Angyalka drukk! én is így kedztem, és már van babám ;-) .
Zsanka! milyen asztalkát vettél? beteszed ide a képét?
ANTIBIO: látom senki nem olvasta, amit én írtam
, persze én nem vagyok "nagyöreg". a pusztán penicilinnel mit ártanánk a babának? direkt ezért hangsúlyozták ki a kórházban, hogyha mindenképp antibiot kell szednem, akkor penicilin legyen, ha meg fájdalomcsillapító, akkor Algopyrin v. Aspirin. a penicilin csak akkor árt, ha a baba véletlen pont érzékeny rá. gyógyulni muszáj! Vera! én tavaly vettem magamnak ilyen Pannás sapkát a Móriczon, a karácsonyi vásáron. először a férjemnek vettem, felpróbáltam, iszonyat buckó benne a fejem, úgyhogy hanyagoltam...majd egyre inkább fáztam, és úgy döntöttem, hogy veszek magamnak is. az övé vastagabb, olyat már sajna nem kaptam. vén csaj vagyok én már az örökös fázáshoz. épp minap jegyezte meg húgom egy vadi új C&A-s kabátra (térdig érő paplankabát
, hogy "ez kínais?"... :/ mondom, NEM, csak éppen nem olyan ultra divatos, mint az ő cuccai, de ő meg csak fázzon, ha ilyen butus. Kókusz! ha elfogy a 2800-as pelus, akkor miért a dm-est veszed?? miért nem ezt?
előbb Hencsi volt, aztán lett Lencsi, de valójában én mindig is Lencsibabát akartam magamnak, úgyhogy főként ezért hívom így.
Fic! tölgyes lakópark = nagy lakótelep. ha szereted, hogy olyan sokan vannak, mint a hagyományos lakótelepeken, de újabb színvonalon szeretnél élni, akkor jó. én annyira megszoktam a 10-12 lakásos kis társasházat, hogy nem szívesen mennék ennél nagyobba. (28 évig jó nagyban laktam)
Látom Istiről már lecsúsztunk Lencsivel, de van itt még jó pár legény a gáton.
Votiv! én csak annyit tudok (de már legalább 1 éve), hogy eladják egy befektetőnek, aki ledózerolja és újat épít a helyére.
BÉBISINTÉRKEDÉSről jut eszembe. egyik nap férjem azzal állított haza - halálra vált arccal - , hogy soha nem fogjuk bébisintérre bízni gyerkőceinket, mert látott a tévében egy némbert (akit szívem szerint olyan egyednek neveznék, ki üzletszerű kéjelgésből tartja el magát- de Oxi leszidna), egy rejtett kamerás felvételen úgy rázta előre hátra a rábízott gyereket, hogy majd eltört a gerince, majd 3x odacsapta valami asztalhoz. férjem mai napig nem tudja elfelejteni, folyton ezt emlegeti. sajnos nagy szemét vagyok, de ha ilyenen kapnék valakit, azt iszonyatosan elintézném. nem értem, hogy egy nőnek, akit direkt ezért fizetnek, hogy van pofája zéró toleranciát hirdetni egy csecsemővel szemben, és a legkisebb hisztit így honorálni. szóval csak óvatosan, tényleg csak megbízhatót és ismerőst. (Votiv is ajánlott egyet) ...ám ha valaki mégis aljas bébiszitterrel találkozik, csak szóljon, fogjunk össze, én mindenesetre segítek péppé zúzni!
kedves Boró! üvd. köztünk. ugye te nem aqua fittness edzős Boró vagy?

hol van már a takaritónőm?????????????

/annyira vágod,hogy mire mi való/.Apropó:fogzásos hasmenésből kifolyólag nagyon piros/gombás/popó...Mindenfélét bevetettünk:canesten,neogranorman,átlátszó castelláni stb.Van még más is?