raadasul megfajdult valami fogam valahol, brrr
egyebkent jol vagyunk, es unatkozunk is marhara itthon... Zs, nem lattam azt a filmet. En nem nezek hullafilmeket, jeleket biztos azert neztem anno, mert azt hittem, hogy SF.
Rylie, en viszont bele akarok kotyogni: miert koltozik a macska? Nalunk kezdetben csak az volt a gond, hogy lopkodta a gyerek plussallatait, mert o is babazni akart (pedig egy 9 eves kasztralt kandur)
Most meg az a baj, hogy szegeny macska nagyon el van hanyagolva, illetve a gyerkoc sokat foglalkozik vele, egesz jol birja szegeny. Mar apa is megjegyezte, hogy ahhoz kepest, hogy macska, igen jol birja a gyurodest
Szoval a felnottek mar nem simogatjak, a gyerek viszont nagggggyon erosen... Neet, vedd fel a baseballkesztyut es csapd le oket a baseballutovel
De ha masmilyen kesztyud van, akkor sodrofa is jo
Es ne sikits, mert akkor eszrevesznek. Nezz meg nehany termeszetfilmet, hogyan osonnak a ragadozok a kiszemelt zsakmanyallat fele (rejtoszin, foldhoz kozel ereszkedve, szellel szemben stb.)
Indianyo, en kemenyen be szoktak szolni a tobbieknek, pedig regota ismerem oket, de ez a tied, ez aztan durva volt... egyebkent miert nem jo a parodnak itt nalunk? engem hat loval sem tudnanak elvonszolni egy olyan orszagba, ahol senki nem mos kezet, de barmikor eltaposnak. Plane kisgyerekkel! Tejoeg! A hajam egnek all!