A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Dancsi, de jó , hogy Jozsóka jobban van! Kép

Bea, szerintem mire sikerül beadnod a kalciumot Grétinek, meggyógyulKép. Ne problémázz sokat rajta, szerencsére kalcium nélkül is rendbe szoktak jönni. A vizsgádhoz gratula, mára meg sok sikert!

Kókuszmatrac biztos jó lehet, kár, hogy ilyen drága.

Enikő, szegény Niki...

Bebefon, az, hogy hova kerülsz, sztem attól is függ, mennyi anyuka van éppen az osztályon.
Petinél a 10 ágyasba kerültem, és mivel akkor tutira nem maradhatott a baba kint , a harmadik napon átkértem magam egy kisebb kórterembe, mert én nem szerettem volna, ha picurkám bent marad éjjel az újszülöttön. (A védőnő meg is dicsért érteKép).Ja, ez 10 éve volt...Bencinél annyian voltunk, hogy az első napot a nőgyógyon töltöttem, mert nem volt hely. Nyilván ekkor nem volt kérdés, hova akarok menni...
A több gyermekes anyukák meg persze, hogy nem mindig okosabbak, de ilyenkor a tapasztalat ami számít, nem az okosság. Kép

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

AZ én lányom leszámitva a fogzási idöszakot, mindig is jo alvó volt, imádja a szivacsot. Szerintem a kokusz sem jobb, kényelmi szempontbol csak az allergiásoknak ajánlottabb. Orsi nagyon bukos volt, na meg hányszor kifolyt a pisi, nem bánom csak szivacsot kellett mosnunk

Bea! Orsi tényleg imádja a cseppeket a nyelvére, a kanalat is nyalogatja. Ezt a kálciumot nem ismerem, adják recept nélkül is? Nekünk Sandozt kellett venni. NA én otton Orsitól pihenhettem volna, de folyton bealudt, igy szinte mindig szopiztunk vagy éppen fejtem mert ömlött a tejem. Én a korházban tényleg tudtam egy kicsit pihenni is, otthon megvallom gyakran sirtam a kimerültségtöl.

Bibi! Sári akkor átmegy, akkor is ha ügyeletes, nekem ö mondta, amikor aggodtam emiatt, ill. ugy mondta, hogy meg szokta oldani

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Révi: leghátul, éppen a fizetős szoba mellett, 114-es a száma, tusolóval szemben.
Én is ott feküdtem, nagy szerencsémre, védőnő szobatárssal. Tőle tanultam meg szoptatni, mert a csecsemősök nem nagyon törték magukat.
bebefon

Gerika: egyet értünk. A műtött osztályról (ahol én voltam) át kellett magunkat kérni (könyörögni)a babásba, örültünk már annak is, ha a 10 ágyasba kerülünk, mert nem volt sehol hely. Mert a műtöttön nem hagyják ott a picúrt sem napközben, sem éjszaka, csak szoptatásra hozzák ki. (Ez tavaly nyári állapotjelentés.)

Tapasztalat és gyermekek száma: akkor a 7 gyermekes cigányasszony elmehetne tanácsadónak. Kép
bebefon

Bebefon: a 7 gyermekes cigány asszonynak is vannak tapasztalatai! Olyanok amilyenek, de vannak..Kép Míg az "okosság" szvsz relatívKép Amúgy igazad van, bár nem hinném, hogy többen vesznek 15000-ért kókuszmatracot, mint 1500-ért szivacsot. Akkor az ország nagyon jól áll anyagilagKép

Bibi: Makoviczka BarbaraKép Én mindkettőt nála szültemKép Nagyon jó választásKép+++++++++++++

Bogi hányt. Most raktam be az ágyneműjét, meg a pizsijét a mosógépbe. Egész nap nem volt hiszti, gyanús is volt. Nem volt olyan szófosós, mint máskor, nem kötöszködött senkivel mint máskor, azt hittem megjavultKép, de tévedtemKép, pocsékul lehetett, bár nem panszkodott! Most velünk fog aludni, hogy ha éjjel hánynia kell, akkor ki tudjak vele rohanni a fürdőbe. Holnap nem megy oviba, nehogy valami vírus legyen és ráragassza a többiekre is...

Nem tudom milyen éjszakánk lesz! Remélem minden gyerek jól van++++++
Pusz
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő!

Hogy van a Bogi?Jobbulást neki!
Nem tudod,hogy tart-e még a Pampers-játék?

Bea!

Gratulálok!!!

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Én a Női klinikáról annyit tudok mondani, hogy én 3 ágyas szobában voltam, a négy éjszakából kettőt csak ketten voltunk egy másik kismamával.Nekem a szülés után, amig a megfigyelőbe voltam a szülésznőm mondta, hogy elmegy, és keres egy szobát nekem. A megfigyelőbe összeismerkedtem egy kismamával, akinek a babája ott volt, nem az újszülöttosztályon, mert fokozott megfigyelésre volt szüksége. Õ is kérte, hogy hozzá rakjanak be, ugyis egyedül van. Tök jól elvoltunk, neki a második szülése volt ez. Nem okoskodott, de másnem a klinikai viszonyokat tudta. Egyébként a gyerekágyas osztályon minden szobába kintlehet a baba veled, kivéve, ha besárgul.Az már egyén kérdése, hogy hogy tudsz jobban pihenni, ha ott van, vagy ha nincs ott. A csecsemősőknek az a jó, ha kint van veled, mert akkor nekik kevesebb a dolguk. Én először azért bőgtem, mert kinthagyták, és nem tudtam pihenni, aztán meg azért, mert besárgult és nem volt velem. Semmi nem volt jó!!!A hormonok dolgoztak!
A császárosoknak 3 óránként felvitték, de a második naptól a császárosok is lejöttek a gyerekágyas osztályra. Ott feküdtek. Voltak ilyen szobatársaim azért tudom. Egyébként a védőnő meg a csecsemősnővérek közül is voltak olyanok, akiki segitőkészek voltak ha nem ment a szoptatás, és odafigyeltek rád. A védőnő megmutatta a pelenkázást, fürdetést.Ez fél éve volt, gondolom sok változás nem történt azóta.

Bibi!
A szüléselőkészitőt egy alkalommal a Barbara tartotta, szimpi volt nekem! Nem Õ volt a szülésznőm, de jónak tünt.
Zita
zita_29

Enikő,Zita!Örülök hogy dícséritek a Barbit!Rendes volt ,mert mondta hogy szombaton menjünk be hozzá és megbeszélünk mindent,ha ő nem tud velünk bennt lenni ,akkor ajánl valaki mást!!Szerintem ez nagyon korrekt,gondolom olyas valakit akibe megbízik és szerinte rendi!!Puszancs :Bibi31+2

Kép
bibi226

Enikő,Zita!Örülök hogy dícséritek a Barbit!Rendes volt ,mert mondta hogy szombaton menjünk be hozzá és megbeszélünk mindent,ha ő nem tud velünk bennt lenni ,akkor ajánl valaki mást!!Szerintem ez nagyon korrekt,gondolom olyas valakit akibe megbízik és szerinte rendi!!Puszancs :Bibi31+2

Kép
bibi226

Bocsi véletlen kétszer küldtem el!!!

Kép
bibi226

valakitől hallottam, hogy örökké hálás a százgyerekes cigó szobatársnak, aki bagózott, primkó volt, büdös volt, de mindenre megtanította a szoptatással, fejéssel kapcsolatban.

kókuszmatrac most kuponakciós a Brendonban! Kép Kép
Vendég

Évi,
akkor biztos találkoztunk, mert én is akkor voltam ott. De én nem mentem el, mert nem aludtam előző éjjel és nagyon cefetül voltam.
Vendég

Sziasztok!
Ildi: Köszi jobban van. Nem tudom mi lehetett a baj tegnap, de sugárba jött ki belőle minden. Akkor 1x hányt egy nagyot azóta se! Éjjel végig aludt, csak én nem mert mostam...
Szerintem valami enyhe vírus lehett, mert ugyanazt ette mindenki (még Viola is) és senkinek nem volt baja! De gyorsan átment rajta szerencsére. Holnap már viszem oviba!
Most aludt el a Bogi, a kicsi meg most ébredt már hallom, hogy dumálKép Megyek mindjárt megetetem, meg tornáznunk is kéne...
Nem tudom tart-e még a Pampers játlék. Nincs fent a Pampers honlapján?

Dancsi: Jozsó hogy van?

Bibi: Így van! Barbi nagyon korrekt csaj, és szvsz nagyon nagyon jó ember és szülésznő. Én nagyon szeretem, ha elmegy "Csajágaröcsögére" dolgozni, én megyek utána oda szülniKépKép

Zita: HOgy álltok az evéssel? Mekkora most Márk?

Pusz
E

ceniko
Szeged

Enikö! Remélem gyorsan meggyógyul Bogi!

Képzeljétek Orsi megint hizott fél kg egy hónap alatt. BelelendültKép Az elöbb evett meg uzsira 2 és fél palacsintát, többet én nem adtam már nekiKépKép

Ma végre megjött az épitési engedély is!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Nem tűntem el, csak előbb a keresztelő foglalt le, aztán meg suliban voltam.
Melinda: Nagyon helyes, édes a kislány. Ha meg lesz a neve, feltétlenül írd meg!
Bea: rettentően sajnálom Grétit. Pontosan tudom min mentek keresztül. Mi ugyanezt végigcsináltuk, anno a kórházból betegen adták ki, és az első éjjel túlestünk a kúpozáson és az orrszíváson. És a mi kislányunk is vigyorog orrszívás közben.
A keresztelő nagyon jól sikerült, ismét nőttem 10 centit. Hanna egy hang nélkül kibírta az egész ceremóniát, és még a kersztelő után az istentiszteletet is. Ja, és a vízzel locsolás kimondottan tetszett neki. Nagyon édes volt, mert most épp abban a korszakában van, hogy a kezecskéit összekulcsolja és úgy nézett ki, mint aki imádkozik. És végig figyelte a tiszteletes urat. Az orgona is tetszett neki. Mindenki megcsodálta, hogy milyen gyönyörű és ügyes kislány, szóval az egész család nagyon-nagyon büszke volt. Én pedig annyira elérzékenyültem a szertartás alatt, hogy alig bírtam visszatartana könnyeimet, mert a tiszteletes úr a következőket mondta (nem tudjam hogy Hanna öf., valahogy nem került szóba a dolog): elemezte a Hanna név jelentését, és mondta, hogy azt jelenti kegyelem, Isten kegyeltje, Isten kegyelmes. (ezt mi is tudtuk, ezért választottuk ezt a nevet), majd hozzátette, hogy a sok szenvedés után eljön, eljött a kegyelem. Hát, szenvedés az tényleg volt jó sok.
A suli nagyon fárasztó volt 3 napon keresztül, úgy hogy abszolút nem ott voltam agyilag. Az első nap kis gombóc volt a gyomrom helyén és minden szünetben telefonáltam Anyukámnak, de nagyon ügyes volt Hanna. Anyu azt mondta, hogy azért nem sírt utánam, mert kiegyensúlyozott baba, és ennyit kibírnak. De amikor meglátott...hát, akkora mosolyt életemben nem láttam.
Hú, jó sokat írtam. Bocsi!
Hildus
Vendég

Enikő,
Jozsó meggyógyult, étvágya visszatért, elfogadja a tápit is. 3 hét alatt mászott ki ebből a hurutos vacakból. A héten nem engedem el bölcsibe, majd hétfőn megy újra, de az első tüsszentésnál, orrfolyásnál itthon marad legközelebb. MErt az én hibám, hogy idáig fajult a dolog, még egy picit taknyos volt és elengedtem 2 napra, ahol rákapott valami bacit vagy vírust és eldurvult a betegség nagyon. Ezentúl a telhes gyógyulás után tuti itthon fog maradni legalább 4-5 napot pluszban.

Karmen,
gratula a hízáshoz, meg az engedélyhez is. Kép
Vendég

Hildus,
Gratullok a keresztelőhöz! Kép

Jozsó retteg a porszívótól, a virágoktól úgy tudom távol tartani (mert lehoztam a nappaliba párat, gondolván már nem bántja őket, de tévedtem), hogy kihozom a porszívót és összeporszívózom, amit kilapátol. Most, ha a közelükbe megy, mondom neki, hogy Jozsó, hozom a porszívót, azóta nem megy arra. Kép
Vendég

Sziasztok!

Bibi: Többek közt ezért nem szülnék én a Sárinál. Pl.

Karmen: Gratula a hízáshoz! Nem adsz enni annak a gyereknek?!?!? Ejnyebejnye KépKép
Építési engedélyhez is gratula!

Hildus: Örülök, hogy jól sikerült a keresztelő. Hanna nagyon ügyes. Én tuti sírni fogok. Kép
Suli...ismerős, én sem ott vagyok agyilag. Vizsgáid sikerültek? Ja, és Gréti is nagyon tud örülni nekem, amikor haza érek a suliból, ő is jól kislány, jól viselkedik amíg nem vagyok, csak először sírt a végén fél órát, azóta nem.
Keresztelő nálunk vasánap lesz. De már elkezdődött a balhé. Kép Szűk családot hívtuk csak, erre kiderült, hogy valakik félre értették a nagy semmit, és azt hiszik ők is meg vannak hívva és még 2-en jönnek. És senkinek nincs pofája közölni, hogy nem lettek meghívva. Áh....elegem van a rokonokból....jah és persze mi fizetjük ugye az ebédet...amit már megrendeltem, lefoglaltam az asztalt, most kezdhetem előlről, hogy plusz még 2 fő lesz. Kép
Meg egyébként se származik sok jó abból ha a férjem meg az én családom össze van eresztve. Kép
Úgyhogy már előre gyomoridegünk van. Kép
Küldesz Hannás-keresztelős képeket?

bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Enikő!

Örülök,hogy jobban van a Bogi.
Néztem,de nem találtam róla semmit.Most akkor gyűjtsem a zacskókat vagy ne?Na,mindegy,vagdosom továbbra is.

Hildus!

Majd küldjél képeket a keresztelőről.Nagyon ügyes volt a lánykád.

Bea!

Drukkolok,hogy jól sikerüljön a vasárnap.Mi kevesen voltunk a keresztelőn,nekem semmi gondom nem volt.(9 fő)Anyu főzött,mert otthon volt a nagy nap.

Kármen!

De jó,hogy eszik a lányod!Van olyan nap,amikor a Noémi is jobban eszeget.
Gratulálok az engedélyhez!Mikor kezditek az alapozást?

Dancsi!

Örülök,hogy a Jozsóka már jól van.

Ildi
tfildiko

Bea! mi családot sem hivtuk meg, közöltük majd fényképet látnak. Csak mi voltunk ott meg a 2 keresztszülö. Ebéd sem voltKép De szép volt, igaz a viztöl Orsi megijedt

Ildi! okt. végén ér rá a kivizetelezö, remélem tényleg kezdik akkor.

Hildus! Gratulálok Hannának hogy ilyen ügyes volt! Ritka hogy nem sirnak

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Most írok ide először, első babámat váró kismama vagyok, most töltöm be a 23. hetet. A szülésznő téma kapcsán kérdezném, érdemes szülésznőt is fogadni? Nekem Vincze Emőke az orvosom (Női klinika), egy barátnőm ajánlotta aki nála szült és nagyon meg volt vele elégedve. Eddig nem is gondoltam rá, hogy szülésznőt is fogadjak. Ha érdemes, egyáltalán hogy tudom ezt megtenni? Kép És hol tudok a szülésznőkről érdeklődni? A védőnőmnél? Előre is köszi a segítséget!
KLZsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

A legfontosabbat elfelejtettem, a pici kisfiú lesz, és Dénesnek fogják hívni. Kép
KLzsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zsuzsi,
üdv itt, szülésznőről szvsz az orvosodtól érdeklődjál, hogy ő kit ajánl, kivel szeret együtt dolgozni.

Gratula a babádhoz! Én pedig 23 hetes + 3 napos vagyok. Kép Nekünk is fiú lesz. Õ lesz a 2. már van egy kissrác, Jozsó (József), aki most 16 hónapos.
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a 4D.-ről az infokat.
Megyünk Kecskemétre!
A klinikait még a védőnőm sem ajánlja akivel időközben beszéltem,a kórházban azt mondták a dokim kérje meg az időpontot és akkor ingyenes de az az orvos csinálja aki éppen ráér!
Köszi akkor inkább nem!
MErt a szakértelem hiánya ehhez a 4d .-s géphez elég nagy még itt nálunk...

GAbi: Jól vagytok?Annak a fini muffinnak a receptjét majd szerteném elkérni Tőled!
DAni sokáig mondogatta,hogy a "néni"
küldte nekem a finom sütit!

Enikő:DAni kb. 1 éves koráig nagyon ordított,onnantól kezdve egyre javult ma már csak hisztizik....
Egyébként jó kis fiú,várja már,hogy a tesó megszülessen.
Most vagyok a 21. hétben..Kép
Megint kisfiút várok de a nevén még van egy kis vita.TAlán MArcell vagy MArtin de esélyes a Levente is...Kép
Ti jól vagytok?Zsófi nem ír már ide?

ZSuzsi:NAgyon is érdemes szülésznőt fogadni,mert ő fog veled végig törődni,nem a dokid...
Nekem DAnival nem volt fogadott,de olyan szerencsém volt,hogy egy tündért fogtam ki aki végig velem volt és nagyon sokat segített!
MOSt biztos felfogadom,bár azt sem tudom ott dolgozik e még a klinikán...

Jégvirág:a calcimusc rossz izű,nem csodálom,hogy nem kell Grétinek.
DAninak sem kellett,egy adagnál többet nem is kapott,szerintem ha mást is szed nem olyan nagy baj,ha nem veszi be.
NEkem gyerekorvos mondta(nem az amelyik felírta)
hogy nyugodtan elhagyhatom annélkül is meggyógyul.S tényleg..Kép

Bibi:Te itt laksz a közelünkben,lehet,hoyg már láttalak is...

Puszi!

Erika
erika76

Kibújt a 9. és a 10.fogunk!!!De nem a szemfog,hanem leghátul...ezért nem aludtunk már jó pár éjjel...De a szemfog is fehérlik már,nem sok kell.

Zsuzsi!

Üdv.itt köztünk!Gratulálok!
Én is a dokimtól kérdeztem meg,hogy kit ajánl szülésznőnek.

Ildi
tfildiko

Ildi,
Jozsónak is az első rágói jöttek hamarabb, és utána a szemfogak, általában így szokott lenni. Nekünk a 4 szemfog volt ezidáig a legbrutálisabb.
Vendég

Erika: A csodás csokisat csináltam neketek! 15 deka liszt, 15 deka margarin, 12 deka cukor, 2 tojás, 10 deka csoki, 3 evőkanál baracklekvár, 5deka kakaó, egy sütőpor. A margarint, cukrot összekevered, majd bele a tojiksárgája, a liszttel összekevered a kakaót, sütőport. A tojásfehérjét keményre vered, egy pici sót tehetsz bele verés előtt. A csokikat feldarabolod. A lisztes cuccot bele a margarinos keverékbe, majd a csokit, és utána a tojfehérjét. Ezt meleg sütőbe be, és készre sütöd, tűpróbával meg tudod állatpítani, hogy kész-e. Örülök, hogy ízlett, még mindig ég a pofám, hogy ilyen sokáig nem adtam vissza a mózest! Édes Danikád, édes szájú, ugye?! Kép
Jól vagyunk, Fló ovis, nagyon szereti, Bátor hiányolja néha itthon, de kezdi felfedezni, hogy ilyenkor övé az összes játék.

Szülésznő: Sztem is érdemes szülésznőt fogadni és tényleg ő lesz végig a szülésen! Én nem bántam meg.

Bea: Én mindkettőt Sárinál szültem, mindkétszer benn volt, és a harmadikat is nála szülöm, szülésznőmmel együtt. Persze tudom, hogy nem mindenkinek jön be Sári Tamás.

GAbi
inecsg

Ildi! nekünk is igy nött, de a szemfog meg is viselte, egész aug. attól szenvedett nemrég. Ahogy Dancsiéknál is.

Gabi! én is ilyet csináltam, Gigi küldte el, de azt nem irta hogy a fehérjét külön felverve kellene beletenniKép Mindenesetre igy is a család kedvence lettKép Ja és pici tej is kellett bele

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Már nagyon régen írtam nektek, lehet, hogy nem is emlékeztek rám, de szoktalak olvasgatni Titeket!
Sajnos (v. nem sajnos) kiderült, hogy kell egy kis gyógyszeres segítség ahhoz, hogy babám legyen. Clostyt kaptam, most várjuk az eredményt! De tul.képpen nem ezért írok:
Enikő (Ceniko)
Láttam nálad Makoviczka Barbara nevét. Õ gimiben az osztálytársam volt és szégyen gyalázat, de csak egy régi tel.számom van tőle és nem tudom elérni. Te tudsz valami elérhetőségét?
Ebből az egy szempontból sajnálom, hogy az orvosom a kettes kórházban van, Barbara pedig tudtommal a klinikán.
Segítségedet előre is köszi!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!Erika lehet hogy összefutottunk valahol mert én elég sokat mozgok,rengeteget sétálok!Te hol laksz??Csibe ha gondolod nekem megvan a Barbi száma,szombaton megyünk hozzá a klinkára!!!Neked ki az orvosod?Az orvosokra visszatérve,nem vagyunk egyformák(hál istennek) mindenkinek más a szimpi,és szerintem ez így van jól!!!!Bea:sok szerencsét a vasárnaphoz!Tuti lehet hogy nem csak azok mennek akiket meghívtatok!!Vendéglőbe tartjátok vagy otthon??Megyek mert apának kell a gép!!!Puszancs:Bibi31+3

Kép
bibi226

Csibe: Ha adsz egy mécímet elküldöm Barbi számát!

Erika76: Nagyon nagy gratula a tesóhoz! Mennyi idő is lesz köztük? Mi volt az oka a sok sírásnak babakorban Daninál? A Leventére voksolokKép(ha szabadKép).
Köszi mi remekül vagyunkKép Minden okés szerencséreKép

Bibi: nagyon szépen kérlek nyomj néha egy entertKép Legyen egy kis szünet a szövegben, hogy átláthatóbb legyen kinek címzedKép Köszi édesKép

Zsuzsi: Üdv. Én is Emőkénél szültem mindkettőtKép Fiad lesz vagy lányod? Tudjátok már?

Tök jó megint van sok pocakosKép

ceniko
Szeged

CSibe! Szerintem a korházban is nagyon jo szülésznök vannak! A Closty remélem segit!

Bea! majd képet ugye teszel fel?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Hildus, örülök, hogy megható élmény marad a keresztelő.

Bea, ne aggódj a szervezés miatt! Jó lesz biztos! És Gréti meg olyan rendes kislány mindig, hogy ezt a megpróbáltatást is könnyen veszi. Csak egy kis tanács, ha belekotyoghatok: ne engedd, hogy mindenki össze-vissza nyúzza a babát (szokott így lenni olyan esetben, ha ritkábban látják a rokonok), még nagyon érzékenyen veheti a gyerek, ha nincs ehhez szokva. Megzavarhatja a kis bioritmusát.

Csibe, a Closty tutui bejön, higyj benne! Én is kórházban szültem, császáros voltam, így nem volt választott szülésznőm. De akadt egy kis probléma, és meg kell mondanom, hogy nagyon rendesek és jószándékúak voltak úgy is, hogy tudták nem pottyan nekik. Van egy Katika nevezetű fiatal szülésznő, ő egy tüneményes teremtés...

Bibi, az enterre én is szavazok!

Enikő, mikor hozzunk össze egy talit? Közös játszóterezés valamikor a jövő héten délután? A kimaradt tápszert szeretném odaadni, ne menjen már kárba... és persze kíváncsi vagyok a jányaidra is. :-)

A pocisoknak jó gömbölyödést!!! Tényleg szép számmal van megint kismama!

Üdv Mindenkinek!
Gabici
gabici

Kedves Lányok!

Köszönöm a válaszokat!!!
A mail címem:oo8@freemail.hu ( nem nulla, hanem o betű!)
Gabici!
Nagyon bízom a gyógyszerben és bizakodok!Már voltam uh. kontrolon amitó beszedtem és növesztettem is 1 szép nagy és 3 kisebb, de jó méretű tüszőt. A köv. uh-on már csak az 1 nagy és a kisebbekből is csak egy volt, így lehet, hogy megrepedt valamelyik, így most várom a ciklusom végét. Ha nem, akkor a köv. hónapban újra próbálkozunk és akkor lehet, hogy kapok repesztőszurit is.

Bibi!
Neked is köszi a választ! Kérdezted ki az orvosom: a II.-ben Dr. Katona Renáta. Csak pozitív dolgot tudok Róla mondani, nagyon meg vagyok vele elégedve!Kép Remélem ez így is marad!

Jó éjt Mindenkinek!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Ismeri valaki dr. Vajda Györgyöt és Kormányos Zsoltot? (Elvileg mindketten a klinikán vannak...)És dr. Katona Renátát meg Tarnai Lászlót? Tudtok esetleg nőgyógyászt ajánlani jó szívvel itt Szegeden? Ha a fentiek közül ismeritek valamelyiket írjatok már róluk lsz. valamit (mennyire tapasztalt, mennyire empatikus és megbízható, mennyire figyel a kismamára, idős/fiatal stb.

Köszi:

VesM

vesm

Sziasztok!

Klzsuzsi: Üdv itt! Gratulálok a kisfiúhoz! Problémamentes további pocakosodást és gyors, könnyű szülést kívánok!
Szülésznő témához nem tudok hozzászólni, a kórházban szültem és ott elvileg minden szülésznő szakmailag és emberileg is jó. Nekem sincs rájuk panaszom, volt szerencsém 2-höz a 14 órás vajúdás alatt + egy tanuló gyakornokszülészcsajhoz is. Õ volt a leglelkesebb. Kép

Ildi: Gratula a fogakhoz!

Csibe: Szorítok, hogy legyen babátok!!
Tényleg jók a szülésznők a kórházban, fentebb is írtam Zsuzsinak. Kép
Nem volt fogadott szülésznőm, pont emiatt, mert tudtam, hogy rendesek mind.
Viszont a dokid nekem sok kellemetlenséget okozott. Kép Én egy jó mondatot se tudnék róla mondani, úgyhogy inkább hallgatok. Neki köszönhetek 10 nap kórházat meg soksoksok gyógyszert feleslegesen.

Vesm: Én Tarnainál szültem, és maximálisan meg vagyok elégedve vele. Ha lesz még egy babánk, akkor is rá bízom magunkat!
De tényleg sok mindentől függ, hogy kinek melyik doki felel meg. Ezért nem is hálás dolog nőgyógyászt ajánlani.
Pl. anno nekem Karmen nem ajánlotta a dokimat, aztán én meg meg voltam/vagyok vele elégedve.

Bibi: Vendéglőben, ahol az esküvőnk volt.

Karmen: Jaja, majd teszek föl képeket! Kép

Gabici: Márpedig össze-vissza fogják nyúzni....főleg a nagyim. Kép De majd a sarkamra állok!

Gréti még mindig köhög és taknyos. Normális ez még?!?!?! Vigyem el megint orvoshoz vagy várjak és meggyógyul vagy mit csináljak?

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea.akkor ez nem kis pénz lesz ez nektek.......14 órát vajúdtál?Na ettől félek én is!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vesm:a barátnőm a Kormányos Zsoltinál szült,ő megvolt vele elégedve,de a férjének gyerekkori barátja ugyhogy gondolom mégjobban odafigyelt rá!Õ klinikás fiatal orvos!
Tarnainál pedig egy másik barátnőm szült ő nagyon csipte a dokit,előtte petefészek cisztával műtőtte és azt mondta hogy rendes volt nagyon!
Csibe:kívánom hogy olyan gyorsan sikerüljön mint nekünk( 1 hónapig próbálkoztunk)
Gabici,Enikő:teljessen igazatok van! Ugyhogy mostmár igy írok!!!
KLzsuzsi:én még most fogok szülni,és nekem mindenki azt ajánlotta hogy fogadjak szülésznőt!!Mert ha kifogok esetleg 1 hárpiát,az elég gáz!!!
Puszancs mindenkinek:Bibi31+4

Kép
bibi226

Bibi!

Én 24 órát!(Rögtön 5 percesekkel nyitottam.)De ne ijedj meg,mindenki nem vajúdik ennyit!!!

Dancsi!

Jön a többi fog is,mert ez az éjszaka sem volt valami jó...De jó lenne,ha hamar kibújnának!

Gabi!

Milyen csoki kell a sütibe?

Csibe!

Drukkolok,hogy hamar összejöjjön a baba.

Ildi
tfildiko

Csajok, most küldött smst Gigi, hogy éjjel 1:30-kor megszületett Zsófi 3100 grammal és 50 centivel!Gyors szuper szülése volt!Kép

Sok szeretettel gratulálunkKép

Puszka
Enikő

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Gabi: kÖSzi a receptet,DAni tényleg édes szájú,főleg a csokis dolgokat szereti nagyon!
Nem bánom mert eszik mellette rendesen mást is,
gyümölcsöt is.
GAbi ti végül könnyűszerkezetesbe mentetek?
Jól érzitek magatokat Algyőn?
Egy régi barátnőm is ott lakik,de még egyszer sem voltam nála kint.

Enikő:Köszi a gratulát.
2 és fél év lesz köztük.
Olvastam,hogy ti is költöznétek...
Mi is MAjd egy évig árultuk és nem bírtuk eladni,
pedig négyünknek nagyon kicsi lesz.
Jövőre újra megpróbáljuk hirdetni hátha....

Bibi:A Kék-fekete étterem mögött.
S a keresztöltésen járunk rengeteget...
Piros babakocsi szokott nálunk lenni,
abba pakolom amit vásárolunk DAnival mert én nem cipekedek...Kép
Szokták kérdezni,hogy minek egy ekkora gyereknek még babakocsi,eszükbe sem jut,hogy nem a gyerek miatt tolom.KépKép
JA, a szüléstől én is nagyon féltem,iszonyatosan,aztán amikor már ott voltam
a szülőszobán valahogy elszállt a félelmem.
ill.akkor nyugodtam meg teljesen amikor megláttam a dokim.

Puszi!

Erika
erika76

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a gratulációt és a tippet, akkor megkérdezem a dokimat ő melyik szülésznővel szeret dolgozni.
Dancsi: Én is gratulálok mindkét kissráchoz! Kép
Erika76: A Marcell nagyon szép név!
Ceniko: Kisfiú lesz, Déneske. Kép
KLZsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Gigiéknek én is gratulálok,
sok-sok tejecskét és egészséget
kívánunk!

Erika
erika76

Bibi: Ne félj, nem ez az átlag Kép Én nem tágultam, nem illeszkedett be Gréti feje, sőt le se szállt.
És nekem is úgy volt, mint Erikánál, sokat foglalkoztatott a szülés, készültem rá nagyon, amikor elfolyt a magzatvíz izgatott lettem, de nem féltem aztán megszállt valami haláli nyugalom, tűrtem a fájásokat, és vártam a sorsom és főleg a lányom!!!

Gigi: Óriási gratula a kis Zsófihoz, szép neve van! Egészséget, tejecskét kívánunk babának, mamának egyaránt!
És várjuk, hogy legyen netetek, és élménybeszámolj!!!!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Gigiéknek sok szeretettel gratulálunk!Kép Sok boldogságot, egészséget, fincsike tejcsikét!Kép)

VesM! A hugom a Kormányos Zsoltnál szült, mivel a fogadott dokija neki passzolta át! Maximálisan rendi volt.Kép

Bibi! Voltál tornázni? Én nem mentem, mert vacakol a gyomrom, és szarul voltam.

Melinda
22+2

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Bea,
ha csak taknyos,akkor szvsz ne vidd el dokihoz. Jozsónál a nátha általában 2 hétig is eltart.

Giginek szívből gratulálok Zsófi babához! Kép Kép
Vendég

Bea,
Jozsó a náthából általában 2 hét alatt mászik ki. Ha nem lázas, egyáb baja nincs, szvsz ne vidd dokihoz.

Giginek szívből gratulálok Zsófi baba érkezéséhez. Kép
Vendég

Azt hittem, nem ment el az első hsz, bocs.
Vendég

Gigiéknek mi is gratulálunk!!!

Melinda:mostanába nem voltam tornázni,meg kell hogy valjam LUSTA kutya vagyok!!!Mentségemre szolgál hogy a nővérem gyerekeire vigyáztam!!!
Vacakol a gyomrod?Csak nem a kicsi bántja a nagyot???

Erika:nekem kb. válig érő fekete hajam van,és nagy pocakom pedig még 2 hónap van hátra!! Rengeteget sétálok,nagyon keveset vagyok itthon!Mi a 24/a alatt lakunk.
Dani mennyi idős??

Bea:én rengeteget olvasok a terhességről,a szülésről már akkor elkezdtem olvasni, mikor csak próbálkoztunk.De az ilyen hosszú vajudástól nagyon félek!A nővérem az első fiával(most 10 éves) csütörtökön elindultak a fájásai(akkor hazaküldték őket)és szombat éjjel 1.38 született meg a Kristóf!Õ sem tágult rendessen!De majd hátha nekem fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Puszancs:Bibi31+4

Kép
bibi226

Dancsi: ok, de köhög is néha....
2 hééééééééééééééééééét??????????
atyaúristen Kép Kép Kép Kép Kép
van itthon allium cepám, merjek adni neki?

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Vesm! K.Zs a barátnömet ugy császározta meg hogy EDA-val nem volt elzsibbadva de nem hitte el. Kész horror volt.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: