A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Jucus! Panka nagyon szép lány! mondjuk nem ismerem a férjed, de sztem rád hasonlít. és nekem is van ilyen sapkám, mint neki Kép

Angyalka drukk! én is így kedztem, és már van babám ;-) .

Zsanka! milyen asztalkát vettél? beteszed ide a képét?

ANTIBIO: látom senki nem olvasta, amit én írtam Kép , persze én nem vagyok "nagyöreg". a pusztán penicilinnel mit ártanánk a babának? direkt ezért hangsúlyozták ki a kórházban, hogyha mindenképp antibiot kell szednem, akkor penicilin legyen, ha meg fájdalomcsillapító, akkor Algopyrin v. Aspirin. a penicilin csak akkor árt, ha a baba véletlen pont érzékeny rá. gyógyulni muszáj!

Vera! én tavaly vettem magamnak ilyen Pannás sapkát a Móriczon, a karácsonyi vásáron. először a férjemnek vettem, felpróbáltam, iszonyat buckó benne a fejem, úgyhogy hanyagoltam...majd egyre inkább fáztam, és úgy döntöttem, hogy veszek magamnak is. az övé vastagabb, olyat már sajna nem kaptam. vén csaj vagyok én már az örökös fázáshoz. épp minap jegyezte meg húgom egy vadi új C&A-s kabátra (térdig érő paplankabát Kép, hogy "ez kínais?"... :/ mondom, NEM, csak éppen nem olyan ultra divatos, mint az ő cuccai, de ő meg csak fázzon, ha ilyen butus.

Kókusz! ha elfogy a 2800-as pelus, akkor miért a dm-est veszed?? miért nem ezt?
előbb Hencsi volt, aztán lett Lencsi, de valójában én mindig is Lencsibabát akartam magamnak, úgyhogy főként ezért hívom így.

Fic! tölgyes lakópark = nagy lakótelep. ha szereted, hogy olyan sokan vannak, mint a hagyományos lakótelepeken, de újabb színvonalon szeretnél élni, akkor jó. én annyira megszoktam a 10-12 lakásos kis társasházat, hogy nem szívesen mennék ennél nagyobba. (28 évig jó nagyban laktam)

Látom Istiről már lecsúsztunk Lencsivel, de van itt még jó pár legény a gáton.

Votiv! én csak annyit tudok (de már legalább 1 éve), hogy eladják egy befektetőnek, aki ledózerolja és újat épít a helyére.

BÉBISINTÉRKEDÉSről jut eszembe. egyik nap férjem azzal állított haza - halálra vált arccal - , hogy soha nem fogjuk bébisintérre bízni gyerkőceinket, mert látott a tévében egy némbert (akit szívem szerint olyan egyednek neveznék, ki üzletszerű kéjelgésből tartja el magát- de Oxi leszidna), egy rejtett kamerás felvételen úgy rázta előre hátra a rábízott gyereket, hogy majd eltört a gerince, majd 3x odacsapta valami asztalhoz. férjem mai napig nem tudja elfelejteni, folyton ezt emlegeti. sajnos nagy szemét vagyok, de ha ilyenen kapnék valakit, azt iszonyatosan elintézném. nem értem, hogy egy nőnek, akit direkt ezért fizetnek, hogy van pofája zéró toleranciát hirdetni egy csecsemővel szemben, és a legkisebb hisztit így honorálni. szóval csak óvatosan, tényleg csak megbízhatót és ismerőst. (Votiv is ajánlott egyet) ...ám ha valaki mégis aljas bébiszitterrel találkozik, csak szóljon, fogjunk össze, én mindenesetre segítek péppé zúzni!

kedves Boró! üvd. köztünk. ugye te nem aqua fittness edzős Boró vagy?

ancsipancsi

Neet, Votiv,
Esztinek utólagosan, Istinek pedig időben BOLDOG 11 hós szülinapot!!! Kép

Clau,
Mi nem lakunk túl messze tőletek (II. ker szélén), és a gyerkőcök kb egyidősek, szóval ők tudnának haverkodni. Ha van kedved, írj mélt: korevera kukac yahoo.com

Sziasztok, Blaye
blaye

Blaye,
és Vincunak úgyszintén. Kép Tudod, hogy egy hónap múlva tortát süthetünk nekik? Kép
Azt majd jól belemészhatnak...Kép
neet
neet

mászhatnak..
neet
neet

Kókuszka!

Itt vagyok csak idáig a cipősdobozodat rendezgettem,egy két aprósággal még kiegészítettem ha nem baj!KépRemélem megkapjátok!

KAszting:Miért jártok?Nem túl macera?ÉS hol,mikor láthatunk már egy kis popsit?

ZSanci!

Most mi van cipősdobozzal?Kérsz?

JA és köszönöm Panna nevében a gratulációkat!

Ancsi!

Tényleg rám hasonlít,csak nálam már elmúlt ez a báj és kedvesség régen.Kép

Juc
20170114224602

Rékáknak Boldogságost!!!
Akkora a por a lakásban...Kép hol van már a takaritónőm?????????????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Juc, igen kéne még cipősdoboz. persze üres...majd én megtöltöm.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!
Minden Rékának boldogságos névnapot!!!

Juc!
Cipősdobozt én is olvastam több helyen, és tök jó ötletnek tartom, csak én is dobozhiányban szenvedek, mert mindig odaadom Petrának, ő meg már szétjátszotta az összeset...lehet, hogy kénytelen leszek venni egy cipőt? Kép

Votiv, Neet!
Kőcök édesek, de azért kicsit féltékeny vagyok Petra nevében...Kép ... neki meg se mutatom a képeket Kép

Na megyek, mert megyünk Balogh-hoz (nem hármaska, csak az éves rákszűrés Kép), aztán lassan készülődni kell...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Fibi, az elso Isti-Eszti kepen latszik egy habtapi-lap a jobb also sarokban!

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Zsanci, Bogarka kosziKép
Zs, jo, hogy jossz. mi az a playskool?

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

bogárka,
a te helyedben én is tagadnámKépgáz is hogy minden babóra várót beelőzöl még a harmadikkal isKépmókusok,merre vagytokKép?????????????gyertek bogárkáértKép
Vendég

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gigi, hát nem azt írtad nemrég, hogy most kezdtél el fogamzásgátlót szedni? vagy én össze-vissza olvasok (ami azért nem lenne meglepő) vagy hosszútávra szeretnéd beszerezni a homeós termékenységfokozó repertoárt?

tehát, ahogy már nekikezdtem: az alchemilla a leghatásosabb, erősíti a méhet, segíti a megfoganást, serkenti a sárgatest-termelődést, enyhíti a menstruációs görcsöket is.
a pulsatilla is segít (a ciklus első felében szedve segíti a megfoganást), de még jobb, ha olyan típus is vagy (sírós, érzékeny) - de te nem vagy olyan, szerintem Kép
ha viszont néha úgy érzed, legszívesebben táncra perdülnél, és jobban szereted a sós és a savanyú ételeket, mint az édeset, ill. hormonális ingadozásokra érzékeny vagy, akkor jobb a Sepia.

természetgyógyászok ajánlják a fekete-üröm tea kúrát (artemisia vulgaris, Artemisz Holdistennő után), ez a hormonrendszert stimulálja (és semmi káros mellékhatása nincs)

a legjobb, ha rozmaringgal vagy más, hormonálisan stimuláló gyógynövénnyel kevered össze, és napi fél litert iszol belőle a menzesz végétől kezdve
összekeverheted pl. Damianával is (Turnera diffusa vagy Turnera aphrodisiaca) - ez alhasi vérbőséget okoz. A neve angolul a passionflower, azaz a szenvedély virága, a spanyolul "Rompe camisa macho", vagyis "Tépd le a férfi ingét"... Kép

aztán a Cuprum Metallicum, azaz a réz is fontos "női szer", serkenti a veseműködést, és elősegíti a vas feldolgozását. Egy néhány hetes kúra (9CH, napi 1x5) nem csak a termékenységet segíti elő, hanem jó közérzetet is ad (menstruációs görcsre is kitűnő).

vannak még az Ovaria cseppek (komplex homeós szer, fokozza az ösztrogéntermelést, segíti a megtermékenyülést), amit nem tudom, h lehet-e itthon is kapni, de te be tudod szerezni Ném.o-ból is, ugye..Kép

aztán van a Phyto-Hypophyson L - ezt hívják "barátcserje-készítménynek" is, de nem tudom, Mo-n van-e, ha nincs, ezt biztos lehet kapni:
Vitex agnus-castus (illatos barátcserje) golyócskák
ez szabályozza a ciklust, serkenti a sárgatest-képződést, és a férfiaknak is lehet adni belőle Kép (vágyfokozó hatása miatt)
azoknak ajánlott szedni, akinek erős a ciklusuk, mert egy gyengébb menzesz akár ki is maradhat tőle

aztán úgy tudom, hogy Ada Belladonnát szedett, mielőtt Liza Hanna megfogant Kép

egyelőre ennyiKép
és persze ott van az alkati szer is, ami mindenben segít, tehát akár a megfoganásban is.

PGabi, felnőttek alkati szer meghatározásához a legjobb teszt Peter Chapell: Homeopátia a léleknek c. könyvében található!

votiv 8)
votiv

Jucus,
dehogy múlt el. Kép

Votiv,
egyik képen meg a monitor is látszik. Kár, hogy nem a babanet futott épp. Kép

A lányom napok óta annyira jó, hogy gyanús. Bár ma kicsit összevesztek a kutyával a villanyszámlán, de még időben elmartam tőlük. (Kicsit gyűrötten még fel lehet adni, ugye?Kép)
neet
neet

Votiv!
tehát ha belladonnát szedek, akkor LÁNYOM lesz????Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci KépKépKép tudod, hogy ezt az apa dönti el... szóval adj Levinek egy kis belladonnát, hátha! KépKépKép

votiv 8)
votiv

Zsanci!

Ez mi a kutyafüle? Hol kapható és mennyiért?KépKicsit lemaradtam!

Neet!

Ti mennyire engeditek össze a kőcöt az ebbel? Komolyan érdekelne, mert párom forszírozza, de én nem merem. Mondjuk a mi ebünk elég hosszú szőrű és a hasával állandóan feltörli a járdát séta közben, úgyhogy tiszta kosz, hiába fürösztjük 1-2 hetente. És, ha megsimogatja a kutyust, utána mindig kezet mostok Esztinek?

ILdi
ildi76

Blaye, nektek is nagyon boldog 11+1-et Kép egy hónap múlva tényleg tortázás jön Kép ehavi kismamában van 1 recept, szülinapi torna 1évesnek, majd olyat kérünk a nagyitól Kép vagyis, a déditől Kép

apropó, azt még régebben meséltem, h anyám nem hagyja, hogy nagymamának nevezzük, azt mondta, tanítsuk a gyereknek azt, hogy ő a Zsuzsi. erre múlt hétvégén mit hallok: azt mondja Istinek, gyere, bújj ide ANYÁHOZ!!!! és többször is ezt mondta. nem szóltam semmit. de azért fura volt. na, most jól kibeszéltem magamból. kinél kell fizetni? Kép

votiv 8)
votiv

Ildi!
ezt vettem ketteskének karácsonyra...azaz nem is én, hanem a nagypapa. a tescóban vettem, 10ezerért. Azért kapja ezt, mert minden más már van Kép egyeske után, és igy most vmi nagyon furfangosat kellett kitalálnom. Ilyen játéka van a B haverjának is, ott ők nagyon imádtak vele játszani, remélem Igi is szeretni fogja...ha nem, majd jól eladom...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Éljenek a szüli-hónaposok! Kép Eszternek és Vincének boldog 11+1-et, Istinek boldog 11-et, Vikkának boldog 5-öt!

Bogárka,
tényleg, most hogy írod, valóban itt az ideje a rákszűrésnek, de fura, hogy eltelt az idő! Kép csak közben lett egy babóm ...

Votiv,
én (is) szedtem Belladonnát V előtt.

Tök álmos vagyok, most csak ennyire futotta, Ldőlök.
fic
ficánka

Votiv,
ez tényleg fura, de nem szólok bele, nem telefon Kép
ficánka

Bogárka, ne féltékenykedj Kép majd szülök egy csajt, Doninak! Kép

Szia Boró!! meg is értem, hogy ezt a tempót nem lehet bírni Kép gyertek el Ti is tornára - persze Te és a pocakod kaptok felmentést, de Zoltánkád már nem! Kép és játszania is kell a többi kőccel. vagy gyertek torna végére, cukizni!

cukiba a többi pocakos is jöhet, ugye, csajok? szóval legyetek motiváltak!

Ildi, Isti nem mosott kezet, miután Marcipánkutya barátkozón arcon nyalta. és ezért most Moose megöl! Kép

votiv 8)
votiv

Fic, ugye? pedig anya csak egy van, ahogy az ősi votiv-igazság is tartja
és az az egy ÉN vagyok, bakkeros bakker.

apám meg közölte, hogy legyen ő a Nagyapó. hát hol van ő még az apózástól? ez meg a másik véglet.

két ilyen szülővel én még csodálkozom, h gondjaim vannak... KépKép

votiv 8)
votiv

De bunkó vagyok! Én is boldog névnapot kívánok a Rékáknak és a Reccáknak is!Kép

Zsanci!
Ez olyan kis asztalka, ami mindenféle csuda dolgot csinál?

Votiv!
Akkor karácsonykor lehet, hogy kivételt teszünk és összeengedjük az ebet és a dedet!Kép

Írtam, hogy nem kaptunk cipőt Timinek a Siestában sem? KépHétfőn megkérdem a foglalkozáson, hogy akkor most mi legyen!
ildi76

Ildi, azért less be egy deichmannba még. én ott láttam igazán pirinyó és jó cipőket (Isti lába is még csak 18)
és miért várnátok karácsonyig? várjatok a köv. fürdésig! Kép

kérdés: mikortól számít lúdtalpasnak a gyerek? most azonnal rohanjak vele az ortopédiára? vagy még kinőheti? Oxi?

votiv 8)
votiv

Hello Lányok!

Ugye nem bánjátok, ha áthívtam néhány szupernőt az nlc-ről? Ott igen érdekes fordulatot vett a topik......Kép és itt meg olyan jó a hangulat......úgyis annyira offok vagyunk, hogy ez talán még belefér, nem igaz?

Tornán egyébként találkozhattatok már Kép

Velünk csak annyi van, hogy szerencsére még egy fog jön Kép : bal felső ketteske ikertestvére, jobb felső ketteske.

No, megyek visszaolvasok.
Nyígás van ezerrel, szóval talán még ebben az évezredben a végére is érek Kép
Ada
ada007

Ja, ízelítőül:
5-kor keltünk és 20 percet sem aludt ma Bogyó!!!!!!!

ZombiAda
ada007

Votiv!

Megnéztem a honlapjukat, sajnos csak az Örsön van bolt és odaáig nem akarom Timit elrángatni! Egyébként az igazi ez a Salus lett volna, ha gyártanának Timi méretében. A konduktor mutatott cipőket, amiket anno külföldről hoztak. Még a Siestának sincs olyan kemény kérge, ami Timinek kellene, hogy ne dőljön be a bokája. Lehet, hogy marad a készíttetés, csak miért kell erre 6 hetet várni?Kép
Az árakon meg kiakadtam kicsit. A Siestánál 7-8 ezerért voltak ezek a pirinyó cipők.Kép
Azért köszi!Kép

Timi nagyon bealudt, már lassan másfél órája alszik!

Ada!

Hogyhogy érdekes fordulatot vett a topic...?
ildi76

Zanza,
Kép Elöször ugy értelmeztem a valaszod, hogy a nagyi kap könyvet, aztan rájöttemKép

Kriszta,
nekünk is csak a Libero vált be, szerencsére még a Tecsoban kaptam a régi fajtábol. Aztan elöbb-utobb gondolom mar mindenhol csak a drytech-es lesz...

Recca,
köszi a részletes értelmezést habtapi ügybenKép Akkor lehet h olyat mar lattam is, csak mondjuk állatkásat?Kép
Joga: hááát, igen, félszemem és/vagy félfülem a gyereken, ugyhogy csak félig tudok ellazulni. De az ászanákat lehet ugy is csinalni, hogy közben nézem B-ot, attol a testrészeim megdolgozodnakKépKépKép

KépKép
fibi

Ildi, a Mom parkban és a Mammutban is van D.
épp ezt mondtam én is, h kissé durva ez az ár egy olyan cipiért, amit mindjárt kinő...

Ada, részvétem. panadol, anesthetikavagymi, dentinox, chamomilla, mercurius egyik se segít?

votiv 8)
votiv

Votiv,
ezeket a szereket fejböl nyomod?Kép Nem semmi csaj vagyKép Anyukad esete, haaat... inkabb majd mélben.Kép

Recca,
köszi masodszor isKép

Zsan,
én is megvilagosodtam playskool ügyben, hurraKép

KépKép
fibi

<font color="0000ff">Sziasztok!
Csütörtöki helyzetjelentésem:
NST-n minden oké, baba sokat mozog, jól érzi magát. Én keményedgetek, de nem fáj semmi különöebben, de azért pár napja van egy kis menzi szerű fájdalom az alhasamban, de inkább az olyan folyamatos érzés, nem függ össze a keményedéssel és nem rendszeres, vagy hogy is mondjam...
Doki megvizsgált, azt mondta, hogy 2 ujjnyira nyitva a méhszájam, szerinte vasárnap-hétfő felé szülök, ha mégsem, akkor találkozunk jövő hét csütrötökön. De mondta, hogy a baba feje nagyon jól be van illeszkedve, hatékonyan nyomja, tágítja a méhszájat, úgyhogy számítsak a hétvégére.
Hazajöttem, erre vérzek - gondolom a vizsgálattól. Most aludtam két órát, mintha enyhült volna, de még figyelgetem... Vizsgálat egyébként nem fájt, csak egy icipicit éreztem ugyanazt a menzigörcs jellegű alhasfájást. (Jól fogalmazok? Kép)
Úgyhogy most teljesen izgalomba jöttem, adrenalin a plafonon... Kép
Most is keményedek... de nem fáj... de ezek szerint mégis tágít...

Na pussz nektek, lehet, hogy pár nap és én is babázhatok! Kép

37+2 (Uh szerint 38+3)</font>

KépKépKépKép
proone

Proone!

Ez már nagyon izgi!Kép Ugye éresítesz minket, ha meglesz a babó? Drukkolunk!
ildi76

Votiv:köszi a felvilágosítást,nagyon felcsigázott a dolog.Egyébként pont háziorvost keresünk,esetleg nem vállalnád el Te?Kép/annyira vágod,hogy mire mi való/.Apropó:fogzásos hasmenésből kifolyólag nagyon piros/gombás/popó...Mindenfélét bevetettünk:canesten,neogranorman,átlátszó castelláni stb.Van még más is?

petergabi

votiv,
de jól olvastadKépcsak én vagyok előrelátóKép pontosan nekem vmi olyan szer kéne ami a beágyazódást meg a megtapadást segíti,olyat is tudsz nekem mondani????????????????tudod fosok hogy mire oda kerül a sor nem talállak meg és buta maradokKép

proone,
szorítunk nagyon,ha nem jelentkeznél már szép szüléstKépja és tőled is kérdeztem és nem válaszoltálKépazt hogy ha több időpont van megadva mint nálad akkor mondjuk melyiktől számítják a túlhordást???csak érdekel,ne kombináljKép
Vendég

Votiv: ezen a nőn csak az idő segít....vagy az sem Kép
De élünk, virulunk, és hamarosan 4 fogúak leszünk, ez biztató (és nincs még fél éves csórikám)

KépKépKép
BandzsaAda
ada007

Ildi, nalunk gyerek es kutya ossze vannak engedve, persze csak annyira hogy megszagulgassa, egyelore semmi nyalogatas.
Tesom kislanyaval ugy mukodik a rendszer, hogy addig kutyazhat, amig akar, de utana kezmosas es no kutyazas.

AdaKép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Kókusz: nem hívott Mariann Kép Kakanéni Kép
ada007

Proone, ez mar izgi!Kép)
Es tok jo, hogy mar ennyire ki vagy tagulva! Nem csodalkoznek, ha gyors szulesed lenne!Kép Drukk!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Votiv: 3 éves korig "telitalpúak" a gyerekek, kb. 3 éves korra alakul ki a lábboltozat a járás során, ne izgulj!

Szolidarítok Adával... Pusz, üvöltés hegyek vannak.

Boldog névnapokat, hófordulókat, stb.

Oxi
(Vikka 5 hós, kereken 7 kg és 70 cm)

KépKép
oxigen
Györköny

köszi mindenkinek a 2.szeres választ.
Pronne
én is szorítok nektek, szerintem is hamar kibújik az a baba!
Votív
szerintem felhívom a baysitteredet valamelyik nap, mert nálunk nagy szükség lenne rá, de sehol sem találtam eddig ismerőst, remélem ilyen messzire is eljön.
Eriknek jön a hetedik foga!
Rémálom.... Úgy sajnálom szegényt, a panadol sem segített éjszaka 15x keltünk sírva.Kép
claudia

<font color="0000ff">Köszönöm, aranyosak vagytok!

Gigi!
Az elő két UH alapján a doki november 21-et mondott, azt mondta, hoyg ez csak azért kell, hogyha túlhordanám, akkor tudjon mihez igazodni, de ha túlhordom, akkor sincs gáz, ha jól érzi odabent magát a baba, akkor hagyja, mert a lapomra a menzi szerinti időpontot is írhatja (ami nov. 29) és így nem sért törvényt, ha a 21. szerint túlhordanám.
De úgy tűnik, erre nem kerül sor. Kép</font>

KépKépKépKép
proone

proone,
csak pontosításképpenKép :akkor a nov.21-től számítja a túlhordást.milyen törvénysértés?és mit befolyásol ha a lapodra a 29-et írja?????nem értem mert nekem csak egy időpontom volt és egy héttel túlhordtam és hagytaKépsőt,még a két hetet is hagyta volnaKépakkor ez törvénysértés volt???????????????

ja,és ne izgulj,a vizsgálattól vérzel.dugódKép?ha inkább rózsaszínes a váladék akkor az attól van hogy tágulszKépmikor a végén engem megvizsgált a dokim kicsit pecsétesen véreztem és attól megindult a nyákdugó.ettől kezdve volt még másfél hét a szülésig.és úgy indult hogy nyákdugó utolsó darabja elment és utána rózsaszínes "vérzés" de az folyamatosan,nem pecsételt.szóval ha ilyesmiket tapasztalsz ne ess pánikbaKépnormális!
Vendég

Bogárka!

Én kedden megyek ugyan ebben az időben rákszűretni.

Juc
20170114224602

<font color="0000ff">Gigi!
Gondolom meg van szabva, hogy mennyi napot enged túlhordani (mint ahogy pl. az is meg van szabva, hogy faros, vákuumos, stb... babánál (elvileg) kötelező a gátmetszés). Õ 10 napról beszélt, hogy kb. annyit enged túlhordani. Na de ha 31-én még vígan van bent a baba, akkor inkább számol 29-től. Szerintem a professzor ellenőrzi a dolgokat, mintha ilyesmit mondott volna...
Íg ymár érthető, mit hablatyolok itt össze? Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Prrone, ez már tényleg nagyon izgi, nagyon a finisben vagy!!!! drukkolok, hogy szép és könnyű szülésed legyen!!! (bár utólag a nehéz is szépKép) és tök jó lesz, hogy neked 2 meglepid is lesz (a babód + hogy fiú-e vagy lány) KépKép

most megyek vacsit adni aptyúknak, aztán majd válaszolok mindenkinek (ha hagyja)! Isti már bealudt....

votiv 8)
votiv

Proone!

juj de izgi,mindjárt szülünk!Kép
20170114224602

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

KépKépKépKép
proone

Juc, Bog!
én nekem meg nincs rákszűrés időpontom...Kép nincs időm menni, babával meg kedvem...nem baj, vmiben el kell pusztulni...Kép
Proone!
Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votív,
hogy lehet, hogy Isti alszik? de jó neked...
mi még fenn leszünk vagy fél 11-ig. de legalább 8 -ig alszunk reggel, ez is valamiKép
claudia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: