A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Oxi, de remélem engem kibeszéltetek Jucussal, arra volt időtök????? Kép Kép
zsebi2004

Beatrix, Dóra!

Waldorf hosszú történet. Szadán sima oviba nem vették fel Zoránt, mivel kistesóval anyuka itthonKép Magán ovikban szétnéztemKép
Maradt a waldorf, szimpi volt a hely kivül-belülKép Nővérem gyerekei waldorfosak+ homeopata a lelkem így ismerem az alapvető dolgokat. Valszeg nem waldorf isibe fog járni ezt már most tudjukKép

Proone!

A madarak csatlakozva előttem szólókhoz tutikKép

Pelenka infót köszönöm, engem így nem sikerált becsapniukKép

Kicsipiros köhögését fantasztise minőségű benzin okozta, amit drága pízé tankolta M.L-nál szegénybeKép Felháborító!

Oxi!

Fibernet, ha időm végre engedi asztalra csapok, mert ez csak szenvedés nem netezésKép

Fabri
fabrika

Oxi!

Akkor hozzánk is jöhettek Maja már 9és1/2 hósKép
fabrika

Arra lennék kiváncsi, hogy van-e itt Szent Imrés kismama/anyuka, aki a közelemben lakik. Én Budafokon a Mária Terézia és a Kossuth Lajos u. között tengetem napjaimat...

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Ficánka még adósod vagyok egy infóval, de ami késik nem múlik alapon, irok neked is.Kép

Fabri, egyszer vizsgára menet mi rosszabbul jártunk, ott le is döglött az ótó e cég drága léjétől. Természetesen a sztyeppe közepén.Kép

Nekünk apa nyitotta az ampullákat és egyszer sem vágta el az ujját, mert a pöttyöknél törte.Kép
zanza

Fabrika: Kicsipirost akkor Shellhez se vidd. Bár mostanában kb mindegy, bárhol járhatsz így Kép Nekük múltkor a busz tankja volt félig víz a Shelltől Kép
Ha találsz egy jó netszolgáltatót, szólj! Kép ADSL? Mert arra van tippem...

Zsebi: Perszehogytermészetesen Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!

Tényleg,Zsebiről még annyi mindent nem beszéltünk ki!Kép

Juc
20170114224602

Zanza!

Te apátok negyon ügyes!

Juc
20170114224602

Oxi!
Ezekszerint még nincs meg az eredmény... Kép Pedig már mi is várunk Titeket!!! Kép

Na, most megyek Lost-ni, aztán szerintem aludni, végre szeretnék egyszer 11 előtt ágyba kerülni, de eddig nemigen jött össze...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Én sem vágtam el a Kokainnal sosem a zujjam! Akkor én is nagyon ügyes vagyok? Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!

Én szólok, de nem fűzök hozzá sok reménytKép
Eddig Shellnél tankoltam, most kicsit elbizonytalanodtamKép

Zanza!

Akkor tényleg szerencsém volt, mert haza gurultam. Igaz elég erősen kérleltem kispirost ne adja meg magát ilyen könnyen.

Fabri
fabrika

Oxi!

Igen!! Nagyon ügyi vagyKép
fabrika

Bogárka: Hétfő reggel lesz meg Kép Sz'al, ha minden igaz, tornászkodni is megyünk már a jövő héten!

KépKép
oxigen
Györköny

Fabrika!

Itten lógsz?Kép

Juc
20170114224602

Hello Lányok!

Vizsga kollegáiális segítséggel ugyan (gyk:puska, súgás) vastagon megvan Kép
Visszaolvastam, de Vik elüldöz, mert Sulinetes gépet kell néznünk Kép
ééééééééééés TÉVÉSZTÁR VAGYOOOOOOOOOOOOOK! (persze csak Bogárka vett észre)AMikor a riport készült gondoltam is magamban, hogy mit szólnának, ha szépen átmennék a képen, mivel elállták az egész járdát és bazi nagyot kellett kerülnöm. Ezek szerint akaratlanul is sikerült rámászni a tvműsorra Kép

Na, most el, majd később kitúrom Aptyukot.
És Macsanyu üdv, Proone, rém ügyi vagy, szomszédolókra irigy, de majd én is jövök, és Pocak ne szomorkodjálmá'.
Tényleg húzok, mert már vezsekszik veleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ada007

Fabrika: Menjünk? Megbeszélhetjük... Melyik nap? Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Manóka!

Tökéletesen jól látod. Nyomtatás előtt van egy ellenőrzési folyamat, és ha az jóvá van hagyva, akkor nyomják ki. Vagyis csak rá akarják kenni a nyomdára. Szerintem inkább reklámfogás volt. Kép Ezt csak onnan tudom, mert nyomdász is volnék, csak már nem nyomdában dolgozom. Kép

Proone! Használd ki az időt, amíg nincs babó addig tudsz pihenni is. Utánna már nehezebb lesz. Kép Részemről Budaörs.
mkatus

Ada!
Grat a vizsgához, lényeg, hogy megvan!!! Kép
Hát igen, nagyon öntudatosan és határozaottan toltad azt a babakocsit! Kép

Oxi!
Jövőkeddi torna nekünk ugrott, Doni akkor kapja épp a 4 hós oltást Kép De akkor majd bizniszelünk máskor Kép

Na megyek, a múlt éjszaka sokszorébredős volt, egyenesbe teszem magam, hátha a mait sem úszom meg...bár beüzemeltük a "pingvint", így most ebben kicsit reménykedek Kép

Jóéjt!
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Mkatus!

ÉS nincs nyomdai protekciód?

Juc
20170114224602

Juc!

VisszajöttemKép Néztem végra autókatKép Kép
Még ébren vagy?

Oxi!

Hát persze gyertek Kép Napról hétfőn du. tudok nyilatkozni, attól függ hogyan szokunk ovibaKép
fabrika

Ada!

Gratula vizsgáhozKép

Lusta FabriKép
fabrika

Végra=végreKép
fabrika

vagyok
20170114224602

Blaye, ha közben még Mekka felé is néz, az már gyanús... Kép na nem viccelek, Istók is így alszik, állítólag 2 éves korig tök normális, utána meg valamilyen homeós gyógyszerképet idéz a dolog Kép ezt most olvastam épp, csak azért mondom, egyébként én is csak furcsálltam a dolgot, és azt hittem, fázik Kép aztán meg azt, hogy talán ez a hasrafordított magzatpóz Kép

Neet, mi a gyümölcsös milumil 3-ast fogyasztjuk, ma vettem a "kispipisben" 1799-ért, de Teszkóban, DM-ben is majdnem hajszálra ugyanennyi, és nálunk max 2 hétig tart (alkalmanklnt 2-2,5 deci fogy!), úgyhogy egy vagyon, és folyton rohanni kell érte, mert félő, hogy épp akkor kell, amikor kifogy épp, jaaj
szóval érdeklődd meg a dokidnál, tud-e esetleg felírni Kép

Istók - némi rásegítéssel - rászokott arra, hogy este ezzel üsse ki magát, és akkor nagy valószínűséggel reggelig alszik, mert holmi könnyű vacsitól már 2-kor fenn tombol...

tényleg, Moose, nappali kiütés: nálunk csak az segít, ha szörnyen teleeszi magát. persze a kaja a legkevésbé se érdekli napközben, és ma se aludt csak 1 órát, aztán felébredt a kaputelefonra Kép aztán akkora volt a jövésmenés, hogy persze teljesen felvillanyozódott, és estére hipernyűgös kis nyafómanó lett Kép
overallt láttam a pipisben, tényleg nézd meg ott

Pocak, ne depizz, holnapra és vasárnapra 20fokot és napsütést mondtak!!! KépKép tessék sétálni Kép
könyvet viszem tornára, ha jöttök! jó?

ma volt egy előrehozott lapzártám az ünnep miatt és utána egy szerencsétlen ötletem, hogy bevásárolok, mert kellett a pelus meg a táp
még ennyi embert, ekkora dugót
többet pénteken nem megyek hipermarketbe

tépőspelenka: én béna vagyok és nem tudtam eltépni, még úgy se, hogy nem volt a gyereken Kép lúzer...

kokain: miután megtaláltuk a pöttyöt (miután mlg régen 1x Zsebi beírta a fórumba), többet nem véreztünk el az ampullán...

megyek elhullok, holnap anyósvizit, aztán névnapi ajándékvacsi és mozi 2ESBEN apafejjel, nagggyon készülök Kép minden héten kéne egy ilyen!

ps, üdv az újaknak, végre van sok pocakosunk!!! már úúúgy hiányoztatok Kép

Ikea szoba: én szerettem volna ott, de a folyosón a dokim átirányított a lila szobába (Zanza szerint rózsaszínbe Kép) azzal, hogy 41. héten aligfájásokkal ne is álmodjak róla... de még így is "labdáztam", zuhanyoztam vagy 1 órát, meg sétálgattam az ágy körül - infúzióval a karomban meg nst-vel a hasamon...Kép

votiv 8)
votiv

majd elfelejtettem, Ildi, örülök, hogy nincs nagy gond!! valószínűleg ezer bajt lehet találni minden gyereknél, melyekből 999-et idővel kinő...
végre egy nem beszari orvos, aki nem próbálja lefedezni magát azzal, hogy kétszáz fölösleges vizsgálatra küld...
szerintem is vigyed el Dévényhez, ha már ennyit vártatok rá. Nemet még utána is mondhatsz!

Oxi, legközelebb felénk is gyertek! lécilécinaa Kép mi már idősebbek vagyunk 6 hónál, különben is Kép ki ez a nyavajás internetszolgáltató?

votiv 8)
votiv

Jucus!
Az jóKép Írni akartam mailt, de már nem látok ki a fejemből annyit böngésztem autót. Holnap zargatlak már csakKép

Pusza: Fabri-Timi
fabrika

Votiv: nagyon szeretnék menni, és már nem is depizekKép Bebújtam egy kád jó meleg vízbe, egy könyvvel, meg pár kocka csokival (pedig nem szeretem a csokit) és lazultamKép Ez most kellett!!!

Azt elfelejtettem írni, hogy ma MÁSFÉL éves Marci Rampuszom!!!
Írok nektek szüléstörténetet eme jeles alkalombólKép Abból úgyis kimaradtatok, ill. én nem voltam fórumközelbenKép
Tehát:
A 19.-i NST-n a dokibácsi szólt, hogy legközelebb (szerdán) már a csomagommal együtt jöjjek, mert egy hét túlhordás után, ő már szereti bent tudni a kismamákat. Na mondanom sem kell nem örültem, de belenyugodtam, mivel ez szerencsére nem jelentete azt, hogy megindítják. Sajnos anyukáméknak Zalaegerszegre kellett utazniuk azon a napon, és nem szerettem olna senki mást megkérni, hogy vigyen be, ezért szépen bebuszoztunk a kórházba reggel, egy jó nagy táskával!Kép Az NST eredményemet látva dokibá csak annyit mondott: Ez a görbe elég lapos! Kép de egy vizsgálat után, már nagyon bizakodóan tekintett felKép Felajánlottak egy tablettát ( a mai napig nem tudom mit), ami állítólag semmit nem csinál, ha még nem érett a szervezet a szülésre. Érett volt... 10-kor kaptam meg a bogyót, 11-kor már 5 perces keményedések voltak, amire próbáltunk egy kis lépcsőzéssel rásegíteniKép Közben persze ezerrel telefonálgattunkKép Az jópofa volt, mikor a vizsgálat után az Ica kiment a páromhoz, hogy apuka ugye ráér, mert szülünkKép Szegény nem igazán tudta felfogni, hogy most mi is van, már épp idegeskedett, hogy nagyon el fog késni a melóbólKép Tehát mindenféle lépcsőmászás után, 13 körül már kb. 3 percesek voltak a fájások, amikor megrepesztette a doki a burkot. Tudtam, hogy utána jobban fáj, de erre nem számítottam, hirtelen abbamaradt a vigyorgás, de próbáltam a tornán tanultakat alkalmazniKép Ezért meg is lettem dícsérve. Érdekes volt, hogy amikor bent volt a doki és mindenki azt leste, hogy mikor jön fájás, akkor nem jöttKép Ennek örömére kaptam egy kis oxitocint, de szerencsére ettől már jobban nem fájt, viszont hamarosan jöttek a tolófájások! Jó volt mikor megkérdezték, hogy szeretnék-e gátvédelmetKép egyszerre mondtuk a párommal, hogy persze. És kaptam, kb. a 3 fájásra jött a feje, lehetett "lihegni", majd a köv.-re 14.34-kor kibluggyant az egész gyerkőcKép Kicsit repedtem, de azért még így is könnyen megúsztam ezt a 3930 grammos, 57 centis nagylegényt! Azóta is imádom, bár a "szülinapja" alkalmából nem nagyon akart ma elaludniKép Néha nehéz, tudom lesz ez még így sem, de azt a szerdai napot már senki nem veheti el tőlem!

Puszi mindenkinek, megyek hozzábújok az én másfél éves óriásomhoz!

Jó éjt: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok!

Pocak: ÉLjen a másfél éves Rampusz!

Votiv: OK. De mi lenne, ha valaki minket is meglátogatna, nem én szakadnék szanaszét az erősen fogzó Vikivel? Kép
Nekünk DunaWeb van, de nem szolgáltat, csak követel. Kép

Bogárka: Akkor megbeszéljük majd a látogatást, vagy találkozunk egyszercsak Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Juc!

Mit szeretnél csináltatni? A férjem is nyomdász, hátha tudunk segíteni... Kép Emilcímem: matebaba kukac vipmail pont hu

Pocak! Gratula a gyerkőcökhöz, meg a szüléshez is. Kép Neked is szép élmény maradt, ugye? Jó volt olvasni. Kép
mkatus

Pötty nekünk pöttyet sem segített, törlőruha viszont rulzott anno. (Vérehullató Kokain)

Táp: pusztán érdeklődés volt a kérdésem, köszi mindenki válaszát. Nem veszek. Még ha ingyen utánamvágnák, tán kipróbálnám, de így... Eszternek a 2és fél-3 deci az alap, bármiből (tejbegríz, főzelék, stb), akkor egy ilyen híg löttyből mennyit inna? Féllityit?? Kép Maholnap egyéves, most már hova tápozzam? Pont.

Pocak,
sztorit köszi, és éljenek a nagyobb picik is. Kép
neet
neet

Ada!
Grat a vizsgához és a tvsztársághoz!

Oxi!
Gyertek hozzánk is! Vagy megyünk mi! Kép
Nekem valszeg kimarad úgyis a keddi torna, mert babamasszázsra megyünk, így akkor nem találkozunk, tehát keresni kell egy másik alkalmatKép

Pocak!
Köszi a szüléstörténetet, nagyon jó volt olvasni!

Kép
Kép
manoka11

fogak??? ajjaj
szerdán meglátogathatunk? csüt kaptam egy bal első defektet (ill egy vasdarab volt a gumimban), de most már megjavították, telitankoltam, végre újra gurulunk, ízirájder! Kép

ja és tegnap pipisben kacérkodtam egy helen harper pelenkával. de aztán nem mertem kockáztatni, eddig csak a pepmörsz 4+ból nem folyt ki a cucc, és gondoltam, most az egyszer ellenállok kísérletező kedvemnek...
vélemények helen harperről? pempörszhöz képest?

ja és azt álmodtam, hogy 20 hetes terhes vagyok... Kép már látom, akkor leszek csak nagy lelki válságban, mikor mindenki már a másodikat szüli, Bogárka, Fabri és Jucus a harmadikat, Pocak meg a negyediket... Kép

votiv 8)
votiv

Neet, nekünk a táp alváshoz kell. éjjel meg este, hogy jól elaludjon tőle és lehetőleg reggelig ne keljen föl

önzőanyavotiv

ja és hol van a jó időm, bakkeros bakker?!

votiv 8)
votiv

Jaj, már megint mennyit írtatok!Kép Vagy én alszom túl sokat. Kép No, visszaolvasok, hátha kiderül, milyen volt Ada vizsgája. (...)

Ada tévésztárKép,
gratula a vizsgához!

Proone,
nem volt drága a babakocsi, és a Bergonokról jót hallottam. Van hozzá sportülés is?

Oxi,
igen, Te is nagyon ügyes vagy, h nem vágtad el az ujjad egyszer se a kokóval. Én sajna igen, de azóta már én is ügyes vagyok! És mostmár tényleg legyen meg az az eredmény, mert látni AKARLAK Titeket!!! Kép

tépőspelenka: tegnap kétszer is abban volt Vince, mivel nem volt más, és tök jó volt tépni Kép aztán Dóra hozott nekünk ragasztósat, igaz, milyen rendes?

Dóra,
mégegyszer KÖSZI!!!!!!!

Votiv,
én is arra gondoltam, h Vince azért szokott felébredni mostanság 3 körül, mert már nem elég neki a tejcsi. Azt gondoltam, h lehet, h este kéne valamit még adnom neki mondjuk fürdés előtt hozzátáplálásilag, aztán fürdés után még szopi, hátha úgy újra aludna reggelig. Szerinted?

Pocak,
köszi a sztorit, nagyon jó volt elolvasni, és könnyeket csaltál a szemembe, persze örömkönnyeket!! Kép szép nagy volt a legényke, és nagyon ügyesek voltatok! most pedig tényleg nagyon helyes kiskrapek lett belőle, és azok a szemek ... reszkessetek kiscsajok! Kép

cupp,
fic.
ficánka

Bogárka,
Te tudod a turis csajszid e-mail címét? nekem megadta, de most nem találom, és írnék neki. Sikerült kialudnod magad?

Votiv,
nem is vagy önző!!! De tényleg hol van az a jó idő?????
Bár Vincét nem zavarja, alszik az erkélyen ... mindjárt jönnek Moose mókusai. Kép
ficánka

Még azt is akartam írni, hogy ne higgyétek el Dórának, hogy Kata sírós és nyügizős baba!!! Mert tök csöndben volt, jókat aludt, nagyokat mosolygott, szóval nagyon jó kislány! Kép
Vincenzó tegnap lenyalogathatott egy kis pudingot meg lekvárt is a gofrimról, a puding tetszett neki, sárgabaracklekvártól kicsit fanyalgott. Kép és közben ott ugráltak körülöttünk a mókusok ...
fic.
ficánka

Sziasztok!
Megérkeztünk tegnap. Nagyon jól éreztük magunkat. Gréti egy angyal volt végig. Majd később még írok, de most takarítok.
Egyelőre itt a tevés kép. (Moose te ide ne nézz!)Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Most csak félig tudtam visszaolvasni, mert vendégek jönnek és már főznöm kellene meg takarítani! Meg a változatosság kedvéért Timi is nyűgös, úgy néz ki jön vagy 3-4 foga egyszerre szegénykémnek!

Proone!

Kókuszdióék ott laknak a közeletekben!Kép

Pocak!

Köszi a történetet!Kép

Képzeljétek! Tegnap megtalált valami elmebeteg és vagy 4X felhívott mobilon, hogy "anyagot" akar a Laci nevű férjemtől!Kép Aztán végül megkérdezte, hogy a nyóckerben lakunk-e! Mondtam, hogy nem és utána már végre békénhagyott!

Most megyek főzni!

ILdi
ildi76

Votiv!

Jucus soha,semmilyen körülmények között nem fog szülni 3.-at!Bakkeros bakkar ez tuti!

ÉS Helen Harperről csupa jót hallottam, bár én nem próbáltam még ki.

Juc
20170114224602

MOst olvastam infot a babaszobán:
Most Telefonált nekem unda (Brigi) hogy kint vannak a dunakeszi Auchanban és most rakják ki a liberot, 1800 Ft-ért.
Max. 3-at lehet vinni.

Siessetek csajok!!!! Ki az ágybóóól....

Üdv: Kata
Sziasztok!

Most telefonáltam körbe az áruházaikat. Sehol sem adják ennyiért, kivéve Dunakeszit.
Volt olyan vevőszolgálatos, aki elég durván sértegetett.
Azon gondolkozom, hogy hétfőn írni kellene az Igazgatóságra egy levelet, s reklamálni kellene, hogy miben különb az a vásárló, aki Dunakeszire jár (nem akarom bántani őket egyátalán), mint az, aki máshol lakik.

Legyen egységes az akció, kárpótoljanak bennünket is! Ilyen esetben nem segít a Fogyasztóvédelem?

Bocsi, de elég dühös vagyok.

Mariann
Sziasztok!

Most értünk haza, mert még a Dunakeszi Bababörzére is beszaladtunk.

Tényleg 1799 Ft a pelus, és nagy csomagos! 10-16 kg 82 db-os.

Nem tudom, máshol mennyi, de a Dunakeszi Auchanba tutira annyi, Mi is vettünk hármat.

Ezért hívtam rögtön Katát, hogy kürtölje szét, a közelben lakók elugorhassanak, mert viszik, mint a cukrot!!!

Sziasztok!
Most felhívtam a soroksári Auchant és azt mondták hogy náluk 3799 és nem is lesz olcsóbb mert az nagyon veszteséges lenne.A Dunakeszi Auchanban azt mondta hogy lehet hogy ennyi a sok balhé miatt,de nehezen hiszi.Egyébként minden Auchannak más az igazgatója,és dönthet úgy hogy ennyiért adja.Hát ez elég felháborítónak tartom de ez van.Nekem a 18.kerületből elég messze van Dunakeszi,és nem is éri meg kocsival elmenni.
Na erről ennyit .Legalább a környéken élő kismamik olcsóbban tudnak hozzájutni

Ari
Bocs hogy ilyen hosszúra sikeredett.
20170114224602

Sziasztok Lányok!
Megjöttünk a Dunakeszi auchanból, kaptunk pelust!!!!!
Persze mire odaértünk már nem volt kipakolva, de egy a lényeg sajna erőszakosnak kell lenni, én reggel miután teloztam nekik kb. 30 perc múlva már ott is voltunk, persze 3-an azt mondták már nincs futottunk vagy 8 kört, de végül is volt egy rendes manus aki segített és hozott a raktárból, csak ne haggyátok magatokat amikor eljöttünk megint hoztak ki egy raklappal, de a lényeg pár perc alatt el is viszik, szóval hajrá lányok még van remény!! Még bady is van hozzá ajándékba!
Nanett

Most ez az állás,jó kis felfordulás egy akció miatt,mi?

Juc
20170114224602

Juc,
nem semmi!!! én tuti nem megyek ezért d.keszire, de aki a közelben lakik, annak jó. Azt meg már megszoktam, h erőszakosnak kell lenni, ha valamit nagyon akarok. Kép Ezekben a nagyáruházakban nehéz rendes eladót találni, általában nem túl motiváltak, persze megértem, csak hát én a másik oldalon vagyok.

Lindi,
hello itthon! Biztos jó volt, anyukámék nagyon jókat meséltek! Kép A kép FANTASZTIKUS!!!

Mi megyünk a b.örsi Brendonba, ha Vince felébredt és szopott, sztem 2 körül. Csak ha valakinek meg kéne nézni valamit, vagy esetleg arra jártok ...
És a bakkeridő ellenére csakazértis szép napot!
fic.
ficánka

Ildi,
telefon nem semmi, de lehet, h csak szórakozott valaki, nem? szegény Timibaba, ez a fogzás elég szr dolog, dehát egyszercsak túl lesztek rajta!!! Kép
fic
ficánka

Gigi,
kukis sztorin hüjjjére röhögtem magam Kép Én mostanában azon gondolkodtam, hogy Dóci első szava vajon melyik csúnya szó lesz, amit anyukája állandóan használ? Kép

Macskanyu és Rékaa,
üdv itt, maradjatok léccilécci, legyenek pocakosok is!!!! Kép

Macskanyu,
terhesség közben én doki kifejezett utasítására ittam néha egy-egy korty bort Kép moose-t meg ne vedd komolyan, ő nem tudja, mi fán terem a jó sör Kép

Recca,
szerintem dokija válogatja, de lehet így szülni a szentimrében Kép komolyan nem jártál az ikejás szobában???? KépKép

Beetrix,
meg is kezdtem a szurkolást ezerrel Kép HAJRÁÁÁ BEETRIX Kép

Ada,
gratula vizsgához!!!! Kép

Proone,
egészen szépséges icipici pocid van (nekem akkora volt mint egy ház) Kép 1 hónap meg elszáll Kép És szépséges s forgó meg a babakocsi is. Kép Én, ha rámjön a 10perc, akkor kötni szoktam vagy rajzolni Kép

Ildi,
tökjó, hogy nincs nagy gond!!! Kép

Pocak,
éljen a másfél éves!!!! Kép

Lindiii,
ESZMÉLETLEN JÓÓÓÓ ez a kép KépKép és a fejkendők Kép és milyen volt a nagy meglepetés a reptéren? Majd ha időd lesz, írj lécci, annyira szurkoltam!!! Kép

Köszönjük a jókivánságokat, Dóci meggyógyult teljesen, most épp délutáni szunyát tölti, de szerintem nemsokára itt az ébredés ideje Kép
Valamit kérdezni is akartam tapasztalt anyukáktól, de a terhességi agylágyulás hatására elfelejtettem Kép pedig azt hinné az ember, hogy szülés után elmúlik, de neeeeeeeem...
kisün

hahó,
b tegna lázas voltKép és ma sincs jól és taknya nyála egybefolyikKépés én nagyon rosszul érzem magam mert megszakad a szívem érte hogy nem tudok neki segíteniKépés most már nem tudok levegőt venni helyetteKépúgyhogy mi sz@rul vagyunk,ma esti buli storno......
megyek depizni,
legyetek jók
szorúgigi
Vendég

Votiv, mi helen harpert hasznalunk (amikor nem moshatot). nem tudok rosszat mondani rolaKép

Lindi, teves kep rulezKép

Kisun, te vagy az egyetlen, aki valaszra meltattal. koszi. pedig van meg ON kerdesem...Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca,
ki velük, szívesen segítünk, hogy a következő szülésed a szentimrében ugyanolyan szép legyen, mint az első KépKép

Gigi,
ha depizel, B.-nek csak rosszabb, neki most egy jókedvű babusgató anyukára van szüksége Kép és JOBBULÁST neked meg jókedvrederülést Kép
kisün

aaa, majd inkabb idorol idore felteszek egyet, nehogy kivessetek magatok kozulKép bar ha (szinte) senki nem valaszol, akkor az mar akar annak is lehet a jele, h ez mar megtortent... ajajKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca,
velem sokszor megesik, h nem válaszolok, de ez csak 2 okból lehet: vagy utállak, vagy nem tudom, mi a válasz, és csak azért nem írok, hogy azt írjam, nem tudom, kérdezd mástól, érted? De az egyes verzió általában gyakoribb.Kép Kép

Qrva egeret úgy lesikítottam a szekrényről, h minimum infarktust kapott esés közben. És felfedeztem egy újabb lyukat a vízóra-aknánál, próbáltam betömni, de sztem a cement lesz a tuti anyag. Kép

Lindi,
még képet, sztorit, stb.

Jucus,
Dkeszire pelusért? Tétényből? Amit nyerünk a bóton, azt elvesztjük a vámon. Ja, és az ilyen akciókkal mi MINDIG szívunk, úgyhogy inkább el sem indulunk. Abszolút balekok vagyunk ugyanis. Ládd, még a talált szupermobilt is MAJDNEM visszajuttatuk a gazdájának. És 10 kilós pelus sztem sose kell majd nekünk, E fal, mint 2 másik, de csak nem hízik. Kép

Helen Harper egy időben rulzott itt is. Semmi baj nem volt vele, csak nekem olyan műanyagnak tűnt... de biztos nem az. Most pampers-ben nyomjuk. 4-9 kilós. Kép De a 7-14 sokkal jobb, csak naív neet aszitte a 4-9 is jó még (Ded 7ésfél kg), de ez az aktív bébi vagy pont a másik, most nem tudom. Szóval a lényeg, h 2féle szériája van a pampersnek, és az egyikben a 3as lényegesen kisebb, mint a másikban a 4es. Na, aki ezt érti, annak jó.
Mindenesetre 6 kiló fölött már nem ajánlom a 4-9est. Van egyébként valakinek még 6 kiló körüli dede? Mondjuk Pocakéknak...
neet
neet

Votiv!
Utólag is boldogságos névnapot Neked!!! Tegnap többször is azon agyaltam, hogy van-e nekem Orsi nevű ismerősöm, akit fel kéne köszönteni...de hát Te Votiv vagy, nem is Orsi Kép

Fic!
A Kriszta emilcíme sajna nincs meg, én épp tegnap írtam neki sms-t dzseki ügyben, de még nem válaszolt. Mintha Manónak is meglenne, talán...
Hallod Manó!!! Add elő a turis-Kriszta emilcímét!!! Kép
Sikerült kicsit jobban aludni, csak 2szer keltünk... remélem mostmár ennél csak jobb lesz.
Ja, és ne gondold már, hogy a 8,6 (vagy már ki tudja mennyi?) kg-os fiadnak nem elég a tejed.
Hozzátápit el nem kezdd még!!! Nagyon korai!!!

MKatus!
Nyomda engem is érdekelne!!! Épp most készülünk újabb szórólapot csináltatni az alapítványnak. Ha átküldöm a terveinket árajánlatot is tudtok adni?... persze ze még nem most lesz...

Kisün!
Éljen-éljen a gyógyult Dóci!!! Kép

Gigi!
Bálintnak bulást!!! Kép

Képzeljétek ma a macifarmon voltunk, és bár az idő elég kaki volt (de szerencsére nem esett) nagyon jól éreztük magunkat! Doni végig aludt, Petra meg imádta a macikat Kép Folyton a brummbrummbrúnómókásmedvét, meg a mackóbrummogirgumburgumot énekelte. És lehetett mézes fakanállal etetni a macikat! Tök édik voltak Kép

Na megyek, mert nyügi van...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: