A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok Mindenki!!!

Hát tegnap nagyon rossz estém voltKép Múlt pénteken a 14 napon látott a doki 3 szép 2 p-ét 25mm 23mm23mm, kaptam injekciót pénteken, és szombaton, hogy ez a három pete meg is érjen és hogy megrepedjen, mondta hogy tuti jó lesz, mert jól reagáltam a gyógyszerre is. Tegnap mentem vissza ahogy kérte, de mondta, hogy ő nem érti mert nem hatott az injekció...nem értek meg ( nem volt pé..Kép ) Ha jól értettem, nem termelődött sárgatest..KépÍrt fel még gyógyszer 10 napra utána meg kell jönnie pirinek..,után CL kell szedni meg dupla adag injekciót adni .
Nagyon szar volt eljönni onnan, lehet hogy Ti is voltatok már úgy, de utáltam magam, utáltam mindent! Sokat gondoltam közben rátok!! És tudjátok mi lendített fel, hívott a barátnőm, hogy 2 órája született meg a kisbabájuk, és hogy látogassam meg őket ma..Kép
Nagyon sokat sírtam tegnap..., de már jobb!
Ma felkerekedtem és elmentem megnézni az alig 1 napos Kamillát aki 2600 g és nagyon szép kisbaba, és ahogy ott néztem őket ahogy a Barátnőmet meg a kezében a kicsi kislányt, magamra és Rátok gondoltam, hogy muszáj végigcsinálnunk, mert tuti, hogy egyszer mindenkinek sikerülnie fog, és Olyan boldogság volt a Barátnőm szemében, hogy elsírtam magam.
Úgyhogy mindenkinek csak azt tudom üzenni( még magamnak is) hogy tuti sikerülni fog és hogy kitartás mindenkinek!!!!
pbj12

Judit Kép
Tényleg nagyon rossz lehetett tegnap. Ezek a dolgok olyan váratlanul jönnek, azt hiszed minden rendben megy, aztán hirtelen teljesen más irányt vesznek.
Neked irányított lett volna?
Remélem a következő ciklusban jobban mennek majd a dolgok.
A barátnődnek gratula, és én is tudom, hogy egyre közelebb kerülünk a babánkhoz Kép

Kép
Kép
szilva069

Köszönöm Márton nevében is!

Kép
Kép
Kép
amica

SzilvaKép
Ne szomorkodj! Előre is boldog névnapot!
Annyit tornázz, amennyi még jólesik.

JuditKép
Sajnálom, hogy így alakult nálad. Az tök jó, hogy tudtál örülni a babának és feldobott egy kicsit. Meglátod hamarosan neked is sikerül!

Nekem mára el is múlt. Egy napig tartott, plusz egy kis barnázás. Érdekes egy hónap volt ez.

Kép
mofly

Mofly Kép
Köszi a jókívánságot Kép
Küldted hozzám Piri csajszit?

Manda Kép
Mikor jössz már???????????????????????????

Kép
Kép
szilva069

MandaKép
Már tűkön ülünk, hol vagy már????
pbj12

Manda Kép
Csak 4-ig dolgozom, akkor most mi lesz velem hétvégén?????

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok

Le tudná valaki nekem írni, hogy a long protokol stimulácioja mikor kezdodik a menzihez képest egyszoval a stimu folyamatát. Koszonom
mili

Mili Kép
- 21. cn-on Decapeptyl injekcióval leállítják a saját hormonműködésedet.
- 14 nap múlva kontroll, vérvétel.
- utána 2 nap múlva kezdődött a stimu (Puregon, Menopur, Decapeptyl tovább)
- stimu közben folyamatos UH
- a 8. stimu napján este tüszőrepi
- utána 2. nap punkció
- 3 nap múlva transzfer
- 11 nap múlva vérvétel, eredményhírdetés

(Nálam legalábbis így működött. Mindent felírtam!)

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok Csajok!Kép
Gyorsan bekukkantok, aztán megyünk apukámhoz ebédre.
Köszönöm, hogy így drukkoltatok, de sajna, most megint nem jött össze.
Majd talán a következő, ha összejön az már nov.vége vagy dec.eleje lesz.
Majd később visszanézek!

SzilvaKép
Nagyon boldog névnapot kívánok vasárnapra!!!

AmicaKép
Mártonkának is boldog névnapot kívánok!!!

És persze a Karcsi is!!!!!

BarbiKép
Írd meg, a dokik, hogyan döntöttek, izgulok érted!!!!

Na, majd jövök!!!

Manda

manda

Szilva
Koszi a felvilágosítást. Ma voltam dokinál. Még mindig ott aciszta. Azt mondták 2cn napon menjek vissza és megnézik felszívodott e. -mert állítolag így kellene. Es ha igy lesz van esélyunk hogy egy tb-s long protokolra. Kulonben jovo júniusra kerulne ránk a sor, de valakik kiestek és mehetnénk a helyukre még ez évben.Annyira jo volna ha most már tényleg kijonne.
Boldog névnapot kívánok és is igy elozetesbe.Kép

Manda
Sajnálom hogy nem sikerult,szorítok majd a kovetkezohez.
mili

Mandácska Kép
Hát ez nem igazság, nagyon sajnálom...
Miben maradtatok ügynökünkkel?
Írd meg, hogy hogyan volt.

Köszi a névnapi kívánságot!

Puszillak, ne keseregj légyszi!

Kép
Kép
szilva069

Manda
SajnálomKép A fene essen az orvostudományba! Örülök, hogy nem keseredtél el nagyon.

Amica
Most ugrott be, hogy te is Szilvi vagy, úgyhogy neked is nagyon boldog névnapot!Kép

Judit
Végül is nem mondta, hogy miből állapította meg, hogy nem volt pé-d? Nem látott sárgatestet? Stramm csajszi vagy te is, hogy ma már meg tudtál nézni egy újszülöttet. Kívánom neked, hogy a következő hónap sikeresebb legyen!

Wish
De lehet, hogy inkább egy varrógéppel, vagy egy halom szalvétával kellene megjelennemKép

Szilcsi
A nagy pocak nem rossz ötletKép Legyen igazad! De a legjobb az lenne, ha mindannyiunknak ez lenne az ismertetőjeleKép
gtünde

Mili Kép
Remélem eltűnik majd az a ciszta, és belevághattok a lombikba. Nálatok ennyire be van táblázva ez a dolog? Így még nehezebb. Nagyon remélem, hogy nem kell júniusig várnotok, az nagyon messze van még!!!! Mikor kell megjönnie?

Kép
Kép
szilva069

MandaKép nagyon sajnálom hogy nem sikerült.
Úgy örülök hogy találkozhatam veletek és beszéltünk egy kicsitKép

Hát lányok érdekes dolgokat produkáltamKép, min. 5 tüszőm van ( Tündi a bomba hatásos volt)a legynagyobb 21 mm a legkisebb 14 mm-es, majdnem lefújták az inszemet mert 3-4 terhesség veszélye fennáll, így vetek vért( progneszteron szintett néztek) 900-1000 között van ami azt mutatja hogy nem áll fenn a többes terhesség veszélye( nincs mindegyik tüszőbe érett petesejt), így Hétfőn inszem! Nagyon bízom benne hogy legalább egyre elég leszKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

MandaKép

Õszintén sajnálom. Egész nap a jó hírre vártam!
Viszont tök jó, hogy rögtön jöhet a következő!
Majd egyszerre terhesedünkKép

Lányok!
Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok, jövő héten nem jövök dolgozni, tehát netközelben sem leszek, de mindenkiért nagyon fogok drukkolni!
És majd nem győzök visszaolvasniKép

Sziasztok!
mary78

Mary
Neked is indítottam egy vagonnal a vizsgáraKép Jó tanulást és sikeres vizsgát!Kép

Barbi
Ez jó hír!Kép Az óriás bombáimKépKép Akkor hétfőn nagyon szorítunk majd neked.
gtünde

Amica Kép
Tényleg Szilvia vagy te is?
Boldog névnapot druszám!

Tüncsi Kép
Az tényleg jó lenne, ha mindnyájan pocakosan érkeznénk a talira. Ahhoz azonban terhesednünk kell!

Kép
Kép
szilva069

Mili
Ez elég durva, hogy ennyit kellene várni. Nagyon szurkolok, hogy az a randa ciszta eltűnjön.Kép

Barbi
Te miért nem vagy benne a táblában?
gtünde

Csajszik, az jelent valamit, hogy óránként pisilnem kell?

Legközelebb csak estefelé tudok benézni, mert megyek fodrászhoz, hogy a nyelvvizsgára elfogadhatóan nézzek kiKép
Aki nem lesz hétvégén, annak nagyon jó hétvégét kívánok!
gtünde

Barbi Kép
A végére azért minden jól alakult!
Szegénykém, jól kiizgulhattad magad, mire megszületett az eredmény.
Hétfőre sok sikert kívánok, és hogy minden rendben menjen! ++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mary Kép
Ügyes légy! Egy kalappal Kép

Kép
Kép
szilva069

Tüncsibe Kép
A gyakori pisi mindenképpen jó jel Kép
Én annak veszem Kép
Neked mikor lesz a vizsgád?

Kép
Kép
szilva069

Lányok nem tudjátok hogy ez a 900-1000 között érték jó-e? Sz ügynök nem mondta csak annyit mondot hogy nincs esély többes terhességre így mehet tovább az inszem!
Lehet hogy egyik tüszőmbe sincs érett petesejt?

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Tüncsibe Kép
Én annak veszem Kép

Kép
Kép
szilva069

Tüncsibe Kép
Én annak veszem Kép

Kép
Kép
szilva069

BarbiKép
5 tüsző!! hát az nem semmi, nem hiába nemtek a növesztő drukkokKép
nagyon szorításban leszünk majd hétfőn!!

GTündeKép
Megnézett Uh-on és úgy simán is bepiszkált valami párcikával hihi.. és ezután mondta, hogy nem volt...és hogy nem látott sárgatestet..Kép
Pont most jelentkeztem Be egy ilyen csodaközpontba, mert eddig csak a sima Dokihoz jártam, de 29-én megyek a férjecskémmel az első találkára.
Azt szabad mekérdezni, hogy ki melyik meddőségi központba jár?
pbj12

Szilcsi
Holnap reggel 8kor írásbeli, délután fél 1kor szóbeliKép
gtünde

Barbi Kép
A választ nem tudom, de nyugi, ha baj lenne, akkor biztos mondta volna, hogy felesleges lenne az inszem! Inkább örülj, hogy hétfőn megcsinálják!

Kép
Kép
szilva069

Barbi Kép
A választ nem tudom, de nyugi, ha baj lenne, akkor biztos mondta volna, hogy felesleges lenne az inszem! Inkább örülj, hogy hétfőn megcsinálják!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Neked úgy bekrepált a rendszer mint nekem tegnap, amikor 5x küldem el valamitKép
pbj12

Tüncsibaba Kép
Akkor neked is küldök egy kalapnyit Kép

Judit Kép
Én a Budai Meddőségi Centrumba járok!
Ha nem titok, melyikbe jelentkeztél be?

Kép
Kép
szilva069

TüncsibeKép
Köszi a vagontKép Rám is fér. Én is megyek ám holnap fodrászhozKép Fontos a külső is, nem igaz? Hátha félsikerKép
Hát akkor én is viszontdrukkolok, bár sztem neked nem fog ez gondot okozniKép Rajtam már eluralkodott az esélytelenek nyugalma. De ez nem baj.

SzilcsibeKép
Köszi neked is! Azért én azt mondom, hogy azzal a tornával még óvatos légy! Nehogy többet ártson, mint amennyit használ! Persze én könnyen mondom, aki 3 éve próbálja rávenni magát arra, hogy az 50 méterre lévő konditerembe lemenjen! Addig már eljutottam, hogy megnéztem a gépeket, meg az árakat, ez egy éve voltKép És hát így nehéz elképzelnem ám, hogy vkinek ez hiányozni is tud!
De a pocidra vigyázz, ne terheld, mert nem tudhatod, hogy azért ott belül mi van, mennyire regenerálódott. És boldog névnapot kívánok!

AmicaKép
Neked is boldog névnapot kívánok!

BarbiKép
Szuperek a tüszőid! Most már egy biztosan célba fog találni! Drukkolok nagyonKép
mary78

TundeKép biztos szep lesz a hajad,,az mar fel siker,,akkor mar csak onbizalmat kell sugaroznod,,es hatarozottan. Angol? kozepfog ! Take it easy..

Manda Kép jajj KépKép de kar ! visoznt dec.ben egyutt pocakosodhatunk, ha az vigasztal.

mennem kell , nem tudok visszalovasni tobbet, segitseg !
igerem hamarosan ...
midenkinek kitartast es egeszseges tuszoket, peteket, novesztoket, vastag nyh. stb (ha ezt egy foldi halando hallana, nem is ertene..KépKépKép..ihiihi
saci

Két percem van. Sziasztok! Kép
Még nem olvastam mizu, majd egy óra múlva. Most jön egy tanítványom.
Bevettem ma egy tablettát (Dalacint) mert ma már megint van vmi rózsaszín. A hőmérőm meglett: 37.1
Akkor induljon a kúra.
Kellemes hétvégét annak aki már nem lesz itt egy óra múlva! Majd még jövök.
Pusz

Kép
vizkriszisback

Bocs Lányok Kép
Nem én vagyok ilyen balfa...

Kép
Kép
szilva069

SzilcsibeKép
Kaáli intézet budapest, de sokat nem hallottam ról, mert a környezetembe nem jár oda senki.
A Jánosba akartam nenni, de oda csak Januárra volt időpont.

Nem jár közületek valaki a Kaáliba?
pbj12

Hi!Eltünt az üzim. Kép
Elkezdtem szedni a Dalacint, mert már van vmi rózsaszín. A hőm amúgy 37,1...d az úgyis csak a végén esik majd le. Majd jövök egy óra múlva.
Pusz

Kép
vizkriszisback

Mary Kép
Jól van na, vigyázok magamra, de te már nehogy nekiállj tornázni Kép

Sackó Kép
Középfog? Ez olyan pocok féle?

Kép
Kép
szilva069

Szilva, igazad vanKép, nem kéne ezen rágódni de én már csak ilyen vagyokKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SzilvaKép

Próbálom magam visszafogni, remélem meg tudom állniKép
mary78

Judit Kép
A barátnőm és a kolleganőm is a Kaáliba jár!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
MandaKép

De ANDIKépKépKép vagyok, mint Manda, Kandi, Wish és sokan másokKép

Azért jó ez a pót névnap!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Köszi LányokKép
Most éppen jól vagyok, pillanatnyi lelkiállapotomtól függ.
Most egy kicsit pihizek. Este majd benézek!!!
Akivel nem találkoznék a hétvégén:

Kellemes pihenést, jó hétvégét!!!!!

Manda

manda

BarbiKép
Örülök, hogy megismerhettük egymást és a jó hírnek is!!!!
Drukkolok hétfőre!!!

manda

SzilcsibeKép
Az azért akkor jó jel, hogy nem rossz a hír rólaKép
pbj12

MandaKép
Hogy te milyen nyugodt vagy! Mint a férjed. Kép
Sok erőt a következőhöz!

SzilvaKép
Én már elküldtem hozzád Pirikét. Nem panaszkodhattok, nem tartottam fel sokáig.

TündeKép
Igen, azt jelenti, sok folyadékot iszol. Kép
Na jó, nem, az tényleg jó jel!
Egy kalappal neked holnapra!

BarbiKép
Sok sikert hétfőre! Csak megnőttek azok a tűszők.

Kép
mofly

Lányok Kép
Megyek haza! Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
szilva069

Tünde
Mofly lelőtte a poénomat: én is azt akartam írni, hogy biztos sokat iszol .Kép

Köszi mindenkinek a hozzászólását a nyavajámhoz. Ella2 Külön köszi a teákat!

Ahhoz képest, hogy most adattam be a Gynevac-ot, nem kellene, hogy bacijaim legyenek.
A ping-pong effektussal kapcsolatban: ha nekem most van bacim, az azt jelenti, hogy a páromnak is van? Mert akkor hiába védekezünk óvszerrel mostantól, ha őt nem kezelik és utána visszaadja nekem. Nem? Na meg miért nem gondol akkor erre a doki is, és ír neki is vmit?

Manda
Sajnálom! Szerencse, hogy vannak ezek a fagyibabák...legalább nem kell olyan nagy tortúrának kitenned magad havonta. Sok sikert a következőhöz!

A Szilviáknak boldog névnapot!

A Dalacin jó a pattanásokra!!! Kép Szép leszek!
pusz

Kép
vizkriszisback

Amica
BocsiKép De azért boldog névnapot, bármikor is vanKép

Saci
Nem angol középfok, az már vanKép Német alapfok leszKép

Köszi mindenkinek a drukkot!

Mofly, VKrisz
Nem jellemző rám a sokat ivásKép De most már elmúlt az óránkénti ingerKép
Most már csak azt nem értem, mit keres egy patti az államon?!?
gtünde

VizkiszisbackKép
hát amíg leírtam a nevedKépKépKép Kicsit kimaradtam -lemeradtam...de olvasatam a ping-pong efektust amit írtál. Megkérdezhetem, hogy azért kell mert valami felrtőzesed van, mert én pl gombával évekig kezeltek, és talán most...de 3x lekopogom elmúlt, de olyat kellett-kell csinálnom hetente amit eddig senki nem javasolt.
pbj12

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: