Sziasztok!
Pénteken voltam a dokinál, jelentős előrelépés történik végre.
Az én eredményeim teljesen rendben vannak, és az újabb kiskatona vizsgálattal sincs baj. ÉS LÁTTAM a kiskatonákat a mikroszkóp alatt!

Nagyon aranyos volt az asszisztens hölgy, kérdezte hogy akarom-e látni őket. Mondom persze, még sosem láttam. Rengeteg álló is volt benne, de egy csomó mozgott, olyan édesek voltak

, nagyon nagy élmény volt!
Ezután jött a doki megnézte az eredményeinket, teljesen rendben vagyok és a férjem is. Hát ilyenkor szoktak inszemet csinálni, de ez megegyezés kérdése, hogy a páciens hogy dönt, legyen inszem vagy előtte laparoszkópia. Mondom inszemnek nem sok értelmét látom minimum egy átjárhatósági előtt (de jó, nem hiába lopom itt a napot több mint 1 éve....). Mondja, ez így van, akkor viszont laparoszkópia, egyben az átjárhatóságival és hiszteroszkópiával. Néhány kérdésemet tisztáztuk, ezután megbeszéltük, hogy ha megjön a menzim, akkor menjek vérvételre, és egy vizsgálatra hogy altatható vagyok-e, ezután jelentkezzek időpontegyeztetésre a műtéthez. Úgyhogy ha minden jól megy, 2-3 héten belül tökéletesen tisztában leszünk azzal, hogy tényleg minden rendben van-e odabenn, nem csak látszatra.
Rohadtul félek az egésztől! Engem még sosem altattak, és az eredménytől is fosok rendesen.
2 dolgot már tudok biztosan:
ma reggel megjött a menzim és szerdán megyek vérvételre
karácsonykor a mi fánk alatt biztosan nem lesz gólyahozta ajándék...
MOst nekiugrok a 2 napi melómnak, aztán visszaolasok, szerintem ma még jövök
Tündi