Jó reggelt, tegnap már ne volt időm benézni, de látom jó nagy volt a forgalom.
Eliza, ne izgulj ha babás vagy azért (nem tesz jót neki az izgalom), ha meg nem vagy babás minél jobban izgulsz annál nagyobb lesz a csalódás. Én is halál nyugalomba várom a mensit, persze a jelekre figyelek így néha elkeseredem, vagy megörülök, de alapjába véve nem izgulok. Próbálj meg lazítani, tudom nem könnyű. Még egy tanács nem tudom milyen az orvosod, de ha most sem jön össze szerintem keresd fel, vizsgáljanak ki.Sajna én 9 hónapot vártam és akkor derült ki, hogy nem volt peteérésem, és hogy nem is akkor próbálkoztunk amikor esetleg lett volna.
Editke, remélem jó hírrel szolgálsz nekünk a teszt után...nagyon drukkolok.
Proone, nagyon jól néz ki a pocid. Te egy igazi szép kismama vagy!
Manó, te ugyanabban a cipőbe jársz mint én..van valami jele a mensinek? Te mikor akarsz tesztet csinálni?
Lara, remélem neked hamarosan megjön.
Moni, neked nagyon csendben szurkolok.
Magamról annyit, hogy még nincs jele a mensinek (7. napja késik, és már van egy - tesztem). A férjem úgy hív, hogy kismama hiába mondom neki, hogy ne élje bele magát, szentül meg van győződve róla, hogy a kistesó a pocimba van. A mellbimbóm érzékeny, és tegnap egy kicsit mensi szerű görcsöm volt ami aztán elmúlt és azóta semmi. Hétfőn tesztelek, mert a dokim így kérte, persze ha addig nem látogat meg a piroska.