2005.10.21 19:47
Magán ovikban szétnéztem
Nővérem gyerekei waldorfosak+ homeopata a lelkem így ismerem az alapvető dolgokat. Valszeg nem waldorf isibe fog járni ezt már most tudjuk
Felháborító!
2005.10.21 19:57

2005.10.21 20:53
2005.10.21 21:06
Ezt csak onnan tudom, mert nyomdász is volnék, csak már nem nyomdában dolgozom.
Részemről Budaörs.2005.10.21 21:16
De akkor majd bizniszelünk máskor

2005.10.21 22:13
na nem viccelek, Istók is így alszik, állítólag 2 éves korig tök normális, utána meg valamilyen homeós gyógyszerképet idéz a dolog
ezt most olvastam épp, csak azért mondom, egyébként én is csak furcsálltam a dolgot, és azt hittem, fázik
aztán meg azt, hogy talán ez a hasrafordított magzatpóz
aztán akkora volt a jövésmenés, hogy persze teljesen felvillanyozódott, és estére hipernyűgös kis nyafómanó lett

tessék sétálni
lúzer...
minden héten kéne egy ilyen!
) azzal, hogy 41. héten aligfájásokkal ne is álmodjak róla... de még így is "labdáztam", zuhanyoztam vagy 1 órát, meg sétálgattam az ágy körül - infúzióval a karomban meg nst-vel a hasamon...
2005.10.21 22:20
mi már idősebbek vagyunk 6 hónál, különben is
ki ez a nyavajás internetszolgáltató?2005.10.21 22:46
Bebújtam egy kád jó meleg vízbe, egy könyvvel, meg pár kocka csokival (pedig nem szeretem a csokit) és lazultam
Ez most kellett!!!
Abból úgyis kimaradtatok, ill. én nem voltam fórumközelben
Az NST eredményemet látva dokibá csak annyit mondott: Ez a görbe elég lapos!
de egy vizsgálat után, már nagyon bizakodóan tekintett fel
Felajánlottak egy tablettát ( a mai napig nem tudom mit), ami állítólag semmit nem csinál, ha még nem érett a szervezet a szülésre. Érett volt... 10-kor kaptam meg a bogyót, 11-kor már 5 perces keményedések voltak, amire próbáltunk egy kis lépcsőzéssel rásegíteni
Közben persze ezerrel telefonálgattunk
Az jópofa volt, mikor a vizsgálat után az Ica kiment a páromhoz, hogy apuka ugye ráér, mert szülünk
Szegény nem igazán tudta felfogni, hogy most mi is van, már épp idegeskedett, hogy nagyon el fog késni a melóból
Tehát mindenféle lépcsőmászás után, 13 körül már kb. 3 percesek voltak a fájások, amikor megrepesztette a doki a burkot. Tudtam, hogy utána jobban fáj, de erre nem számítottam, hirtelen abbamaradt a vigyorgás, de próbáltam a tornán tanultakat alkalmazni
Ezért meg is lettem dícsérve. Érdekes volt, hogy amikor bent volt a doki és mindenki azt leste, hogy mikor jön fájás, akkor nem jött
Ennek örömére kaptam egy kis oxitocint, de szerencsére ettől már jobban nem fájt, viszont hamarosan jöttek a tolófájások! Jó volt mikor megkérdezték, hogy szeretnék-e gátvédelmet
egyszerre mondtuk a párommal, hogy persze. És kaptam, kb. a 3 fájásra jött a feje, lehetett "lihegni", majd a köv.-re 14.34-kor kibluggyant az egész gyerkőc
Kicsit repedtem, de azért még így is könnyen megúsztam ezt a 3930 grammos, 57 centis nagylegényt! Azóta is imádom, bár a "szülinapja" alkalmából nem nagyon akart ma elaludni
Néha nehéz, tudom lesz ez még így sem, de azt a szerdai napot már senki nem veheti el tőlem! 2005.10.22 08:52

2005.10.22 09:04
Maholnap egyéves, most már hova tápozzam? Pont.
2005.10.22 09:09
már látom, akkor leszek csak nagy lelki válságban, mikor mindenki már a másodikat szüli, Bogárka, Fabri és Jucus a harmadikat, Pocak meg a negyediket... 
2005.10.22 09:44
Vagy én alszom túl sokat.
No, visszaolvasok, hátha kiderül, milyen volt Ada vizsgája. (...)
,
aztán Dóra hozott nekünk ragasztósat, igaz, milyen rendes?
szép nagy volt a legényke, és nagyon ügyesek voltatok! most pedig tényleg nagyon helyes kiskrapek lett belőle, és azok a szemek ... reszkessetek kiscsajok!
2005.10.22 09:50
és közben ott ugráltak körülöttünk a mókusok ... 2005.10.22 10:25
Aztán végül megkérdezte, hogy a nyóckerben lakunk-e! Mondtam, hogy nem és utána már végre békénhagyott! 2005.10.22 10:58
2005.10.22 11:02
2005.10.22 12:13
Ezekben a nagyáruházakban nehéz rendes eladót találni, általában nem túl motiváltak, persze megértem, csak hát én a másik oldalon vagyok.
A kép FANTASZTIKUS!!! 2005.10.22 12:58
Én mostanában azon gondolkodtam, hogy Dóci első szava vajon melyik csúnya szó lesz, amit anyukája állandóan használ?
moose-t meg ne vedd komolyan, ő nem tudja, mi fán terem a jó sör
komolyan nem jártál az ikejás szobában???? 
HAJRÁÁÁ BEETRIX
1 hónap meg elszáll
És szépséges s forgó meg a babakocsi is.
Én, ha rámjön a 10perc, akkor kötni szoktam vagy rajzolni

és a fejkendők
és milyen volt a nagy meglepetés a reptéren? Majd ha időd lesz, írj lécci, annyira szurkoltam!!!
pedig azt hinné az ember, hogy szülés után elmúlik, de neeeeeeeem...2005.10.22 13:50
és ma sincs jól és taknya nyála egybefolyik
és én nagyon rosszul érzem magam mert megszakad a szívem érte hogy nem tudok neki segíteni
és most már nem tudok levegőt venni helyette
úgyhogy mi sz@rul vagyunk,ma esti buli storno...... 2005.10.22 15:47
De a 7-14 sokkal jobb, csak naív neet aszitte a 4-9 is jó még (Ded 7ésfél kg), de ez az aktív bébi vagy pont a másik, most nem tudom. Szóval a lényeg, h 2féle szériája van a pampersnek, és az egyikben a 3as lényegesen kisebb, mint a másikban a 4es. Na, aki ezt érti, annak jó. 2005.10.22 16:10
Folyton a brummbrummbrúnómókásmedvét, meg a mackóbrummogirgumburgumot énekelte. És lehetett mézes fakanállal etetni a macikat! Tök édik voltak