Mea
megjöttünk a dokinénitől.Nagyon megdícsérték Márkot (gondolom Lívit is
), hogy szépen fejlődik.A szurit észrevette, de talán 2 percet sírt, utána pedig már az öltöztetés miatt
.Szuri után a bkocsiban jól bealudt, így az előző etetéshez képest csak 4 óra múlva szopizott
Eddig jól bírta, most éppen elaludni próbál. Gondolom egy félórát fog aludni, aztán még egy délutáni séta lesz.
Kíváncsi vagyok az estére.
Megann
tudom, hogy tanácsokat vársz leginkább tőlünk, de talán az lenne a legjobb, ha az ösztöneidre hagyatkoznál
.Sztem egy kicsit túl van lihegve ez a szoptatás téma a médiában.Jó én is szoptatok, de nem érezném rosszabb anyának magam, ha nem menne. Nálunk is voltak gondok, és a párom nem eröltetett semmit (gondolom a Tiéd sem), és megvígasztalt, ha esetleg tápi lesz akkor sincs gond és ettől még én ,uaolyan jó anyukája leszek mint ha cicizne.Legalább ő is tudná etetni
Egyébként én is ott tartottam már, hogy felírattam a tápszert.Na nem ragozom! Hari
csatlakozom az előttem szólókhoz.Sokan átmenünk hasonlón, és mi sem gondoltuk, hogy ennek a korszaknak vége lesz.De hála Istennek előbb vége lett mint gondoltuk, és ma már élvezzük a csemetéinket!És igen is ki kell mozdulni a baba nélkül!Nekem a legelső ilyen sétám a boltig volt
, úgy emlékszem még ma is.
Tiszta felüdülés volt, főleg, hogy a párommal együtt mentünk. A manóra addig a nagyi vigyázott.Remélem pár hét múlava te is itt leszel közöttünk!
Picur
sztem egy 4 gyermekes családban már nem luxus a bejárónő, ha csak nem azért mert, hogy miből engedhetik meg maguknak.Ne tkörődj továbbra se a rosszindulatú emberekkel.Én is nyüsziztem mosogatógép miatt.Ma már nem kell, mert nem főzök, így a két pohár ami naponta összejön el tudom mosogatni
. Mondam is apának, hogy nekem így is jó!
Tök jó!Pénteken megyünk babamsszázs tanfolyásra! 5 alkalom 1500 ft.Kíváncsi vagyok!
Valaki jár babamsszázsra, vagy csinálja otthon?
Vélemény van?
Sziasztok!
Szilvi

Olyan jó, hogy már "beszélget" is.Megbírnám zabálni.Leginkább a reggeli tisztábatevéskor és az esti fürcsi előtti meztelenkedéskor dumál.