Évi!
Gratuláluk
, és örülök, hogy minden rendben Nálatok, de ahogy a Lányok is írták, ez nem is lehetett máshogy
És gratula a 4 évhez is
Kati!
Ezekről a dolgokról én semmit sem tudok, de az jó, hogy meg van a bibi, így már egy-kettőre Téged is meglátogadhat a gólya
Juca!
Tényleg nagyon érző szívű lehet a főnököd, mert még csak gondolom a 3 hónapos próbaidőn vagy, és bizony nagyon ki tudott volna tolni Veletek.
Próbálj meg nyitott szemmel aludni, nekem szokott sikerülni, ezt jól meg lehetett tanulni a sulikban
Junko!
Én is kíváncsi vagyok ám..., ha még van egy kis időd...a címem a profilomban van
Majcsi!
Jobbulást
, szerintem nem kell úgy elkapkodni azt a munkát, a héten szerintem már otthon maradhattál volna gyógyulgatni, pihengetni, alukálni...
Tündi, Dudu!
Örülök, hogy elmúlt a fejfájásotok. Nekem is fájt reggel vettem is be egy Quarelint..., ez azt jelenti, hogy jön megint a hideg?
Lányok! Off topic:
Nem tud Valaki a II. vagy a XII. kerületben (villa)társasházas környéken egy ~2500-3000 m2 körüli üres telket, ahol a környező épületek fsz + 2-3 szint körüliek? Na em kell, hgy eladó legyen csak a diplomámhoz keresek helyszínt. Sokat segítene az is ha valakinek csak rémlene, hogy valamerre esetleg látott egyet...
dido