Hello csajszik
Itt vagyok, csak ma hirtelen egyedül maradtam a két picúrral és persze összejött minden.
Először is, Gigikém

nagyon nagyon köszönjük a sok gyönyörű rucit amit kaptunk. Nem is jutottam szóhoz mikor a Juditék a kezembe nyomták. Annyira cuki vagy, köszönöm. Anyuval itt csodáljuk a kis együtteseket, Zuxx persze a gyakorlati oldaláról közelíti a dolgokat - kevesebbet kell venni, ill. mosni

Azért biztos ami tuti összeírtam miket kaptam - persze már mondtam a Wish-nek, hogy ha te sem gondolod másként, átadom nekik (+ Farkasék) nemsokára

.
Csajszik, a buli szupi lehetett, legközelebb ott a helyünk!! A sütiket külön köszönöm (nagyon fincsik voltak, csak ámulok, hogy mindenki milyen ügyes), adtam megint a zsírpárnáimnak. Persze az Andi is felugrott a szíves sütikkel - persze abból sincs már. Helyből megettem vagy hármat - közben hagytam az Andit hagy teregessen

Köszönöm a dícséretet a babók nevében. Azért a kép némiképp csalóka, picurkák ők még, csak fickós meg csajos ruciban vannak

Zsombinak átadtam az összes puszit amit küldtetek

, mintha megérezte volna, hogy ez az ő napja, egész nap nem aludt, anya kellett, hogy kicsit kényeztesse. De nagyon jó fiú, mert nem sírt, csak társaságra vágyott. Apja reggel viccesen megjegyezte, hogy vesz neki egy mobilt, hogy fogadhassa a névnapi smseket. Különben továbbra is édesek, imádom őket!
Diám

Dominak hatalmas gratula, szuperek a képek! Remélem a csípőd is jobban van!
Réka

Már a csajok válaszoltak, azért tiszta lappal próbálj meg odamenni és legelőször a saját benyomásodra hagyatkozz. Nekem is van tapasztalatom inszem terén. Én nem hittem benne, nem is hozott eredményt, de nálatok abszolút sikeres lehet! Az tény, hogy én is úgy éreztem, hogy a lombiknál már jobban képben van velem kapcsolatban. Vagy ki tudja, addigra már annyit jártam oda, hogy megismert?? Én is néptáncoltam gyermekkoromban. Még fellépésünk is volt a szolnoki művházban. Karrierem addig tartott amíg haza nem zavartak egyszer, mert folyton rosszalkodtam a próbákon...
Stellám

Szerintem ez az AFP több mint szuper. Engem magasabb eredménnyel is még hazaküldtek a SOTE-ról, hogy anyuka ez szupi, pihenjen, kellemes várandósságot!
Hajnikám

Ma adta az HBO az uccsó Szex & NY részt. Persze megnéztem századjára - most magyarul. Rád gondoltam - kár, hogy vége. Node sebaj! Jön péntektől az Ally McBeal

! Remélem néhányat el tudok majd csípni...
Fú, le kéne írnom a sok receptet. Bár annyira cuki szomszédaim vannak, hogy állandóan el vagyok látva minden földi jóval

.
Alig várom, hogy viszonozhassam

!!!!
Puszi