A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. őszi kisbabák

Sziasztok!

Tali: mi is szívesen mentünk volna, de nem lehet KépKépKép. Hannának nagyon folyik az orra és kötőhártyagyulladása van (eddig semmi baja nem volt már jó néhány hónapja). Ez utóbbi ugye ráadásul fertőző...
Szóval nekünk most megint kimarad a tali (amit már előre nagyon sajnálokKép, pedig még az elkészül képeket sem láttam, mi lesz majd akkor), pedig az időpont is jó lenne és Csirkeszék sem laknak tőlünk messze.

Liv!

Fürdetőkarika OK. Mi már egyáltalán nem használjuk, sőt talán épp Hannánál használtuk a legkevesebbet...

Tontica!

Jó ilyet olvasni, hogy Mo. álmaid országa, mert innen belülről időnként nem az!!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Csirkesz,
en a Csanadra szavaznek (vajon miert?),ha esetleg be akarnatok vonni a csaladi kupaktanacsba. Kép Kép
Derset meg nem is hallottam. Kép
Ja en is tudok egy tuti fodraszt. Kép Hetek ota nem jutok el hozza. Kép
Csengo,
kitartast kivanok a kis Lucanak es az egesz csaladnak!
Vitamin: mind2 fiam imadja a gyumit,Csongor csak Cebiont kap naponta 10 cseppet,Csani Berest is ,de ez mas teszta.
Most Csongi beteg,egyre rosszabbul van,tiszta laz,ha felebred,viszem dokihoz. Most adok neki egy kis Vitacolant erositesnek,ha meggyogyul,abba akarnam hagyni,de lehet,hogy telre nem art.
Miert irtad,hogy nem eszik a gyerek gyumolcsot? Tenyleg igy van? Nem szereti?
Ha csak ugy kihanyta a kajat,szoval nem betegsegbol,akkor is szerintem varj egy kicsit,hogy megnyugodjon a gyomra,aztan adj neki uzsit.de ugyis jelez,ha ehes ,nem?
Ja van egy Paxirasol nevu viamin is.

Liv,
koszi a telefonszamot!

Inimma
inimma

Sziasztok!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én piszkosul tudok mostanában fázni (főleg amikor éjfél körül sikálom a kakit a ketrecekből az erkélyen). Így most került a kezembe egy kis nyári nosztalgiakép, felmelegítőnek:
Kép

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezésre futja időmből, mert lassan ide jön gépelni a leányzóm. Kép

Jobbulást a betegnek! Kép

Boldog szülinapot az 1 éves nagyfiúknak és nagylányoknak!
Kép

Lucának megy a drukk, hogy minél hamarabb erősödjön meg. Kép

Sajna mi holnap nem tudunk menni, mert kivizsgálás, mint régebben írtam. 12.30-re megyünk, nem tudom meddig tart, és utána még alvása is lesz.
Rakjatok majd fel képet a taliról.

Megyek, mert már szét pakolta a francia nyelvkönyveimet. Kép (Gondolom tanulni akar belőle. Kép )

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Csirkesz
Botondhoz a Kolos illikKép De legyen CsengeKép Ders, ez biztos hogy egy név?KépKéptutira nem lesz még egy az ovibanKép
Takizni ráérsz a siserehad pusztítása utánKép

Csengő
Jó hírekKépdrukk továbbra is. Kisgé nem kap vitamint, gyümizik, meg zöldségezik. Nagygének szoktam adni ősztől tavaszig homeos immunerősítőt, mivel vele már voltunk kórházban is.

Beszti
Kár, hogy nem tudtok jönniKép Jobbulást HannánakKép

Kormi
Benedek nagyon szép kiskölökKép
Benedek, Levente ez is szépen illik, mint a Botond-Kolos

Lau
13 fog, aztaaa. nekünk 2 azaz kettő van. Mármint KisgénekKépKép lehet protkó kell majd a srácnak. ennek ellenére már elutasít minden trutymó állagú kajcát, csak a darabos, az kell nekiKép

Ma kiröhögte Nagygé Kisgé spagettievését. Szakállas Gellért címszóval, mert tiszta tejföl volt a gyerek a szemétől a sarkáig. persze nehogy azt gondoljátok Nagygé makulátlan maradtKép neki a paradicsomlevesből volt bajsza.

na pá
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

SziasztokKép

CsengoKép
Én írtam az Aloe Vera-ról, mint jó immunerősítőről. Vagy annál a résznél direkt becsuktad a szemedet? Kép

LauKép
Aztaaaaaa! 13 fog! Pedig Marci sem panaszkodhat az ő össz. 8 fogávalKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!
Az aloet koszi, de nekem konkret vitamin kene. Meg aztan, azt valami ugynoktol szerzitek be? A Vitacolantol fosik. A homeos bogyokat nem probalnam ki, mert ahhoz az kene pl, hogy ne egye allandoan a fogkremetKép
Lehet, hogy csak c vitamint adok neki, hatha mar nem hanyik tole, mint regen.
Havonta egyszer eszik valami gyumolcsfelet, de az szerintem keves.

Amugy most felkelt es fel adag ebedet adtam neki. Eddig jol van, csak o is leszedte a konyvespolcot.

Most kiszaladunk a kertbe a napsutesbe, az mar D vitaminKép

csengo
Vendég

CsengoKép
Az Aloe tényleg nem kifejezetten vitaminkészítmény, de tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Én nem ügynöktől veszem, gyógyszertárban is lehet kapni.
Abszolut nem rábeszélni akarlak, de olyan vitamint, amit 1 évesnek is lehet adni, csak ezt találtam. A többi - a Vitacolant kivéve - mind vagy tabletta, vagy szopogatós. Azt meg nem tudnám beadni ekkora kölköcnekKép
Esetleg a Cebiont tudnád még becsöpögtetni, de az is "csak" C-vitamin.

Kata

Kép

Kép
anyamanya

SziasztokKép

CsengőKép
Kicsi Lucának nagy drukk!!!

Lili is "csak" Cebiont kap, szerencsére eszi a gyümit, zöldségetKép
Szerintem kipróbálhatnád az aloet, nekünk kencében van vele nagyon jó tapasztalatunk, és legalább az természetes készítmény.

LauKép
Gratula a 13 foghoz, nálunk is csak 4 van, és nem akarnak a többiek előbújni.
Ma mondta pont a férjem, hogy az a négy is csak kötelességből jött kiKép

CsirkeszKép
Szerintem senki nem igényel óriási rendet, meg tényleg tök feleslegesKép

Várjuk már a holnapot, ahogy elnézem, jó sokan leszünk.
CsirkeszKép Beférünk?!?
Ja, egy babakocsi tuti biztos, a miénkKép
Stipistop egy hely a gangonKép

Betegeskedőknek gyors gyógyulást, anyáiknak kitartást!

Pusz:
Móni

Kép
sunimum

CsengoKép
Közben eszembe jutott a Béres csepp. Ha már babó elérte a 10 kg-t, azt is lehet adni.

CsirkeszKép
Ders névről még én sem hallottamKép Töredelmesen bevallom, ezért rákerestem a google-n, jól meglepődtem, hogy ez is magyar eredetű név.

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Hol vagytok?
Mindenki alszik?
Vagy a mondandóját holnapra tartogatja?

Liv, MaccsKép
Tudtok jönni a talira?
Két Lilit össze tudjuk ereszteni?

InimmaKép
Szerintem a Paxirasol nem vitamin, hanem enyhe köptető(tanulmányaim szerint), de majd utánajárok, készítettek-e vitamint ilyen névenKép
Fotókiállítás milyen volt?
Csongorral voltál orvosnál?
Mit mondott?

Jó éjt mindenkinek, aki még erre jár, amerre a madár semKép

Móni

Kép
sunimum

Csak egy éjszakai bejelentkezés.
Mégis hazajöttünk ma az egynapos nagyszülő látogatásról (bár ez a ma már holnap, ahogy eredetileg is terveztük).
Szóval dög fáradtak vagyunk, csak szólok hogy nagyon szeretnék menni holnap, de Bálint még mindig orrfolyatós.
Doki esküszik, hogy kutya baja és a foga nő már megint (eddig minden fognövésnél taknyos volt), de félek, hogy ez valakit elrémiszt és ha megyünk és mégis megbetegszik utána valaki, akkor mi leszünk a hunyók.
Szóval alszom még egyet.

Egyébként, ha érkezünk, akkor a keddi lakomából maradt ilyen-olyan falatkákat viszek, mert sütni biztos nem lesz időm holnap délelőtt.
Na puszi.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

A párom másfél órája ért haza az új monitorral. Az ôsöreg, közel 10 éves 15"-ös CRT monitort lecseréltük egy 19"-es TFT-re. Kicsit máshogy néz ki a világ.

Kormi

Kormi

kormi

Móni Kép, megyünk!

Kép

Kép
liv

KormiKép
Most látom, hogy éjjel ugyanabban a percben írtunk.
Mi ez az éjszakai csiripelés kérem? Mióta manó fél 10-ig alszik, te nem alszol éjszaka?? Kép

LivKép Ez szuper jó hír, hogy tudtok talizni.

Ha nem utáltok nagyon, mi is mennénk. Nagyon szeretnék talizni a csapattal. Bálintnak még folydogál az orra, de pl szívni sem kell, és egyáltalán nem csigásKép (bocs), csak átlátszó ártatlan cucc.

Mindenesetre, ha valakit zavar a talizók közül légyszi írja meg, egyáltalán nem haragszom, sőt teljesen elfogadom és köszönöm. Akkor nem megyünk.
Puszi

Edit
Kép

Kép
reditke

SziasztokKép

Megsült a világbajnoki sajtos stangliKép Győzöm dugdosni magam előlKépKornél nagyon megértő volt és hagyott alkotniKép

Naná, hogy a tali tartogatjuk a dumcsizást. De azért persze ide isKép

KormiKép Új monitorKép Nálunk 21 colos gyönyörűség villogKép
ReditkeKép szerintem ha nem nagyon gáz a fiatalúr, akkor gyertek. Kiváncsi vagyok Milán pocaklakóra isKép
JudyKép spagettievésKép Mondjuk a közben én is viccesen nézek ki.

CsirkeszKép Szerintem se takaríts előtte. A törpék úgyis mindent végigmásznakKép

LauKép Szeritnem se süssél, csak hozd magad meg a fiúkat, hogy lássunk végreKép

CsengőKép Pici Lucának megy a drukkKép De a lányok egyébként is sokkal erősebbek picinek, mint a fiúk. Azt mondják, hogy jobban bírják. Férjem unokahúga 6 hónapra született meg, és már szépen növöget. Igaz a szeével lesznek bajok, de egyébként szépen fejlődik.

Tali délutánKép

Vera

hvera

Sziasztok!

A hétvégén ingyenes a belépés a Vidámparkba (felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt), valamint 5 attrakcióra nem kell jegyet váltani) az sajna még titok melyek lesznek ezek.

Találkozóknak minden jót!

Noémi
fantikbaba

HaliKép

Csak gyorsan, amíg a Főnök engedi.
Takizás csak óvatosan lesz, mert Boti ma ellendolgozikKépKép Vasalatlan csak "eldugva"KépKép, sütni meg majd ebéd után lesz időm - remélem.
Tegnap kissé megcsúsztunk a dokinéninél, ezért minden mára maradt, az meg kicsit sok, egy ilyen érdeklődő, mindenbe belekontárkodó kiskölkec mellett.
Mindezek ellenére már nagyon várunk titeketKép

ReditkeKép
Gyertek! Van pzs-mKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Lanyok,
egyre jobban irigykedem,hogy taliztok,mi meg nem. Kép Kép
Latjatok ,ilyen sarga vagyok... Kép
Sunimum
koszonom kerdeseid. Kiallitas-nezest lefujtuk,mert Csongor belazasodott tegnap reggelre. Nagyon sokat sirt is elott ejjel,nappal meg folyton szunyokalt. Dokineni szerint a fule,ugyhogy ma meg a fuleszetre is megyunk delutan... Sikerult venni fulsapkat,eleg jol turi,ha kozben TV-t nezunk.(Maskor nem szoktunk.)
Nagyon rossz volt tegnap,hogy lazasan vinnem kellett magammal Csaniert az oviba. Teljesen kiborultam,ugy hianyzik a csaladom,nagyon kene ilyenkor a segitseg,de olyan messze vannak... Kép

Ugy emlekszem,amikor a Vitakolat vettem a gyogyszertarban ,Paxirasol vitamint mutattak meg.En is meglepodtem rajta. De lehet,hogy nem jol emlexem ,nemtom.Ja,ugyanolyan szinte,mint a Vitakola.

Valoszinuleg Hope-ek is mennek a talira,legalabbis megirtam neki az idopontot.

Inimma
inimma

Jaj,nagyon hulye vagyok,most esett le,hogy Polyvitaplex. Nem is tudom,hogy kevertem ossze,ismerem mindkettot.

Inimma
inimma

CsirkeszKép
Vasalnivalóval ne is foglalkozz... Majd a manók előszedik és bedugdossák a kukába, akkor nem lesz vele többé gondodKép Kép
Ha meg nem fér bele a sütés, szerintem ne hajtsd szét magad. Lesz annyi süti meg hami, hogy nem hiszem, hogy emiatt bárki is rossz szemmel nézne rád.

Különben is, kisbabás anyukák érkeznek, akik tudják milyen az, hogyha valamire nem jut idő, úgyhogy take is easy baby!!

Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

is= itKép

Edit
Kép

Kép
reditke

ReditkeKép
Akkor ma rajtam lecsekkelheti mindenki, milyen az, amikor az idő uralkodik felettem, és nem fordítvaKépKép
Most legalább Boti vasalnivalóival végeztem, ő lesz a legfessebb a családbanKép Mi meg aptyukkal kapcákban...KépKép
Szerintem a süti belefér, max nem duplázom az adagot.
Bár egyre inkább azon töröm a buksimat, hogy mi van akkor, ha a mennyei muffin masszát nem a lyukacsos muffin sütőben, hanem normál tepsiben sütöm, aztán csak felvágom. Csak megsül úgy is. Mert akkor menne a dupla dózis egybenKép
Erre van valakinek tippje, ötlete?

Na húzok virágot locsolni, mert azt is csak titokban szabad nálunk. Különben észreveszi, hogy "vannak" a szobában növények (mármint amit még nem nyírt kiKép)

Várom a muffin ötleteket!

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Liv, MaccsKép
Juj de jó, hogy jöttök ti is!Kép

CsirkeszKép
Hagyd a dagadt ruhát másra...Kép Ne vasalj, legalább nincs lelikfurdalásom, hogy nekem tornyosulKép

InimmaKép
Paxirasol kontra PolyvitaplexKépKép
Ez így már másKép
Gyógyuljatok gyorsan, még mindig csak ezt tudom írniKép
FülészetKépAz nem jóKép

ReditkeKép
Minket nem zavar az orrfolyás, az egész család taknyos volt(és nem a fognövesztéstől), Lili eddig sem kapta el...KépÚgyhogy gyertekKép

Akkor duKép

Móni

Kép
sunimum

InimmaKép
Kis betegednek jobbulást!!!!

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

MóniKép
Ruhatornyot befektettem az ágyunkbaKép Szépen le is takartam. Majd itt azt mondom, hogy az udvarlóm lapít a takaró alattKépKép Egészen embernagyságúKép

Cs

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok lányok!
olyan jó, hogy még ilyen sokan itt vannak a régiek közül! KépKépKépKép
Már egy év eltelt a szülésem és a legutóbbi bejelentkezésem óta, a bébim már két hete járkál, fantasztikus kisember!
Remélem mindenki nagyon jól érzi magát, a bébik szépen cseperednek, bár ahogy olvasgatom az idővel szinte mindenki hadilábon áll. Nálam is ez a helyzet: soha semmire nem érek rá, (mi az a vasaló?), állandó rohanásban vagyok. A nagy óvodás, a kicsi után a játszótéren szaladgálok, délelőtt amíg alszik főzök, közben a doktorimhoz vizsgázgatnom kell. Szóvel kész káosz uralkodik a mindennapjainkban.
Szerintetek mikor áll be a rendszer?

Sziasztok: szekera
szekera

CsirkeszKép
Nálunk az ebédlőasztal mellett, egy használaton kívüli széken "foglal helyet" a ruhatoronyKép
Ne félj, a párodnak nem áruljuk el az udvarlódatKép
Muffin:szerintem megsül egyben is, miért ne sülne? Max kicsit hosszabb ideig, lassabb tűzönKép
Bár így még nem sütöttem muffintKép

Móni

Kép
sunimum

SzekeraKép
Szerintem ha megházasodnak, de akkor meg az unokáid után fogsz szaladgálni Kép Kép

CsirkeszKép
Én amondó vagyok, hogy próbáld ki a tepsiset!
Max megesszük nagykanállal Kép Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

ReditkeKép
Igazad lehet. Most éppen felébredt mini-manó, úgyhogy irányt veszünk a játszótérre.
Sziasztok!
Ha tudok még jelentkezem!KépKépKép
Szép napotKépKépKépKép
Szekera
szekera

Csajok,
tudtok valami alternativat Sterimar helyett? Kicsit kiakadtam ,mar majdnem 1400 Ft es mi havonta veszunk egyet,raadasul ket gyereknek ketto jar... Ja es Csani az elozo,majdnem telit haromszor eldugta. Mi meg csak ketszer talaltuk meg. Kép
Valszeg azert kevertem ossze a ket P betust,mert azon agyalok,hogy valaha valaki mondta,hogy a Paxirasol orrsprays uveget kimossa es abba keszit valami sos vizet. Hallottatok mar ilyesmit? Esetleg gyakorlati tanacs?? Lecci.

Sunimum,Csirkesz,
gyogyulasra vonatkozo dolgokat atadtam az illetekesnek,remelem veszi a lapot a kis szaros.Kép
Egyebkent rosszalkodni nem beteg,epp a zsirkretakat boritotta ki a dobozabol. Kép

Inimma
inimma

Jelentem, hogy negyed óra nyűglődés után bealudt a kölkecem.
Ébred, megyünk, én már összepakoltam.
Már csak egyben bízom, a nullás nem lesz bedugulva.
Végül avokádókrémes + kéksajtkrémes + paradicsomkrémes kifli darabkákat készítettem.
Remélem nem lesz baj, de túrós pitére nem jutott időm, és gondoltam sós nyamiból úgyis kevesebb lesz.

CsirkeszKép
Könnyű nálatok parkolót találni? Mit is mondtál ez a Kruspér sarka körül van a 12-es szám?

InimmaKép
Párom 2 hete Isomart vett, de az is 1350 volt.
Sós víz keverést régebben írta valaki, de részleteket nem tudom. Reméljük újra megosztják velünk a lányok a tudásukat.

Na most már írásban eldugulok (azt hiszemKép)
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

InimmaKép
Én csak olvaslak titeket, de a sós vízben tudok segiteni. Nekem a gyerekorvos írta fel,filléres. Natrium chlorid 0,9 %-os. A patikában beletöltik csepegtetőbe. Annyiszor használhatod ahányszor szükséges mert nem bántja a nyálkahártyát. Remélem segítettem.

Érezzétek jól magatokat a bulin!

Üdv, Gigi

KépKép
gigi28

csajok
odaégett a sütimKépKép
visezk nápolyit ha a belseje is kokszos. a teteje nagyon csokiszínúKép

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Juti Kép Kép Kép
Mégsem lesz annyi süti, amennyire gondoltam?? Kép

Õrület, nem bírok leszakadni a netről. Inkább olvasnék.

Edit
Kép

Kép
reditke

SziasztokKép

Lassan készülünk, üdcsit azért viszek, köszi a felmentéstKép

SzekeraKép és tudod, hogy mi vagyunk az unatkozó kismamák??Kép Valahol azt olvastam, hogy a kismamák egész nap nem csinálnak semmit, ehhez képest...Kép

Én itthon csak a legszükségesebb holmikat szoktam kivasalni, szerencsére mostanában a férjem is besegít. Balázsnak is vannak olyan cuccai, amiket, ha kimosok, simán rá lehet adni, nem gyűrött vasalás nélkül sem.
Amig mindent vasaltunk, akkor gyűlt föl a ruhatoronyKép

Hamarosan indulunk, még összetakarítom az ebéd romjait, aztán készülünk és megyünk isKép

Pussz
Lau
lau

Dobok egy (két) képet, amit megmutatni nem tudok(az egyiketKép)
Kép
az első csókKép
Kép
ezek meg mi, hogy megismerjetekKép

Manócska még alszik(sosem szokott ilyen korán aludni, vajon tudja mi készül?), ha felébred kajcsi, aztán uzsgyi, mi is megyünkKép

Nem baj, hogy nem lesz annyi süti, úgyis a kilóink miatt sopánkodunk állandóan...vagy nem?

M.

Kép
sunimum

Gigi,
koszonom az infot,ki fogom probalni!!!! Muszaj valamin sporolni,elkepeszto,hogy tegnap is 5ezer folott fizettem a gyogyszartarban. Kép

Lanyok,
legkozelebb csak este nezek be,ugyse lesz,aki irjon...Kép Szomoru vagyok.De legalabb nektek jo lesz! Mindenki erezze jol magat! Aztan majd meseljetek meg rakjatok fel kepeket cimekkel,hogy ki kicsoda!

Inimma
inimma

Sziasztok!

Benedek apája most indult dolgozni, Benedek fogta a dzsekijét, amikor látta, hogy az apja öltözik, hogy ő is indul. Amikor úgy látta, hogy nem elég egyértelmű, mit is szeretne, a babakocsit is előhozta fél kézzel kormányozva, a másikban a dzsekit szorongatta. Megigértem, hogy megyünk buliba, azóta a babakocsi megpakolásával van elfoglalva, mik is azok a nélkülözhetetlen dolgok, amiket egy buliba vinni kell. Most épp a videókazetták közül válogat. Mivel ma apja volt vele délelőtt, ő hagyta fél 11-ig aludni, így kénytelenek vagyunk a déli alvás kihagyásával menni, nem tudom, mi lesz ebből. Én, míg hazaértem a fodrásztől, szétfagytam, azt se tudom, mi mindent adjak Benedekre.

Kormi

Kormi

kormi

JutiKép
Kokszos is jöhetKép

ReditkeKép
Mi a Kruspér és Bertalan között lakunk (az Italcsarnok nevezetű kocsmával szembenKép). Napközben ált. van hely, de sajna 6-ig fizetős. Ellenben ha még a Kruspér előtt a Lágymányosi u-án végighajtasz a Stocekre, ott jobba kanyarodva az Egry-re, a Stocek-Egry sarkon balra fordulva a saroktól már grátisz lehet parkolni egész nap. Így max 5 perces a séta hozzánk.
tepsis muffin sül, robogok felmosni.

Cs

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

KormiKép
Videonk nincs, üzenem Benedeknek.Kép
A fél szekrény meg majd csak elég lesz rá. Egyébként én nem fáztam annyira, amikor leugrottunk a ggyszertárba anyának vasért, meg a boltba műanyag tányérért. Poharat nem kaptamKép A kicsik majd megkapják a bögréketKép, azok jó vastag falúak.

Na tényleg csűrök, mert itt találtok a kupim közepénKép

Cs

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Megpróbálunk útközben poharakat venni. Megyek, mert Benedek már a zenei CD-ket pakolássza...

Kormi

Kormi

kormi

JutiKép
Don't panic! Enyém süti se egy kimondott sápadtarcú szőke hajjalKépKép

De az illata jó.

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

LauKép
Ha minden pasi ennyit unatkozna, mint mi, akkor már rég nyugdíjaznák magukat! Persze úgysem hiteted el velük, hogy örülsz, ha valami ebédet sikerül az asztalra rittyenteni a megfelelő időre, nembeszélve arról, hogy a kitakarított lakás egy természetes állapot. A férjem szerint (aki egyébként tényleg egy mintaférj és apuka) a rendet nem csinálni, hanem fenntartani kell. (mindezt két hétördög fiú mellett).

Erka
szekera

Sziasztok!

Alszik a csöppségem, így van időm írni egy rövidkét. (Igaz most altattam vissza, mert még álmos volt, de valamiért felébredt.)

Voltunk a neurológián. Viki átrendezte a váró gyerekbútorait. Kép
Bár 12.30-ra kaptunk időpontot, de csak 1/2 2-kor jutottunk be, mert a doki néni nem volt. Kép
Viki elfoglalta magát, mert a gyerekszékeket tologatta össsze-vissza. Kép
Szerencsére, és ahogy hittem is, semmi komoly. A doki néni megnézte a reflexét, és megvizsgálta az izmait. Jobb oldalára fordította (majd balra is) felemelte kezénél és lábánál fogva, közben mondta, hogy ettől megijedhet Viki. Na mondanom sem kell, az én lánykám vigyorgott ezerrel, imádja ha ilyeneket jászunk vele. Az eredmény az, hogy majd kinövi, és ha beszélni tud, akkor már nem lesz ilyen befeszítése.

Irigy vagyok a talisokra. Kép Olyan jó lenne már kimozdulni itthonról emberek, ismerősök közzé. Már Lau-val is nehezen tudunk összehozni egy talit.
Kicsit kimerült, és hangulatilag is lemerülőben. (Én hiába eszem duracell elemet, az csak a lánykámnál jön be. Kép)De remélem hamarosan jobb lesz, ha végre nyugis hétvégéink lesznek.
Kép

Csirkesz! Nem tudod, Boti hogy kommunikál Vikivel? Kép Csak mert mától én is kukázok. Eddig Viki csak szedett ki dolgokat, most már bele is rak.

Megyek előkészítem a vacsit, amíg lehet.

Lányok fogzásra a Dentinoxon kívül tud még valaki más ajánlani? Éjszaka 3-4-szer kelünk, és nappal is elég nyugtalanul alszik. Gondolom a foga, mert alól nagyon duzzadt az ínye, és fent is egy fognyi helyen. Úgy tűnik a dentinox nem igazán hatásos.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Moszi
Chamomilla Vulgaris ch15 homeós bogyesz lefekvés 1*5 bogyó(alvás előtt) és ha nyűgös a foga miatt.Mi is 4 szer kelünk éjszaka, nappal is a cicin lóg.Dentinox időlegesen segít, mi homeós bogyóval is így vagyunk (szerintem már megszokta a szervezete), hátha nektek beválik.Nálunk az örlők jönnek egyszerre 4
hamarosan 12 fog lesz.
Elemekkel meg vigyázz sok káros anyag van benne.Neorológia:Örülök hogy nincs baj Vikivel.

Csirkeszéknek küldök egy takarító nénitKép

Kép
fantikbaba

Moszi,
nekunk a dokineni szokott felirni vmi lottyot fogzasra,a gyogyszertarban keverik ki. Szerintem jobb,mint a Dentinox,de csodat ez sem muvel. Kép

Voltunk fuleszeten,allitolag semmi baja Csongi fulenek. Ez nagyon jo hir,csak tudnam ,hogy akkor mitol lazas es fajdalmas a sirasa?
Megkerdeztem dokinenit alternativ Sterimarrol,hatha felirja azt,amit Gigi ajanlott,erre adott egy Sterimart csak ugy. Kép Hat...mi tagadas megorultem neki nagyon.

Fantikbaba,
nekunk is kuldd a takarito kisnenit,rafer a lakasra. Csongi ma foldhoz vagta az uveg alamreszelot,utana Csani a falra ontotte a paradicsomlet. Kép

Inimma
inimma

HaliKép
Takinénit köszi. Gyorsan feltöltöm a képeket.
Elöljáróban annyit, hogy aki nem tud bemenni, mert nem találja a kulcsát, az ne keresse, a gyerkőcök bedobták a játszófal mögé. Tehát megvan az a kulcs, csak nálunk vanKép
Na és találtam még egy babakocsira való esővédő burkot. Õrzöm mindkettőt, a tulajok mondják meg, mi legyen vele.

Tali csúcs volt, gyertek-gyertek máskor is!!!!!!

Cs

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Szia Csirkesz!

Egy órát vacogtunk a kocsiban lakáskulcs híján.
Még jó, hogy elkuncsorogtam a pizzát, Áronnal közben megvacsoráztunk. 8 óra fele becsöngethet a férjem a kulcsért?

Andrea

KépKép
Áron

AndiKép
Jöhet a kulcsért bátranKép
Majd gyorsan leszaladunk vele.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz