A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. őszi kisbabák

Jó reggeltKép

LauKép
Jobbulást kívánok, remélem azért egyszer majdcsak találkozunkKép

SunimumKép VasaniKép
Nekem is vannak olyan időszakaim, amikor úgy érzem, hogy nekem aztán direkt nem válaszol senkiKép Tudom, pocsék érzés, de azt is tudom, hogy NEM DIREKT van ezKép
Születésnap: nagyon gyanítom, ha Marci szülinapján nem írom, hogy aznap van a nagy nap, akkor ő is elfelejtődött volnaKép Ez kb. olyan, mint a férjem, aki még a saját szülinapját is képes elfeljeteni, szóval ő mindig mondja nekem, hogy ha valami jubilium van, akkor előtte szóljak ám, mert nem akarattal felejti el, hanem ő egyszerűen ilyenKép

MacsekKép
Mizu?

Akkor ki az aki bizti jön?
Csirkesz
Moszi
Fantikbaba
Beszti
Liv (ugyeeeeeeeeee?????? mákos gubáért muszájKép )
Áron-Andi (?)
Dino (?)
Macs (?)
Judy (?)
Reditke (?)
Macsek (?)
Ha valakit kifelejtettem, bocsikaKép

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

DinoKép
Még nem sikerült munkába állni, most van folyamatban az átsorolás(közalkalmazotti), hogy megkapjam a diplomás béremetKép
Utána jön az, hogy át kell menni gyedről gyesre,majd lehet dolgozni...azt hittem ez gyorsabb, de most látom, hogy tévedtem, talán decembertől sikerül visszamenni.
Félállásba megyek, ez 84 óra, ami nálunk 7 műszak egy hónapban.
Szerintem az kibírható, Lilit sem viseli meg, és nekem is csak jót tesz.

AnitaKép
Eszti szülinapjáról elfelejtkezésKép
Utólag Isten éltesse pici lányt!

MacsKép
ÖsszekevertélKép
De ezt betudom a kora hajnalnak...tényleg mit csinálsz olyan korán?

Liv, VeraKép
Ti hagyjátok, hogy lepakolja a gyeerkőc a könyvespolcot?
És vissza is pakolja?Kép
Lili nem garázdálkodhat a könyveknél nálunk, és Anyósoméknál is csak a sajátjait szedi le a polcról.

Olvastam ki milyen harcot vív a családjávalKépés Kép
Eddig is sejtettem, de mostmár tudom, hogy mázlista vagyok, nekem van a világon a legjobb anyósom és egyéb függelékeimKép
Nem szól bele semmibe, mindent úgy csinál, ahogy kérem, nem tömi tele a gyereket stb...úgyhogy örülök ennek, és sajnálom, hogy nektek küzdeni kell!

JudyKép
Isten ments, hogy elmenjen a kedved, nem akartam én ilyen gondolatokat ébreszteni, csak leírtam, mit érzekKép

Móni

Kép
sunimum

Sziasztok!
En mindig elhatarozom, hogy vegolvasva a termest mindenkinek reagalok. Meg sosem sikerult! Szerintem egy ekkora tarsasagban nem is lehet. De azert vagyunk, hogy megosszuk az oromot es a banatot. Es ha valaki azert ir, mert problemaja van meg soha nem hagytuk szo nelkulKép

Esztike is hianyzik, persze mar masnak igertetek, persze, hogy nem fajditom a fiam szivet.Kép Moni, megertelek. En is egyedul vagyok itthon es tok jol esik ha reagalnak a hozzaszolasomraKép De nem mindig van igy, neha honapokig semmi, de nem baj. A lenyeg hogy ha gond volt azonnal reagaltak.

Megyunk tucsokzenere, koszi az infokat, majd leirom milyen volt.
csengo
Vendég

SziasztokKép

Nálam is előfordult, hogy nem írt senki, mikor bejelentkeztem, semmi reagálás...volt, hogy meg is sértődtem emiatt, de azt mondtam, hogy nem éri meg, hiszen nem direkt mellőzzük a másikat, hanem tényleg azért, mert nem lehet mindig mindenkinek írni.
Elfelejtett szülinapok: épp azon gondolkoztam tegnap, hogy mostanában nem köszöntöttünk nagyon senkit, pedig vannak novemberi babáink is...úgyhogy: Eszter, nagyon boldog szülinapot kívnánunk!! Lau, Bazsi és Ákos
Tudom, hogy az első szülinap fontos, azért tényleg ne haragudj ránk emiatt!

MaccsKép homeós szerek tényleg jók, van is egy kis füzetem, megnézem, mi a legjobb ilyenkor. IGaz, ezeket úgy érdemes elkezdeni szedni, hogy az ember még nem beteg, de meglátjuk.
Tényleg, mit csinálsz Te hajnali fél 5-kor??

Vera, LivKép szerintem Bazsinak megtetszett, amit műveltek a srácaitok, ugyanis velem együtt nézegette a képeket, majd elvonult a könyvespolchoz utánozniKép
VeraKép Strepsilst már én is bevetettem, a köhögés enyhült, de ma megkezdtem a második 100 db-os zsepicsomagot, az előzőt két nap alatt elhasználtam.

Az előbb mondta Balázs először tisztán azt, mikor meglátta a saját fényképét háttérként a gépen, hogy "baba"Kép OLyan édes voltKép

JutiKép jobbulást KisG-nek is, ebben az időben olyan könnyen megfáznak!! Nehogy elmenjen a kedvet a babanetezéstől!
Nálunk is megy ezerrel a fűtés - panellakás -, ha meg levegőt akarok, mert fullasztó a meleg, és kinyitom az ablakot, a hideg tódul befelé.

Ajándékötlet: Bazsi nálunk nagyon szeret ott sertepertélni a konyhában, mikor főzök. Nem tudjátok, hol lehet kapni normális méretű műanyag láboskát?? Mindenhol miniatűr méretet, játékbabáknak valót láttam.

Képzeljétek, ma elkezdett firkálni Ákos rajztáblájáraKép Kész Picassó már a gyerkőcKép
És mániákusan pakol mindent. Nemcsak szét, hanem össze is. Mindent dobozba, szatyorbaKép

DinoKép Képek-kupiKép

InimmaKép Lezuhant hajon én is jót nevettem, és belegondoltam, hogy jó lenne, ha nekem is meglenne a szemöldökömKépKép Mert persze, az is kihullottKép Mert ugye nem írtam meg, de sajnos, a hajam is kihullott, még augusztusban nullással lenyírtam...De sebaj, nemsokára már lobogni fog a saját hajamKép

Pussz
Lau
lau

Mindenkit, akit érdekel a szülinapos táblicsku:
Archivban:
2005. augusztus 31-i hsz-ek, a lap alján

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Utolag, NAGYON BOLDOG SZULINAPOT ESZTINEK!!!KépKép

KépKép
KépKép
tontica

Hahó!

Sziasztok!

Nem ám megsértődni. Szerintem mindenkivel előfordul (még velem isKép), hogy nem reagál senki semmit, vagy csak 1-2 ember. Viszont fordítva is igaz, én sem tudok mindent nyomon követni, örülök, ha el tudom olvasni, de írni már szokszor nem. Ennyi ember mellett lehetetlen mindent pontosan tudni (ezért nálam előfordul, és ezért előre bocsKépKép, hogy valamire visszakérdezek, amit már valaki írt).

Tábla: én tisztem lenne, bocs!!!!! Ma teszek fel, hadd legyen mindenki naprakész!Kép Aztán próbálok a későbbiekben hetente egyszer, ha úgy jó...

Judy!

Csúnyán nézek ám!!!KépKépKép De azért, hogy ne legyél egyedül: fúj-fúj Babanet!

Kata!

Én nem szeretem a mákos gubát (semmi mákosért nem rajongok, nálam a dió a nyerő), de Liv kedvéért megszavazom!Kép

Lau!

Sajnálom.Kép Pedig jó lett volna találkozni!
Szopi: nincs vele gondom, csak az egy kicsit már fáraszt, ha ezerszer akarja... Elvégre nagylányKépKép, lassan 14 hónapos!Kép

Tontica!

És itt még az idő is rátesz egy lapáttal, ma pl. olyan ködös-borús idő van. Próbálj magadnak programokat szervezni.

Maccs!

Azért Hanna is jobban előtérbe helyez engem. Nem mindig megy ez az altatós kérdés, van, amikor apja altatná, de a leányzó nem szeretné...
LLL: sajnos még nem.Kép De nem adtam fel. Csak pl. most nem is tudtam menni egyéb elfoglaltság miatt baba-mama csoportba. Kicsit hosszúra nyúlik a dolog (már Nátánnal jártam), de remélem egyszer sikerül.Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Maccs, Nikk,
lehet, hogy jó diagnózist állapítottatok meg így a távolból, mert tegnap estére Márkon kiütések jelentek meg, a hasán főleg. Lehet, hogy 3 napos láza volt? Ma megyünk kontrollra, meglátjuk mit mond a doki, de remélem, hogy nem komolyabb ügy lesz belőle.

Móni, Anita,
gondolom, hogy mik kavarognak bennetek, én is éreztem már hasonlót, de tényleg nem szabad elkeseredni miatta. Most, hogy a manók örökmozgók és minden energiánkat lekötik, nagyon nehéz netezni. Sokszor örülök, hogy végigolvasom a hozzászólásokat, reagálni nem tudok, és sokszor már azt is elfelejtem, hogy ki mit írt. Szóval nem ellenetek van ez a nem válaszol senki dolog, csak van, hogy minden összejön.
Esztinek utólagosan is boldog szülinapot! Kép
Móni, mesélj légyszi a munkádról, hogyan tudod a babóval összeegyeztetni.

Macsek

U.i.: 1 órán keresztül írtam ezt a hozzászólást, mert mindig közbejött valami. Kép

Kép

Kép
macsek11

MóniKép
azért érdeklődöm ennyire, mert októbertől én is vissza kell menjek dolgozni, és mivel eddig az nem derült ki, de én is ugyanazt a foglalkozást űzöm, mint Te. Igaz még messze van, de már nagyon foglalkoztat hogyan érné még. Bölcsibe nem akarom adni, így igyekszem majd éjszakázni, de nem tudom még mi lesz, csak tervezgetek. Tapaszatlatokat meg osszad meg légyszi! Hova jártál főiskolára?

AnitaKép
az előbb elírtam, csak nagyon szúrja a szemem.
Bocsájtjátok=bocsátjátokKép

JudyKép
na, ne már. Légyszi írjál!
Én nagyon kiváncsi vagyok Nagygé hogyan viseli az ovit? És Te? Mikor Donát ovis lett én többet sírtam, mint Õ, persze mindenki betudta annak, hogy nemsokára szülök, de pocak nélkül is nagyon nehéz lett volna.

LauKép
Haj.Kép Nagyon irígy, hogy így tudod kezelni a betegséged. Tényleg jó látni az optimizmusodat.Kép

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Móni,
a kérdésem egy óra alatt aktualitását vesztette Kép

Kép

Kép
macsek11

Szia Ani!

Értem a problémádKép és szégyenlem is magamKép. Nekem eszemben volt, hogy most van Eszti szülinapja, de mégsem írtam. Valahogy mostanában jobban esik olvasni, mint írni. Amióta 1/2 5-kor sötét van kicsit depressziós a hangulatom. A másik gondolatom pedig az, hogy mivel mi a topic fiatalabb baba anyukájai közé tarozunk vagyunk, sokszor már nem "érdekes", nem hat újdonság erejével, hogy mi történik a babánkkal. Ezt már megszoktam, mivel az iskolákban általában a névsor végén voltam. Osztálytalálkozókon már a kutya sem figyelte az utolsó emberkék mondanivalóját. Csoportdinamikával, pszichológiával foglakozó emberek ezt a jelenséget biztosan meg tudnák erősíteni. Én nem számítok arra, hogy közel két-három hónappal a nagyobb babák szülinapja után bárkinek is eszébe jusson Áron szülinapja, hacsak nem írok az előkészületekről. Tudom rosszul esik, de azért írj magatokról, mert biztosan mindenkit érdekel.

Utólag: Boldog szülinapot Eszti babának!

Andrea

KépKép
Áron

CsajokKép

Nagyon köszönjük a köszöntéseket!!KépKép

Aki azt írta, hogy ne haragudjak: félreértettetek, tényleg nincs se megsértődés, se harag. Csak az előző hónapokban olyan sok babát köszöntöttünk, olyan sokan, hogy erre számítottam én is.
Csak leírtam, hogy ez egy kicsit rosszul esett. Semmi több.

JutiKép
Csatlakozom Móni által írottakhoz. Csak leírtam, hogy mit érzek. Azért itt arról is be szoktunk számolni, ha valami bánt minket, emiatt nehogy már ne gyereKép
Kisgének gyors gyógyulást!Kép

DinoKép
Semmi gond, majd azt mondom Esztinek, hogy Donát fontos üzleti úton volt és ezért nem tudta aznap megköszönteniKépKép Tehát emiatt nem dőlnek meg a házassági tervekKép

MóniKép
Családdal szerencsére én is ugyanolyan jól állok, mint Te. Teljesen tiszteletben tartják, hogy mi hogyan neveljük, mivel etetjük, hogyan altatjuk (stb-stb) a lánykátKép

LauKép
Te is gyógyulj meg hamar!Kép
Pakolás: ismerősKép
HajadKép Kolléganőm is átesett ezen, azóta megint olyan sörénye van, mint előtteKép Úgy tetszik, hogy ilyen pozitív vagyKépKép

Pakolós képek szupik nagyon!!Kép

Pusz: Anita

KépKép
KépKép
vasani

SziazstokKép
Nem teszem be a lábam egy napig, aztán tessék, kiderül, hogy mindenki búbánatos valamiértKép
Csajok!!!! Nehogy már kivonuljatok a topikból! Szerintem mindenki most kezd el elfáradni, kb egy év után, marhára vágyunk mindenki figyelmére, megértésére, kényeztetésére, ezért érzékenyebbek is vagyunk. Aztán ha nem azt kapjuk, amit várunk, rosszul esik. Pedig jó ide tartozni, még ha időnként nem is ír senki az embernek. Mégiscsak egy csapat vagyunk, aki nagyjából egy cipőben jár.
Úgyhogy aki elfelejtve érzi magát ne tegye, vagy írja meg, hogy most hsz-ra vágyik, és tuti megkapjaKépKép Az olvasó üzemmódra a legnehezebb válaszolniKépKép

AnitaKép
Szülinap miatt bocsKép Mentségem nincsKép Úgyhogy jöjjön, aminek jönnie kell:
ESZTINEK NAGYON BOLDOG ELSÕ SZÜLINAPOT UTÓLAG IS!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKép

JudyKép
Talira nem jövésKép TakonykórKép Babanettől elment kedvKép
Most olyat írjál, amire ezt tudom válaszolni:Kép

MacsKép
Nagyon pöpec a fűrészelt faárutokKép Látom be is vált. Ez a telhetetlen méhecske tetszett. csak nehogy egyszer magamba fúrjam a fullánkom, mert az lesz a tuti szívásKép

Na és hogy ne maradjak ki a panasznaposok közül: nekem ma fáj a fejem, nincs kedvem főzni, olyan nagyon felkelni sem volt, tegnap benaspolyáztam és szerintem székrekedésem van (sem a vastól, sem ettől a gyümitől nem szokott lenni, de úgy tűnik a kettő együtt már funkcionálKép), sóginő beígérte, hogy jön, de nem, nem voltam ezer éve fodrásznál, kozmetikusnál, folyton görcsöl a lábam iccaka, stb. Folytassam?KépKépKép

Na szóval Mindenkinek Vidám Napot kívánokKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sunimum,
elhiszem,hogy rosszul esett,hogy ugy erezted ,nem figyelunk Rad! Kép
De figyelunk! Kép Eszembe jutottal tobbszor is,hogy mi lehet veletek,de onzo modon csak eddig jutottam. MIhelyt leultem a gep ele,csak olvastam meg irtam,de arra mar nem volt eszem,hogy meg is kerdezzelek. Kép Kép
Az a baj,(ami valojaban nagyon nem baj),hogy nagyon sokan vagyunk,rengeteget irunk es nincs idonk minden rezdulesre odafigyelni. En is sokszor csak igyekszem olvasni,rendesen nem megy,hozzaszolni meg nem is tudok mindig.

Gratulalaok anyosodhoz! Hogy fogtad ki? Anyos alapjan valasztottal ferjet??? Kép
Nagy mazlista vagy,tudod-e? Rajtad kivul egy embert ismerek,aki birja az anyosat! Hat,nem en vagyok.... Kép

Anita,
szegyellem magam,amiert en is elfelejtettem Esztid szulinapjat. Kép Kép Nekem nincs meg letoltve a tablazat. Meg szerintem az a gond,hogy a szulinapok nagy reszen mar tul vagyunk es hajlamosak lettunk kihagyni a kesoieket. Kép
Szoval sok-sok puszit kuldunk Esztinek!!!! Tegyel fel kepeket,jo?

Mi volt Cedittel? Ha elmeselned,legyszi. Errol lemaradtam,biztos nem mostanaban volt.

Vera,
ez neked kaosz?????? Kép ;)
Isten bizony teszek fel kepet este a nappalinkrol,amikor mar MINDEN szana-szejjel van.... Kép Kép

Csengo,
hova jartok tucsokzenere???

Lau,
Jaj,Te csajszi!!! Hogy azert minden banatodon tudsz egy kicsit mosolyogni... le a kalappal elotted!!! Kép Kép
Meglatod,gyonyoru lesz a hajad es a szemoldokod is hamarosan!!! Szebb,mit ujkoraban!!! Kép Kép Kép

Muanyag edenykeket en is csak kicsiket lattam. Szerintem nezz be egy rendes muanyagosboltba vagy konyhafelszerelesibe,hatha ott talalsz vmit.

Leirom,miket csinal az en Csongor fiam. legalabbis azokat,amik ugy egy kicsit meglepnek:
Imad fozni a kis muanyag edenyekben,kavarja kanallal a semmit,a kockat vagy eppen a habfurdos vizet,kostolgat,etet minket.
Elkezdett rajzolni,eddig nem nagyon hagytam,mert csak az asztalt firkalta.Tegnap beultettem Csani rajzolos szekebe,iszonyu boldog volt,latszott a szemein,hogy halas erte,kapott papirt es vastag zsirkretat es elkezdett alkotni. Szerintem gyonyoru lett!!!!
Most mar mindenfele gyalogol,nem fel,hogy elesik.
Csaninak van egy szerszamosladaja,amivel o 2 evesen meg nem tudott semmit kezdeni. Na Csongi imadja,kalapal,csavaroz meg minden.
Mostanaban nagyon szeret ugy ulni,mint a nagyok Kép szeken,nem mindig a padlon. Ugyhogy 2 napja mindig a taxijan ul oldalt. Jo lenne vmi kis fotelka neki,de olyan draga es ugysem lenne jo sokaig.
A beszede visszafejlodott,az eddigi ana helyett az t mondja: aja. De azt egesz nap... Kép
Hu ,biztos van meg...de most futok takaritani,mert delutan jon bebiszitter, mi meg el,ne lassa ezt a koszt..
Ja!!! Vataeraztam!!!!! majd leirom az eredmenyt!!

Inimma
inimma

Áron-AndiKép
Szívemből szóltálKép Már azt is uncsinak érzem (mármint nekem nem az természetesen), hogy leírjam, Eszti milyen édesen totyizik egyedül, meg miket csinál, mert sok baba tényleg jóval előttünk jár.
Pedig mi is őszi babák vagyunk ám, irgum-burgum!KépKépKép
De persze jó is, hogy sokan vannak előttünk, mert sokat tanulhatunk a leírt jó, esetleg rossz dolgokból, amik a babákkal történtekKép
Tehát nem baj ez így, csak most én is ilyen hangulatban vagyok és leírtam.
Ja, amúgy én utolsó előtti voltam az osztálynévsorbanKép

Köszönjük a további köszöntéseket lányok!!!KépKépKép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Anita,
en is utolso elotti voltam. Kép Kép
Nem konnyu egy W-vel. Kép Kép
Nem baj,a fiaim elol lesznek a maguk Cs-jevel. Kép

Attol,hogy Eszti fiatalabb,mint itt a tobbi baba,meg megoszthatod velunk az
oromod,hogy miket tud!!!! Mi is orulunk am neki,heeee!!! Kép Kép

Inimma,aki takarit....vagy nem....
inimma

CsirkeszKép
PanasznapKépKép
Akkor hát Neked is Vidám napot!!KépKép

InimmaKép
Vaterára kíváncsi vagyok, írj majd róla!Kép
Öröm volt olvasni, miket csinál a lurkódKép
Ceditről: nem nagyon szeretném részletezni, ha olvas, nem szeretném, ha rosszul esne neki. Õ is rég járt errefelé! Sok rossz történt vele (haláleset, stb.) és írt róla és akkor lereagáltuk, de aztán eltűnt, utána egy héttel már nem kereste senki (csak én), ezt ő megköszönte és akkor sokan megvigasztaltuk és biztattuk, hogy jöjjön. De mostanában nem jöttKép

De több netmami is eltűnt már sajnaKép

Nekem Viola is hiányzikKép, meg sorolhatnám...

Ja!
Apa itthon volt 10 egész napig, pont látta, hogy Eszti elkezdett járni, emiatt nagyon boldog vagyokKépKépKép
Ezt le kellett írnomKép

Na jó, teszek fel egy-két fotótKépKép

Itt egy zsák virágfölddel hadakozikKép
Kép

Kapott hintát, de nem tudjuk szeret-e hintázni, mert eddig kétszer ült benne és két lökés után, mindig elaludtKépKép
Kép

Ezt imádom, mert így látszik, hogy mennyire törpeKép
Kép

Szülinapi képKép
Kép

Legelés közbenKép
Kép

Ez meg csak úgy, a házikóról (persze rajta van a hintázó/alvó Eszti és messzebb Zénó isKép
Kép

Bocs a sok fotóértKép

Puszi
Anita

KépKép
KépKép
vasani

Anita,
ne bocsozzal a kepekert!!!! Kép Gyonyoru kis mano a lanyka!!! Komolyan olyan ,mint egy mano!!! Kép KépPont akkora,mit egy zsak viragfold. Kép
a hintas kep is nagyon jo! Ezek szerint tetszik neki,nem ?
Mik a kiscsaj parameterei igy egy evesen? MIket csinal?
Merre laktok? szep a hazatok! Irigy vagyok,nekunk semmilyen nincs. Kép

Kar,hogy sokan lelepnek a topicbol.
Eszembe jut Anyuszi,aki olyan lelkes volt,aztan itthagyott minket es irt egy nagyon fiatal lany is egyszer,nem jott tobbet,pedig erdekelt mindenkit.
Poco es Trompipi is eltuntek.
Sajnalom,ami Cedittel tortent.Igazabol elveszti am a babanet a varazsat. En meg annak idejen ,amikor Csanad volt egy eves,kezdtem el irni,de hamar meguntam. Most jo!!!!
Vaterarol kesobb,most ebed,aztan futas az oviba.

Inimma
inimma

Hali

Hát csajok biztosan én vagyok nagyon realista meg rosszul összerakva, de nekem még sosem volt azért rossz érzésem mert nem reagált rám senki. de úgy látom mindenki másnak igenKép akkor, lehet, hogy rossz kommunikációs csatornát választottam? mindenesetre sokszor nincs is időm elolvasni mindent, csak átfutom, hogy van-e valami, amire tudok reagálni érdemben és ha tudtam, próbáltam segíteni is. Csengő szívemből szóltál.
Csirkesz te is szívemből szóltál, ha valaki ezért eltűnik, nagyban lecsökkenti az esélyeit, hogy bekapcsolódjonKép
amúgy meg, tutira nincs időm mindenkinek reagálni, vagy ha lenne is, egy icipicit én ezt felesleges udvariassági formulának érzem, hogy most azért írjak mindenkinek, hogy senki ki ne maradjon. viszont a talin mindenkivel próbáltam beszélgetést kezdeményezni.
ezt egyébként ugyanígy leírtam anno Cedit esetében is.
szóval valószínű az én készülékemben van a hiba.

Ani
Boldog szülinapot utólag is. Persze le lehet írni a búbanátot is, csak most én sem voltam ráhangolódva és jobbnak láttam elhúzni mint a vadliba. Szupi helyen laktokKép Alvós kép király.

Dino
Köszi, hát...én nem sírtam még. egyszer lábadt könnybe a szemem, mikor láttam a törpét kifelé baktatni apjával és a tornazsákkal a kezébenKépplusz Gergő mindig kérdezi, hogy anya sír? szóval az csak olaj lenne a tűzre.
tegnap már volt ordiba az elválásnál, de hamar megnyugodott és ő élvezte a legjobban a tornaórát.
ma már itthon kezdte az ordibát. de ma is szépen eljátszik, úgyhogy ma már ebéd és alvás próba is lesz.
nagyon hiányzik, nem gondoltam volna.

Móni, Dino
Mit dolgoztatok?

És a többiek? engem érdekelne ki micsoda civilbenKép

Móni
Most komoly, hogy a férjed is megerősített a rossz érzésedben? asszem enyém jót mosolyogna, ha elolvasná ezt a mai napotKép

Beszti
szolidaritásKépKép

Csirkesz
JobbulástKép

Lau
HajKép abszolút nem venni észreKép és tényleg nemsokára lobogKép

köszi a jobbulásokat, Kisgé ma kapja még a gyógyikat, remélem már gyógyulttá lehet nyilvánítani lassan. tegnap mondjuk éjjel éjféltől ment a műsorKép

Megnéztem jobban a két szem fogát, már amennyire engedte és az egyik olyan furinak tűnik. mintha vastagabb lenne, mint a másik? vagy dupla? vagy csak még mindig nem tört át rendesen? nem tom.

na pá és ezermillió bocsánat akinek nem írtam
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Beszti, szavazatot köszi! Kép

Kata, szerintem biztosan megyünk!

Móni, Dino, miért, mit dolgoztok ti ketten? (Már ha meg szabad kérdezni.)

Áron-Andi, igenis az újdonság erejével hat az is, hogy Áron mit csinál épp! Én pl. már ezer éve meg akarom kérdezni - és most végre akkor meg is kérdezem -, hogy végül is hogy indult be a mászás. Gyakorlás, vagy magától kezdett neki?

Az én anyósom is tüneményes! Úgyhogy, Inimma, ha összeismerkedünk, lesz még egy ember!

Liv

Ui.: Kata, nehogy csinálj holnapra mákos gubát! De komolyan ne! Kép Ha nem lesz, akkor is megyünk! Kép

Kép

Kép
liv

Számomra nem veszítette még el a varázsát a babanet, de szerintem ez azért is van, mert jó társaságot fogtam ki.

Judy, az uccsó sor kicsit sem cinikus. Kép De jót röhögtem rajta. Kép Kár, hogy nem jöttök holnap. És velem egyáltalán nem próbáltál beszélgetést kezdeményezni a múltkor, irgumburgum. Kép Vagy igen, csak nem hallottam meg? Kép

Kép

Kép
liv

Azta mennyit írtatok, én meg már sajnos megint csak olvasgatokKép

ESZTERNEK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOTKépKépKépKépKépKépKép
Szerintem tutira bejön neki a hintaKép vagy a jó levegő hatása.A torta nagyon finom lehetett.

Irigylem azokat akik rendszeresen tudnak írni egy (vagy több)örökmozgó mellett!

KataKép
Nekem mindegyik nasi bejönKépA rakásra azonban kiváncsibb lennék.
Kókuszgolyót viszek (meggy nélkül, azt kisporóltamKép)(jól van megettem na.....
Hol szálljak le a viliről, vagy a buszról?

Kicsit aggódom: Heléna arcán megjelent egy kis folt, olyan ekcéma jellegű, remélem azért elmúlik, minden esetre pénteken megmutatom a dokkernak.Amúgy extra érzékeny a bőre.

Noémi
fantikbaba

Na jol van am, igy irjon az ember mindenkinek, lattatok Ti mennyit irtatok? Kép

Mi lenne ha egy kicsit irnank magunkrol, mivel en senkit nem ismerek szemelyesen es Ti sem engem, sokatokrol azt sem tudom hogy neztek ki. Kép Rakjatok fel kepeket magatokrol is meg apukrol is. Kép En most lehetetlen, hogy mindenkinek irjak a fiam a masik szobaba ordit, ma nem ment bolcsibe mert 10-ig aludt. Kép

Mara csinaltam is programot, elmentunk papaval reggelizni egy barba Kép Jo Nektek meg rossz csaladdal is, az enyem tobb mint 2000 kilometerre lakik, na mi a jobb? Kép A parom szulei mar nem elnek Kép
Abszolut senki sincs, se rossz anyos, se jo, se nagyi, se SENKI!
Baratno se! Kép
Na de ennyit a panaszkodasrol, ez van, kellett nekem egy spanyol macso?! Kép

Leirnatok hogy kell csinalni a makos gubat?! Adjatok otletet ebed ugyben legyszi!

Irtam, hogy tok uncsik a napjaim, hat intezkedtem, keresek valami tanfolyamot, meg nem tudom mit de jo lenne szulesznonek jelentkezni Kép Na mit szoltok, beleszerettem a szulesbe! Kép

En mentalhigienes voltam egy idosek otthonaban de Isten ments, hogy megegyszer idosekkel foglalkozzam, inkabb babakkal vagy kisgyerekekkel.

Ez a mi csaladunk, ha mar foltettem ezt a kepet akkor bocsi. KépKép

KépKép
KépKép
tontica

SziasztokKép

LivKép
Most aztán már harapokKépKépKépKépKépKépKépKép
Marci alig aludt délelőtt, úgyhogy Tesco-ztunk egyet, megvettem minden alkatrészt ami a cserirakihoz+mákosgubához kellKép Úgyhogy most már kár is visszakozni, tutira lesz mákos guba zabálásKép

JudyKép
Most komolyan nem tudtok jönni?

MacsekKép
Ez a kontroll azt jelenti, hogy ha dokinéni(bácsi) úgy látja, akkor tudtok jönni???

AnitaKép
Amikor kertes házikóról látok képeket, mindig egy kicsit elszontyolodom, hogy nekünk nincs kert, stb. Az az üldögélős kép kint a kertben tényleg nagyon aranyosKép

Pusz,
Kata

U.i.: Itókának lesz ásványvíz (sz.mentes), ananászlé, almalé. Remélem mindenki igényének megfelel.

Kép

Kép
anyamanya

NoémiKép
Egyszerre írtunkKép
Buszról a Béke utcai megállónál, villamosról pedig a Fiastyúk utcai megállónál kell leszállni. Mindkettő a Béke tér utáni 2. megállóKép

A cserirakira én is nagyon kíváncsi vagyok, mert még soha nem csináltam, most csak a Ti kedvetekért nekiveselkedemKép Azt viszont már előre megmondom, hogy kimagozni a 2 üveg cserit nem lesz idegzetem, ebben már most bizti vagyokKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Hi!
NA vegre belendul a net. pedig azt hittem a tali elotti szokasos csend fogad.

Hat voltunk tucsokzenen, nalunk a faluban a faluhazban vanKép (www.faluhaz.hu)

A gyerek nagyon elvezte, persze azt hogy mig mindenki ul es tapsikol, o a kor kozepen razta a segget. Majd amikor a kisjatekokat osztogattak, atvette a tanarno szerepet es mindenkitol be akarta szedni a dolgokat. Eleg gaz volt...Kép Ja es elkezdett pruszkolni, vegig folyt az orra, pedig semmi baja nem volt amikor elmentunk. Mindenki nezett -gondolom en- hogy a hulye anyja betegen idehozza ezt a szegeny fiut. Hazaertunk es mar meleg volt a gyerek. 37.8 volt vegbelben ugyhogy meg lazcsillapitot nem kapott. Azt sem tudom, hogy elvigyem e dokihoz, mert a mi dokink szerint a fogzastol nincs laz, orrfolyas stb. Eleg fura hogy egyik helyen ezt mondjak, mashol azt. De en is, mint mindenki a legjobbat szeretnem neki, igy nem tudom, hogy fogzas eseten nem lenne e felesleges az antibiotikum, ha pedig tenyleg valami nyavalyaja van, nehogy szovodmeny legyen, inkabb kapjon gyogyszert. Szoval nagy dilemma es a dokinkban megrendult a bizalmam. A multkor amikor lecseszett a szopiert, cataflam cseppeket irt fel. (rossz vagyok, de nem tudom ki irta nemregiben hogy ok is ezt kaptak) Hat attol este olyan iszonyu gorcsei voltak, hogy azt hittem a kezemben pusztul el. FEszengett,, rangatozott mar majdnem mentot hivtam, amikor hatalmas durrogasok kozben szetdurrantotta a pelust. Szoval nem kuraltam ki vele....

Anita tenyleg gyonyoru a hazatok, persze Livek e is es Judyeke is, mert en is mindig meglesem kb milyen helyen laknak a babak. Nem panaszkodom, mi is kertes hazban lakunk, de nagyon lepukkant, meg ugy is, hogy lassan 3 eve azon dolgozunk hogy jol nezzen ki.

Tontica! Aranyos a kep. En nem tudok olyan kepet felrakni, ahol mindannyian rajta vagyunk, mert az idozitos kepeinket meg mindig elszurtukKép

MEgneztem a taplicskut. Rengetegen vannak, akik regebben mindennap irtak es mostmar szinte nincsenek is. Nekem tenyleg hianyzik egy ket arc. Ugye Mira baba furtjei nem csak nekem tettszettek?Kép

Eszti gartula a lepegeteshezKép En majdnem sirtam amikor kibujt a gyerek elso foga es ugyanigy voltam a jarassal is es persze azzal is mondja, appa-appa-appa.

csengo
Vendég

Tontica, szülésznőnek tanulás: hajrá! Kép
Nagyon szépek vagytok.

Kata, na jó, akkor most már tényleg biztos, hogy megyünk. Ezek után muszáj lesz. Kép A mákos gubának (nudlinak, tésztának, bejglinek...) képtelen vagyok ellenállni.

De figyelmeztetek mindenkit, aki jön: mindannyiszor, amikor Dávid egyedül áll, össznépi tapsra vár, úgyhogy eddzétek a tenyereteket! KépKép

Maccs, gyertek mán, nna!

Reditke, hogy van Bálint?

Én mazsolás muffint viszek, ha minden igaz. De mivel de. oltáson vagyunk, ha nem jön össze a sütés, akkor valami bolti kütyüt, de azért igyekszem. Bár lehet, hogy a ropival jobban járnátok, mint a sütimmel. Kép

Csengő, kör közepén seggrázás, játékbeszedés: Kép De jófej lehetett!
Calcimusc, C vitamin? Az ártani biztos nem árt, ha azt adsz neki!

Én tettem már fel képet a házunkról? És Judy is? Egyikre sem emlékszem. Kép

Liv

Kép

Kép
liv

NNa, megvolt mára is egy adag festés, jó kis szag van a lakásban, Bazsit felöltöztetem és jó alaposan kiszellőztetek.

Igen, tényleg sokan vannak, akik nem jönnek, emlékszem, volt, aki a májusi játszóházi találkozó után mondta, hogy ő nem jön többet, mert nagyon felszínesnek gondolja ezt az egész fórumot, így inkább ő kihagyjaKép

JutiKép Utolsó mondat nekem is tetszettKép Haj: én észreveszem, nem ilyen szokott lenni, ha emlékeztek rá, de a lényeg, hogy más még nem vette észreKép Ez van...itthon, mikor kendőben vagyok, és leveszem, Balázsnak rettentően tetszikKép Vigyorogva jön és tapicskol rajtamKépKép

InimmaKép Köszönöm, remélem is, hogy szebb lesz mint újkorában!!Kép

DinoKép Hidd el, másképp nem megy, hiszen itt a családom, értük érdemesKép

CsirkeszKép FolytassadKép És most jön, hogy segítsetek Vuknak a kisrókának!!KépKép
Szép napos idő van, sétáljatok egyet, biztos jobb lesz a kedved!! Útba lehet ejteni egy cukrászdát is, attól meg tudi jól leszelKép

AnitaKép Nagyon szép házatok van, nekünk "csak" lakás, de most egyelőre nem tudunk váltani, amig vissza nem megyek dolgozni. Egy kis festéssel, rendezgetéssel akarjuk kicsit feldobni most karácsony előtt, új függöny, ilyesmi.

KataKép Tényleg sajnálom, hogy nem tudunk menni, nem gondoltam volna, azt hittem, hogy mára rendbejövünk. Mákos gubát nagyon szeretem, úgyhogy most kedvet kaptam hozzá, estére csinálok isKép

Na, mentem, megpróbálom legalább kicsit rendberántani a lakást....megyek Bazsi után, aztán meg ő jön utánam, és pakol kifeléKép

Lau
lau

Liv!
Calcimuscot lehet csak ugy a gyogyszertarban venni?
csengo
Vendég

Az elmúlt 40 perceben visszaolvastam, pedig tegnap délután voltam itt egy olvasás erejéig.
Húúúú, mit mondjak, nem akartam hinni a szememnek, hogy az archivban kell visszanézni tegnap óta a hsz-kat.

Önző módon először magunkról, hátha ébred a manó és akkor nem tudom leírni.
Fül-orr-gégész azt mondta Bálint teljesen gyógyult Kép, de a héten még ne menjünk babák közé, mert nem kis móka volt a betegsége (kórház, vénás antibigyó, vérkép alapján), így marhára el kellene kerülni, hogy pár napon belül megint összekapjon valamit, így sajnos nem megyünk a taliraKép Kép
Pedig úgy szerettem volna. Katával Kép és Besztivel Kép sem találkoztam még soha, pedig ráadásul Beszti kb 3 km-re lakik tőlem.
Na de, azt hiszem nem szabad lazulnom, ha a gyerek egészségéről van szó.
Mondjuk azt nem értem, hogy miért jó, ha most a héten nem kap el semmit, de mondjuk jövő hétfőn már igen....

Más: ma délelőtt voltunk nőgyogyinál. Nem volt UH, csak szokásos havi vizsgálat. Zárt méhszáj, jó súly, vérnyomás és vizelet.
Egy hónap múlva újra raportKép

Ügyes voltam hazafelé Kép
Beálltam tankolni a kocsival és nem tudom milyen indíttatásból, pedig már több mint egy éve diesel autóm van, ráadásul a tankajtón belül hatalmas betűkkel oda van írva, hogy DIESEL, erre ez az agyas nő (lásd én), szépen elkezdtem 95-t tankolni.
Pedig még a jelek is velem voltak. Ugye a dieselből 2fajta van és mindig keresem melyik az olcsóbb, kerestem én ám veszettül, de azt hogy melyik az olcsóbb 95-ös. Aztán mivel csak egyfajtát találtam, még meg is jegyeztem magamba, milyen béna lett ez az ÖMV, hogy csak egyfajta 95-ösük van Kép Kép
Következő jel volt, hogy hiába akartam kiakasztani a tankolófejet (vagy hogy hívják), hogy ne kelljen tartani, amíg telemegy a kocsi üzemanyaggal, állandóan elakadt. Valami rossz volt rajta, így morogtam is, hogy akkor tartom. Aztán amikor majdnem 20 liter 5 rugóért belefolyt, akkor hirtelen bevillant, hogy mekkora f....szságot csináltamKép
Persze jó asszonyként, telefon apának, apa hívta szervízt. kiderült, hogy ezeket a modern járgányokat már nem lehet csővel leszippantani. Szóval autómentő jött és bevitték a szervízbe.
Nem tudom mikor lesz meg, de azt tudom, hogy a havi gyesem minimum elmegy rá Kép
Közben persze B már szenvedett veszettül, evés és alvás ideje volt.
Szóval ilyen kis okos nőci vagyok Kép Kép

Nos, akkor a teljesség igénye nélkül:
ESZTI és minden kis egyéves nagyon boldog szülinapot!
Én vagyok az a szemét anya, akinek a kisfia a topik első szülött (sietett a drága), így az ő szülinapját még 600 hozzászólás köszöntötte és amilyen egy lusta kutya vagyok, én azóta sem nagyon köszöntök senkit név szerint. Csak úgy, ha látom a hsz-ből kinek van szülinap, egyébként pedig csak "általános" jókívánságokat szoktam küldeni.
Szóval engem lehet szídni, de én ebből a szempontból ilyen csúnya-csúnya vagyok.

SunimumKép
Pár hónapja volt egy időszak, amikor nem jöttem 1-2 hétig, csak néha beleolvastam. Aztán erőt vettem magamon és hozzászóltam. Én is ilyen érzékeny voltam, hogy rosszul esett alig reagált valaki. Akkor kicsit elment a kedvem, de inkább elővettem a pedig én akkor is jövök arcomat, és tényleg igaz az, ha az ember benne van a körforgásban, akkor sokkal többen reagálnak/unk a hozzászólásaira. Ez már csak így működik.
Egyébként, ha pedig konkrét kérdés van, szerintem arra mindig jön válasz.
Persze, szerintem teljesen oké, hogy leírtad mit érzel, ez erről szól.
De azért gyere, gyere!!!!

Annyi minden volt, amihez hozzászólnék, de nem tudom mik. Ez a mai nap leszívott.

Mák: én imádom, de sajnos kb 10 éve kiderült, hogy mitől voltak a gyermekkorom óta tartó néha rohamos hasgörcseim és napokig tartó fejfájásom. Nem bírom a mákot. Szóval, én ennék nagyon, de nem tehetem.
Úgyhogy szerintem Bálint sem kap még pár évig, hátha örökölteKép

Alvás: este fél óra sírás után elaludt, de éjjel 12.30-tól 3-ig ment a hatalmas cirkusz.
Lámpája van, macija van, szóval minden ami eddig szuperül működött, az most nem jó.
Ma megint úgy látjuk apájával, hogy mégsem félelem és hiszti, hanem a foga lehet, de előre rettegünk a ma éjszakától, hogy ebből mi lesz.

A családi ház fotóról most előjött a hónapok óta tartó dilemmánk (aminek nem is kell előjönni, mert ittvan állandóan).
Ugye mi is családi ház. Nagy kert, újépítés, földszintes stb. De csak 2 hálószoba. Kistesó jön, nagy garázs átalakít hálónak szülőknek, és az udvaron épít duplagarázs.
Nem egyszerű engedélyeztetés (mocsok módon nem engedik utcafrontra, így a szép nagy öntözőrendszeres, növényesített, gondozott kertet szét kell túrni, nem beszélve arról, hogy szar érzés, hogy a dög nagy zöld területnek a közepébe-mert az engedély hülye módon adják csak meg, most bekerül egy bazi nagy épület).
Szóval, imádjuk ezt a házat, de már az is felmerült, hogy eladjuk és veszünk egy másikat, mert olyan rossz érzés, hogy az eddigi szépsége-legalábbis annak egy része, amiért egyrészt megszerettük, most elveszik számunkra.
Közben meg a pocak csak nő, neki szoba kell. A kivitelezők ugrásra készen. Szóval minden este megy az okosítás.
A vége úgyis az lesz, hogy átalakítunk, dehát olyan nehéz meghozni a döntést.

Na, most ezt elküldöm, aztán még visszaolvasok még egyszer mert elfelejtettem a hsz-kat és hozzászólok, ha Bálint nem ébred.

Edit
Kép

Kép
reditke

Jól beindult a mai napKép Látom már mindenki mindenkitől, leeeről fel, és feeről le, jobbról és balról bocsánatot kért, úgyhogy szerintem mosmánasztán térjünk vissza a normál kerékvágásba.

Nálunk ma volt délelőtti szunya, így csak most volt ebéd. A kettő között séta (kertes ház és kert hiányában játszónKép). Boti totál be van gerjedve a bokrokon levő színes bogyókra, figyelemelterelőként többnyire csak tépi őket ezerrel lefelé, de időnként rájuk is bukik és két marokkal igyekszik a zsákmányt az arca mögé rejteniKép
Ma valamiért nagyon megsértődött, amikor kivettem a markából a bogyeszokat, volt fetrengés, krokodilkönnyek, lábrogyasztás (mintha nem tudna állni), és rettentő hangerővel üvölde. Szerencsére a zsebemben volt szőlőzsírom, így megkapta azt játszani a bogyókért cserébe. Tökre elégedett voltam, hogy frappáns ötletemmel és leleményességemmel hiszti elűzve. Mosolyogva mászkált a bokrok mellett a szőlőzsírral a kezében. itthon vettem csak észre, hogy valahol volt még nála vésztartalék, mert a nagyon fogyóban lévő szőlőzsír tokját csurig nyomta bogyóval. KépKép

TonticaKép
Már láttuk a képet, amikor épp a kilóid miatt keseregtélKép Azok fölött mondjuk továbbra is kár, a képen nagyon csinkó-binkó mindenki.
Ez a tanfolyamosdi jó ötlet, főleg ha olyat csinálsz, amihez később is lenne kedved. A szülésznő dolog is tetszik, de tuti nem olyan könnyű, mint ahogy azt mi az ágy innenső oldaláról elképzeljük.

AnitaKép
Jók a képek, irigy-irigy a vityillóértKép

KataKép
parkolóhelyet intézz, mert azon a környéken még sosem vezettem, így legalább a megállás legyen biztos pontKép
Szerintem úgyis mindenki hoz vmit enni is, meg inni is.
Én még nemtom mit viszek, de majd valamit tutira.

CsengőKép
JobbulástKép Ebben a dokkerban én sem bíznék. Várj még a hozzámenetellel. Ha a láz nő, takony is folyik, ráérsz akkor is menni. Két nap alatt nem lesz szövődmény!!

JudyKép
Szombaton majd fogszakértünk közösen, már ha eszünkbe jut. Mi legyen? Ti jöttök, vagy mi menjünk? Vagy storno a takony miatt?

Megyek tovább naspolyázni. Ha már lúd....KépKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

CsengőKép
Az első 1-2 Tücsökzenén Bálint ugyanezt csináltaKép
Végig ácsorgott, táncizott, szaladgált körben. AMikor a maci az elején név szerint integet mindenkinek és minden gyerek visszaint neki, akkor Bálint felugrott az ölemből (ha épp ott ült) és odaszaladt puszit adni a macinakKép
De már a 6-7dik alkalommal, sokat ült az ölemben és egy csomó visszatérő dalhoz már tudja a "koreográfiát". Szóval szerintem hagyjad, én nem is szóltam rá, hadd menjen. Lényeg, hogy jól érezze magátKép

TonticaKép
Egyszer már felraktad ezt a képet, de én újra örülök neki. Szépek vagytok. Akkor tetted fel, amikor a súlyodra panaszkodtál, aztán jól észheztérítettünk Kép Kép

LivKép
Bevallom, azért a visszaharapástól is félünk ám!!! Azért nem megyünk Kép Kép Kép Kép Kép

NoémiKép
FoltKép
Valami speckó gyógyszertári krémet használtok?

Tényleg lányok! Ti már bolti fürdetőt stb használtok a gyerkőcnek, vagy még patikai kencéket?

Móni, DinoKép
Tényleg mi ez a nagy titokzatos közalkalmazotti munkakör, amit ráadásul éjjel is lehet csinálni? Kép Kép
Nem ti voltatok "hoszpiszesek"? Vagy rosszul emlékszem?

AndiKép
Mesélj csak Áronról!! Igenis örülünk, az örömödnek!

JudyKép
Cápa lesz a gyerek, hogy dupla soros a foga??Kép

LauKép
Csodálatos nő vagyKép
Bazsi: baba. Ez is olyan meghatóKép
Jut eszembe, Bálint ma a nőgyogy. rendelőben összefutott egy tőle kicsit idősebb leányzóval és azonnal lecsókolta, de úgy, hogy el is estek.
Bocs Lili!!!!!
A testemet neked tartogatom, a streaptease megmarad neked esküszöm.Aláírás Bálint
Kép Kép

CsirkeszKép
Nekem is vádli görcs. napi 3x2 MagneB6 segít.

MaccsKép
Mondom én hogy rönkből van Kép

Ébredés riadó megyek!!!!

Edit
Kép

Kép
reditke

Huhh, csajok, én csak lementem a játszóra Kornéllal, ti meg nagyregénybe kezdtetek.

No, próba cseresznye válaszolok, akinek tudok.

Mákosguba recept azt hiszem Tonticának (bocs, ha nem)Hozzávalókat nem írok, majd közben.
Kiflit felkarikáz, tálba berak, forró ( esetleg cukros tejjel leforráz, cukros darált mákkal bekever, aztán bébkén hagy picit. Marha finom, nagyon gyors, nálunk ez a karácsonyi menü része volt, és én addigra mindig jól belaktam, oszt nem bírtam belőle enni.

Családi házasok. Irigy irigy, de nem nagyon. Én mindig lakásban laktam, ha Budafokra sikerül kiköltöznünk egyszer majd, nekem totál más világ lesz.

TonticaKép Családi reggeliKép Mondanám, hogy kimegyünk hozzád és jól megvigasztalunk, de télleg messze vagyKép De ölelést küldök fénypostávalKép

VasaniKép VBevallom, én a szülinapos fonalakat rendrre elvesztem. Talán, ha Besztinek lesz ideje új táblicskura...Beszti előre is kösz.
Minden esetre tündri a kismanód. A hintás elalvás Hawai lehet. Sajna nálunk tombolás van a hintában, szóval te vagy a mázlista. Engem érdekel, hogy akár Áron.-Andi akár te mit csináltok. Szerintem egyszerűen írjátok meg. Judy-hoz hasonlóan én sem szoktam ovációt várni a beírásaimra. Sokszor nem is ezért írom le.

ReditkeKépPedig nem is vagy szőkeKépKép Remélem hamar meggyógyítják az autótKép
Tök jó, hogy Bálint rendben vanKépTúlságosan is. Esti bulizás, mi lesz kamaszkorbanKép Mi panadolt szoktunk beadni, még a nagy hiszti kezdete előtt. 80 %-os hatékonyság. Szorítok a nyugis estéért.

CsengőKép A sztorid totál Murphy törvénye szerinti volt. A calcimuscot csak receptre adják, mi sem tudtunk szerezni ezért. De c-vitaminos íCebion cseppet adnak. Hogy álltok a gyümölcsevéssel? Még mindig semmi?

MosziKép Nem próbálod ki a terror-mutteros verziót? Nálunk mostanság működik. LekopogtamKép

InnimaKép Ez csak a könyvespolc. Addigra a szobai káosz már akkora, hogy le sem mertem fotózni.
CsongiKép Rajzol, főz...mit fog csinálnmi ha megnő?Kép GratKép

LivKép POlcrakodásKépKép

CsirkeszKép Örülök, hogy jelentkeztél. Panasznapot tökéletesen megértem. Kár, hogy jó sok süti meg zsepi társaságában időnként nem tudunk összeülni.
A lábgöcs nálam is megvan. Mondjuk nem tom miért, mert ugye már nem is szoptatok, vitamint is szedek. Vegyél be Magne b6-ot és Calcium pezsitablettát. Nekem mindig használt.

LauKép Ha vissza is pakol a fiad, akkor csak semmi panasz a könyvpakolásra. Biztos csak port törölKép
RajzolásKép Kornél egyszer kapott eddig zsirkrétát. nagyon élvezte, csak kiszedni vol t nehéz a kezéből. Füördeni és aludni is azzal szeretett volna. Szóval én egy időre még elpakoltam. De ami késik nem múlikKép
Edénykét szerintem a százforintosba nézzél. Nem érdemes 5* annyit adni a gyerek mértűért. ebbe is hipp hopp belenő Kép majd.

Bocs, akit kihagytam. Ez a következő összes hozzászólásomra igaz lesz. Szóval ne sértődjünkmár meg. Idő és energiavesztség. Inkább örüljünk annak, hopgy legalább írhatunk egymásnakKép

Vera

hvera

ReditkeKép
Nekem nincs kedvem megneb6-ot szedniKép Mostantól inkább benyalok egy kefírt minden nap, mert az én laikus agyamban az van, hogy izomgörcs lehet Ca hiánytól is. izom alatt itt a vázhoz tapadó harántcsíkolt izomzatot értem, nem a méhet is jellemző simaizomzatot. Hűűű, annyira, de annyira marha okos vagyok, hogy ha most itt elírtam valamit, az tök nagy lebőgésKépKép
Na szóval, mivel méhecske rendben, emiatt nem akarok rátérni a magnéziumra.

Tücsökzenével kapcsolatban egy kérdés: Hova is jártatok? Kezdem azon kapni magam, hogy én is vinném Bottert, mert ha zenét hall, már az első taktus után belemegy a bugi a lábába és csak rázza-rázza.
tegnap hallagttuk innen a netről (egyszervolt.hu-ról) Az "árkot ugrott a szűnyog" c. nagysikerű gyerekdalt. Boti kővé merevedett az ölembe első hallásra. Az ötödiknél már tapsolt, ütötte a combját, dülöngélt, stb. Majd megzabáltam. Apája nem akarta elhinni, így fürdés után újra árkot ugarttunk a szúnyoggal, és Boti nem hazudtolta meg anyáját, levágta a faternak is a műsort. Viszont ha én kezdem el énekelni a dalt, iderohan a géphez, és üti veri a billentyűket, hogy akkor most "igaziból"!!!

LauKép
A múltkor még meg is muatttam a férjemnek, hogy nézze meg milyen jól bírod a kezeléseket, és a séród is milyen király, pedig úgy tudom ki szokott hullani. Õ is mondta, hogy nagyon jól nézel ki, a kezelés egyáltalán nem látszik rajtad, és tényleg tök jó, hogy megmaradt a hajad.
Úgyhogy szerintem nagyon büszke lehetsz magadra, hogy az egész kezelést, és ami ezzel jár ennyire prímán fel tudod dolgozni. A hajad pedig így is klassz, hogy tudom, csak "kölcsönben" van náladKép
Lehet, hogy nekem is előbb lenne jó a séróm, ha parókát vennék, és nem a fodrászhoz menetelre várnékKép De akkor már valami seggig érő feketét, legyen emlékezetesKépKépKép
(remélem nem bántottalak meg!)

NoémiKép
Időnként Botinak is van egy-egy ekcémás foltja, de szerencsére egyre ritkábban. nekünk beválik olyankor a pár napos elocomos kencézés.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Na most csak gyorsan,hogy senki oldalát ne fúrja ki a kíváncsiság...(bár ha Dino megírta, bocs)
Én ápolónőként dolgoztam, fogok dolgozni, a Kútvölgyi kh pszichiátriáján.
Én nagyon szeretem amit csinálok, 0 gcc l.h,.m khhhhhhh, ez Lili volt, és már várom, hogy újra mehessek.
A gyerekfelügyeletet megpróbáljuk majd párommal megoldani( a változatosság kedvéért ő is ápol, csak máshol), ezért nehéz lesz összehangolni, de anyósomék majd segítenek, meg apósom is(ők elváltak), csak rá kevésbe szívesen bízom Lilit.
DinoKép
Ide pestre a Semmelweis Egyetemre jártam, tavaly ilyenkor diplomáztam, és hadd dicsekedjek, a férjem ma államvizsgázott, és sikerült!!! Úgy örülünk, hogy lehet ma elmegyünk mozibaKép

InimmaKép
A férjemet a főiskolán választottam, az anyóst kaptam, de tényleg mázlim vanKép
Tudod(még nem, de most már igen)nekem nem volt igazi családom, ezért nekem extra boldogság, hogy a férjemmel egy igazi családot is kaptam, és tényleg jó, hogy nincs konfliktus, mindenki egyenlő, és mindent meg lehet beszélni.

Na most ennyi, megpróbálok tovább olvasni, rengeteget írtatok ma!

Ja, JudyKép
Férjem látta rajtam, hogy szomorú vagyok azért, mert olyan dolgokra nem volt semmi reakció, amire ő is reagált volna(ő is olvas minket titokban), és természetes, hogy velem értett egyet.

Most olvasok továbbKép
Móni

Kép
sunimum

Csengő, csak receptre, úgy tudom, de azért kérdezd meg.

Edit, hurrá, hogy minden oké, de ez természetes.
Tankolás: Kép
Kár, hogy nem jöttök, így Dávid továbbra is rajtam fogja gyakorolni a harapást, amíg nem találkozunk. Kép
Mi még a gyógyszertári fürdetőt használjuk, Dávidnak nagyon érzékeny a bőre.
Jó, hogy meggyógyult Bálint.

Móni, gratula férj diplomájához!

Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

CsirkeszKép
Na ezen a seggig érő feketén igen jót derültem. Valahogy nem illik hozzádKép bár lehet, hogy van egy másik éned is amit csak apa ismerKép
Tücsökzenére mi a MOM művelődési házba járunk.

Kicsit szoktunk elégedetlenkedni, hogy lehetne jobban is csinálni, de gyerkőcöknek így is tetszik.

VeraKép
Én nem panaszként írtam az előző hozzászólásomat, hanem tényleg elszállt az ihletem. Én még talán sosem válaszoltam mindenkinek, akkor jogom sincs elégedetlenkedni. a levél végén azért megírom mi is van ÁronnalKép
Zsírkrétán már én is gondolkodtam, de ahogy írod még a a kanalat is nagyon nehéz kiszedni a kezéből, nemhogy egy firkálós zsírkrétát.

EditKép
Kár, hogy nem jöttökKép. Befizettem volna egy Áron harapásra. Valamelyik nap beleharapott a vállamon lévő nagy anyajegybe. Teljesen kivoltamKép Szerencsére mást még eddig nem harapott meg.
Én szoktam néha Johnson baby habfürdőt tenni a kád vízbe. Nagyon jó illatos, csak Áron csúszkál benne, ha feláll. Apja a fűrdető, nem szereti.

CsirkeszKép
A tiszafa piros bogyója nagyon mérgező, arra figyeljetek oda!

LauKép Nekem abszolút nem tünt fel, bár reménykedtem, hogy egy megelőző kezelésnél kisebb dózis miatt nincsenek mellékhatások.

LivKép
Én nem emlékszem képre a házatokról. A talin külön kis tücsökzenét kap Dávid, hadd álljon,járjonKép

CsengőKép
Fogzástól simán lehet 37,8. Nálunk volt már ilye. Folyt az orra és köhögött. Dokinéni már messziről mondta, ogy fogzás. Gondolom a náthás gyerek másképpen néz ki, még ha atünetei hasonlóak is.

TonticaKép
Klassz ötlet! Kicsit véres, meg fizikai erő is kell hozzá, de nosza.

JudyKép
Az Ön készüléke hibátlanul működikKép

AniKép Az a hinta nagyon király. Én is jókat aludnék benne. A tortareceptet oszd meg velünk, köszi.

Most be kell fejezzem, Áron felébredt, uzsi timeKép

Röviden rólunk:
Áron jól van, egyre stabilabban áll és kapaszkodva lépeget. Még járunk Dévényre, de remélem hamarosan elindul és akkor befejezhetjük.
A kúszás folyamatosan alakult át mászássá. Négykézlábból először hasra vágta magát, ha valamit el akart érni. Később egy-két mászás tempó után kúszott, majd abbahagyta. Azóta egyszer sem próbált kúszni. Én nem tanítottam, folyamatosan ért meg rá.
Ma olyan aranyos volt: Apja reggel elment, ő meg mászott zokogva az ajtó felé.

Tényleg megyek,
Andrea

KépKép
Áron

SziasztokKép

LányokKép
Én még egyszer leírom, hogy nem vagyok megsértődve, hátha elhiszitekKépKépKép
Bár ezt lehet, hogy csak általánosságban írtátok, Móni-Anita-Andi hsz-ok miattKép Már nem'tomKép

Én sem tudok mindenre reagálni. És én is ezer bocs, ha valakinek nem írok!
Nem is ez volt, ami bántott, hanem "A Szülinap" téma. EnnyiKép

De már elmúltKép (és be is fejeztem a témát, megígérem)Kép

Próbálok még jönniKép

Pusz mindenkinekKép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

CsirkeszKép

Most csak neked, és azért, mert az egyszervolt.hu-n megtaláltam ( többek között) a régóta áhított Tigris című dalt. MindenkinekKép hallgassátok meg!!!!!
Neked meg KÖSZÖNÖM!

U.I: Reditke, ti hova járok tücsökzenére? Mikor van?Egyszer már írtál róla, de nem találom seholsemKép

Most eszem, hátha hagy a fiam, aki folyton fejen áll a kiságyban, és mivel de aludt egy órát, azóta sem hajlandó.
Vera

hvera

Talira jövők: Bach csomópontot nem érinti valaki autóval? Szívesen csatlakoznánk.

Andrea

KépKép
Áron

Csak gyorsban, mert apa még nincs itthon, Bálint már igényelne.

Tücsökzene Budafok Műv Ház (Camponánál az uszi mellett).
Még 2 hét van, utána indul új csoport. Mi folytatjuk.
Hétfőn járunk 10.40-re.
Részletekért és jelentkezni Gál Gabriellát kell hívni 06-30-999-49-45

MóniKép
MoziKép üüümmmm, irigy!!! Apájának gratula!

CsirkeszKép
Én sem szedem ám. Inkább görcsölök. De hülye vagyok!!!

VeraKép
Látod, barna viccek is simán lehetnénekKép

Panadol: még a Nurofent szedte hivatalból, de mivel amellett is volt, nem hiszem hogy a Pandol segített volna.
Na lépek

Edit
Kép

Kép
reditke

Nekem nem jon be ez az egyszervolt.hu Kép van valami hasonlo, olyan szivesen hallgatnank gyerekdalokat. Legyszike!

Andi Kép Miert kell fizikai ero hozza? Kinyomni a gyereket? Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok
mennyit írtatok Kép Nem győzök olvasni,írni sajna alig van időm,mert tanulnao kéne ,mindjárt szigorlat és még nem állok túl fényesen Kép de igyekszem Kép
Nagyon irigykedem a tali miatt ,olyan jó lett volna menni.Holnap lesz az első dévényes kezelés,kiváncsi vagyok Bandó hogy fogja bírni. Remélem jól.
Fürdetőt én a forever living aloe vera termékét használom,az egyetlen amitől jó bandó bőre,még a gyógyszertári fürdető se használt Kép Ez persze arany áron van, 3200 ft fél liter Kép
Bandó tiszta takony már egy hete,egyszerűen nem múlik.Kapja a c vitamint, porszivózom baby "luffolom"Képde semmi javulás.Remélem a foga is közre játszik,mert már látom hogy a 6. be van dagadva BAndó is most azt játsza hogy csak cici éjjel,egyik éjjel nem aludtunk szinte semmit,mert ha kivettem a szájjából üvöltött amugy meg nekem nem volt olyan jó már 6 óra után és azóta is sokszor ébred és üvölt ha nem adok azonnal cicit.
Most sajna mennem kell,még jövök

Kép
Kép
nikk0830

Szasztok!
En megsertodtem azon, hogy Ani nincs megsertodveKép

Na joKép

Megllepodtem, hogy nalunk videken is uaz a telcsiszam a tucsokzenere, lehet hogy ez egy orszagos ceg?

Hazakrol. Aki nem hiszi keresse vissza Judy egyik hozzaszolasat amikor nagyG kerekparozik. Liveknel csaltam, mert a terasz meg a kert egy resze latszott, amikor a kutyuskakrol rakott fel kepet. Vagy almodtam?

csengo
Vendég

Tontica,
www.olvasnijo.hu , www.mesetv.hu

Ma vegre eljutottunk a World Press Photo kiallitasra aztan meg kajaltunk egy gorog etteremben. Nagyon jo egy kicsit a sracok nelkul! De az a tomegnyomor ,ami a 6-oson volt hazafele... Hu,ha belegondolok,hogy majd tomegkozlekednem kell mindennap dolgozni...hat,marha jo lesz. Meg szerencse,hogy odebb van.

Nagyon irigy vagyok a kertes hazuakra! Kép
Mi is szeretnenk,de amennyibol kalkulalhatunk, csak a XVII.keruletben futna vagy valahol varoson kivul.A ferjem meg igazi varosi leven,hallani sem akar arrol,hogy egy orat utazzon a munkahelyere.
Szoval csak varunk...de nem tudom,mire.

Inimma
inimma

Ja!
HA mar tv musorokrol szo esett, en szerdankent a nemet rtl-en a super nannyt nezem. Neha eleg erdekes. Neha mesterkelt. Persze utana ma atkapcsolunk a szuletett felesegekre.
csengo
Vendég

SziasztokKép

Hát, hmm...köszönöm a biztató szavakat, jót tesz az önbizalmamnakKép Csirkesz: nem sértődtem meg, sőt, röhögtem egyetKépKép Barátnőmnek szoktam mondani, hogy be-be-be, nekem nem kell beszárítani a hajamat, csak a fejembe csapom és kész, már indulok isKépKép Ne tudjátok meg viszont, hogy bőgtem, mikor vágtam magamnak. Sajna, csomókban kezdett hullani, és megelégeltem kb. egy nap alatt, hogy Ákosról is meg Bazsiról is a hajamat szedegettem. Így bevonultam a fürdőszobába és kidobtam az egészetKépKép
Hiába megelőző kezelés, olyan erős gyógyszereket kapok, hogy ez történik a hajhagymákkal. Amúgy tudtátok, hogy azért hullik ki, mert felforrósodnak a hajhagymák és a szőrtüszők és kipotyog? Én nem tudtam, a háziorvosunk mesélte el.
Azt mondták bent a kórházban, hogy volt olyan, akinek kb. kétszer annyi nőtt vissza és göndör lett....drukkoljatok, hogy nekem is így legyen, és akkor megnöveszthetem, amúgy meg sajna tök csutka hajam van. na, más témaKép

CsengoKép elég kínos lehetett a többi anyuka előtt, de hát kit érdekel?? A lényeg, hogy Te tudod, hogy nem betegen vitted oda a gyereket. Hogy van most a csepped?
Ezekre a képekre én is emlékszemKép

Fürdetés: Mi sima Baba tusfürdőt használunk, Ákos fürdeti Balázst isKép

Andi: nálunk is így volt kb. csak a kúszás maradt ki. Mikor négykézlábra állt, akkor volt, hogy nem tudott rendesen elindulni mászva, és hasra puffant. De olyan lelkesen gyakorolnakKép

Macsek: szerintem 3napos láz volt, utána volt Balázsnál is kiütés, kb. féléves korában esett át rajta. Jól vagytok már?

ReditkeKép Hu, ez elég gáz lehetett, főleg, hogy szegény Bálint meg fáradt volt és kiakadt.

Na, megyek pancsizni, finom meleg a fürdővízemKép

Lau
lau

Sziasztok!

Betegnek jobbulást! Kép

Maccs! Én már csak ilyen vagyok. Néha végszavak nélkül írok. Örülök, ha olvasni tudlak titeket, és mostanában már csak olvasni is akkor tudok, mikor apa fürdeti Vikit. Kép
Kicsit megnyugodtam, hogy nem csak nálam ilyen a Manó. Bár gondolom ez neked nem jelent megnyugvást az altatásoknál.

Sunimum! Hidd el hiányolunk, akkor is, ha nem írjuk le.
Attól, hogy nem kérdezzünk rá mindenkire, hogy ki hogy van, attól még kíváncsiak vagyunk, hogy mi van veletek.
Irigy a jó anyósért. Kép

Vasani! Volt már, hogy én is letűntem pár hétre, mert nem volt energiám írni. Nem hiányoltak a csajok, mert sok új érdekes témában merültek el. Én nem vettem zokon, mert szerintem nehéz mindenkit lenne számon tartani, és ki miért nem jelentkezik. Szerintem a gyakrabban írok- én nem tartozok közéjük Kép - hamarabb feltűnnek, ha eltűnnek.
Eszternek Boldog szülinapot utólag is!
Nagyon jó a hintás kép. Kép Kép

Vera, Liv! Úgy látom a gyerkőcök összebeszéltek, mert mostanában Viki is így pakol. Kép

Kata! Nem 1000 %-ok, hogy holnap megyünk, pedig már kész a süti. Csak Viki alvásától függ, de már beszéltem a fejével, hogy holnap menni akarok talira. Kép

Tontica!
Kibújik meg a háttérben mögöttetek?

Csirkesz!
Nálunk is a hasonló hisztinél a csere a megoldás. Sokszor a babakocsiba tevés (ha már máshol kivettem belőle pl Pólusban) jár iszonyú hisztivel. Ilyenkor "rossz" anyuka módjára lekenyerezem egy kis ropival. Kép

Vera! Mint írtam nem működik, mert 2 perces sírni hagyás eredménye, egy óra tömény ordítás, vigasztalhatatlanul. Ráadásul én nem vagyok a híve. Szerintem a szopi végével aludni fog éjszaka. Ha nem akkor lehet, hogy szemléletet váltok, terror-mutterre.
Bocs, ah valakit kifelejtettem, de már a fürcsi után elvesztettem a fonalat, és az energiát. Most apa vigyázz még rá egy kicsit, és újra egyeztetjük a holnapi alvását. És jöhet nagy szunya. Vagy ki tudja.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Sziasztok!

Csak bekukk. Doki szerint kiütés nem gáz, a vírustól van, 4-5 nap alatt elvileg magától elmúlik. Tehát úgy tűnik meggyógyultunk.
Kata, szeretnénk menni, remélem most már nem jön közbe semmi.

Csengő,
Cataflamot mi kaptunk, de szerencsére nem sokat szedett belőle, a kiütések miatt is abba hagytam önhatalmúlag, mert ki tudja mi mitől van. Próbálj dokit váltani, ha nincs bizodalmad a mostanihoz.

Született feleségek jó volt, kezd beindulni, most már kacarásztam is rajta. Kép

Holnap majd próbálok reagálni a témákra, de most hulla vagyok.

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Ja, tenyleg folraktam mar egyszer ezt a kepet na de sebaj igy tutti megismernetek ha sor kerulne ra. Kép
Azota lefogytam 57-re es ezen felbuzgulva egeszen 55-ig szerettem volna de megbuktam es most annyit nyomok mint elotte. Kép
De le van tojva!

Csirkesz Kép gondolod, hogy a szulo nonek konnyebb mint a szulesznonek? Kép Hat......
Bar hatalmas felelosseg az biztos de minden munkanak megvan a maga "veszelye"

HveraKép
Koszi a receptet, en valahogy azt hittem, hogy nehezebb pedig tok egyszeru. Jol esett az olelesed az eteren at! Kép

Lazas babak anyukai nyugodjanak meg, alt. csak egy kis virus es par napig tart, csak 38 felett kell laztcsillapitani 5-6 orankent.

Lau Kép
Szerintem Te egy kulonleges no vagy, nagyon tisztellek az optimizmosodert.
Nekem a legrosszabb remalmom a betegseg de latom hogy milyen eros vagy es pozitiv es ez erot ad. Nem lehet felelemben elni, szembe kell nezni vele, Te olyan bator vagy!
Amugy ha engem valami baj er arra gondolok, hogy lehetne rosszabb is, peldaul ha azt eri baj akit szeretek.
Ismerek egy lanyt neki is rakja volt de tokeletesen meggyogyult viszont nem lehet gyereke soha, nincs peteerese, nincs menzesze. Raadasul a ferje orokbefogadasrol hallani sem akar. Neked van ket szep fiad, szoval a rosszban is van valami jo.

Inimma Kép
Nagyon koszi a cimeket, az egyik tok bejon! Kép

Na most tenyleg ne haragudjon meg senki, tudom, hogy egy csomo mindenkit kihagytam de var az uram a jo meleg agyikoba es ez a nap azon pontja amit a legjobban kedvelek Kép
Marmint a nyugis esti tevezest es aztan hunyast! Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: