A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Pécsiek jelentkezzetek!

Sziasztok!
Tegnap végre elköltöztünk, annyira elfáradtam, mégis szinte egész éjjel fennvoltam, nem tudtam aludni. A Dávid reggel 8 óráig aludt, külön szobábaKép Domikika éjjel megjelent nálunk, hogy ő félKép Reggel az volt neki az első, hogy vegyünk neki is egy tv-tKép A porszívóm elromlott, most azt kell vennünk. Még igazán kibírhatta volna amíg itt is kiporszívózok mindent amit lehet.
Na megyek is, folytatom még a pakolászást. Dobozok már nincsenekKép
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Marcsy
De jóKépvégre sikerült elköltözniKép
hát remélem én is nemsokára elmondhatom eztKép
Többiek?
Tündi?van eredmény?

cerka

Sziasztok!

Pénteken voltam a dokinál, jelentős előrelépés történik végre.
Az én eredményeim teljesen rendben vannak, és az újabb kiskatona vizsgálattal sincs baj. ÉS LÁTTAM a kiskatonákat a mikroszkóp alatt! Kép Nagyon aranyos volt az asszisztens hölgy, kérdezte hogy akarom-e látni őket. Mondom persze, még sosem láttam. Rengeteg álló is volt benne, de egy csomó mozgott, olyan édesek voltak Kép, nagyon nagy élmény volt!
Ezután jött a doki megnézte az eredményeinket, teljesen rendben vagyok és a férjem is. Hát ilyenkor szoktak inszemet csinálni, de ez megegyezés kérdése, hogy a páciens hogy dönt, legyen inszem vagy előtte laparoszkópia. Mondom inszemnek nem sok értelmét látom minimum egy átjárhatósági előtt (de jó, nem hiába lopom itt a napot több mint 1 éve....). Mondja, ez így van, akkor viszont laparoszkópia, egyben az átjárhatóságival és hiszteroszkópiával. Néhány kérdésemet tisztáztuk, ezután megbeszéltük, hogy ha megjön a menzim, akkor menjek vérvételre, és egy vizsgálatra hogy altatható vagyok-e, ezután jelentkezzek időpontegyeztetésre a műtéthez. Úgyhogy ha minden jól megy, 2-3 héten belül tökéletesen tisztában leszünk azzal, hogy tényleg minden rendben van-e odabenn, nem csak látszatra.
Rohadtul félek az egésztől! Engem még sosem altattak, és az eredménytől is fosok rendesen.
2 dolgot már tudok biztosan:
ma reggel megjött a menzim és szerdán megyek vérvételre
karácsonykor a mi fánk alatt biztosan nem lesz gólyahozta ajándék... Kép

MOst nekiugrok a 2 napi melómnak, aztán visszaolasok, szerintem ma még jövök Kép

Tündi
Vendég

Marcsy
Húúú de turbós vagy, hogy már dobozok nincsenek is Kép Na és élvezed az új kéglit? Kép
Hasznos hoyg az ovónő beszél a két kiscsajjal?

Köszi hogy gondoltatok rám egyébként, olyan jól esett! Kép Majd a műtétkor is, jó? Kép

Na ma reggel olyan állati hideg volt, hoyg legszivesebben az orrom sem dugtam volna ki a lakásból, de nekem jönni kellett dolgozni Kép Sebaj, ez nem lesz egy nehéz nap, és akkor szombaton maradok otthon a seggemen Kép

Mizujs egyébként veletek? Mindenki jól van? GYerkőcök meggyógyultak?

Tündi
Vendég

Tündi
Nagyon élvezem az új kéglit. Pénteken reggel még nem is tudtuk, hogy költözünk, délután jöttek a szerelők , telefonáltam a páromnak és este már itt is aludtunkKép A gyerekek is nagyon élvezik. Nemtudom, hogy hasznos volt-e, mert azóta nem volt oviba a Domcsi.(Szünet van)Annyit tudok, hogy több anyuka panaszkodott már ezekre a lányokra. Az a jó, hogy a 3 lányból 2 jövőre suliba megy, szóval csak júniusig kell "kibírnunk". Na megyek is főzök valami finomat, vendégek jönnekKép
További kellemes napot mindenkinek.
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Bocs, hogy bepofátlankodok, a 2005 őszi babáktól vagyok. Pécsett lakom, azonban amikor felfedeztem a társalgót, ebben a topikban hónapok óta nem járt már senki, így kerültem a fent említettbe. Most meg nézem, és ilyen aktívak vagytok!

Holdviola!
Ha jól emlékszem Te voltál a Babát szeretnénk-ben is ugye? Jól vagy, hogy bírod. Nekem a baba a 16. héten mozdult meg először, de ez nagyon pici mozgás volt, olyan érzés, mintha egy pillangó lenne bent a hasamban, és rezegtetné a szárnyait.

Jaj, de bunkó vagyok!
Szóval rólam: pécsi vagyok, 2005.szept.16-án szültem a szülészeti Klinikán. Kisfiam, Péter ma 6 hetes és 3 napos, már több, mint 5 kg, és mosolyog, meg hangosan nevet.

Nem igazán olvastam vissza, így bocs, még nem ismerlek Titeket!

Üdv.:
Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
viki
üdv a csapatbanKépGyere gyakrabbanKépÉs garatula Petihet!
Tündi
Jók az eredmények eddigKépAz altatástól nem kell félned,engem nem 1x altattak már,nem is vészes,csak adnak 1 szurit az infúzióba,és oxigénmaszkot tartanak eléd,és 1 percen belűl alszol isKép
Nem kell félni,minden rendben leszKép
Na megyek,majd ahogy tudok,jövök,mert a kicsi megint kezd taknyosodniKép
Na páááááááá

cerka

halihó mindenkinekKép
jól fellendült az élet nagyon helyes. Mi megvagyunk, persze a 4 napot betegen töltöttük hörghurutos köhike rengeteg lenyelt váladékkal ezért antibiotikunot kaptunk, ma már mentünk oviba bár még kis köhécselés van de nem tudtam őket hova tenni.Amúgy persze rosszak mint 2 ördög , szétrobbantották a lakást szóval nem volt nagyon vészes lázunk sem volt.
szal megvagyunk
PuszikaKép
bim_bam

Sziasztok

Minden kis betegnek jobbulást , ismét a régi énemben.Hurrá !!!
Ismertek valakit aki nagyon szép fa lépcsőt csinál ?
Kuschel

Sziasztok!

Viki
Üdv itt! Örülök hoyg gyarapszunk! Petiről nincs képed? MInden rendben így 6 hetesen vele? Úgy értem éjszakázás, tudod Kép Hogy bírod?

Szilvi
Falépcső ügyben sajnos nem tudok segíteni. Nincs a baráti-családi körben asztalos ismerős, jó ajánlással? Illetve akik nekünk csinálták a nagyszobai berendezést, őket ajánlanám, de egyenlőre pontos elérhetőséget nem tudok mondani. HA érdekel, utánajárok.

Móni
Köszi, mindenki azt mondja hogy nem nagy cucc, csak akkor azt nem tudom mitől parázok Kép Lehet jobban félek az eredménytől. Persze nem erre kéne gondolnom, hátha nem félnék, igaz? Kép
Holnap megyek a preoperatív vizsgálatra, remélem délután a műtét idejét is tudom egyeztetni a dokival. Majd pénteken megírom Kép

Bim bam
Ma volt ovi? Ott nincs szünet?

Többiek!
HV! AV! Marcsy, Gabi, hol vagytok, hogy vagytok?

Tündi
Vendég

Sziasztok!
Tündi
Nem vagyok valami jól. Fölkeltem a férjemmel reggel és annyira kevereg a gyomrom, hogy nem tudok aludni. A terhesség elején szinte alig volt hányingerem, most 20 hetesen vanKép
Szilvi
Az én férjem asztalos, de sajnos nem tudja megcsinálni, mert a melóhelyén csak bútorlapok vannak, de van egy "ismerős" ha jól tudom benne van a Kisokosban is, valami Kerner, aki nekünk is csinált nagyon szép lépcsőt, de holnapra ha még érdekel megkérdezhetem a férjemet.
Többiek
Képzeljétek, éjjel egy hatalmas puffanásra ébredtünk, utána meg hangos sírás jött a gyerekek szobájából. Mind a 2-en futottunk, a kislány álmában leesett az ágyról, ült a szoba közepén és félálomba hangosan sírt.
Na egy kicsit még visszafekszek, talán ez a hányinger is elmúlik végre.
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok

Köszi, persze továbbra is érdekel a lépcső téma...
Üdv
Sz.
Kuschel

Sziasztok!
Igen nálunk van ovi még szombaton is lesz, jövő héten pénteken lesz szünet.De csak egy nap. Ez nekünk szuper mert szabim már nincs így nem tudnám őket hova rakni.
Kushel enyém ember is asztalos milyen lépcsőre gondoltál? Igaz most tele van munkával, így nem tudom mikora tudná elvállalni.Írj a mélcímemre ha gondolod. Õ elsősorban antik bútorokkal foglalkozik, de vállal mást jellegű munkákat is.
harangozocs@mav.hu
puszi Csilla
bim_bam

Sziasztok!

Pannika! Mi két hónapja költöztünk vissza Budaörsről és én is a 30. hétben járok! Kép
Előszőr és is a Koppán dokihoz mentem, de velem ritka bunkó volt, így átmentem a Borsayhoz. Õ nagyon kedves, türelmes.
Egyébként a Megyeiben van szüléselőkészítő minden kedden 18 órától. Különböző témák vannak, lesz szülőszoba látogatás is. Egy ilyen előadássorozat 8 alkalmas, de bármikor be lehet kapcsolódni. (Amiről lemaradsz, arra elmehetsz a következő turnusban)

Teszek be Dani babáról egy képet! A múlt héten szerdán készült, és álmában végigvigyorogta az egészet! Kép
Kép

Andi
29+5

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Sziasztok!

Szilvi!
Az én Férjem is asztalos, és elfogultság nélkül mondom, hogy szépen dolgozik! És szerintem olcsón is. Ha érdekel, megírhatom az elérhetőségét! Írj az e-mailcímemre: biro.ildi@freemail.hu

majd ha lesz időm, még jövök!
Ildikó
Vendég

Sziasztok!
Na, megvolt a tanácsadás is. Érdekes... 4 hete voltam 16 hetes terhes és most vagyok 22KépHa így folytatják már karácsonyra meglesz a babaKépEgyébként a doki azt mondta nem baj ha sokat eszek, ez terhesen megszokott. De azért szerintem 4 hét alatt 4 kilót hízni...
Na de most megyek is, túrós tésztát főzök vacsiraKép
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Mindenkinek üdvözlet, akivel még nem találkoztam. Kép

Tündi!
Komolyan ne izgulj, én tavaly voltam bent egy kicsit más miatt, de mellettem rengeteg laparoszkópiás is volt. Ezt is ki lehet bírni, a lényeg az, hogy nagyon szorítok, hogy baba lehessen minél előbb. Kép

Marcsy!

Le a kalappal, hogy ilyen ügyes vagy! Én most kezdem gyűjteni a dobozokat. Legkésőbb február-márciusban költözünk vagy TÁVHÁZASSÁG, ezt nem akarom egy babóca mellett.

Anna
annaviola

Sziasztok!
Anna
Abba, hogy nincsenek dobozok nagyon sokat segített a Domcsi, pedig még csak 4 éves, de le a kalappal elötte.Kép
Tegnap végre valahára megjött a gáztervünk isKép
Többiek
Hogy vagytok?? Mit főztök ma? Picurok meggyógyultak?
Tündi
Remélem minden ok, szorítok nekedKép Majd írd meg, hogy mi volt!
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Szilvi
Asszem akkor asztalos férjekkel előbbre vagy mint az én bizonytalan ajánlatommal Kép

Marcsy
Hát akkor jól eteted a gyerkőcöt ha ilyen ütemben fejlődik Kép Azé az a karácsony legyen csak majdnem húsvét, jó? Kép Jobban vagy már? Hányingered elmúlt teljesen?
Tegnap krumplistésztát csináltam, ma meg talán sül egy kis palacsinta... attól függ mikor érek haza és végül lesz-e kedvem hozzá Kép Holnap meg összedobok egy bolognai lazagne-t Kép

Anna
Szerintem sem jó a távházasság, megértem hoyg nem akarod, de biztosan nem is lesz rá szükség!
Köszi hoyg drukkolsz!

Andi
Jó hogy van ez az előkészítő, majd annak idején asszem én is el fogok menni Kép Koppán dokiról még nem hallottam rosszat, te vagy az első.

Na szóval én jövő héten csütörtökön megyek be a kórházba, aznap műtételőkészítés, és pénteken műtét, szombaton meg hazamehetek. Ha tudok, akkor hétfőn jövök doglozni, ha nem megy akkor maradok még kicsit táppénzen.
De szeretnék már túllenni rajta!

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Tündi! Én is azért mentem hozzá, mert mindenki sztárolta. Nekem viszont elég rossz a tapasztalatom! Azt mondják, lehet hogy csak rossz napja volt, de nem szeretnék ilyen rossz napján szülni! Ezért inkább váltottam. Ha nem akkor megyek, talán másként alakul.

Andi
29+6

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Andi
Nem baj, ha a mostani dokiddal elégedett vagy, akkor ne bánd a váltást. Igen, sajnos a dokiknak is lehet rossz napjuk, ők is emberek, persze rajtuk azért sokkal nagyobb a felelősség. Szerintem nem szabad haragudni rájuk, elég nehéz a dolguk. De igazad van, ha egy ilyen rossz napját fognál ki a szülésnél... hát nem elég neked akkor a saját bajod!?!?!?
Egyébként milyen újra Pécsen lenni? Kép
Rakhatnál erről a Dani babáról egy jobban látszó képet is Kép

Na megyek haza nemsokára, úgyhogy jó 7végét mindenkinek! Kép

Puszi
Vendég

Sziasztok!
Zsozsóka megint náthás lettKép
Ma úgy döntöttünk a párommal,hogy mivel hétfői nyitvatarás van mindenhol,ezért bemegyünk délután az önkormányzathoz,mert tegnap készítették el a listát.Hátha megtudunk vmitKépHa mondanak vmit,akkor tuti jövök,és elmondomKép
De most megyek,mergpróbálok 1 kicsit visszaludni,apa miatt 4kor keltem,és még álmos vok.ment melózni.
További szép napot mindenkinek!
Sziaasztok!
Móni

cerka

Sziasztok!
Móni
Zsozsókának jobbulást. Kíváncsian várjuk, hogy milyen hírekkel térsz vissza hozzánk. Nagyon szorítok neked. Én is 4-kor keltem párommalKép
Tündi
A hányingerek sajnos nem múltak el teljesen. De már jobb egy kicsit. Hát igen, etetem én a kis babócát. Szinte folyamat eszek valamit. Még éjjel is, meg hajnali 4-kor amikor kelek párommal, első utam a hűtőhöz vezetKép 22 hetes vagyok és kb. 10 kilóval vagyok nehezebb, mint a terhesség elöttKép
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

SZiasztok!

Móni
Jobbulást a kis lurkónak!
Na mi vaaan??????? Kép Ugye megtudtátok a tutit?

Marcsy
22 hetesen még van hányingered? Nem semmi! A 10 kilcsi se Kép A lényeg hoyg egészségesek legyetek! Kép

Én kezdek lenyugodni a műtétet illetően, már nem parázok anynira, inkább kezd izgalmas váarkozás lenni bennem. Remélem ez így marad Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Tündi!
Megy a drukk!!!! Biztos minden rendben lesz! Majd írj ám, hogy mi volt! Addig is csak nyugalom!

Marcsy!
Én is így vagyok mostanában, bármikor bármit megeszek... Próbáltál B vitamint a hányingerre?

Móni!
Mizujs??? Van valami fejlemény?

Annaviola, hol vagy?
A távházasság nem hangzik valami jól, biztos kitaláltok valamit, hogy megoldjátok!

Holnap reggel megyünk UH-ra, talán végre megtudjuk, ki lakik a pocakomban!!! Már olyan nagyon kíváncsi vagyok! 2 hete amikor voltuk a Picúr a lábai közé vette a köldökzsinórt, és nem látszott, hogy mi is van ott. Remélem holnap nem játsza el ugyanezt velünk!

Ildikó
Vendég

Hv
A doki Ferro-Folgamma gyógyszert írt ki, mert székrekedéseim is voltak.Meg nem szívesen szedtem volna az Elevitet. Majd ha megyek hozzá, megkérdezem, hogy szedhetek-e még B vitamint is. De köszi a tippet. Már jó lenne valami, mert ez így nem jó. De jó nektek, én csak 4 hét múlva megyek UH-ra, talán akkor már mi is megtudjuk. De holnap gyere ám, és mond el, hogy mi leszKép
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziaaztok!
Voltam bent az önkormányzatnál,és rajta vagyunk a listán,de csak jövő hónapban lehet költözni.De a lényeg hogy ez már 100%.Semmi mást nem mondtak.Majd küldenek levelet.
Most így hrtelen ennyi,megyek,mert nagyon fáradt vok.Holnap jövök!
sziasztok,mindenkinek jóéjt!
Móni

cerka

Sziasztok!
Lányok, jártok ki a vásárba? Szeretnénk venni egy 2 személyes paplant+huzatot hozzá? Ezt ott kb. mennyiért tudnánk megvenni? Egyáltalán érdemes kinézni érte vasárnap? Kinőttük a paplanunkat, ezért mindenképpen kell venniKép Az eddigi legolcsóbb volt 8000 ft. és ez csak a paplan volt.
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

SZiasztok!

Móni
De jó, akkor megvan a lakás, ez a lényeg! És gyorsan eltelik az az 1 hónap, karácsonynozni remélhetőleg már az újban fogtok Kép Kipihented magad kicsit?

Marcsy
Én imádok vásárba járni, sajnos régen voltam, de talán érdemes kinézni paplan miatt. Egyszer találtam ott egy nőt aki készit is paplanokat, asszem tollból,hátha megint kint lesz, de nem csak toll volt nála ha jól emlékszem. Azért érdemes megnézni nagyáruházban is, mert ot is vannak jók szerintem. Árat sajnos nem tudok mondani, de nem olcsó az biztos Kép

Holdviola
Na mi volt UH-N????????? Kép
Köszi szépen, most már nyugodt vagyok, múlt héten voltam tiszta zizi Kép Na nem mondom hoyg repkedek a boldogságtól, főleg a beöntés gondolatára Kép, de nagyon várom már a műtétet, szeretném ha kiderülne végre valami tuti. Amint tudok jövök és mesélek persze.

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Tündi!
Örülök, hogy megnyugodtál! Gondolj arra, hogy milyen jó lesz, ha már túlleszel rajta!

Marcsy!
Én is szoktam vásárba járni, máramikor az időm engedi. Szerintem biztos kapsz ott paplant!

Voltunk UH-n, de az orvosom azt mondta, hogy sejtése van, de nem mondja meg, amíg még nem biztos benne. De szerintem kisfiút látott, mert nagyon mosolygott a Páromra! Úgyhogy igazán most sem lettünk okosabbak... Talán majd következőben már mond valamit! Csak győzzem kivárni!!!!!!!!!

Ildikó
Vendég

Köszi mindenkinek, már meg is beszéltük, vasárnap reggel irány a vásárKép Régen én is sokat jártam, de már vagy 5 éve még a közelébe sem mentünkKép
HV!
Mi sem tudunk semmi konkrétat, bár szerintem kislány a pocaklakó. De lehet, hogy csak azért érzem így mert nagyon kislányt szeretnék. Majd kb. 3 hét múlva megtudjuk. Addig én is csak várok várok és reménykedekKép

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Én most elköszönök pár napra míg a kórházban leszek, ma már valszeg nem tudok irni. Remélem hétfőn már tudok jönni dolgozni, hát majd meglátjuk Kép Már nem is félek, sőt, nagyon várom!
Ha valakit érdekelnek a fejlemények, a Fogamzás,Várandósság,Szülés/Fogamzás/Babaproject előtt állók - ide topikban Timika fog híradózni rólam Kép

Vigyázzatok magatokra!

Puszi

Tündi
Vendég

Tündi!

Innen a távolból is millió +++ energiát és kitartást. Nagyon szorítok.

Lányok!

Kezdek ellustulni. Hiába, ez már a 30. hét, a pocakom egyre nő, az idő pedig rohan. Kiváncsi vagyok a bébire, de nem panaszkodnék, ha azt mondanák még a visszalévő tíz hetet plussz tízzel megtoldjuk. Bár erről igazán csak a legvége felé kellene nyilatkoznom. A babóca rendkívül ügyesen tornázgat, néha egy-egy részét úgy kinyomja a hasamnak, lehet, hogy már kicsinek bizonyul a hely Kép) Úgy szeretem már most. Elkezdtem neki varrogatni, úgyhogy megyek vissza mert ezzel száz év múlva sem készülök el.
Mindenkinek szép napot, sikeres költözést Kép), gyógyulást Kép)
annaviola

Sziasztok!
Huh, milyen rossz éjszakánk volt. A lány megint beteg, fáj a hasa, hányingere van. Én meg már teljesen ki vagyok fáradva. Estére fölment a láza isKép Ti hogy vagytok? Tegnap a pocaklakó olyan boxmeccset rendezett a pocimba, hogy az egész hasam mozgott. Persze amikor a férjem rátette a kezét abbahagytaKép
Nah, egy kicsit megyek, talán tudok pihenni a kis ördögöktől egy kicsit, most mesét néznek.
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

AV!
Én már most lusta vagyok, pedig még csak a 19. hétben járok... Mi is lesz a neve a kislányotoknak? Lehet, hogy már írtad, de nem emlékszem. Én kötni szeretnék a Picúrnak, de még nem kezdtem hozzá. Meg már vagy 5 éve nem kötöttem, nem tudom, hogy fog sikerülni. Először csak egy takarót szeretnék, azt talán nem tudom elrontani.

Marcsy!
Remélem hamar meggyógyul a Kislánykád. Majd írd ám meg, hogy sikerrel jártál-e a vásárban!

Tündi!!!!!
Ment ám a drukk, meg még most is megy! Remélem minden rendben ment! Beleolvastam a másik fórumba, de még nem írták, hogy túl vagy-e rajta. Reméljük most már mielőbb csatlakozol a pocakosok táborához!!! Írj ám, már nagyon várjuk!

Móni!
Mizujs, régen jelentkeztél!!! Vagy talán már dobozoltok?

Lányok, tegnap voltam az Árkádban, már karácsonyi díszítés van! Úgy rámragadt a karácsonyi hangulat, hogy azon vettem észre magam, hogy mindenhol karácsonyfadíszeket keresek... Most kinevettek, ugye?

Puszi mindenkinek!
Ildikó
Vendég

Sziasztok!
Képzeljétek ma hasrafordult ZsozsóKépigaz utána sírt,mert nem tudott visszafordulni,de akkor is ügyi voltKép
Még nem dobozolunk,majd lassan elkezdjük.nem sietjük el a dolgokatKépCsak válogatunk,szanálunk.Hogy mennyi cuccunk vanKép
na mennem kell,majd még jövök,de lehet csak holnap.

cerka

Sziasztok!

Ma tiszta baba napot tartunk a férjemmel. Reggel felhívtak minket a barátaink, hogy nem vinnénk-e le őket Orfűre. Naná, hogy igent mondtunk, legalább babázhattunk útközben az öt hónapos 8,5 kg-os kislánnyal. Félelmetesen nagy és gyönyörű és ügyes Kép. Menet közben szedtünk makkot, meg mindenféle termést, ágat az erdőben... már amit össze lehet gyűjteni 10 perc alatt. Többet nem maradtunk kint, mert azért hűvös van már.
Délután meg megyünk babaköszöntőbe, kicsit elkésveKép, mert a baba már két hónapos.

HV!
Kislányunk neve csupa rejtéj, az egyik héten Hanna, a másik héten Fanni, de ma már hallottam Jankát, Lilit, úgyhogy alakul, de szerintem Fanni lesz belőle Kép Hiába a férjem nagyon határozottKép
A karácsonyi hangulatod szerintem nem elkapkodott, én a héten megyek a barátnőmhöz, hogy együtt csináljunk kari díszeket meg ajándékokat, azért is gyűjtögettünk az erdőbenKép

Marcsy!
Remélem paplan lett, de ha mégse, akkor szólj és utána nézek én is.
Azt tudom, hogy itt ahol lakunk kertibe az egyik Spar mellett egy néni állandóan árul paplanokat, ágyneműket stb, az árakat még nem kérdeztem tőle.

Móni!
Nagyon ügyi a kislányod Kép

Puszi mindenkinek
Anna
annaviola

Sziasztok!
Köszi a tippeket, kimentünk a vásárba és kaptunk nagyon szép paplant, nagyon jó és nagyon olcsó volt.
Amíg elmentünk, anyós vigyázott a gyerkőcökre. Hazaértünk, láttuk, hogy a Dávid nincs jól, 39,2 volt a láza. Este az ügyeletre futottam már vele. Nagyon durva torokgyulladása van. 4 óránként kell lázat mérni, csillapítani. Mégis szegénynek reggelre 39,8 voltKép
Ti jól vagytok?
Móni
Gratula Zsozsókának, nagyon ügyes kisfiúKép
Na megyek, itt a lázmérés idejeKép
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Megérkeztem! Nem tudom tudjátok-e a lényeget, röviden: volt értelme a műtétnek, sajnos több probléma is van velem. JObb oldali petevezetékem el van záródva, de ez semmiség az endometriozishoz képest. Sajnos ez 3-6 hónapos kezelést igényel, de legalább gyógyítható, addig nem valószínű hoyg terhes leszek, utána viszont van esély a spontánra.
A műtét rendben volt, nem volt semmi bajom utána, aznap este már felkeltem, és szombaton már otthon voltam. Csütörtökön megyek varratszedésre. Meg kell várni a szövettani eredményt, kapok mellé egy rakás papírt, és fel kell mennem a klinikára, ott lesz a kezelés. Remélem már decemberben elkezdhetjük.

Holdviola
Nem tudod véletlenül, hoyg kihez kell majd mennem az endometriozis kezelésre? Be kell jelentkezni, meg ilyenek? Esetleg meg tudnád kérdezni, ha nem túl nagy kérés? Nagyon szépen megköszönöm!

Visszaolvasni egyenlőre nem tudok, nagyon sok a munkám, inkább majd bekapcsolódok a dumcsiba.

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Tündi!
Szorítottam Neked!!! Örülök, hogy már túl vagy rajta!
Most nem tudok konkrétat mondani, hogy pontosan hova is kell menned, mert épp beteg vagyok, és nem tudok utánnajárni. De megadom a meddőségi szakrendelés számát, szerintem itt utánna tudsz érdeklődni: 326-222/2152. Szakrendelés egyébként minden munkanapon 10-12 óra között van, úgyhogy akár személyesen is elmehetsz, ők biztos tudnak a kérdéseidre válaszolni. Ha orvost kéne választani, én dr. Szilágyi Andrást javaslom, Õ nagyon jó szakember, és ami még fontos, hogy nagyon kedves és aranyos. Hozzá bizalommal fordulhatsz!
Majd írj, hogy mit intéztél! És bocsi, hogy most nem tudok jobban utánnajárni!

Holdviola
Vendég

HV
Köszi szépen! Még nem tudok intézkedni, mert meg kell várjam a szövettant és egy csomó papírt a kezeléshez, csak utána tudok felmenni a klinikára. Ha nem irányítanak konkrétan valakihez, akkor megfogadom a tanácsod! Hálás köszi!
MIért vagy beteg? Remélem semmi komoly!

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Hova tűnt mindenki?????

Marcsy!
Dávid jól van? Remélem kiheverte már a betegséget.

Tündi!
Semmi komoly bajom nincs, csak egy kis megfázás lázzal... De most már kezdek jobban lenni. Mondjuk dolgozni csak jövő héten megyek. Megnéztem a profilodban az új képet, nagyon csini vagy!

Ildikó<!--attachment: n_vtelen-295481.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*33.1**n%e9vtelen%2ebmp --><center><pre>
Kép
névtelen.bmp (33.1 k)</pre></center><!--/attachment-->
Vendég

Sziasztok!
HV
Igen, kiheverte,most már nem lázas, csak nagyon nyügős. Meg velem nem eszik, csak apávalKépTe már jobban vagy? Vigyázz ám magadra meg a babócára is.
Jobbulást, gyógyulj meg hamar!
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Ildi
Köszi Kép Szeptemberben lagziban voltunk, ott készült.
Örülök hogy jobban vagy és semmi komoly! Kép
Megnéztem az endos honlapot, és ott a Dr. Drozgyik Istvánt jelölik meg aki ezzel foglalkozik, úgyhoyg lehet hoyg hozzá fognak irányítani.
Ma végre kiszedik a varrataimat, remélem utána már lehet egy igazán jót zuhanyozni, fürdeni Kép

Többiek hova tűntetek? Kép Meséljetek valami jóóóót Kép

Remélem a hó még elkerül minket, én utálom Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!
Tegnap hívtak az önkormányzatól,és mondták,hogy hétfőn menjünk be,valószinű a szerződést kell aláírniKép
Zsozsókám alig akar enni,lehet jön a foga?Nemtudom.
Tündi
örülök h túl vagy a műtéte,és ez a pár hónap hamar el fog telniKép
Na megyek,mert teregetek,amig alszik a kicsi fiamKép
sziasztok,és jó hétvégét mindenkinek!

cerka

Sziasztok!

Még jo, hogy jelentkeztem és el is tünem azonnal, gondolhatjátok, hogy tiszta hülyevagyok, de sajnos a számítogépünk még aznap bekrepált és csak ma kaptunk egy cseregépet, angol billentyüzettel, ugyhogy előre is bocsi a helyesírási hibákért.

Még nem olvastam vissza, gondoltam előbb szólok, hogy nem vagyok ámtotál bunkó, csak a technika áldozata! Még egyszer bocs!
Visszaolvasok, ha a kicsi megengedi, de ahogy hallom, nem biztos, hgy most menni fog.

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Tündi!
Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok!

A kérdésedre válaszolva, köszi, minden rendben a babával, pont ma 9 hetes, sokat eszik, jol alszik, szóval nem panaszkodhatok. Képet most sajna nem tudok feltenni róla, mert ez egy cseregép. amit a szervíztől kaptunk, és nem alkalmas ilyesmire, de majd ha visszakapjuk a sajátot (amiről még semmi hír) ígérem teszek fel.

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok lányok!

Először is Tündi nagyon örülök, hogy itt vagy. Remélem ennek a sokmindennek meg lesz előbb-utóbb az eredménye Kép

Móni, sorry, hogy lekislányoztam a kisfiad, amivel már tisztában vagyok, csak Freud szólt belőlem. Épp néhány napja történt az említett babalátogatóban, hogy férjem ismét megjegyezte (elméletileg csak poénból), hogy miért is olyan szép az a baba: azért mert kisfiú. Erre én úgy elkezdtem sírni, zokogni...alig volt égő, de jó, hogy nem mindjárt a 9. hónapban poénkodik ezzel. Nagyon szomorú voltam emiatt, hiszen én végtelenül örülök ennek a csöpp kislánynak a pocimban.

Amúgy kicsit hazajöttem megint szüleimhez, egész nap kreatívkodok, meg segítgetek itthon. Már jobb a kedvem is Kép Jót tett a levegőváltozás.

A baba nagyon mozgolódik, már érzem, hogy nagyon megerősödött. Kép

Viki, ilyesmi mindenkivel előfordul, de remélem hamar lesz gép és akkor lesz kép is Kép
annaviola

Sziasztok lányok!

Először is Tündi nagyon örülök, hogy itt vagy. Remélem ennek a sokmindennek meg lesz előbb-utóbb az eredménye Kép

Móni, sorry, hogy lekislányoztam a kisfiad, amivel már tisztában vagyok, csak Freud szólt belőlem. Épp néhány napja történt az említett babalátogatóban, hogy férjem ismét megjegyezte (elméletileg csak poénból), hogy miért is olyan szép az a baba: azért mert kisfiú. Erre én úgy elkezdtem sírni, zokogni...alig volt égő, de jó, hogy nem mindjárt a 9. hónapban poénkodik ezzel. Nagyon szomorú voltam emiatt, hiszen én végtelenül örülök ennek a csöpp kislánynak a pocimban.

Amúgy kicsit hazajöttem megint szüleimhez, egész nap kreatívkodok, meg segítgetek itthon. Már jobb a kedvem is Kép Jót tett a levegőváltozás.

A baba nagyon mozgolódik, már érzem, hogy nagyon megerősödött. Kép

Viki, ilyesmi mindenkivel előfordul, de remélem hamar lesz gép és akkor lesz kép is Kép
annaviola

Sziasztok!
Sajnos itt a hóKép A lányom annyira örült neki, hogy alig bírtam vele, már hóembert akart építeniKép Valószínüleg holnap már rendesen tudunk fűteni is. A gyerekek meggyógyultak, remélem nálatok sem beteg senki. Én nem vagyok valami jól, most jönnek nálam a hányingerekKép Tegnap is nagyon rosszul voltam, ha nem lesz nagyobb hó, csütörtökön ha tudok elmegyek dokihoz.
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: