A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ildi, Biatorbágyra költözünk! inkább fesd át a hajad, minthogy emiatt érezd magad rosszul! Kép

Ada, nekem csak hasizomlázam és hátsóvállizomlázam van. Mit kell csinálnom, hogy nekem is lehessen popóban meg combiban, mint Ficnek?

Sis, egyhetes Máténak gratula! kezdtek már belejönni az életbe? Kép
álmában vigyorgás nagyon éééédes!

Poc, az alkati szer mindenre jó, lelki dolgokra meg főleg. most olvastam, h alk. szer meghatározásnál nem is a kis fizikai tüneteket kell nézni, hanem a személyiségjegyeket, mert ebből könnyebb kiválasztani és az alk. szer mindent meg fog oldani úgyis
sőt, egyenesen azt írták, hogy sarlatánság egyszerre több szert fogyasztani alkati kezelésnél Kép szóval az én homeós dokim egy sarlatán? Kép

Recca, következőt én is otthon szülöm, ha lesz Kép
(és ha addigra végre sikerül elköltözni KépKép)

votiv 8)
votiv

a sok kórházi sztoriról épp az jutott eszembe, hogy még kivenni is alig mertem a bevásárolókocsiból a kicsi fiamat Kép hihetetlenül szerencsétlen béna voltam Kép utólag persze röhögök magamon is...

hjaj, elképesztő, mennyire lehet szeretni egy gyereket...

votiv 8)
votiv

Zsebi, a Hegyalja és az Alsóhegy u. sarkán lakunk! a ház aljában AEG tűzhelybolt van
de utálom őket, mert folyton a járdára parkolnak, és még babakocsi nélkül se lehet elférni a kocsik mellett! még én mennyek le a négysávos főútra miattuk, hogy kerülgessem a rohadt verdáikat
puff-puff

Vészhelyzet Kép
olyan nyomasztóóóóó, régen nem volt ennyi szörnyűség Kép nem is akarom már nézni Kép

Moose, ugye Ti felvettétek a Gilmore girls epizódokat? lehetne egy tiszteletlen kérésem ezzel kapcs? párom beteg kislánya imádja, és szeretnénk neki megszerezni. átmásolhatnánk tőletek?

votiv 8)
votiv

Hali!
Jó sokat írtatok, csak sajna sem Ada sem Dóra nem írt be Kép De januárig csak megtudom milyen volt nekik a szülés amár említett párossal??!!

Visszaolvastam, de bocsesz már nem tudom ki kérdezte, ezért csak úgy összesítve:
- Január 7-re vagyok kiírva, de a dokinénim szerint lesz ez 10-15-e is! Úgyhogy valamikor egyszercsak január eleje-közepén.
-Rylie-t én igy ejtem: rájli :-)
-A gilmore girlst mi is néztük, amig minden este volt a M1-en, de hétvégén mindig elfelejtjük, igy már nem nézzük. Pedig az legalább egy normális sorozat volt...
-Szánthó. Hm. megjegyeztem és remélem lesz energiám a pánikon túl majd megkérdezni a doki nevét aki hozzám akar nyúlni és ha ezt a nevet mondja akkor kerek-perec elzárkózom. Jogom van hozzá!
-Én nagyon-nagyon bízom benne, hogy elcsípem az alteros szobát! Mert alapban stresszelnek a kórházi körülmények+a nem ismert dolgok amik rám várnak.. és a barátnőm aki tavaly szült az alterban nagyon dicsérte, főleg a kádat. Szóval nagyon jó lenne!
-A tenna-bugyit hogy kell elképzelni? Ez valami óriás tundrabugyi ami fixen tartja a tenna betétet és tuttkóra nem ázik át semmi??
rylie

Zsanci, lakásban én is mindent elhagyok. de amit a ház elnyel, azt a ház elő is adja, az ősi votiv-mondás szerint. nézd meg az ágyak alatt. tegnap ott találtam meg Isti fél pár zokniját, fél óra keresés után, miközben a másik még/már rajta volt.

Jus, Neet, kölkök édesek, szépségesek, mindegyiket pusszantom. úgyis A NÕ választ, de azért Isti még reménykedhet, ugye?

na, nem monologizálok, valaki írjon máááár!

szerdai sétára mi jelentkezünk! Többiek?

votiv 8)
votiv

Rylie: a tena betét nem enged átázni semmit-remélhetőleg Kép a bugyi, meg egy hálóféle anyagból készült és ez tartja fixen a betétet. De a betétből is van különféle vastagságú és méretű. A szülésznő, de sztem itt a többiek is megmondják, h melyik a célszerű Kép
macskanyu

Votivom,
mél ment.

Rájli,
a tenna olyan, mint egy hagyományos bugyi és a neccharisnya keveréke. Szóval egy háló. Csak a helyén tartja a betétet, egyébként mintha villával ennéd a levest...én nem is vettem.
Nevet nem kell kérdezni, kitűzőn a mejjükön van, csak olvasni kell. Kép
neet
neet

Votiv: a mi lakásunk is szokott elnyelni mindenfélét, pedig nem is nagy Kép sőt, sok éves tapasztalat, hogy a fél pár férfizoknik nyom nélkül is képesek eltünni... rejtelmes...
néha még alsógatyák is...
macskanyu

Juc: ezer köszönet a harisnyákért. Utólag jöttem rá, hogy mekkora bunkó voltam, hogy kikaptam a kezedből a cédét...:-) hiszen attól még hogy meg van nektek, jó lett volna még egy példány belőle. Van egy nagy mondókás album és halász judit meg néhány mese cd-m... mit írjak néked?? Nehogy máááá ekkora bunkó legyek?? szégyenlem magam komolyan mondom... Még egyszer köszi, Fannira ha jön a rosszabb idő már rá is adom....
Kérek címet msmre, hogy hová küldjek neked valamit...

Kép
Kép
johanna1975

Jo reggelt!

Rajli, kerek egy mail cimet, a profilodban nincs megadva! Igyekszem irni! Egyebkent nagyon jo parosnak tartom oket!
Szt. Imre sokadszorra is rulez!!!Kép

MacskanyuKép, nalunk is tunedeznek a felpar zoknikKép, bar en a mosogepre fogom.Kép

Sz. dokit en sem ismerem szemelyesen, csak hallomasbol.
Felvetelkor csak a sajat szulesznom vizsgalt meg, meg egyszer az ugyeletes (aki epp vmelyik idosebb B. doki voltKép ), de o csak azert mert rendetlenkedett Kati szivhangja ( akkor volt egy kis ijedtseg - leszedtek rolam fulbevalot, nyaklncot, hogy futhassunk a mutobeKép) Mivel minden helyreallt, nem is lattam tobbet, utana mar csak a sajat orvosom vizsgalt.

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Neet, nem jött levél Kép várjak még?

Macs, imádom az icipici férfizoknikat Kép meg az icipici férfikezdeményeket Kép

jaaaj, egyszer majd borostás lesz a kis pihepuha pofija!!! addig kell gyorsan puszilgatni, meg dédelgetni, meg kényeztetni, amíg még hagyja, igaz, Juc?

votiv 8)
votiv

Sziasztok!
Vincenzó szokás szerint az erkélyen alszik, nagyon jóóóó neki most ott, odasüt a nap, nagyon fini! Azt mondtam már ugye, h én is a levegőn szerettem aludni, meg most is gyakran szellőztetek, a frisset szeretem. Kép
Picit már olvastam vissza, de jó sok van még hátra. Nem baj, most van időm. Kép

Votiv,
nagyon részletesen írtál a mostani lakáshelyzetetekről, így abszolút megértem a döntést. Részletes infó engem is érdekelne, persze, csak ha publikus, de lehet személyesen is majd a tornán! Kép További drukk a mihamarabbi beköltözésért!!!

Recca,
kár, h eltűntetek, persze megértem, h messze van az otthon, de ha eljöttök cukiba, akkor kicsit pihenhetsz és nem leszel olyan éhes sem Kép

Tényleg, akkor jövő héten torna helyett lesz közös séta Margitszigeten?
Még vagyok, csak olvasok!
fic.
ficánka

Olga gyerekdoki nénit én is cuppantom!!! KépKépKép Vince is kapott tőle árnikát, nem is hitték el a nővérek és a dokik, h vákumos volt a kiskrampuszom! Kép

Macs,
majd említs meg engem is Icának legközelebb (románzsuzsi)! Hogy pusszantom, és Vince már 4hós és 9 kg, és nagyon jól vagyunk és nagyon szeretjük! Kép

Csecsemős nővérek: igen, kérdezni KELL, meg segítséget kérni, csak valóban nem nagyon tudja az elsőgyerekes anyuka azt sem, h mit kéne kérdezni, hát mindent! Nekem idősebb szőkés alacsony vékonyka Erzsike, meg másik nagyobbacska nemtomsajnahogyhívták nővérek segítettek sokat. Éjszakások nagyon morcosak voltak. Meg szólni kell, h Te nem akarod, h adjanak cukros lötyit, meg hintőport, meg Johnson fürdetőt ... ha nem akarod.

Egy- v. kétágyas szoba: ha kéred, mehetsz 1ágyasba, amiért fizetni kell 4e/éj volt nyáron, akkor saját appartmanotok van a babával. Kép A fizetés a végén elég bonyolult és macerás, de valamit valamiért. Sztem a kétágyas is biztos jó, főleg, ha rendes a szobatárs. Annyi a hátrány, h nem a szobában van a fürdő, de ez lehet, h nem is akkora hátrány, mint amekkorának látszik, nemtom, mert nekem nem volt választás, 1ágyas volt és kész. Szerettem.
szófosó fic.
ficánka

JOhi!

Egyáltalán nem tartottam bunkóságnak.Ha meg van akkor minek vigyem el?Majd oda adod másnak!Jó gondolatmenet!Kép

Viszont amikor elindultam hozzád megint kudarcélményben volt részem .Ki kellett tolatnom Puntoviccsal és elölről is meg hátulról is egy-egy Sukuzis türelmetlenkedett.Az egyik egy kopasz,60-s fazon a fejét fogta de én meg mutogattam ám neki,ahogy itt tanítottak!KépA másik meg mögöttem dudált.AZt majd jól kifegyelem mert a mellettünk lévő házba hajtott be.HÜlye Buzi Kaka Mtyik!Ezek autóvala seggügön jöttek ki az anyjukból?!Annyira de annyira elbátortalanítanak a vezetéstől pedig már menni nagyon jól tudok és oda is találtam hozzátok elsőre.

Na befejezem a panaszkodást.

Fic!

Jövő héten kedd az munkaszünet,nálunk az családi programm mindig,ezért nem megyünk Margitszigetre.

Jucus
20170114224602

Ficnek igaza lehet, egy hozzáfűznivaló 2ágyas mellett:
a fürdő tényleg nem a szobában van, de közvetlen mellette, (budival együtt) tehát ha ilyenbe mentek, nem gáz egyáltalán. Így 4 emberre jut egy fürdő, ami azért nem egy tömeg. ÉS: beszélgethetsz a szobatárssal, megoszthatod azonnal felmerülő problémáidat, örömeidet, szóval sztem 2ágyas rulez. Kép

Votivka,
várj türelemmel, mél csak odaér valamikor. Kép
neet
neet

Dora: ugye hogy?? Kép Én is a mosógépre fogom, de meg vagyok győződve, hogy ez X aktás dolog Kép

Votiv: férfikezdeméyek rulez Kép bár én most egy nőpalántát várok Kép
macskanyu

Két ágyas szoba Rulez!ÉS a füri meg mellette van.szóval nem gáz.Pedig én császár és úgy kellett mászkálnom de szerintem távolságban nincs nagy különbség az egy ágyashoz képest.

ÉS én örültem,hogy kapott pótlást a kölköm és nem éhezett amig nem tudtam felkellni és megszoptatni.
Semmi baja sem lett tőle megjegyzem.

Jucus
20170114224602

Neet!

Szia!Olyan szépen fogalmaztál ebben az utolsó hozzászólásodbanKép

Juc
20170114224602

Ficánka Kép majd emlegetlek téged is jól Kép aztán közkinccsé teszem, mit mondott Ica Kép
A johnsons-ról, meg csak rosszat hallottam, de ha azt nem, akkor mit? köll bevinni pl: fürdetőkrémet?
Egyágyasat nagyon ajánlgatták a H-ban, állítólag több az előnye, mint a hátránya. Kinek mi a tapasztalata? Kép

Jucus, nem érdemes a közlekedési tahók miatt az űrbe katapultálni az adrenalinod. Tegyél rájuk ívesen, a mutogatástól semmi nem fog gyorsabban-jobban menni. Gondolj arra, h agyilag totál egyszikűek Kép

Macs
macskanyu

Hahó!

VAlki nem tudna szerezni nekem jegyet a Dzsungelkönyvére még az idén?

KÖszi:Jucus
20170114224602

+egyágyashoz infó: mivel fizetős, más a kaja, én nem láttam, h a másik edényekben mi volt, de az enyémből nem sokat ettem. Meg kapsz törölközőt, tiszta ágyneműt ahányszor kéred, én persze saját türcsit vittem, az esett jól. Szóval jár 1-2 extra hozzá. De 4e píz.
ficánka

Jucus,
igyekszik az ember. Kép

Macskanyu,
tavaly ilyenkor semmi kencét nem kellett vinni, mindent ők csináltak/adtak. Peluscseréhez van a szobában pelenkázóasztal (IKEAKép) és krém, fürdetni ők fürdetik.

Mára ennyit,
csácsumicsá. Kép
neet
neet

Nekem mindenesetre azzal érveltek, hogy nagyon fáradt leszek és ha ketten vannak egy szobában, akkor a babák is zavarhatják egymást, meg hogy ez a 4 nap az igazi csak kettesben időszak, amit nem lehet pótolni. Nomármost: nem lettem meggyőzve, de el sem vetettem, h akár így is lehet, ezért is érdekel h ki, mit tapasztalt. Kép köszi az eddigieket is Kép
macskanyu

Macskanyu, a sima viz is megteszi! H-ban Johnsons furdeto van, nem is kertem! A termekmintat meg magamra hasznaltam.
Egyebkent nagy Weleda fan vagyok (Holdbolt), de abbol is meg csak a popsikremet hasznaljuk, szupi! Alig varom, hogy a furdetot is kiprobazzuk!!!

Fic, homeoert hala, hala, hala!!! Penteken jon meg a mienk, visszuk nektek az origit! Ledumbol csak 9c-s volt, de megvettuk!
Embert nem ismertem volna meg, tok ari volt, bemutatkozott!Kép Bocs, hogy keson mentem, de apa kint volt a BNV-n autot nezni, Kati meg rajtam aludt, nem birtam letenni, mert egybol sikitott.Kép

Ma oltas, juj!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Macs!

Tudom én ezt,viszont ott,abban a szituban annyira kellemetlen és fusztráló.

Én a 2 ágyasszobát javaslom,mert azért csak van valakihez szólnod.És az egy ágyasba sem jöhet be apuka tehát akkor minek?
Én nem vagyok egy magamnak való személyiség ezért szeretm ha van kihez szólnom.

Juc
20170114224602

Ja, en ketagyasban voltam, pont a csecsemosok mellett (ott a furdoszoba csak a mienk volt, nem kellett osztozni rajta es ram sem nyitottak, mert tudta a szobatars, hogy oda megyek). Szomszed gyerek nem zavart, mert csak egy nappalt es ket ejszakat toltottek velunk es tok csendes volt a kiskrapek. Azert klassz volt masfel napig tokegyedul lenni.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Proo, Tundebol Klara lett?Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Juc!
Te tényleg nem vagy egy magadnak való személyiségKép És pont ezért szeretünk!!!

És ma kezdődik a Született feleségek, tegnap meg gondoltam rád Neet, hogy biztos ott tobzódsz a tv előtt, BK, ER, csupa jó (bár utóbbit nem nézem).
Indulunk sétálni, pedig visszaolvastam, és reagálni is akartam, de csajom itt türelmetlenkedik, szóval menni kell.
pusszantás mindenkinek

Kép
Kép
manoka11

Manoka!

NA ugye,hogy ugye?!Kép

Juc
20170114224602

Juc, Neet,
én most akartam írni, h csodaszépek a kőcök, ugye még nem késő? Kép csak kicsit lemaradtam, mert annyira aktív most a topik, persze ez tök jó! KépKépKép

Zsanci,
gyertek tornázni!!!! Kép

Sajnos én sem tudom az ügyeletes doki nevét, olyan nagyobb mackó típus, nagyon óvatosan vizsgált, nem fájt egyáltalán, pedig előtte kicsivel kezdett el szivárogni a magzatvíz. Utólag is csókoltatom! Kép Én olyan, de olyan nagyon boldog voltam akkor, hogy végre szül(et)ünk! Kép Jaj de jó volt!

Dóra,
szívesen a homeót, örülök, h tudtam segíteni. kben ez is origi, amit Te hoztál a patikából, mert az előzőt eltörtem, amikor nyitottam, de azért most abból adtam Vincének. ne izgulj, nem lesz baj az oltásnál!!! az a hosszúhajú lány a tornáról Ábel gyerökkel (aki Zsombival egy napon született Kép) megy ma szintén, úgyhogy lehet, h összefuttok!

Neet,
sztem jó a hálós bugyi, nekem jó szolgálatot tett, mert a hasam még elég nagy volt a szülés utáni napokon, így "normál" bugyim lepöndörödött, meg elcsúszott, nem bírta tartani a nagy betétet. Meg nem kellett mosogatni v. sajnálni a saját szép bugyit. De ha van megfelelő bugyesza az ember lányának, ami jól tart és nem sajnálatos, akkor nem kell a hálós.

Egy-v.kétágyas: nekem is jól esett a csak kettesben lét és a saját különbejáratú füri, de a néha volt felnőtt társaság hiányom, és attól sírós lett a kedvem, ami valszleg a kétágyasban nem lett volna, ha jó a társ ... de nekem tényleg nem volt választás. Kép

fic.
ficánka

hali,

egyágyas:mikor én voltam akkor még nem kellett fiztni érte de ha legközelebb megyek fizetekKép én baromira örültem neki,senki nem zavart elvoltam magunkkalKépnekem ez kellett,erre volt szükségem!a másodiknál meg még inkább mert úgy érzem hogy számunkra akkor csak az a néhány nap lesz amit a h-ban töltünk ami tényleg csak a miénk,ami csak róla meg rólam szólKépitthon várni fog bálint és többet nem leszek már kettecskével ÚGY együtt,míg bálintal egész addig ÚGY vagyok amíg nem lesz tesó!!!!ezért hátrányos helyzetű a második meg a harmadikKép
röviden:egyágyas rulez!!!!!!!

valaki tud nyilatkozni arról hogy mi van ha meg akar vizsgálni az ügyeletes én meg nem engedem??????JOGOMBAN ÁLL,NEM?
ez most úgy felpiszkált hogy ihajKépén azt hittem hogy tök természetes hogy hozzám senki nem nyúl a dokimon kívül csak ha gáz van és nincs a dokim.na ezt meg fogom beszélni a dokimmal hogy adja má' nekem írásba hogy engem aztán rajta kívül senki nem vizsgálhat!!!!!!!!!

moose,
te mindig mindent tudsz,na erre varjál gombotKép nekem!!!
Vendég

Juc,
csatlakozom Manókához! Kép tényleg nem vagy magadnak való!

Jön anyukám, készítünk tökfőzeléket és fasírtot! Kép

Szép napot, jó sétázást Mindenkinek!
fic.
ficánka

Juc,
még azt is akartam mondani, h a séta nem kedden, hanem szerdán lesz a szigeten! Kép

Gigi,
igazad van a ketteskénél egyágyassal kapcsolatban! sztem is én is! Kép mostmostmost KépKépKép és sztem megteheted, h nem engeded a vizsgálatot!

fic.
ficánka

Na, mégis van még időm írni, csaj álomszuszékol. Kép

Fic,
jobb későn, mint soha. Kép
Tenabugyi: biztos jó, de nekem nem kellett. (Patikárus néni beszélt le, akitől vettem volna, na tessék.Kép)

Szobák, ismét: (Macskanyunak legfőképp)
nem leszel olyan fáradt, mint majd otthon, mert a H-ban főznek, takarítanak rád, otthon meg nem fognak. Annyit leszel kettesben a deddel, hogy bele is bolondulsz. Kép (De ez azért nem törvényszerű.) Egy idő után senkit nem fog érdekelni, hogy hol fáj, mi nyom, úgyhogy használd ki, hogy a H-ban még friss az élmény és a melletted fekvőnek is ugyanaz a "baja." Sztem még az is jó, hogy ha fáradt vagy felállni (vagy nyom a sebed), esetleg megkérheted a szobatársad, h nyissa/csukja az ablakot, stb.

Tényleg, hasonszőrű Jucus,
nem fekszünk be egy pár napra most, csak úgy? Hotel Imre. Kép Jó társak lennénk, egymást ugráltatnák, és be nem állna a szánk. Kép
neet
neet

Ja, és Votiv,
emlékszel, milyen jókat dumcsiztunk a szomszédos szobák közt? SZK, BK után szabadon. Kép
Legközelebb már nem úgy megyünk, h 1 v. 2 ágyast választunk, hanem mint az osztálykiránduláson: ezzel és ezzel szeretnék egy szobában lenni. Kép
neet
neet

Neet Kép elképzeltem, ahogy e célból mindenki egyszerre lesz pocakos és a topic arról fog szólni, miként hangolják össze az együttszülők a fogamzást és a szülést is Kép
Egyébként köszi az infót Kép
macskanyu

Sziasztok!
Én kétágyasban voltam, de 2 nap nem volt szobatársam és nagyon élveztem. Az első 2 napon egy olyan csaj volt mellettem, aki egész nap aludt, mert nem jött hozzá senki, és egész éjjel dumált. Amikor szóltam neki, hogy én aludnék, akkor sem zavartatta magát, akkor meg magában beszélt.
Azt nagyon furcsállom, hogy ha a kétágyasba nincs hely, és egyágyasba teszik az embert, akkor miért kell fizetni? Ha mondjuk Fic nemet mondtál volna, hova tettek volna?

Mi is ma megyünk oltásra, Gréti ma kapja az 5 hós oltást (8,5 hónaposan). Remélem ezzel sem lesz semmi gond.

KépKép
KépKép
lindicita

Votiv!

<center></center>

KépKépKépKép
proone

Én is a kétágyasra szavazok!

még akkor is, ha elég sötét volt a szobatársam, és azért inkább a szomszédba mentem át beszélgetni felvilágosult Neettel Kép

szegény szobatársamnak a lánya iszonyú sokat sírt, iszonyú nagy hangon, főleg a borsófőzelék után, amitől azért jó sok kisbaba sírt (mert sajna nincs külön koszt a szoptatós anyáknak) de minket a sírás cseppet sem zavart. Istók SOHA nem ébredt fel rá! azt mondani se kell, hogy én sem Kép
néha még segítettünk is egymásnak a csajjal, pl ágyra felszállásnál - ápropó, sámlit vigyetek, mert gátsebbel felemelkedni arra a magas ágyra, úgy, h közben a ded a kezedben, az nem piskóta!!!

csupán enyhébb nézetkülönbségeink voltak, pl a szellőztetés miatt, meg h rá akart beszélni, hogy 3 óránként szoptassak (neki be volt állítva az alarm a telefonján), meg h előtte-utána mérjem a gyereket - de a mérleg meg qva messze volt...
szóval ez se volt annyira vészes

a köv. szobatársam, mert közben volt egy váltás, már nagyon cuki csaj volt, nagyon édes és csendes Lili babával! neki meg én segítettem, mert már voltam olyan jó állapotban Kép

na és persze, mint említettem, a szomszédban ott volt Neet, akitől még mindig nem érkezett meg a levelem Kép de várok még, ha mondja...

és ott volt Blaye is, akit akkor még nem ismertem, csak azt gondoltam róla, milyen szemtelenül sovány egyből szülés után! Kép

szóval semmi indokát nem látom az egyágyasnak, kivéve persze ha nagyon durva a szobatárs, esetleg nyomulós, rikácsolós, vagy pálpusztait hozat be a családdal, de valahogy a folyosón nézegetve a többi SztImrést, egész normális csajok voltak, jólszituáltak stb. mintha az uccáról nem mehetne be akárki szülni, aki oda tartozik... - lehet, h nem is megy?

votiv 8)
votiv

Prrone, nagyon-nagyon köszönöm!!!! KépKépKép

Sis, most nézem, hogy kéthetes már a fiad! akkor ehhez gratulálok Kép

Juc, melyik színház? megpróbálnék segíteni

votiv 8)
votiv

Votiv, wowKépKép eljeneljen! ugye, h nem is felelmetes? es mikor lesz ez a kovetkezo?Kép

Virnya, en most sem tudom elkepzelni, hogyan fer ki, pedig kifert. nem erdemes ezen filozni, ki van ez talalva...Kép

Juc, szerintem tok ugyes vagy es bator! en az elso ilyesmi alkalom utan nem ulnek tobbet volan moge... ill. mar az elso elott sem ulokKépKép

Neet, jol van. majd szolj, ha mar nem...Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Proone, erre elírtam a neved, bocs... pirulós szmájli

Macs, nem kizárt, hogy össze lehetne hangolni a dolgot! állítólag az egy csoportban/közösségben élő nőknél a menzesz "összerendeződik" Kép
ha egy kézilabdacsapat egyszerre tud menstruálni, nekünk mér ne menne? Kép

votiv 8)
votiv

<font color="0000ff">Votiv!
Szívesen és semmi baj! Kép

Lányok! (Kicsi ON-olok. Kép)
Kórházban hogy szokott az lenni, hogy ha valami dolgom van, hol hagyom, kire a gyereket? Ha pl. elmegyek fürdeni, vagy akár csak WC-re..? 2 ágyasban ha szimpi a szobatárs, rá merhetem hagyni a szobatársra, vagy folyton a csecsemősökhöz kell majd a babával szaldgálni? Hogy zajlik ez?
Meg ki fürdeti a babákat? A csecsemősök és folyó víz alatt? Vagy kiskádban..?
Ki pelenkáz? Ha velem van végig, akkor többnyire én?
Annyi mindent nem tudok így előre...</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Dora!
Igen, Tündéből Klára lett vagyis először Klárából lett Tünde, aztán most visszatánsoltunk... Kép
Annyi a bajom a Tündével, hogy félek, hogy nagyon Tündi-bündi lesz tőle... Kép Valahogy nekem a vagányabb kisbabák jönnek be, nem az angyalszőke fürtös kisbabák... Kép Aztán, hogy az enyém milyen lesz..? Kép</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Dora!
Húúúú.... eszembe jutott, hogy a szomszéd raccsol... ...a lányát pedig Rékának hívják...
Mi lesz ha az én Klárámat is Kláhának meg Kláhinak fogja hívni! Jajj, neeeee! Olyan idegesítő tud lenni, amikor nekiáll Hékázni!
Na de most a szpmszéd miatt ne legyen "r" a gyerekünk nevében..? Micsoda dilemma!!!</font>

KépKépKépKép
proone

Proone! Én Grétit vittem magammal mindenhova, még a wc-re is. Na jó, ha csak pisilni kellett, akkor a szobában hagytam, de voltak napok, amikor egyedül voltam, akkor bizony pisilni is jött velem. A kis kocsi pont befér a mosdóba.
Egyszer, amikor a csecsemősöknél voltam fürdetni, egy csaj betolta a babáját, és mondta a nővérnek, hogy 10 perc múlva jön,meg ylezuhanyozni. A nővér meg vágott egy fura képet, hogy jó, aztán meg nekem pampogott, hogy "hát aztán otthon hova fogja lepasszolni a gyereket, míg zuhanyzik?".
Én csak egyszer toltam be a csecsemősökhöz Grétit, amikor a mobil fény alatt volt,és jött látogatni a férjem, mert a kiságyat 220-ba kellett dugni a fényhez. De olyan lelikiismeretfurdalásom volt, hogy kb 2 perc után mentem is érte.

A fürdetés 2 féleképpen megy, főként a csapnál fürdetik, de amikor neked mutatják meg a tudományt, akkor a kádban. (ami nem is kád, hanem mittudomén mi). De nekem humánusabb volt a csap, mert ott pikk-pakk végeztek vele. (pedig az előadásokon nagyon ellene voltam).

A fürcsiknél a csecsemősök pelenkáznak, meg elvielg az első kakivalis hozzájuk kell menni. Nekem Gréti persze éjjel produkálta a kakit, toltam is éjfélkor a kiskocsit a csecsemősökhöz, de egy debella azt mondta, ha őt nem zavarja, nem kell még kicserélni. Így megszeppenve visszatoltam a szobába, ahol szegénykém elkezdett sírni, így én cseréltem ki életem első pelenkáját, amiben Gréti a háta közepéig fekete sz@ros volt.

KépKép
KépKép
lindicita

Juc, tegnap engem is ledudáltak kétszer is Gödöllöröl hazafelé. Elöttem indexelt a busz, hogy kijönne a megállóból, én meg szabályt betartva elengedtem. Persze mögöttem türelmetlenkedett a hülye kakamatyiKép (lopva töled a kifejezést)Kép

Voltunk klubban, megismertük Fabrit és Mankát, bibibiii, nagyon aranyosak mindkettenKép Tündér Maja, ahogy tapsikolKép Balint meg elkezdte az integetést, zabálnivalóKép

Proone, szobatarsra lehet hagyni a babat, amig fürdesz. Ha nincs ott, akkor csecsemösökhöz kell tolni sajna. Csecsemös fürdeti, B-ot csap alatt folyo vizben, durvaKép Te pelenkázod amugy a szobaban.

KépKép
fibi

Sziasztok!

Esélytelen visszaolvasnom, nagyon be vagytok lendülve.

Sajnos rossz hírt kaptam, megvan a lány véreredménye, pozitív lett Kép Úgy hogy kezdjük az orvososdit, végül is még csak egy hónapja gyógyszerezik, a nagyszülők vértesztre mennek...
Majd jövök, ha tudok és mesélek Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Proone! Kép ha WC-re mégy, akár addig a szobában is hagyhatod gyereket, azt is hallod ha csak megmukkan Kép
ha hosszabb időről van szó, szobatárs - ha szimpi, ha nem szimpi - és akkor kell menni, ha a gyerek alszik Kép

a csecsemősökhöz be lehet tolni esetleg és próbálni otthagyni egy kicsit, azzal, h pihenni akarsz, de volt, akit kipenderítettek, h mit képzel magáról Kép

a csecsemősök telefonon beszólnak a szobába 1 nap 1x, hogy viheted fürdeni a gyerkőcöt. ekkor ált. ott is maradhatsz, nézhecc vagy akár dirigálhacc is Kép fürdetés egy orbitális nagy "mosogatóban" zajlik, de volt h csak csap alatt lett belőle...

fürdés után bepelenkázzák és felöltöztetik a dedet. ha nem vártad ki helyben, akkor ekkor visszamész a dedért és újra magadhoz veszed Kép

pelenkázni még ekkor nem kell túl sűrűn, alig kakil vmit.. és az első pelenkázásokat a csecsemősök végzik, ekkor ellenőrzik azt, h a baba magzatszurkosat kakil-e stb. asszem akkor is meg kell mutatni nekik a pelust, ha épp a szobában pelenkáztad őkelmét

és ha megy a dolog, mármint egyedül is boldogulsz, akkor csináld magad van Kép

és ne akadj ki, de nem lesz azért teljesen végig veled a baba, mert az 1-2 órás legeslegelső együttlét után elviszik megfigyelésre, és te csak akkor kapod vissza, ha már "Lábra tudsz állni és le tudsz zuhanyozni és legalább pisiltél egyet" - nekem ezt mondták Kép
én este 9-kor szültem, kb 11-ig együtt voltunk, aztán baba el, votiv el, és reggel votiv "Kiugrott az ágyból" és rohant zuhanyozni, hogy rohanhasson Istihez Kép de mire votiv lezuhanyzott, addigra épp be is tolták Istit, és kérdezték, hogy "Ki az Istvánka mamája?" és olyan de olyan jól esett azt mondani, hogy ÉÉÉÉN!!!! most könnybelábadt a szemem, nem bírok gépelni se...Kép

votiv 8)
votiv

Lindi, ez felháborito!!! Moose, irjunk mar valahova, hogy a CSECSEMÖSÖKNEK MINÖSITHETETLEN A VISELKEDÉSE!!!!
Én is csak egyszer mertem betolni hozzajuk, amikor több látogato is jött hozzam. Pedig EZ LENNE A DOLGUK, nem?Kép Nekem mákom volt, hogy a szobatarsam jofej volt, és még nem szült meg, és ráért, és segitett mindenben, még fejni is, meg borogatta a mellem éjszaka, pelenkázta B-ot. Amugy nélküle nem tudom mi lett volna, mert a csecsemösök tojtak rank...... KépKép

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: