A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Kata!
1000 köszi. KépKépKép
Edina!
Mi látunk ám téged! Kép
Nyuszi!
Ugye, hogy az egyszerû is lehet szép?
UH:Mammutosra nem megyek. Jövõ pénteken cukorvizsgálat és akkor tudom meg, hogy mi a next step. Szerintem úgy 30-32 hetesen lesz a következö.
Lányok!
Én személy szerint nagyon örülök, hogy van arcom a nevekhez. Küldjetek még pls. képeket ha tudtok!
Beszti, Krisztinka, Pucúr!
Rátok különösen kíváncsi vagyok mert a másik topikban olvastam tõletek elõször és sokat segítettetek csak akkor még álnéven írtam.
Halacska 27+2
Halacska

Hello ,

Mindenkinek koszi a valaszokat , tanacsokat !!!
Ugy megijedtem, hogy rogton fel is hivtam a vedonot. O meg azonnal kuldott az emergency-re ...ott laza masfel oras varakozas utan a doki 15 percben elintezett.Csak manualis vizsgalat volt, azt mondtak szivhangot meg nem lehetne hallani, sima ultrahanggal meg nem latszik a masik meg nincs nekik.Miutan kicsit csokkent a dolog mennyisege mire odaertem,es nem volt lazam illetve eros gorcseim igy azt mondta nem kell aggodnom.
Ami viszont nekem uj volt: a doki szerint vannak nok akiknek vegig az elso harom honap alatt az esedekes mensi idejeben van ilyen barnas trutyi esetleg enyhe mensis gorcsokkel kiserve. Szerinte amig a verzes nem elenkpiros , nincs nagyobb mennyisegu mint pl.a mensi vegefele , es nem kiseri laz es heveny hasgorcs addig nem kell aggodni.
Rakerdeztem a hormonszintre de azt mondta , ha eddig nem volt semmilyen ilyen tunet pl.mensi elotti barnas valami , akkor nem valoszinu.Mondta, hogy egy keves verezgetes lehet amiatt, hogy allitolag a mehlepeny a 8-10 het korul alakul ki es most kapcsolodik igazan a mehfalba.

Az egyetlen dolog amivel kicsit elkeseritett, hogy azt mondta, "ha a baba el akar menni akkor nem tehetnek semmit".

Hat az biztos , hogy a 12.-hetig nem fogok nyugodtan aludni :-(

puszi mindnekinek , koszi az aggodast nagyon aranyosak vagytok !

kamelia
kamelia

Szia Kamelia!

Nekem is volt a 8. hét környékén ilyen barnás valami, én is halálra rémültem. De szerencsére nem lett piros, és nem volt görcsöm, de azért elmentünk orvoshoz. Nekem csinált uh-t, és szívhangot hallani tényleg nem lehet, de látni lehetett a kis szivét, ahogy ver. Kaptam valami hormonos gyógyszert, amit végül nem szedtem be. De másnap már nem volt semmi probléma és azóta sem, hála Istennek! Szerintem ne aggódj, attól nem lesz jobb, és próbálj pihenni, semmi megerôltetô. Kép

Margaréta
margaréta (margar&

SziasztokKép

De jó már van fent több kép is a képtárbanKép olyan jóKép

Dójika!

Kép Jó ujra hallani a hangodatKép Szerintem ennyi kórházi tartózkodás után mindenki a kispapával foglalkozott volna elõszörKép

Kamelia!

Örülök hogy végre valahára úgy-ahogy megnyugodhatsz. Azért lesz még uh nem? MÁrmint elküld olyan UH ahol látni???

sasha
17+3
sasha

Margareta ,
Koszi a biztatast ! Kép Igyekszem megnyugodni !

Sasha ,

Nem kuldd, azt mondta ha nem lesz ebbol a barnas valamibol verzes es eros gorcsok akkor nem kell aggodni.Harom het mulva megyek dokihoz elvileg akkor neznek szivhangot stb.
Kb.ket hete neztek meg uh-n akkor minden rendben volt, doki szerint ha most nem lenne rendben akkor annak valami latvanyosabb jele lenne.

Hat , probalok megnyugodni es öt percenkent rohangalok a klotyora , hogy mulik-e ez a vacak :-/ Bocs .. ez tul reszletes volt :-)

puszi
kamelia
kamelia

Kamelia!

Értem, ha doki nem izgul akkor te is próbálj megnyugodni és ha már itt tartunk akkor javasolhatok kamilla teát??? Nemcsak náthára jó, de nyugtató hatása is van és teljesen természetes, csak jót tudd tenniKép Ha ideges vagyok akkor én mindig iszom kamillát és olyan jól ellazit...
Az hogy 5 percenként rohangálsz aklotyóra szerintem teljesen jogos, én is igy voltam amikor azok a buta méhtaró szalagok miatt fájt a pocim hogy nem e vérzekKép

Látod Kamelia én is izgulok most hogy állitólag 17 hetes vagyok mert ma enyhe szurkáló erzés van bal oldalt és most azokat kérdezem akik idõsebbek hogy ez is jól van e???
Aggódom, hogyne aggódnék hiába mondja a józan eszem hogy nincs semmi baj, de a szívem úgy aggódik..

sasha
sasha

Halacska
Milyen alneven???vagy nagy titok??
En nem tudok oda kepet feltenni de megkerem Katat,hogy azt a mit neki kuldtem tegye fel es ha lesz pocakos is/meg nincs/akkor kuldok azt isKép

Kata
Megkerhetlek,hogy amit kuldtem azt tedd fel a kep.tar-ra!!??Kép
Oke a zip,remelem megtudom nezni,de csak a cegesemil a jo a mailboxos nem muxikKép

OFF:Jol megsz...-ott a fonokom,mentem volna vezetni erre 1/2 4-re bejelentkezik `kicsi`megbeszelesre.KépKépKépKépKépKépKépKép

cupi:
Krisztinka/18+5/
krisztinka

Krisztinka
Nem titok csak sok különbözõeket használtam, mert nem forrtam még akkor ki. Kép De Te mindig készségesen válaszoltál és bíztattál. Vmi ilyesmi volt, hogy Juci meg XY és XX.
Már mindegy szinte. A táblázatban nem voltam benne mert viszonylag gyorsan sikerült összehozni Halacskát. Kép

Jó hétvégét Minden Mamának és Pocaklakónak!
Halacska 27+2
Halacska

Kata, sajna nekem is visszajött a levél amit küldtem nekedKép. Mi lehet a baj? Megpróbálom a másik címedre elküldeni.
Megadnád nekem is a képekhez a belépési kódokat? Bocsi, nem tudtam alaposan végigolvasni a korábbi leveleket, akkor most hogyan lehet feltenni majd ide képeket? Nagyon köszi elõre is!

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Közel állok a szüléshez (május 15.-ére vagyok kiírva), és érdeklõdni szeretnék, hogy a VII. kerületben tudtok-e ajánlani jó gyerekorvost.
Segítségeteket elõre is köszönöm
orsi
orsi2

Sasha a baloldali szurás nem jelent semmi bajt nekem máig szokot lenni ma is volt mikorlefelé készülötem a kutyákal mert nem legugolva tetem rájuk a nyakörvet hanem lehajoltam ha nem tartos a bal oldali szurás akor nincs semmi baj .fel a fejejel és tesék mosolyogni Kép puszi csics
csics

Malacka rögtön lenne egy kérdésem mikel a pocaklakonak? mien Ruhák és hány DB kombidresze már van törölközöje is és zoknija is ja és medig érdemes megveni már mint hányas méretig? bocsi a buta kérdésér Kép de sokat változtak a dolgok azota hogy én megszületem igy még anyu se tud minden be segiteni .a baba nemét még sajna nem tudom mikor legutojára UH voltam és megkérdeztem nem tudták meg mondani mert ép a hasán feküdt sajna Kép de mostanra már majd kifurja az olalamat hogy fiu vagy kislány lesz e én kislányt szeretnék a páromnak meg mindegy csak egéséges legyen ez nekem is fontos.pusz csics Kép
csics

Kata megnéztem a fotokat nagyon tetszenek ha rátudom veni a páromat akor holnap én is küldök neked fotot de csak olyan van ami még az eljegyzésen készült azon még nem látszik anyira a pocim de az esküvöiek még nincsenek készen sajnaKép az UH képemet meg nem találom de amint megtalálom elküldöm neked azt is meg ha lesz uj azt is Puszancs csics Kép
csics

Sziasztok Pocistársak!

Bubu!!

köszi a figyelmeztetést a fronthatásra, úgy tûnik Melissát
inkább álmosítja / és engem is / ragad a szemem és holtfáradt vagyok, pedig nem gyalogoltam túl sokat, viszont eljutottam a fodrászhoz / utolsó festésre szülés elõtt /.
Már két hete ezen izgultam, hogy a 38. hét végén még eljussak, mert utána egy darabig nem fogok tudni elszabadulni ennyi idõre....

Iddi!

Köszönöm, hogy drukkolsz!!!

Edina!

tényleg készülõdik a A Babóca nagyon, de most már talán jó esély van rá, hogy a vasárnapot kivárja!
Láttam a képedet, tetszik!

Dojika!!!
Üdv, újra köztünk, szorítok, hogy ezt az egy hetet még mindenképp húzza ki Máté, utána meg...ahogy Õ akarja...

Krita!

Gratulálok a kis Nellihez, sok tejcsit és SOK BOLDOGSÁGOT!

Kamélia!

szerintem se vidd túlzásba az aggodalmat, inkább lazíts!
ilyen tünetek nekem is voltak az elsõ terhességem idején,
kb. 8-9. héten néhány napig, én akkor nem voltam dokinál mert épp nyaraltam a szüleimmel / 18 évesen, és nem mertem még elmondani nekik a babát /, de szerencsére elmúlt.
a barnás trutyi szerintem nem gáz, csak az élénkpiros vér.

Bori!
örülök, hogy újra hallom a "hangod"!!
még mindig nem tudod milyen nemû a Babád??

Kata!!

Ma is nagyon aktív voltál!!
Örülök, hogy jobban vagy, kívánom Neked, hogy ma éjjel aludni is tudj végre!
A fájdalmas mocorgást én is érzem idõnként, tegnap este pl.
olyan rossz volt, hogy majdnem sírtam, de mertem, mert nem akartam megijeszteni a páromat, szegény mostanában minden mozdulatomat, arckifejezésemet figyeli éjjel-nappal ugrásra készen!
szerintem jobban izgul, mint én!!

szóval Melissa is olyanokat csinált tegnap, hogy megállt bennem az "ütõ".
Feszítette szét a pocimat felül kétoldalt, közben a buksiját
iszonyú erõvel préselte a méhszájhoz.
Azt hiszem azért csinálja, mert már nagyon kevés helye van odabent, de nekem is úgy tûnt, mintha bántani akarna...
kicsit nehezteltem is, de aztán elszégyelltem magam...

mindenesetre ma az átlagnál csendesebb, lustább csak
disztingvált mozdulatokat tesz...
persze most meg emiatt aggódom ezerrel...
még a klaviatúra kopogásra sem reagál, pedig mindig szokott
na, alig írtam le megmozdult...okos kislány!

holnap jelentkezz NST után, kíváncsi vagyok mi a prognózis
Dórinál a doki szerint!!

Sasha!

tudom, hogy felesleges mondanom, hogy ne aggódj a baloldali pocifájás miatt, mert én is mindig majd frászt kaptam minden hasi fájdalomtól...
nekem kb. 20.héten szúrt a pocim a jobb oldalon, kb. fél óráig, teljes pánikba estem, bõgtem, még jó hogy egyedül voltam itthon!
...aztán a cicám az ölembe ült, utána kísérgetett mindenhová,ettõl úgy meghatódtam, hogy elfeledkeztem a fájdalomról...és...elmúlt!!!

/ azért emlékszem ilyen pontosan, mert naplót vezetek a terhességrõl és az ilyen dolgokat mindig leírtam./

Puszi Mindenkinek és panaszmentes jó éjszakát!!

Sheila

37+4,5

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Halacska!

Milyen szép pár vagytok!!
és milyen gyönyörû volt az esküvõi ruhád, jó választás volt!!

Kata!

Én is küldenék esküvõit magunkról, tavaly augusztus 4-rõl,
életünk legboldogabb napjáról!!

csak az a baj, hogy az összes nagyfelbontásban lett fotózva...
vagy ez nem probléma??

puszi,

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Én felrakok ide egy képet magamról:
Kép

Pusz:
Virág
Virág (fiore)

Kata,
mit szólsz, ügyi vagyok? Nem hittem, hogy sikerül. Ha már idegesítenek majd az anikált GIF-jeim, amiket ezerszámra töltöttem most le, csak szóljatok, leállok. Kép

Puszi:
Virág
Virág (fiore)

anikált=animált
Virág (fiore)

Sziasztok,

jó kis termést hoztatok össze tegnap délutántól, ma estig. Alig gyõztem elolvasni :-)

Képzeljétek, ma voltam dokinál és vett kenetet egy csomó vizsgálat miatt. Meg belém is kukucskált olyan mikroszkópszerû bigyóval. Azóta barna váladék jön belõlem. Nem sok, de engem aggaszt, mert progihiányos vagyok. A pótlást most kezdtük visszavenni, már csak minden 2. napon van egy. Annyira bepánikoltam, hogy felhívtam a védõnõt. Simán le Ildikózott, miután bemutatkoztam, és elmondta, hogy amíg nem görcsölök, nem vérzek semmi ok az aggodalomra. Hát, nem nyugtatott meg. Ha holnapra nem múlik el, akkor bemegyek a kórházba. Pedig holnap mehetnénk usziba, ahol babaúszásban is gyönyörködhetnénk :-(
Most hogy kiírtam magamból, kicsit jobb. A párom tök ideg, óránként hívogat, hogy mi van velem, és menjek haza a munkahelyemrõl. Legszívesebben ezt tenném.

Sasha, megvan a szülés várható idõpontja: okt. 27. Beírnád?

A tar.hu-s címet én sem érem el, és nekem sincs pocis képem. Van összesen 3 másik képem, azt szívesen elküldöm, ha valakit érdekel. macsek76@mailbox.hu
és örülnék a ti képeiteknek is.

Ja, gratula az új mamának, és sok egészséget, tejcsit.

Kellemes és izgalommentes hétvégét mindenkinek
Lora

Szilcsike engem is gyötör a fejfájás már kb 3 hete folyamatosan. 1-1 napot hagy pihenni, aztán megint kezdi. A doki azt mondta, hogy hormonális okai vannak, sok kismama panaszkodik erre, de néhány hét alatt el fog múlni.

Pusz, Lora
Lora

Ilke!
Mailt megkaptam. Válaszoltam. UH képet felraktam! Kép

Krisztinka!
Képet felraktam, mail megy.

Sheila!
Ne harizz, hogy nem írtam.
Délután már a gépet is kikapcsoltam, olyan nem jól éreztem magam.
A változatosság kedvéért most borzalmasan köhögök. Kép Szegény férjem este 8-kor ment a Gyógyszertárba, hogy hozzon valamit mert már elsírtam magam. Fájt az egész légcsövem és az egész mellkasom a köhögéstõl. Orvosságot nem, de hársfateát hozott. Már két csésze bennem van, most valamivel jobb.

Ezek szerint nemcsak én érzem úgy, hogy Dóri mintha bántana engem amiért nem fér el.
Holnap 9-re megyek, és feltétlenül jelentkezem utána.

A képet küldheted, nem baj ha nagy, majd én átalakítom.

Virág!
Nagyon ügyi vagy! És milyen csinos!!! Kép
Azért ugye igazi képet is látok majd???? Vagy gyõzzem kivárni???? Kép

Lora!
Mail ment!

Kata és Dóri (35.)

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Krita!

Gratulálok a babához és sok egészséget kívánok!

Dojika!

De jó, hogy újra köztünk vagytok, nagyon aggódtunk értetek, nagyon aranyos a párod, hogy mindig tájékoztatott minket. Remélem legközelebb már csak a jó hírekkel jön hozzánk!

Kata!

Amit küldtem esküvõi képet, ha lesz idõd kérlek rakd fel! Ha esetleg törölted, szólj és elküldöm újra, jövõ héten már remélem pocisat is tudok küldeni!

Úgy látom, ez a feszegetés és erõs mocorgás nem csak az én fiamra jellemzõ, elvileg ilyenkor nem kéne már lelassulniuk a gyerkõcöknek?

Lányok!

Szorítsatok értünk is, hogy ne szüljünk jövõ hét csütörtökön és pénteken, mert Angliában lesz az orvosom és nagyon nem szeretnék másnál szülni!

Sasha!

Tényleg érdekes címet írt ki, amikor csak automatikusan válaszolni akartam a leveledre, újból elküldtem a megadott címre remélem, ezt már megkapod. Gratula a táblázathoz! Ügyesen átvetted!

Virág!

Nagyon jó, de azért nem hiszem, hogy ilyen vagy!

Sziasztok

Szilvi és Petike
37+6
bszilvi

Kata!!

Dehogyis harizok!!!
Csak gyógyulj meg, az a lényeg!!!
Próbáld ki a lándzsás útifû szirupot / Theiss / és a gyógynövényes cukorkát / szintén Theiss/ nekem bejött, mikor megfáztam Karácsonykor.
Ma léptetek a 35. hétbe? olyan izgi...

várom a holnapi híreket, képet küldök!
Melissa ma jó kislány és üzeni Dórinak, hogy Õ is legyen jó éjszaka! Majd az NST-n lehet balettozni!!!

Szilvi!!

Kívánom Neked , hogy maradj 2in1 jövõ péntekig!
Te két nappal korábbra vagy kiírva mint én, kíváncsi leszek, mi
sül ki ebbõl...mármint melyikünk neve jelenik meg elõbb a Sasha által készített szuper táblázatban,

Sasha!!,

Gratula, ügyi vagy!!!

persze a "mentorod" sem volt kutya...

Puszi,

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Kedves Lányok!
Talán néhányan még emlékeztek rám. Néhány héttel ezelõtt írtam ebbe a topicba, mert alacsony lett az AFP-m, és tipródtam, mi legyen. Most itt nem részletezem, akit érdekel, akkor az errõl nyitott topicot (Alacsony AFP - kinek van tapasztalata) elolvashatja. Most azért írok, mert akkor megígértem, hogy jelentkezem, ha van eredmény.
Nos, IGEN!!!! Egészséges a kisbabám! Fiú lesz, ez is kiderült az amniocentézises vizsgálatból.
Szóval, köszönöm azoknak, akik gondoltak ránk! Kívánom, hogy senki ne kerüljön hasonló helyzetbe vagy legalább ugyanígy derüljön ki, hogy a babájával minden rendben van!

Idáig nem is mertem ebbe a topicba írni... féltem. MOst töltjük a 22. hetet, a hasam már akkora, mint egy nagyobb dinnye, mocorog ezerrel!

Idáig nem is mertem még olvasni sem ezt a topicot. Féltem beleélni magam, hogy kisbabát várok. Most már itt vagyok.

Augusztus 26-ra vagyok kiírva, de tekintve az elõzményeket, szerintem korábban vették le az AFP-t. Szóval azt hiszem, legalább 4-5 nappal késõbb lesz esedékes. Õ lesz a második kisfiúnk. A "nagyfiú" május 12-én lesz két éves.
Röviden ennyit rólunk.
Most már olvasni foglak Titeket!
Sziasztok, Dorka
Dorka

Sheila!

Akkor jó! Kép
Most ez a tea nagyon bejött, majd meglátom, hogy leszek holnap.
Igen, ma léptünk a 35-be. Kép
Dóri nem nyilatkozott, hogy milyen lesz éjszaka. Remélem jó. Én du. majdnem elaludtam, de erõltettem magam, mert félek, hogy éjszaka nem fogok. A párom hajnal 2-kor megy itthonról, holnap du. jön haza. Kicsit parázok! Kép Hát még õ, hogy el kell mennie. Kép
Tudtomon kívül iderendelte apósomat kocsival, hogy elvigyen reggel NST-re. Ilyen egy gondoskodó apa??? Kép

Mentor: KépKépKép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Dorka!

Ez szuper! KépKépKépKépKép
Én emlékszem rád, mert vártam, hogy újabb taggal bõvül-e a táblázatunk.

Tényleg mégegyszer tiszta szívbõl örülök! Gyere hozzánk gyakran!!!

Kata és Dóri (35.)

KépKép

KépKép
kata007

Kata!

gondolok Rátok hajnali 2-tõl, nem lesz semmi gond, meglátod!!!
hát IGEN, ilyen egy gondos APA!!!

Dorka!

Szeretettel üdvözöllek, és szívbõl örülök, hogy minden rendben!!
Gratula a kisfiúhoz!!
Most már nyugodtan élvezd az áldott állapotot, hiszen olyan
gyorsan eltelik majd!
Én is szinte sajnálom, hogy nemsokára vége...

Sheila és Melissa
38.hét

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sheila!
Tényleg szinte sajnálod??? Kép
Hát én amikor egy éjszakai megfordulásra, az állandó éjszakai járatokra, a hason alvásra, vagy a páromhoz való hozzásimulásra gondolok, akkor igenis jobban szeretném már ha a szomszéd szobába kellene inkább átjárni. Kép
Tudom aludni nem lesz idõm, de most van idõm és mégsem tudok. Kép

Tényleg nagypocisok!
Hogy a fenébe vágjátok le a lábatokról a körmöt??? Kép
Én ma rászántam magam, de a saját kínomon nevettem, mert olyan furcsa pózok árán sikerült a dolog.

Kata és Dóri (35.)

KépKép

KépKép
kata007

Kata!
Köhögéssel csodát tesz a vöröshagyma levébõl fõzött tea. Én kipróbáltam, izre elég vacak, de a hatása...leirhatatlan, szinte azonnal elmúlt. Ja, mézzel esetleg egy kis C vitaminos pezsgõ tablettával lehet bolonditani, és akkor már ihatóbb!
Gyógyulj meg!
Barbi
Barbi

Sziasztok!

Dojika!
Örülök, hogy újra itt vagy!

Kata!
Megkaptam a jelszót. Köszi. Álltalában elsõre rá szoktam jönni, hogy mit hogyan kell kezelni, de itt semmilyen lehetõséget nem látok arra, hogy hogyan kell feltenni a képemet. Most én vagyok a béna, vagy annyira egyszerû a megoldás, hogy majd kiszúrja a szemem?! Kép Webolal? Nekem csak a képek jöttek be egymás mellett és alatt, semmi design. Kellene hogy legyen?

Margaréta!
Az arcocskád azért nem sikerül, mert orrot is csinálsz neki! Próbáld meg nélküle! Kép Vagyis : ) csak a szóközt hagyd ki! Hátha így sikerül!

Bori, Szilcsike!
Akkor én is megnyugodhatok! Kép Kép Már azt hittem, csak én vagyok ilyen, hogy az elsõ pár hét alatt felszedtem 5 kg-ot. Mondjuk nálam hozzájön az is, hogy elötte 1/2 évig fogyiztam, de rendesen! Hirtelen váltottam a normál mennyiségre, sõt! Kép Szerencsére már megállt vagy 3 hete. Remélem egy ideig így is marad!

Kamelia!
De azért betegállományban vagy, ugye? A helyedben én ragaszkodtam volna az UH-hoz. A dokim nekem azt mondta, hogy sokat feküdni, fõleg, amíg meg nem szûnik a vérezgetés, és utána is még egy ideig! Engem már 1 hónapja dolgozni sem enged. Kép Jobbulást kívánok, és vigyázz magatokra!

Lora!
Menj haza pihenni! Szerintem feküdj, amíg csak tudsz! Jobbulást!

Dorka!
Örülök, hogy minden rendben van! Üdv közöttünk!

Jóéjt mindenkinek!
Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok, most kezdek hozzá elolvasni az utóbbi két-három nap termését.

Sasha!
Köszönöm a mailt, nagyon örültem neki, de nem tudtam valami hiba miatt átküldeni a választ, többszöri próbálkozásra sem! Van valami alternatív címed?

Kata!
Mail ment a képekkel (2 levél, bocs, elfelejtettem témát beírni)

Szilcsike! Válasz ment!

Kellemes hétvégét: Csipkebogyó (12+2)
csipkebogyó

JO reggelt minden pocisnak! remélem jobb hangulatba vagytok mint én mert nekem ma valahogy nics kedvem semmihez olyan álomos és nyügös hangulatom van ráadásul hol az egyik oldalam kezd el fájni hol a másik .pedig muszáj kitakaritanom ma megigértem a páromnak hogy rendet rakok .ugy hogy lassan neki esek ha végeztem majd még felnézek üdv csics
csics

Kata,
köszi! Kép

Szilvi,
igazad van, tényleg nem vagyok olyan, nekem nincs ilyen idétlen szoknyám... Kép

Virág
Virág (fiore)

Jo reggelt!

Sheila!
Na mar csak egy nap es.... Kép vagy tul jel erzi magat Melissa odabent? Kép
En is vezetek naplot Kép jo lesz majd kesobb vegigolvasni vagy majd egy baratnonek nagy segitseg lesz. Nekem a konyvem eleve ilyen , le van irva mi kene hogy tortenjen elvileg, hogy kell ereznem magam stb, a baba fejlodese meretei, plussz hetente egy egy cikk vizsgalatokrol, szepsegapolas.. es hely, hogy irjak Kép

Dorka!
Orulok, hogy minden rendben van. Udv kozottunk Kép

Kata!
Mi volt a vizsgalaton? vagy bent is tartottak mar, hogy meg mindig nem irsz? Mindenesetre szoritok! Kép
Meg kuldok egy Kép ilyen mailt is.

Lanyok!
Szeretnek megkerni mindekit aki meg nem kuldott Katanak kepet, amikor kulditek a masolat rovatba irjatok be az en cimem is igy nem maradok ki a kepnezegetesbol es Katanak se kell kuldozgetnie. Koszi vasorru@mailbox.hu

Virag!
Es csikos trikod van? ;) Latom mennyire profi vagy mar Kép

Csics!
Ha ketten takaritanatok talan gyorsabb is lenne meg kevesbe unalmas! Tegnap en is egyedul pakolasztam, baromira untam. Hogy ezek a ferfiak nem kepesek segiteni Kép

Lora! Szilcsike!
isztok eleget? A tul keves folyadekbevitel is okozoja lehet a fejfajasnak.

Sasha!
Tegnap nekem is szurkalt a bal oldalt, mara elmult. Neked?

Kamelia!
remelem megnyugodtal mar, ha a doki azt mondja nincs gond hidd el neki, vagy ha nem bizol az orvosban keress fel egy masikat! De a legfontosabb, hogy bizz benne!

Edina
edina

Sheila!
Ugye Te irtad, hogy voltal fodrasznal? Mivel festeted a hajad? En eddig vilagos szoke voltam de most visszafestettem egy termeszetes alapu ammonia mentes kutyuvel az eredeti szinere amit a kepen is lattok olyan seszokere, hogy ne legyen gond a lenovessel, visoznt nem erzem magam tul jol igy. Hanyszor festetted a terhesseg alatt? Nagyon erdekel ez a tema.

Edina 16+6
edina

Edina!

Én is festetem a hajam. A terhesség alatt már 3x volt festve, és én is úgy kalkulálok, hogy jó lenne még egyet a 37. hét körül beiktatni. Elõször kivártam a 12 hetet, csak akkor mentem (de már szörnyen éreztem magam), azután kb. 8 hetente. Egyébként gyakrabban szoktam, de most nem akartam. Nem tudom pontosan mivel van festve - a fodrász kutyulja - de nem akartam változtatni, mert örültem, hogy végre ez bevált. Egyébként én azt olvastam, hogy nem is azzal van a baj igazán, hogy fejbõrön keresztül felszívódik, hanem a belélegzése nem túl szerencsés. Ezért inkább a megfelelõ szellõztetésre kell odafigyelni, ami ilyen jó idõben már nem is lehet gond.

any(32.)
any

Köszi Edina a részvétet a leveled megnevetetet Kép ha keten takaritanánk abol jo nem sülneki Kép de zene mellet nem is olyan unalmas takaritani meg ha egyedül vagyok akor magasra tekerem a hangeröt hogy az egész lakásban hajam a zenét de csak adig szol a zene hangosan amig takaritok utána lehalkitom a nyügöségem is elmult miután ki nyitotam az ablakokat és lett egy kis friss levegö .üdv csics Kép
csics

Lányok a bébiruhákat kikel mosni használat elött? bár buta kérdésnek hanzik de tényleg nem tudom üdv csics
csics

Any!
En eddig magamnak festettem de azt olvastam, hogy az ammoniatartalmu festekek artalmasak lehetnek az enyem meg pont ilyen. Mivel ket szinbol kevertem es mar olyan jol bevalt nem akartam egy bolti dobozossal kiserletezni, hogy sarga legyek. Egyebkent en is kivartam a 12 hetet jobban mondva 15ot de mar tenyleg pocsekul ereztem magam az utcara se volt kedvem kimenni, allandoan felfogva hordtam, hogy ne latszon.
Edina
edina

Csics!
Persze, hogy ki kell mosni, de szerintem ez meg neked odebb van mig megszuletik a baba hatszor osszefogdossak a rokonok, porosodhat stb, augusztus meg messze van Kép
Az en parom pl raakarta adni a macskara az egyik kis kolcsonruhat Kép megbuggyant szegenykem, aztan szepen nezhettem ra, hogy ezt mar azert megse meg a cicanak se tetszett az otlet, ugyhogy inkabb hagyta. Kép
A zenerol meg, azt hiszem az en sozmszedaim itt a panelban nem lelkesednenek ha en uvolto zenere takaritok Kép
Edina
edina

Sziasztok,

Április 14-én 18.15-kor megérkezett a kis Soma. 3290g és 55 cm, ami meglepõen kicsinek tûnik, mikor kézbeveszi az ember. A szülés részleteirõl majd késõbb.

Mindenkinek jó pocakoskodást!
Mia.
mia

Mia, gratulálok!Kép

A képek tényleg nagyon jók! Kata köszi a jelszót. Hamarosan én is felrakok majd párat, néhány hét múlva pedig a friss esküvõi fotókból is mutatok majdKép. Az UH képek is nagyon édesekKép.

Hajfestéssel kapcsolatban, a 12 hetet én is kivártam az elején. Aztán mindenkit megkérdeztem, hogy árthat-e (doki, fodrász, védõnõ...) és mindenki azt mondta, hogy fõleg a bolti festékek, már annyira gyengék, hogy nem lehet baj, csak túl sokáig nem ajánlatos fent hagyni.

Jó lehet azoknak akik már otthon vannak, sajnos nekem még kb. egy hónap van hátra. De már egyre nehezebben bírom, éjszakánként alig alszom, 3-4 körül szinte mindíg felébredek, így pedig már nem bírom az egész napos munkát. Ha ez igy marad, akkor lehet, hogy elõbb kiíratom magam, de azért amedig lehet maradni kellene. Persze a baba az elsõ! Szerintetek mit tegyek, hogy többet aludjak? Az a furi, hogy közben hulla fáradt vagyok, mégsem megy az alvás.

Azt hiszem talán én voltam az a galád aki felhozta még korábban a pocakméret témátKép, csak annyit szeretnék mondani, hogy amióta megemlítettem úgy elkezdett nõni, hogy nem hiszem el. Heti 2-3 cm! Így mostmár a 100-as határt közelítemKép.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Pus,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Húúú tegnap "mulatni" voltunk a párommal meg a haverokkal és hajnal 4 felé tévedtünk haza, hát nem mondom tisztára koki vagyok.Kép Részletekrõl majd késõbb, elõbb magamhoz térek, persze közben elolvatalak ám benneteket és olyan arik vagytok.

Aki nem tudott nekem e-mailt küldeni (Csipkebogyó nem te voltál???) az erre a címre tud! sasha@fw.hu

Mia!

Órási gratuláció a kis Somához és leld benne nagy örömödetKépKépKép

És akkor a babás táblázat:

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól
Blinczi Attila Vajk 3060 g, 53 cm 2002.03.02 ( - ) 1 nap
Zsebi Beni 1600 g, 47 cm 2002.03.04 ( - ) 14 nap
Virág Ráhel 3250 g, 56 cm 2002.03.14 ( + ) 1 nap
Zuzu Zorka Lara 3600 g, 61 cm 2002.03.16 ( - ) 6 nap
Forgi Péter Gergõ 3800 g, 58 cm 2002.03.22 ( - ) 2 nap
Andysj Madison Shannon 3393 g, 48,5 cm 2002.03.22 ( - ) 2 nap
Heni Szandi 3300 g, 53 cm 2002.03.25 ( - ) 19 nap
Zkati Máté 3850 g, 58 cm 2002.03.27 ( + ) 15 nap
Vuckó Eszter 2250 g, 46 cm 2002.03.27 ( - ) 14 nap
Mummy kisfiú Kép 3600 g, 56 cm [size=-2]?????[/size] [size=-2]?????[/size]
Krita Nelli 3450 g, 50 cm 2002.04.19 ( + ) 8 nap
Mia Soma 3290 g,55 cm 2002.04.14 ( - ) 24 nap</pre>

Millió pussz
saha
sasha

Na újra itt vagyokKép Sziasztok!

Edina!

Köszi a dicséretet a táblázattal kpcs-banKép

Csics!

Nekem még nincs pocim, még hason alszomKép úgyhogy e-miatt nem lehetett, de szerencsére még aznap elmúlt és azóta sem jelentekezettKép

Sheila!

Én is egyedül voltam mikor ez történ, az állatkák (1 kutya, 1 macska) meg amúgy is majdnem mindig a nyomomban vannak fõleg a kutyi, úgyhogy nehéz megállapitani hogy akkor miért követtekKép Én inkább a babanetre jöttem panaszkodni és utána foggalmam sincs hogy mikor mult el egyszercsak nem voltKép

Lora!

Javitottam!

Dorka!

En is emlékszem rád és örülök hogy minden ok.Kép
Én jõvõ hét utáni kedden fogom megtudni hogy mi lett az AFP eredmény, de addig is itt erõsitem magam hogy az elsõ eredménynek nem fogok bedõlni, mert túl sokszor téved ahhoz ez a vizsgálat hogy álmatlan éjszakákot okkozak magamnak miatta..

Edina!

Köszi az aggódást! Igen szerencsére már elmúltKép

Én pont akkor festettem a hajam ami elött kiderült hogy várandós vagyok....

Csics!

Szerintem Edinának teljesen igaza van várj a bébiruha mosással addig amig mindenki ki nem fogdosta magátKép

Na szóval!

Tegnap nagyon hosszú napom volt, délelött a barátnõmmel császkáltam, aztán du. 6-kor elintudltun egy Galla elõadásra és meglepõdtem, mert kiderült hogy õ is emberKép Próbaelõadás volt ez már az 5.-ik. A saját önálló müsorát csinálja és ezek olyan elõdások voltak amikor attól függ hogy melyik poén marad bent, hogy melyiken nevet a közönségKép Szerencsére az 5. elõadás az utolsó próba volt és mi már a teljesen válogatottat hallhattuk és csk kb 1-2 poénon nem nevettünk, de azért mert olyan filozofikus, elgondolkodtató volt és nevetés helytt gondolkodtunkKép Szóval nagyon élvezetes volt, nem volt erõltetett mesterkélt, mint a tv-ben...
Utána mentünk egy klub-ba ahol a párom egy gerekkori haverja volta a "házigazda" és ott is kellemes volt a helyzet. Break-esek, Hip-hap-osok és egyéb olyan fazonok voltak, akikrõl ha az utcán látja azt mondja hogy link, semmirekellõ, de ha láttáok volna milyen tapintatosak tudnak lenni... és végre a párom is kikapcsoltKép ezért már megérteKép Persze én is élveztem csak elfáradtam...

Cupppp
sasha
17+4
sasha

Sziasztok!!!

Kata!!!

Ne csináld, tövig rágom a körmöm miattad!!!
Mi van Veletek??
azt hittem már tájékoztattál bennünket az NST eredményérõl,
és tessék, se e-mail, se sms!!

Vedd tudomásul, hogy AGGÓDOM, és Melissa is kíváncsi, hogy
Dórinak hogy tetszett az NST!

Mia!!

Nagy gratula Nektek, Sok tejcsit és jó babázást!!
Aznap szültél, amikor írtad, hogy lehet, hogy még ma???
Nagyon várom a szüléssztoridat!
Olyan furcsa, hogy TE késõbbre voltál kiírva, mint én...
és a kis Soma ennek ellenére milyen lenyûgözõ paraméterekkel rendelkezik!

Edina!!

Olyan aranyos vagy, hogy így megjegyezted...igen, ma éjfélig
alkudtam ki Melissánál, hogy maradjon bent,
óvatosan ugyan, de már ki merem jelenteni,hogy valószínüleg
Melissa már a Bika jegyében fogja meglátni a napvilágot, mint én, mivel semmi jele annak, hogy vajúdnék, így éjfélig
biztosan nem szülök...ez volt minden vágyam.
viszont már kezdek komolyan aggódni, hogy a kislányom tényleg túl jól érzi még magát odabent...azért holnaptól már jó lenne minél elõbb meglátni Õt, már nagyon tûkön ülök.

A hajfestésrõl: én folyamatosan festettem kb. 6 hetenként,
mivel hidrogént nem használunk ( vörös a hajam )
és ezek a modern festékek teljesen ártalmatlanok , fõleg, hogy csak 20percig van a hajamon.
A fodrászom a Loreált keveri még valamivel, pontosan nem tudom.
Az elõzõ terhességem elõtt szõke voltam, akkor végig nem mertem festetni, de anyukám pl. 25 éve mikor az öcsémet várta végig festette a haját szõkére, mert az eredeti színe
barna és nagyon látszott /volna/ a lenövés.

A barátnõm haja is olyan színû , mint az enyém,õ is festette a terhessége alatt, ugyanezzel a festékkel mint én.

Szerintem emiatt ne aggódjatok!!

Ilke!

Nem akarlak elkeseríteni, de ez az alvás dolog csak a szülés után fog javulni!
Már ha a babától tudsz majd aludni...
nekem is rengeteg olyan éjszakám volt, mikor fáradt voltam,
álmos voltam mégsem tudtam aludni...
ilyenkor jobb ha kicsit felkelsz, mintha idegesen várod, hogy elaludj végre!

ja, és olyankor szoktam inni egy pohár langyos mézes tejet,
az mindig bejött!!

Puszi Mindenkinek, még visszanézek késõbb!

Sheila
37+5,5

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sasha!!

Örülök, hogy elmúlt!!

Edina!

Neked is a terhesség hétrõl hétre c' könyv van meg?
olyan izgi látni, ahogy fogynak a hetek...
nekem már csak a 39. és 40. üres, de nagyon nem bánnám, ha így is maradna!

Csics!

A babarucikat tényleg ne mosd még ki, mert tuti, hogy még
egy csomó embernek meg fogod mutatni!
Én a 34. és 35. héten mostam ki Melissa kezdõ kollekcióját,
( 62-es méretig ), mert én naiv azt hittem, hogy most is megszülök a 36. hét után, és tessék...még mindig itt ülök
2in 1...

Kata!!!

Most már tényleg...Veked ilyen az életben nem fordult még elõ, hogy nem jelentkeztél késõ délutánig...
csak egy dologra tudok gondolni...
egyébként tegnap félrebeszéltem, hát persze, hogy nem sajnálnám, ha már túllennék az egészen, csak tudod az ember
az utolsó hetekben olyan kiszámíthatalan, hol így vélekedik, hol úgy...
egyik pillanatban én vagyok a legbátrabb oroszlán és szülnék azonnal, a másikban a leggyávább nyuszi...

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Bubu!!

Most látom, hogy Te sem írtál még ma!!
??????????????

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok pocisok a hajfestésröl csakanyit hogy nekem is volt már befestve mikor már megvolt a pocaklako de azuta már lenöt és vágva is volt a hajam de én nem festetembe mostanába a hajam majd csak öszel. a tanácsokat köszönöm csajok Kép bár már csak én fogdosom és nézegetem mert már mindenki megnézte de porosodni porosodik az biztos .poszi minden pocisnakés pocaklakonak csics Kép Kép
csics

A kezdö pocisoknak azt ajálom ne agodjanak az AFP miatt nem érdemes bár utolag persze könyü ilyet irni vagy mondani mert én már tul vagyok rajta de bevalom én is nagyon féltem az AFP töl megiskérdeztem a védönötöl mia normális de ö nem mondta meg okosan elárulta azért nem monta menyi a normális mert látta rajtam hogy nagyon aggodom ez igy is volt tényleg aggodtam pedig én soha nem cigiztem és csak buliba alkoholizáltam meg ünepekor de az ismeröseim sokat cigiztek meg a leendö nagymama is cigizet sokat ma már ugy hogy nem kell nagyon izgulni az eredmény miatt fel a fejel és tesék mosolyogni Kép Kép pusz csics
csics

Mia, Krita!
Gratulálok! Sok boldogságot a babákhoz!

Ilke!
Én úgy oldottam meg a munkaidõ kérdést, hogy csak napi 5 órát vállaltam, a szabadságom napjait "daraboltam" fel. Elég családias cégnél dolgozom, meg lehetett így oldani. Egyébként kiírattam volna magam, mert nem bírtam a 8 órát (plusz 2 óra vezetés).

Fodrászkodással kapcsolatban én is megkérdeztem annak idején a dokimat, és azt mondta a fodrászatban belélegzett cigarettafüst jobban árt, mint amit a hajra tesznek.

Conti (28+1)

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: