A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Mofly,
írtam mailt.
potter_76

Sziasztok Estiek!
Senki sincs ma...?
Nálam a helyzet változatlan, piri sehol, teszt nulla. Ma este fogdoki szokás szerint, lassan vége, de nem voltam egyértelmű, röntgen.

Potter,
bár nem hiszem, hogy babás vagyok, de ebben a ciklusban kétszer is röntgenezték a fogam, lehetne emiatt gond?

Jó pihenést!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok lányok-asszonyok, ötyék! Kép
Nem tudom, hogyan csinálom, hogy mindig csak éjnek idején jut időm arra, hogy elolvassam a napi termést + írjak is valamit. Kép Pedig ma is volt téma bőven...

ÖTYÉK Kép
úgy látom, én lehetnék a LÖTYE (=legöregebb...) még az ötyék között is, a 69 augusztusommal - na nem baj, azért még nem érzem magam vén tyúknak Kép Kép Kép

Noi,
köszi a tanácsot + nagyon irigykedem ám rád, hogy nem kell dolgoznod. Így most biztos sokkal jobb és könnyebb lesz minden. Drukkolok Kép

Babcsi, Krisz & minden lelkes hőmérőzős,
méregetem én is szorgalmasan, 2 hónapja minden nap - ma volt a 23. cn és 36,7 voltam (tegnap még 36,9), menetrend szerint jön piroska... sajnos minden hónapban. bár egyszer kimaradna már! A görbét nem tudom kimásolni a FertilityFriend-ből (tud vki segíteni???) - de szerintem többé-kevésbé szabályos - leszámítva a 4-5. napi felugrást, ami után vissza lemegy, majd pé után fent marad, és aztán persze leesik.

Kriszta,
én a múlt héten voltam teljesen "varacskos" arcú - lehámlott az állam, volt néhány pattim és fájt az egész arcom. gőzöm nincs, mitől - szerencsére elmúlt, úgyhogy most már nem félek annyira tükörbe nézni Kép remélem, neked is csak ideiglenes állapot! (vagy ha nem, akkor komoly oka van, ahogy Wish mondta!!!)

Mofly,
köszi neked is a tippet - én is egyre inkább hajlok a BMC felé... Nem igazán értem, veled miért nem akartak foglalkozni - remélem, ettől függetlenül így vagy úgy hamar sikerrel jártok!

Szilva!
Kérdeztél, hát most győzd végigolvasni a választ! Kép (meg mindenki más is - örülök minden megjegyzésnek, ami segíthet a dilemmáimban).
Szóval:
kb. 1 éve próbálkozunk (kicsit már több). Augusztusban mentem el a nőgyógyimhoz és mondtam neki a problémát. A következő menetrendet javasolta:
- 3 hónap hőmérőzés, közben egy ciklus közepi (? - a többieknél itt eleji és végiről olvastam) hormonvizsgálat (ezen már túl vagyok, azt mondta Wish szakértő, hogy szerinte jók az értékeim), és andrológiai vizsgálat - majd ezek eredményeivel vissza hozzá
- ciklusdiagnosztika (7., 14., és 21. napi UH)
- 3 hónap stimuláció (Chlosty 5-9 napokon, közben 14. napon UH) + 2 hónapig Choregon (?) inj.
- HSG
- LSC

Na most, ha ezt így összeszámolom, kijön legalább fél évre, de lehet, hogy többre és nem tudom:
- nem lehet-e felgyorsítani ezeket a folyamatokat?
- szükséges-e tényleg minden lépés?
- ilyen sorrendben kell-e mindent megtenni?

Mert ha megy gyorsabban is, akkor mindenképp amellett lennék, elég türelmetlen vagyok és nem hiszem, hogy akár egyetlen hónapnyi elvesztegetni való időm is van.
Szilva, nálatok elég gyorsan mentek a dolgok, ugye? Ti rögtön a BMC-be mentetek?
Nagyon szeretném már tudni, mi lehet a gond. Úgy gondolom, a ciklusaim rendben vannak (rendszeresek, a pé-t is érzem mindig, ezt bizonyítja a hőmérőzés is), figyelünk is az időpontokra. A párom még most készül a vizsgálatra. Úgy gondolom, valahol nálam van a baj, mert az előző házasságomban sem jött össze a baba (igaz, kivizsgálásokra már nem került sor, mert addigra már kissé tönkrement a kapcsolat). Simán lehet, hogy nálam is petevezeték-elzáródásról van szó - vagy ki tudja. A bizonytalanság a legrosszabb - ezt gondolom, mindannyian így éreztétek/érzitek. Jó lenne mielőbb látni valami irányt, hogy igen, haladunk, ha apró lépésekkel is, de próbáljuk megközelíteni a célt.

Elnézést mindenkitől a kimerítő beszámolóért - ha tudtok valamit tanácsolni, nagyon megköszönöm.

Jó éjszakát mindenkinek!
És jó reggelt, kellemes és vidám napot mindazoknak, akik már csak reggel olvastok majd!
gmarta

Amica,
azért nálad még minden lehet! Sosem lehet tudni, hátha piri elfelejt jönni Kép
Pihenj nagyot a fogdoki után - nem túl kellemes program (rám holnap este vár, de csak amalgám töméseket cserélget szerencsére)
Szia, jóéjt!
gmarta

Szia Márta!
Talán a többiek tudnak neked segíteni, hogy hova menjetek, mert tényleg minden hónap számít ha már az ember ötye-lötyeKép
Rengeteg sokat látott társ van itt aki biztosan tud neked segíteni!
Én meg csak kitartást kívánok neked holnapra, nekem csütörtök este csrélik az utolsó amalgámot. Remélem akkor jó darabig nem kell mennem.
De a kismamáknak is kell ám fogdokihoz menniKépKépKép

Kép
Kép
Kép
amica

Szisztok!
Kicsit beleolvasgattam a beszélgetésbe,ha nem haragszotok.
Marta:
Én is sokat küzdöttem vele,ezért megosztom veled:Rákkattintasz a görbére,hogy kép mentése másként,majd valamilyen képszerkeztővel
kicsinyítsd le!Aztán kész.

Wish
Nagyon jók a linkek.Most már tudodm,hogy miért vérezgettem!Köszi!

Mindenki!
Jó éjszakát és hamarosan sok kis babucit kívánok!
Kép
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

jó reggelt!
Babcsi!
köszi a segítséget csak most jutottam a gép elé vagy a nagy lányom ül elötte vagy a férjem csak a délelött az enyém.szóval.tegnap voltam dokinál és azzal íjesztget hogy átkell fújni a petevezetékemet szerinte azért nem leszek terhes,de elöbb a párom menjen sperma vizsgálatra mert 3 éve nem volt túl jó az eredménye.igaz kapott rá gyógyszert de utána nem lett ellenőrízve.volt 2 éve egy méhszáj műtétem mert rossz lett a rákszűrésem és arra gyanakszik elzárodhatott a petevezeték vagy beszűkűlt és ha a spermák is lassúak nehezen jutnak fel.nem igen mértem a hőmet a hónapban csak most ahogy közeledtem a közepe felé.mindig pontosan mensizek és kb a 15 16 napon ugrik fel 37 re.ez tegnap volt.igy este megprobáltuk és a lábaimat feltettem a falra el is aludtam.talán segít.hát ennyi.ha tud valaki valamit az átfújásról megoszthatná velem köszi.
gilingalang

Szép jóreggel lányok Kép

Tüncsibe Kép
Én szeretnék minél tovább dolgozni, mert nagy szükségünk van a pénzre. Éppen 1 éve költöztünk be az új házikónkba, és felvettünk egy rakás kölcsönt, amit fizetni kell, aztán meg a ház sincs még kész, arra is sokat kéne még költeni. És abba még bele sem gondoltunk, hogy mi lesz, ha többen lesznek a lurkók. Szóval ha bírom akkor mindenféleképpen dolgoznom kell. Sőt, a főnökeimmel úgy beszéltem meg, hogy szülés után fél év múlva visszajönnék 4 órába dolgozni. Biztos nem lesz könnyű, de ez van...

Márcsibe Kép
Mi nem nevezzük magunkat tyúk-nak, inkább csibének Kép
Amiket felsorolták vizsgálatokat, azokon akkor már túl vagytok? A végére elvesztettem a fonalat. Ha volt, mikor volt a HSG?
Fél év sikertelen próbálkozás után mentem el a nőgyógyászomhoz, aki Closy-kezelést javasolt 3 hónapig, aztán ha ez sem hozna szerencsét, a BMC-be küldene tovább. El is kezdtem szedni a Closty-t, és közben találtam meg a b.netet, ahol a lányok elriasztottak a Closty előzetes vizsgálatok nélküli szedésétől, és azt tanácsolták, hogy egyből menjünk a BMC-be.
Márciusban voltunk az első konzultáción a BMC-ben. Ahhoz képest szerintem nagyon gyorsan kaptam tőlük babát. Az egész 7 hónap volt, amiből nekünk szerintem 2 hónap a vizsgálatokkal ment el. Nagyon jó döntés volt, hogy nem vártunk tovább a csodára. A legjobban attól féltem, hogy kifutunk az időből a korom miatt! Szerintem ti se nagyon kísérletezzetek tovább!

Babcsi Kép
Mea kulpa Kép Már megint hőmérőzés nélkül keltem fel Kép Ne haragudj, nem tudom mire kéne csomót kötnöm, hogy ne felejtsem el. (Lehet, hogy ez már a korral jár?)
Hányadik cn-on vagy? Már nagyon kezd izgi lenni!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

Mary
Megjött a hasfájás is ma, úgyhogy módosul a kezdés. Mindegy már, én úgy is eldöntöttem, hogy jővő pénteken megyek a BMC-be UH-ra. A 12 nap vasárnapra jönne ki, de inkább nem hétfőn megyek, hanem előbb.

Üdv. Manda

manda

lányok elmondanátok mi az a bmc?köszi
gilingalang

Jó reggelt Szilva mama!

Most már én is választ kaptam a kérdésemre. Mármint, hogy dolgozol-e?
Én, ha sikerül és Sz.ügynök azt mondja, hogy inkább maradjak táppénzen, otthon leszek.
De megértem a te választásodat is. Nekem elég stresszes a munkaköröm, kisfönök vagyok (sajnos, így alakult), felelősség meg minden egyéb.
Nem szeretném elveszíteni majd őt/őket.
Sajnos a kolleganőm, akiről talán írtam, elvesztette a babáját.

DRUKK, DRUKK MINDENKINEK MEG SOK-SOK BABATAPASZTÓ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Manda

manda

BMC Budai Meddőségi Centrum rövidítése a Szent János Kórházban található Budán.

manda

köszi ti tudtok valami infot a petevez.átfújásról?
gilingalang

Szép jó reggelt Mindenkinek!

MártaKép
Én mindenképpen a BMC-t javaslom Neked. Sztem csak nyerhetsz vele, ha oda mész. Nagyon jó kezekben leszel, hidd el! És sztem ott gyorsabban és célirányosabban mennek a dolgok.

GilingalangKép
Az átfújástól ne félj, altatásban csinálják laparoszkópiával. Nekem volt, bár nem segített.

Szilva-mamaKép
Én megértelek, hogy dolgozni akarsz, de azért vigyázz majd nagyon magadra!

SaciKép
Mi van veled ill. veletek?Kép

TüncsibeKép
Már ott van egy vagy két kiscsibe a hasadban! Mikor tesztelsz?
mary78

köszi Mary!de a dokim azt mondta cak kellemetlen ebből azt veszem ki nem altat
gilingalang

MandaKép
Legalább már tudod pontosan az 1. cn.-t.
Miért pont a 12. napon kell menni? Nekem azt mondta Sz., hogy a 14-21 közötti napokon menjek UH-ra.

Vizsga ügyben arra jutottunk a párommal, hogy ha megyek UH-ra, megkérdezem a dokit, hogy mi a véleménye. Ha ő azt mondja, hogy inkább halasszunk emiatt, akkor csúsztatjuk a lombikot egy hónappal.Kép
mary78

Manda
tudsz infot esetleg a sperma vizsgálatról a jánosban mennyi idő alatt végzik el?
gilingalang

Szisztok Csajok!

Reggeli hőjelentés: 36.9,(25.cn.) tegnap még 37 volt. tegnap olyan gyenge menzi szerű émelygés volt a pocimban, most is néha- néha...neeeee...remélem nem...

SzilcsibeKép
kérek piroskaűző farkast és hőemelőt!!! és holnap mérj nekem hőt...köss csomót a hőmérőreKép

Hogy vagytok? érzések, tünetek?Kép

AmicaKép
Amíg nincs piri nincs semmi baj!! küldök piriűző farkast:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Szerintem ezek a röntgenek (meg a fogdokim szerint is) olyan gyenge dózist adnak, hogy nem lehet baj, azért kérdezd meg a fogdokidat is!

MárcsibeKép
Én csak "clostyt" meg progipótlót szedek, majd meglátjuk milyen eredménnyel. Olvastam, hogy a statisztikák szerint clostyval kb 3 hónapon belül össze szokott jönni a nők 3/4-nek. Hát meglátjuk mert elvileg más gond nincs nálam mint, hogy a ciklusom egy kissé felborult a fogitól amit 10 évig szedtem.

GilingKép
a petevezeték átfújáshoz nem nagyon tudok hozzászólni, de a csajok közül tudnak segíteni neked. Egyébként szokot segíteni ha tényleg az a gond. Azétz annyira szerintem nem szabad félned tőle de majd a többiek megszakértenek!

Kép

KépKép
babcsi

tudtok ajánlani valami jó dokit a jánocban a meddőségin tudom a Konc a fő doki de esetleg akivel jó tapasztalatotok volt?én a kútvölgyibe járok egyébként orvoshoz.
gilingalang

GilingalangKép
Akkor a dokid még csak az átjárhatósági vizsgálatról beszélt. Ennél nem altatnak, nekem ultrahangos volt, vékony katétercsöveket helyeztek fel a pvezetékig, és kontrasztanyagot nyomattak bele, és a monitoron látszott, hogy átmegy-e a folyadék. Ez nem fáj, főleg ha eltudod lazítani magad, nálam azért fájt, mert mindkettő el volt záródva, és minél több kontrasztanyagot nyomattak bele, annál jobban feszített. De csak akkor fáj, és kibírható. Nálam a menszesznél a görcsök jobban fájnak. Ha vkinek csak egy pici összenövése van, az simán át tud szakadni ezalatt a vizsgálat alatt. Nekem sajnos nagyobb volt, ezért kellett a műtét.
mary78

TüncsikeKép
reggeli hőjelentés? Mi a helyzet?

Mary, MandaKép
Szióka

Most lassan mennem kell, majd du. próbálok jönni...este sulim is van 21:00-ig, szóval húzós napom lesz...mindenkinek drukkok és babatapik és minden jó!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Manda Kép
Engem is egyből elküldött táppénzre Sz. ügynök. Mondtam neki, hogy milyen munkaköröm van, és megígértette velem, hogy nagyon vigyázok magunkra. Nagyon remélem, hogy ezzel nem okozok bajt. Azt nem bocsájtanám meg magamnak Kép
Ha te meg tudod oldani, hogy otthon maradj, az a legjobb! Akkor holnapután pénteken mégy a BMC-be?

Barbi Kép
Mi van veled?

Kép
Kép
szilva069

Szia BabcsibeKép

Jó tanulást, okosodjál, hogy büszke legyen rád majd az a gyerkőc!KépKépKép
mary78

Szia Babcsi!
33.cn, még semmi, de már nagyon szeretném tudni, hogy mi van. Tesztelni felesleges, várni meg nehéz. De nincs mit tenni, dokihoz sem tudok menni, mert be kellene vinnem Jankát magammal. Volt nekem már ennyi késés a múltban, de akkor nem izgatott ennyire, mert még a gyerekek előtt voltunk. Most meg mire beláttam, hogy kicsit várjunk, kezdem élesztgetni a munkahelyi szálakat erre megtréfál a sors és újra csak elgondolkodásra késztet. Ez van.

Kép
Kép
Kép
amica

Babcsi Kép
Piroska menj a pi........-ba! Bacsikát hagyd békén, nem kíváncsi rád, úgy, ahogy senki ebben a topic-ban Kép Kép

Kép
Kép
szilva069

köszönöm Mary megnyugtattál.remélem nem lesz rá szükségem.de ha kell akkor nincs mese.köszike
gilingalang

Sziasztok!

Szilva!
Szeretnék itthon maradni mindenképpen, de majd meglátjuk!
Jővő héten pénteken megyek majd csak! De már alig várom. Ma reggel beszéltük Karcsival, hogy ha elkezdjük az UH-t,akkor kb.1 vagy 2 hét és meglehet a beültetés. Bár már ott tartanánk!
Pörgetném az időt, mint a szélvész!

Manda

manda

GilingKép
Szívesen. Én is remélem, hogy nem lesz rá szükséged.
mary78

Sziasztok lányok!

Régebben már sokat írtam ide, de azóta elkezdtem dolgozni és kevesebbet akartam foglalkozni ezzel a baba témával, mert lelkileg nagyon megviselt. Előzményként: nekem született 4 éve tök sok rendszertelen mensi után, spontán a kislányom, de azóta sem jött össze tesó. Pco jelleggű petefészkeim vannak. Most 5 hónapi diane35 szedése után az elős hónapban ilyen hormon eredményem lett a 14. napon. (kérlek titeket, hogy írjátok meg róla a véleményt. Szerintem kicsit alacsony néhány, ha ti is így látjátok, írjon olyan is, akinek hasonló volt és mi volt rá az orvoslás).

Köszi:

Szóval:

Prolactin: 5,6
FSH:10,5
LH:7,3
Progeszteron: 0,43
Estraidol: 36,2
Totál Testosteron: 31
TSH: 2,52

Köszi

Emeseanyu/Szilvia

emeseanyu

Babcsibe
Hőjelentés: 37. 18.cn. Tegnap meg ma is olyan furi a hasam, olyan menzi előtti piszkálgatós.Kép

Szilcsibe
Igaz, csúnyán mondtad, de tényleg húzzon Pirike melegebb éghajlatraKép Nekünk is kellene a pénz, de én mégis inkább otthon maradok, amint tudok.

Márcsibe
El kell, hogy keserítselek, nem te vagy a Lötye, mert én 69. májusában születtemKép

Mary
Neked legyen igazad a kiscsibékkel!Kép Hát hétfőre terveztem a tesztet, de lehet, hogy nem merem majd megcsinálni.
gtünde

Mary
Meg ugye hétfőn leszek a 23. cn-on, és lehet, hogy már érezni is fogom, hogy meg akar jönni.
gtünde

TündeKép
Ilyen korán szoktad érezni, ha megjön?
Most úgysem fogodKépKépKép De akkor még nem is biztos, hogy kimutatja a teszt, nem?
mary78

Mary
Volt, hogy már egy héttel előre éreztem. Elvileg az a teszt, ami nekem van, a beágyazódás utáni első napon már kimutatja; ha jól tudom.
gtünde

TündiKép
Hát akkor ha hétfőn nem érzel semmi olyat (már pedig nem fogsz), akkor tesztelj!
És akkor utánad terhesedünk mi is!
mary78

Mary
Igenis, értettem. Úgy lesz!Kép De akkor ti is betartjátok a szavatokatKép
gtünde

Nanááááá!
mary78

De most megint piszkálódikKép Olyan kis gonosz.Kép
gtünde

Ne ijesztgess már, mi piszkálódik?
mary78

Mary
Hát a hasamKép Olyan menzi előjeles. Nehéz elmondani, mert én érzemKép
gtünde

TündeKép

Csak fészkelődik a gyerkőc, keresi a legtutibb helyet! Még csak a 18. napon vagy, én ezt jó jelnek venném inkábbKép
mary78

Mary
Én is annak venném, ha többször nem így jelezte volna Pirike, hogy hamarosan meglátogat.
gtünde

Hát Te tudod Tünde, de azért én nagyon is bízom benned. Tudod hányan lettek úgy babások, hogy végig azt érezték, hogy mindjárt megjön. Úgyhogy nehogy feladd nekem már most!
mary78

Mary
Próbálok én pozitívan gondolkodni ám. Csak nem mindig megyKép Mondjuk tegnap délután szédültem + hányingerem is volt, meg most is mintha szédülgetnék, de lehet, hogy csak éhes vagyokKép
Meg a cickóim sem érzékenyekKép
gtünde

Tündi babaKép
Nem kell ám mindent úgy érezned, ahogy a nagy könyvben meg van írva! Fog még feszülni az a cici, a sok-sok tejecskétől! És egyél, kell az energy.
mary78

Tünde Kép
Na ne már, megígérted, hogy terhesedni fogsz!

Kép
Kép
szilva069

Mary
Ok-ok. Csak most átestem pesszimistába emiatt a hasrendetlenkedés miatt.Kép Meg az ember-lánya ilyenkor mindenre sokkal jobban figyel. Azért megpróbálom vhogy feldobni magam. Na nem vmilyen szerrel ám, csak pozitív gondolkodással.Kép
Nemsokára ebédidő, úgyhogy fogok enni.

Szilva Tyúkanyó
Tudoménazt, de micsinájjak?
gtünde

TüncsiKép
Na azééé!!! Jó étvágyat!
(Én ma csak szőlőn és vízen élek ám!)
mary78

Mary
Hogyhogy?!
gtünde

Mert este tanultam, nem csináltam kaját, és csak ez volt otthon. Meg amúgy is diétázunk a párommal, kéthetes diétákat szoktunk csinálni, ez a 2. hét, és ilyenkor már nem nagyon szoktuk pontosan betartani, de azért még nem hamburgereket zabálunk. Ma egyébként 2 főtt tojást kéne ennem salátával, akkor már inkább a szőlő! Utálom a tojit!
mary78

Mary
Én imádom a főtt tojást. Boltba nem tudnál elmenni kajáért vagy vhova enni menni? Miért diétáztok?
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: