2005.09.28 07:20
2005.09.28 08:01
Bár lehet megbánom, ha nem engedek, mert bő 2 héttel a nagy nap előtt 3880-ra vagyunk becsülve, 99-es buksival... "Kis" Óriásbébi....
De eddig épp az tetszett benne, hogy nagyon figyelmes volt... Hát nem toom... És eddig semmi ujjnyis nem volt....
Benianyu? Neked?
Köszike! 2005.09.28 08:13
2005.09.28 09:05
Lehet, hogy mégsem függ össze a 8-val.
Szörnyű! Ráadásul a nap legnagyobb részében otthon vagy, akár be is csöngethetett volna a postás, hogy személyesen kézbesítse, nem?

2005.09.28 09:08
2005.09.28 09:10

....hülye megbízhatatlan posta
Mi a helyzet???

2005.09.28 09:17

2005.09.28 10:30
2005.09.28 10:39
És higgyétek el, az idő valóban így rohan...
Tőlem is megy a drukk! Lehet, hogy már nem is jössz haza?
Húgommal "konzultáltam" ma, és azt mondja: na ugye, hogy sokkal nehezebb, mint az elsőnél? Mi meg hogy kinevettük, amikor a harmadik babával kétszer is tévesen riasztott. Hát tényleg nem gondoltam volna. Éjjel már azon gondolkodtam, mi van, ha hirtelen indul be a dolog, és észre sem veszem, már bújik is ki a baba? Szépen végiggondoltam, mit kéne akkor tennem... Persze nem tartok tőle, hogy észrevétlenül kipottyan belőlem
2005.09.28 10:45

...annyira jókat tudnak mondani,imádom ahogy a gyerekek gondolkodnak,mert annyira kreatívak!
Egy felnőtt a nyomukba sem ér!

2005.09.28 10:50
2005.09.28 11:18
. Úgy látszik a délelőttöket Neki kell szánnom, semmi net, vagy meló. Egyelőre röviden hozzászólok néhány dologhoz, majd ha magától alszik a csajszi, írok élményeket.
. (Bocs, nem tudom másként leírni.) De Pennának is igaza lehet, ez ami dokink egy aranykezű, a szobatársam szerint meg nagy kópé kinézete van.
.)Talán Te írtad, hogy a 20-21-ei csúcsban szült ismerősöd. Akkor olyan teltház volt, hogy valaki csak a kitolásnál jutott be a szülőszobára, aztán meg kivágták őket az osztályra. Az osztály is olyan lett mint a méhkas, elfogytak a priviszobák. Tehát szüljetek egy nyugis napon, amuikor senki sincs a szülőszobán, mindkét ügyeletes szülésznő körülöttem sertepertélt és mindenféle illegális dologra rávettük őket. Pedig nem volt egyik sem megfogadva (ahol fogadott szülésznő van, az ügyeletesek be se mennek), és nekik is csak utólag (hazamenetelkor) köszöntem meg a szívességüket.
. Szóval a kicsi feje és egész teste megnyúlik a szüléshez, utána visszagömbölyödik. Én is javarészt 62-es rucikat vásároltam (többek között egy brendonosat is, ami legalább egy számmal kisebb, mint a többi), tegnap szalasztottam apáját a tescóba néhány olcsó kicsi bodyért. Jellemző, hogy a pasim annyira szerelmes a lányába, hogy vett egy drágább darabot is, mert olyan édes volt (a végén féltékeny leszek a lányomra, olyan szemekkel néz rá az apja!)... A rugikból jók a nagyobbak. Én a kórházban is azt láttam, hogy csak naponta 1x öltöztetik át, fürcsi után, tehát én se viszem túlzásba itthon. Persze ha kifolyik a pelus, akkor más a helyzet. Apropó pelus! A tesom 3-6 kg-sat hozott, de az ajándékcsomiban volt 2-5 kg-s. Nem tudom, ki milyet vett, de aki még semmilyet, vegye ezt a kisebbet, mert az én több mint 4 kg-s lánykámon is lógnak a nagyobbak. Meg másmilyen a belseje, lehet, hogy jobban alkalmazkodik az adott kor "outpujához".
. Nagy drukk, hogy minden simán menjen, bízzál a dokiban, ha nem életveszély van, nem fogja megint felvágni a pocakot. Kívánok Neked is olyan gyors szülést, mint az enyém volt. 2005.09.28 11:41

2005.09.28 12:25
Háj sehol, az nem így néz ki.
A legújabb: Anya, ha a Dani KISZÜLETIK,..... (és milyen logikus!)
Tényleg laza vagy, elképzeltem, hogy hintáztatod a hordozót a lábaddal és közben ezerrel nyomogatod a klaviatúrát.

2005.09.28 13:10
lehet,hogy a hasa fáj csak máshogy,mint eddig???2005.09.28 13:22
. De egy kisbodyt egyedül választott a lánykájának. Benianyu, elloptam a technikádat, a ruhákba beleírt méretek semmit se jelentenek, én is egymáshoz mérem és úgy pakolgatom őket.
). De talán Kriszta írta, hogy berendelte a laptopot a kórházba, én is ezt tettem, mert jött egy meló, időm meg volt bőven. Hazajöttem, lepakoltunk és csináltam a számítógépes munkáimat. A ház szalad, de a gyermekem boldogan alszik, nagyokat rottyant, én meg nem a magamra maradtam depresszióval kűzdök, hanem osztom itt az észt
. Lehet, hogy bloggolnom kéne ahelyett, hogy Benneteket fárasztalak?
). Vigyetek ásványvizet (én szülőszobai cca 5 óra alatt 2,5 l ittam meg) és szőlőcukrot (ki volt rakva az asztalra, de az nekem nem ízlett, szóval olyat, amit szerettek), esetleg szendvicseket, bár én olyan hányingerrel kűzdöttem, hogy nem bírtam enni, de ha lassabban mennek a dolgok, lehet, hogy jól jött volna. A maradékot ne adjátok a papinak, jól jön a kórházban, én hajnalban éheztem meg, de nagyon. 
2005.09.28 13:27
egy másik dr nézett meg. Így a csaszisebet sem nézte, majd holnap talán.
2005.09.28 13:30
Én is jót mulattam a humorodon!
Kitartás, szerintem ezekben a napokban érzékenyebb valami miatt, és anyára van szüksége. Az én fiam is ilyen volt, egészen addig, amíg el nem kezdett mozogni, helyet változtatni, nagyon nehéz volt vele, folyton rajtam lógott volna. 2005.09.28 13:44

2005.09.28 13:48

....hogy miért teszi,nincs tippem,mert a felsorolásodban minden számomra elképzelhető lehetőséget kizártál.....a tapasztalt mamik biztos írnak neked valami okosat!
2005.09.28 13:52
. De én is beleestem ám. Majd ha meglesz Marci, tudni fogod, mi ez...2005.09.28 14:01
. Ja és olyan bunkó vagyok, már akartam mondani, hogy dobd át a táblit bármikor, szerintem gond nélkül át tudom venni, integrálom a saját kimutatásaimat is, Aztán megírom itt a szociodoktori értekezésemet
. 2005.09.28 14:08
/ egyébként nem is igazán tűnt fel, hogy nem jó a kaja, a többiek voltak ettől nagyon oda, de ők kaptak is otthonról/. 2005.09.28 14:12

2005.09.28 14:25
. A kaja pl. vasárnap délben, amikor egy büfé sincs nyitva ehetetlen nyerskrumpliból és lisztes vízből álló "főzelék" volt, én tényleg menzán edződöm, de ez gyakran az ehetetlen kategóriában volt. Legalább zsemle és felvágott készleted legyen betárazva, vagy szendvicsek a büféből, különben éhhalál. Úgyis kell, hogy valaki hozzon ásványvizet, lazán lecsúszik a napi 3 liter. És jó ha van készleted szilvalekvárból, egyébként glicerines kúp, ami állítólag tragikus, az egyik sokat szenvedett szobatársam szerint. Én hozattam lekvárt, amit apárom főzőtt nem sokkal szülés előtt. Bevált, a kicsinek se kellett szoliznia, mert az ő anyagcseréjét is felturbóztam. 2005.09.28 14:45
milyen aranyos!
2005.09.28 15:02
)is azt mondták többen, hogy még nagyon fent van. Aztán úgy is maradt - illetve onnan "született ki"
2005.09.28 15:26
Én is bajai vagyok. Bár nem tősgyökeres, de ez lényegtelen.
Ma is egy angyalka volt. Reggel 5-kor indultunk és 13-kor értünk haza, de nagyon jól bírta Oli. Nem sírt, csak amikor éhes volt. Megszopiztattam, és már aludt is. Szóval jól bírta a gyöngyöm a gyűrődést.
No és a többi baba is az... 2005.09.28 15:45
2005.09.28 15:50
2005.09.28 16:04
szerintem ők nem tehetik le a kicsit az ágyába vagy a földre.2005.09.28 16:16

2005.09.28 16:41
Majd teszek fel róluk képet, csak még nem töltöttem át a gépre. Meg most voltam a gyógyszertárban is, csak 3 sarokra van, de úgy bekeményedtem tőle.
Így már azért megéri
Szóval az nem vált be?
2005.09.28 16:41

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint