Fibi! Hany meter a kozel? Mert nalunk mindenhol van valami elektromos ize, szoval akkor ne is a lakasban tartsam a homeos bogyokat? Gumibelso miatt Brendont kerdezd meg, ott sok abc design van.
Juc, drukkolunk! En is hallottam lezerrol. De biztos attol is fugg, hogy melyik megoldas lehetseges, hogy mekkora meg egyeb parameterek. Es el is felejtettem a kotelezo biztositast. De akkor megugyse ertem, miert hozott egy uveg piat.
Eszti

Dejohogyitt! Sracod mekkorat nott! Nagyon helyes, ahogy nevetgel!
Miert jo az egy mellbol etetes? Mert ha kettobol szopizik, akkoris hamar atall a szervezet tobb tej termelesere, ha szukseges, nem? Komolyan kerdezem, mert nem ertem. Es mindjart megint en jovok, huh, almomban mar szoptattam... persze megint rosszul, meg ritkan, meg a nagyobbik gyerkocom fiu volt, meg szules utan rogton bementem dolgozni, meg koltoztunk, meg a ket gyereket csak ugy bedobaltuk egy racsosagyba stb. biztos azert almodok ilyeneket, mert napkozben szornyu anya vagyok, ugye Bogarka?
Rec, nekem sosem volt vernyomasom, mostanaban allatira szedulok, mikor hirtelen felallok, gyerek ma majdnem elrantott, mert epp fogta a kezem... menjel orvoshoz. Teafu nemtom meddig jo, nekem juharszirupbol volt ket kisuvegem, amiket evekig ettem. Semmi bajuk nem volt, pedig a szobaban tartottam oket.
Rylie, en a Barfai utcai rendelointezetben a masodik emeleten folyoso vegen jartam NSTre. Gondolom, akinek nincs valasztott szulesznoje, az ide jon, nem a szuloszobara. Es mindig ott kaptam idopontokat, kovetkezo hetre, de latom mar kaptal telefonszamot.
Dora, Rossmann ujsagban lattam meg olcson ilyen festett fadiszeket. Es elfelejtetem multkor irni, hogy a szarvasos mikulasos hobanfetrengos poen allati jo volt
Votiv! A fuggonyrangatas igenis nagyon bosszanto es szerintem veszelyes jatek is! Ugyhogy en mar regota azon toprengek, hogy fuggony helyett miacsudat tegyek fel az ablakokra. Mert fuggonybol a rovid szerintem allatihulyen nez ki.
Igen Gigi, en is azt hiszem, hogy napolunk, mert mi is mar megint kicsit korosak lettunk. Aztan meg mindjart mindenfele unnepek lesznek, ahh.