A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. őszi kisbabák

HahóKép

Csirkesz
van ízlése a kisfickónakKépKép savanyúkápKép

Ani
Üdv ÚjraKép Eszter egyre szebbKép

LivKép
Nekem anno napi 5 deka husit mondott védőnéni. és igen, többnyire csirke, ritkábban sertés vagy marhahusi. bárányt nem eszünk. de evett már halat is. felvágottat nem sűrűn eszik, sonkát esetleg. a virslit ő is imádja, de nem sűrűn kap.

Paradicsomos kápKép én is imádomKépde régen csináltam már.

Reditke
GruppenKép

Noémi
Még nem volt kandallós romantikaKépKép hála az enyhe időnekKép de az üveglapon már vannak apró kézlenyomatokKépKép

Kata
én még nem nyilatkoztam a taliról, picit messze van. de szívesen mennénk.

sorozatok: én is a helyszínelőket, lostot, vészhelyzetet szeretem. a született feleségeket tegnap nem tudtam megnézni mert vendégek voltak. majd next time. Megasztárt látta vki?
este már csak a tv előtt bambulni van erőm mire mind2 ördögfiókát ágyba dugom.

aji: nálunk viszont kínosan ügyel, főleg anyósom, hogy minden gyereke és minden unokája egyformán kapjon. már szinte patikamérlegen méri. mondjuk neki voltak ebben rossz tapasztalatai a saját családjától és azért.

Inimma
Akkor már jobban van Kiscsé, NagycséKép nem semmi a füles storyKép

Csengő
csavargásKép kell az időnkéntKép akkor már dolgozik a párod? sokáig írtad hogy nem.

Kormi
Kisgé is mindig feláll az etetőszékbenKép is. meg a kádban, kisszéken, ágyon lépcsőn, csupa hajmeresztő helyen.

na puszka
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Vera,
en is minimalizaltam a kapcsolatot a sogornoimmel, egy tavaly nyari "apro" incidens miatt mar nem is beszelek veluk.Hat errol orakat tudnek meselni,hogy mi csinaltak,de nagyon off lenne. Kép
Szoval nem is nagyon jonnek. Lehet,hogy ezert erzik magukat ennyire tavol Csongitol? Eppen lehet,ez most jutott csak eszembe.
Fulesmacik jol vannak,koszonom kerdesed.Mar annyira,hogy ujra tudnak rosszalkodni. Kép

Liv,
mit neztel meg?
Ugy ertettem anyost,hogy mivel egy faluban elnek a szuleimmel,szinte szamolja,hogy mennyi idot tolt naluk a gyerek es mennyit a szuleimmel. Mindig el akarja vinni,Csongit nem . Nyaron rajuk biztuk a sracokat egy delutan a ferjemmel,a vege az lett,hogy kozolte,o nem bir egyszerre 2 gyerekkel,maskor csak egyet vallal es az legyen a Csani. Ja neki 4 gyereke van es oviban dadus. Na,jo mi?

A boros-csirkes kajadat szeretnem fozni vasarnap,gondoltam elolvasom ujra,ki ne hagyjak vmit,de egyszeruen nem talalom,mikor irtad! Leirnad nekem adatumot,ha tudod? Majd megkeresem a receptet. Koszi!!!

Pledit,
mar mondtam a ferjemnek,hogy ezt o rendezze le,en nem akarok balhet. Jonnek anyosek holnap,tuti megemliti,hogy a lanyainak hetfon volt a szulinapja(ikrek) es mi elfelejtettuk. Ha megteszi,akkor be fogok szolni,az tuti.Egyebkent en nem felejtettem el az o szulinapjukat,csak tojok ra. Kép
Veszhelyzetet szinten imadom,Helyszineloket regen neztem. A Lost-ba mar nem hiszem,hogy be tudnal kapcsolodni,eleg zuros mar. De a felesegest meg utolerheted! Kép

Macsek,
a feleseges nekem is tetszett,ferjem is belekukkantott,szerinte is jo volt,pedig o latatlanban lefitymalta.
A Lost mar kezd igen zavaros es fura lenni,talaltam nehany hibat is benne. MOst asszem 5 resszel tartok elobbre,mint az Rtl-en.Hat...a Twin Peaks-et nem lattam,csak hallottam rola,de lehet,hogy vegul eleri.Kép
Szoval ez a jegesmedve-dolog meg francia no...aki tokeletesen beszel angolul 16 ev maganyaban is...Nagyon nem csipem a hos Jack-et es Kate-t sem.Szoval miert is nezem???? Kép Kép

Kata,
van itt a kozelunkben egy nagyon jo gyerekruhabolt, a Ministars. XI.ker,Szabolcska Mihaly u. Hasznalt es uj ruhak is vannak,a hasznaltak is nagyon szepek,markas kulfoldi cuccok. Van honlapjuk,bar nem er semmit.

Csajok,
Ti nem vagytok ma almosak?????En alig birom nyitvatartani a szemem.Persze itt bohockodik mind2 srac,eszuk agaban sincs aludni. Takaritanom is kellene,de ugy erzem ,minden porcikam szunykal.

Inimma
inimma

Sziasztok!
Nalunk is mindenki a sajat csaladjat rendezi le.Kép Mi a keresztlanyunkkal jartunk porul, mert a ket kistesojanak ugye draga lett volna kabatot venni. Mindig viszunnk nekik is csokit, es mikulasra sem o egy oriasit a kap a masik ketto meg egy picit, hanem egyformat. De most az egyik kislany nagyon sirt es el akart velunk jonni, hatha o is kap kabatotKép Vegul elvittuk 10km-re egy tescoba es vettunk neki egy polot. Mire kijottunk a boltbol mar azt kereste merre van az o apja kocsija. Ugyhogy hazavittuk es megnyugodott. De nem feltetlenul gondol ra az ember, foleg ha meg nincs gyerek, hogy mindkettonek vigyen ajandekot. En is csak azert szoktam ra, mert a kolleganom mindig ecsetelte, hogy milyen ciki ha 3-bol egy gyereke kap valamit es a masik ketto csak sir. Szoval ha nincs a sogonoknek gyereke, akkor lehet hogy csak 'tudatlanok'.

A ferjem dolgozik, de nem az igazi. Sem anyagilag sem idoben.Kenyszermegoldas de legalabb van munkaja.

Elfelejtettem, de a dokibacsi azt mondta, hogy ne dobozost, hanem zacskos tejet vegyek a gyereknek. Szerintetek tenyleg gaz neki az uht tej?

Nalunk is jott az orrfolyas. Ejjel nem aludt el 1-ig. Igy nem tudom, hogy azert mert a nagymama megetette, vagy mert taknyos lett.

Nekem allatira faj ma a fejem, keptelen vagyok jatszani a gyerekkelKép

csengo
Vendég

Inimma Kép, én is tök álmos vagyok. De azért, mert alig aludtam az éjjel. Kép

"Off" történet is jöhet, ha szívesen elmeséled. Nemcsak a babákról lehet beszélgetni. Kép

Dadus az oviban: no comment.

Bajor csirke: 3 doboz tejfölt összekeverni 1-2 dl borral tepsiben, beletenni a delikáttal megszórt csirkét, majd meglocsolni egy kis olajjal, megszórni majorannával, zsemlemorzsával. 1-1,5 órát sütni, nem kell lefedni. Akkor jó, amikor már jó sötét a teteje.

Húsmennyiség: nekem a védőnő azt mondta, hogy 2 dl főzelékhez 1 tk hús, naponta 1x. Tehát Dávidnál ez valóban 1 tk húst jelent naponta. Én keveslem, de nem tudom, nem értek hozzá.

Színház: Tybalt - Szegedi Kortárs Balett. - Annyira szeretem őket! Nagyon dögös volt, élő rockzenekar a színpadon, tök intenzív és profi volt a tánc, nagyon élveztem.

Rájöttem, Dávid az utóbbi 3 napban miért nem akar enni: pont olyan kaják voltak, hogy főzelék, krémleves stb., ő pedig úgy döntött, hogy ezentúl csakis falatokat fogad el, semmi pépes, összetört kaját, csakis amit rágni lehet, egészben, kézzel.

Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok
Bocs hogy pár napja nem reagálok semmire,csak hát Bandó lába foglalkoztat nagyon.Most jöttünk a gyógytornásztól aki javasol pár kezelést. Sajnos Kata a bulira mégse tudunk menni emiatt mert csak ez az egy időpontja van így csütörtökönként 5-re kell menni ,az első alkalom pedig pont 10-e Kép Kép Kép Hát ez van.Azt mondta hogy pár alkalom elég arra hogy rendbe jöjjön.Remélem így lesz. Mellékesen elég húzós összegért dolgozik de ez minden pénzt megér,a lényeg hogy helyre jöjjön

Kép
Kép
nikk0830

Csengo,
nincs gyerekuk,csak 21 evesek. A tudatlan szo nagyon tetszik,bar tul enyhe kifejezes az allapotukra. Kép Szerintem leven 4-en tesok,pontosan tudniuk kellene ,mit kell csinalni ,ha 2 teso van. Na jo,ha nem ,akkor nem ,felejtsuk el,de azt nem fogom nekik,hogy meg csak eszukbe se jutott Csongi szulinapja egy sms erejeig.Vagy esetleg egy kepeslap,aminek orulne is mar? Jaj,nem ez mar tul sok lett volna. Kép
Nem tudom,miert nem jo a dobozos tej,en csak azt tudom,hogy utalom!!! Kép Azt mar tulkezelik,nem?Neked azt mondta a doki,adhatsz tehentejet? Mi tapszerezunk Csongival,baromi draga,de en nem merek tehentejet. Majd 2 eves kora korul vagy nem is tudom.

Liv,
koszi a receptet,leirom,hogy megmaradjon tutira. Kép
En ugy tudom napi 5 dkg hus mehet,de lehet,hogy mar tobb ennyi idosen.
Hu,balett...meg sose lattam,biztos tetszene,agyszer enki kene futni.
Az off-sztori nagyon hosszu lenne,nem akarok senkit ezzel farasztani. Kulon topic is lehetne,Panaszok a csaladrol cimmel. Kép
De jo,hogy David mar ilyen nagyfiusan eszik. Csongor csak pepeset hajlando. Kiflit,kenyeret ugy eszi,hogy egy darabig majszol,aztan egyszercsak eszebe jut,hogy ez nem megy es elkezdi kikopdosni a falatokat. Pedig hetek ota probalkozunk.Mar nem is tudom,mit csinaljak.OLyan jo lenne abbahagyni a kulon fozest,igazan nyug lett.

Inimma
inimma

SziasztokKép

JutiKép
Hát mi tényleg nem vagyunk egy "köpésre", de mondjuk párod nem tud Benneteket behozni? Persze maradhatna ő isKép
Kandalló: az egyik fájó pontom, imádom én is ezeket, nekünk is tök jó lenne, ha nem panelban laknánkKép

NikkKép
A CSUDÁBAAAAAAAAAAAKépKép
Annyira sajnálomKép Pedig már úgy készültem, hogy Veled is tudok talizni. Na mindegy, esetleg lenne kedvetek valamikor máskor minitalizni?
Õszintén remélem, hogy Bandónak valóban elég lesz 1-2 kezelés. Azt még mindig nem tudom, mit vettetek észre rajta, hogy eszetekbe jutott dokihoz vinni? Ha esetleg már leírtad, akkor bocs, én voltam figyelmetlenKép

InimmaKép
Köszi a turicímetKép

Lépek, Marci végig összekente a szőnyeget csokivalKép

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

SziasztokKép
Ma du a nagyiék elvitték Kornélt sétálni, én meg másfél óra alattt felporszívóztam, felmostam, lemostamKép, fürdőt takarítottam. Most csillog a lakás. A lelkemnek nagyon jót tett. Nálam ez van A fiam édesen produkálta magát a nagyszülőknek egész du, még sírt is mikor elmentek. Bár séta után azért kismajomkododtt egyet rajtam isKép

Kornél kapott a közeli turiban egy plüss kutyust és most azt ölelgeti meg gagyog ezerrel. mondanom sem kell, nincs kimosva, de nem tudom elszedni tőle, mert ő választotta. Én meg egyberészes overált nekiKép

PleditKépAkkor fél 10-fele a játszótérnél neked jó? Remélem holnap is ilyen jó idő leszKép Számod ugye nem változott?

Vera

hvera

Sziasztok!Kép
Most csak röviden írok, mert félkezes vagyok. Olvasok, de írni már pont emiatt nem nagyon tudok. Jobb kezemben a branül, még van a holnapi napom. Így sokkal jobb, hogy hazajöhetek, és nem kell bent aludnom.

Nikk: remélem, Bandó hamar meggyógyul, és karácsonyra már kutya baja sem lesz!!

Ajándék: NÁlunk Ákos keresztszüleinek mondtam, hogy ha jönnek, ne csak Ákinak hozzanak ezentúl csokit vagy ajándékot - általában mindig hoznak valami apróságot - , hanem Bazsinak is. Szerencsére megértették, így remélem, nem lesz gond.

VeraKép Szívesen mentünk volna, még Mosziékat is el tudtam volna vinni minitalizni, de a holnap nekem még nem jó, mert kb. 2-ig vagyok elfoglalt kórház végett, utána férjem megy dolgozni.
De úgyis hamarosan vége lesz ezeknek a kezeléseknek és mobilisabb leszekKép

Mindnekinek pussz, majd hétvégén írok még

Lau
lau

Vera Kép

Fél 10 teljesen jó, akkor mindenképpen jövünk. A számom nem változott, viszont a Tiedet teljesen elkutyultam. Majd ha talizunk, bevésem a mobilomba.

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Sorozatok : Én Lost,vészhelyzet,barátok közt és szomszédok függő vagyok Kép Nekem annyira nem tetszett a született feleségek de ki tudja hátha a többi rész jobb lesz .

Csengo
A kimenődön jót mosolyogtam, mintha én lennék,ha vmit nagyon eltervezek az biztos nem jön össze úgy ahogy szeretném Kép Kép Mahjong én is minden este ezt játszom Kép Kép Kép

Inimma
Ajándékozás Kép hugok történet elég durván hangzik szerencsére nálunk még nem volt semmi nagy balhé,persze kicsik akadnak,anyós is eteti állandóan hiába mondom,bár igyekszik nagyon.Anyámék meg állandóan azzal zaklatnak hogy fogják és elviszik a gyereket egész napra.Bandó még szopik így nem igazán értem hogy gondolják,de úgy látszik ez nekik nem akadály.

Liv
Szinház Kép Mi is elszeretnénk menni Fábrynak az önálló estjére

Kata
mini taliban benne vagyok Kép Bandó sztorija meg csak annyi hogy A bal bokája nagyon dedől,ez már akkor feltűnő volt a jobbhoz képest mikor felállt és bútorok mellett kezdett el járni.A védőnő meg a doki már akkor mondta hogy el kell vinni ortopédiára ha elkezd járni rendesen.Elvittük de ott csak a cipőt javasolták,majd feljött az egyik barátunk kedden ,aki gyógytornász,felnőttekkel foglalkozik,és meglátta bandó bokáját és javasolta hogy nézessük meg,mert donga láb gyanus.Így felhívtam a dévényeseket ,aztán ez lett a vége.Mondta a dévényes csaj hogy gondolkozhatok rajta 2-3 hetet és addig meglátjuk a cipő mennyit segít,de lehet hogy nem sokat javul és inkább kezeljük,mint csak rosszabb legyen,mert annyira rögzül ez a tartás hogy hosszabb kezelés kell.Mondtam hogy én ezen nem gondolkozom kezdjük el.Jövő héten szabin van,így csak azután tudjuk elkezdeni.

El akartunk utazni a hétvégén vhova ,de képzeljétek el Mo szinte összes hoteljében teltház van Kép Kép Hiszitek ezt Szombaton megyünk Bécsbe beteg látogatóba,párom nagynénje rákos Kép,hónapok óta korházba van és most kimegyünk hozzá.Bandót nagyon szereti remélem egy kicsit felvidul tőle

Kép
Kép
nikk0830

Visszaolvasás nélkül, csak segítséget kérnék.

Múltkorában volt szó valami "fülgyógyító" gyógyszertári sapkáról a piciknek.
Kérem, hogy írjátok le:
- mi a pontos neve
- hol kapható
- mire is jó pontosan (mire érdemes használni illetve mikor szabad használni, értem ezalatt fülfájás gyanúja esetén is vagy csak ha konkrét baj van)
- nagyjából, mi a lényege hogyan működik
- hol kapható
- kb mennyi pénz?

Nagyon köszönöm előre is.

Edit
Kép

Kép
reditke

Reditke,
eppen mult heten vettunk.
OTHO-TERM fulmelegito gyogysapka,jobb gyogyszertarakban kaphato illetve gyogyaszati segedeszkozboltokban.. Nem volt egyszeru beszerezni,de lehet,hogy csak rossz heleyen kerestuk.
Mi hasznaljuk csak ugy is ,ha nincs elvileg baj,napi egyszer.Csak melegit,ennyi az egesz,szoval kart nem nagyon csinalhat.
A 4-8 eves korig meret volt 3350 Ft. Vigyazz a meretekkel,mert a Csongi koru meret kicsi volt ra,csakis ugy vedd meg,ha felprobaltad a gyerekre.
Mukodese meg tobbi info: www.gyogysapka.hu
Nektek kell? Fulbaj gyanu vagy voltatok orvosnal?
ha kerdes van ,itt vagyok.

Inimma
inimma

InimmaKép
Nagyon köszi.

Igen nekünk kellene, de elvileg nincs baja a fülének, csak tegnap este amikor elalvás volt, akkor egyfolytában tépte, ami ugye lehet egy elalvás előtti reakció is, de gondoltam megkérdezem.
Ha bajt nem csinál, és nem tízezrekbe kerül, akkor nem árt ha van itthon, én úgy vagyok vele.
Egyébként se párom, se én nem voltunk "füles" gyerekek, bár nem tudom ez örökletesség-e, de remélem Bálint sem lesz az.

Most bocs csajok, még mindig nem szólok hozzá, mert rohanásban vagyunk, megyünk városozni Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Hali mamikKép
Dög fáradt vagyok - köszi fogak, rendik vagytokKépKép
Szóval apája kétnapos konferenciázik, egyedül vagyok őrségben. Nehéz éccakánknak meg nehéz a folytatása, kismajomként csimpaszkodik belém. Erre mikor elenged, pofára esik, és ömlik a szájából a vér - úgyhogy újra csimpi.
Csak tudnám, hogy fogok így főzniKép
Na mindegy, most bevágtam a kiságyba, vagy alszik, vagy csak szusszan egyet, nem bánom, kell egy kis vonyításmentes szünet.

ReditkeKép
Nekünk alapban sokat macerálja a fülét, de soha semmi nincs vele. Csak jó bele kapaszkodniKépKép

CsengőKép
VárosozásKépKép Lábikód helyrejött már?
Én szerdán kaptam két óra kimenőt, gondoltam piacozok, turizok. Erre már a kapualjban lekapcsolt a szomszéd néni, aki rájött, hogy babát várok, és gyorsan az összes fontos nevelési elveit meg akarta osztani velem. A szabadidőm negyedét ezzel buktam isKép

LauKép
Drukk, hogy az uccsó kezelés után már csak a totál pihi legyen, és egészségesnek nyilvánítsanak a dokikKép

NikkKép
remélem a gyógytornász segítségével Bandó bokája nagyon hamar rendbe jön. Jó, hogy van ilyen szakértő ismerősötök.
Szombati utazáshoz minden jótKép

Ajándkozás téma elég gáz. Magamtól is sejtettem, hogy mindig minden gyerekre figyelni kell, de a neurológus barátném mondta, hogy ha ő olyan helyre megy, ahol egynél több gyerek van, mindig mindegyiknek visz vmit (vagy egyiknek sem semmit), de mindig a nagyobbal kezd el beszélgetni, mert általában mindeki a kicsiknek esik neki (ölelgetés, babusgatás, szeretgetés, cirógatás, stb.). Ez pedig irtó rossz lehet a nagyoknak, úgyhogy ő fordítva csinálja. Na azóta én is így igyekszem.
Szerencséra anyumék nem az a "gyerekmegszerzős" és követelős fajták, mindig annak örülnek, amikor megyünk. Após is ilyen volt, amíg anyósjelölt fel nem tűnt a színen. Azóta apóst se nagyon látniKép A nő úgy rángatja zsinóron, mint Boti a madzagra kötött tojástartóját. na amióta ez a nő a színen van, nem nagyon szívesen megyek apóshoz, mert a nő diktál: most megyünk Botondozni(mintha mi többiek nem is léteznénk), majd ÉÉÉNNN felöltöztetem, majd ÉÉÉNNN ezt meg azt csinálom. Miközben én főzhetek őnaccságára (mert 1:ő nem tud, 2: nem is akar). Nekem ilyen pótnagyi nem kell.
Már most azon töröm a fejem, hogyan kerüljem el a kistesó születésekor a látogatását. Bár azt hiszem após miatt (akit továbbra is nagyon szeretek) belemegyek abba, hogy a kórházba jöjjenek be, aztán hetekig a színét sem szeretném látni a nőnek.
Na jó, nem hergelem magam.

Megyek, bekukantok a drakula-szájú hősömhöz (aki tegnap persze az állát nyúzta le rendesen a játszón). Egy gyerek hány éves korában kezd el hetekre sebmentessé válni????????????????? Nálunk a 3-4 nap újabb csatasérülés nélkül már nagy időnek számítKépKép

Csirkesz
27+1Kép

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!
1000 éve nem jártam erre! Remélem, minden anyuka, apuka, baba, kistesó és nagytesó jól van, nem beszélve a pocaklakókról.

Mi megvagyunk, a héten itthon voltam Pipikével, mert beteg lett a bölcsiben. Hányás, hasmenés. Már jobban van, szétszedi a lakást, közben nekem meg itthonról dolgoznom kell, szép az élet!!!

Teszek fel képeket, és visszaolvasaok kicsit.

Puszi mindenkinek,
Andi

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!
Pont most gondoltam ra, hogy Mira babat es Pipikeeket is deregen lattuk. Ikresek pedig ugy latszik nem nagyon jonnek.

Csirkesz, huzos lehet a potnagyiKép Persze az sem jo, ha mindent foz es egyszerre akar a gyereknek, krumplit virslit, halat, ubit , kortet, turot ropit kekszet adniKép mi igy jartunk szerdan, mara mar jobban van a gyerek.

Nikk! Ha nem ciki, amit kerek, raknal fel kepet a bedolt bokarol? Olyan furin megy neha a gyerek, de nem mindig ugyanazon a laban. Persze tudom, hogy mindegyik igy megy, de o mar 4 honapja megy.

Koszi:
csengo
Vendég

Jajj megegy, ti vagjatok a gyerek hajat? Vagy valahova elviszitek?
Minden babanak olyan szep a haja! Bezzeg nekunk lassan mar kislany lesz a kisfiambol.
Vendég

CsengőKép
Mi vágjuk, méghozzá elektromos hajvágóval. Változó, hogy mennyire tűri, de többnyire igen. Aznap, amikor hajvágás van, többször elővesszük a kütyüt, ki-bekapcsoljuk, barátkozunk vele. Este fürki előtt meg letoljuk a haját. Mi most ősz-tél frizut hagyunk neki, tehát nem nyírjuk 7 mm-esreKép Ettől függetlenül egy kis igazítás már ráférne tarkótájon, mielőtt valaki focistának nézi.

Ma megvolt már a kettes számú pofára esés is, csakhogy ezúttal megúszta a száj-így terület. Célirányosan a bal arcfelével fejelt bele az egyetem kertben a murva halombaKép Nyomok vannak, hiszti megvolt.
Nem tudja valaki, mikor lesz már este?????????

Pótnagyival az a gondom, hogy ha apósnak nincs ellene kifogása, akkor rángattassa csak magát kedvére. De nekem, egy számomra idegen nő (akit kb 4-5 alkalommal láttam eddig) ne dirigáljon, ne ossza az észt, és ne akarja bebizonyítani, hogy az előző szomszédságában elvő kisgyereket milyen prímán tudta pelenkázni, öltöztetni, stb. Ja, és ne akarja rajtam gyakorolni az "egyszemélyben irányítoma világot" kényszerképzetét. Eleinte ez csak engem zavart, mára már a sógornőm, és a férjem is belátják, hogy ez nem az én kitalálmányom, hanem ez egy zsarnok nő mézesmázas falak mögé rejtve. Csak mindig abban maradunk, hogy ha az özvegy apukájuk végül is jól érzi magát vele, nekünk semmi beleszólásunk nincs. De mindenki azt várja, mikor kezd már el após panaszkodni, mert akkor kezdődhet a "lebeszélős" rohamKépKépKép
Addig kussolunk, tűrünk, és igyekszünk elkerülni a személyes találkozást.

Megyek babaholmit kutatni a neten, meg körülnézek siesta háza táján, mit nyújtanak a télreKép Bár attól tartok, hogy a szememnek tetszeni fog, a pénztárcámnak már kevésbé.

VeraKép
Megkeresem az ímél címedet, és átlököm az origamis leveletKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

TrompipiKép
Királyok a képekKép Mikor vágattátok le a nagylányod haját? Ez a frizu is nagyon jól áll neki.Remélem nem csak a kép kedvéért tanul ilyen szorgosanKép
Pipike jobbulásának örülök, csini a kiscsaj, mint mindig.

Cs

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

VeraKép
Profilodban nincs ímél cím, ezért írj egy levelet az én címemre, ha kell még az origamiKép

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!

Csak bekukkantok és elköszönök, délután indulunk a nagyszülőkhöz két hétre. És én még el se kezdtem a csomagolást!

Inimma,
azt hiszem, te kérdezted a pizsioverált. A babaszobán vettem egy lánytól használtan, 700 Ft-ért. Igazából egy jó vastag termo talpas rugi, kisebb babáknál levegőztető overállnak szokták az ilyet hívni, én csak polár pizsiruginak. Az utcánkban a turiban árulnak ilyet, múltkor a csaj egy egész zsáknyit hozott elő nekem, hogy keressek benne, de vagy túl nagy volt, vagy csajos. Azt mondta, még hoznak. Csak tuti, hogy ott olyan 1600 Ft körül lesz az ára....
Nem marad sok takaró Benedeken, s a lakás leghidegebb szobája az övé. A hálózsák meg zavarja a játékban, s reggel egész sokat játszik a kiságyban, mielőtt kivenném. Elalváshoz meg kell neki a két takaró, egyet maga alá gyür rongyinak, eggyel meg be kell takarni, s jó szorosan magára tekeri. Igazából nem tudom, hogy alszik, mert nem lehet belesni hozzá, arra azonnal ébred.

Kata,
te kérdeztél ugye turikról. Volt egy, amit nagyon imádtam, de már piszkosul kiakadtam azon, ami mostanában ott folyik. A Keletinél, a Thököly út 9.-ben van egy angol turi, 1500 Ft/kg árral, nagyon klassz gyerekcuccok voltak ott. Ami kiborít, hogy az utóbbi időben, amikor új árut hoznak (minden hónap első hétfőjén teljes árucsere, hétfőnként rátöltés), akkor iszonyú tömeg lepi el, s azok zsákszámra viszik a cuccot, valami hihetetlen, emberhez nem méltó tülekedéssel és pofátlansággal. Valószínűleg ennek a helynek is köszönhető, hogy pl. a babaszoba.hu tele van angol gyerekholmikkal. És tudva, hogy honnan, milyen áron szerzik be, néha eláll az eszem, mennyiért adják. Jól van, keressenek rajta, de hogy azoknak, akik a saját babájuknak vennének valamit, ebbe a kifejezett harcba kell belecsöppeni, ami a boltban folyik... Amíg nem fedezték fel ennyire a helyet, nagyon klassz cuccokat, sőt játékokat vettem ott Benedeknek. A hónap elején nyitottak valahol a Váci úton egy új helyet, ugyanez a cég, talán még nem durvult el ennyire a helyzet ott. Nem tudom a pontos címet, állítólag a Metró újságban reklámozzák magukat. A Keleti környékén egyébként nagyon sok ruházati nagyker van, ahol kiskereskedelemmel is foglalkoznak, s nagyon jó áron lehet arra vásárolni, ugyanazokat a cuccokat, ami a legtöbb butikban van.

Kerámia lapos sütő: nagyon utálom. Pl. nem lehet azt megcsinálni, mint egy normál gázos főzőlapnál, hogy ha fut valami kifelé, akkor csak leveszem a gázt, azt nagyjából meg van oldva, itt le kell kapni az edényt, mert hiába veszed le a fokozatot, tök lassan hül le a lap. Hasonló okból égetett már oda anyám egy melegíteni feltett pörköltet, mert nem gondolta volna, hogyha kikapcsolja, akkor még olyan sokáig meleg, hogy símán odaég a cucc. A takarítása elég rémálom, még mindig nem találtam olyan szert, ami szépen leszedné az odaégett cuccost. Olyan edényeket, amiket korábban az ember gázégős tűzhelyen használt, elvileg nem lehet rajta használni, mert az edény alján a gázláng apró lyukakat képez, ami nem kedvez a kerámialapon való főzésnek. A palacsintát meg ugye úgy süti az ember, hogy a láng felett huzogattja vagy rázogatja a palacsintasütőt, na ez kerámialapon elképzelhetetlen. A legjobbak azok a sütők, amiknek az alja elektromos, mindenféle csodaporgrammal, a felső meg gázlángos. Ja, az áromfogyasztásról már ne is beszéljünk....

Csengő,
hajvágás: nálunk a nyáron anyám vágta le géppel Benedek haját, s most, hogy megint megyünk, megint tervez egy hajvágást. Szegény Benedek anno nagyon zokonvette a dolgot, csak az volt a szerencse, hogy rémületében lebénult, így hadakozás nélkül gyorsan végeztünk. Majd megírom, most hogy sikerül.

Ma voltam dokinőnél, moziztunk egyet, megnéztük ketteskét. Édesen nyeldekelte a magzatvizet, a dokinőnek ugyan megmutatta, hogy akkora kukaca van, hogy biztos fiú, de aztán totál szorosra zárta a lábait, ő nem akarja tovább magát mutogatni. A rugdosását meg azért érzem a picurnak lehetetlenül alul, mert talppal lefelé helyezkedik most. A csípőbecsípődésre meg azt mondta a doki, hogy a méh elnyom pár ideget valószínűleg, s ez már végig így lesz... Halleluja...Kép Előttem van annak a kismamának a képe, akit az előző dokimnál láttam, 38 hetesen szinte képtelen volt járni, annyira elnyomott valamit a pocak...

Ahhoz képest, hogy csak bekukk, jó hosszú lett... Azért még lehet, hogy benézek, míg ideérnek a szüleim, meg most valamiért Benedek nem hajlandó aludni, s addig, amíg nyűglődik, nem csinálhatok semmit, amit meghallhat.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Sziasztok,

Ma apája itthon maradt, mert halálán van. DáthásKép de nagyodKépKép
Én meg Kornél még nem kaptuk el, de azért a szükséges orrcseppet meg orrszívót mevettem, mert ha ünnep jön, a gyererkek vérszemet kapnak a megbetegedésre.

Találkoztunk Balázzsal és Pledittel a játszóson. Olyan édesek voltak.) Mondjuk a fiam cikázott rendesen, mert ő nagyon otthon volt már. Kornél kismenyaszonyát is lefixáltuk a csajszi mamájával, de persze Kornél erről még nem tud. Csodaszép, Bodza nevű kiscsajKép Mondtam, majd jöjjenek majd az ismerősökkel talira ha játszóházba lesz, mert ott csupa csajszi van, így kiegyenlíthetnénk az ivararányt.

Délután alvás családilagKép aztán bevásároltam, és főzőcskéztem isteni paradicsomlevest. Estére palacsintasütést tervezek.
A KIKA-s szilikon kenőtollat lehet, hogy kipróbálomKép

Az e-mailem hvera@fw.hu.

CsirkeszKép Botesznak gyógyulást a harci sérüléskere. Nálam asszem 14 éves oromban volt először hetekig térképmentes a térdem és a könyököm.

KormiKép VideózásKép

CsengöKép Hajvágás nálunk eddig kisollóval, de a következő hajvágó géppel leszKép

Fürcsi tájm van, és követel a törpeKép

Vera

hvera

Visszaolvasás nélkül egy kérdés: mi a tapasztalatotok a - nem tudom, mi a hivatalos neve - gumírozott derekú pelusokról, amit gatyaként kell a gyerkőcökre adni? Ma a Libero Maxit adtam Dávidra, de tökre szorította a hasát. Meg egy amatőr kérdés: középen mi az az öntapadós micsoda?

Liv

Kép

Kép
liv

LivKép
Én nehezen adom rá, mert örökké ficereg. Nálunk nem szorította a pocakot, de kevesebb cucc fért bele, gyakrabban kellett cserélni.
Hátul középen a ragadós csík arra szolgál, hogy ha már letépted a hasznűlt pelust a gyerkőcről, valamivel meg tudd oldani a pelus összecsomagolását, fixálását, lezárását. Tehát "anyag-szétszóródás" ellen vanKép

VeraKép
mail ment

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Szaisztok
nem voltam egy darabig megint, de most nem a net hagyott cserben, hanem úgy amúgy minden összejött.. Mindent visszaolvastam, csak nem tudok mindent megjegyezni, hogy reagálni is tudjak mindenkinek, bocsi.

A héten kicsilány egyetlen egy nap nem aludt 10 előtt el, de inkább 11 után. Az egész hetet végig visította esténként. A páromnak mondtam is, hogy dúgja el az útlevelemet, mert ha még egy pár napig így meg, esküszöm megszökök..

Közben nekem is üvöltve, csapkodva és örjöngve lett volna kedvem a szobában rohangászni, ahogy azt Lilitől láttam, mert olyan fájdalmaim voltam, hogy kivoltam teljesen. Az úgy kezdődött, hogy szombaton arra ébredtem, hogy megharaptam álmomban a nyelvem, fájt, húzodott, de ki nem sz.rja le...Gondoltam én. Vasárnapra még szarabb lett, akkor már meg volt dagadva és szép sárga foltként begyulladt a seb.. Hétfőn reggelre a bölcsesség fogam is gyönyörűen begyulladt, körbe a fogíny, a részleteket a gyengébb idegzetűek kedvéért nem írom le. 3 napig alig ettem, mert napközben alapban elvoltam, de rágni, enni, nyelni egyáltalán nem ment! Nem nem. Ne itéljetek elhamarkodottan, nem vagyok hülye, a fogorvoshoz tapasztalatból nem mentem el, nekem már húztak begyuszi fogat, és megfogadtam, hogy soha többet, megvárom, amíg a gyuszit kikezelem, és majd utána megyek el, bármilyen nagyon imádom szeretem és megbízom dokker bácsiban.

Azért
- hétfőn állatkatranzakciót bonylítottunk le: Ignác csere Salira. Igi volt a Leguánom. Sajnos a helyét kinötte, és mivel nem jött össze a családiház-projekt, úgy döntöttünk, hogy nem kínozzuk tovább kisketrecbe, el vele, sokkal jobb gazdihoz, sokkal jobb körülmények, és elsősorban nagyobb ketreces helyre. Szívem fáj és örül egyben, mert tudom, hogy csúcs helye lesz. Cserébe kaptunk a megüresedett lakó és szívemcsücske helyre csíkosmókit, Salamont /mert salamon napon lett mienk/

-elmentem gyerköccel kirándulni kettesben, tök jó volt, csak kicsit fárasztó Kép

- szerdán lemostam az összes ablakot

-csütörtök este összepakk kiscsalád irány anyuékohoz be

- ma suli volt a progi, Lili itthon (már amikor ahogy halottam) a nagyszülőkkel

Anyám és gyerekfelügyelet témakört én most nem is bolyganám, mert a legenyhébb kifejezésem is csak annyi erről hogy a f.szom tele van az egésszel /már bocs mindenkitől/, szóval majd ha egy kicsit lehiggadtam..

Talán annyit, hogy gyerek 6kor úgy elaudt, hogy hiába rázogattam, hogy most NEEE!!! aludjon el, hiába próbálta az apja 1/2 óra múlva felkelteni 3x de csak felsírt, és hasra frdult, hogy hagyjuk aludni, biztos nem készült ki szegényke... KépAzt hiszem legközelebb keresek bébiszittert, kerül amibe kerül, inkább egész hónapban vajaskenyeret eszek, de ez így nem fog működni.. Pedig milyen kár... Kép

Holnap is suli, de most apa itthon lesz vele, mennek úszni, akkor minden jobb lesz. Fogam még mindig nem 100-as, de már egész jó, majd remélem még jobb lesz, majd akkor kihúzatom.

Hogy tovább fokozzam a kellemes érzéseimet, kell döntenem, hogy elutazzak-e anyámékkal hétfőn a nyagyanyámhoz, aki korházban fekszik, és valószínű ki sem jön onnan többet, de azt hiszem Lili nem bírná a 350 km-t egy nap alatt oda vissza, ez azért még egy felnőttnek is megerőltető. itthagyni meg nem szeretném semmiképpen.

Szóval bocs, hogy így rátok zúdítottam, csak most egy kicsit "down" vagyok.. Kép nem aj, lesz ez még így sem...
azért jól esik, hogy kitombolhattam magam végre! Kép
bocs, ha valakinek elrontottam a kedvét
macs
maccs

nem tudtam átolvasni, mert anyám hív menni kell enni.. Kép Nem hagynak békén még akkor sem amikor alszik a gyerek..Kép
maccs

ja és a kajához felrázta a gyereket...ma éjjel tuti nem alszok már ..
SEEEEGÍÍÍTSÉÉÉÉG!
maccs

SziasztokKép

Na, végre tudok írni rendesenKép

Nem hiszitek el, Bazsinak már 14 foga van!! Kíváncsiságból megnéztem ma neki a jobb oldalon is, hát, már ott is kandikál a fog vége. Hogy növeszti, mikor észre sem veszem?? Egyszer sem kel fel éjszaka, este 8-fél 9től alszik kb. fél 7-7-ig egy nyikkanás nélkül, napközben is. Mindegy, csak csodálkozom és örülök, hogy nem viseli meg nagyonKép

LivKép Mi is használtunk Liberót, de én eléggé drágállom, mert annyival nem jobb, mint a hagyományos pelus, feladni ugyanolyan nehéz ráKép

VeraKép Szóval Kornélnak már menyasszonya is van??Kép Nem lehet elég korán elkezdeniKép

MaccsKép Hát, látom, ezen a héten minden összejött nektek. Néha kell, hogy az ember kicsit kitombolhassa magát, itt meg mindent le tudunk írni, szerintem egyáltalán nem felületes ez a topikKép Várom már nagyon a következő talit, és még mindig bízom benne, hogy a decemberi tali-időpontot lestoppolodKép

Hajvágás: Bazsinak még nem nagyon vágtuk, mert annyira édes, ahogy göndörödik a sérója, egyelőre marad így, majd, ha már nem lesz formája, kicsit alakítunk rajta.

KormiKép KetteskeKép Édes lehet, ahogy úszkál, most pontosan hányadik héten is vagy? Csirkesz írta, hogy 27+1. Utána következik Reditke és Te? Vagy fordított a sorrend?

Lau
lau

Sziasztok!
Én vagyok az az olvasgatós hvera-anyósKép)
Jöhet az a taliKép)

Más:
Mi öten voltunk testvérek, de MINDENKINEK kijárt a saját szülinap a saját "megajándékozottsággal". A többiek ették a tortát, may közösen kaptunk egyx tábla csokit

M
librarian01

Maccs Kép, remélem, most már nyugisabb, jobb napjaid lesznek. De ha jól esik, tombolni is gyere máskor is! Kép

Pelus: azért gondoltam, hogy váltok, mert ebből van 3 mintadarabom, és simán ráadom Dávidra, úgy, hogy az ölembe ültetem, és felhúzom rá, mint egy gatyát. A másik pelussal nem tudom elmondani, hogy mennyit kínlódunk már. Egyszerűen elszalad előle, ahogy aláteszem a pelust, abban a pillanatban hasra fordul, és megy el, hihetetlen kínlódás minden tisztába tevés. Ezzel könnyebb.

Gné Kriszti Kép, nem jelentkezel, amióta megadtam a kalácsreceptet. Annyira rossz volt a recept? Kép

Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok,

na ilyen a jó anyósKép A beleegyezés a taliba megvanKép Köszi MártaKép

MaccsKép Nekem is vannak duli-fulis napjaim. Ilyenkor legszívesebben én is elmenekülnék. sajna az útlevelem lejárt, és amíg nem utazunk addig nem is lesz meghosszabbítva.

Lau, MosziKép Ha nektek jó vmikor, akkor szívesen látlak titeketKép Lau szorítok, hogy jók legyenek majd az eredmények. Nekem nagyon bejön Bazsi angyalkahaja. Nekünk sjana szöghajunk vanKép

CsikeszKép Köszia mailtKép Nagyon szépekKép.)

Vera

hvera

SziasztokKép

KormiKép
Köszi a részletes infot turiról + kerámialapos tűzhelyről.
Tűzhely: nekünk már most is elektromosunk van, ide a panelba nincs is bevezetve a gázKép Úgyhogy a villanyszámlát ne is emlegessükKép Amin igazán meglepődtem, hogy írtad, hogy mennyire nehéz a tisztítása. Én meg meg voltam győződve arról, hogy ez maga az álomKép Csak "ráfújok" és már csillog-villogKép

TrompipiKép
Jó Rólatok is hallaniKép Nagylány "csutka"frizurája kinek az ötlete volt? Szerintem nagyon kis vagány ígyKép Nekem szinte mindig hosszú hajam volt, aztán ahogy Hanna megszületett, egyből levágattam majdnem "csutkára", fura volt, de tök jól éreztem magam úgyKép

MacsKép
FogfájásKépKépKépKép

Lányok!
Nagyfiú Marcika ma 1 éves KépKép
Olyan hamar eltelt ez az egy év! Sajnos megint van valami, ami totál beárnyékolja ezt: bekrepált a digi fényképezőnk, úgyhogy 1 db, azaz EGY DARAB fényképet sem tudtunk csinálniKépKépKép Muszáj lesz beérnetek egy 2 hónappal korábbi képpelKép
Kép

Pusz,
Kata

U.i: Holnap reggel utazunk szülőkhöz Sümegre, most kezdődik az őszi szünet (oviban), így kicsit hagyjuk magunkat kényeztetni mamáékkal. Nem is kerülünk elő jövő vasárnapnál korábban.

Kép

Kép
anyamanya

KataKép
Marcinak nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!KépKépKép

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

MarciKép
Nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Jó nagyszülőzést Sümegen (a sümegi vár tiszta időben látható a szüleim szőlőbirtokárólKép)

MacsKép
Durva ez a foghistória, én tutira lekapartam volna a vakolatot. Nyűgös Lilivel meg kész kélyhömpöly lehetett a múlt hétKép
Nekem van útlevelem, megyünk pár napra világgá??KépKép

LivKép
Pelenkázás nálunk is röptében zajlik. De mivel mi mindig krémezünk, így mindegy már a folyamat szempontjából, hogy a hagyományos rápakolós, vagy ezt a modernebb bugyis pelust használjuk.
Ma a természet lágy ölén tojt be Boti, és séta közben arra lettünk figyelmesek, hogy folyton azt hajtogatja:kakakakakaka. Mikor megkérdeztük, hogy van-e kaka a pelusban, röhögött egy nagyot, és ellenkező irányban iszkolni kezdettKép

Én akkor vigyorogtam, amikor már a kocsihoz visszavezető úton Apa jó fej akart lenni a hátán utazó kölökhoz, és felvett neki egy öklömnyi követ játszani. Én mondtam, hogy nem tenném, mert tutira a fejét fogja vele ütögetni, de Apa szentül hitte, hogy tévedek. Majd ráébredt a valóságraKépKépKép Mikor Boti eldobta a követ valami oknál fogva nem kapott újabbatKép
Az úton egy szem tócsa volt, de ott kb 10 percet töltöttünk, mire a nagylegény hajlandó volt továbbmenni. Szerintem a pocsolyázás a génjeiben van. Az egyetemkertben is mindig megtalálja a legkisebb vizes foltot is a betonon.

Nekem majd' leszakad a hasam. Nemtom mi van Pocakbabóval, lehet, hogy irtó gyors ütemben nekiállt fejlődni. Két hét alatt majdnem 3 cm-t nőtt a haskörfogatom (jelenleg 93,5 cm, Botit 98 cm-vel szültem, úgyhogy most terebélyesebb leszekKép). Szeretném hinni, hogy nem a sok gesztenyének és sütőtöknek köszönhetően. Mérlegre nem állok, pofára esnék, amikor kiugrik alólamKépKép

Megyek, mert sül a kakaóscsigám, és a körmére (vagy a házára?) kell néznem.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

SziasztokKép

VeraKép meglátjuk, jövő hét elég zsúfolt, ráadásul őszi szünet, így Ákos is itthon van, és mászkálunk majd mindenfelé.
Én is remélem, hogy jók lesznek az eredményeim, olyan jó, hogy ilyen gyorsan telik az idő, nemsokára végzek ezekkel a fránya kezelésekkelKép

KataKép Boldog szülinapot Marcinak, a mi szülinapi képeink sem értek még ide hozzánk, ugyanis nálunk sem volt gép, így más fényképezett, de sebajKép Az emlékek sokkal fontosabbakKép
Jó pihenést és kényeztetést mamáéknál!!Kép

CsirkeszKép Boti édes lehetett, ahogy eliszkolt előletekKép KavicsKép
Szerintem egyáltalán nem vagy terebélyesebb, sőt, nagyon helyes kismama vagy, mint a többi kismama itt a topikonKép
Kakaóscsigát lökhetnél ide isKép

Ma voltunk Ikeában, vettünk a fiúknak egy cipőtartót - eredetileg könyvespolcnak hirdettékKép -, mert annyi cipője van a kettő lurkónak, hogy már nem tudom hova tenni őket. Csak hát össze kellene majd szerelni, viszont nem mindenhova furtak lyukat....na, kész kirakós lesz, remélem, majd sikerül összeszerelni valahogyKép

Lau
lau

Lív!
A recept tökéletes.Három óra volt míg elkészült de tíz perc alatt el is fogyott.Köszönöm szépen!
Az eltünésem oka csupán annyi,hogy költözni szeretnénk és házat néztünk(találtunk is).Ügyvédnél voltunk a lehetőségeket felmérni.Most pedig a sajátunkat áruljuk.Remélem megveszi valaki mert az lenne az igazán jó.
A lelkem most nagyon sérült anyós pajtás belegyalogolt.Csak egyet írok le a sok közül.Etyeken lakik nem találkozunk sokszor.Inkább csak akkor ha Bp-n van dolgunk és kiszaladunk.Egy városban lakunk az anyukájával és hát természetes,hogy vele tölti az idejét.De azt már nem tudom elnézni neki,hogy Ágota könyörögjön neki.A lánykám azt szerette volna ha a mama itt alszik.Erre az anyós úgy tett mint aki nem hall semmit.Szóval.................
Nekem sem volt fellegekbe szárnyaló hetem(mérleg vagyok)
Bocs a panaszért!!!
GnéKriszti
gnékriszti

Hajvágás:Mi 3 havonta letoljuk géppel,nagyon jól bírta eddig,pont holnap akarjuk nyírni megint.

Liv
én hónapok óta használom ezt a bugyi pelust,azóta sokkal de sokkal egyszerűbb az egész,még akár mászás közben is ráadom,míg a simával kész szenvedés.Olyat csak éjjelre adok rá.Nekünk nagyon bejött,igaz drágább de mivel már max 4-5 pelust használunk,abból egy ugye sima így nem olyan gáz árban se.

Trompipi
Jó hallani rólatokKép képek szuperek Kép Niki haja jó rövid lett Kép

Maccs
Hát nem irigylem a heted Kép Ezek után már biztos jó napok jönnek KépKitartás

Kata
Marcinak nagyon boldog szülinapot kívánok Kép Kép Kép

Lbori
Eszternek is kívánok nagyon boldog szülinapot Kép Kép Kép

Csengo
Bandó lábát nem felejtettem el,holnap lefényképelem Kép

Ma megjártuk bécset oda-vissza Bandóka jól viselte igaz az utolsó fél órában volt egy kis hiszti és persze mikor a ház elé értünk elaludt volna.Perzse azóta is fenn van pedig már 2x megpróbáltam letenni.Sajnos nagyon rossz állapotban van a néni akihez mentünk ,mindenhol áttétes rákja van.Kép Eléggé nyuzott vagyok Kép

Kép
Kép
nikk0830

Liv,
nagyon jol sikerult a bajor csirke!!!!!!
A legjobban az tetszik,hogy egyszeru,nincs vele munka! Koszi szepen! Kép

Csajok,
leirom,milyen babatorta-recepteket talaltam regi Kismamakban. Ha vkinek megtetszik vmelyik,szivesen leirom az egesz receptet.

Sargadinnye-torta
turos kortetorta
almatorta
sutotoktorta
narancstorta
csipkerozsika torta
citromos almatorta
rizsfelfujt sargabarackontettel
viragos gyumolcstorta
tejmentes palacsintatorta
bogyos turotorta
rebarbara torta
sargarepa torta
gesztenyetorta
katicabogaras torta
zabpelyhes gyumolcstorta

Az utolso a kedvencunk! Nem kell sutni. Igaz,hogy sose all oszze tortanak,kanallal esszuk,de nagyon finom uzsira is!

Tegnap voltunk a Csodak Palotajaban. En tobbet vartam, annyira nem voltam elajulva tole. Csanad meg kicsi sokmindenhez ott,ferjem 10 eves unokatesoja viszont elvezte.
Ja es este elmentunk kettesben ferjurammal a Westendbe egy kicsit,aztan vacsorazni a Mosselenbe.A metroban majdnem tomegverekedes rort ki,hat mit mondjak,be voltam tojva rendesen,hiaba rohangalt ott vagy 5 rendor is...

Inimma
inimma

Örülök, hogy a receptek jók voltak. Kép

Boldog szülinapot Marcinak, Eszternek. Kép

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Reditke! Viki tényleg nem nagy. Most 73 cm, és 8350 gr volt. Nem lesz egy óriás leányzó. Most jók a 74-ek, így remélem jövőre jó lesz még a 80-as overáll.

Jobbulást a betegeknek!

Boldog szülinapot a 1 éves nagyfiúknak és lányoknak!
Kép

Hvera! Igazából nem lakunk messze, csak tömegközlekedni nem egyszerű. Sajna most nem is tudtunk volna menni, mert én megfáztam, és Viki is elkapta tőlem, és mert csak most jutottam el oda, hogy olvassam a fórumot. Kép.

Sorozatok: Én is szeretek 1-2 megnézni: Lost, ha van időm, helyszínelők a viasoton, vészhelyzet, és a 7.ik mennyország (bőr ezt nem mindig tudom nézni).

Maccs! Nagyon összejött. De gondolj arra, hogy már csak jobb lesz!!

Sajna csak ennyire jutott időm, mert épp már olvasásügyileg is jócskán levoltam maradva.
Megyek, mert lassan fürcsi, csak most még egy kis elővacsi lesz Vikinek. Kép

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Csajok,
kivegeztem a Lost elso evadjat! Elmeseljem? Kép Kép Kép
Mar nyaggatom a ferjem,hogy toltse le a kovetkezo evadot. Kép

Inimma
inimma

Sziasztok!

Választhattam mit tegyek ma éjjel:
1.) alszok végre egy kicsit a következő felsírásig, szopiig
2.) tanulok egy "jót", lenne mit
3.) benézek hozzátok végre megint egy kicsit!
Ime a választás eredménye! Kép Kép Kép /csúnya öreg macccs! aláírás: csőrike/

Kösz a biztatást csajok, sokkal nem lett jobb a helyzet, de olyan jól esett leírni. Szombaton úgy jött értem, apa a suliba, hogy megvan a fog, meg is örültem, de aztán kiderült, hogy vaklárma volt, csak látszik a fog éle... Aztán olvastam Lau üzenetét és úgy elszégyeltem magam, hogy a hülye kis fogfájásommal, meg a különben teljesen egészséges, csak éppen nyügös gyerköccel mit összenyavalygok, Lau meg soha egyszer sem panaszkodik, sőt még ő biztat engem.....

Lau! Szorítok, h minden rendben legyen! A cégünk is vásárolt egyszer egy pár IKEÁs polcot, aztán a 10 szerviztecnikus pasi között végül én szereltem őket össze. Úgy néz ki nő tervezhette, mert nő logika kellett hozzá! Kép Sok sikert! Kép

Liv! pelus: ha nem adod fel a próbálkozást, hamarosan megint megnyugszik Dávid és nyugodtabban fel lehet adni rá a normálisat is /szakirodalom és tapasztalat alapján/. Ha most rászoktatod a nadrágpelusra akkor már nem nagyon lesz visszaút, de ha bírod anyagilag, akkor hajrá, az alattunk lakók azt használnak, és náluk nagyon bevált.

Hvera! Köszönöm szépen, BÁRMILYEN színben jó lesz /piros a kabátunk, rószaszin a sálunk, sárga a sapink, stb.. Kép/, majd holnap megmérem a mancsát Lilinek. Kép Grat a jófej anyóshoz, bár tudom nem a te érdemed! Kép Útlevél: anélkül is el lehet szökni, csak nagyobb az esélye, hogy hamar visszaérsz! Kép

Marcinak és Eszternek Boldog szülinapot kívánok!

Kata! Sümeghez jó utat, jó szünetet!

Csirkesz! Kirándulás jó lehetett! Kép Apóca nálunk sem mindig hiszi el, ha jó szándékúlag megpróbálom lebeszélni bizonyos dolgokról gyerköcügyben.. Például sípolós műanyagkalapácsot kapott ajándékba a manó tőle.. Találd ki Lili min szokta gyakorolni az ütlegelést erős zaj kíséretében.. Kép Szökés mehet, veled a világ végére is, csak minél messzebb és gyorsabban Kép

Kiszti! Ház-tranzakcióhoz sok sikert! Kép Anyós Kép

Nikk! Néni! Kép Azért volt idő egy kis Bécsre is? Felébredést pécsi túráinknál szoktuk eljátszani, ilyenkor olyan irigy vagyok azokra a szülőkre, akik az utcán hurcolják a vállukról lógó, mélyen alvó gyereküket, az én törperősöm legtöbbször egyből felébred minden rezzenésre, elég ha megáll az autó...

Tontica! Nem írnál nekem erről a UPC-s témáról kicsit bővebben e-mailben, ha nem gáz? Elmagyarázod, hogy mit kell vinni?

Inimma! Kalandos egy estétek volt! Tömegverekedés! Nem lehet, h a férjed bérelte a színészeket, h lovagiasan megvédhessen... ??

Moszi! Jobbulást mindkettőtöknek! Lili sem sokkal nagyobb ne aggódj, nőben nem is baj, ha nem égimeszelő az ember /nekem semmi gondom a 158 cm-mel! Kép/

Mentem, pusz: Macs
maccs

Lanyok,
foleg az ,aki jart mostanaban a gyerkoccel ortopedian!!
Mikor erdemes menni,amikor mar teljesen stabilan,hosszu tavot is szalad a gyerek? Vagy?

Inimma
inimma

Inimma Kép

Mi pont most jártunk az ortopédián. (bevallom őszintén én már júliusban kértem időpontot, mert iszonyat mennyit kell várni. Úgyhogy már júliusban előjegyeztettem magunkat azzal a felkiáltással, hogy októberben már tutira fog járni Balázs)
Amúgy Balázs éppen a kontroll előtt 2 héttel kezdett el lábait használva közlekedni. Közel sem voltunk ahhoz, hogy hosszú távon stabilan szaladgáljon. A vizsgálat egyébként abból állt, hogy le kellett vetni cipőt, zoknit és mezítláb kellett járni Balázsnak doki bácsi előtt.
Szerintem nem kell kivárni, hogy stabilan hosszú távon menjen a gyerek. Ha van valami gond akkor még talán időben lehet lépni. Bár lehet hogy ez csak az én teóriám.

Üdv

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Heló lányokKép
Látom mindenkinél négynapos hétvége van.

Én is csak panaszkodni ugrottam be...
Apája tegnap elrepült a germánokhoz dolgozni, és ma ötre vártam haza. Erre telefonál, hogy csütörtökig maradnia kell, akkor is csak valamikor éjszaka ér haza. Hát nem hiányzott ez nekem, amikor kiszámíthatatlanul örlődünk itt Boti fogai közöttKép
Mára kibújt végre a két felső szemfoga, de négy őrlő még úton van, és ki tudja hány éjszakánkba fog ez még kerülni. Sebaj, "Fogas" legalább napközben aranyos, és csak kicsit nyűgös.
Amiért pipa vagyok, az Apa. Kiment nagy mellénnyel, hogy majd jól helyreteszi a germánokat, erre elhúznak előtte egy pici mézes madzagot, és máris annyi a határozottságnak. Na jó, nem is mondott semmire sem biztosat nekik, de én innen a háttérből nagyobb elszántságot vártam volna. Maximalista mutterKépKép Meg eleve úgy osztottam be az "Apára-várókámat", hogy ma délután már újra együtt leszünk. Erre jön ez a pofon, és csütörtökig egyedül túráztatjuk egymást Botival.
Ilyenkor marha rossz, hogy nincs itt semmiféle rokonság.

InimmaKép
Ortopédiára KELL menni, vagy mindenki önkéntes alapon nevezi be a gyereket?

MacsKép
Sípolós műanyag kalapácsKépKépKépKép Nálunk ma a "hajkefével ütök-verek mindent amit elérek" a sláger.
És már vagy 8x rántotta le rólam a gatyámat, mert annyira fel akar csimpaszkodniKép

Ami új, az az, hogy ma rájött, klasszul be lehet kukucskálni anya pólójába a nyakkivágásnál. azóta folyton beles, és dünnyög valamitKép remélem tetszik neki a cicim,és nem ócsároljaKép
A másik, hogy leguggoltam sütő ajtót tisztítani a szorgos kis mancsok nyomaitól. Erre felmászott a hátamra, és gyipacizhattam veleKép Ha letettem, újra mászott a kis bumerángomKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Lányok, miért mentetek ortopédiára? Nekünk - a tónuszavar miatt - neurológiára kell majd menni, amikor már jár Dávid (meg a gyógytornászhoz), ortopédiára nem. Oda is kéne?

mellesleg nálunk is épp most lett aktuális ez a krdés, mert a férjem felfedeztre, hogy Dávidnak is kicsit befelé áll a bal lábfeje. Gondoltuk, bejelentkezünk a Salus-os ortopéd orvoshoz, hogy nézze meg.

Bocs a hibás gépelésért, Dávid üvölt.

Liv

Kép

Kép
liv

Csirkesz Kép, pólóba kukucskálás és hátra mászás ismerős.

Kép

Kép
liv

Pledit,
koszi az infot!

Csirkesz,Liv,
en gyerekdokineninek mutattam Csongi labat,a balt csunyan kifele tartja. Szerintem. O nem nagyon tudott hozzaszolni,azert adott beutalot a Karolina utra.Csak nincs sok kedvem elmenni,mert a jarasa meg nem tokeletes,nehogy azt mondjak,hogy kesobb menjunk vissza. De Edit azt irta,szerinte lehet most is.
Egyebkent Csaninak mindket laba befele dol,mint Apjanak,kell specko Salus cipo. Csak egyszer nem kaptunk neki telit,ugyhogy lealltunk vele. Most szeretnem ujrakezdeni,holnap benezunk a Salusba,hatha kapunk. Mondjuk en tepozarast szeretnek,ugy sejtem nem sok eselyem van.

Csongi is folyton kukkol a polomba es beszel bele Nyomkodni majd kesobb fogja,mint a tesoja..Kép Egyszer allt Csani a fotelon ,en mogotte,hatranyult,veletlen megfogta a cicim es meglepodve kozolte: labda!!!!

Egyebkent Ti gondolkoztok mar karacsonyi ajandekokon? En elkezdtem, mivel Csanadnak nemsokara szulinapja lesz,gondoltam,alaposan korulnezek akkor.

Inimma
inimma

Sziasztok'
Mi is hosszu hetvegeztunk. Elso nap anyamek es uncsitesok. Aztan megneztuk a kis koraszulott kislanyt Veszpremben, tegnap Dunakeszi, ma anyosek.Kép

Ortopedia.
A sogornom meselte, hogy naluk a faluban az oviban nagy mellennyel mondtak, hogy az egyik ovoneni ortopedus szakember. Az egyik anyuka ezen felbuzdulva mondta, hogy nezzek meg a kislanya labat, mert iszonyu csampas. Sogornom szerint 180 fokban befele fordul mindketto. Eltelt egy honap, semmi reakcio. Anyuka rakerdezett nem mondtak semmit. Megkerdezte otthon a kislanyat, hogy megneztek e valakinek a labat. Most kapaszkodjak! A kiscsaj otthon elmeselte, hogy hallotta amint az egyik ovoneni mondja, a masiknak, miutan megneztek a labat: "Ha az a hulye anyad nem ilyen szar kinai cipoket venne, nem lenne ilyen a labad."

En is azert kertem Bando labfotojat, mert nagyon magas Miki labfeje es mindig kacsazik a cipokben. Mezitlab oke.

A kis koraszulott kislany nagyon aranyos. Eszik meg kakil egyedul, ugyhogy nagy remeny van hogy talan a honap vegen hazamehet. Tesomek teljesen kivannak, nagyon megviselte oket az eset. (Szegenykem meg orul, mert az egyik szobatarsanak meghalt a babaja, a masiknap meg a ferje aznap amikor szult es a gyereknek is peacemaker kellett. Ezek utan nem aggodom, ha a gyerek visit egesznap, legalabb egeszsegesKép )

Megyek mert tenyleg egesz nap visit.

csengo
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: