Mi is 3 óránként eszünk.Igaz nem percre pontosan, ha előbb kér kap előbb,de félóránként nem teszem cicire,és nem is igényli.Most lehet növekedési ugrása, mert mostanában sűrün eszik 2 óránként.
Falina
nálunk mosoly sok van már, hangos kacagás nem igen.Kezét még csak arra használja, hogy betömje vele a száját, semmi után nem nyúl.A forgóját nagyon szereti, ha látja , hgoy nyúlok érte már előre mosolyog, mert tudja, hogy felhúzom.(persze órákig ez sem köti még le
) Jucc
lehet, hogy hülyeséget írok, de úgy emlékszem 6 hós koráig kell kifakdnia.
Mea
én láttam Apa öccséről fényképet, kb 3 hós lehetett.Na, Márk rá hasonlít és nem ránk
Most lebuktam.
Bár néha az is elhangzik, hogy rám vagy éppen Apájára.Hát nem tudom. Kuha
tündéri Gergő ahogy elterül a kádban
.Sztem nem kell semmit az oltással csinálni, legalábbis nekem nem mondott semmit a doki. Kriszta
legközelebb kicsit közelebbi képet tegyél fel Kincsőről.
Had lássuk a pofikáját is. Benianyu
nem is tudom a többgyerekes családanyák , hogy oldják meg egy-egy napjukat
Sokszor még az egy gyerek mellett is fut a lakás.Minden tiszteletem a többgyerekes anyukáké.
Benivel majd este kivesézitek a falevelek titkait.Persze akkor ha még érdekli a manót.Beni szereti a tornaórákat, ha hiperaktív néha akkor bizti igen.Hogy áll a szigorú óvó nénivel?
Nálunk Márk este 8 és 1/2 9 között eszik, aztán legközelebb 1/2 1 és 1/2 2 között valamikor és ezután általában betartja a 3 óránkénti evészetet.Ma nem így volt.
Így aztán a hajnali 1/2 5-ös szopi után hagyott aludni 1/2 9-ig.
De jó volt.Igaz Apának be kellett hozzá reggel valamikor menni mert felsírt, de csak megsimizte a hátát és horpasztott tovább.És mit gondoltok most mit csinál a lelkem? Horpaszt
Többet alszik mint újszülöttként.
Most pedig panaszkodom: már megint tiszta pisisen keltünk 1/2 9-kor, pedig volt éjszaka pelenka csere.Én ezt már igazán nem értem.Mire adok ki több mint 3000 ft-ot ha minden reggel pisiből kell kihalásznom a gyerket?

Sziasztok!
Szilvi