Hát tegnap nagyon rossz estém volt
Múlt pénteken a 14 napon látott a doki 3 szép 2 p-ét 25mm 23mm23mm, kaptam injekciót pénteken, és szombaton, hogy ez a három pete meg is érjen és hogy megrepedjen, mondta hogy tuti jó lesz, mert jól reagáltam a gyógyszerre is. Tegnap mentem vissza ahogy kérte, de mondta, hogy ő nem érti mert nem hatott az injekció...nem értek meg ( nem volt pé..
) Ha jól értettem, nem termelődött sárgatest..
Írt fel még gyógyszer 10 napra utána meg kell jönnie pirinek..,után CL kell szedni meg dupla adag injekciót adni . Nagyon szar volt eljönni onnan, lehet hogy Ti is voltatok már úgy, de utáltam magam, utáltam mindent! Sokat gondoltam közben rátok!! És tudjátok mi lendített fel, hívott a barátnőm, hogy 2 órája született meg a kisbabájuk, és hogy látogassam meg őket ma..
Nagyon sokat sírtam tegnap..., de már jobb!
Ma felkerekedtem és elmentem megnézni az alig 1 napos Kamillát aki 2600 g és nagyon szép kisbaba, és ahogy ott néztem őket ahogy a Barátnőmet meg a kezében a kicsi kislányt, magamra és Rátok gondoltam, hogy muszáj végigcsinálnunk, mert tuti, hogy egyszer mindenkinek sikerülnie fog, és Olyan boldogság volt a Barátnőm szemében, hogy elsírtam magam.
Úgyhogy mindenkinek csak azt tudom üzenni( még magamnak is) hogy tuti sikerülni fog és hogy kitartás mindenkinek!!!!

, min. 5 tüszőm van ( Tündi a bomba hatásos volt)a legynagyobb 21 mm a legkisebb 14 mm-es, majdnem lefújták az inszemet mert 3-4 terhesség veszélye fennáll, így vetek vért( progneszteron szintett néztek) 900-1000 között van ami azt mutatja hogy nem áll fenn a többes terhesség veszélye( nincs mindegyik tüszőbe érett petesejt), így Hétfőn inszem! Nagyon bízom benne hogy legalább egyre elég lesz