Sziasztok!
Nem volt nehéz visszaolvasni a hétvégét
Dido

, szerintem is a clostitól lehetett a hasfájásod, nekem is szokott lenni. Elmúlt azóta , ugye? Harry Potter tetszett? Mi is készülünk rá előbb-utóbb. Köszi a kérdésed, a lábam már jól van
Adri

, nagyon szurkolok, biztos minden rendben lesz Levikével!
Tündi

, nagyon örülök a jó híreknek!!

3 hónap így az ünnepek miatt most biztos hamar elszáll!!
Narco

, köszi, amit a gyógyszerről írtál, szerencsére jó dokim van, úgyhogy uh mellett szedem a clostit, mindig néz peteéréskor, majd akkor is, mielőtt az újabb adagot elkezdeném szedni, hogy mehet-t. Viszont ő úgy vélekedik, hogy akinek használ, és van tüszője, az szedheti nyugodtan hónapokig, csak annál hagyják abba 3 hónap után, akinek nem használt. Hát nem tudom...
Brill

Köszi, nem kell átvállalni a mensit, mert befutott, de azért remélem Hozzád is elérkezik (ha jól értettem várod, ugye?)
Junkó

jól telt a hétvége?

Örülök az eredményeiteknek!!
Kivi

, köszi utólag is a jókívánságokat
Kati

, elhiszem, hogy várod a szerdát, de már csak 2-t kell aludni!!
Kisördög

, szorítok a zh-ra, tudom, mekkora öröm mikor-zh-t írni....
Monyó

, tudunk segíteni?
Duddu

remélem, a héten már kevesebb munkéád lesz, és gyakran tudsz írni

Javíts ki légyszi 3. ciklusnapra, és a ciklushosszt is, ha lehet 22-25 napra, mióta szedem a clostit, meg néha utrot, kicsit bizonytalanabb, hogy hány napos. Köszönöm szépen. Neked pedig már csak 4-et kell aludni, jól számolom?
Még annyit magamról, hogy ma kellett volna vérvételre menni, ha nem jött volna meg, felhívtam a dokit, hogy bemenjek-e, és berendelt uh-ra, hotgy addig nem kezdhetem el az újabb adagot, míg nem látja, hogy minden ok odabent. Tök jó fej a dokim

És minden rendben volt, úgyhogy mától megint napi 1 closti, és újabb reménykedés, hoz-e a Jézuska valakit
Szép napot mindenkinek az időjárás ellenére
Réka