A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok!

Évi!
Gratuláluk Kép , és örülök, hogy minden rendben Nálatok, de ahogy a Lányok is írták, ez nem is lehetett máshogy Kép
És gratula a 4 évhez is Kép

Kati!
Ezekről a dolgokról én semmit sem tudok, de az jó, hogy meg van a bibi, így már egy-kettőre Téged is meglátogadhat a gólya Kép

Juca!
Tényleg nagyon érző szívű lehet a főnököd, mert még csak gondolom a 3 hónapos próbaidőn vagy, és bizony nagyon ki tudott volna tolni Veletek.
Próbálj meg nyitott szemmel aludni, nekem szokott sikerülni, ezt jól meg lehetett tanulni a sulikban Kép

Junko!
Én is kíváncsi vagyok ám..., ha még van egy kis időd...a címem a profilomban van Kép

Majcsi!
Jobbulást Kép, szerintem nem kell úgy elkapkodni azt a munkát, a héten szerintem már otthon maradhattál volna gyógyulgatni, pihengetni, alukálni... Kép

Tündi, Dudu!
Örülök, hogy elmúlt a fejfájásotok. Nekem is fájt reggel vettem is be egy Quarelint..., ez azt jelenti, hogy jön megint a hideg? Kép

Lányok! Off topic:
Nem tud Valaki a II. vagy a XII. kerületben (villa)társasházas környéken egy ~2500-3000 m2 körüli üres telket, ahol a környező épületek fsz + 2-3 szint körüliek? Na em kell, hgy eladó legyen csak a diplomámhoz keresek helyszínt. Sokat segítene az is ha valakinek csak rémlene, hogy valamerre esetleg látott egyet...

dido

dido
dido

Eszter!
Még tegnap éjszaka megnézegette a képeiteket. A kissrác pont olyan starmmnak is látszik, mint ahogy mesélsz Róla. Kép
A súlyoddal pedig nem teljesen értem a képek alapján, hogy mi is vele aprobléma?!?!?

dido

dido
dido

Junko Kép
Megnéztem a képeket. Tök jók. Én is küldtem Neked.

Tündi
Szólj, ha felraktad a képeket az albumba.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!
Bocsi, hogy most panaszkodni fogok, de szörnyű éjszakánk volt. Párom egész éjjel rosszul volt, lázas volt, "virrasztottunk",valami vírust kaphatott el. Én is kivagyok emiatt is, meg na ne hogy már egyszerűbb legyen, a papámat is bevitte a kórházba a mentő valamiféle szívinfarktussalKép És képzeljétek, a háziorvos vitette be, mert papa még délelőtt ment fel hozzá, de ezt nem az orvostól magától tudtuk meg, hanem anyu telefonált a mentőknek, hogy nincs-e a kórházban, miután a rendelőnél keresték a papát. Ugyanis délig még akkor nem ért haza! Az orvos meg nem szólt senkinek! Szóval a mai nap ilyen lett!Kép Ennél már csak jobb lehet!
Évi!
Örülök az eredményeidnek!
Majcsi!
Jobban vagy? Valami vírus volt?
Köszi hogy elmondhattam.
Bogi
dbogica

Sziasztok!

Tudom, hogy nagyon régen nem jártam erre de annyi minden volt, rengeteg a munkám...Tündi tudom, hogy szeretnéd, ha jó híreket mondanék de nem tudok sajnos....csak nem volt időm frissíteni tájékoztatni titeket. Ma vagyok a 15.cn-on. Olyan jó lenne mást írni....

Az az igazság, hogy kezd rajtam úrrá lenni az elkeseredettség és a kiakadás...nem értem mi gátolja a folyamatot..és mióta az egyik barátnőm közölte, hogy szerinte jövő szeptemberig nem esem teherbe, azóta teljesen összetörtem. Õk nem értik meg az ember miért nem tud várni..Hogy, ha már egyszer eldöntötted, hogy szeretnél babát, akkor ezt valószínű azért tetted, mert abban a pillanatban szeretnél nem 1-2 év múlva...mindenki csak jön az okosságaival, hogy egyensúlyban kell lenni meg minden...szerintem ennek semmi köze ehhez (hány olyan nő esik teherbe, aki köszönő viszonyban sincs az egyensúllyal). A 6. hónapig nagyon is egyensúlyban voltam..most hogy már a nyolcadik hónapot taposom kezdek kiakadni..tudom vannak, akik sokkal többet vártak elnézést is kérek...bocs ezt annyira ki kellett most adnom..

Ráadásul annyi a munkám, hogy nem jutok el az orvoshoz sem...mit is mondanék férfi főnökeimnek, nem tudok teherbe esni megyek dokihoz és kész???na szép lenne.
Ha meg eljutok vagy próbálok vele telefonon beszélni nem tudom elérni..

Úristen ne haragudjatok, hogy ennyit nyavajogtam...azt hiszem ennek ki kellett jönnie..igyekszem magamat összeszedni....

Azt nem ígérem, hogy gyakrabban tudok jönni, mert, ha minden igaz hamarosan óriási munkába vágjuk a fejszét, ami egész decemberig kitart.
Talán jobb is eltereli a figyelmem, meg egyben a kínálkozó lehetőségeket isKép

Legyetek jók és boldogabbak...
Virág
Virag2

Bogica
Sajnálom a papádat meg a párodat is Kép Nem semmi egy nap Kép Igazad van, ennél már csak jobb lehet Kép Papádnál még jó, hogy időben kiderült, ha tényleg infarktus.

Ma már nem jövök, mindjárt itt a párom és letelepszik a gép elé Kép

Esőtlen, szép napot Kép
Vera
reva

Junkó
Köszi a képeket, nagyon örülök, hogy látlak, tényleg jobb ha a betűk mögött arc is van Kép Nagyon aranyosak vagytok a fotókon Kép

Dido
Te amiket felraktál képeket mind 200 kb vagy az alatti méretűek voltak? Van pár kép ami nagyobb, lehet újra kell méreteznem, de ha nem muszály..... Olyan régen raktam már albumba képet Kép

Tündi
Vendég

Bogica
Húúú, nálatok is zajlik az élet Kép Remélem párod is papád is mielőbb meggyúgyulnak! Te meg próbálj helytállni, szükség van rád otthon! Kitartás, oké?

Virág
Persze hogy szeretnénk ha jó hírrel jönnél, de ami késik nem múlik. Tudom miről beszélsz, tudom mi az a 8 hónap, mi az elkeseredettség, a bizonytalanság, és milyen ha osztják az észt az embernek. Sajnos ezt el kell viselni, el kell engedni a füled mellett. És igen, ha egyszer megvan az elhatározás hoyg babát akarunk és nem jön rögtön, akkor csak azok értik meg akik maguk is hasonló nehézségen átmentek, ezért vagyunk mi is itt egymásnak, és segítjük át egymást a nehéz időszakokon. Még ha nehéz is megoldanod, próbálj jönni közénk, hidd el itt nem leszel egyedül, sokkal könnyebb lesz feldolgozni az időt! Ne nézz hátra, csak előre! Ne azt nézd hogy már 8 hónap, hanem hogy már ennyivel kevesebb van a célig! Biztosan jó lesz ha a munka kicsit eltereli a figyelmed, talán gyorsabban telik az idő... de meddig is? Szerintem meg kéne próbálnod szabira menni azokon a napokon amikor dokit tudsz intézni, és így nem kell senkinek mondani semmit. Az csak magánügy hogy mit intézel, nem? Meg hát lehet ám füllenteni is a főnöknek Kép
100 szónak is egy a vége: ne add fel, küzdj a célodért, és biztsoan el fogod érni! Nekünk ez az utunk, ezen kell végigmennünk! Sokkal könnyebb ezt elfogadni mint megérteni. De nem baj, tudd hogy boldog 9 hónap áll előtted kismamaságodban, csak ne kérdezd meg hoyg mikor! Lépdelj előre, nézz előre, és minden rendben lesz! Ne engedd ki az erődet, mert lassan termelődik újra és nem tudhatod meddig lesz rá szükség, tartalékolj belőle! Hidd el minden rendben lesz, ha dokihoz mentek akkor jobban fogod érezni magad. De addig is fel a fejjel! Nincs veszve semmi!

Tündi (upsz, ez a 2000. üzim Kép)
Vendég

Tündi!

A cisztám júniusban 42*54 mm volt. Júliusban nem látták, tegnap 30 mm-es volt.
A hipofízisről annyit, hogy nekem volt MR vizsgálatom, ahol pont azt nézik. Nem egyértelmű az eredmény, lehet hogy nem attól magas a prolaktin szintem.
Szedek Mercformint a kissé magasabb vércukorszintemre. De tegnap nagyon érdekes dolgot mondott a dokinő! Mégpedig szerinte a mercformint a menstruáció beállítására kell írni. (Mellesleg az összes gyógyszert ismeri, mert a családban van patikatulaj) Mivel nekem nem állította be a gyógyszer, elvileg a vércukorszintemre írták, lehet hogy nincs is baj a vércukrommal, hanem a magas hormonszint okozza a magasabb vércukorszintet.
Remélem érthető voltam. Annyi mindent szeretnék egyszerre írni.
Küldjétek a mensiket, mert a 3. napi komplett hormon és vércukor-inzulin hányadosból minden ki fog derülni.
Régebbi leleteimből azt vette ki a doktornő, hogy elegendő az inzulin a véremben, tehát indokolatlan a magasabb vércukorszint. Tehát nagyon elképzelhető hogy tényleg a prolaktinszint befolyásolja a vércukrot.
Ha az derül ki hogy hiába szedtem a vércukorcsökkentőt, felhívom a cukororvost, és elmondom neki.
Nagyon- nagyon kíváncsi vagyok.

Lassan eldugulok...

Elég volt, mi?KépKépKépKépKép

Kati
Vendég

Bogica
Húúú, nálatok is zajlik az élet Kép Remélem párod is papád is mielőbb meggyúgyulnak! Te meg próbálj helytállni, szükség van rád otthon! Kitartás, oké?

Virág
Persze hogy szeretnénk ha jó hírrel jönnél, de ami késik nem múlik. Tudom miről beszélsz, tudom mi az a 8 hónap, mi az elkeseredettség, a bizonytalanság, és milyen ha osztják az észt az embernek. Sajnos ezt el kell viselni, el kell engedni a füled mellett. És igen, ha egyszer megvan az elhatározás hoyg babát akarunk és nem jön rögtön, akkor csak azok értik meg akik maguk is hasonló nehézségen átmentek, ezért vagyunk mi is itt egymásnak, és segítjük át egymást a nehéz időszakokon. Még ha nehéz is megoldanod, próbálj jönni közénk, hidd el itt nem leszel egyedül, sokkal könnyebb lesz feldolgozni az időt! Ne nézz hátra, csak előre! Ne azt nézd hogy már 8 hónap, hanem hogy már ennyivel kevesebb van a célig! Biztosan jó lesz ha a munka kicsit eltereli a figyelmed, talán gyorsabban telik az idő... de meddig is? Szerintem meg kéne próbálnod szabira menni azokon a napokon amikor dokit tudsz intézni, és így nem kell senkinek mondani semmit. Az csak magánügy hogy mit intézel, nem? Meg hát lehet ám füllenteni is a főnöknek Kép
100 szónak is egy a vége: ne add fel, küzdj a célodért, és biztsoan el fogod érni! Nekünk ez az utunk, ezen kell végigmennünk! Sokkal könnyebb ezt elfogadni mint megérteni. De nem baj, tudd hogy boldog 9 hónap áll előtted kismamaságodban, csak ne kérdezd meg hoyg mikor! Lépdelj előre, nézz előre, és minden rendben lesz! Ne engedd ki az erődet, mert lassan termelődik újra és nem tudhatod meddig lesz rá szükség, tartalékolj belőle! Hidd el minden rendben lesz, ha dokihoz mentek akkor jobban fogod érezni magad. De addig is fel a fejjel! Nincs veszve semmi!

Tündi (upsz, ez a 2000. üzim Kép)
Vendég

Bogi!
Sajnálom a Papádat, és jobbulást kívánok Neki is és a Párodnak is.

Virág!
Nem szabad ám odafigyelni, hogy mások mit mondanak.
Ne keseredj el bár nem igazán tudom, hogy mit mondhatnék, hiszen aki itt van már Mindenki úgy vágyik a baba után, és ha lehet ilyet mondani, akkor most azonnalra. Persze ha valami nyomja a szívedet akkor jó helyen jársz, itt meghallgatunk, és talán már azzal megkönnyebbülsz és jobban érzed Magad, hogy kiírod Magadból Kép

Tündi!
A képek amiket felraktam mind 200 és 300 kb között van, a zöme 280 kb körüli. Ha ettől kisebbre vettem nagyon pixeles volt, és ekkorával is fel sikerült tennem.

Én egész este itt leszek már Veletek, mert a férjem Debrecenbe ment és csak éjfél körül ér haza Kép

dido

dido
dido

Bocs 2-szer ment el az üzim! Mért mindig a leghosszabbakkal csinálja ezt? Kép

Kati
Értelek Kép Bár arról még nem hallottam hogy a prolaktin emelné a vércukrot, de biztos igy van, én már semmit sem tartok kizártnak. Szerintem nem lesz gond a 30-as cisztáddal (nekem 31-es volt augusztusban), simán el fog tűnni. Egyébként menzi beállítására te nem próbáltad még a cickafark-palástfű-zsálya teakeveréket? Többeknek használt. Esetleg érdemes lenne egy homeopátiás dokit is megkeresni ezügyben.
Remélem hogy a magas prolaktinodat gyorsan le lehet vinni és karban tartani, hogy mielőbb babás lehess!
Miután én is menzit várok, akkor osztozzunk azon amit a csajok küldenek, jó? Én is marhára sürgetném már ezt a 3. napi vérvételt Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Remélem jól vagytok.
Most jöttem haza Visgrádról a Thermál fürdőből. Céges konferencia volt, de elengedtek minket 3-4korr, hogy fürödjünk. Mindenkinek szeretettel ajánlom.

Tündike!
Mi a helyzet? Mi van veled?

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Virág

Tudom, én is így érzek. Szinte ugyanígy.
Ez persze nem vigasztal, se engem se téged. De én mindig azzal vigasztalom magam hogy mindennek oka van. Hogy mi áll mögötte Isten, vagy valami más az részlet kérdés. Úgyis úgy lesz ahogy az a Valami akarja. Bizzunk benne hogy ránk nézve jó. ÉS ez biztos is! Kép

Junko
j.
Vendég

Virág!
Tudod, itt mindenki ebben szenved. Van aki már fel is adta, hogy egyáltalán próbálkozzon. Nagyon fájdalmas dolog ez. Vágyak ellen harcolni nem nagyon lehet, főleg ha ez egy ösztönhöz kapcsolódik. Én is így vagyok vele, bár én bele sem kezdhettem ebbe a projectbe eleddig. Gondold el azt, hogy legalább neked esélyed lehet egy baba meggyártására, másoknak még ez sem adatik meg. Megértelek, és csak biztatni tudlak abban, hogy ne adda fel, az eredmény annál jobb lesz.

Puszi: Náricisz

Kép
narco

Oké, osztozzunk.

De miért várod? Nem lehetsz babás?

Szeretnék képet idetenni a kisfiamról, de miután kikeresem a Dokumentumok--képek--közül, csak megnyitás opció van, csatolni nem tudom.

Kati
Vendég

Majcsi
Még nem jött levél tőled.

Kati

Az úgy van, hogy én valójában keszis vagyok, csak 18 évesen elkerültem Szegedre, és most már úgy tűnik itt is maradok még egy darabig. De család, barátok stb. még oda kötnek. Havonta egyszer járok haza.

Bogi Szegény.
Jobbulást a családnak. Lassan vége a napnak, talán a holnapi már jobb lesz.

Dido
Neked is küldtem képeket.

Most már eldugulok, mert hihetetlen sok melót sikerült holnapra fölhalmoznom. Pont péntekre. Haszontalan vagyok és ezért még fizut is kapok. Nem jövök egy hétig...Kép

UI: Sztem ez a cickafark tea tök finom. Iszom biztos ami biztos.

j.
Vendég

Junko!
Megkaptam Kép Nagyon helyesek vagytok a Férjeddel Kép , és nagyon tetszik a mennyasszonyi ruhád. Mikor is volt az esküvőtök?
Jól emlékszem, hogy Te írtad, hogy geográfus vagy? A bátyám is az tavaly végzett az ELTE-n.

Kati!
Ha jól emlékszem a megnyitással tudod csatolni a képet.

dido

dido
dido

Kati!

Közben hazaértem, és nem felejtettem el megnézni a prolaktin értékemet: 1282,6 mIU/L, és az én papírom szerint ez 567,0-ig lenne jó. Szóval bazi magas volt.

Bogi!

Jobbulást a párodnak és a papádnak!

Virág!

Ahogy a lányok is írták, itt tényleg jó kezekben vagyKép Fel a fejjel! A barátnődnek pedig ellent kell, hogy mondjak: szerintem tuti nem kell jövő szeptemberig várnod a babára. Miért is ne sikerülne addig?

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Nárcisz
Köszi az érdeklődést! Kép Belekezdtünk az igazi meddőségi kivizsgálásokba, ezért várom a menzimet, hogy vérvételre mehessek végre. Amúgy élek és virulok Kép
És ti? Kb. sem lehet tudni hogy mikor kezdhetitek?

Kati
De lehet babám, csak még nem azonnal Kép Legalábbis eddig nem tudok róla hogy ne így lenne Kép Vérvételek, UH, andrológia vár ránk a következő ciklusban Kép

Na, menek haza, jók legyetek ám! Kép

Képfeltöltés holnapra maradt, ezer bocs mindenkitől!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tündi
Vendég

Junko
Elszúrtam és ráadásul véletlenül kitöröltem mindent és így nem tudom az címedet se. Küldenél még egy mailt. Üreset is lehet.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Majcsi! Junko!
Véletlenül nekem jött Majcsi válasza és fotója.
Nem mondom, örültem neki.. Kép

Juca!
Tök jófej a főnököd. Férfi? Mert akkor nem hiszem, hogy észrevette...

Kati!
Hihetetlen mi mindenen túl vagy. És ugye kedves volt a dokinő? Egyébként tök érthetően írtad a dolgokat, az viszont egyáltalán nem érthető, hogy úgy tömnek gyógyszerrel, hogy nem is biztos az a bajod, amire adták. Szörnyü (tudok ám helyesen írni, de eltünt a hosszú üü-m)
A lényeg, hogy talán most viszont már jó úton jártok.

Tündi!
Húúú, de meglepődtem, tényleg azt hittem valami más nagy hírrel jössz! Azért várjuk a képeket!

Dido!
Sajna én nem tudok olyan telket, amit kérdezel, de majd nyitvatartom a szemem, fülem.

Bogi!
Sajnálom, hogy ilyen hírekkel jöttél, remélem már jobb a helyzet!

Virág!
Nekem nagyon tetszett, amit Tündi írt neked. És nagyon egy cipőben járunk, mi is most 9 hónapja, hogy próbálkozunk. És eljutottam arra a szintre, hogy nem azt nézem, miért nem ebben a hónapban jött össze, hanem hogy hogyan tudom jól, boldogan eltölteni addig az időt. Sosem felejtem el, Sziszka írogatta többször is, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy ennyi időt boldogtalansággal töltsünk. És végülis egészségesek vagyunk, boldog kapcsolatokban élünk. Másoknak sokkal több nehézséggel kell megküzdeniük.
Remélem, hamar túl leszel rajta. És van ám előnye a mélypontnak, hogy onnan már csak felfele van irány!! Kép

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!

Ez a hetem egy nappal rövidebb, mint egyébként, hisz holnap kapja a párom kézhez a diplomáját, vagyis diplomaosztóra megyünk... Kép Végre, erre várt jó néhány éve! Mivel holnap nem megy dolgozni, ma meg tovább kell bent maradnia és éppen ezért még nem jött haza... Kép De majd csak itthon lesz egyszer!

Nálunk máskülönben nem sok újdonság van, zajlik az élet.

Minden nap szoktam ám olvasgatni, amit írtok, de sajna elég kevés időm van rá, így csak felületesen át szoktam futni az üzeneteket. Kép

Monyóról tudtok valamit? Korábban olyan gyakran írt, egy nap többet is, most meg nagyokat hallgat! Kép Remélem azért jól van...

Na most ennyi voltam. Megyek, telefonozok a céghez, hogy meddig kell még egyedül lennem itthon, vagyis mikor jön már végre haza a férjecském?!

Üdv
Zsu

Zsu
valér

Tündi!
Ha felteszed a képeket a taliról megírod eggyel lejjebb is? Légyszi...Kép

Kicsit időhiányban vagyok, és ráadásul lehet, hogy jővőhéttől heti 2 napot 4 órában visszamegyek dolgozni is a munkahelyemre. Akkor még kevesebb időm lesz Kép

Nicol

Kép
nicol

Majcsi!
A címem: koeszt@vipmail.hu
Várok és várok...Kép
j.
Vendég

Sziasztok!

Bogi!
Szép kis nap! De remélem már vége és jónéhány napra!

Tündi!
Lesznek azért képek egyszer ugye!
Na nem sürgetlek, csak még mindig nagyon sajnálom, hogy le- és kimaradtam!

Valér!
Gratulálok a párod diplomájához!

Dido!
Stramm az biztos a kiskölyök! Ez a takonykór is bő 1 és 1/2 npig tartott, de azért rötyögni volt szusz közben is!

Éva!
Gratula az eredményekhez! No és az évfordulóhoz!

Wish!
Megnőnek azok a tüszők az hétszentség! Hajrá-hajrá! Duddu szépet írt neki! Muszáj!

Móni!
Akkor ezennel átütemeztem a tapasztókat jövőhét csütörtökre! Figyeld csak meg milyen hatásosak lesznek!

Kati!
Szerintem is érthetően írtad a dolgokat! Nem semmi amiken végig kell mennetek, de jó úton vagytok!
Csak nyugodtan bökj a Megnyit gombra, akkor átküldi a feltöltéshez az útvonalat, és amikor elküldöd, akkor fogja feltölteni a gépedről a képet!
Küldjed!Kép

Virág!
Tündi leírt mindent! Ha panaszkodhatnékod van, csak tedd nyugodtan! itt minden a kölcsönösségen alapszik. Ma neked van rossz napod, holnap másnak, de mindig van aki felmos!Kép

Még egy csomó mindent akartam írni, de annyira ég a gyomrom még mindig, hogy betörnek az indiánok, annyira füstölög a szám széle!Kép
Ám hősiesen kitartok, nem szedek be semmit! Bárcsak ihatnék egy óriásbögre hideg tejecskét oltóanyagnak!Kép

Sziasztok!

Eszter

ui.: Tudom már! Junko! nekem is képet légyszi!!!! Ebből hagy ne maradjak ki!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok lanyok.Emlegetett szamar...Kép
sok idombe tellet mire mindent elolvastam igy kb felet el is felejtettem,ezert bocs akinek nem irok.

unique,sajnalom a rosszuleteidet,kitartas.

moni drukok mennek az inszemhez.Kép++++++++++++

wish neked meg a tuszonovesztok++++++++

annacska remelem jo hirekkel josz es megnyugtatsz bennunket hogy minden rendbenKép

tundi orulok hogy vegre beindultak a vizsgalatok,remelem sikerrel jartok.

bogica jobbulast kivanok apukadnak es a parodnak.

virag kitartasKép

Sajnos tobb nem jut eszembe de igyekszem tobbet veletek lenni mert hianyoztok nagyon.

Magamrol:
Az a helyzet hogy dolizom mint az allat,reggeltol estig szedem az almat.na meg pakolom a ladakat mert csak en birom a csaladba(anyunak faj a dereka,apunak pedig nincs egy laba)Atan kepzelhetitek hogy mennyire faj a hatam mikor a pincebe van mar 300 lada(20-25kgosak)es en hordom fel es le a kocsira.szoval amiota elkeztuk a babagyartast meg soha nem orultem enyire a negativ tesztnek.igaz vasarnap csinaltam ami szerintetek meg tul korai volt de engem megnyugtatott.tehat abszolult nem vagyok most elkeseredve,sot.a sexualis eletunk is teljesen helyrejott es a kozerzetem is egyre jobb,egyre kevesebbet gondolok a babara(nem mintha nem szeretnek)csak total belenyugodtam hogy akkor jon amikor o akart es nem akor amikor en akarom.Tehat vegul minden rendben velem ha esik az eso akkor en is itt vagyokKép

hu most mennyit irtam legalabb bepotoltam a lemaradast.Kép

Kép
monyoka

Monyo Kép
Úristen, mit csináltok ennyi almával? Ez egy hadseregnek elég lenne Kép

Remélem ideértek a drukkok (köszi-köszi-köszi mégegyszer mindenkinek Kép) és holnap reggel csupa szépet látok majd az UH-on Kép

wish

Monyó!
De jó, hogy végre jelentkeztél!! És ráadásul még minden rendben is van!! Szuper!
Nem semmi az almapakolás, mi is csináltuk nagyimnál, de kb. tizedennyi a mennyiség.

Nagyon jól gondolkodsz! Ez előrevisz, az tutti!!

Wish!
Gondolok Rád holnap, tüszőid azt üzenték, felveszik a versenyt és nem hagyják magukat!
Úgyhogy minden rendben lesz! Kép

Jó éjt!
réka
Vendég

Eszter!
Ezen az égő gyomron nem segít valami homeopata szer? Csak van valami, amit kismamik is szedhetnek..

réka
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek Kép

Ilyen is ritkán van, hogy én vagyok az első.

Wish
Mennek a drukkok , remélhetőleg már nem politizálnak a tüszőid, és egyformán kézenfogva mennek a cél felé Kép

Dudu!
Azért köszi, gondoltam hátha valaki... valamit..., akár tudat alatt ...
A spanyoltanárnőt nem sikerült elérnem, sajnálom, hogy előbb járt a szám, mint ahogy utánanéztem volna, persze volt egy telefonszámom, ki gondolta, hogy már nem él Kép

Zsu!
Gratulálok a férjednek a diplomához Kép, és mi lett Belőle?

dido

dido
dido

Szia Dido!
Majdnem én lettem az első, de mivel tegnap én voltam az utolsó is, gondoltam megvárom, míg ír valaki.

A spanyoltanárnő nem gond, mert most találtam egy nyelviskolát, ami jónak tűnik. Lehet, októbertől kezdek is, majd kiderül.
Nagyon köszi azért a próbálkozást!

Zsu!
Én is gratulálok a férjednek. Biztos szép nap volt a tegnapi... Kép

Annácska!
Hogy vagytok? Régen írtál...

réka
Vendég

Sziasztok

ESzter
Miért nem ihatsz tejet? Egyébként a férjemnek és anyukámnak is gyakran ég sajnos a gyomra. Mind a ketten ilyenkor pattogatott kukoricát szoktak enni. Hatásos nagyon, próbáld ki. Képet mindjárt küldök.

Dido
Köszi. Most leszünk október végén 1 éves házasok. A ruhámat egyébként varrattam és még mindig kint lóg a szekrényemen, nincs szívem elrakni. De egyszer majd veszek az esküvői cuccaimnak egy szép ládikát, ahol a kicsi lányom (remélem lesz majd egyszer) majd kedvére kutakodhat.Igen geográfus vagyok, de nem dolgozom a szakmámban. Még most sem igazán tudom mit is tud egy geográfus, remélem a testvéred el tud/tudott a szakmájában helyezkedni.

Zsu
Remélem a férjed idejében hazaért végül. Mostanában az enyém is egyre többet dolgozik. Kicsit aggódom is.

Szia Monyo!
Jó hogy itt vagy. Az almát eladjátok? Sok sikert hozzá, nekünk idehaza nem nagyon megy. Azért a cipekedéssel vigyázzál.
A baba meg így fog sikerülni.

Wish
Gobdolok rád, remélem jó hírekkel jössz.

Annácsaka!!!
Azért ha van kedved írjál. Remélem jól vagy. Továbbra is szorítok.

j.
Vendég

Sziasztok, jó reggelt!!

Évi, gratulálok az eredményhez és az évfordulóhoz!!! További jó kismamaságot!!! :-)))

Didó, sajnos nem isemerek ilyen telket, de azért ha hallanék valamit, szólok! :-))

Bogi, remélem már jobb a helyzet Nálatok a pároddal és a papáddal!

Virág, a többiek már nagyon jól leírtak mindent, amit mondhatnék, csak kitartás, jönni fog az eredmény!!! :-))

Kati, elmesélem a prolaktin-históriámat, bocs a Többeiktől, valszleg hosszú lesz, de lehet, hogy van, akinek hasznos.
Szóval meg akartam nézni otthon a prolaktinomat pontosan, de elfelejtettem, de a lényeg, hogy amikor észrevették nálam (4 éve), akkor alig volt a felső határ fölött. Nekem abban a mértékegységben szokták mérni, amiben kb. 24 a felső határ, nekem meg volt akkor 27. Kaptam bromot, napi 1-et, de az túl sok volt, visszetértünk napi félre. Az orvosom nem vizsgált ki, csak szedtem a gyogyót. Aztán 1-1,5 (2?) év múlva váltottam, bár a prolaktinom a gyógyszer mellett állandóan jó szinten volt, de tudni akartam, hogy miért van ez az egész. Időközben a dokiváltással egyidőben a napi fél mellett elkezdett felkúszni, és egészen 52-ig emelkedett, ami a 24-es felső határnak jó kétszerese. Ekkor az új doki őrült mód elküldött MR-re, ami negatív lett. Felemeltük az adagot napi 1-re, amit azóta is szedek. Azóta újbó dokit váltottam, a legújabb doki uh-val növelte a korábbi vizsgálatok számát, a petefészkemet rendben látta mindig. Közben volt néhány hormonvizsgálat, amiből biztos kiderült volna, ha pajzsmirigy-gondom van, legalábbis remélem. Szóval 4 év alatt sikerült végigjárni a vizsgálatokat, vérvétel, MR, uh, és azóta sem tudjuk, mitől van. Szedem rendesen a bromot, a peteérésem nagyjából rendben (kis mennyiségű clostival különösen), de már kezdem feladni, hogy kiderüljön, mitől is van ez így...:-((
Viszont a prolaktin és a vércukor kapcsolatáról még sosem hallottam, mindig tanul az ember :-)))
Szurkolok Neked, hogy megtalálják, mi is okozza, vagy legalább beállítsák mihamarabb. A bromo egyébként nagyon jó gyógyszer, pillanatok alatt leviszi a hormonszintet.

Valér, gratula a párod diplomaosztójához!!! :-))

MOnyó, üdv újra itt, óvatosan azzal a sok almával!!!

Wish, Dudu igazán jól megbeszélte a dlgokat a tüszőiddel, nem lehett semmi gond!!! :-))) Írd meg mielőbb, hogy mi volt az uh-n, nagyon izgulok!!! :-)))

Asszem most eldugulok, bocs, akinek nem válaszoltam, majd igyekszem még jönni.

Réka
korek

Sziasztok.Esik az eso tehat itt vagyokKép

wish dudu junko.
3 gyumolcsos van,ahogy szamolgattam meg legalabb ennyi alma van a fan,tehat meg 2 het mire mindent betakaritunk.Szuleimtol elkaptunk egy reszt de egy ev utan visszaadtuk mert nem tudtuk muvelni.Ocsemet nem erdekli a dolog igy hat egy darab el lesz adva lehet a tobbi is.Mert evek ota nekunk orizgetik a gyumolcsosoket.Apueknak mondtam en nagyon meg vagyok elegedve azzal hogy kaptam egy szep kis hazikot es ha ocsem megnosul o is kap egyett.Szerintem ez nagyon szep orokseg.ok adjak el es vegyenek maguknak valamit a penzbol.meg anyu is mondta hogy nem akarja hogy cipekedjek,foleg hogy tudjak hogy babat szeretnek.ugyhogy ez az utolso cipekedos idoszakKép

Kép
monyoka

Junkó!
Igen, ő földrajz tanári diplomával ment a geográfusira, mert annyira szereti a földrajzot, de nem tudott ezzel elhelyezkedni, egy gimiben tanít föcit.

Korek!
Köszi Kép
Nem semmi, hogy 4 év és 3 doki után is van olyan amire egyik doki sem gondolt még. Szerintem nem kéne még belenyugodni. Én nem értek hozzá, de szerintem a 3-4 évvel ezelőtti eredmények már "elavultak" (bocsi, most hirtelen nem találok jobb szót). Nem kérheted a vizsgálatok megismétlését (így 3-4 év után) azzal az indokkal, hogy babát szeretnétek?
Mi újság a sebeddel?

dido

dido
dido

Sziasztok!

Még egy kicsit visszajövök, hogy kicsit panaszkodjak, bocsánat előre is.
Képzeljétek, nem megy fel a hőm. Nagyon bíztam ebben a hónapban, de eddig mindig felment a hőm, most meg nem akar, és attól tartok, hogy a két szép tüszőm repedés helyett elcisztásodott, mert már rég meg kellett volna repednie. És akkor hiába a tök jó eredmény, a méhpempő és a folsav, ez sem lesz a mi hónapunk...:-(((
Hát ez van, nincs valami jó kedvem, de azért igyekszem pozitív maradni...
Nektek pedig szép napot és jobb kedvet :-)))

Réka
korek

Dido, aranyos vagy, de úgy tűnik, hogy a gyógyszerrel a prolaktinom belül van a határokon, a clostitól érnek a peték kettesével, és a dokim amikor rákérdeztem, hogy akkor mitől lehet, azt mondta "Így született." Hát nem tudom, mit lehetne még tenni, abban bízom, hogys a baba után, majd ha lesz, márpedig kell, hogy legyen , :-))) Visszaáll magától a hormonháztartásom.
A sebemről most nem tudok, pihentetjük, és sokat javult (legalábbis barna folyás megszűnt, ami amiatt volt)

Réka
korek

Korek!

Szerintem azért még ne keseredj el a hőd miatt! A módszer nem 100%-os, lehet ám mérési hiba is. Lehet, hogy ez most hosszabb ciklus lesz, mint szokott, nem? Ha gondolod, tegyél fel egy hőgörbét, mi meg majd jól kielemezzükKép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Junko!

Köszi a képeket, nagyon szép menyasszony voltál, de ha szabad ezt mondanom, még szebb menyecsek, és persze a párod is igen tüchtigKép

Korek!

Ne keseredj el. Ha most nem repedt meg a tüsződ, akkor majd legközelebb megrepesztik, nehogymár ennyin múljon!

Wish, ne tarts minket ekkora izgalomban, föltétlenül írd meg, hogy mi van veled!

Monyó!

Nagyon jó híreket írtál. A cipekedést ne vidd azért túlzásba! Örülök, hogy ilyen optimista sorokat olvastam tőled!!!

Eszter gyomorégésre nekem mindig a szóda volt a megoldás ne kérdezd, hogy miért, mert logikusan, pont nem lenne jó. Fújj le hagymácskádnak eg kis füstöt, hogy éreze mit csinál veledKép

NA most dolgozgatok!

Juca

tjuca

Junko!

Én is megkaptam a képeket, köszi szépen! Nagyon szép pár vagytokKép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Wish
Ne csigázz minket sokáig Kép Mi a helyzet a tüszőcskéiddel?

Valér
Milyen volt a diplomaosztó? Vagy még csak ma lesz ? Bocs Kép

Monyó
Jó, hogy írtál és boldog vagy Kép Persze a cipekedéstől eltekintve Kép

Tündi
Írj, ha feltetted a képeket Kép

Korek
Örülök, hogy a sebed elmúlt Kép

V.
reva

SziasztokKép

"Kicsit" sokat írtatok, mióta nem jártam erreKép
Nem nagyon van időm visszaolvasniKép

Unique
Kérdezted a múltkor, hogy mi van Kristófkám szemével. Egyelőre csak annyi, hogy december 1.-re kaptunk időpontot a Heim Pál szemészetére, mert 10 hónapos kornál előbb szerintük se lehet vizsgálni.
És Rékának mondtam még, hogy azért kérdezze, meg a szemész ismerősét, hony neki mi a véleménye erről.

Önző módon megint csak rólunk írok.
Kaptunk egy kölcsön bébikompot, nagyon tetszik a srácnak, eleinte még ezzel is csak toltni tudott, de már egyre jobban megy neki Csak elég kicsi neki a hely közlekedni vele, mert a szőnyegen fönnakad, a küszöbön ugye megint megakad, a konyhaajtón nem fér be. Azóta egyébként nagyon kell rá figyelni, nagyon kis huncut, a telefont a zsinórjánál fogva rángatja le az asztalról, (egy telefonunkat már tönkretette, mert úgy a földhöz vágta),húzogatja ki a fiókokat, nyitogatja a szekrényajtókat, aztán pedig csapkodja vissza, arra még nem jött rá a kis okos, hogy a másik kezét el kéne olyankor venni onnan, mert különbven rávágja a fiókot vagy a szekrényajtót.
A TV-t is folyton le kell kapcsolni, mert odakompozik elé és közelről nézi, ami ugye nem túl jó.
Persze sokat nem engedem kompozni, délelőtt-délután max. 1 órát, a többi időt a földön vagy a járókában kell eltöltenie, mert tökleteseíteni kéne már ezt a másfél hónapja elkezdett mászásféleséget, mert még azóta is csak négykézláb rugózik.

Tegnap voltunk baba-mama tornán, hát rendesen kifárasztottak, egy 9 kilós gyerekkel a lábadon felülést csinálni, meg lábemelést, meg a magasba emelgetni, 45 percen keresztül, nem könnyű feladat.
Egyébként pedig igazságtalan, met akinek csak 4-5 kilós gyreke van, annak sokkal könnyebb dolga voltKép
Volt a tornán egy Kristóftól 1 nappal idősebb kisfiú, Koppány, ő már tudott mászni, és folyton odamászott a kislányokhoz, Lucához és Pannához, erre Kristóf féltékenységből meghúzta a hajátKép, alig tudtuk rávenni, hogy elendeje, merthát neki is tetszett ám nagyon a kis LucaKép

A múltkor pedig a játszótéren szerelmesedett bele egy 2 év körüli kislánybaKép
Kristóf épp egy rugós elefántféleségen ült, amikor a kislány a szemközti játékra ült, erre kissrácom felállt, elkezdett rugózni, ment volna és közben nyomta neki a dumát, az egész játszótér dőlt a röhögéstől. Utána a kislány megúnta, elment, mi pedig nagy hiszti közepette hazajöttünkKép
Már most meg van bolondulva a kiscsajokértKép

Na befejezem már, megyek helyrehozom amit a kis cunami szétdobáltKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok4

Rékák!!!

Köszi a törődő szavakat, Koreknek meg köszi hogy megosztottad velem a történetedet.
Nekem még nem írtak gyógyszert, most megyek még kedden Sella röntgen felvételre, de elviszem az MR-ről készült cd-t, leletet is.
Ameddig a cisztám el nem tűnik, azt mondta a dokinő hogy nem lehet stimulálni. De remélem ha leviszi a prolaktin szintemet, akkor nem is kell.KépKépKép
Nagyon rendes volt a dokinő. Tőle kicsit nyíltabban kérdez az ember, főleg hogy csak 40 éves, és nagyon fiatalos.
Na megpróbálom azt a képet...
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:15-kor.
seszi

Seszi!
De jó, hogy újra boldogítasz minket!
Remélem, jól laktál....

Épp kérdezni akartam, hogy mi van már a vérvétel eredményeddel. Jó is, meg nem is, hogy megvan, igaz? Azért fontos, hogy helyükre kerüljenek a dolgok.

Persze nekem sem tudnak még semmit a múlt csütörtöki vérvételemről. Talán jövő héten... Nem baj, türelmes vagyok... Kép

...csak Wish bejelentkezését várom picit türelmetlenebbül ... Kép de úgyis rendben lesz én tudom. Kép

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok Kép
Nem akartalak izgalomba tartani benneteked, de csak most értem haza.
Úgy tűnik a drukokk ideértek, bár inkább ajobboldal kapta el őket. Ez van, olyan kis nyomulós az az oldalam.
A jobboldalon 15-15-16-18-18-as tüszők vannek és nőtt még három nyolcas, a baloldalon 13-as a legnagyobb. A dokim mondta is a balosakra, hogy azok selejtesek, de mondtam ne mondjon ilyeneket az én kis tüszőimre, nehogy megsértődjenek.
Hétfőn punkció, hétvégére masszív pihi van rendelve, de holnap azért még el kell majd menni vérvételre.
Szóval megnyugodtam Kép Köszi a drukkoka és a tüszőnövesztő energiákat Kép
Kicsit lazíthattok, aztán lehet drukkolni, hogy szépen osztódjanak Kép

wish

Sziasztok!

Wish
Akkor ezek szerint jó híreket kaptál. Pont elég is lesz ennyi tüsző a babá(k)hoz. Természetesen mennek a drukkok: +++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Junko
Elküldtem. Remélem nem csináltam újabb hülyeségeket.

Az előbb láttam, hogy már megnyitották a 2006. nyári babák topikot is..................

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok Lányok!

Wish!

Nagyon örülök, hogy ilyen nagyon jó hírekkel jössz, izgulok, hogy minden a legnagyobb rendben menjen hétfőn.

Majcsi!

Láttam, hogy megnyílt a nyári babák topikja, de babonából, csak a jó UH eredmény után fogok hozzájuk csatlakozni. Várlak titeketKép

Juca

tjuca

Sziasztok Lányok!

Wish!

Nagyon örülök, hogy ilyen nagyon jó hírekkel jössz, izgulok, hogy minden a legnagyobb rendben menjen hétfőn.

Majcsi!

Láttam, hogy megnyílt a nyári babák topikja, de babonából, csak a jó UH eredmény után fogok hozzájuk csatlakozni. Várlak titeketKép

Juca

tjuca

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: