrolt és olyan hülyeségeket vágok a másik fejéhez, amit nem is gondolok komolyan.
Az a baj, hogy Fanni nappal nem hajlandó enni, mert minden más jobban érdekli. Kettő slukkot iszik és már "megy" is tovább. Igy éjszaka pótolja a hiányzó mennyiséget és bizony, akkor tényleg rengeteget fogyaszt. Hmmmmm erre nem tudok még jó megoldást. De köszönöm a biztatást.

Maya részemről Rulez....szerdán. Jó lenen

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johi, hat nalunk is hasonlo a helyzet. es pont mostanaban gondolkodtam azon, h egesz jol birom, vagy legalabbis jobban, mint az elejen, amikor mindig el akartam aludni. pedig szerintem most tobbszor ebred, mint akkor. es akkor ne szamitsuk az olyan mokakat, mint a tegnap ejszakai 2 oras vigasztalhatatlan kukorekolasKép szoval fel a fejjel, szerintem bele lehet jonniKép talan az segit, ha az ember nem mint nyugot fogja felKép

Neet, Kép ezert tenyleg erdemes...

Gabi, ez a kep-sorozat nagyon komoly!Kép
Fic, B nincs is a babak koztKép (vagy mar nincsKép), de azert koszi a "tiszteletbeliseget"Kép

Fibi, igen halak. csak nem te is?Kép

Moose, orvos? aaa, annyira nem vagyok rosszulKépKép

Coolio
recca

betegvotiv ma lelkesen feltelepített egy rútert de nem vett pcmcia-kártyát a pasija számgépébe, ezért nem tudott szülinapi internetet varázsolni apjuknak Kép
és már nem is vagyok annyira beteg, mert tegnap este bekentem magam babyluuffal Kép
István ma egész nap nagyon rossz volt, és legszívesebben jól odadtam volna vkinek, hogy most ne zavarjon, mert aludni szeretnék

Recca, patkányt vettetek ennek az édes szép kis angyalnak???

Johi, próbálj meg kikapcsolódni, nem csoda, ha elszakad a madzag ilyen terhelés mellett. és valahogy meg kéne fordítani a rendszert, h Fanni nappal egyen és éjjel aludjon

és én is pont úgy jártam, mint Gigi, 8-9 hónaposan a gyerek elkezdett újra felkelni éjjelente és jókat lakmározni. de szerencsére erről hamar leszokott, mert kicsit átrendeztem az éttkezéseket, korábbra ment az ebéd, jelképes lett az uzsi (1 joghurt v kis gyümi) és bőséges a vacsora!
és most már a tápot/tejpépet/babatejet se nagyon fogadja el, pedig akkoriban még tetszett neki! igazi ragadozó lett
és röhög, ha sikerül pukiznia, na ez nagyon vicces Kép

votiv 8)
votiv

Beet, eb igen jovagasu. Es szerinte csak szuleid ne jatszanak Lillaval, Lilla jatszhat az ebbel, ugye? Kép

Neet, en kelek, o eszik Kép (tegnap sikerult mar 10kor beletaplalnom, ugyhogy 11tol 8ig aludtam, yeah, persze egyszer nagyon obegatott es akkor atdobtam a mi agyunkba, ugyhogy nem volt teljesen tokeletes a dolog, mert osszevissza rugdosott, meg leturta apat az agyrol, de azert megiscsak 9 ora volt)

Johi, nem tudsz napkozben olyan szobaban etetni, ahol nincs semmi erdekes, nincs jatek, zaj, talan meg a fuggonyt is behuzhatod, hogy tenyleg ne legyen sok latnivalo. Vegulis proba szerencse, hatha bejon.

Rec, ja tenyleg, orvoshoz, bocs Kép egyebkentmeg tegnap elhuztad a hutot es kinyirtad az egereket, es ma mar hianyerzetetek volt, hogy patkanyt vettel Bnek? vagy a romlott teat nem kellett volna meginnod? Kép
moose

ja és azt lefelejtettem, hogy a fogzás egészen új dimenziókat nyitott meg előttük éjszakai nemalvás és vígasztalhatatlan sírás tekintetében Kép

Moose: az egy cici addig elég, amíg abból jóllakik a gyermek. a lényeg csak az, hogy ürítse jól le a cicit, mert akkor lesz jó sok tej. ámbátor ha 2 ciciből szoptatsz, és mindegyiket csak félig szíjja ki, akkor nem lesz több a tejed, mert a cicid úgy "gondolkodik", hogy még van benne, nem kellett, szóval ennyi elég is...
de ha "megérzi", hogy totál elfogyott a tej, akkor gyorsan-gyorsan termelni, még soksok tejcit!
és ha mondjuk az egy cici már kevés, de a 2 még sok lenne, akkor az egyiket kiürítteted, és a másikból adsz még, hogy jóllakjon, és legközelebb azzal kezded a szopit, amelyikkel abbahagytátok.
nekem a mellgyusziig elég volt az egycicis szopi, utána már csak 2ből tudtam, mert az egyikben menthetetlenül kevesebb volt a tej Kép és a legjobban serkenti a tejtermelést az a pihenés és a fejés! ha szopi után kifejed a maradékokat, a köv szopira min. 20%-al lesz több a tejcid!

votiv 8)
votiv

<font color="0000ff">Petergabi!
Köszi! Nagyon szép képeket alkottál. Azért küldök kórházit is. Kép

Kép
Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Votiv, puki lanyoknal is ilyen vicces am! Kép Es az orrabol kifujt takony is (amit o fuj, hogy egyik ujja az egyik orrlyukaban van, kozben masikbol fujja ki az izet) Kép bezzeg, ha en akarom megtorolni zsepivel, vagy porszivni, na az viszont mar ketsegbeejtoen kiborito... ooo, ki is irta, Dora?, a gyurmat is ki kell szedni, es igen, erre van a tengervizes orrspray, hogy elfolyositsa. Vegulis barmi van az orraban, az akadalyozza a legzest! Tenyleg megvarjatok, hogy magatol eltunjon, bunrossz anyak? Kép Neet, most orulj, ha kiszedi, ezt majd ot ev mulva ujragondoljuk Kép

Manoka, itt a ketpocak osszehasonlitas meg a paraim: https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39890/302062.html?1133020834 15:34kor irtam

Mar nem emlekszem ki kerdezte, de itt az uj sztarjatekunk, a mukodo kozlekedesi jelzolampa (csak en nem 690ert kaptam, hanem 1190ert): http://gportal.hu/picview.php?prt=90953&gid=357268&index=12
moose

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: