Hajni!
Katának igaza van. A homeós bogyók nem hit kérdése. A doki sem kérdezi meg, mielőtt felírná, hogy "Hajnalka, Ön hisz az Algopirynben, mert ha nem, akkor nem írom fel"
Nekem segítettek. A mostani borzalmas görcsök az én hibámból voltak, mert egyáltalán nem tudtam rendszeresen szedni a bogyókat. Reggel-este kellene, de én csak egy nap egyszer szedtem, azt is hol este, hol reggel. Volt, hogy egy egész napot kihagytam. Tudtam, mert megmondták a dokik, hogy ezt addig kell szedni RENDSZERESEN, amig teljesen rendbe nem jön minden, mert ha abbahagyom, csak rosszabb lesz. És így is lett.
Legalább így mindent latba vetek, hogy képes legyek reggel-este szedni.
Az első hónapban mikor el kezdtem enni, nem is fájt! Emlékeztek rá biztos, hogy mit össze örvendeztem itt nektek.
Szóval szerintem érdemes kipróbálni, mert ennél kíméletesebb nem igen van.
Móni!
Nem tudom még egyszer olyan frankón összeszedni, amit még reggel írtam, de megpróbálom.
Szóval nagyon érezhető, hogy sokat gondolkodtál a dolgokon. És nagyon örülök, hogy ezek nem tanácsok hatására, hanem a saját erődből születtek meg a fejedben és a szivedben.
A hőmérőzésről annyit, hogy (mint Monyó is írta + te is a leveled elején) a mensit totál befolyásolni tudja a psziché. Már oldalakat regéltem nektek a tudatalatti erejéről, és ezekből kiderül, hogy ha abban reménykedsz, hogy fenn marad a hőd, akkor fenn is marad. Egy kis higanyszál nem ellenfél a tudatalattinak.
Mint már láttuk sokaknál, hogy hő az egekben, baba sehol. És igaz, hogy tegnap én is fellángoltam, hogy egy keveset mérni fogok, de ma rájöttem, hogy nem volnék képes minden reggel erre kelni, hogy ma éppen mennyi, hogy aztán egész nap azon stresszeljem magam, hogy volt/van/lesz-e PÉ, vagy ha lesz, akkor ugyan lesz-e este kedve mindkettőnknek szexelni. Mert azt már régen megfogadtam, hogy csak a PÉ jelei miatt nem fogom erőltetni a szexet, ha egyébként egyikőnknek sincs kedve.
Szóval arra akartam kilyukadni, hogy a hőmérőzéstől nem fogod megismerni a ciklusodat, mert így a "felügyelet alatt" másként fog viselkedni. És a titkos elvárásokat nem tudjuk elfojtani, mert éppen ez a lényegük, hogy nem tudunk róla. Tehát hatnak és hatni fognak mindaddig, míg lesz az elvárásnak tárgya. Pl. menjen fel, essen le a hő, jöjjön meg, ne jöjjön meg, stb.
Tudom, okostojás vagyok és én sem tudom betartani, amiket itt leírtam, de így gondolom.
Bocsi a sok hülyeségért.