A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Rec, gyerek nem valtozott, ugyanolyan takony. En is takony es apa meg kicsit kohog, aaa Kép raadasul megfajdult valami fogam valahol, brrr Kép egyebkent jol vagyunk, es unatkozunk is marhara itthon...

Zs, nem lattam azt a filmet. En nem nezek hullafilmeket, jeleket biztos azert neztem anno, mert azt hittem, hogy SF.

Rylie, en viszont bele akarok kotyogni: miert koltozik a macska? Nalunk kezdetben csak az volt a gond, hogy lopkodta a gyerek plussallatait, mert o is babazni akart (pedig egy 9 eves kasztralt kandur) Kép Most meg az a baj, hogy szegeny macska nagyon el van hanyagolva, illetve a gyerkoc sokat foglalkozik vele, egesz jol birja szegeny. Mar apa is megjegyezte, hogy ahhoz kepest, hogy macska, igen jol birja a gyurodest Kép Szoval a felnottek mar nem simogatjak, a gyerek viszont nagggggyon erosen...

Neet, vedd fel a baseballkesztyut es csapd le oket a baseballutovel Kép De ha masmilyen kesztyud van, akkor sodrofa is jo Kép Es ne sikits, mert akkor eszrevesznek. Nezz meg nehany termeszetfilmet, hogyan osonnak a ragadozok a kiszemelt zsakmanyallat fele (rejtoszin, foldhoz kozel ereszkedve, szellel szemben stb.) Kép

Indianyo, en kemenyen be szoktak szolni a tobbieknek, pedig regota ismerem oket, de ez a tied, ez aztan durva volt... egyebkent miert nem jo a parodnak itt nalunk? engem hat loval sem tudnanak elvonszolni egy olyan orszagba, ahol senki nem mos kezet, de barmikor eltaposnak. Plane kisgyerekkel! Tejoeg! A hajam egnek all!
moosejaw

Moose,Kép akkor nektek is gyogyulast meg irgumburgum a takonynakKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

moose,
akkor még nem megyünkKépazért majd szólj ha meggyógyultatokKépaddig is jobbulást!!!!!!!
és fésüld le a hajadKépKép
Vendég

Kisün! Gratula a 9-ik fogacskához! Remélem nálunk is csak így bőven 1 éves kor után kezd jönni, addig hátha lesz egy kis nyugi.

Gigi! Kép pedig már úgy megörültem.
Akkor módosítok a kérdésen. Van valakinek torna dvd-je (Béres Alexandrán kívűl)?

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Fibi! Gondolom azért nem jött neked reakció, mert nem robbantottál föl egy bombát beszélgetés kellős közepén, mint én tettemKép Hm,hm. elég fura módja egy fórumba így bekerülni, de hát különleges megoldásokban én bővelkedem... :-O A megfelelő büntetés valóban nagyon fontos, a gyereknek magának is szüksége van tá, különben nem jön feloldozás, no meg nem tudja, hgoy mihez tartsa magát a továbbiakban. Az érzelmi biztonség és kiszámíthatóság pedig alapaszükséglete minden gyreknek, a kamaszoknak is. Menj el nyíltnapokra meg bazárokra, ott kapsz elég benyomást! Az is kiderülhet, hogy nem is nektek való Kép A barátaim legidősebb gyrekének pont egy állami hajtós, bizonyítós iskola kellett, a következőnek pedig csak a Waldorf személyre szóló figyelme és személyiségének tisztelete felelt meg. Tehát még egy családon belül sem ugyanaz a helyzet.

Moose, igazad van, tényleg durva volt. Még most is csak a kezdetén vagyok annak a döbbenetből való felocsúdásnak, amit a saját megjegyzésem keltett bennem. Azért annyit szeretnék megjegyezni Zsanci "védelmében", hogy az őszinte és bevállalós emberek gyakran beleszaladnak egy pofonba... én is ilyen vagyok, úgyhogy nem is lepődöm meg nagyon, ha valaki beszól nekem... mondjuk én viszont nemigen szoktam másnak, főleg nem ilyen durván... Férjem jót nevetett az egész történeten, amikor megírtam neki, mert a teherbeesésem után hetekig karmoltam meg haraptam, olyan dührohamok jöttek rám a hormonváltozások miatt... szegény, ő meg nem üthetett vissza vagy lökhetett le az ágyrólKép

Aha, párom nem tudja, hogy jó-e neki, vagy sem, még nem volt itt sosem. Valószínűleg jó lenne egy darabig, de a nyelvi korlátok miatt nem tudnánk megélni. Õ meg tipikus férfi... És én nem lehetek annyira önző, hogy a saját örömemért feláldozzam az övét... Mi azért mosunk kezet Kép

Mindenkinek jobbulást!

Vikó

indianyo

Neet és Recca!
Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Johi!

Nem kis meglepetést okoztál a WiW-enKép

Juc
20170114224602

Beet!

Van egy közös ismerösünk és ezt a WIW-ről kell megtudnom?
Honnan ismered?Nekem ált.isk.osztálytársam volt Gábor.

Ildi!

Látod,hogy milyen jó buli a WIW?!
20170114224602

Valaki (Jucus?) küldjön már meghívót erre WIW-ra. Olyan kíváncsivá tettetek!

KépKép
KépKép
lindicita

Kisün (jó a nevedKép, igen, beszélek hindiül. Tanultam itthon is, kint is egyetemen. A világ tényleg nagyon különleges ott, szerencsére én már túl vagyok a kezdeti elfogultságon, úgyhogy jót-rosszat egyeránt észreveszek. Nehéz ott a hétköznapi élet, főleg, ha anyagilag nem áll valaki a helyzet magaslatán.. De azért nem panaszkodom. Én választottam. És legalább a gyerekeim majd megtanulnak elfogadni mindenféle népet és kultúrát.
Igen, Kocsis Éva tényleg nagyon klassz, bár én majd valami ügyeletes orvosnál fogok szülni, ha itthon ér a szülés, de addig is biztonságot jelent nekem, hogy ő vizsgál meg havonta. Szerencsére vele nem kellett túl hosszú köröket futnom azért, mert nem vagyok hajlandó bizonyos vizsgálatokat elvégeztetni. Gondolom, látott már mindenféle embert, úgyhogy kevés meglepetés érheti szülészetileg...

Ja, és tényleg nagyon jó csapat vagytok itt ezen a fórumon! Még egyszer köszi mindenkinek, hogy olyan jól fogadtátok dühödt kirohanásomat!

Szép estét!

Vikó

indianyo

Gigi!
tuberculinumból heti 1x kapott 3 szemet, C200-ast, 4 hétig. én ezt nem adnám B-nek, mert elég magas potenciál.

pulsatilla kissé bonyolultabb volt, az bizti, CH30-as volt. Majd megkeresem az adagolást.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Hi Csajok!

Képzeljétek, a 3 nap híján 5 hónapos fiam beszél! Kép Ma ezt hajtogatta: "add-ide-add-ide". Annyira édes volt!!! Kép

Juc!
Johi "meglepijét" én már régen tudtam, bi-bí Kép

Zsanci!
Emlékszel mikor nyáron meglátogattatok minket? Azon gondolkodtam ma, hogy Igibéci akkor volt annyi idős, mint most Doni (már ez önmagában hihetetlen Kép)...és emlékszem, ahogy tartottad - volna - az öledben, de ő állandóan kirúgta magát, mert állni akart, meg teperni a nagyokhoz Kép Hát Doni pont ezt csinálja...Kép

Rylie!
Vérző cicik? Hajaj! Tudnék én is mesélni...De nem is ez a durva ám önmagában, hanem, hogy a babó kiszipkázza - a kisvámpír Kép - majd visszabukja, és úgy néz ki, mint egy hentes-mészáros Kép ma már csak derülök rajta, de akkor remegő lábakkal hívtam éjszaka az ügyeletet, hogy vért bukott a gyerekem. Mire az ügyeletes doknéni megsimogatta a buksimat a telefonon kersztül, és közölte, hogy nyugi, az csak a kisebesedett cicmből jön...
De egyébként meg no para, sem a szoptatástól, a szüléstől meg plááááne ne!!! Kép Szülni a legjobb dolog a világon!!! Kép

Na megyek, agymosok kicsit, a mai nap után rámfér, ma ismét próbálkozásokat tettem a "világ legrosszabb anyája" cím megszerzésére... na nem mondom egyeske sem volt piskóta, ő a "világ leghisztisebb és leganyaszomorítóbb" címért futott Kép
Viszont annyira édes volt, mikor az esti összebújásnál megbeszéltük a dolgokat, hogy akkor már a csúnya nézésem miatt is bűntudatom volt...nemhogy a többi miatt Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!
Emmának szombaton kibújt az első foga, de sajnos nincs még vége a kinlódásnak, mert már készülődik a következő. Az estéink elég szenvedősek, nagyon nehezen tud elaludniKép

Viszont holnap végre megyünk tornázni Adához!
Ma a művházban voltunk tornán, az is nagyon jó volt, csütörtöktől pedig kezdődik a tücsökzeneKép

Kép
Kép
manoka11

Manoka, holnap NE menjetek, mert NEM lesz!Kép

Coolio
recca

mennyit szaraxik ma a bnet...

Manóka,
Ada írta vasárnap, hogy holnap nem lesz torna! Kép Foghoz gratulálok, sajnos ez még csak az első egy nagyon hosszú sorban...

Oxi,
hol vagy???
TUD VALAKI VALAMIT OXIRÓL????

Vikó,
az jó, ha tudsz hindiül, nem vagy annyira elszigetelt. Indiában merre laktok? Kép

vera
kisün

Vera, Oxi hazament anyukájához egy hétre...mélt köszönöm!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci,
köszi, túl sokat írunk, az ilyenek kiesnek Kép Bécinek és Imrusnak mielőbbi gyógyulást Kép

v
kisün

Zsanci,
köszi, aranyos vagyKép
Ranschburg könyv cime: Szeretet, erkölcs, autonómia. Mindjárt kiolvasom végreKép Ja, azt nem tudom, hol lehet kapni, mert hugom kölcsönözte ki nekem a Szabo Ervinböl. Esetleg: www.szakkonyv.hu?

KépKép
fibi

Jaj, most látom, hogy nem lesz tornaKép A csudába, pedig úgy készültemKép Akkor nem lesz helyette Maya?

Kép
Kép
manoka11

Kisün,
engem is kerestél az egy hét alatt?Kép Én is anyukámnál voltam B-alKép

KépKép
fibi

Fibi,
nem, mert nálad eljutott a szememtől az agyamig az információ Kép

v
kisün

Persze, szolok, ha rendbejottunk. Rec, ez most legtisztito, vagy paramentesito? Mert ha legtisztito, akkor rajottem, hogy engem is erdekel.

Indianyo, mikor utazol vissza? Mennyi idos lesz akkor a babad?

Lindi, en sem lattam azt a 10 kilot, de ha megegy Geddes kepet felteszel, akkor nem udvarolok tobbet neked Kép Utalom Geddest. Mikor kap mar eszbe, hogy ne piszkalja allandoan azokat a szerencsetlen babakat, hanem hagyja oket aludni...

Neet, biztos van valami hatatos modszer. Most lattam a spektrumon egy kanadai filmet, amiben "szunyogmagnes" volt (valami olyan illatot nyomat, amire buknak a verszivok, es ha kozel mennek, beszippantja oket). Tutira van eger ellen is valami.

Bogarka, mi is ezekre a cimekre gyurunk Kép ma itthon dolgozott apa, de allandoan felbeszakitottuk, a lanyom ugyanis mar apasabb, mint amilyen anyas, es ha a fejem tetejere alltam is ugy uvoltott, mert apa epp nem figyelt ra, mikor o az oleben akart ulni, meg a nyakaban, meg egyaltalan vele akart lenni. Mikor a delutani alvasbol felebred, az elso kerdese mindig: Apa? es ha itthon van apa, rogton rohanunk hozza, de ha nem figyel a kisholgyre, akkor maris eltorik a mecses, es addig uvolt, amig apa nem veszi fel. Szerinted most eshetek ketsegbe, hogy en mar nem is kellek? Na jo, masok labdaba sem rugnak mellettem (bar a nagyobbik hugom meg nagyon bejon neki), csak apa elozott meg Kép De most komolyan, ez normalis, hogy ennyire sir minden nap erte? Pedig sokat itthon van es sokat foglalkozik vele, de ugy tunik, ez nem eleg...
moosejaw

Indianyo,
nem tudom, hogy miért nem jött reakció... sztem azota sem bocsatott meg nekem JucusKép

Én is ismerek egy családot, ahol a nagyobbik gyereket hiaba nevelték W. szellemben, 6 évesen is harap, rug, és nem fogad szot, stb. A kisebb gyerekük meg egy tündér, szoval tényleg nem mindenkinek jön be. Én fiamnál azt látom, hogy elég szotfogadó, ha szépen elmagyarázom neki, miért ne vegye a szájába a telefont, stb. A harapásról is leszokott, igaz néha felemeltem a hangom, mert annyira fájt. Aztán majd meglátjuk, miböl lesz a cserebogárKép

KépKép
fibi

Vera! Ez is jó név Kép Gondolkodtam rajta, hogy lányomat majd így hívják, de férjem élből lehurrogott, pedig a Verka milyen jó lenne egy totyogósnak...szerintem nem akart két V-vel kezdődő nőt a családbanKép

Mi Pune városában lakunk, ami Bombaytől nem messze található (nyugaton). Sajnos nem tengerpart, viszont így a hőség is egy picit elviselhetőbb nyáron(áprilistól június végéig). Szerintem az elszigeteltség egyébként nem nyelvi kérdés, mert egy idegen közegben hetek alatt elkezd az ember beszélni az ottani nyelven, egyszerűen a túlélési ösztön miatt is... Ott, ahol mi élünk, mondjuk egy jó kis kutytuléknyelvet beszélnek, így kb. az én hindim a legtökéletesebb. Ez elég vicces tud lenni, amikor én magyarázom el a birtokos szerkezet hím- és nőnemű ragozását egy helybélinek Kép

Vikó

indianyo

Kisün,
és raadasul gyors is vagy, egy perc alatt valaszolni is... Kép

KépKép
fibi

Manoka!

Van neked egy nagy sildes pink vagy piros vagy valami hasonló színű saokád?Szerintem tegnap láttalak sétálni.Kép

Bogárka!

És én megint azt hittem,hogy nálunk van csak ilyen verseny!KépMa is volt!Ezek a dedek tuti tudnak valamit.

És tiszta ciki,de Győzikének ugyanolyan kabátja van mint nekemKépEz komoly és ma megint az volt rajta a showban.

Juc
20170114224602

moosejaw

Moose, paramentesito.

Coolio
recca

Ezt tegnap írtam, de nem lehetett elküldeni... :

Rájli,
milyen vérző cici? Ijesztgettelek valami ilyesmivel? Én már csak a szépre emlékezem.. Kép
(De eleinte tényleg előfordult, h vérzett, na nem patakzott, csak inkább szivárgott, és a Garmastan kenőcs csodát tett vele, vagy inkább az idő (vasfoga)? Kép A lényeg: a 2. hó végén már nevetni is tudtam szopi alatt, és nem nyögtem, mint vajúdáskor. Ettől függetlenül semmihez sem hasonlítható az az érzés, amikor a picikéd rádcuppan és kapja az éltető nedűt... Kép

Mouse: megdupláztam az erőfeszítéseket: ezúttal ragacsra szórtam a mérget. Reszkessetek, egerek! (Egy csomaggal már bevágtak az 5ből.)

Jucus Pannája csodaszééép! Igazi manócska! És édes a mosolya!!
neet

Ööö, most elfelejtettem, mit akartam ma írni.. Juc, ez a győzikézés már sokk. Kép Vall be, hogy fan vagy!
Emmának és Dócinak gratula a fogakhoz! Anyukáiknak meg kitartást, 1-2 év, és már nem lesz ilyen probléma. Kép

Lindi,
ezek a babók patkányok vagy mik? Szeretem Anna Akárki képeit, de ezt nem. Kép Nála még biztos nem jártak rágcsálók...
neet
neet

Neet!

GYőzike fan vagyok.

Eszter egy tündérbogár,Soma hisztijét nevetve türteKép

Juc
20170114224602

Juc!
Van! Szóval minket láttál! És miért nem szóltál? Messze voltunk egymástól?

Képzeljétek, tegnap nálunk volt Beet és Lilla, és a két kiscsaj eléggé egymásra volt kattanva. Lilla simogatta és puszilgatta Emma fejét, Emma pedig majd' kimászott a pihenőszékéből Lillához. Nagyon édik voltak!Kép

Kép
Kép
manoka11

És mondtam már, hogy Emma vasárnap óta kap almát? Nagyon helyes, az első kanálnál mindig úgy csinál, mintha megborzongana, de aztán nyomatja befelé. Még csak 3-4 kanállal kap.
És ma reggel kivettem a járókából a játszószőnyeget, csak egy fehér lepedőt terítettem bele, és érdekes módon így megmarad benne. Szóval a játszószőnyeg nem volt valami jó vásár, nem volt oda érte EmmaKép

Kép
Kép
manoka11

Manoka, ez történelmi pillanat, az első alma! Kép A játszizémicsodát meg lehet, hogy a kövi ded imádni fogja.

Itt egy kép arról, mennyire kell összpontosítani a menéshez. Kép
Kép
neet
neet

Manoka!

Mert csak akkor tudtósult,hogy Te vagy az amikor már elhaladtunk kocsival előtteetek.Lámpánál igazgattad Emmát a kocsibanKép
20170114224602

Gigi: a rénszarvashoz a kiscserepeket honnan szerezted be?? Én is kedvet kaptam a gyártmányoláshoz - jó kis karácsonyi ajándék lehetne ;)

Macsek ügy: Az a baj, hogy mi kétszobás lakásba lakunk és hiába porszívózunk sűrűn, meg keféljük macs bundáját akkor is van a levegőben meg mindenfelé macskaszőr Kép És voltunk állatdokinál még a pocakosság elején, hogy mondja el mi ez a toxibigyó betegség, és jól elmondta és most már tudom, hogy ettől nem kell félni. Viszont azt is mondta, hogyha lakásba lakunk, akkor jó lenne a baba érkeztével a macsekot máshol elhelyezni mert a babó még nem tud védekezni a szőrők ellen és mert nincs még ilyen allergia elleni védőrendszere és könnyen allergiás lehet a macskaszőrre. Na ezt nem akarom. Úgyhogy macsek költözik Anyukához. Szerencsére ismeri a terepet, meg lesz ott egy haverja (Anyu macsekja). Ha kertesbe laknánk és macs kint lakna akkor nem zavarna a dolog, de igy sajnos ez van. A saját ruháimon is találok néha macskaszőrt és nem akarom, hogy majd a kisporonty ruháira is kerüljön, ne adj isten benyeljen egy-kettőt belőle. Majd ha már nagyobb lesz a gyerök, akkor macs visszajöhet és gyurmázhatják egymást. Ez van.

Waldorf témához én is hozzá akarok szólni!
A waldorf saláta nagyon finom, én például azt nagyon szeretem Kép Kép

A cickóvérzés ellen miért nem használtatok bimbóvédőt? Vagy az nem segít?

Ja és én minden fajta eü intézményben fosok, mégha látogatni kell menni akkor is! Bár ez az utóbbi időben egy kissé javult, de azért nem teljesen múlt el a para...
rylie

Neet!
úgy látom, Esztinek tetszik ez a menés dologKép Játszóizé még megbeszélés tárgya apával.

Jucus!
Akkor ez itt lehetett a Fadrusz-Bartók sarkon, ugye?Kép

Kép
Kép
manoka11

Gigi: Újból elkezdtem tanulmányozni a rénszarvast. A feje is cserépből van ugye? és az orra egy nagy fagyöngy. Csak azt nem értem, hogy a feje-cserepet, hogyan rögzítetted a testéhez???
Légy'szí írjál valami összeállítási segédletet!!!
köszi, Kép
rylie

Ja, és azt, hogy "adda-idde-dede" már Emma is mondja tegnap óta. Szerintem Lillus dumája hatott ráKép

Kép
Kép
manoka11

Manoka!

Nem,KArolina-Villányi sarok.
20170114224602

Rylie,
nekem pl. nem vérzett a mellbimbóm, de rögtön az első naptól kentem garmastannal. Viszont az első időben sokkal érzékenyebb volt... aztán megedződött Kép Ezt nem tudod kikerülni, sem megelőzni, szerintem a legtöbb, amit tehetsz, hogy tényleg a legelejétől kenegeted. Gyorsan elmúlik Kép

Neet,
Eszti koncentráááááál Kép

v
kisün

Kisün,
a kép eredeti neve: koncentral.jpg Kép Te ismersz minket? Kép
neet
neet

Sziasztok !

Jó régen nem jártam erre , már ég is a pofám....
Remélem mindenki jól van , gyerekek fejlődnek , okosodnak Kép

Látom Eszi már jár , Emma már gyümölcsöt eszik . , szalad az idő Kép

Áron is már 7 hónapos múlt , pörögve-forogva közlekedik , így bárhová eljut , de csakazértsem mászik Kép Már eszik gyümit , zöldségeket , ill. utóbbit kevésbé , de a fő kaja még mindig a cici .

Kép
Kép
greenolive

Moose,
Sajnos, még nem tudom, hogy mikor mehetünk vissza, anyagi természetű ügy... Április 5-én látja meg az első UH szerint a babó a világot - én úgy érzem, hamarabb fog jönni, de kivárjuk, akármikor lesz is Kép
Szerintem úgy 2 éves kor után, kb 3-4 éves korig hirtelen felerősödik majd az anya utáni vágy... majd még be is sokallsz tőle KépKépKép

Sajnos egerek ellen macskán-kutyán kívül én sem ismerek egyetlen bio megoldást sem Kép bár néha egyes macskák félnek az egerektől!nekünk legalábbis volt egy gyerekkoromban, amelyik visítva elrohant, amikor a hűtőszekrény hátuljában lévő kuckójából elősomfordált egérke koma... viszont a tacskókutya azonnal le is rendezte őkelmét.

Fibi, érdekes eza a harapás-rúgás dolog... A barátaim nagyobbik fia egy álladóan bizonyítani akar, hogy ő lehessen a legjobb, legszebb, legügyesebb etc. így aztán minden állami tanítónéni kedvence, "jó" kisfiú, mindig figyel, jelentkezik, szépen megcsinálja a leckéjét és naaaagyon igyekszik - persze, meghal egy kis elismerésért! Szóval neki az állami iskola versenyhelyzete kell pont. A másik kisfiú pedig hihetetlenül tehetséges zenében és mesékben, írogat is (jó, még csak szóban) viszont a figyelme nem valami koncentrált. Szóval neki meg szenvedés lenne az állami iskola, a W-ben viszont pont a közösség ereje meg a sokrétű kreatív dolgok nagyon fogják segíteni, hogy megértse, milyen tehetséges és nem kell állandóan versenyeznie (pont ez az állami nevelés egyik hiánya: kevés idő, figyelem jut egyes gyerekekre, így nem tapasztalhatjék meg azt, hogy mindenki tehetséges, csak különböző
dolgokban)

No, legközelebb már nem írnék így nyilvánosan semmi waldorfosat, ez a topik mégiscsak a szentimrés babákról-mamákról szól... de szívesen reagálok, esetleg e-mailben, hogy ne legyek állandóan és ordítóan OFF.
Ja, és a Waldorf-saláta tényleg csudaklassz, bár én sokáig nem is tudtam, hogy így hívják Kép

Sziasztok és mindenkinek kívánunk egér- és betegségmentes szép napot!

Vikó és 21+1

indianyo

Rájli,
nekünk kutyus van, szőre van, hullik is, de nem tiltottuk ki a házból: télvíz idején született a ded. Egyfolytában mostuk a kezeinket, a...
mennem kell.
neet
neet

Rylie, en nem kentem semmivel, nem verzett, nem sebesedett, viszont nagyon fajt minden szoptatasnal. az biztos, h semmihez sem hasonlithato erzes volt...Kép de aztan elmult, es jo lett.Kép most meg, amikor kibujtak a felso ketteskek, az egyik cicibe harapodott 2 kis lyuk. auuu. de az is meggyogyult mar, meg a fogak is nagyobbak mar, igy most megint joKép
bimbovedot sztem csak ha nagggyon muszaj!!!
macskaval, macskaszorrel valszeg nem lenne gond, de ahogy ti biztonsagosabbnak erzitek, ugy a legjobbKép

Indianyo, nekem tetszik, amiket irogatsz. foleg, h en semmit sem tudok a W-modszerrol...Kép

Coolio
recca

Indianyo,
akkor en zaklatnalak emailben Waldorfos kerdesekkel, mert engem nagyon erdekel a temaKép Nemcsak Balint miatt, hanem én is gondolkozom a W. tanarkepzesen. Persze, ha egyszer majd befejezem a mostani sulimKép

KépKép
fibi

Uristen, itt szakad a hoooooooo!!!!! KépKépKépKépKép
Teligumit kellene szerezni a babakocsira IS, mert tegnap ugy csuszkaltunk itt a domboldalon, hogy ihajKép Pedig terepjaro babakocsink vanKép

KépKép
fibi

Na Hali csajok!

Mi ez a nagy pezsgés morgás! Azért örülök, hogy szent a béka! Akarom mondani béke!Kép

Vera! gratula Dócinaka foghoz, nekünk csak nem akar kibújniKép Foci rulez! Már Lilla is nagyon jól focizik, apja lányaKép

Egyébként a Lilla is náthás még kicsit, de már sokkal jobban van. Egész jól megszerette a porszívót, már ő viszi oda csövet ha mondom, hogy szívjuk le az orrát. Ezt ma tapasztaltam.Kép

Igen tegnap voltunk Manokáéknál és nagyon király volt nézni, ahogy a csajok egymással elvannakKép
És mi is elmentünk a Művházas tornára. Kicsit féltem mit szól majd a többi Anyuka, hogy Lilla minden gyerek játékát elveszi, de nem volt vészes.

Rájli! nekem vérzett a cickóm, de nekem igazából a Bepanten használt igazán. 2 hónap után rendbe is jöttKép

Juc!
Van 4 tárgyam , amit dekupálni akarok! Tegnap beszereztem jó kis szalvétákat. Mikor talizzunk?
Mindjárt meg is nézem melyik Gáborra gondoltál?
beetrix

RájliKép!

Nekem meg baromi nagy lyuk lett a cicimen és nagyon sokára nőtt be és ez nem túlzás.Pedig 2.gyerek szoptatása volt már.
Kentem én AVENT meg Garmastan ,anyatej,gyereknyála de csak az idő segítettKép

Beet!

Mikor is?KépBármikor!

ÉS képzeljétek,békésen autókézom Budaörsi úton IKEA felé(ahol egyébként nagyon kedvesek voltak velem)és egyszercsak rám dudál valaki.ÉS Joho volt és jól integettünk egymásnakKép

Juc
20170114224602

Sziasztok

Jobb napotKép

Iszonyat éjszakánk volt népvándorlás, fél háromkor Beni kelt , hogy " anya éhes vagyok, vacsorát kérek". Szóval keveset aludtunk és azt is gyorsanKép
Mind a 3 gyerök beteg, csupa nátha a csapatKép Ma már 20X szívtam az orrukat és hatástalanKép Spray, csöpp is csak kicsit oldja a problémát.

Proon
Köszi köszi hogy felkerültünk a tábláraKépKépKép
Ugye nem utálsz ha szólok, hogy a kisebbik lányzómat Elinának hívjákKép Ráérsz a legközelebbi frissítésnél javítani. De ha nincs rá mód akkor sincs semmi bajKép
De tényleg nagyon kösziKép

Majd vissz. olv. két orrszívás közöttKép
Nátha mentes puszi

Kókuszdió
kókuszdió

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: