a cucli = cumi .
sajnálom, ha nem jön be, és nem próbáltad még 'átverni'?? Mondjuk gyorsba cseréled az ujját a cuclira?? KITARTÁS!! Vannak alapvetően nyügisebb babák. Egyébként a szelet nehezen viselik, + telihold volt, minden gyerek nyügisebb. Az enyém is az volt 3 napig, tegnap 'javul' meg
MEGANN,
mint látod mindegyik baba sír 2-3 napja, vagy legalábbis nyügisebb. Õ is kimerült tőle, Te is. A babák is majdnem úgy működnek, mint mi, csak gondolkozz logikusan. Minél több mindent csinálsz, annál fáradtabb vagy, de annál nehezebben tudsz pl. elaludni, a babád - én csak így hívom - "túlpörögte" magát a napokban. Tudod, hogy mi kell neki?? csend, nyugalom, feküdj oda mellé, bújj hozzá, simizd, aztán minden okés lesz, ja és mindenkit zavarj el, aki pesszimista. Sztem Veletek annyira minden oké!! Lehet, hogy csak egyszerűen a Te babád is a többemberes babák közé tartozik és kész

No panic!!!!!! jaaaa, és ne fogd vissza magad, küld el a fenébe azt aki egy ici-picit is megingat, vagy idegesít. Én is folyton harcolok az anyósommal.
Mióta 1,5 hónap alatt 2 kilót hízott az unokája, azóta nem cseszeget a fejéssel és tej üggyel. De lehet, hogy azért nem, mert egyszer rászoltam
és a páromnak is szóltam, hogy állítsa le, vagy 'agyonütöm' 
Most hál'isten nyugtom van, mert szegény elég beteg
van elég baja... Uxi,
nagyon izgi,amit írsz!!!!!!!! A derékfájás.. nagyon szorítok!!!!!!!
szmercsa