A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Szani!
Szerintem nem tudathasadásos állapot ez. Én azt gondolom, hogy a szülés körülményei annyira kilógnak az élet normál kerekéből, hogy ettől álomszerű lehet az egész. Mondom én, aki még közelében sem járok a szülésnek, de valahogy így képzelem el.
Lehet, hogy te fogsz kergültnek nézni engem mindjárt. Kép

A gurunéni szakmájának polgári nevét azért eláruljátok?

Jó éjt!
réka
Vendég

Duddu,

Viola gurunéni hivatalosan lélekgyógyász.

Farkaskoma

Kép
farkasok

SziasztokKép

Sajnos Olikám beteg. Szerencsére nem vészes, csak taknyos. Szívni kell az orrát, amit nem díjaz különösebben. Magyarúl ordít mint a sakál. De szerencsére a kedve töretlenűl jó, csak néha kicsit bekattanKép Szerencsére alszik már. Egész nap jön-megy. Két percre nem ül le.
Robbi W. miatt nem kell aggódnotok (pocakosok és Robika) mert addigra lefogyok és bomba nő leszek, úgyhogy lecsapom a kezetekről.Kép És Rapülők koncertre senki nem akar jönni??

SzaniKép
Már nagyon kiváncsi vagyok Andriskára!! Gyorsan küldd a képeket. Inkubátorban hagyott baba. Hááááááát........... Nekem is voltak hülye gondolataim de ilyen nem. Igaz Olikám időben született és nem volt ilyen gondunk. Ha nagyon zavar akkor szerintem beszélj guru nénivel nehogy aztán belelovald magad.
Olyan furcsa, hogy még csak most kéne megszületnie!! Nagyon sürgős volt neki erre a világra jönnie!

EnigmaKép
Nagyon eltüntél. Zsombi remélem nem beteg!!! Nyugodtan mondd meg a vendégeknek, hogy csak akkor menjenek ha nem betegek. Mondjuk ez alap lenne, de nagy az isten állatkertje.

Mindenkit puszilok!!

Gigi

KépKép
gigi28

SziasztokKép
Kettő gurunéni van ám!
Az egyik Szani, LKT és Hajni gurnénije, a másik meg akinél Judit volt (Viola).
Mindjárt felteszem Andriska képeit.

SzaniKép
Tündéri a fiad Kép

Lányok már 5+2 baba van a topikon Kép (Lavyékét mondom +2-nek, mert róluk nem sokat tudunk Kép)

Wish

wish

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

wish

WishKép, Te Drága! Nagyon-nagyon köszönöm! És mindezt éjjel fél háromkor! Te már gyakorolsz, hogy mikor meglesz a babókád, ne legyen nehéz az éjszakázás, igaz?KépKép

RékaKép, a mi gurunénink szakmája: egészségfilozófus. Lehet, hogy beszélek vele tudathasadós ügyben.

GigiKép, Olinak gyógyulást kívánok! Szóval akkor számítsak rá, hogy orrszíváskor ordítanak a nagyobb babák? Andris egész nap szinte alszik, úgyhogy eddig az orrszívást is átaludta. Szili nem cicózott: a legkisebb porszívóteljesítményen nem jött ki semmi, erre feltekerte 1200-ra, én meg majd szörnyethaltam, hogy kiszívja a gyerek agyvelejétKép. Hát azt nem szívta ki, de minden mást igenKép. Ügyes az uracskám!
szani

Szani Kép, nagyon szép család vagytok, Andriska gyönyörű!!!!
hajnesz

Szani! Csodás a ti Andriskátok. Olyan kis cuki feje van, szerencsések vagytok, hogy nem sírós baba. A Dévai gyerekek mind ilyen szépek?
A nővéremnek is voltak problémái, amíg nagyon kicsi volt a keresztfiam. Õ még éjszaka is a légzését figyelte és hallgatta, annyira félt a bölcsőhaláltól. Ezt már úgy túlzásba vitte, hogy ő maga is beismerte és szakemberhez akart fordulni. Hálistennek a sok nyugtatgatástól elmúlt nála. Ezt csak azért írtam le, hogy véletlenül se érezd magad hülyének, a te képzelgésed is el fog múlni egyhamar. Gondolom, hogy a kórházban is fel tűnt volna egy felesleges gyerek. Kép

Gigi! Olikának gyógyulást kívánok mihamarabb. Én sem szerettem volna ha egy zúgós csövet dugdostak volna az orromba.

Dia! Láttam Domit a Fisher-Price oldalon, és mondhatom, hogy kiemelkedik a többi gyerek közül simán, annyira jó az a fogas képe. Tényleg tündéri, még szép hogy nyert.

Png! Már ezer éve nem jelentkeztél? Jól vagytok?
vanda978

Szani!
Annyira békések, boldogak a fotóitok!
Nagyon jó nézni őket. Kép

Lányok!
Csak azért kíváncsiskodom a gurunénik (ezek szerint min. ketten vannak) felől, mert néha azért eszembe jut, hogy talán nekem is jót tenne valaki, akivel kicsit elcsacsognék az élet dolgairól. Csak általában azt sem tudom, pontosan mire is volna szükségem, így ennél a gondolatnál rögtön meg is akadok. Kép

Vanda!
Én is csak jót hallottam Krizsáról, de közben kicsit nyűgösnek is éreztük volna a váltást. Meg szerintem a dilemmához hozzátartozott az is, hogy mióta kiderült a PCT-s probléma, kicsit át kellett értékelni az egész "babaprojektet" és ez kicsit szélsőséges érzelemkilengésekkel járt nálam.
Egészen máshogy gondolkodtok ti itt, mint a másik topikban a lányok, akik hónapról hónapra "teszteljek, vagy se, biztos van még remény..." stb. dilemmákban élnek.
Szóval kénytelenek voltunk átállni egy türelmesebb üzemmódra, mert hiába nem szarakodik Dévai, azért még kell várnunk egy-két hónapot, mire igazán történik valami és ezt - azért bevallom - kicsit nehezen sikeredett elfogadnom. De ez nem lett volna máshogy egyéb dokiknál sem.

Szóval, nagyon jó, hogy vagytok! Kép
Köszi:
réka
Vendég

Réka, akkor a mi gurunéninket tudom ajánlani Neked, kideríti hamar, hogy mi is a bibi (nálam olyanok előjöttek, hogy csak néztem! Kép) aztán dolgoztok rajta, míg fel nem oldódnak a blokkok.

Most hogy így írtál a türelemről, visszagondoltam a "megint megjött"-ös korszakomra, hááát, tényleg átalakul az ember, megtanultunk optimistán, bizakodva várni. Nekem egy év volt...Kép Nem gondoltam, hogy megérem ezt, de az időnek tényleg van valami bűvös gyógyereje és ahelyett, hogy elveszteném a hitemet, inkább egyre erősödik. Furcsa, de örülök neki. Remélem, még tart egy darabig. Mondjuk, míg meg nem érkezik a Bébikénk. Kép
hajnesz

Réka! Teljes mértékben egyetértek.
Nekem az is fontos, hogy itt mindenki Dévaihoz jár. Azért, mert a környezetemben most több pár is van akik hasonló cipőben járnak, és sajnos nem jön össze a baba. Én nagyon drukkolok nekik, de ezzel úgy vettem észre nem mindenki van így. A saját dokijukat istenítik, amit csak részben értek meg. Nekem tényleg mindegy, hogy ki-kihez jár, járjanak szerencsével, mi is próbáltunk már sok dokit. De azt nehezen viselem, mikor bizonygatnom kell az én orvosom hitelességét és megbízhatóságát. Szóval már nem akarok bele menni ezekbe a vitákba, amiket nem én gerjesztek, és itt nyugalomra találtam. Most már ott tartunk, hogy leszarjuk kinek-ki az orvosa. Bocsi ezért, de nekem ez is számít, azon túl, hogy végre olyanokkal "beszélhetek" akik hasonló gondokkal küszködnek.

Muszáj leírnom egy esetet: Ismerősöm egy jól ismert meddőségi szakemberhez fordult, mert 5 hónapja!!!!!!! próbálkoznak és nem jön össze a baba. Normális ciklus, eredmények mind jók, férfinál, nőnél egyaránt. Első alkalommal dokibácsi mondja nekik: ha akarják következő hónapban indulhat a lombik, milyen hamar akarnak gyereket? Szerintem ez nem normális dolog, akármilyen gyorsan akarnánk is gyereket. Azt hiszik egyesek, hogy a lombikozás gyerekjáték, és felelőtlen kijelentéseket tesznek ez ügyben. Lehet, hogy nem ártana utánaolvasni egy kicsit előbb, vagy várni még. És ilyenkor megint magamra gondolok, hogy 4 év után megint olyan, mintha most kezdődne minden. Gondolom, hogy ez az eset csak pénzről szólhat a dokinál, ami nagyon sajnálatos. Sok esetben pont az amúgyis elkeseredett meddőnek mondott párokat húzzák le a fasz orvosok. És még csak el sem mondhatom neki a véleményemet. Bocsi, hogy ilyen negatív vagyok most.
vanda978

Réka! Teljes mértékben egyetértek.
Nekem az is fontos, hogy itt mindenki Dévaihoz jár. Azért, mert a környezetemben most több pár is van akik hasonló cipőben járnak, és sajnos nem jön össze a baba. Én nagyon drukkolok nekik, de ezzel úgy vettem észre nem mindenki van így. A saját dokijukat istenítik, amit csak részben értek meg. Nekem tényleg mindegy, hogy ki-kihez jár, járjanak szerencsével, mi is próbáltunk már sok dokit. De azt nehezen viselem, mikor bizonygatnom kell az én orvosom hitelességét és megbízhatóságát. Szóval már nem akarok bele menni ezekbe a vitákba, amiket nem én gerjesztek, és itt nyugalomra találtam. Most már ott tartunk, hogy leszarjuk kinek-ki az orvosa. Bocsi ezért, de nekem ez is számít, azon túl, hogy végre olyanokkal "beszélhetek" akik hasonló gondokkal küszködnek.

Muszáj leírnom egy esetet: Ismerősöm egy jól ismert meddőségi szakemberhez fordult, mert 5 hónapja!!!!!!! próbálkoznak és nem jön össze a baba. Normális ciklus, eredmények mind jók, férfinál, nőnél egyaránt. Első alkalommal dokibácsi mondja nekik: ha akarják következő hónapban indulhat a lombik, milyen hamar akarnak gyereket? Szerintem ez nem normális dolog, akármilyen gyorsan akarnánk is gyereket. Azt hiszik egyesek, hogy a lombikozás gyerekjáték, és felelőtlen kijelentéseket tesznek ez ügyben. Lehet, hogy nem ártana utánaolvasni egy kicsit előbb, vagy várni még. És ilyenkor megint magamra gondolok, hogy 4 év után megint olyan, mintha most kezdődne minden. Gondolom, hogy ez az eset csak pénzről szólhat a dokinál, ami nagyon sajnálatos. Sok esetben pont az amúgyis elkeseredett meddőnek mondott párokat húzzák le a fasz orvosok. És még csak el sem mondhatom neki a véleményemet. Bocsi, hogy ilyen negatív vagyok most.
vanda978

Kb. 20 percig nem akart átmenni az üzim, most meg itt van kétszer is. Kép

Hajnesz! Ha lehet, leírod, hogy mégis mik voltak nálatok a gondok? Mármint mit derített ki a gurunéni.
Engem érdekelne az elérhetősége, meg mennyibe kerül, meg minden. Nehéz bekerülni hozzá? Sokat kell várni?
vanda978

Vanda, Réka!

Én is sok szeretettel tudom ajánlani a mi (Szani, Hajni, LKT) guru néninket, aki igazából egészségfilozófus. Igaz, hogy Hajnival mi még nem tudunk pozitív tesztet felmutatni, ahogy Szani, de az biztos, hogy a hozzá való járással mindketten megtisztultunk sok rossztól, olyan szavakba nehezen önthető, többségében tudat alatt dolgozó rossz érzéstől, gondolattól, amiktől nehéz volt megszabadulni, de annál katartikusabb. Írom azt, hogy nehéz, mert nagyon megterhelő és fájdalmas negatív, jó mélyre elásott érzéseket felszínre hozni, viszont, ahogy a guru néni fogalmaz, ami egyszer felszínre kerül, az már nem megy vissza, ha előjött az ő segítségével tudtuk törtölni is.
Talán misztikusnak tűnik, amit írok, de olvasva a soraitokat, le merem írni.
Át fogom mindkettőtöknek küldeni e-mailon a Szanitól annó, nyár elején kapott emílt, ami meggyőzött arról, hogy nekem is ideje meglátogatnom Ágit.
Nem hiszem, hogy nehéz lenne hozzá bekerülni, kb.7-9-szer kell hozzá menni, és ha jól emlékszem 4,500 Ft egy alkalom (Hajni segíts!!).
Ráadásul ő asztrológus is, tehát a horoszkópodból is sokmindent megért.

Szanikám!

Hát tünemény ez a bébi, tényleg annyira törékenyek még ők. Megértem ha porcelánbabaként bántok vele.

Tegnap én is meglátogattam a barátnőmet, aki Enigmával egy napon szült, iszonyat kis pinduri Lillike, nagyon szeretnivaló, és tényleg olyan törékenynek tűnik, hogy akaratlanul is nagyon óvatosn nyúl hozzá az ember. És a világ legszebb illatát is jól beszippantottam. Gyerekek, ennél a babaillatnál szerintebb nincs finomabb illatKépKépKép

Aztán még szerencse, hogy mentünk a koncertre, mert ha hazamentem volna, asszem megitattam volna az egereket. Tudjátok, az az ambivalens érzés, hogy egyrészről szívből örül az meber a barátja boldogságának, másrészről meg ilyenkor még nagyobb a saját hiánya miatt érzett űr.
lkt

Vanda! Nálad nem találtam e-mail címet a profilodban, meg tudod adni?
lkt

SziasztokKép

VandaKép
Én csak támogatni tudom azt az ötletedet, hogy kérj segítséget. Nekem is sokat segített, igaz én már Olikám után voltam nála egy elég tré depresszió miatt. De most már azt mondom, hogy ha még a lombikok alatt jártam volna, lehet, hogy nem lett volna ez az egész.

SzaniKép
Andris tünemény.Nem is néz ki törékenynek. Jó kis pasi lesz belőle. Szerencséd van, hogy ilyen nyugodt baba. Olivér hasfájós voltKép Volt ordítás éjjel-nappal.

Puszi

KépKép
gigi28

Persze, e-mail címem: vanda@pr.hu
Majd összeszedem magam és megcsinálom a profilomat. Kép

Szerintem nekem van egy nagy problémám, hülye vagyok. Kép Biztos, hogy a teherbe esésemet nehezíti az a tény, hogy nagyon félek a szüléstől. Ennek megoldásában jól jönne egy gurunéni, és ha össze tudom egyeztetni pesti utazásaimmal, biztos meg is keresem. De csak azért felutazgatni húzós lenne egy kicsit, ilyen esetekben is rossz, hogy messze lakom.

Aztán én is jobb kedvre derültem egy kicsit, babáztam a tesóm gyerkőcével. Mindig ha felveszem az ölembe, úgy megörül, kis mosolygós baba, és "bekapja a fél arcomat". Ezt nem tudom másképp leírni, kitátja a száját és hamm... Olyan aranyos. Kép
vanda978

...már egy órája próbálom átküldeni, bocsi, ha mások már írtak közben...Kép

Vanda Kép, az az igazság, hogy ezek elég személyes dolgok, nem igazán tenném közzé. Inkább a módszerei azok, amik érdekesek és nagyon hatásosak. Pl. a szobában a földön ki kell jelölnöd, hogy hová helyeznéd a jelent, a múltat, a jövőt. Aztán a megfelelő helyekre állva átadod magad bizonyos érzéseknek, újra megélsz múltbéli eseményeket és "jóváteszed" az ott szerzett sérelmeket, negatív élményeket. Ugyanígy persze a pozitív élményekkel is foglalkozik a guru néni, mikor min kell dolgozni. Először nagyon idétlennek éreztem magam ezekben a szitukban, nem igazán tudtam, hogy mi a "jó" válasz egy-egy kérdésére, de rávezetett, hogy itt nincs jó vagy rossz válasz, mert a tudatalattidból jön minden. Aztán mikor az első nagy bőgés megvolt, akkor jöttem rá, hogy "jól csinálom", így kell. Kép Szóval ilyesmik történnek nála, nem kell izgulni, hogy miket válaszoljon az ember, csak őszintének kell lenni és ő a válaszok alapján elemzi veled a helyzetet.
Várni nem kell rá, mert otthon fogad, 6e Ft / 1-másfél óra. Tel: Dr. Végh Istvánné (Ági) 30/255-0814
hajnesz

LktKép,

elküldöd nekem is, hogy mit írtam Ágiról? Kíváncsi vagyok az akkori érzéseimre, az akkori Szanira. Lapozzatok csak vissza pár hónapot, vagy 1 évet itt a topikban, az ember alig ismer saját magára, mindig változunk..
(anita@dunakanyar.net)

Lányok, köszönjük Andriska dicséretét. Most nem kell őt megetetnem, hízik ő a sok szép szótól isKép.

VandaKép, nem a Nyírőben történt az eset? Kísértetiesen emlékeztet a sztori az ottani élményeimre.

HajneszKép,de szépen írsz a türelem fejlődéséről! Tényleg így van. Az elején "Adj uram türelmet, de azonnal!", aztán rájövünk, hogy a folyamat sokkal lassúbb, és a hittel, reménnyel együtt erősödik a türelmünk is.

Csajok, nekem 3 anyósom van. Tegnap az egyik jött, ma a másik. Pontosabban Szili anyukája, meg 2 nagynénje állandóan itt vannak, kitalálják, hogy őrájuk itt mekkora szükség van. Ez most szemétség tőlem, mert főznek, meg a háztartést is viszik, de ez nekem nem jó. Beköltöznek a lakásba, az életünkbe, átrendezik a konyhámat, beleszólnak Andriska gondozásába. Anyósom: - Juj, mit csinálsz az unokámmal!
Hát az nem a te unokád, hanem az én kisfiam, büdös banya! Régről rossz a kapcsolat, nem tudtak engem elfogadni, mert Szilinél idősebb vagyok. Meg anyósomnak 2 fia van, Szili az elsőszülött..
Anyukám meg sajnos messzi Németországban van, csak dec. 2-án jár le a szerződése, amit a baba várható születési idejéhez igazítottunk. Ki gondolta volna, hogy manóka 1,5 hónappal korábban szándékozik világra jönni. Már kialakult a saját rendszerünk, délelőtt egész friss vagyok, meg tudok főzni, meg mindent ellátok. Így meg csak alkalmazkodnom kell a sok bölcs asszonysághoz: vegyél fel zoknit, ne légy pizsamában, menjetek sétálni, jaj, megfázik az a gyerek, ittál elég folyadékot?, miért nem szórsz rá hintőport?..stb,stb. Brrrrrrrr!!
szani

Örülök, és köszi, hogy egyetértetek velem.
Szóval az a lényeg, hogy lesz baba és ez biztos. Csak a "mikor" kérdést nem érdemes feltenni. Akkor már inkább azt, hogy hogyan, nem?
Szerintem ott követkjük el a hibát az elején, hogy mindig csak a "mikor" érdekel és a többi nem.
Szani!
Hát ez szörnyű! Nem lehet könnyű dolgod. Én nem is tudom, mit csinálnék ilyen szituban. Mondjuk nálunk szerencsésebb a helyzet, mert férjemmel mindketten már elég rég függetlenedtünk a családunktól olyan értelemben, hogy annyira szólnak csak bele az életünkbe, amennyire mi szeretnénk. Persze nem tudom, hogy mikor ott lesz a baba, hogy alakul majd át ez a helyzet...
Szerintem ebben a problémában egyedül párod tudna rajtad segíteni. Õ hogy áll ezekhez a kérdésekhez?
Hajnesz!
Valahol én is örülök, azaz inkább látom a pozitív következményeit is a hosszú várakozásnak. Párommal megtanultuk a terheket is közösen viselni, nem csak a boldogságot. A sok gondolkodás által pedig az önismeretünk is fejlődik szerintem és sokkal jobban megbecsüljük a sorstól kapott dolgokat és talán bölcsebb Anyukák leszünk.
Mostanában pedig azt szoktam mondani magamnak, hogy annyira sok évet fogunk a gyermekeinknek áldozni, hogy ki kell használni ezt a (remélem csak) néhány hónapot, míg csak egymásért élhetünk. És a közös célnál erősebb kötelék nem kell egy kapcsolatban. Kép

Még sosem hallottam "egészségfilozófus"-ról. Érdekes dolgokat írtok. Lehet, hogy érdemes lenne felkeresnem.
Fizikailag is csinál valamit? Vagy a beszélgetés a lényeg?
Amiket leírtok, kicsit hasonlít a kineziológiához (ugye Wish?), de nem ugyanaz.
Vendég

Szani,
Külddddd ide Szilit a géphez!
Na idefigyelj Szilárd! Legyél kedves kedves feleséged óhaját az első figyelemvonaladba helyezni, ha ő egyedül el tudja látni Andriskát, akkor tessék őt békénhagyni, te vagy a családban a jelenleg még döntéshozó férfiember, tehát légy tökös, max nem jönnek 1-2 hónapig! Nagy cucc! Megvagytok ti teljesen jól, anya meg hadd szokja a gyűrődést! Ja igaza van Szaninak, és igen a ti fiatok, ha nekik nem tetszik a nevelési módszeretek azaz ő bajuk!
ui. Szilárd! Én ugyanezt megszenvedtem anyósommal, neki is 2 fia van és bevált módszerei a vasaláshoz, főzéshez, ebédidőponthoz, ruhaizléshez sorolhatnám még mennyi mindenhez (tetőztü az egészet egy titkos 6 hónapos ismeretség utáni eljegyzéssel) , de 2 év harc után, - ja én is idősebb vagyok Krisztiánnál- rájött, hogy vagy megbékélünk egymással, amúgy meg van köztünk 100km távolság, és ha nem fogad el úgy ahogy vagyok, akkor a kisfia sem fog menni. Szóval most teljesen jó a kapcsolatunk és leszarja hogy én hogy vasalok vagy főzök, mert rájött, hogy a kisfia engem választott és jó neki velem, akkor ő minek szóljon ebbe bele.
Ja Krisztiánban is tudatosítani kellett, hogy önmaga után nekem kell jönni, majd utána a többi közeli rokon, és ez így természetes.

Szóval Szili tökösen küldd haza a néniket, éljetek hármasban teljes életet.
Ja Andriska szuper kiscsávó, mi kell ennél több a világon! Tessék élvezni a családot!

Farkas J

Kép
farkasok

Szanikám, ez szörnyű! Jaj, hogy ez hogy le tudja rombolni egy család egészséges működését és gondolom, Te csak nyelsz mindig! Muszáj a sarkatokra állni, nehogy ennél is jobban a fejetekre nőjenek a nénik!!!
Farkaslyány jól odatette, jó nagyokat bólogattam olvasás közben! Kép

Réka!
Guru nénink fizikailag nem csinál semmit, már ha olyasmire gondolsz, hogy energiaáramoltatás, egyebek. A lényeg a beszélgetés.
hajnesz

Sziasztok!
Köszi a sok infót guru néniről. Azt hiszem, felhívom majd.
Timi!
Akkor várom a levelet! Köszi! Kép
réka
Vendég

Mindig a fiús anyukák értenek mindenhez. Õk valami külön kiképzést kaptak, és valahogy idővel minden fiús anyukából ilyen "őrülten törődő" nő lesz.
Az én anyósom is dettó ilyen, egyébként jól elvagyunk, ő is otthon, meg én is otthon. Messziről. Az én anyukámmal meg nincs semmi baj. De úgy látom, ez általános.
Szani, együttérzek veled...

Most már többet nem írok, mert mára igen sok vagyok.
vanda978

Sziasztok!
Bocsi,most csak Szaninak írok pár sort.
Szanikám!Kép
Gyönyörű Andriska nagyon nagyon!!Annyira édes ahogy alszik.KépNagyon szép az ágyikója is.Meg is mosolyogtam,hogy még milyen szép rend van benne.Kép
Anyós.KépMár értem,hogy a nagy messzeségben miért kértetek külön bungalót.KépKépIrigy a reggeli fittségért!KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Lányok bocsi,hogy most nem írogatok,de igazán vagyok jól.KépIgyekszem összeszedni magam,aztán majd jövök.Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Beteg vagy? Remélem, nem komoly.
Jobbulást kívánok.
Wish!
Fáj még a torkod?
Jó éjt!
réka
Vendég

VandaKép

Naaaaaaaaa, én is fiús anyuka vagyok!!! És már most féltékeny vagyok, hogy mást fog ölelgetni a fiamKépKép

Puszi

KépKép
gigi28

Mindjárt írok, csak íme a Robbie William koncert színpadi elhelyezkedése, árakkal!
Hölgyeim gyorsan tessék jelezni, mert akkor lefoglalom őket!
<!--attachment: Robbie_Williams_-_helysz_nrajz__s_jegy_rak-295972.pdf*mime_pdf.gif*application/pdf*49.9*Robbie+Williams*Robbie+Williams+%2d+helysz%ednrajz+%e9s+jegy%e1rak%2epdf --><center><pre>
KépRobbie Williams
Robbie Williams - helyszínrajz és jegyárak.pdf (49.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
farkasok

Fiús anyukákKép
Hát az biztos, hogy nem lesz könnyű, de legyetek jó fejek, akkor is, ha csak összeszorított szájjal magy, mert csak veszíthettek a dolgon.
Az én "anyósóm" eddig nagyon jó fej és abszolút kedves Kép
DE! Én sem szeretném, ha "ideköltözne" mikor pár hetes a gyerek.

Szani Kép SziliKép
Tessék határozottnak lenni és Anyukának megmondani, hogy egy-egy délutánra napra szívesen látjátok, de ez a ti családotok, a ti fiatok és ti hárman szeretnétek élni az életeteket nem hatan.

DiaKép
Mi baj van? Elkapott valami kórság, vagy még mindig a derekad fáj?

Az én torkom már rendben van, tulajdonképpen csak hétfőn fájt igazán, kedden már sokat javult, tegnap és ma meg egyáltalán nem fájt Kép

Wish

wish

Fiús anyukákKép
Hát az biztos, hogy nem lesz könnyű, de legyetek jó fejek, akkor is, ha csak összeszorított szájjal magy, mert csak veszíthettek a dolgon.
Az én "anyósóm" eddig nagyon jó fej és abszolút kedves Kép
DE! Én sem szeretném, ha "ideköltözne" mikor pár hetes a gyerek.

Szani Kép SziliKép
Tessék határozottnak lenni és Anyukának megmondani, hogy egy-egy délutánra napra szívesen látjátok, de ez a ti családotok, a ti fiatok és ti hárman szeretnétek élni az életeteket nem hatan.

DiaKép
Mi baj van? Elkapott valami kórság, vagy még mindig a derekad fáj?

Az én torkom már rendben van, tulajdonképpen csak hétfőn fájt igazán, kedden már sokat javult, tegnap és ma meg egyáltalán nem fájt Kép

Wish

wish

Kép

Lányok, Picpacot kivettem a tábliból, mert nyár óta nem írt nekünk. A BMC-s fórumban olvstam, hogy nem sajnos sikerült nekik a negyedik lombik.

EMI
Ha olvasol minket, légyszi jelentkezz, rólad sem tudunk nyár óta semmit Kép

wish

Tali. 2005. december 11. Kispest

wish

Siasztok lányok és KépKépKépKépKépKépKépKép

Rég jelenkeztem már még én sem tudom mikor utoljára, ennek külömbőzö okai vannak, nem szeretnék most részletekben bele menni, most itt vagyok és ha megengeditek 2-3 sorban irnék nektek a babáimról.
Képek vannak de mégsincsenek mert sajna nincs digit fényképezőgépünk, ezért nem tudok feltenni, probáltam szkenelnni egy kettöt de nem lettek jók igy nem raktam fel.

Tehátmár 11 hetesek vagyunk, ebből mondjuk 5-6-tot a korházban töltöttünk, egészségesek vagyunk, csak a koraszülésböl adodó kisseb problémák jöttek elö a Petrus-nál, amugy minden rendben van RékaKép már 5 kg felett jár, a PetraKép-ám pedig most érte el a 4 kg-ot
Sokáig csak 700 g volt köztük a külömbség, egy napról a másikra pedig csak azt vettük észre hogy nő és nő a súly külömbség, és szerintem az lehetett a baj hogy a Petránál már 2-szer cseréltünk tápszert.(anyatejcsi nincs)
Két külömböző gyerek amugy az egyik tiszta apja a másik meg én meg a nővérem, az egyik nagyon eleven (Réka) a Petra pedig egy törékeny kislányos édes viselkedése van.
Nem sirnak sokat egésszen jó kisbabák, segitség mindig van hol az anyám hol az anyosom, és igy kilehet bírni.
Szoktam vissza olvasni amikor van idöm, szépen gyarapodnak a kismamák is, egyre több új nevet is látok már a topikon, senki ne keseredjen el akinek még nem sikerült, fog csak hinni kell benne és be kell tartani komolyan azokat a szabájokat amit a Dévai diktál.Értem ez alatt a ET utáni idöszakot. Feküdni feküdni és megint feküdni.

Volt az a idöszak amikor haza hoztuk a babákat, és az András irt nektek egy pár sort rolunk és a Dévai viselkedéséről a 4 hét alatt amig a korházban tartozkodtunk, utána valamelyik nap olvastalak benneteket és egy olyan ütös megjegyzést kelett olvasnom az egyik lánytól(nem nevezném meg mert ha majd elolvassa a levelet rá fog jönni) hogy teljesen szomorú lettem és most idéznék egy pár sort belölle:
Sajnálom hogy MÁSNÁL nem volt egyszer sem a D. engem minden csütörtökön meglátogatott........

Az a MÁSNÁL én lennék és ugy gondolom hogy lehetetett volna együtt érezni velünk ugy ahogy Dia, Wish... és a többiek tette, és nem pedig a nevemet megg sem emlitve, a történetemhez hozzászolni.
Na mindegy nem haragszom senkire de rosszul eset.

Remélem hogy most már sürübben tudok majd irni nektek , mindenki nagyon aranyos és egy nagyon jó kis csapat vagytok.

Sok puszit küldünk innen Bodajk-ról Réka, Petra és Lavy
lavy

Dia!
Remélem, semmi komoly és jobban lettél mára!
Judit!
Köszi a Robbie infót. Gondolom most kellene eldönteni, amíg van még jó hely. Csak annyira nem tudom még. Lécci Csajok, akit érdekel még, adjon egy kis motivációs löketet! Kép
Lavy!
De jó, hogy jelentkeztél! Örülök, hogy jól vagytok és szépen növöget Petrus is! Kép
Ne vedd úgy a szívedre ezt a bizonyos üzenetrészletet, biztos nem úgy szánta az illető, aminek "lejött". Nem hiszem, hogy a hangsúly a másnál-on van, hanem azon, hogy SAJNÁLJA, hogy D. NEM LÁTOGATOTT meg másokat, köztük Téged. Néha kicsit érzékenyebbek vagyunk, ezért biztos mindannyiunkkal előfordult már, hogy rosszul esett ez vagy az, vagy hogy kimaradtunk az üzenetből, ezen nem szabad fennakadni, mert legközelebb meg pont Te vagy a "kiemelt" topiklakó, akiért mindenki izgul és már el is felejtetted a rossz érzéseket. Kép
Gyere, ha tudsz és meséj nekünk! Jól látom, ott lesztek Domi buliján?
hajnesz

Bocsi innen a szélről....
Hajni ! Robbie-hoz motiváció ??? Robbie maga a motiváció. Cool csávó, jó zenével, jó táncosokkal, jó show-val. Most láttam a berlini koncertjéről készült filmet hugiéknál Angliában a TV-ben, szuper. Tudod, ő maga mondta: "Let me entertain you...." He does !
Azért a jegyárakon meg vagyok döbbenve. A vicc, hogy így is tele lesz a stadion. Én a kűzdőtérre mennék. Vagy megyek is? Meggondolom... (Aznap lesz Apu 60 évesKép) Lányok azért gondoljátok meg....A kakasülőről nem tudom mit látni a népstadionban. A kűzdőtéren meg veszélyes lehet nagy pocakkalKépKépKépKép Hajrá mindenkinek !
sziszuka

Sziszuka! KépKép
Köszi!!! Hááát, igen, ez az, ami miatt vacillálok, hogy mi lesz a pocakkal (mert szétvet az optimizmus! Kép)...bár így már pórul jártam egyszer egy koncerttel kapcsolatban, megvettem a jó sz@r ülőjegyet, mert azt hittem, akkor éppen 5 hónapos terhes leszek, aztán kopp. Kép
Biztos forrásból értesültem, hogy ApuKép is bulizós csápolós fajta, mint a S. Lányok, akár el is vihetnétek a koncertre szülinapi ajándékként! Kép
hajnesz

Szia HajniKép

Szerintem a Wish elirta a táblát, nagyon szivesen elmennénk mi is de még olyan picúrkák vagyunk, hogy nem merünk elindulni sehova még, föleg hogy András dolgozik és nem nagyon tud velünk jönni.
Egyszer elvittük a lányokat bevásárló központban, hát ne tud meg, anyit sirtak az nap mint soha, tehát ugydöntöttünk hogy egyelöre nem megyünk már sehova, majd 3-4 hónapos kor-tól.

Sok puszi: Lavy
lavy

ja, kár hogy az öreg inkább Paul McCartney-t, Rod Stewart-ot, meg Eric Clapton-t hallgat, nem nagyon hatná meg, ha Robbie lehúzza a nacijátKép
Azért drukkolok, hogy addigra nagy legyen a poci. Mást nem a koncert előtt csillagászati áron lehet eladni a jegyet azoknak, akik lemaradtak a hivatalos vásárlásról (nekem legutóbbi Robbie koncertre sikerült a 9.000,-Ft-os jegyet 15.000-ért megvenni ott az Aréna előtt. Csak Anyám meg ne tudjaKép)
Puszi
sziszuka

Lavy!
Persze megértem, nem lehetett könnyű ez a "kiruccanás", akkor majd ha nagyobbak lesztek, találkozunk! Kép

Sziszuka!
Oké, tartom a szám, nem fogja megtudni!!! Kép
Paul McCartney-n pont a kakasülőn ültem, iszonyat volt ott fent, nagyon szenvedtem, még távcsövem sem volt, de egy nagyon rendes néni kölcsönadta néha az övét. Kép
Igazad van, pláne egy várandós kismamától simán elkel majd a jegy, sőt, most vizualizáltam, ha Juditunk is így dönt, akkor már két pocakos kismama fogja "lobogtatni" a jegyét, hát már ezért az abszurd látványért megéri Robbie koncertjére befizetni! Kép
hajnesz

Gigi! Kép Na jó, jó, ha jobban belegondolok nem is úgy gondoltam. Ha fiam lenne, én is kis anyatigris lennék, és nem adnám oda "holmi kis nőknek". Kép

Timi! Kép Köszi a mail-t, ha úgy adódik biztos felhívom egy időpontért, rámférne.

Lavy! Kép Bár mi nem ismerjük egymást (közvetve), mégis örülök, hogy te is írtál egy kis szemelvényt életetekből. Amikor van egy kis időd, továbbra is irj. Sírósak a lányok, olyan igazi kiscsajszisok már?

Mikor is van a R. W. koncert?

Farkasok! Ti hogyan álltok lapar ügyben? Voltatok már a dokinál? Pontos időpont?
vanda978

Szia Csajok!

Wish!
Tök jó, hogy babafotók is vannak a táblában. Olyan jókat álmodozom arról, amikor az én nevem mellett is ott lesznek az ikrek Kép

Sziszuka!
Bejött a motiváció! A végén még én is kedvet kapok Robbie-hoz. Amúgy kedvelem, csak kicsit sajnálom azért rá a pénzt. Én viszont ha mennék, tutti csak állójegyet vennék.

Hajnesz!
Na nehogy már a várható pocakod miatt mondd le! Az legyen a legnagyobb gondod az életedben, hogy mit csinálsz a jegyekkel, ha már ketten leszel, vagy hárman, vagy... Kép

Annyira kíváncsi vagyok rátok, hogy ha még áll a meghívás és nem jön közbe semmi, eljönnék mégis Domi szülinapjára. Kép

Lkt!
Köszi, én is megkaptam a mail-t, válaszoltam is! Kép

réka
Vendég

Sziasztok!Kép
Semmi gond,csak a lelkem ápolom egy kicsit.Van,hogy lecsúszik a béka feneke alá.KépDe azért olvasó üzemmódban vagyok.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Diám! MI nyomja kicsi lelkedet? Tudunk segíteni? Történt valami vagy egyszerűan besokaltál? Tudod, milyen sokat tud segíteni, ha kiírja az ember magából a problémákatKépKépKép

Koncertfelelős Judit!

Én úgy döntöttem, hogy R.W-ről lemondok, nekem Ramazotti jobban bejön, és ő is igencsak húzos áron hajlandó énekelni nekem egy-két melódiát. De hála Neked, elkezdtem nézelődni pont az Eros árak miatt, és megláttam, hogy karácsonykor ismét lesz Ghymes, amit asszem megint nem fogunk kihagyni PaptibivelKép

Gigi!

Hogy van kismedve barátom?

Lavy!

Szépen gyarapodtok, szépséges lehet 2 kis lúrkóval tölteni a mindennapokatKépKép
Hajnihoz csatlakozva, én is meg vagyok győződve róla, hogy félreértesz valamit. Sokkal jobban szeretjük itt egymást ahhoz, mintsem bárkit is meg szeretnénk bántaniKépKép

Vanda! Felhívtad már az Intézetet?
lkt

Sziasztok VirágszálakKép

Olyan szépen süt a nap. Kaptunk ma influenza elleni védőoltást. Életemben elöször Kép, de gondoltam, nehogy má lombik elött elkapjam majd, a múltkor is pont a lombik elött tört ki a járvány.
Az ápló néni mondta, ne izguljak nem fog fájni, mondtam neki, ha tudná, hogy nekem ez a szuri már nem oszt, nem szoroz.... bökje csak, már hozzászoktam Kép

LavyKép
(Én nem kerülgetem itt a forró kását a nevekkel)
Hidd el, Enigma nem úgy gondolta, biztos, hogy a sajnálomon volt hangsúly és egyáltalán nem benneteket akart megbántani. De gondold el, hogy ő is két kis pocokkal van otthon, gondolom tudod milyen az Kép, biztos nem fogalmazatta órákig a mondanivalóját, csak gyorsan bepötyögte, amit írni akart.
Õ egy nagyon kedves lány (mint a többiek is, még Farkaskoma is nagyon kedves lány Kép), és szerintem távol áll tőle, hogy ilyesmit tegyen.
Bocsi, hogy elirtam a Domi bulija táblát, bből is látszik, hogymi szeretnénk már veletek is találkozni.
Olyan jó lenne, ha tudnál képet tenni fel valahogy. Esteleg azt is lehet, hogy postán elküldöd, beszkennelem és viszaküldöm. Hmm?

Duddu Kép
Valami ilyesmi jó lesz?
Kép

DiaKép
Remélem ez a szép napsütés téged is jobbkedvre derít. Szeretünk téged, és nem örülönk, ha rosszkedvű vagy.
Kép

wish

Wish!

Én is kérek ilyet!!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Olyan szép látni!
lkt

Wish!
Tisztára odavagyok! KépKépKép
Igen, ilyenről álmodozom... és közben elolvadok... KÖSZI!

Képzeljétek!
Felhívtam gurunénit. Kedden du. megyek hozzá.
Pont ideje lesz kicsit kiadni magamból a feszültséget.

Hihetetlen milyen tortúra árán, de sikerült levetetnem ma az első adag véremet. Először senki nem akarta felírni azokat, amiket Dévai csak szóban kért, de fel nem írt. A háziorvos küldött a nőgyogyóshoz, az meg vágta a pofákat, de végül felírta. Aztán mentem a Nyírőbe (Dévai szerződött partnere), ahol nem akarták levenni, mert nem oda tartozik a nődokim és nincs az engedélyszáma a beutalón. Kivéve, ha fizetek. A Dévaisért eleve tudtam, h. fizetni kell, csak Dévai szerint összesen kb. 2000 Ft-ot. Nos ez tételenként volt annyi.
Így az egészért 21.700 Ft-ot fizettem!!!! Nagyon durva! Érvényes TAJ-kártyával!
Azért jó része is van: nem kellett órákat várni, kedvesek voltak, mindent elmondtak és ma du. 2-től kezemben lesz a vércsoportomtól kezdve minden.
Így már csak egyszer megyek vérvételre a 19-22. cn. körül, aztán végre mehetünk vissza Pityeszhez.
Annyira messze van még, ezért is jó, hogy addig megnézem, mit tud gurunéni. Kép
Vendég

Wish!
Már nem bírod szuri nélkül, mi? Kép Ügyik vagytok!
Tényleg nagyon szép az idő, olyan jó kedvem van, nem egy tipikus novemberi idő, jó lenne, ha hétvégén is ilyen lenne!

Réka!
Ez rengeteg pénz!!! Nem tudtam, hogy ennyit is elkérnek a vérvételekért. A Dévaira hivatkoztál? És úgy is elkérték? Magas ez nekem.
Ágit hívtad fel? Nagyon kíváncsi leszek! KépKép
hajnesz

Az én magándokimnak is a Nyírővel volt szerződése és ugyanígy elkértek egy csomó pénzt a hormonos vérvételekért.
Hihetetlen, de ez a magyar egészségügy.Kép
Mondjuk utánna a dévais leletekhez nekem megírta a beutlót a háziorvosom, hál istennek.

TimiKép
Nézd már, mit találtam amikor keresgéltem a jövőnkben Kép
Kép

wish

Gyerekek!

Csak itt ülök és nézem ezt a gyönyörű LKT sort, könnybe lábad a szemem. Olyan szívmelengető lehet ez az érzésKépKépKép

Asszem ezt ki kéne nyomtatnom, kitacepaózni vele a lakást, hogy tudatosodjon az agyamban, hogy mire is kell átállnia. Hátha elhinné végreKépKép
lkt

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: