A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Eliza!
Igaza van Reninek. Írd meg a táblában szereplő adataidat (nick, mióta próbálkoztok, stb) és Kata, ha lesz ideje beleír téged is.
Kérlek ne bántsd őt ezért, mert még nem szóltál, hogy be szeretnél kerülni és csak elismerést érdemel, hogy az iszonyatos sok melója mellett még hősiesen gondozza a mi táblinkat is.
Köszi, Kataaaaaaaaaaaaa!KépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Bocs, Eli, most látom, hogy kérdezed, hogy hol. Csak ide ahol irkálunk, beírod és kész.
Bocs, az előbbiért, végül is nem tudhattad, hogy miként megy ez, de nem kell mindjárt "megsértődni".Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szia Vica, nem akartam bántani. Csak mindenki bevan irva, én meg nem. :-(
Nem vagyok megsértődve! :-))))
Nick: Elizabeth25
Mióta próbálkozunk: 2005.július 5
Ciklus hossza: 31-32 nap
Lakhely: Budapest
ÉLetkor: 25
Ciklus nap az az, hogy melyik nap szokott megjönni?

Kép
elizabeth25

Elszállt amit írtam.
Kata köszi!
Okr!Az Agrárral szembeni házban lakom,a templom mellett.
Van más debreceni vagy környéki a topicban?

Kép
breni

Ja és rendszeres a ciklusom!

Kép
elizabeth25

Eliza!
A ciklusnap az amelyik napon vagy ma,előző menszesz első napjától számolva a mai napig.Azt kell beírni.Így mindenki tudja hogy kiért kell izgulni

Kép
breni

Akkor az 26 nap.Mármint a ciklusnap.Mármint az előző mensi első napjától számítva, ma vagyok ezen a napon. Igy kell?

Kép
elizabeth25

Eli!
Azért írtam "-be a megsértődést.Kép
Egyébként Manó, Janna, Monyóka és Pocak sincs benne. Na, nem pofázok tovább, mert már én is unom magam.KépKépKép

Editkeeeeeeeeeeeeee!
Hol vagy? Mi van veled? Úgy izgultam már reggel mielőtt bekapcsoltam a gépet, erre nem jössz!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Eli!
Egyébként ha szeretnél ilyen smilet, mint a mieink, akkor hagyd el a tiédnek az orrát.
Ha meg ilyet Kép szeretnél, akkor csak a szeme meg egy O betű.

Kicsit pletykálok, bocsi: olvastátok a megint megjöttben mi történik most Szilva069-cel? Szörnyű! Pedig annyira örültem nekik!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Eliza!
Igen jól írtad és ez napról napra változni fog a táblán is mivel Kata ha ráér átírja és felteszi b.netre hogy mi is lássuk.
Vica!
Ha jól emlékszem Editke tegnap azt írta majd csak délután lesz.

Kép
breni

Vica!Mesélj!

Kép
breni

Vica!
Nem tudom mit olvastál,de én nem is látok ilyen nevű lányt.

Kép
breni

Igen, Vica, mesélj!

Kép
elizabeth25

Lehet, hogy nem helyes, de inkább bemásolom ide a hsz-át, mert nem akarok semmilyen "elferdített" infót közreadni:
"Sziasztok Lányok

Szörnyű hírem van
Tudjátok, ma voltam UH-on. Először közölte velem Sz. ügynök, hogy úgy néz ki, hogy "B" magzatnak továbbra sincs szívhangja, úgy tűnik nem tudott megtapadni véglegesen.
Aztán kiderült, hogy a másik semmit sem fejlődött az előző UH óta (9 napja). A szívműködése sem meggyőző, lehetséges, hogy csak valamelyik mögötte levő ér pulzálását lehet érzékelni.
Szombaton vissza kell mennem vérvétel lesz, meg gondolom ismét UH.
Szörnyen érzem magam. El sem hiszem, hogy ez velem történik..."

Szegénynek nagyon sokmindenen keresztül kellett mennie, mire az Ég megajándékozta ezzel a két babócával és most tessék...
Úgy gondoltam, ha csak lélekben is, de támogassuk őt és a két szilvamagot, hogy csak tévedés legyen az egész és minden jöjjön rendbe.
Úgyhogy SzilvaKép az éteren keresztül küldök nektek sok-sok energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Én is ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++
Még a szemem is könnybe lábadt,ez szörnyű ha igaz.

