A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok Lányok!

Nagyon köszönöm Mindenkinek a sok drukkot!!!
Aranyosak vagytok, hogy gondoltok ránk!

Megtörtént tegnap a mintavétel, ami meglehetősen fájdalmas volt! Utána még délutánig bent kellett maradnom a kórházban. Most majd sokat kell pihiznem, eredmény csak 15.-én lesz. Addig izgulhatok...

Egyébként úgy érzem Levike jól van, nagyokat bulizik odabent, néha jól megrugdossa apa kezét. És egyre nagyobb helyet alakít magának, mert a pocim már egyre nagyobb méreteket ölt.Kép

Mindenkinek továbbra is drukkolok, hogy minél hamarabb, lehetőleg már karácsonyra jöjjön a pocaklakó!
Tündi, örülök, hogy elkezdődött a kezelés, meglátod, hamar az idő!

Bocs, hogy nem írok mindenkinek, de lehetetlen követnem az eseményeket így, hogy havonta egyszer nézek csak be...Kép

Puszi mindenkinek!

Adri+Levike
20+2

Kép

Kép
adriana

Norwell
Utolsó menzitől nézik a terhesség idejét, ebből csak akkor vonnak le vagy adnak hozzá, ha biztosan nem középidőben fogant, illetve a ciklusod rövidebb vagy hosszabb volt mint 28 nap. Ebben az esetben az UH-ból kimutatott méret alapján határozzák meg a terhesség korát. Úgyhogy ne aggódj, a szülés idejét is ehhez igazítják. Szal ilyesmik Kép

Tündi
Vendég

Adri!
Hidd el, minden rendben lesz, nem is lehet máshogy Kép.
Mindenképpen jelentkezz az eredménnyel majd.

Látom, mindenki már a hétvégére készül Kép.
Most én is elbúcsúzom, elindulok a városba kocsival EGYEDÜL, ez lesz a belvárosban az 1. ilyen utam, hogy magamban leszek a kocsiban, remélem minden rendben lesz Kép
Mindenkinek kellemes hétvégét és jó pihenést kívánok Kép !

dido

dido
dido

Sziasztok!
Úgy látom, hogy egyedül vagyok itt hétvégén.
Igen kihalt a fórum.
Bár egész nap takarítottam, most már jó lett volna leülni veletek egy kicsit csevegni.
Tehát kénytelen leszek másképpen elfoglalni magamat Kép

Jó hétvégét: N

Kép
narco

Jó reggelt és szép napot, no meg szép hetet mindenkinek!
Kép Kép Kép
Később jelentkezem!
réka
Vendég

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek! Alig várom a szerdát csajok. Akkor megyek a dokihoz ultrahangra!
Vendég

Egyébként tüneteim csak a mellfájás, de az nagyon! Úgy látszik, engem rókakoma el fog kerülni. Kép
Vendég

Sziasztok!
Én is csak bekukkantottam, mert meló van ezerrel.
Azt hittem lesznek hírek, de nem, nem baj várok. Kép
Üdv: Niki

kancellárka

Sziasztok!

Nem vesztem el, csak nem voltam itthon.

Kati
Ugye a héten mész UH-ra. Kíváncsi vagyok mekkora a babád.
Én is csak a cicimet érzem. A kalácsot mondjuk töröltem az étlapról, mert csak akkor émelyegtem, ha azt ettem és nem is esik jól. Amúgy róka eddig úgy tűnik, elkerül. Kép
A terhesség és szép bőr mítosz rám viszont nem érvényes. Már a mellkasom is tele van patival. Kép Bár, ha ez az ára, üsse kő. Kép

Tündi
Olvastam, hogy már megkaptad az első szurit és csak három hónap kell. Látszik, hogy most fel vagy dobva, hogy történik valami. Kép

Adri
Drukkolok, hogy jó legyen az eredmény. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Norwell Kép
Én is alig várom, hogy akkora legyen, hogy már érezni lehessen a mozgását. De hol van az még? A hasam is csak a rárakódott háj miatt nem lapos. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Majcsi, Kati!

küldjetek fotót, és ezek mindenképpen jó jelek. Majcsi, nincs valami terészetes szer, amivel javítani lehet a bőrödön? Nekem is pattis, de tonikot szeretiKép

Kofa még mindig nem küldte el a szkennelt uh képet, de küldött intrafelvételt a kis huncut StöpszlirőlKép
Kép

Juca
14+5

tjuca

MajcsiKép

Az én mellkasom is tele van kis pattanásokkal.Kép

Azt hittem, csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy kiüt a ragya.Kép

Ilyenkor nagyon lassan telik az idő. Máskor csak úgy repülnek a hetek, most meg ez a két hét úgy telik, mintha 2 hónap lenne!Kép

KatiKép
Vendég

Szerdán biztos hogy változik a vonalzóm, talán tudok majd pontos időtKép
Vendég

Sziasztok!

18mm-es a vezértüszőm a 11. napon! Hát majd meglátjuk!

PG/53 -as termékeről mit tudtok?
Milyen egyéb dolgot tanácsoltok, hogy sikeresek legyünk? Párom már eldobta a cigi!! (2 hónapja)
Én a múlt ciklusban végre természetes úton megszabadultam egy 6,5 cm-es cisztától!

Hajrá mindenkinek!
mot

Szia Lányok!

Dido!
Milyen volt a Harry Potter? Asz'ondják nagyon szomorú...

Adri!
Továbbra is drukkolok értetek! Jó soká' lesz eredmény! Addig azért nézz be hozzánk!

Majcsi, Kati!
Én már most tiszta ragya vagyok, mi lesz velem, ha babásodom? Lehet, hogy tényleg akkorra tisztul majd ki a bőröm? Hát szívesen végeznék már ilyen típusú hatásvizsgálatot... Kép

Kati!
Méghogy lassan telik az idő! Egyet-kettőt alszol és azon veszed észre magad, hogy már előbb érkezik meg a pocakod valahova, mint te! Kép Kép
Unique, Juca, Évi, Annácska, Adri is most lettek pocakosak, aztán már hol tartanak!

Jó nagy pangás volt eddig! De legalább el tudtam olvasni munka közben!
Puszi: réka
Vendég

ÉviKép

Neked hol, és ki csinálta az inszemet? Lennél olyan drága és megírnád?

Köszi, Kati
Vendég

Duddu
Ne aggódj, majd kiderül, hogy rád milyen bőrt osztott a sors. Kép

Kati
Én is azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen, de látom, már legalább hárman vagyunk. A napokat én is rugdosnám, már csak azért is mert szeretnék szabira menni. Kép

Tjuca
A tonik jó. Ez igaz. Amúgy milyen fotóra gondoltál?

Majcsi

Majcsi
majcsi

Mindegy, csak fotót akarokKép

tjuca

Sziasztok! Jóreggelt! (vagyis jó delet, csak egy bnőmnél aludtam, és most kerültem elő) Kép
A patikra állítólag jó, ha élesztőt hamiztok, bár én nem tudok tényleges tapasztalatot írni erről, mert hála engem mindig is elkerültek a ragyák...kopp kopp. KépMeg a szoli is eltüntetni őket. És tudok ilyen minden féle csodateákról is, a salaktalanítók állítólag letisztítják a bőrt, mert ugyebár a szervezetben felgyülemlett salak miatt a bőr is jobban "dolgozik", meg hát önmagában a sok folyadék is segíthet. Hát erről ennyit, ha még eszembe jut vm, akkor megírom. Kép
Hogy telt a hétvégétek? Nekem kicsit uncsi volt, de péntek igazán jól sikerült. Kép Bementem Szegedre vásárolni, utána meg találkoztam a drágámmal, mert ő bent dolgozik. Elmentünk egy teázóba, utána a karácsonyi vásárba, gyrosozni, és végül haza hozzánk. Gyakoroltunk bébit csinálni, de ez még sajna csak az 5. ciklusnapom volt, szal... Szombaton ment játszani (dj), ahova nem vitt magával, vasárnap meg rádióműsora volt. És legközelebb sajna lehet, h csak pénteken talizunk, ami már lehet késő lesz. Kép Na mind1, vagy a szerdai hazautazást választom, vagy a csütörtöki dokilátogatást, ami miatt akkor ez a hónap kimarad...na majd még gondolkodom. Kép Nemsokára jön a vizsgaidőszak is, most vettem fel a vizsgáimat, és hát mit mondjak...fúújjj...sztem a január is elmegy tanulásra, de nem is baj, nehogy megártson a bébinek a sok marhaság a fejemben. KépKép Na meg azt sem bánnám, ha 2007 eleji lenne a picúr, mert úgy nem lesz évvesztes. Kép
Na lassan megyek mikroökonómia Zh-t írni...blaaa semmi kedvem, főleg, h nem is tudok semmit, úh úgyis pót-zh lesz belőle. :P
Jut eszembe, réggebben olvastam valahol, lehet, hogy itt...létezik vm méhpempő, ami segít picit helyrepakolni a dolgokat odalent. Tudna vk erről egy kicsit kokrétabbat írni nekem? Pontosan mi a hatása, meddig kell enni, meg ilyenek...ha vk tud vm homeopátiás, vagy bármilyen más dologról, ami segít ilyen ügyekben, azt is szivesen fogadom. Kép Előre is köszi!
Huhhh, bocsi a sok fecsegésért! Na nembaj, hátha kedvet kaptok ti is egy kicsit a sztorizáshoz, és felpörög a fórum délutánra! Kép Majd elolvasom a termést zh után. Kép
Vendég

Sziasztok!

Kati!

Az inszemet nekünk a Kaáli Intézetben csinálta dr. Kovács Péter. Kicsit elfogult vagyok vele szemben (vajon miért???Kép ), de maximálisan meg voltunk vele elégedve, tesóért is hozzá megyünk majd vissza, ha nem sikerül természetes úton. Szakmailag és emberileg is nagyon "rendben van".
Elhiszem, hogy nagyon várod már a szerdát! Eleinte csak aakkor nyugszik meg a paragép Kép kismama, ha látta a csemetét UH-n.
Ragyákhoz nem nagyon tudok hozzászólni, mert nekem Dóri érkezésekor eltűntek. (szerencsére)
Ja, nagyon jópofa a vonalzód!

Juca!

Ti hogy vagytok? Dolgozol még? Rókakoma vendégeskedik még nálad?

Majcsi!

Fog az a pocak még nőni, ajajj!Kép Engem már könnyebb átugrani, mint megkerülni: a komoly 150 centimhez már 101 centi pocak társul. Este teszek fel képet, csak ne felejtsem el a szita agyammal.Kép

Pusszancs: Évi 26+6
Basszus, már csak 13 hetem van hátra...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

SziasztokKép

Aki még emlékszik rámKép
Kicsit beolvastam hozzátok, és megakadt a szemem Réka írásán.

Réka
Én világéletemben tiszta ragya voltam, és sajna vagyok most is. Már szinte sebhelyes az arcom, mert mindenhol tiszta pattanás vagyok, én hülye meg még folyton nyomkodom is.
De ha hiszed, ha nem, nekem az első babás tüneteim közé tartozott, hogy "megszépült" az arcom. És 9 hónapig egyetlen pattanásom nem voltKép Teljesen helyrejött a bőröm.
Aztán amint megszületett Kristóf, 1-2 kisebb pattanás még a kórházban kijött a rajtam. Viszont mióta 1-2 hónapja megjött a mensim, azóta megint katasztrófa a bőröm. Mint régen.
Sőt nekem a hajam is megszépült. Nekem mindig iszonyú zsíros volt a hajam. De a pocakosság alatt akkor se ha 1 hétig nem mostam meg. Most már persze megint moshatom(moshatnámKép) 2-3 naponta.
Szóval kire így hat, kire úgy a babásodásKép

Na nem rontom itt tovább a levegőtKép
Mindenkinek sok sikert a mielőbbi pocaklakóhozKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok,

Hozzászólás - pattanások:
nekem az elején szintén nagyon sok kijött hirtelen, jó ideig olyan voltam, mint aki folyamatosan menstruál Kép
Aztán hirtelén se szó se beszéd elmúlt mind, most meg azon gondolkodom, hogy elmegyek valami patti-krém reklámba, milyen szép is az ember bőre, ha használja az ember azt a konkrét cuccot Kép Kép

ÉviKép
Nekem a cici udvarban alul minden reggel kicsit kemény Kép Neked van/volt ilyened? Tudod, mi ez?

Puszi

Unique

KépKép
unique

sziasztok lanyok.

most epp depis vagyok.
nem akarom ezt a karacsonyt legszivesebben ataludnam az egeszetKépKépKép

Kép
monyoka

Monyó!Kép

Miért vagy depis?Kép

Ha már megírtad, akkor oszd is meg velünk az okát!

Vagy emil is jöhet...

Mensi???

Puszi, Kati
Vendég

Sziasztok Lányok!Kép

Szép napot mindenkinek!Kép

Velünk minden rendben nagyon szépen fejlődik a kisfiunk,egy tündér volt ahogy kalimpált kezével és lábával tegnap az ultrahangon!1,4 lett az AFP-m azt mondta a doki hogy az nagyon jó és a többi véreredményem is rendben van.
Múlt hét pénteken érezte először a férjem hogy rugott a kifia. Hát ez nekem is akkora élmény volt!Kép
Pénteken már 20 hetes leszek el sem hiszem ez annyira hihetetlen!Kép

Sysy
sysy77

Monyóka!

Sajnálom hogy depis vagy...Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Nem volt nehéz visszaolvasni a hétvégét Kép

Dido Kép, szerintem is a clostitól lehetett a hasfájásod, nekem is szokott lenni. Elmúlt azóta , ugye? Harry Potter tetszett? Mi is készülünk rá előbb-utóbb. Köszi a kérdésed, a lábam már jól van Kép

Adri Kép, nagyon szurkolok, biztos minden rendben lesz Levikével! Kép

Tündi Kép , nagyon örülök a jó híreknek!! Kép 3 hónap így az ünnepek miatt most biztos hamar elszáll!! Kép Kép

Narco Kép, köszi, amit a gyógyszerről írtál, szerencsére jó dokim van, úgyhogy uh mellett szedem a clostit, mindig néz peteéréskor, majd akkor is, mielőtt az újabb adagot elkezdeném szedni, hogy mehet-t. Viszont ő úgy vélekedik, hogy akinek használ, és van tüszője, az szedheti nyugodtan hónapokig, csak annál hagyják abba 3 hónap után, akinek nem használt. Hát nem tudom...

Brill Kép Köszi, nem kell átvállalni a mensit, mert befutott, de azért remélem Hozzád is elérkezik (ha jól értettem várod, ugye?) Kép

Junkó Kép jól telt a hétvége? Kép Örülök az eredményeiteknek!! Kép

Kivi Kép, köszi utólag is a jókívánságokat Kép

Kati Kép, elhiszem, hogy várod a szerdát, de már csak 2-t kell aludni!! Kép

Kisördög Kép, szorítok a zh-ra, tudom, mekkora öröm mikor-zh-t írni.... Kép

Monyó Kép, tudunk segíteni?

Duddu Kép remélem, a héten már kevesebb munkéád lesz, és gyakran tudsz írni Kép Javíts ki légyszi 3. ciklusnapra, és a ciklushosszt is, ha lehet 22-25 napra, mióta szedem a clostit, meg néha utrot, kicsit bizonytalanabb, hogy hány napos. Köszönöm szépen. Neked pedig már csak 4-et kell aludni, jól számolom? Kép

Még annyit magamról, hogy ma kellett volna vérvételre menni, ha nem jött volna meg, felhívtam a dokit, hogy bemenjek-e, és berendelt uh-ra, hotgy addig nem kezdhetem el az újabb adagot, míg nem látja, hogy minden ok odabent. Tök jó fej a dokim Kép És minden rendben volt, úgyhogy mától megint napi 1 closti, és újabb reménykedés, hoz-e a Jézuska valakit Kép

Szép napot mindenkinek az időjárás ellenére Kép

Réka
korek

Dudu,
légyszi tegyél a tábla aljára mert ma meglátogatott piroska.
köszi

kivi
kivi2

Kaptam időpontot, szerdán 3-ra megyek ultrahangra!Kép

Alig váromKép
Vendég

Unique!

Én még nem vettem észre magamon ilyeneket, de holnap reggel megvizsgálom...Kép Nem tudom, mi lehet ez, még nem is hallottam. De biztos nem jelent bajt, ne izgulj!
Hogy van a tündéri nagy lányod?

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szerdán friss infókkal jövök!

Remélem jó hírek!

Mindekinek kellemes napokat!
mot

ÉviKép
Nekem anyum azt mondta, masszírozzam, mert kedz a tej termelődni és ne csomósodjon be. De még nem hallottam ilyet a 6. hónapban...
Jól van a nagylány, köszöni szépen! Ma kicsit nyugisabb napja van (vagy csak nekem van pörgősebb napom és nem figyelek rá napközben? Kép) de azért mindig a tudtomra adja, hogy odalenn dolgozik Kép Vannak napok, amikor sokat alszik, van amikor megy a hancúr non-stop szinte. Na meg este elelvás előtt nem bír magával Kép
Nálatok mi a helyzet?

Puszi

Unique

KépKép
unique

lanyok az a helyzet hogy eszembe jutott mit kapot tolem a parom tavaly karira.Kapott egy ures kepkeretet amibe az iden az uh kepet akartuk.
mivel mi csak a gyerek miatt hazasodtunk ossze igy ugy gondoltuk hogy iden mar belekerulhet a kep.
Anyira de anyira utalom ezt a karacsonyt.
Tavaly ilyenkor mar tobb diszt csinaltam ,az iden egy karacsonyfaag van az asztalon.
karacsonyfat sem akartam de a parom nemengedi,meg nemakarjuk hogy masok is rajojenek hogy nem vagyok jol.
anyosekhoz kell mannunk ebedre,oda sem akartam menni de muszaly mert a sogornom elment es most jon haza majd a volegenyevel aki egy szot sem tud magyarul.
allati lesz mindenki szerbul fog dumalni egesz nap en meg majd lapithatok.
egyszoval rettegek ettol a karacsonytol.
most jott elo mert itt a mikulas es mar nagyon kozeleg az unnep.

bocsi lanyok hogy ez van,de nem erzem igazan jol magam.Kép

Kép
monyoka

Sziasztok!
Úgy látom, hogy nem nagyon írkáltatok olyat, amihez én is hozzá tudnék szólni.

Illetve! Pattanás ügy: a sok A vitamin, azért módjával, eltűnteti a pattanásokat, sőt akár a régi hegeket is kicsit elhalványítja. A Plusvóban szoktam venni üveges répalevet, 160 Ft 750 ml és tiszta répa, meg őszibarack meg alma,de van amelyiket banánlével hígítják. Kóstoljátok meg! Isteni finom.

N

Kép
narco

Unique!

Nálunk a tesómnak indult be nagyon korán az előtej(félidő környékén). Úgyhogy simán lehet, hogy nálad is ez a helyzet.
Mi is jól vagyunk, Dórikám hasonlóképpen aktív, mint Laura: este alig bír magával. Vasárnap mondjuk beijedtem, mert az én örökmozgó csibém délelőtt 11-ig egy rúgást se produkált. Hát persze hogy betojtam... De aztán apa énekelgetett neki egy kicsit, meg játszottak, és erre nagy kegyesen rugdosott egy kicsit...
A te pocid nem szokott keményedni?

Narco!

A répalevet én is nagyon szeretem, főleg ha naranccsal van keverve... Nyami!Kép De banánnal se lehet rossz!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szia Lányok!

Majcsi!
Köszi!! Kép

Kisördög!
Jól értem, hogy külön éltek a pároddal?? Nyugodtan lőj le, ha túl indiszkrét vagyok!
Egyébként mit tanulsz?
Igen, a méhpempő segíthet, én is szedtem, de mikor kiderült, hogy multicisztás lett a petefészkem (2 hónappal korábban még tutti nem volt az), akkor rájöttem, hogy lehet, hogy ettől volt. Szóval csínján kell bánni az ilyesmivel.
De inkább kérdezzük meg Narco-t?

Szóval Narco!
Most lenne mire reagálni! Köszi! Kép

Évi!
13 hét!! Lassan újra lehet Érted/Értetek szurkolni! Kép
Azért, ha sokszor keményedik a pocid, mutatsd meg a dokinak!

Babus!
Miért rontanád a levegőt?? De jó, hogy írtál!
Remélem én is ragyamentes kismama leszek és utána maradhatna is. Mondjuk úgy kb. örökre!! Kép

Sysy!
Gratulálok az AFP-hez. Kép

Korek!
Milyen figyelmes vagy! Köszi, igen, mindjárt itt a péntek! Ja igen, kicsit talán kevesebb a munka, de azért nem unatkozom. Viszont annyira jó volt a hétvégi továbbképzés (sok visszacsatolás, hogy jól dolgozunk), hogy most van bennem energy!
Sajnálom a mensit, már épp kezdtem volna reménykedni. Olyan érdekes, hogy nálad nem működik a pé-től számított 14 nap, vagy ez csak a gyogyószer miatt van?
Tényleg nagyon figyelmes a dokid! Tartsd meg!

Kivi!
Kép Nem örülök! De jó, hogy büntetlenül próbálkozhattok! Kép

Monyó!
Hidd el, meg fog jönni a kedved Karácsonyig!
Nekem is sokszor volt ilyen, hogy nem vártam, mert nem éreztem úgy, hogy tudnék örülni. De meg KELL találnod az élet szépségeit a baba nélkül, hidd el, meg lehet csinálni. Nem mondom, hogy egyszerű, de többünknek sikerült már!
Szeretnék segíteni ebben, de ne hagyd magad ebbe belesüllyedni, mert abból megint nagy veszekedések lesznek, ami már a probléma kinagyítása lesz!
Drukkolok Kép Kép Kép

Szia Mot!
Üdvözöllek a csapatban! Szép tüsződ van! Gratulálok hozzá! Én használtam PG53-at, nem tartom túlságosan megbízhatónak, de vannak, akik esküdnek rá! Létezik LH-teszt is, de az kicsit drágább megoldás.

Puszi mindnekinek:
réka
Vendég

Tyű, most aztán írtam bőven!

Korek!
Így már jó? Kép Kép

Móni, Csibe, Bogi!
Hogy vagytok? Régen írtatok!

Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Kedves Réka!
Jól esik, hogy hiányoltál!!!Kép
Nincs velem semmi különös, megy a suliban ezerrel a munka!
Nem nagyon írtatok olyanokat, amihez szólni tudnék, így csak olvasgatok!
Pár nap és meg fog jönni, de nem is gondoltam, hogy másképp lesz!
Csütörtökön visszamegyünk a term.gyógyászhoz. Amikor pedig megjön el kell kezdenem a vizsgálatokat, mert a Kaáliba az egyik vérvétel a menses 2. v. 3. napjára van előírva. És ha ebben a ciklusban nem tudok elmenni, a köv. még rosszabb, mert valószínű síelni leszek a sulival.Utána pedig már menni kell konzultációra.

Üdv Mindenkinek:
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Köszi Duddu aranyos vagy nagyon!Kép

Sysy
sysy77

Duddu druszám! Kép
Igen, nem élünk együtt. Õ Szegeden dolgozik, és egy környékbeli városban lakunk mindketten (illetve én csak szerda estétől vasárnapig), csak most Szolnokon tanulok, így albiban lakom itt, amíg suli van. Kép Idegenforgalmi és szálloda szakon vagyok, tehát full közgáz. Kép Gazdasági matek, mikroökonómia, gazdasági jog, rendezvényszervezés, politológia, szociolóia...ilyen fincsi dolgokat tanulok most. Kép Valószínűleg a drágám hamarosan elköltözik Pestre, mert ott szeretne dolgozni, meg jobb neki, ha elkerül onnan, ahol eredetileg mind2en élünk. Ezt most hosszú, és bonyolult lenne elmagyarázni, úh most inkább nem...mert nem is nagyon szeretném. Kép Egyébként is sokat vagyunk Pesten a dj-karrierje miatt, szerencsére egyre többet játszik, minden héten van 1-2 buli...ami igazából nem csak buli, többről szól...raszták vagyunk, és ez egy életstílus, ha ez mond vknek vmt. Kép Általában ilyenkor összegyűlik a családias raszta-baráti kör, így sok ember köt oda. Én laktam is 2 évig fent, tehát ha jön a baba, nekem sem lesz nehézség mozdulni. Kép Viszont sztem nekem az elején még szükségem lesz a szüleim segítségére, úh lehet, hogy egy-két hónapig otthon laknék, hogy anyukám tudjon segíteni...ő tanár, és nem tudna otthonról elmozdulni a munkája miatt. Huhh asszem ez kicsit bonyolult volt, nem is várom el, h bárki megértse ezt az egészet... Kép
Ennyit rólam egyelőre. Kép
Huhhh, az azért nem semmi, h a méhpempőtől cisztákat lehet "szerezni"...akkor most mit csináljak? Tud még vk esetleg hozzászólni a témához?
Bocs, hogy nem írok külön mindenkinek, de még sajnos nem mindig tudom köveni, h ki kicsoda, és mi történeik vele! Igyekszem azért, remélem nemsokára menni fog nekem is. Kép Így aztán mindenkinek sok sikert kivánok, ahhoz amihez most szüksége van rá! Kép pussza
Vendég

Még egy picit közbekotyoghatok?
Unique
A 16.hét körültől nekem is folyt a tejcsim, főleg éjszaka, olyannyira, hogy a hálóingem minden éjszaka elázott tőle.
Aztán amilyen hirtelen jött, olyan hirtelen el is múlt, kb. 1 hónapig tartott.
És én úgy tudom semmit se szabad vele csinálni, se maszírozni, se nyomkodni, mert az esetlegesen hasonlóan hat, mint a szoptatás, ami ugye méhösszehúzódást okoz, ami viszont terhesség alatt ugye nem túl jó.
De lehet, hogy rosszul tudomKép

Most már tényleg eltűnökKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok Kép
Csak egy kicsit benézetem hozzátok Kép
Sajnos nagyon nincs mostanában időm, mert beindult az évvégi nagy hajtás Kép
Azért majd igyekszem újra jönni Kép

Évi Kép
Ne hallajak ilyet, hogy már csak 13 hét, inkább örülj neki, hogy már csak 13 hét van hátra és a kezedben tarthatod a Dórát, akire annyit vártál Kép

Teszek fel képeket. Az elsőn még 20 hetes a pocakom, a második már 23 hetes Kép
Kép
Kép

Annácska 23+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Boldog Télapót minden gyerkőcnek, anyukának, kismaminak, és babára várónak! Kép

Kép

Puszil mindenkit Sziszka és a Télapó Kép

szisszka

Sziasztok!

KépTi is láttátok???

Sziszka!
Végre életjel!!!Kép
Köszi és Neked is!
Totyi eredmény?Annyira aggódom...

Dido!
Az időbeosztásom...hát kérem, a vendéglátós feleségek igy élnek, ha szeretnének a férjükkel találkozni.Aztán, ha baba lesz???Lehet, hogy majd sosem látjuk egymást ébren...
Kép A belvárosba vezetés problémamentes volt?

Kivi,Korek!
Sajnálom...Kép
Nekem, meg jöhetne már!Bízom a 40 napban...ennél több még nem volt...Miért nem oda megy, ahol várják???

Dudu!
Nálatok is lassan beindul a vizsgálat!9-én?

Niki!
Sokkal jobban már???Sok munka, sok ücsörgés...

Kati!
Két alvás és láthatod!Vagyis már biztosan alszol, úgyhogy amikor olvasod, már csak egy! Kép

Monyóka!
Előre felesleges rettegni az ünnepektől.Az eszedbe sem jut, hogy jól is sikerülhet???Kép Vagy az a szisztémád, hogy inkább rosszra "készülsz" és ahhoz képest jól süljön el a dolog?...Kép

Norwell!
Jó és rossz gondolat...KépCsak arra vigyázz, hogy a "jó" legyen túlsúlyban!Kép Ha anyuci és apuci is igy kombinál, mit fog tanulni az a gyerek?Kép

Mot!
Kép

Csibe!
Biztos, hogy megjön?Hát, hova megy az a rengeteg drukk, ami tőlünk jön???"Beszélek" butaságokat..., hisz még nem jött meg!És addig,amíg...Kép

Pénteken céges bulin voltunk...Jóóó volt!Apa szervezte a zenekart, a műsort (Maksa), a kaját...Mindenki elégedett volt.Én még maradtam volna, de Marshall "gyerek" anyósomnál volt leadva, úgyhogy éjfélre rohantunk érte...
Most itthon vagyok egyedül (Marshallal)...Tegnap reggel 7-re vittem Apát dolgozni, 1/2 4-re mentem érte...6-tól "lustizott" 9-ig, és éjfélre megint ment vissza dolgozni délutánig...Kép Szörnyű ez a rendezvényezés...Főleg ha szezon van...

Na eldugulok mára...

Puszó Mindenkinek
BrillKép

Mikulás bácsi remélem felétek is járt már!Kép

Kép
brill

Sziasztok!
Megjött a Mikulás!
Szánnal érkezett, hallottam acsengők hangját.
Kép
majd bemászott a kéményen Kép
és a kandalló elé esett Kép
ezek után elővette a listáját, és megnézte rajta, hogy jó gyerekek voltunk, és mit kívántunk Kép, kipakolta az ajándékokat, és felmászott a tetőre, hogy hívja a rénszarvasait Kép.
A jó munka végeztével neki is járt a szórakozás:
Kép

Az ajándék mindenkinek meglepetés volt, én minél kisebbet szeretnék, amely jelenleg még csak mikroszkóp alatt lenne látható. Kép

Szép napot mindenkinek! Kép

Nárcó

Kép
narco

Réka!
Nem tudok a méhpempőhöz hozzászólni, igazából a kérdést sem nagyon értem. De miután ezek nem bevizsgált termékek, így bármit okozhatnak, úgyse tudják rájuk bizonyítani, hogy attól volt.
Ha gondolod utánna nézek kicsit bővebben, de majd csak délután.

Nárcó

Kép
narco

Sziasztok!
Itt is járt a MIKI és hagyott egy képet is magáról:
Kép

BOLDOG MIKINAPOT KÍVÁNOK ÉS SOK AJÁNDÉKOT, NO MEG EGY KIS VIRGÁCSOT!

Sziszka!
Minden nap legyen Miki nap, hogy benézzél!! Kép

Annácska!
Nagyon szép a pocid! Köszönjük a képeket! Meddig dolgozol még?? Nehogy aztán sok legyen! Azóta rendben vannak a vizsgálataitok, ugyi?

Évi!
Úgy szeretnélek látni ekkora pocival. Nincs fotód? Vagy kénytelenek leszünk újra találkozni?? Kép

Kisördög!
Mostmár mindent értek. De úgy érzem, hogy élvezitek az életet, úgyhogy akkor így jó, ahogy van!
Azért néhány dolgot félreértettél. Először is ez csak az én személyes következtetésem volt, hogy erős a gyanúm, h. a méhpempő, az amúgy jól működő peteérésemet kicsit túlműködővé tette.
A másik, hogy a multiciszta alatt ne a "szokásos" cisztát értsd, azt jelenti, hogy 10-nél több félig érett tüszőcske van a petefészkekben, amiből lehet, hogy - pont emiatt - egy sem érik meg. (nekem minimum 20 volt petefészkenként, de remélem, most pénteken már nyomuk sem lesz, bár a tüneteim nem ezt súgják) Szóval a multicisztánál nincs itt a világvége, doki sem akart semmit csinálni vele és állítólag olyan jó UH-gépe van, hogy mindenkiben multicisztát lát Kép

Nárcisz!
Köszi, ha utánanézel, bár gondolom, nem sokat fogsz találni róla. Annyira nem fontos! Kép
Köszi a Miki-storyt!

Brill!
Köszi, igen, 9-én megyek!
Háát nagyon jó kis feleség vagy! Biztos megoldjátok majd baba mellett is a találkozást! Kép

Puszi:
réka
Vendég

Annácska!

Én is úgy értettem, hogy már csak 13 hét.

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Remélem, a Mikulás mindenkinek sok-sok csokit hozott, na meg a "rosszaknak" egy kis virgácsot! Kép

Monyóka!
Nem igazán értem azt, hogy csak a gyerek miatt házasodtatok össze (bár biztos megvolt az okotok, nem szeretnék indiszkrét lenni). Ha jól tudom, az ember nem attól babásodik be... Kép Ne légy pesszimista, próbálj meg +++++++++++-an gondolkodni! Tudom, könnyen beszélek, de csak erőt szeretnék neked küldeni!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Brill!
Hát igen, anyósom is egyre többet emlegeti már, hogy majd ezt így kell csinálni, azt úgy kell csinálni, merthogy a gyereknevelés bla-bla-bla... Én meg meghallgatom, és úgyis úgy neveljük majd, ahogy mi szeretnénk. Kép Bár együtt lakunk, úgyhogy... Igaz, tök jóban vagyok vele, úgyhogy sokat fog majd segíteni nekem.
Jut eszembe, ezeket a kis mozgó micsodákat honnan szeded? Annyira aranyosak! Énisénisénis! Kép

Annácska!
Gyönyörű a pocid! Alig várom már, hogy az enyém is ekkora legyen! (Aztán meg majd, hogy lejjebb menjen, hihi....Kép)

No, szép napot mindenkinek!

Sziasztok

Norwell

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Annácska
Szép nagy pocid van már. Kép

Kisördög
Csak nem a tuti Szolnoki Főiskolára jársz? Te ugye nappalis vagy?

Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Dudu!

Tegnap sajnos elfelejtettem pocisképet feltenni, remélhetőleg ma sikerül. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne találkozhatnánk!Kép
Megvolt ma a cukor-vérvételem, kicsit izgulok, hogy rendben legyen...Kép De Mikuláskor nem születhet rossz eredmény, ugye?Kép

Brill!

Miért olyan biztos, hogy meg fog jönni? Inkább azért drukkoljunk, hogy ne! Szép ajándék lehetne!Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: