Na újra itt vagyok

Sziasztok!
Edina!
Köszi a dicséretet a táblázattal kpcs-ban
Csics!
Nekem még nincs pocim, még hason alszom

úgyhogy e-miatt nem lehetett, de szerencsére még aznap elmúlt és azóta sem jelentekezett
Sheila!
Én is egyedül voltam mikor ez történ, az állatkák (1 kutya, 1 macska) meg amúgy is majdnem mindig a nyomomban vannak fõleg a kutyi, úgyhogy nehéz megállapitani hogy akkor miért követtek

Én inkább a babanetre jöttem panaszkodni és utána foggalmam sincs hogy mikor mult el egyszercsak nem volt
Lora!
Javitottam!
Dorka!
En is emlékszem rád és örülök hogy minden ok.
Én jõvõ hét utáni kedden fogom megtudni hogy mi lett az AFP eredmény, de addig is itt erõsitem magam hogy az elsõ eredménynek nem fogok bedõlni, mert túl sokszor téved ahhoz ez a vizsgálat hogy álmatlan éjszakákot okkozak magamnak miatta..
Edina!
Köszi az aggódást! Igen szerencsére már elmúlt
Én pont akkor festettem a hajam ami elött kiderült hogy várandós vagyok....
Csics!
Szerintem Edinának teljesen igaza van várj a bébiruha mosással addig amig mindenki ki nem fogdosta magát
Na szóval!
Tegnap nagyon hosszú napom volt, délelött a barátnõmmel császkáltam, aztán du. 6-kor elintudltun egy Galla elõadásra és meglepõdtem, mert kiderült hogy õ is ember

Próbaelõadás volt ez már az 5.-ik. A saját önálló müsorát csinálja és ezek olyan elõdások voltak amikor attól függ hogy melyik poén marad bent, hogy melyiken nevet a közönség

Szerencsére az 5. elõadás az utolsó próba volt és mi már a teljesen válogatottat hallhattuk és csk kb 1-2 poénon nem nevettünk, de azért mert olyan filozofikus, elgondolkodtató volt és nevetés helytt gondolkodtunk

Szóval nagyon élvezetes volt, nem volt erõltetett mesterkélt, mint a tv-ben...
Utána mentünk egy klub-ba ahol a párom egy gerekkori haverja volta a "házigazda" és ott is kellemes volt a helyzet. Break-esek, Hip-hap-osok és egyéb olyan fazonok voltak, akikrõl ha az utcán látja azt mondja hogy link, semmirekellõ, de ha láttáok volna milyen tapintatosak tudnak lenni... és végre a párom is kikapcsolt

ezért már megérte

Persze én is élveztem csak elfáradtam...
Cupppp
sasha
17+4