Sziasztok!
Gyorsan irok, amig nyugi van...
HARI-JELENTÉS!
Tegnap sms-eztem Harival egy kicsit
Sajnos nincs jó passzban

, remélem nem haragszik ha beszolok a fejleményekről...
Egyszercsak jött egy sms.hogy szopitanácsadó számát adjam de gyorsan

, küldtem...meg kérdeztem mi a gond???
Hát szegénynek begyulladt az egyik melle, 39 fokos láza lett

.
Irtam neki, hogyha a szopisok nem tudnak gyorsan jönni, akkor vágtasson be az Istvánb...
Hát ez lett a vége, aztán este megint irt, hogy nagyot csalódott már megint az István kórházba, kapott valami antibiotikumot, meg annyit mondtak még hogy 2 óránként szoptasson....
Nagyon el volt keseredve még azt is mondta, hogy az lesz a vége hogy elapasztja a tejét, és tápszer

Persze, gyorsan reagáltam rá, ő se gondolta komolyan

, csak fájdalmában irat, azt irta utána:Babusért mindent
Estére lement a láza egyébként....csak nagyon fáj szegénynek
Hát ennyi egyenlőre, amint tudok róla valami hirt azonnal mondom...
Szopitéma...
Elég csüggedt vagyok, de már tényleg kezdek "belenyugodni" hogy ez igy van nálam...
Ráadásul mióta az "igény" szerinti szopi megy pótlás nélkül, már éjszaka sincs annyi tejem...
Ma éjjel még megvolt 11kor a 100 meg fél 3 kor a 100 és fejtem 30 at egy ciciből de reggel már csak 2 ciciből volt meg a 90 és nem fejtem egy cseppet sem

Úgy néz ki, nálam tényleg nem úgy működnek a dolgok....
Ja és ne nézzetek hülyének, de a tegnap esti mérlegelésnél nagyon kiakadtam, nemhogy hizott, hanem fogyott a babó 1-2 dekát...

Tudom, tudom, dobjam ki a mérleget...meg lehet hogy épp kakilt előtte stb...
De ilyen még akkor sem volt, hogy kevesebbet mutasson mint előző nap...
Szóval azt hiszem hogy talán Spanci irta, hogy sziv amennyit sziv, aztán pótoljak, amennyi neki tetszik...
Hát azt hiszem ez lesz megint...
Csak most megpróbálom majd kiskanállal, pohárból, vagy az 5000 ft-os medelás etetőből, amit nem akar egyenlőre elfogadni csak fuldokol tőle

Szóval ez a helyzet...
Azért én továbbra is szoptatok, amig csak van egy csepp tejem is, meg fejek is,(bár látom, hogy nekem kb 0-többletet termel a fejés

), de azt nem fogom elnézni, hogy fogy a babám...
Róki!
És igen, látod mennyi fajta ember létezik, valakinek ez jön be, valakinek az...nekem ugy látszik ennyi adatott...
Még ennek is örülök, hiszen lassan 6 hetesek leszünk, talán 2 hónapig kihúzom igy, hacsak nem apad tovább a tejem (bár elvileg az igény szerinti szopitól nőnie kellett volna)...
Már csak arra leszek kiváncsi mit fog szólni Lánácska a tápszerhez megint...

Előbb utóbb kénytelen lesz elfogadni, mert nincs más...

M.5+3