Sziasztok!
Alszik a csöppségem, így van időm írni egy rövidkét. (Igaz most altattam vissza, mert még álmos volt, de valamiért felébredt.)
Voltunk a neurológián. Viki átrendezte a váró gyerekbútorait.
Bár 12.30-ra kaptunk időpontot, de csak 1/2 2-kor jutottunk be, mert a doki néni nem volt.
Viki elfoglalta magát, mert a gyerekszékeket tologatta össsze-vissza.
Szerencsére, és ahogy hittem is, semmi komoly. A doki néni megnézte a reflexét, és megvizsgálta az izmait. Jobb oldalára fordította (majd balra is) felemelte kezénél és lábánál fogva, közben mondta, hogy ettől megijedhet Viki. Na mondanom sem kell, az én lánykám vigyorgott ezerrel, imádja ha ilyeneket jászunk vele. Az eredmény az, hogy majd kinövi, és ha beszélni tud, akkor már nem lesz ilyen befeszítése.
Irigy vagyok a talisokra.

Olyan jó lenne már kimozdulni itthonról emberek, ismerősök közzé. Már Lau-val is nehezen tudunk összehozni egy talit.
Kicsit kimerült, és hangulatilag is lemerülőben. (Én hiába eszem duracell elemet, az csak a lánykámnál jön be.

)De remélem hamarosan jobb lesz, ha végre nyugis hétvégéink lesznek.
Csirkesz! Nem tudod, Boti hogy kommunikál Vikivel?

Csak mert mától én is kukázok. Eddig Viki csak szedett ki dolgokat, most már bele is rak.
Megyek előkészítem a vacsit, amíg lehet.
Lányok fogzásra a Dentinoxon kívül tud még valaki más ajánlani? Éjszaka 3-4-szer kelünk, és nappal is elég nyugtalanul alszik. Gondolom a foga, mert alól nagyon duzzadt az ínye, és fent is egy fognyi helyen. Úgy tűnik a dentinox nem igazán hatásos.
Moszi