Sziasztok lányok-asszonyok, ötyék!
Nem tudom, hogyan csinálom, hogy mindig csak éjnek idején jut időm arra, hogy elolvassam a napi termést + írjak is valamit.

Pedig ma is volt téma bőven...
ÖTYÉK
úgy látom, én lehetnék a LÖTYE (=legöregebb...) még az ötyék között is, a 69 augusztusommal - na nem baj, azért még nem érzem magam vén tyúknak
Noi,
köszi a tanácsot + nagyon irigykedem ám rád, hogy nem kell dolgoznod. Így most biztos sokkal jobb és könnyebb lesz minden. Drukkolok
Babcsi, Krisz & minden lelkes hőmérőzős,
méregetem én is szorgalmasan, 2 hónapja minden nap - ma volt a 23. cn és 36,7 voltam (tegnap még 36,9), menetrend szerint jön piroska... sajnos minden hónapban. bár egyszer kimaradna már! A görbét nem tudom kimásolni a FertilityFriend-ből (tud vki segíteni???) - de szerintem többé-kevésbé szabályos - leszámítva a 4-5. napi felugrást, ami után vissza lemegy, majd pé után fent marad, és aztán persze leesik.
Kriszta,
én a múlt héten voltam teljesen "varacskos" arcú - lehámlott az állam, volt néhány pattim és fájt az egész arcom. gőzöm nincs, mitől - szerencsére elmúlt, úgyhogy most már nem félek annyira tükörbe nézni

remélem, neked is csak ideiglenes állapot! (vagy ha nem, akkor komoly oka van, ahogy Wish mondta!!!)
Mofly,
köszi neked is a tippet - én is egyre inkább hajlok a BMC felé... Nem igazán értem, veled miért nem akartak foglalkozni - remélem, ettől függetlenül így vagy úgy hamar sikerrel jártok!
Szilva!
Kérdeztél, hát most győzd végigolvasni a választ!

(meg mindenki más is - örülök minden megjegyzésnek, ami segíthet a dilemmáimban).
Szóval:
kb. 1 éve próbálkozunk (kicsit már több). Augusztusban mentem el a nőgyógyimhoz és mondtam neki a problémát. A következő menetrendet javasolta:
- 3 hónap hőmérőzés, közben egy ciklus közepi (? - a többieknél itt eleji és végiről olvastam) hormonvizsgálat (ezen már túl vagyok, azt mondta Wish szakértő, hogy szerinte jók az értékeim), és andrológiai vizsgálat - majd ezek eredményeivel vissza hozzá
- ciklusdiagnosztika (7., 14., és 21. napi UH)
- 3 hónap stimuláció (Chlosty 5-9 napokon, közben 14. napon UH) + 2 hónapig Choregon (?) inj.
- HSG
- LSC
Na most, ha ezt így összeszámolom, kijön legalább fél évre, de lehet, hogy többre és nem tudom:
- nem lehet-e felgyorsítani ezeket a folyamatokat?
- szükséges-e tényleg minden lépés?
- ilyen sorrendben kell-e mindent megtenni?
Mert ha megy gyorsabban is, akkor mindenképp amellett lennék, elég türelmetlen vagyok és nem hiszem, hogy akár egyetlen hónapnyi elvesztegetni való időm is van.
Szilva, nálatok elég gyorsan mentek a dolgok, ugye? Ti rögtön a BMC-be mentetek?
Nagyon szeretném már tudni, mi lehet a gond. Úgy gondolom, a ciklusaim rendben vannak (rendszeresek, a pé-t is érzem mindig, ezt bizonyítja a hőmérőzés is), figyelünk is az időpontokra. A párom még most készül a vizsgálatra. Úgy gondolom, valahol nálam van a baj, mert az előző házasságomban sem jött össze a baba (igaz, kivizsgálásokra már nem került sor, mert addigra már kissé tönkrement a kapcsolat). Simán lehet, hogy nálam is petevezeték-elzáródásról van szó - vagy ki tudja. A bizonytalanság a legrosszabb - ezt gondolom, mindannyian így éreztétek/érzitek. Jó lenne mielőbb látni valami irányt, hogy igen, haladunk, ha apró lépésekkel is, de próbáljuk megközelíteni a célt.
Elnézést mindenkitől a kimerítő beszámolóért - ha tudtok valamit tanácsolni, nagyon megköszönöm.
Jó éjszakát mindenkinek!
És jó reggelt, kellemes és vidám napot mindazoknak, akik már csak reggel olvastok majd!