Kép
breni

Nagyon sok drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
elizabeth25

Én már olvstam a másik topikon.KépKépKép
Nagyon remélem elnézték neki!!!!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!Kép

A helyzet változatlan nálam,kiváncsian várom a holnapi napot,ha fennt marad a höm,akor tesztelek,ha lemegy akor nem!
Felteszem a görbém ,azt gyorssan visszaolvassok!

Kép
Vendég

Jaj nekem, mire jövök vissza... Kép

Szilva, szorítok neked, és remélem, hogy mégsincs semmi gond egyikőtőkkel sem! ++++++++++++++++++++

angel37

Keditke. Neked mikor kellene megjönnie?

Kép
elizabeth25

Editke,
ez nagggyon jó!!! Kép drukk, drukk Kép

angel37

Nekem folyamatosan 37.0 a hőm vasárnap óta. :-) (jó lenne ha igy is maradna)

Kép
elizabeth25

Eliza!
De jó lenne ha tényleg sikerülne.Nagyon sokat fogok rád gondolni a hétvégén.Hétfőn csinálsz tesztet ha nem jön meg(de úgy sem fog)?

Kép
breni

Vica!Kép ez szörnyü,de remélem a doki tévedett és rendbe lesznek babok,hány hetes Szilva?!Nagyon drukkolok neki!!

Kamilla!Kép

Mano!Kép de még ne add fel!

Marminti!Nagyon várom majd a képetKép!!Annyira örülök h jol vagytok!!

Csajok köszi a drukkokat,holnap minden eldöl majd,de délután tudok csak jönni(mivel 12.ig dolgozom).Hétfön meg nem tudok ,mert leltár leszKép,és sokáig eltart majd,sok az árukészletKép!!De a hétvégén adok majd életjeletKép!

Eli!Már irtam nem emlékszel?:31.-én kellett volna megjönnie,de volt már 35.napos ciklusom is,de miota cickázok azota 30-31.nap.A táblázat szerint holnap tesztelhetek.Türelmessen vátok!Kép.

34/30-35
Vendég

Eliza

Köszi a doki címét, már vissza is írt. Nagyon aranyos.
Azt írta, hogy a pisiinger attól van hogy hólyaggyulladásom van. Erre ajánlott valami port, de azt csak a háziorvos írhatja fel.
manó11

Köszi Editke! Nem adom fel, és eldöntöttem hogy nem is leszek szomorú ha nem sikerül. Majd legközelebb ügyesebbek leszünk!
manó11

Nekem a mensi napján szokott lemenni a höm!
Szoliba 2 éve nem voltam,csak az esküvö elött jártam,h szép barna legyek ,de az anyjegyeim miatt is vigyáznom kell.A párom is mindig azzal jön h adjak már magamra egy kicsit,de föleg a babaprojekt miatt nem akarok szoliba járni!Talán ha szülök utánna benne vagyokKép!
Vendég

Lánykák!

Csak bekukkantottam. Dolgozom nagyon, hogy szombaton ne kelljen bejönni. Hiába voltam otthon 5 napig már most fáradt vagyok. Egész nap rókaingerrel küszködök. Kép

Szoli: szoktam néha járni, mert nagyon fehér bőrű vagyok és a napot nem bírom. Viszont most nem fogok, mert a terhesség alatt mindenféle foltosodás előfordulhat a hormonok miatt.

Editke!

DRUKKKKKK!!!

Betti
betti73

Breni, nem hiszem, 100%lék, hogy megjön! :-( Én is szorítok amúgy neked!!!!!!!

Keditke, ja bocsi, kicsit hülye vagyok mostanában. Kép Amúgy nekem is még lemehet a hőm, hát majd meglátjuk. (de jó lenne ha azért nem menne le!)

Mano11 ugye mondom én, hogy nagyon aranyos! Én ha megjön a mensim és vége lesz elmegyek hozzá. :-)

Igen, lányok, bárcsak már ott tartanánk, hogy arról beszélünk ki, hol, mikor, kinél fog szülni. Kép

Kép
elizabeth25

EDIT, DRUKK EZERREL!!!mikor fogsz teszetelni??reggel??

zsuzska80
Szombathely

Eli nincs semmi baj!!Kép
Vendég

Eliza!
Nekem még van időm,holnap akciózunk.Elvileg mostanában van pém,de ezt már tegnap megdumcsiztuk.

Kép
breni

Editke!
Az én férjem is dettó!
Múltkor is nyavajogtam, hogy milyen sokba kerül a Lactacyd, ráadásul csak úgy árulták (igaz, hogy nagyon kedvezmányes áron), hogy 2 volt egybecsomagolva. Erre mondta, hogy adjál már magadra, erre nem szabad sajnálni a pénzt. Ha ennyibe kerül, akkor ennyibe, kész. Meg vegyek csini trikókat, meg bugyikat. (Dehogy miből???Kép)Hát ilyenek a férfiak, szeretik a szépet.Kép

Egyébként éppen tegnap keseregtem neki, hogy mennyire unom már ezt a terhes életmódot baba nélkül, hogy PÉ után kétszer is meg kell gondolnom, hogy veszek-e be gyógyszert (pont most a torokgyull. kapcsán is csak Strepsilst nyalogatok), vagy mit iszok, mit emelek fel, stb. Tudjátok Ti ezt. És akkor mosolyogva mondta, hogy azért nem teljesen tartom be, mert volt már rá több példa is az utóbbi időben, hogy elmentem öcsémmel mulatni.KépKépKép (Csak ő azt nem tudja, hogy ez mindig mensi után pár nappal volt és a pohár fenekére csak bánatomban néztem---meg, hogy ezzel is demonstráljam, mennyire belesz*rok a projektbeKép)

Szilva nem tudom hány hetes. Az ő táblijukban biztos benne van, csak ma nem volt még.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Na én megyek,mert el kell készülnöm 5-re ,mert megyünk Kanizsára a lidl.-beKép,remélem tényleg bemegyünk!!Sziasztok!!

Vica!
A férfiak mind egyformákKép!!
Vendég

Megyek én is!Sziasztok.Jövök holnap.

Kép
breni

Én is lelépek.

Holnap reggel jövök.

Puszkó:

Vica 21/27-28KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok újra itt vagyok Kép, de úgy látom ezzel a lendülettel el is köszönök, mert sorban mindenki lelépett Kép

Drukkok a várakozóknak! Éljenek a Zebrák!
Editke, rajtad a topic szeme! Kép

angel37

Szia Editke!

Milyen szép a görbéd!!!!!!!!!!
Én már kemény 3 hónapja nem láttam olyan szépet!

Szia Móni!

Hogy vagy?
Izgulok érted nagyon!

Már csak 1-2 napot kell aludnom,hogy megjöjjön és ha nem Kép akkor felhívom az orvosomat.
Norcolut-ot szedtem 31. én vettem be az utolsó szemet. Azt mondják 1-5 napon belül feg kell jönnie. Hát én már nagyon várom!

Kép
lara26

<font color="0000ff">Sziasztok!

Vica!
Aranyos vagy, hogy érdeklődsz utánam. Kép

Itt van pocakfotó, meg most már NST-kre járok, ahol a magzat szívhangját nézik a mozgásával összefüggésben (az a jó, ha feljebb megy a pulzusa, amikor mozog). Holnap megyek szülőszobát nézni a szülésznővel, kezdenek felgyorsulni a dolgok, el fog repülni ez a pár hét, ami még hátrvan. De akár holnap is megszülethet, ha úgy gondolja. Kép Azért majd írok ide is, ha megszületik, persze csak akkor tudok, ha hazaértem a kórházból. Kép

No itt látható a pocakfotó, ami a hétvégén készült:
Kép Kép

Puszi mindenkinek!

Proone
36+2 (Uh szerint 37+3)</font>

KépKépKépKép
proone

Proone
Nagyon szép a pocakod!!!!!KépKépKépKis formás,a heteidhez viszonyítva.
Mekkora a pocaklakód?

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
Mindenki a Fábrit nézi??????? KépKépKép

Ma találkoztunk Zsuzskával, tök jót dumcsiztunk!

Pronne!
Szép a pocid, de azért még maradjon odabenn a pocaklakód! Irigykedem ezerrel! Kép

Lara!
Köszi a drukkot,de csak csendben izgulj értem kérlek, mert én nem izgulok, várom, hogy megjöjjön, de ha ti elkezditek itt a szorítást, akkor átragad rám is, én meg azt nem szeretném. Köszi!

moni

Sziasztok!
Mindenki a Fábrit nézi??????? KépKépKép

Ma találkoztunk Zsuzskával, tök jót dumcsiztunk!

Pronne!
Szép a pocid, de azért még maradjon odabenn a pocaklakód! Irigykedem ezerrel! Kép

Lara!
Köszi a drukkot,de csak csendben izgulj értem kérlek, mert én nem izgulok, várom, hogy megjöjjön, de ha ti elkezditek itt a szorítást, akkor átragad rám is, én meg azt nem szeretném. Köszi!

moni

Bocs, valamiért 2-szer küldte el...

moni

Lara, most hányadik napon vagy??Nem a 6.-on??Vagy most mi van!Nem értem!Kép

Móni, tényleg tök jót dumcsiztunk, édesek a gyerekeid, tényleg jó lenne még egy ebből a szériából!!KépKép

Proone!Szerintem kislány lesz!KépAranyos kis Tünde, vagy Klára...

EDIT!!!Merre jársz?? mikor tesztelsz???????

zsuzska80
Szombathely

Jó reggelt, tegnap már ne volt időm benézni, de látom jó nagy volt a forgalom.Kép

Eliza, ne izgulj ha babás vagy azért (nem tesz jót neki az izgalom), ha meg nem vagy babás minél jobban izgulsz annál nagyobb lesz a csalódás. Én is halál nyugalomba várom a mensit, persze a jelekre figyelek így néha elkeseredem, vagy megörülök, de alapjába véve nem izgulok. Próbálj meg lazítani, tudom nem könnyű. Még egy tanács nem tudom milyen az orvosod, de ha most sem jön össze szerintem keresd fel, vizsgáljanak ki.Sajna én 9 hónapot vártam és akkor derült ki, hogy nem volt peteérésem, és hogy nem is akkor próbálkoztunk amikor esetleg lett volna.

Editke, remélem jó hírrel szolgálsz nekünk a teszt után...nagyon drukkolok.

Proone, nagyon jól néz ki a pocid. Te egy igazi szép kismama vagy!

Manó, te ugyanabban a cipőbe jársz mint én..van valami jele a mensinek? Te mikor akarsz tesztet csinálni?

Lara, remélem neked hamarosan megjön.

Moni, neked nagyon csendben szurkolok.

Magamról annyit, hogy még nincs jele a mensinek (7. napja késik, és már van egy - tesztem). A férjem úgy hív, hogy kismama hiába mondom neki, hogy ne élje bele magát, szentül meg van győződve róla, hogy a kistesó a pocimba van. A mellbimbóm érzékeny, és tegnap egy kicsit mensi szerű görcsöm volt ami aztán elmúlt és azóta semmi. Hétfőn tesztelek, mert a dokim így kérte, persze ha addig nem látogat meg a piroska.

Kép
Kép
janna

Jó reggelt Lányok!

Proone! Szép pocid van nagyon. Már én is alig várom, hogy növekedjen az enyém.

Tegnap este meglátogatott rókakoma, az elfogyasztott vacsora szépen távozott. Éreztem már tegnap egész nap,hogy lesz valami, nem voltam valami jól. Most viszont sokkal jobb, így szépen tömöm magamba a reggelit. Kép Viszont érdekes, hogy tegnap és ma is volt egy pici halványpiros pöttyöcske. (most marad ki másodszorra a mensim)

Janna! Drukkolok nagyon!

Betti
betti73

Sziasztok!
Velem nincs semmi különös,én még nem izgulok nekem még van 2 hetem,elvileg holnap van pém,kalkulátor szerint.De ma lesz akció,mert a barátom dolgozik holnap.
Janna!
Én is drukkolok.Máskor is késett már?Szerintem ott baba,csinálj még holnap is egy tesztet.Ez hanyadik napod?
Betti!
Elég rossz rókakomával találkozni ilyen sűrűn.A kolléga nőm most 18 hetes terhes és még most múlt el a hányás,rossullét.Ezt nem elszomorításként írtam.

Kép
breni

Sziasztok

Jó reggelt mindenkinek. Janna, köszi a tanácsot, mensinek egyenlőre semmi jele, ma reggel is 37.0 volt az ébredési hőm, vasárnap óta egyfolytában ennyi, hát majd meglájtuk. Barnázgatások sajnos vannak, de azt mondták a lányok, hogy ne keseredjek el, az még nem "jelent semmit".
Egyébként neked mennyi ideje késik a mensid?

Breni! Akkor te most pont jó időpontban vagy. Hát nagyon drukkolok!!!!!!!! Szerintem "te se bánnád már a rokakomát", csak legyen odabent végre valaki, nem? :-)

Kép
elizabeth25

Reni, az én kolleganőm is 18 hetes terhes...ma megy ultrahangra most tudja meg ( ha ugy fekszik a baba) hogy fiu-e vagy lány!!Majd megírom!
Te férjnél vagy??

zsuzska80
Szombathely

Eliza!
Hát nem bánnám ezt jól látod.Bárcsak ott tartanánk már mindannyian.Tök jó lenne.
Zsuzska!
Oké!
Nem vagyok férjnél,de lassan öt éve vagyok együtt a barátommal.Miért?Néha összeakarunk házasodni néha nem,most a nem fázisnál tartunk.Nem vagyunk vmi házasságpártiak.

Kép
breni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: