A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Krisz Kép
Te miért nem vagy a tábliban?!

wish

Az meg lemaradt, hogy:

GyugyiKép
Üdv közöttünk, reméljük nem maradsz sokáig Kép

wish

Sziasztok!

Egyszerűen nem tudok ennyi mindent visszaolvasni. Már szinte kívülállónak érzem magam, szívem szerint inkább beszélgetnék veletek Kép, szóval, azért leírom, mizújs Kép

Kandi Kép örülök, hogy itt voltál! Komolyan! Remélem jössz legközelebb is Kép

Barbi Kép sok drukk a mai inszemhez! Egy petesejt biztosan lesz! küldök babatapikat!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Manda Kép Sacko Kép és a többiek, nagyon köszönöm a drukkokat, elteszek belőlük és duplán visszaküldöm, jó?
Manda Kép nagyon várom, hogy decemberben nektek is legyen egy pocaklakótok! Nem mintha tudnám 100% hogy nekünk már van, de azért én remélem Kép Már nagyon várjuk Kép

Saci Kép sajnálom, hogy lecsúsztatok az inszemről. Szerintem ez nem a te hibád. Az orvosod dolga lenne szemmel kísérni, hogy mikor reped a tüsző. Ez már nem az első, nem?

Dodo Kép gratula a kislányotokhoz! Várjuk a képeket! Remélem jól vagytok!

Szilva Kép 25-én viszek HCG-s vizeletet Kép. Már eltelt egy hét. Drukkolok, hogy mához 3 hétre Pirike meglátogasson téged! És akkor mehetsz vissza a BMC-be. Biztos furán hangzik, de én is szeretek oda járni, ismerős volt olvasni a soraidat. El is határoztam most, hogy én már pedig ott fogok szülni a jánosban, keresek dokit ott. Francba a többi kórházzal meg ez eddigi nőgyógyászokkal Kép. A tüszőrepit is ott adattuk be vasárnap este, és nagyon jófejek voltak a nővérkék. Akkor határoztam el, hogy itt fogok szülni. Reméljük jövő nyáron Kép.

Wish Kép hogy vagy?

Lányok Kép Tudok hozni Swarovski kristályokból figurákat és ékszereket nagyker áron. Ha sikerül összehozni a talit Karácsonyig, akkor szívesen hozok nektek, mi ma jutottunk hozzá egy ismerősön keresztül, még meg kell kérdeznem, hogy tud-e többet is hozni. Fülbevalók 2400, nyaklánc asszem ugyanennyi. Meg mindenféle figura nagyságtól függően. Tanúsítvánnyal meg minden, csomagolva. Hátha segít a karácsonyi bevásárláshoz, vagy magatoknak. Kép Sorry, ha valakit zavart a felajánlás, igyekszem lefotózi azt amit ma mi vettünk.

Puszi
Noémi
Vendég

NoiKép
Szia!
Azért nem hívtalak, mert be volt táblázva a múlt hetem. De ha nem betegszem jobban bele a torokfájásba, akkor hívlak és talizhatunk Kép

wish

Jobbulást Neked! Szedjél sok-sok c-vitamint, 2 óránként!
Benne vagyok a taliban! Kép
Vendég

Feltettem a képeket az albumunkba ideiglenesen.
Megint egyedül maradtam KépKép, jó éjt nektek.
Pusz
Vendég

Jó reggelt csajok!

GyugyiKép
Lőrincen vettünk egy 4 lakásos társasházban egy lakást, kert is van hozzá és elvileg dec elején be kéne, hogy fejezzék. Én is szeretem a lakberendező műsorokat de inkább az újságokat szoktam lapozgatniKép

SaciKép
hahahahahahaKépKépKép...ez nagyon tetszett! Elképzeltem magam fürdőkáddal a hátamon, kezembe a + teszttel ahogy ugrálva boldogan megyek haza!! Szerintem nagyon muris!Kép

KrisztaKép
Örülök, hogy jók lettek az eredményeid és remélem a többivel sem lesz gond!Kép

NoéKép
küldök még babatapit neked: babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi ,Kép

WishKép
SziókaKép

Kép

KépKép
babcsi

TüncsikeKép

Mennyi a hőd? az enyém: 37.

SzilcsibeKép
Jó saccoltad a 17-ét most saccolj nekünk babucit is! Légszí-légyszíííííííí!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Jó reggelt!

Gyugyi
Ha látni akarod, írtunk-e, mindig frissítened kell az oldalt.

Amica
Na, tesztelsz ma?Kép

Wish
Köszi a táblát! Jobbulást!Kép

Saci
Semmi tünet, habár néha mintha menzi előjel jelentkezne... Majd meglátjuk.

Noé
Engem inkább a figurák érdekelnének. Majd megnézem őket, aztán megírom, ha kellene vmi.
gtünde

Babcsibe
Mai hőm: 37,1.
gtünde

TüncsikeKép
Szupi a hőd!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Jó reggeltKép
Majdnem elaludtunk, elfelejtettem felhúzni az órát.

Mérem a hőmet én is már 6 hónapja. Szerintem teljesen normális. Mutattam a dokinak tegnap. Azt mondta, hogy ő nem nagyon hisz benne.(?) De szerinte is tökéletes. Azért én mérem tovább.
Ti hol méritek? Száj vagy hüvely?
Nem ugyanaz az érték. Én most áttértem a hüvelyre. Meg lehet szokni.

Wish
Szeretnék tábla-tag lenni!
Gyugyi, 2005. márc., 4.cn., 25-29 rendszeres, Győr, 36 év, kivizsgálás folyamatban
Nagyon kösziKép
Vendég

Babcsibe
Hát lehet. Csak furázik a pocimKép
gtünde

üncsikeKép
Küldöm a piriűzőket: pirikemenjTüncsiközeléből,pirikemenjTüncsiközeléből,pirikemenjTüncsiközeléből,pi rikemenjTüncsiközeléből,pirikemenjTüncsiközeléből,pirikemenjTüncsiközeléből,piri kemenjTüncsiközeléből,pirikemenjTüncsiközeléből,pirikemenjTüncsiközeléből,Kép és a babatapikat: babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi ,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,Kép

Nekem már 2 napja a cicim fájdogál. De meg nem jönnie csak a 33. cn. körül kéne az meg még 10 nap.

GyugyiKép
Hüvelyben kell mérni mert az ad pontos eredményt. És a dokid furákat mond mert abban nem hinni kell hanem tény, hogy a hőmérsékleted mutatja a peteérést a teherbeesést és még sok minden mást. Szóval mérjed csak továbbKép

Csajok!
hihihi...tök úgy beszélek mint aki meg van sértve, hogy a doki nem hisz a hőmérőzésben...hihihi...tiszta függő vagyokKép

Kép

KépKép
babcsi

nem üncsike hanem Tüncsike bár az üncsike is aranyosKép

Kép

KépKép
babcsi

Én ugy tudom, hogy a mensi elmaradása előtt, sajnos, nem sok tünetet lehet érezni.
Saját tapasztalat 10 év távlatából:
Az elsőnél a cicim nőtt meg és nem tudtam tőle hason aludni. Magától nem fájt, csak ha ráfeküdtem. Kőkemény volt. Ennyi. A másodikkal semmit nem éreztem.
A 7. terhességi héttől kezdődött a "rókázás".
Szörnyű volt. Táppénzre is kiírtak, gyógyszereztek, stb. A fiammal nem volt ennyire vészes.

Ezzel bíztatom magam, mikor nincs tünetem. Egyszer csak bejön.
Vendég

Babcsi Kép KépKép a kadon rohogok..
es jo a hod, meg mindig ! nagyon az eselyek !!

Tunde Kép na ne maa, most nem johet meg ! DRukkkk++++++

Wish Kép iszonyu a torokfajas, de csipd el az elejen. sok sok fokhagyma (ha teheted) es citrom, mezzel, langyos (nem forro, mert rossz a meznek, citromnak) vizzel, vagy teaval. Az olaszok isznak meleg limonadet. nagyon fincsi

Gyugyi Kép mindegy hol mered, csak ugyanott merd akkor mindig.
Hany evesek a gyerekeid? tudod, az Amicanak is ketto van mar.

Noi Kép nagyon remelem en is, hogy most sikerult nektek !+++!!
saci

babcsi. nagyok, nagyon helyett..KépKép (mint a pocok..hihihi)
saci

SaciKép
értem én, mondjuk lehet nagyon nagyok is! Lehet, hogy ez amolyan freudi elszólás?Kép Bár úgy lenne!Kép
Még mindig röhögök a káda életképen...hahahahahahaKép

GyugyiKép
Igazad van, csak mi baromira figyeljük a "tüneteinket"Kép

Kép

KépKép
babcsi

Saci
A lányom 11 múlt áprilisban, gyönyörű kis fruska.(mások szerint is szép!!)
A fiám 9 múlt májusban. Õ meg a egy igazi kiscsávó. A szeme se áll jól.

Tök jó, hogy gyerekkel is közétek tartozhatok. KöszikeKép
Vendég

SacKép nem káda hanem kádas

Kép

KépKép
babcsi

GyugyiKép
Nem raksz fel képet a gyerkőcökről, had csodáljuk őket mi is!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi
Én is figyelem. Köztünk maradjon, még jegyzetelni is szoktamKép
Tudod azért, hogy ha + produkálok,akkor majd vissza tudjam nézni. Tiszta hülye vagyok!!
Vendég

GyugyiKép
Dehogy vagy! Csak jegyzeteld és tudósíts is majd mert hamarosan biztos lesz mit!Kép

Kép

KépKép
babcsi

szióka mindenkinek
TÜNDI KÖSZI A MAILT.
mi a helyzet csajok én ma produkáltam hányingert de nálam ez tök normálisKépKépKép
gilingalang

Megpróbáltam a képet, de azt írta, hogy kicsinyítenem kell.
Megpróbálom külön-külön
Vendég

Nem megy, majd este. Apa tud kicsinyíteni.Asszem.
Vendég

Tüncsike Kép
Nagyon hasolnítok a képre Kép
A hőd pedig kiváló! Hurra.

Noémi Kép
Végre írtál Kép
Én is a Jánosban szeretnék szülni. Úgy tudom, hogy Sz. ügynök vállal is szüléseket. Beszéltem egyszer egy lánnyal akinek a 2. inszemből sikerült a terhessége, és Sz. ügynökhöz járt továbbra is. Küldök babatapikat Kép +++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++
Jövőhét pénteken mégy akkor. Gondolok majd rád, de azért remélem addig még olvasunk téged!

Babcsibe Kép
Szióka!

Gyugyi Kép
Azért 9 hónap próbálkozás szerintem nem kevés, főleg, hogy már van 2 szép gyereketek. Mindenképpen jó, hogy elmentetek dokihoz. Ennyi idő alatt bármi történhet az ember lánya szervezetében. Drukkolok, hogy azért minden rendben legyen!

Kép
Kép
szilva069

Szilcsi
kösz a drukkolást, én is neked viszont.

Most búcsúzom, megyek a háziorvoshoz beutalóért apának az andrológiára. Nem ússza meg Kép
Vendég

Manda Kép
Remélem ma elmentél a konferenciára Kép
A munkahelyeden hogy viselik, hogy ennyit vagy táppénzen? Nekem elég rosszul. Sajnos az én munkámat senki nem tudja megcsinálni, csak akkor, ha vesznek fel helyettem valakit. Azt meg ugye nem szeretném.

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok LányokKép

GyugyiKép
Üdv közöttünk!!! mikor nagy nehezen visszaolvastam mindent akkor láttam, hogy tanítasz, tök jó nejkedKép Elvileg nekem is az a szakmám, de még nem tanítottam, de talán majd egyszer, ha már meglesznek a gyerekek...( jó hogy többes számba beszélek , de még egy sincs...Kép )
pbj12

Sziasztok Lányok

Hát az utolsón is túl vagyunk, nem repedt meg az összes tüsző, doki szerint nem baj.Ma itthon maradtam, a nátha levett a lábamról, ez az én szerencsém. Dec 1-én kell visza mennem.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép
Gratula, remélem találkoznak a petesejttel a kiskatonák Kép Pihizz!

Kép
Kép
szilva069

Lányok lehetek egy kicsit közönsséges
Inszem után pár órával a kiskatonák egy része vissza szokott jönni, most nem (tisztassági száraz volt).Ma reggel pisilésnél jött egy nagyobb anyag:o, vannak ennek jelentősége vagy egy marha nagy hülyességet kérdeztem, ha igen akkor bocsi.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép
Érdekes, nekem szoktak visszafolyni a kiskatonák inszem után. Nem is raktam be soha betétet.

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

Tünde
Köszönöm a linket a másik topikba, elmentettem kedvencekbe, remélem lesz időm hamarosan jól átrágni magam a témán!

Wish
Mégiscsak kikerültem a táblából? Kép

Tündi
Vendég

Tündi Kép
Szia! Olvastam a másik topicban a lapar eredményedet! Nagyon sajnálom Kép
De legalább most már tudjátok, hogy miért is nem jöhetett össze a baba. Kívánom, hogy mielőbb felgyógyulj, és orvosolják a dolgot.
Tényleg, ilyenkor hogyan tovább?

Kép
Kép
szilva069

Zbarbi Kép,
Egyáltalán nem hülyeség, én is mindig szoktam figyelni, mikor folyik ki. Nekem általában a fekvés lejárta után 2-3 órával jött. Hátha ez jót jelent, hogy ilyen sokáig ott volt!

Én ma reggel voltam vérvételen meg uh-n a lapar miatt. Felvilágosítottak, hogy 15% az esély, hogy nem csak lapar, hanem, egy 6 cm-es vágás is lesz. Meg tutti, hogy utána kell gyógyszert szednem néhány hónapig. Aztán ha a gyógyszeres kezelés lejárt, kb. fél év próbálkozás, aztán irány a lombik. Furcsa, nem vagyok kiakadva. Végre nézzenek belém rendesen, hogy mi van, mi az akadály.

Kép
Kép
emma1976

Emma Kép
Igazad van, szerintem is jobb végre tudni az okot, már ha van. Mikor lesz a lapar?

Kép
Kép
szilva069

Lányok, olyan vagyok mint egy "elsőbálozó", remeg kezem-lábam.
Egy éve néztem ki magunknak ezt a ciklust..., akkor kezdtem ide is írogatni, szóval

Babcsi, Szilva, Tüncsi, Wish, Sackó, Manda, Kandi Mofly, Emma, Gyugyi, Barbi, Noi, Mili, és mindenkiKép
Tercsi, Fercsi, Kata, Klára s valahány név a naptárba, eljövök még hozzátok

Zebrás lettem pajtások!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Még azért nagyon-nagyon csendben!!!!!!!!Ez csak a 34.cn

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Amicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Éljen,éljen,éljen!
Ez bizony II csík!
Óriási gratula! El sem hiszem, hogy végre sikerült! De jó, hogy megcsináltad a tesztet!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
szilva069

AmicaKép
Én is gratulálok! Fantasztikus érzés lehet!!!!

Szilva
Csütörtökön

Tünde30
Majd szívesen leveleznék veled, mert szerintem tökugyanaz a problémánk

Kép
Kép
emma1976

Szilva!
Köszönöm, bár még nagyon be vagyok ám rezelve...Kép
Nem bírtam ki, hogy ne mondjam el, de nagyon
titokban tartom ám még a dolgot.

Kép
Kép
Kép
amica

Amica Kép
Nekünk aztán igazán elmondhatod!
De légyszi, légyszi nagyon vigyázz magatokra!

Kép
Kép
szilva069

Szilva
Köszönöm szépen! Most meg kell várni a szövettant, és azután indulhat egy 3-6 hónapos injekciós kezelés, melynek során leállítják a petefészkeim működését. Így el fog tűnni a hasüregben lévő méhnyálkahártya, és azután lehet próbálkozni. Illetve lombikkal eshetnék most teherbe, de erről szó sem lehet, ha később lesz esély a spontánra is. Csak addig klimaxolok egyet Kép

Emma
Írjál levelet ha gondolod, a profilomban találod a címem!

Tündi
Vendég

Tündi Kép
Sok sikert a kezeléshez. Remélem hamar el fog telni ez a fél év, aztán újult erővel nekiláthattok a "babagyártásnak"!
De ugye nem hagysz itt minket?

Emma Kép
Sok szerencsét csütörtökre! Tündi biztosan mindent elmesél a műtétről!

Kép
Kép
szilva069

Amica KépKépKép de jo !!! sikerult !!! elegge ugy tunik !!! ++++++++gratula !

Tundi 30 Kép mi lett a lapar eredemenye? miert nem jo? mert latom, hogy kuldtek a Kép-t. sajnalom. Leirod ?

Babcsi Kép igen,,freudi volt..Kép

Gyugy Kép persze, hogy tartozhatsz ide. Remeljuk a 2 gyereked meghozza a szerencset nekunk is...Gratula hozzajuk ! jo neked ! hany eves vagy amugy?

Barbi Kép nekem sem jott ki inszem utan semmi..vagy legalabbis nem sok, mert nem maradt meg az emlkezetemben...

Emma Kép nagyon jol fogod fel a dolgokat. De ekkora mutet elott nem kered ki mas doki velemenyet is?
saci

AmicaKép
Hú hú hú!!! Úgy el kezdett dobogni a szívem amikor olvastam!!!! Nagyon gratula, ügyes vagy-ügyesek vagytokKép Nagyon vigyázz magadra!!!!!!!
Hurrááááááá
pbj12

Amica Kép

Kép

Kép
Kép
szilva069

Amica
Tudtam én!!! Hatalmas gratula!!!KépKép

Csajszik! Indul a zebraesőKép
gtünde

Vissza: Fogamzás