Az elmúlt 40 perceben visszaolvastam, pedig tegnap délután voltam itt egy olvasás erejéig.
Húúúú, mit mondjak, nem akartam hinni a szememnek, hogy az archivban kell visszanézni tegnap óta a hsz-kat.
Önző módon először magunkról, hátha ébred a manó és akkor nem tudom leírni.
Fül-orr-gégész azt mondta Bálint teljesen gyógyult

, de a héten még ne menjünk babák közé, mert nem kis móka volt a betegsége (kórház, vénás antibigyó, vérkép alapján), így marhára el kellene kerülni, hogy pár napon belül megint összekapjon valamit, így sajnos nem megyünk a talira
Pedig úgy szerettem volna. Katával

és Besztivel

sem találkoztam még soha, pedig ráadásul Beszti kb 3 km-re lakik tőlem.
Na de, azt hiszem nem szabad lazulnom, ha a gyerek egészségéről van szó.
Mondjuk azt nem értem, hogy miért jó, ha most a héten nem kap el semmit, de mondjuk jövő hétfőn már igen....
Más: ma délelőtt voltunk nőgyogyinál. Nem volt UH, csak szokásos havi vizsgálat. Zárt méhszáj, jó súly, vérnyomás és vizelet.
Egy hónap múlva újra raport
Ügyes voltam hazafelé
Beálltam tankolni a kocsival és nem tudom milyen indíttatásból, pedig már több mint egy éve diesel autóm van, ráadásul a tankajtón belül hatalmas betűkkel oda van írva, hogy DIESEL, erre ez az agyas nő (lásd én), szépen elkezdtem 95-t tankolni.
Pedig még a jelek is velem voltak. Ugye a dieselből 2fajta van és mindig keresem melyik az olcsóbb, kerestem én ám veszettül, de azt hogy melyik az olcsóbb 95-ös. Aztán mivel csak egyfajtát találtam, még meg is jegyeztem magamba, milyen béna lett ez az ÖMV, hogy csak egyfajta 95-ösük van
Következő jel volt, hogy hiába akartam kiakasztani a tankolófejet (vagy hogy hívják), hogy ne kelljen tartani, amíg telemegy a kocsi üzemanyaggal, állandóan elakadt. Valami rossz volt rajta, így morogtam is, hogy akkor tartom. Aztán amikor majdnem 20 liter 5 rugóért belefolyt, akkor hirtelen bevillant, hogy mekkora f....szságot csináltam
Persze jó asszonyként, telefon apának, apa hívta szervízt. kiderült, hogy ezeket a modern járgányokat már nem lehet csővel leszippantani. Szóval autómentő jött és bevitték a szervízbe.
Nem tudom mikor lesz meg, de azt tudom, hogy a havi gyesem minimum elmegy rá
Közben persze B már szenvedett veszettül, evés és alvás ideje volt.
Szóval ilyen kis okos nőci vagyok
Nos, akkor a teljesség igénye nélkül:
ESZTI és minden kis egyéves nagyon boldog szülinapot!
Én vagyok az a szemét anya, akinek a kisfia a topik első szülött (sietett a drága), így az ő szülinapját még 600 hozzászólás köszöntötte és amilyen egy lusta kutya vagyok, én azóta sem nagyon köszöntök senkit név szerint. Csak úgy, ha látom a hsz-ből kinek van szülinap, egyébként pedig csak "általános" jókívánságokat szoktam küldeni.
Szóval engem lehet szídni, de én ebből a szempontból ilyen csúnya-csúnya vagyok.
Sunimum
Pár hónapja volt egy időszak, amikor nem jöttem 1-2 hétig, csak néha beleolvastam. Aztán erőt vettem magamon és hozzászóltam. Én is ilyen érzékeny voltam, hogy rosszul esett alig reagált valaki. Akkor kicsit elment a kedvem, de inkább elővettem a pedig én akkor is jövök arcomat, és tényleg igaz az, ha az ember benne van a körforgásban, akkor sokkal többen reagálnak/unk a hozzászólásaira. Ez már csak így működik.
Egyébként, ha pedig konkrét kérdés van, szerintem arra mindig jön válasz.
Persze, szerintem teljesen oké, hogy leírtad mit érzel, ez erről szól.
De azért gyere, gyere!!!!
Annyi minden volt, amihez hozzászólnék, de nem tudom mik. Ez a mai nap leszívott.
Mák: én imádom, de sajnos kb 10 éve kiderült, hogy mitől voltak a gyermekkorom óta tartó néha rohamos hasgörcseim és napokig tartó fejfájásom. Nem bírom a mákot. Szóval, én ennék nagyon, de nem tehetem.
Úgyhogy szerintem Bálint sem kap még pár évig, hátha örökölte
Alvás: este fél óra sírás után elaludt, de éjjel 12.30-tól 3-ig ment a hatalmas cirkusz.
Lámpája van, macija van, szóval minden ami eddig szuperül működött, az most nem jó.
Ma megint úgy látjuk apájával, hogy mégsem félelem és hiszti, hanem a foga lehet, de előre rettegünk a ma éjszakától, hogy ebből mi lesz.
A családi ház fotóról most előjött a hónapok óta tartó dilemmánk (aminek nem is kell előjönni, mert ittvan állandóan).
Ugye mi is családi ház. Nagy kert, újépítés, földszintes stb. De csak 2 hálószoba. Kistesó jön, nagy garázs átalakít hálónak szülőknek, és az udvaron épít duplagarázs.
Nem egyszerű engedélyeztetés (mocsok módon nem engedik utcafrontra, így a szép nagy öntözőrendszeres, növényesített, gondozott kertet szét kell túrni, nem beszélve arról, hogy szar érzés, hogy a dög nagy zöld területnek a közepébe-mert az engedély hülye módon adják csak meg, most bekerül egy bazi nagy épület).
Szóval, imádjuk ezt a házat, de már az is felmerült, hogy eladjuk és veszünk egy másikat, mert olyan rossz érzés, hogy az eddigi szépsége-legalábbis annak egy része, amiért egyrészt megszerettük, most elveszik számunkra.
Közben meg a pocak csak nő, neki szoba kell. A kivitelezők ugrásra készen. Szóval minden este megy az okosítás.
A vége úgyis az lesz, hogy átalakítunk, dehát olyan nehéz meghozni a döntést.
Na, most ezt elküldöm, aztán még visszaolvasok még egyszer mert elfelejtettem a hsz-kat és hozzászólok, ha Bálint nem ébred.