Siasztok lányok és

Rég jelenkeztem már még én sem tudom mikor utoljára, ennek külömbőzö okai vannak, nem szeretnék most részletekben bele menni, most itt vagyok és ha megengeditek 2-3 sorban irnék nektek a babáimról.
Képek vannak de mégsincsenek mert sajna nincs digit fényképezőgépünk, ezért nem tudok feltenni, probáltam szkenelnni egy kettöt de nem lettek jók igy nem raktam fel.
Tehátmár 11 hetesek vagyunk, ebből mondjuk 5-6-tot a korházban töltöttünk, egészségesek vagyunk, csak a koraszülésböl adodó kisseb problémák jöttek elö a Petrus-nál, amugy minden rendben van Réka

már 5 kg felett jár, a Petra

-ám pedig most érte el a 4 kg-ot
Sokáig csak 700 g volt köztük a külömbség, egy napról a másikra pedig csak azt vettük észre hogy nő és nő a súly külömbség, és szerintem az lehetett a baj hogy a Petránál már 2-szer cseréltünk tápszert.(anyatejcsi nincs)
Két külömböző gyerek amugy az egyik tiszta apja a másik meg én meg a nővérem, az egyik nagyon eleven (Réka) a Petra pedig egy törékeny kislányos édes viselkedése van.
Nem sirnak sokat egésszen jó kisbabák, segitség mindig van hol az anyám hol az anyosom, és igy kilehet bírni.
Szoktam vissza olvasni amikor van idöm, szépen gyarapodnak a kismamák is, egyre több új nevet is látok már a topikon, senki ne keseredjen el akinek még nem sikerült, fog csak hinni kell benne és be kell tartani komolyan azokat a szabájokat amit a Dévai diktál.Értem ez alatt a ET utáni idöszakot. Feküdni feküdni és megint feküdni.
Volt az a idöszak amikor haza hoztuk a babákat, és az András irt nektek egy pár sort rolunk és a Dévai viselkedéséről a 4 hét alatt amig a korházban tartozkodtunk, utána valamelyik nap olvastalak benneteket és egy olyan ütös megjegyzést kelett olvasnom az egyik lánytól(nem nevezném meg mert ha majd elolvassa a levelet rá fog jönni) hogy teljesen szomorú lettem és most idéznék egy pár sort belölle:
Sajnálom hogy MÁSNÁL nem volt egyszer sem a D. engem minden csütörtökön meglátogatott........
Az a MÁSNÁL én lennék és ugy gondolom hogy lehetetett volna együtt érezni velünk ugy ahogy Dia, Wish... és a többiek tette, és nem pedig a nevemet megg sem emlitve, a történetemhez hozzászolni.
Na mindegy nem haragszom senkire de rosszul eset.
Remélem hogy most már sürübben tudok majd irni nektek , mindenki nagyon aranyos és egy nagyon jó kis csapat vagytok.
Sok puszit küldünk innen Bodajk-ról Réka, Petra és Lavy