Te miért nem vagy a tábliban?!
2005.11.14 22:58

2005.11.14 23:07
, szóval, azért leírom, mizújs
örülök, hogy itt voltál! Komolyan! Remélem jössz legközelebb is
sok drukk a mai inszemhez! Egy petesejt biztosan lesz! küldök babatapikat!!!!!
Sacko
és a többiek, nagyon köszönöm a drukkokat, elteszek belőlük és duplán visszaküldöm, jó?
nagyon várom, hogy decemberben nektek is legyen egy pocaklakótok! Nem mintha tudnám 100% hogy nekünk már van, de azért én remélem
Már nagyon várjuk
sajnálom, hogy lecsúsztatok az inszemről. Szerintem ez nem a te hibád. Az orvosod dolga lenne szemmel kísérni, hogy mikor reped a tüsző. Ez már nem az első, nem?
gratula a kislányotokhoz! Várjuk a képeket! Remélem jól vagytok!
25-én viszek HCG-s vizeletet
. Már eltelt egy hét. Drukkolok, hogy mához 3 hétre Pirike meglátogasson téged! És akkor mehetsz vissza a BMC-be. Biztos furán hangzik, de én is szeretek oda járni, ismerős volt olvasni a soraidat. El is határoztam most, hogy én már pedig ott fogok szülni a jánosban, keresek dokit ott. Francba a többi kórházzal meg ez eddigi nőgyógyászokkal
. A tüszőrepit is ott adattuk be vasárnap este, és nagyon jófejek voltak a nővérkék. Akkor határoztam el, hogy itt fogok szülni. Reméljük jövő nyáron
.
hogy vagy?
Tudok hozni Swarovski kristályokból figurákat és ékszereket nagyker áron. Ha sikerül összehozni a talit Karácsonyig, akkor szívesen hozok nektek, mi ma jutottunk hozzá egy ismerősön keresztül, még meg kell kérdeznem, hogy tud-e többet is hozni. Fülbevalók 2400, nyaklánc asszem ugyanennyi. Meg mindenféle figura nagyságtól függően. Tanúsítvánnyal meg minden, csomagolva. Hátha segít a karácsonyi bevásárláshoz, vagy magatoknak.
Sorry, ha valakit zavart a felajánlás, igyekszem lefotózi azt amit ma mi vettünk. 2005.11.14 23:14

2005.11.15 07:38

...ez nagyon tetszett! Elképzeltem magam fürdőkáddal a hátamon, kezembe a + teszttel ahogy ugrálva boldogan megyek haza!! Szerintem nagyon muris!

2005.11.15 07:42
2005.11.15 08:13

2005.11.15 08:21
és a babatapikat: babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi ,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,

2005.11.15 08:24
2005.11.15 08:25

a kadon rohogok..
na ne maa, most nem johet meg ! DRukkkk++++++
iszonyu a torokfajas, de csipd el az elejen. sok sok fokhagyma (ha teheted) es citrom, mezzel, langyos (nem forro, mert rossz a meznek, citromnak) vizzel, vagy teaval. Az olaszok isznak meleg limonadet. nagyon fincsi
mindegy hol mered, csak ugyanott merd akkor mindig.
nagyon remelem en is, hogy most sikerult nektek !+++!!2005.11.15 08:46
+++++++++++
2005.11.15 09:17
Elvileg nekem is az a szakmám, de még nem tanítottam, de talán majd egyszer, ha már meglesznek a gyerekek...( jó hogy többes számba beszélek , de még egy sincs...
)2005.11.15 10:17
, 2005.11.15 10:49

2005.11.15 11:13
2005.11.15 11:38

de jo !!! sikerult !!! elegge ugy tunik !!! ++++++++gratula !
mi lett a lapar eredemenye? miert nem jo? mert latom, hogy kuldtek a
-t. sajnalom. Leirod ?
igen,,freudi volt..
persze, hogy tartozhatsz ide. Remeljuk a 2 gyereked meghozza a szerencset nekunk is...Gratula hozzajuk ! jo neked ! hany eves vagy amugy?
nekem sem jott ki inszem utan semmi..vagy legalabbis nem sok, mert nem maradt meg az emlkezetemben...
nagyon jol fogod fel a dolgokat. De ekkora mutet elott nem kered ki mas doki velemenyet is?