A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Boszti!

Ez hülyeség! Krisztián pont értünk, nőkért írta, amit írt, amiért nagyon szeretjükKép (Ugye nem baj Judit??Kép)

Kevert almás, azaz lehet hogy örmény mellanka:

Tészta:
4 tojás
25 dkg cukor
20 dkg liszt
1 sütőpor
25 dkg reszelt alma
10 dkg darált dió
10 dkg mazsola

Máz:
5 dkg vaj
15-20 dkg porcukor
3 dkg kakaó (keserű
1 ekanál hideg tej

A mazsolát rumba teszem ázni (legalább 1/2 órára érdemes), majd összekeverem a tészta hozzávalót (a tojást a cukorral elsőként, amjd bele az összes többit), be a sütőbe, kb 25-30 perc alatt megsül (tűpróba)

MÁZ:
A felolvasztott vajat egyeművé keverem a porcukorral, majd hozzáadom a kakaót és a tejet. Főzni nem kell! A forró, sütőből épp kivett tésztára szépen rákenem, és már kész isKép
lkt

TimiKép
Nem örmény süti, bár hívhatjuk annak. Kép
Kíváncsi lettem, úgyhogy keresgéltem a neten és megtaláltam: az örmény sütinek Marlenka a neve és diós süti. Jól néz ki Kép, ha rákerestek a nevére találtok recepteket.

wish

A képekből ítélve megint nagyon jól éreztétek magatokat, ennek nagyon örülök. Ha majd egyszer mi is elmegyünk, nagyon fogok izgulni, mert ti már egy olyan jól összeszokott közösség vagytok.
Meg aztán mindig lesz sok jó receptem a talik után, köszi, köszi... Kép
A gyerkőcök olyan aranyosak, és az is jó, hogy nekem már párosul arc a nevetekhez, tudom ki kicsoda. Az áruljátok még el, hogy a farkasok képein van valami játék? az mi? Valami lefelé fordított tehén?

Timi! Az irányított mennyibe kerül az uh.-k nélkül? Csak azért kérdem, hogy tudjak így karácsony előtt majd kalkulálni. Köszi előre is a választ.
vanda978

FarkaskomaKép

A megdöglött tehenen nagyon jót röhögtemKép A kakas asszisztált? Tiszta hoscipeKép

Nagyon szuperek a képek!
DiaKép
Bezzeg Olikám még bulizta nem is keveset este. Domi az autóba előadta magát, vagy hagyta egy kicsit aludni Atit?????Kép

BosztiKép
Sajnálom, hogy úgy érzed, hogy nem vagy idevaló. De attól tartok, hogy bármelyik topikon elmondják az emberek a véleményüket. Végülis ezért vagyunk itt.

Puszi

KépKép
gigi28

Vanda Kép
A felfordított tehénke sajnos egy feldolgozásra váró húshalom...Oli ajándéka...mellesleg egy farm...de mi kineveztük borászattal egybekötött mészárszék vállalkozásnak, hiába, kicsit agyunkra ment a sok stimu...Kép
Remélem, legközelebb már Te is részese lehetsz ilyen és hasonló emelkedett pillanatoknak! Izgulni meg eszetekbe ne jusson, Te is része vagy a csapatnak!!! Kép
hajnesz

Sziasztok!Kép
Köszi,köszi a sok receptet mind kiírtam.Szerintem hétvégén Andi féle húsgolyókat fogok gyártani és elpusztítani.Kép
Vanda!
Dec 11.én titeket is szeretettel várunk a Domi bulijába!Kép
Gigi!
Gondolhatod,hogy Domi mellett semmi esélye nem volt Atinak,hogy aludjon!KépNem is tudtam,hogy aludni akart??Pedig én is löktem neki a szöveget végig.Kép

Na íme a tejföltorta recept!Kép
"Tészta"Kép2x0,5l 20%-os tejföl/Nem krémföl!!!!/
20dkg porcukor,3cs vancukor ezeket összekeverem.3dl tejbe teszek 2cs/25g-os/zselatint és 10 percig áztatom,majd gyöngyöződésig melegítem,keverem.Amikor már langyos hozzákeverem a tejfölhöz,formába öntöm és be a hűtőbe.Kb:30 perc múlva megnézem,hogy szilárd e,ha az akkor a választott gyümivel feldíszítem/ananász,őbarack,eper,málna,banán stb../3dl szörpbe/a gyümölcs szinével nagyjából egyező szinű/beleteszek 1cs /25g-os/zselatint 10 percig áztatom,majd gyöngyöződésig melegítem,kevergetem.Ha kihűlt a tortára öntöm és be a hűtőbe.Guten Apetit!KépMost rohanok manókát fürdetni,altatni!Puszika mindenkinek!

Kép
Kép
lldicsi

Gigi! Annyira de annyira jót röhögtem a hospicen!!!!!!!!!!!

Hajnesz! Ja, hogy ez a tehén sorozat egy megkomponált képsorozat volt, melynek Te is alkotótársa vagy?

Vanda!
Te is a banda része vagy, Veled is tök jókat fogunk röhögniKép Mi is még csak 3-szor találkoztunk, illetve 4-szer, de nálam a ceglédi buliban csak Roxal, Wish és Hajni voltak.
Az irányított a 4-6 uh-n kívül (nálam) 1-3 injekcióba (kb.5000Ft/ szuri) került + Closty (aszem 800 Ft).
lkt

Timi, hááát, az ötletelő team-ben benne voltam, ha jól emlékszem a fő kolomposok Kép Gigi tehénfelhúzó-csiga szakértő és működését pontosan elmagyarázó anyuka, Wish épület-stabilitás felügyelő, Judit és Farkaskoma állati meghajtású mezőgazdasági gépek felelősei és a szociofotók elkészítői voltak...Kép
hajnesz

Sziasztok!
Háát tényleg elég érdekes agyszüleményeitek lettek tegnap.. Kép Viszont a fotókon látszik, hogy milyen jól éreztétek magatokat! Kép

Lkt!
Nagyon köszönöm a kimerítő választ. A closty-val én is úgy gondoltam várok 1. az ő véleményére, 2. arra, hogy rendszeresen UH-zzon, mert ezt az én dokim annyira nem akart, csak hogy a ciklus végén, ha van baba, ha nincs találkozzunk egy UH-ra a lehetséges ciszta miatt.

Megértem a te véleményed is a dokival kapcsolatban, sőt én is azt gondolom, hogy legyek annyira fontos, mint bárki más. Kép
Egyébként pedig hamarosan úgyis kialakul a saját véleményem.

Annyit még kérdeznék, hogy az irányított pontosan mit jelent? Hogy closty-t ad, rendszeresen UH-z és tüszőrepedést néz? Vagy repeszt is mindig? Vagy csak, ha úgy gondolja?

Szerintem nálunk nem lenne túl logikus választás az irányított hónap, hiszen attól még ugyanúgy alig jut át élő kiskatona a méhnyaknyákomon.
Erről mit gondoltok?

Wish!
Köszi a munkaügyi tanácsokat, munkaügyes, TB-s voltam fénykoromban. Egyébként akkor még nem védte a törvény ennyire a kismamikat és a leendőket főleg nem.
Amúgy párom cégében vagyok alkalmazott és számlázok a munkahelyemen, de azt hiszem nem lesz gond.
Tyű, a reggel 7 elég durván korán van, de lehet, hogy szükség lesz rá néha. Bár Zuglóból mire odavergődünk...

Lányok!
Még egyszer köszi!

réka
Vendég

Lányok!
Képzeljétek most kaptam emailt,hogy Domi nyert az FP fotópályázaton.KépKépKépKépSzombaton megyünk a szülinapi bulijukba és kapunk ajándék csomagot.Annyira örülök!Még soha nem nyertünk semmit....Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Dia-Domi!

Tudtam én, hogy így lesz, azokkal a gyönyörű szemekkel nem lehet nem nyerniKépKép

Réka!
Az irányított teljesen megegyezik az Inszem előkészítésével: kapsz Clostyt meg esetleg néhány Puregon injekciót, jársz rendszeresen UH-ra, és amikor már látja, hogy mikorra várható a tüszőrepi, akkor előírja a házaséletet pontos időponttal. Repesztést nem csinál, ahogy az inszemnél sem (ezt nem is értem, és januárban erre rá is akarok kérdezni).

Jól láttam a képeken, hogy néptáncolsz? A férjed is?

Hajnesz! Hékás akkor én is ott voltam, én magyaráztam el, hogy az a henger a tarktor után nem úthenger, hanem gyűrűs henger. De mikor készültek ezek a sztár-szociófotók?
lkt

Timi!

SZóval mi Hajnival és Wish-sel "csak" vagyunk Kép

Réka!

A törvénymódosítás nyáron jött ki, s azóta vagyunk védettek. Jó, ha nem lesz gond a munkahelyeddel. Szerintem sem irányítottal kellene próbálkoznotok. Remélem sikeresek lesztek Kép

Dia!
Gratulálok, nem csoda, hogy Domit kiválasztották. Úgy örülök! Kép

Eszter
Kép
roxal

Enigma!

Zsombinak boldog névnapot! Puszilgasd meg helyettem is Kép

Eszter
Kép
roxal

Roxal!!!!! Ezzelcsak azt akartam mondani, hogy az első talikor limitált létszámmal jelentünk meg. DE Ti vagytok a legkedvesebb topikos barátaim: Te, Wish, Hajni meg Gigi, Dia, Farkaskák, Vanda, Réka, Stella, Enigma, Szani, Nikosz. Pfú, most kemény fába vágtam a fejszém, mert félő, hogy valakit akaratlanul kihagytam...
lkt

Tényleg!

Zsombornak már itt is van az első névnapja! ISten éltesse nagyon sokáig! Akkor ma ünnepi tejcsit kap, igaz?Kép
lkt

SziasztokKép

EnigmaKép
Nagyfiúnak boldog névnapot kívánunk!!!

DiaKép
Itt is gratulálunk!!! Most aztán legyél büszke a morgó medvédre!!!!Kép

Mentem dolgozni!!

Puszi

KépKép
gigi28

Az vagyok,az vagyok nagyon büszke!!KépKépKépKöszönjük a gratulációkat!Jaj már megint pityergek.KépAnnyira örülök!!!Puszi mindenkinek!Este jövök.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Drága kicsi Zsombi!Kép
Nagyon boldog névnapot kivánunk neked!Nőlj nagyra!Puszi.Dia és Domi
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Dia,
Még jó hogy paráztál vasárnap a fotópályázat miatt! Gratula! Írd majd meg mit kapott Domi-bácsi!

Zuxx Zsombor,
Névnapod alkalmából sok puszit, cicit-cicit és cicit kívánunk Neked! Remélem Panna kitüntető sírással boldogít!

Gigi-Viktor-Oli Famili,
Kösz a bulit! Jó vót! A felfordított tehenet én sem értettem, de most értelmet nyert mindent!

Hajnesz,
Szocio-fotók! Remélem a következő talin népitánc is lesz, mert különben el sem megyünk!

Szóval Drágáim,
Minden nagyon tuti volt, a sütiket és fasírtgolyót kijegyzetelem!

Vanda, Duddu,
Következőre el kell jönnötök.

Stella-mami,
Az eredmény teljesen jónak tűnik így laikus szemmel! Akkor megnyugodhatunk!

Farkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok!
Hatalmas gratula a díjnyertes Dominak Kép!!!!
Végülis láttuk azokat a képeket, bocsi, nem emlékszem, az biztos, hogy hiába keresgéltem, sehol nem találtam FP pályázatos oldalt. Megnézhetném, melyik képekkel nyert Domi? Olyan kíváncsi vagyok!
Timi, nekem is úgy rémlett, hogy mintha Te is ott lettél volna mellettem, mikor a mészárszék témát boncolgattuk, de mivel így rákérdeztél, egyúttal meg is győztél, hogy mégsem voltál ott. Kép Akkor meg mirő beszélünk??? Kép
Zsomborunkat Isten éltesse sokáig neve napja alkalmából, Anyuka legyen szíves lightosan meghúzni az Ünnepelt fülét! Kép
hajnesz

DiaKép
Nagyon örülök, hogy nyertetek. Kép

ZsombiKép
Boldog névnapot Kép
Aztán az ünnepi tejcsiből kínáld ám meg a tesót is!

Holnap ki kell mennem Dévaiékhoz. Két hét alatt nem sikerült postára adniuk a papírjainkat Kép

wish

Népitánc? Lesz, lesz!!! Hogyne lenne???
Majd Tamás és Domi lesznek az instruktőrök! Jó lesz? Kép
Kép
hajnesz

Enigma! Zsombikának mi is sok boldog névnapot kívánunk! Hogy vagytok mostanság?

Timi! Igen megörültem a válaszodnak, mert én azt hittem, hogy az irányítottnak is van egy fix ára, mint az inszemnek. De ezek szerint csak a gyogyik. Én biztos fogok kapni tüszőrepit, vagyis gondolom, mert maguktól nem repednek az én kedveskéim. Kép
Már régen írtál a kutyus kiképzésről. Kép

Lldicsi! Köszönöm a meghívást, jól esett. Ha Pesten leszünk vagy leszek, akkor élni is fogok a lehetőséggel. Gratula a mindenki szerint szépséges fiacskádhoz, mit nyertetek? Milyen fotót küldtél be? Megnézném. Kép

Réka! Nálatok biztos, hogy inszem lesz az első, elvégre semmi értelme az irányítottnak, ha úgysem érnek célt a "kiskatonák". Légyszi írd már meg, hogy az összeférhetetlenségit hol csináltattátok, meg miként, meg mindent róla. Kép Mi is gondolkodunk rajta, Timi írta, hogy van ilyen, csak D. nem szokta megcsináltatni. Szerintem most az első irányított előtt nem, de ha nem sikerül( de fog) akkor feltétlen.
vanda978

Wish! Már mennetek kell a genetikára? Holnap?
Amúgy elég szomorú, hogy két hét alatt nem tudtak feladni egy levelet.
Most az egyik ismerősöm meddőségi intézetet keresett magának, mármint, hogy hová menjenek. Azt mondta, hogy Dévainál olyan valaki vette fel a telcsit, aki nem akart felvilágosítást adni, meg undok volt, úgyhogy inkább elmenetek Debrecenbe a Kaáliba. Ez úgy elszomorít, bár nekem nem volt hasonló tapasztalatom.

Majd ha ráérsz felteszel egy táblát?

Farkasok! Ti mikor kezdtek? Már kérdeztem tudom, de nem írtátok meg. 31.-én volt Farkas nap. Gondoltam rátok. Kép
vanda978

ZSomborkaKép
BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!

DomiKép
Gratulálok a díjhoz!!! Nagyon ügyik vagytok!!!
Stella

Kép
stella9

VandaKép
Én is ki voltam akadva. Mondjuk D sem örült neki, amikor mondtam a telefonban mi a szitu.
Sajnálom, hogy az ismerősöddel undokok voltak, én sem tapasztaltam eddig ilyet.

Mindjárt teszem a táblát. Biztos ne tegyelek bele?

wish

Kép

wish

Sziasztok!

Dia!
Gratulálok a jóképű fiadhoz. Micsudi büszkeség lehet most Bennetek! Én is szívesen megnézném a képet/képeket!

Lkt!
Igen táncolok, ide s tova 22 éve Kép
(kicsit arra utal, hogy vén vagyok, mint az országút, pedig nem iiis Kép)

Hajnesz!
Csak nem te is táncos vagy? Kép

Enigma!
Távolról Boldog Névnapot a kisfiadnak! Kép

Farkasok!
Köszönöm a meghívást! Nagyon kedves vagy! Örömmel elmegyek, ha tudok. Kép

Roxal!
Köszi Kép

Továbbra is drukkolok mindenkinek! Látom, a november sem lesz eseménymentes. Kép

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!
Mégegyszer köszönöm mindenkinek a gratulációkat és,hogy velem együtt örültök!KépFelteszem a 3 képet amivel pályáztam,a fogassal nyert.Pedig azt hittem majd a csíkos felsős fog esetleg tetszeni nekik.De a kezdőoldalon az FP fotópályázat hirdetés oldalon is ott van mind a 75 gyerkőc.Ennyien nyertek több mint 5000 gyerekből.A Sugárban lesz szombaton FP szülinapi buli,amire hivatalosak vagyunk.Ott "állítólag"kap ajándék csomagot és a képe felkerül egy óriásplakátra.Hát ennyi!Kép

Hajni!Kép
Ne is emlegesd a táncot!Ma egy cd-t végig kellett táncolni Domival.KépAztán leültünk játszani a szőnyegre és amikor álmosodott jött,hogy menjünk aludni.Igen ám,de anya nem tudott felkelni a szőnyegről.KépBecsípődött valami a csípőmnél.KépEgy fél óra múlva már Domi sírt,hogy miért nem kelek már fel.Először nevettem,hogy milyen lestrapált vagyok,aztán igen csak összekellett szorítani a fogam,hogy a fájdalomtól ne ordítsak.KépA vége az lett,hogy átvánszorogtam vele a hálóba és együtt aludtunk 2 órát.KépPuszi mindenkinek.Akkor jöjjenek a képek!Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Dia Kép,
Aha, tényleg, erre a fogacskás képre most már emlékszem, imádom, annyira drága!!! Kép Akkor lehet, hogy az egész városban ott fog vigyorogni Domi az óriásplakátokon??? De jó lenne!!!
Remélem csípőd azóta jobb már!
Réka, ááá, én sajnos nem vagyok táncos, de amúgy mindenre kapható vagyok, talin kipróbálhatjuk! Kép
hajnesz

Réka Kép
Megnéztem a képeidet, jókat rötyögtem némelyiken, nagyon jópofik vagytok! És ezek a helyek, ahol jártatok...fú! Kép
hajnesz

Hello csajszikKép

Itt vagyok, csak ma hirtelen egyedül maradtam a két picúrral és persze összejött minden.
Először is, GigikémKépKép nagyon nagyon köszönjük a sok gyönyörű rucit amit kaptunk. Nem is jutottam szóhoz mikor a Juditék a kezembe nyomták. Annyira cuki vagy, köszönöm. Anyuval itt csodáljuk a kis együtteseket, Zuxx persze a gyakorlati oldaláról közelíti a dolgokat - kevesebbet kell venni, ill. mosniKép Azért biztos ami tuti összeírtam miket kaptam - persze már mondtam a Wish-nek, hogy ha te sem gondolod másként, átadom nekik (+ Farkasék) nemsokáraKépKép.
Csajszik, a buli szupi lehetett, legközelebb ott a helyünk!! A sütiket külön köszönöm (nagyon fincsik voltak, csak ámulok, hogy mindenki milyen ügyes), adtam megint a zsírpárnáimnak. Persze az Andi is felugrott a szíves sütikkel - persze abból sincs már. Helyből megettem vagy hármat - közben hagytam az Andit hagy teregessenKépKép
Köszönöm a dícséretet a babók nevében. Azért a kép némiképp csalóka, picurkák ők még, csak fickós meg csajos ruciban vannakKép Zsombinak átadtam az összes puszit amit küldtetekKép, mintha megérezte volna, hogy ez az ő napja, egész nap nem aludt, anya kellett, hogy kicsit kényeztesse. De nagyon jó fiú, mert nem sírt, csak társaságra vágyott. Apja reggel viccesen megjegyezte, hogy vesz neki egy mobilt, hogy fogadhassa a névnapi smseket. Különben továbbra is édesek, imádom őket!
DiámKép Dominak hatalmas gratula, szuperek a képek! Remélem a csípőd is jobban van!
RékaKép Már a csajok válaszoltak, azért tiszta lappal próbálj meg odamenni és legelőször a saját benyomásodra hagyatkozz. Nekem is van tapasztalatom inszem terén. Én nem hittem benne, nem is hozott eredményt, de nálatok abszolút sikeres lehet! Az tény, hogy én is úgy éreztem, hogy a lombiknál már jobban képben van velem kapcsolatban. Vagy ki tudja, addigra már annyit jártam oda, hogy megismert?? Én is néptáncoltam gyermekkoromban. Még fellépésünk is volt a szolnoki művházban. Karrierem addig tartott amíg haza nem zavartak egyszer, mert folyton rosszalkodtam a próbákon...
StellámKép Szerintem ez az AFP több mint szuper. Engem magasabb eredménnyel is még hazaküldtek a SOTE-ról, hogy anyuka ez szupi, pihenjen, kellemes várandósságot!
HajnikámKép Ma adta az HBO az uccsó Szex & NY részt. Persze megnéztem századjára - most magyarul. Rád gondoltam - kár, hogy vége. Node sebaj! Jön péntektől az Ally McBealKép! Remélem néhányat el tudok majd csípni...

Fú, le kéne írnom a sok receptet. Bár annyira cuki szomszédaim vannak, hogy állandóan el vagyok látva minden földi jóvalKép.
Alig várom, hogy viszonozhassamKép!!!!
Puszi
enigma

EnigmaKép
Zsombi igazi férfi, kell neki a kényeztetés, ha egyszer ő az ünnepelt Kép!

Az AFP-m ismétlése olyan jó lett, hogy teljesen megnyugodtam. Ebben a kórházban 2 a felső határ és efölött mindenkit beparáztatnak, akár ikres, akár nem.
Fő az óvatosság!

Oda se neki, majd lemennek a zsírpárnák, amit el sem tudok rajtad képzelni, bár csak egyszer láttalak képen Kép!
A jófej szomszédság meg egyenesen szuper!!!

DiaKép
Jobbulást a derekadnak. Ugye ma már jobb? Apukám az ilyen becsípődésekre mindig azt ajánlja, hogy feküdj a padlón és igyál pálinkát.
Padlón fekvés jót tesz a hátadnak és a derekadnak és ha már fekszel az sem látszik rajtad, hogy ittál Kép, úgyhogy ezért a pálinka Kép!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Szia Lányok

Hajnesz!
Köszi. Kép
De kár, pedig azt hittem, hogy te is táncolsz.

Enigma!
Persze, hogy tiszta lappal megyek ma!
Ettől függetlenül nagyon köszönöm a hozzászólásokat!!
Gyerekkoromban engem is sokszor hazazavartak. Volt, hogy kizártak az énekkarból is rosszalkodás miatt. Azóta sem tudom az orosz himnuszt. Kép Aztán persze visszakönyörögtem magam.

Mi is végignéztük párommal tegnap a Sex és New York-ot és utána könnyes szemmel azt mondta a párom, hogy "A mi címünket is megtalálja az Isten" Utána még jó negyed órát pityeregtünk, de már inkább örömünkben Kép

Stella!
Örülök, hogy megnyugtattak az AFP-vel kapcsolatban. Mostmár nem lesz olyan sűrűn vizsgálat, igaz?

Dia!
Nekem az ilyenen a csontkovács szokott segíteni. Egyet ránt és már kész is. Mondjuk az az egy pillanat nagyon durva. Jobbulást kívánok!

Legyen szép napotok!
réka
Vendég

SziasztokKép

EnigmaKép
Nagyon szívesen küldtem a rucikat. Leginkább olyan elgondolásból, hogy ennyivel is ritkábban kell majd mosnod. Bár amilyen jó fej szomszédaid vannak, lehet, hogy a teregetésen kívűl azt is megcsinálnák!Kép Olyan jó nektek, hogy így egy kupacon vagytok. A rucikat meg majd tovább adományozzuk a Wish bébiknek, a kis Farkasoknak, a törpe Hajniknak, a mini Roxáloknak, a kis Barbienak és Kennek na meg az összes törpének.

Ma megkapta Olivér az agyhártya gyulladás ellenni szurit. Egy kis hős volt. Épp, hogy felszisszent. Dokinéni el volt tőle ájúlva mert mindig megkapta Olikámtól a kisautóját meg szövegelt neki egyfolytában. 12,5 kg. Ezért van nekem ki mind két karom.
Megyek mert odaég a kajám.

Puszi

KépKép
gigi28

Stella!
De jóóóóóóó! Az agyam eldobom, hogy létezik ilyen az orvostudományban, hogy az egyes kórházak más-más határértéket fogadnak el. Ezt én egy fekete-fehér dolognak gondolom. Különben meg az AFP komolyságát bizonyítja ez az egész.

Dia!

Hogy van a hátad? Aztán majd számolj ám be, hogy mit nyertetek édi babával?

Wish!

Emiatt a papír késlekedés miatt nem kell később mennetek ugye a vérvételre?

Réka!

Várom a beszámolódat a tapasztalataidról.

Enigma!

Milyen jó is, ha ilyen jó fej szomszédai vannak az embernekKép Ugye, hogy tök ügyesen megbírkóztál egyedül is a bébikkel!!? Tudtam én, hogy így lesz.

Kétoldali munkahely undorom van.Tegnap este 8-kor értem haza.Én lenni sztahanovista LKT, ehhez képest csőd közelében a cég, ahol dolgozom. Csókoltatom a Szuper Nagy Magyar Kormányt! Apropó csókoltatás: minden szinte minden vidéki városban, nálunk is probléma a csatornázottság, szinte csak a városközpontban van, na mi ugye a kertvárosban lakunk. Iszonyat büsze magára az önkorm, hogy rengeteg miliárd forintot megnyert rá az EU-tól, ami miatt "csak" 340 ezer forintot kell ehhez a lakosságnak háztartásonként hozzáadnia!!!!! Hol élnek ezek?? Ha belegondolok, tajtékzok!!!!!!!!
lkt

Timi!

Füstölög a fejed. Nyugi nyugi! mellesleg tökéletesen igazad van.

Réka!
Milyen volt Dévainál?

Enigma!
Ügyesen megbírkoztál az egyedüli gyerekellátással. Persze nem is gondoltuk, hogy másképp lesz!

Wish!
Most hogy is van ez a papír? Miért kellett menned, és kihez?

Dia!
Ugye már jobban vagy? Várjuk az ajándékozós beszámolót!

Gigi!
Oli egy HÕS. Én mindig rettegtem a szuriktól... Aztán most tessék.

Farkasok!
Nagyon hanyagoltok mostanában minket.

Engem épp télapó látogat, zsákjában hozta a görcsöket, így most szenvedek. Sebaj, lesz ez még jobb is!

Eszter
Kép
roxal

SziasztokKép
Dévaiékhoz kellet elmennem egy papírért, amin rajta vannak az eddigi leleteink összesítve. De megvan, úgyhogy holnap megyünk a Szabolcs utcába a genetikára.
Utánna barátnőzéssel egybekötött keresztgyereklátogatást tartottam. Tündérbogyó a keresztfiam is. Szőke és kékszemű ő is, bár nem Dévais gyerek Kép

GigiKép
Olinak nagy puszi, hogy ilyen ügyes volt, a mamájának meg simi a fájós karjaira.

DiaKép
Nagyon csendben vagy, remélem jól van a derekad.

RékaKép
Remélem nem kell túl sokat várnod. Számolj be majd róla, hogy mi volt, akár + akár - volt a dolog.

wish

RoxalKép
Ezt a meleg kispárnát küldöm görcsűzőnek.

Kép

wish

Sziasztok!
Aranyosak vagytok,hogy aggódtok,de ez már nem javul meg soha!Nem a derekam,hátam fáj,hanem a csípőm.Vagy forgóm?Szóval ott valahol...KépTuti,hogy a szülésnél estem szét.KépMost jelen pillanatban nem fáj.Van,hogy hetekig nincs semmi,aztán elég egy rossz mozdulat és kész vagyok.KépA páleszt inkább kihagynám,de egy jó masszőr jöhetne.Kép

Mivel Olikám szurit kapott és anyucija dédelgeti,így a bébiszitterre nem volt szükség.Tehát én most azért tudok írni,mert a keresztanyja Domikámmal van a játszón.KépÖrök hálám Gigi!KépNagyon ügyi a barátom,hatalmas puszit küldök neki!KépDomikám is megkapta ezt a szurit amikor pici volt.

Természetesen szombaton jövök az élménybeszámolóval és képekkel!Kép
Mindenkinek puszi!Megyek még élvezem kicsit a csendet.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

RékaKép
Úgy izgulok, mi volt Dévainál, de most el kell mennem és csak késő este jövök haza. Remélem addigra írsz, de holnap este legkésöbb úgyis kifaggatlak Kép

wish

Nos úgy látszik tegnap én voltam a lila köd. Kép Timi sem válaszolt és Réka sem...

Timi! Akkor nincs fix ára az irányítottnak? "Csak a gyógyszer és az uh.-k?

Réka! Tőled az összeférhetetlenségit kérdezném megint, ha lehet. Írd meg, hogy mi volt d.-nél, kíváncsiak vagyunk rá.
Amúgy én is táncoltam a Bodrog Néptáncegyüttesbe, már nem is tudom hány évet. Gratulálok a kitartásodhoz, szuper lehet.

wish! Ezt a párnát te csináltad? Akkor én elbújhatok.
vanda978

Sziasztok!

Háát megjöttünk. 2 órát kellett várnunk, aztán kikérdezett a doki és meg is vizsgált.
A petefészkem multicisztás, az eddigi vérvételeimről a legfontosabb adatok hiányoznak, újra kell csinálni, párom kiskatonavizsgálatát is ismétlik (ezt magunktól is kérni akartuk) és még egy csomó egyéb vizsgálatot kért (AIDS, hepatitis, sifilis...stb). Az eddigi vizsgálatokat nagyjából dobhatjuk a kukába.
Dévai szerintem nagyon érti, amit csinál, ez egyértelmű. A stílusa kicsit goromba, de ez leginkább a határozottságából ered, meg abból, hogy nincs ideje a lelkemet pátyolgatni.

Az utro szedése miatt szinte lecseszett, hogy mivel lehet, hogy nincs is mindig pé-m (multicisztából következtette) nem csoda, hogy alacsony a progim. Szerinte hagyjam abba (3 napja szedem) gyorsan.
Egy dolog gyanús, hogy kb. 2 hónapja csináltak nekem egy hüvelyi UH-t és akkor szó sem volt multicisztáról, így azt sejtem, hogy a kb. azóta szedett Méhpempő, vagy a Maca okozza.

Az, hogy nem biztos, hogy mindig van peteérésem, szíven ütött, mert a dokim szerint a hőm (Dévai meg se nézte) és a pozitív LH-tesztjeim alapján egyértelműen van.
Konklúzió: pempő, bogyók, hőmérő... stb. félredobva. Vizsgálatok előlről kezdve.
Dec. 9-ére kaptunk újabb időpontot, addigra megpróbálunk mindent beszerezni és megbeszélni a folytatást, de mivel ők dec. 13-án bezárnak, ebből idén nem lesz semmi. Kép

Igazából naív női mivoltomból adódóan vártam v.mi eredményt, pl. hogy ezt, meg azt gyorsan megvizsgáljuk, aztán jövő hóban inszem, de ez teljesen természetes, hogy nem megy hipp-hopp csupán attól, hogy én annyira akarom.

Azért jó, hogy párom is ott volt, mert jó kontrollja annak, hogy mi az, ami tényleg gorombaság és mi az, ami csak a mi női érzékenységünket sérti.

Először persze pityeregtem is kicsit, de mindegy, ez van, szép lassan elindulunk az úton.

Köszönöm, hogy érdeklődtetek! Kép

réka
Vendég

Vanda!

Bocsibocsi!!! Én úgy értettem az írásodból, hogy világosan kiderült számodra, hogy nem kell az uh-kon és a gyogyikon kívül fizetni az irányítottért.Szóval nem kell.

Gigi!

Annyira előttem van a kép, ahogy a gyönyörű kisfiad adogatja az autóját a dokinéninek. Nagyon szeretem érte!
lkt

Réka!Ismerem az érzésedet, amikor úgy érzi az ember, hogy egyhelyben toporog a kivizsgálások alatt. Hidd el, hogy 1 hónap alatt minden beszerezhető, aztán új év új lendület, és ezzel a megújult lendülettel és hittel tudtok nekivágni az inszemeknekKépKép
Dévai különben nem igaz, hogy nem foglalkozik a lelkeddel, én azt tapasztaltam, hogy nagyon hangulat ember, néha határozottan objektív, néha meg macisan vigasztalgat meg viccelődik. (Többségében külkönben ez a 2.igaz).
lkt

Szia Vanda!
Ne haragudj, pedig még jegyzeteltem is, hogy kinek mit akarok írni és most visszakerestem és oda is felírtalak.
No, de nem ez a lényeg. Szóval hivatalosan valahogy így zajlik:
Házasélet utáni teszt (posztkoitális teszt – PCT)
A spermiumfunkció megítélésére szolgál az ún. spermiummozgékonysági teszt. Segítségével a méhszájban lévő nyák és a spermium kölcsönhatását vizsgáljuk az ultrahanggal igazolt petekilökődés várható időpontjában. A PCT-t 8–10 órával a közösülés után végezzük, a nyakcsatornából veszünk váladékot és mikroszkóp alatt, 400-szoros nagyításban vizsgáljuk. Mivel a nyák részben mechanikusan, részben immunológiai tulajdonságánál fogva szűri a spermiumokat, igen fontos teszt lehet a meddőség okának megállapítására.

Ezzel szemben minket "akció" után azonnal hívott (én az olvasottak miatt 2 órát feküdtem és aztán mentünk) és egyáltalán nem a pé. idején. Vett mintát, azt mikroszkóp alá tette és 1-2 kósza, de igen lassú kiskatonát talált a mikroszkóp alatt.

Erre azt mondta, hogy ez nem túl megbízható, ezért legutóbb (a 10. cn-mon) friss spermiumot kellett vinnünk (kb. 20 percre lakom) és az én nyákanyagomat, illetve a spermiumot külön-külön rátette a kis lapocskára. Ahol nem értek össze ezrével tolongtak a kis farkincások, ráadásul abba az irányba, amerre az "én" voltam. Viszont ahol összértek, egyetlen db se maradt élve. Kép
Idegen spermiummal is megnézte, ott nem volt ilyen gond.

Szóval ennyi volt. Elég sok helyen azt olvasom, hogy nem a legmegbízhatóbb a dolog. Ha van még kérdésed, írjad! Kép

Nálatok is szóbajött ez a vizsgálat? Ti pontosan hol is tartotok? Ne haragudj, de annyian vagytok nekem újak, hogy nem tudtam megjegyezni.

Lkt: Nem csodálom, hogy tajtékzol, én is ezt tenném a helyedben. Most nézem, hogy ceglédi vagy. Nagyapám ott nevelkedett, dédszüleim ott is vannak eltemetve. Nagyon kellemes hely szerintem.
Mit dolgozol?

Wish!
Juj, de türelmetlen itt valaki. Ezek szerint majdnem taliztunk Dévainál?

Roxal!
Mindig így görcsöl a hasad? Szegény.. Hát nekem ezen csak az alvás szokott segíteni, ha tudsz, pihenj!

Dia!
Épp a masszőrt akartam írni neked. U.is nekem is fájdogál a csípőm. És ugyan valószínűleg az ízületeimmel van a gond, azt javasolta egy gyógytornász tanonc barátném, hogy masszíroztassam meg. Hátha bejön. Ha lesz tapasztalatod, légyszi' írd meg!

Puszi:
réka
Vendég

Jé, az előbb reklámozták a mészárszéket a TVben! Kép És már megint el akarta szállítani a Hungária krt-i vasúti hidat egy kamion...
Olinak puszi a hősiességéért!!!
Roxal, remélem, Wish kishpárnája meghozta az enyhülést a pocidra! Nekem megkergítették a ciklusomat, fogalmam sincs, mikor jön Miki...Kép
Réka, ismerős, amin keresztülmentek most, itt nagyon sokan végigjárták már ezt az utat, de ahogy Timi mondja, egy hónap alatt -ami visszatekintve nagyon hamar letelik!- megvan minden, és akkor rendesen egy kézben van tartva, s kezdődhet a babásodás. Kép
Lányok, egyszer egy talira igazán meghívhatnátok már Pityeszt, hadd lássam végre én is! KépKépKép
hajnesz

Hajnesz! Basszus, pont nekem is Krisztián jutott eszembe erről a hírről...És én is láttam néhány napja a Duplo mészárszék-pincekomplekszum reklámját.
lkt

Hajnesz!
Köszi szépen, igen tudom, csak rossz volt elsőre belegondolni, hogy minimum 2 hónapot várnunk kell.
Mostmár, hogy leértek az info-k, sokkal jobb. Kép

Fogalmam sincs, milyen reklámról beszéltek, de biztos rájövök idővel... Kép
Vendég

RékaKép
A multiciszták miatt ne aggódj. Dévai a szuper ultrahangjával mindenkiben meglátja őket Kép
De tényleg pár hete beszéltünk erről. Eddig azt hiszem majdnem mindenkivel ezt közölte, noha elötte senkinek nem modta a régi nőgyógyija.
Doktorbácsi alapvetően egyébként kedves csak meg kell szokni és akkor komorodik el nagyon mindig amikor aggódik valamiért és hát ő elég aggódós fajta Kép De nagyon-nagyon rendes. Szerintem. Velem eddig midenképpen Kép Majd holnap este megdumcsizzuk. Addig is nyugi, ahogy a többiek írták gyorsan fog menni minden. Nem szokott tökölni Kép

Én meg bowlingoztam az este, bár mint kiderült még mindig nem tudok Kép A golyó oda megy ahova akar én meg örülök, ha véletelnül sok bábut ledönt. Kép De azért a társaság jó volt, és most fája könyököm Kép

wish

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: