Dancsi, de jó , hogy Jozsóka jobban van!
Bea, szerintem mire sikerül beadnod a kalciumot Grétinek, meggyógyul
. Ne problémázz sokat rajta, szerencsére kalcium nélkül is rendbe szoktak jönni. A vizsgádhoz gratula, mára meg sok sikert! Kókuszmatrac biztos jó lehet, kár, hogy ilyen drága.
Enikő, szegény Niki...
Bebefon, az, hogy hova kerülsz, sztem attól is függ, mennyi anyuka van éppen az osztályon.
Petinél a 10 ágyasba kerültem, és mivel akkor tutira nem maradhatott a baba kint , a harmadik napon átkértem magam egy kisebb kórterembe, mert én nem szerettem volna, ha picurkám bent marad éjjel az újszülöttön. (A védőnő meg is dicsért érte
).Ja, ez 10 éve volt...Bencinél annyian voltunk, hogy az első napot a nőgyógyon töltöttem, mert nem volt hely. Nyilván ekkor nem volt kérdés, hova akarok menni... A több gyermekes anyukák meg persze, hogy nem mindig okosabbak, de ilyenkor a tapasztalat ami számít, nem az okosság.
Erika

, pocsékul lehetett, bár nem panszkodott! Most velünk fog aludni, hogy ha éjjel hánynia kell, akkor ki tudjak vele rohanni a fürdőbe. Holnap nem megy oviba, nehogy valami vírus legyen és ráragassza a többiekre is...