A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

9-kor írtam egy tök hosszút Móninak, csak elszállt. (Az én hibámból)Kép
Ha lesz egy csepp időm ebéd után, megírom.Kép

Betti!
Szerintem a baba jelez neked, hogy mára elég volt! Szerintem ez olyan, mint a későbbiekben a haskeményedés. Figyelni kell rá, mert helent valamit. Ha ma dokihoz mész, utána szerintem mond meg a m.helyeden és gyere el tp-re!
Én legalább is ezt tenném, de te döntesz.Kép

Potter-Ági!
Igen, nagyon vágyik már haza, és nekem is nagyon hiányzik. Oyan mintha 1000 éve elment volna. de egész vasárnap együtt leszünk és csak KETTEN és senki más!!!!!(na meg a 2 fiszfasz macskámKép)

Angel!
Nyugi, gondolj másra, tudom baromi nehéz. A Qupido a legérzékenyebb, de elég drága (1600), ha gonolod vegyél egy olyat és holnap, vagy holnapután csináld meg.Kép Szorítok!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Huhú, na már tudom mi van! Kép

Épp úgy érzem a hasam, mint mikor megjön, és az előbb sajnos jött egy kis pirosság a wc-be...Kép

angel37

ÓÓóó Angyal,ne már!!!!!
egyébként nálam is neg. a teszt,és mensi sehol!?
Én még bízom benne,nem fogsz menstruálni!!!!!!!!Drukk megy ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++

KépKép

KépKép
okr

Vica várom!
Most megyek, mert megígértem Vikinek, hogy ebéd után elmegyek érte, de még nekünk is ennünk kell v.mit Martinnal.

moni

lanyok ha valaki produkukalt mar ilyet szoljon,me nem akarok ezzel dokihoz menni.

Tegnap reggel mikor felkeltem ugy ereztem mintha bepisiltem volna.A bugyim tiszta viz volt.Atlatszo vizszeru valami.Aztan d.utan kijott egy csepp ver.ilyense volt meg soha.
Eloszor azthittem felfaztam,de nem jarok surun pisilni es nem is csipi.
mi lehet ez?gondoljatok hogy valami baj?

Kép
monyoka

Angel!

Kép Kép Kép

Betti
betti73

Monyó,
nem most van a tüszőrepedésed? Nekem is ilyen szok volt lenni, vér nem mindig jött, az igaz, de néha igen. A hüvelyváladék szok ilyen vízszerű lenni az ovulációkor.
Sztem nem kell orvoshoz menned emiatt.
potter_76

Monyoka!
Vasárnap jártam így.(mondjuk vér nem volt,csak ilyen vízszerű vmi)Aztán begörcsölt a jobb oldalam.Fogalmam sincs mi lehet,de többször nem volt,és ezelőtt sem ilyen.
Neked nem fáj vhol?
Én arra gondoltam a vesém lehet a ludas.

KépKép

KépKép
okr

Potter
Én is azt hittem,ovulacio.
Aztán másnap UH-m volt,és nem láttak megrepedt tüszit,sőt semmit.
Persze Monyokanak lehet tüszirepije attól,hogy nekem nem.

KépKép

KépKép
okr

12 cn en vagyok.Nem hiszem hogy tuszorefi azert mert 30-35 napos a ciklusom.Nem lenne az korai ha most lenne pe-m?
kriszti nekem a mehem fajt.Ettol rezeltem be rendesen.

Kép
monyoka

A p.é.-hez sosincs korai,vagy kései időpont.
Valszínűleg Potternek igaza van,és az volt nálad.
Volt akció?Mert akkor esélyes vagy egy pozitív tesztre.(2 hét múlva)

KépKép

KépKép
okr

Angyal,
Kép Na, mán legközelébb.

Betti-Betti-Közgazdásznő,
tökfejnek tetszik lenni, ha még mindig dolgoz betegen. Holnap mész Uhra? Szuper, már biztos ott lesz a kis embiód/embriók-od. KépKép
A vérzéssel biztos nem lesz nagyobb gond, mint eddig volt, de vigyázhatnál jobban, öreglány.

Nem ismerem az Algoflexet.
potter_76

Okriszta,Kép
köszi, ilyenkor egy kicsit még bízom benne, hogy csak a beágyazódás miatt megy a rendezkedés odabent... de sajnos az eddigi nyolc alkalommal sem így volt Kép
pedig olyan igazi rókaingerem volt tegnap, amit nem lehet beképzelni!
lehet, hogy volt "találkozás", csak épp most dobja ki a szervezetem??? Kép

Vica,
köszi a tippet! Kép
csak gyógyszertárban kapható?
talán jövő hónapban még jól jöhet...

angel37

Potter-Ági-Doktornő! (legifjabb ÖTYE)

Tudom, hogy tökfej vagyok. Egy nagy-nagy tökfej!!!! A családom is mindig eztet mondja Kép Már 14 éve dolgozom és még sosem voltam táppénzen, sőt szabin is alig. Kép Megbeszélek mindent a dokival holnap reggel. Szerencsére émelygek rendesen, undorodom az édességtől, talán nincs gond.

Betti
betti73

Sziasztok!

A táblák:

Kép

Kép

Hajni,
Nem szeretnél homeos bogyókat kipróbálni? Tényleg nem jó, hogy ilyen erős gyógyszerekkel terheled a szervezetedet!

Kata
kata1977
Hatvan

Kata, én nem igazán hiszek bennük. Különben is azt mondják szülés után elmúlikKép. Addig meg minek mindenfélét kipróbálni. Ezt az egy-két hónapot már csak kibíromKép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok Lányok!

Ma korán keltem, csak eddig csavarogtam. Reggel nem indult be az autó (az új), hiába hétéves aksi van benne! Szóval vettünk bele egy újat. Megkaptam a vérképemet, tényleg van némi vashiányom (nekem, aki az elevit vastartalmától feketét ...) Sajnos a többi pici eltérés is mind ezt támasztja alá.

Én menstruációs görcsökre kb 10 éve szedtem Meristint, de nem bírta a gyomrom, ezért Papaverinum hydrocloridum nevű gyógyszert kaptam rá. Ez a neve, így kell kérni a gyógyszertárban!

Kata!
Köszi szépen a javítást! Nehogy véletlenül egy nappal később érjek be e szülésre és lekéssem!

Betti!
szerintem se szabadna dolgoznod! Ha mégis muszáj, akkor próbálj meg lustálkodni közben!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!
Angel!Nekem Marcit a Medi-lab mutatta ki,azt hittem,hogy azt mar nem is gyartjak!KépSajnalom ha tenyleg megjon!Kép

Hajni!
Nekem is nagyon gorcsolt regen mensi alatt es en Apranaxot kaptam ra!Nem tudok rola semmit mert mar regen vettem!

Kép
Kép
ancsa81

NOLINA GYERE SEGÍÍÍÍTS NEKEM.

Annyi gyógyszert írtatok. Majd rákérdezek a doktorbácsitól legközelebb. Amikor kérdeztem hogy mit ajánl annyit mondott,hogy nincs rá semmi, igyak sokat mielőtt megjön. Az előző doktornénim meg fogamzásgátlót írt rá.
Szóval köszi az ötleteket utánnanézek, és próbálkozom Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Kép Kép megjött Kép Kép

pedig most annyira bíztam benne Kép
sosem fog sikerülni Kép

angel37

Angel!
Tilos elkenődni!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Kata
Köszi a táblát!

Angyal
Jaj,de sajnálom!!!!A fenébe ezzel a késős dologgal,az ember tökre beleéli magát,aztán meg megjön.
Ne szomorodj el,sikerülni fog meglátod!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Angel Kép. Ne mondj ilyet. Látod én sem modok két év után (remélem holnap sem fogok). Most nem sikerült. Majd, egyszer, sikerülni fog.

Kép

Kép
vkhajni

Angel!
Nem emlekszem,ne haragudj.Nem mesz kivizsgalasra??

Kép
Kép
ancsa81

Angel!

Kép Nagyon sajnálom. Nagyon drukkoltam neked.

Betti
betti73

Angel!

Olyat nincs, hogy sosem!!!!! Irgumburgum a teringettét.

Betti
betti73

Köszönöm Lányok, tényleg...

De minden hónappal megy el a reményem, az idő meg rohan! Sajnos orvosilag ultramacerás vagyok, az igazán neheze még a zebrától következne, de nekem már az sem akar sikerülni Kép

angel37

Hajni!
Katának igaza van. A homeós bogyók nem hit kérdése. A doki sem kérdezi meg, mielőtt felírná, hogy "Hajnalka, Ön hisz az Algopirynben, mert ha nem, akkor nem írom fel"Kép
Nekem segítettek. A mostani borzalmas görcsök az én hibámból voltak, mert egyáltalán nem tudtam rendszeresen szedni a bogyókat. Reggel-este kellene, de én csak egy nap egyszer szedtem, azt is hol este, hol reggel. Volt, hogy egy egész napot kihagytam. Tudtam, mert megmondták a dokik, hogy ezt addig kell szedni RENDSZERESEN, amig teljesen rendbe nem jön minden, mert ha abbahagyom, csak rosszabb lesz. És így is lett.
Legalább így mindent latba vetek, hogy képes legyek reggel-este szedni.
Az első hónapban mikor el kezdtem enni, nem is fájt! Emlékeztek rá biztos, hogy mit össze örvendeztem itt nektek.
Szóval szerintem érdemes kipróbálni, mert ennél kíméletesebb nem igen van.

Móni!
Nem tudom még egyszer olyan frankón összeszedni, amit még reggel írtam, de megpróbálom.
Szóval nagyon érezhető, hogy sokat gondolkodtál a dolgokon. És nagyon örülök, hogy ezek nem tanácsok hatására, hanem a saját erődből születtek meg a fejedben és a szivedben.
A hőmérőzésről annyit, hogy (mint Monyó is írta + te is a leveled elején) a mensit totál befolyásolni tudja a psziché. Már oldalakat regéltem nektek a tudatalatti erejéről, és ezekből kiderül, hogy ha abban reménykedsz, hogy fenn marad a hőd, akkor fenn is marad. Egy kis higanyszál nem ellenfél a tudatalattinak.Kép
Mint már láttuk sokaknál, hogy hő az egekben, baba sehol. És igaz, hogy tegnap én is fellángoltam, hogy egy keveset mérni fogok, de ma rájöttem, hogy nem volnék képes minden reggel erre kelni, hogy ma éppen mennyi, hogy aztán egész nap azon stresszeljem magam, hogy volt/van/lesz-e PÉ, vagy ha lesz, akkor ugyan lesz-e este kedve mindkettőnknek szexelni. Mert azt már régen megfogadtam, hogy csak a PÉ jelei miatt nem fogom erőltetni a szexet, ha egyébként egyikőnknek sincs kedve.
Szóval arra akartam kilyukadni, hogy a hőmérőzéstől nem fogod megismerni a ciklusodat, mert így a "felügyelet alatt" másként fog viselkedni. És a titkos elvárásokat nem tudjuk elfojtani, mert éppen ez a lényegük, hogy nem tudunk róla. Tehát hatnak és hatni fognak mindaddig, míg lesz az elvárásnak tárgya. Pl. menjen fel, essen le a hő, jöjjön meg, ne jöjjön meg, stb.
Tudom, okostojás vagyok és én sem tudom betartani, amiket itt leírtam, de így gondolom.Kép
Bocsi a sok hülyeségért.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica
Nagyon is igazad van!
Hasonló okokból gondoltam tegnap,hogy ez az utolsó hőmérős ciklus.
Akciózunk kedvünkre,és ha lesz baba lesz,ha nem akkor sem tudtunk volna többet tenni érte.
Ha a görbémre gondolok,csuda jól behülyítem ám a ciklusom,így telepatikusan.
Bár ezt a ne jöjjön meg dolgot,úgysem tudja az ember kiküszöbölni.Tudod,hogy mikor van az ideje,és már cidrizel előre.

KépKép

KépKép
okr

Angel!
Jajj, de sajnálom, pedig titkon úgy, de úgy bíztam benned!
Fel a fejjel, majd mi megvígasztalunk. Olyat meg ne mondjm, hogy sosem lesz, mert elfenekellek!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Köszi Betti a drukkot, igazán!Kép

Csak sajnos van olyan, hogy soha, a gyermekáldás nincsen borítékolva mindenkinek.Kép

Ancsa,
doki szerint várjunk év végéig vele. De nov. elején megyek hozzá, úgyhogy megpróbálok előbb kicsiholni legalább egy hormonosdit.

angel37

Kriszti!
Telefonon kell majd erdeklodnod az eredmenyrol?Csak azert kerdezem,hogy mi mikor tudhatjuk meg!?

Angel!
Nem ertem amit irtal!Nem szeretsz dokihoz jarni?Bocsi,kicsit nehez a felfogasom!!!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

HajniKép
Nekem is iszonyatos görcseim vannak mensi alatt. Már mindent kipróbáltam. Az Algoflex-M-et is.
6 adag gyogyi van benne, 600 Ft egy doboz. Egy nap beszedtem 5 adagot, semmi. Sztem olyan mint a Meristin és társai.
Nekem csak a Contramal és a Donalgin hat, az is csak azért, mert kicsit elkábulok tőlük, és egy idő után elalszom. Mostanában már egy kis Bacardit is szoktam ráinniKép
mary78

Na jó a kedvetekért! Kép

Nézzük a jó oldalát:

1.) pont 28 napra jött
2.) nem kell SOS új időpontot kérni a dokimtól
3.) furdalás nélkül borozhatok egyet! Kép

angel37

Mary köszike a felvilágosítást. Ezek szerint inkább görcsoldó, nem érdemes próbálkoznom vele.
Igazából a másik két gyógyszrt nem ismerem, de erősek lehetnek ha bekábulsz tőlük. Akkor maradok a jól megszokott Cataflamomnál Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Angel!

Az tényleg jó, hogy rendszeresen megjön. Akkor már olyan nagy baj nem lehet. Kép Egészen biztos vagyok benne, hogy hamarosan lesz baba a pocidban! Nem menekülsz te sem a rosszulléttől!! Kép

Betti
betti73

Ancsa,
nem utálok, ez honnan jött? Kép

Tehát: szerinte várjunk év végéig a kivizsgálással. November elején megyek hozzá, és akkor megkérem, csináljunk egy hormontükröt, és legalább azzal ne várjunk év végéig. Így OK? Kép

angel37

Betti,
Attól tegnap sem menekültem, de nem értem, hogy akkor az mi volt...

angel37

HajniKép
Szívesen. Igen, ezek nagyon erős fájdalomcsillapítók. A Cataflamot is szedem, mert szoktam őket váltogatni, hátha úgy jobban használnak. (Régen levélszám ettem, amikor fogszabályzóm volt.Kép)
mary78

Ancsa

Még csak ma reggel sikerült a vért levetetni.Du.4-körül lezs eredmény.Ígérem beszámolok róla!

Mary
A Contramal rohadt erős.Vmi szintetikus morfinszármazék,ha jól tudom.Vigyázz vele!

KépKép

KépKép
okr

Angel!

Lehet, hogy egy kis stressz okozta.

Betti
betti73

Lányok, mennem kell, de most hétvégén netközelben leszek, remélem lesz majd valaki!Kép

angel37

Angel!
Na látod!
Lehet ezt így is! Ha haza mész tolj le egy üveg bort és semmi gond nem lesz.KépKépKép
(Fujj, de gusztustalan alkesz vagyok!!!KépKépKépKépKépKépKép)
Bocsi! Csak marhaságok jönnek most belőlem, úgyhogy eldugulok!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Én is a fogamra kaptam először Kép. Szóval marad ez, aztán majd egyszer a szülés. És minden megoldódik ezen a téren Kép.

Vica, lehet hogy igazad van a bogyókkal. Lehet egyszer sikeredik rászednem magam.A baj csak az hogy én még a fogamzásgátlót sem tudtam normálisan szedni. Mindig mindent elfelejtek Kép.
Abban meg nem értünk egyet, hogy a hőmérővel nem tudod kicsit megismerni a belsődet. Nekem eddig nem sikerült befolyásolnom a hőmérőt, különben mindig tökéletes görbém lenne. Pedig volt időm rá hidd el.

Kép

Kép
vkhajni

Mondom nehez a felfogasom!!Kép
Remelem sikerul ravenni a dokit!
En nagyon hulye dolognak tartom azt hogy 1evet varatnak a vizsgalatokkal!Mi is amikor eloszor ugy dontottunk,hogy babat szeretnenk,elmentem a nogyogyihoz hogy akkor nezze meg hogy rendben vagyunk-e.Szabalyosan kinevetett hogy mit akarok en ott amikor meg elsem kezdtunk probalkozni!Szerintem ezt mar akkor elkene kezdeni.Lehet hogy sokkal tobb baba szuletne,es nem azt hallgatnank hogy fogy M.orszag lakossaga!
Bocsi!Ma ilyen napom van....

Kép
Kép
ancsa81

ORRFOLYÁS

A terhességi hormonoktól folyhat, illetve eldugulhat az orra. A megfázáshoz hasonló tüneteket enyhítheti orrcsepp használata.

Ezt olvastam a neten.

Betti
betti73

Ennyi voltam mara!
Kriszti nagyon szoritok!!!!!!!!!!!!

SZIASZTOK!!!!!!!!!!

Kellemes hetveget mindenkinek!

Kép
Kép
ancsa81

sziasztok csajszik, nálam még mindig semmi.
most kaptam munkát képzeljétek estig itt rohadhatok, egész hétn meg uncsiztam!Marha jó!!
Mindenkinek jó hétvégét!Kép

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok Csajok!

Lassan lelépek én is! Jó hétvégét mindenkinek. Kép

Betti
betti73

<font color="0000ff">Sziasztok!
Jelentkezem egy pocakképpel:
34+3</font>
Kép

KépKépKépKép