Olyan az udvar, mint valami mosoda. És hát még tényleg sehol nem tartok, mert még van egy csomó lepedő, és csak utána kezdhetem majd az ágyneműket, mármint a huzatokat. De abból ti még nem láttatok ennyit. Valami iszonyat! Ráadásul egy csomó foltos, ami ugye csak mosás után derül majd ki, hogy marad, vagy dobhatom ki. De hát szegény páromat nem akarom megbántani azzal, hogy azokat rögtön kidobom, mondván van elég, mert hát ez az ő nagyszüleié volt, meg végül is mivel ő takarító, így ha másra nem, takarító rongynak jók lesznek. Viszont kivasalni tényleg csak azokat fogom, amiket már megtartunk, mert még így is ki fog tartani szerintem szülésig. De legalább nem fogok unatkozni, az biztos. Meg az már legalább folyamatos meló. Mert ebbe az a rossz, hogy amíg megy a gép, addig ugye nincs mit tenni, utána teregetek mint a güzü, viszont elmenni se nagyon tudok itthonról, mert ha lejár a gép, akkor minél előbb tölteni kell
Úgyhogy ma még lepakoltam a spejzban a polcokat, lemostam őket és próbáltam rendet rakni, de ha láttátok volna a párom fejét mikor megnézte, akkor tudnátok, hogy csak próbáltam
Nekem valahogy nincs érzékem az ilyen dolgokhoz. Sose volt, olyan vagyok mint anyukám, pakolunk egyik sarokból a másikba, tök elfáradunk, aztán jön apukám, vagy nővérem vagy a párom és pikk-pakk rendet raknak. És a legrosszabb az egészben, hogy amíg csinálom, addig tök logikusnak tűnik amit csinálok, mikor meg a "hozzáértőek" átrendezik akkor kiderül, hogy tényleg hülye vagyok
Na mindegy, az biztos, hogy azért így kicsit könnyebb lesz a páromnak rendet rakni, mert ami lejárt cucc volt azt azért kidobtam, meg a polcokat ugye lemostam, tehát neki már igazából csak rendszerezni kell. De ebbe jól el is fáradtam. Csináltam még egy kis pásztortarhonyát. De valahogy olyan rossz a gyomrom is, éhes vagyok, de nem kívánok semmit. Most még a gyümölcsöt sem. Pedig most nem is ég a gyomrom, csak egyszerűen olyan hányingerem van. De a kedvem jelentem még mindig jó!!!!
Benianyu, Nyúlné miért van előbb mint aki utána van? Nem mintha ettől én előrébb kerülnék, csak hát annyit nézegetem a táblát, hogy hogy tudnék én előbb szülni, de nem találtam semmi megoldást, viszont Nyúlnét nem értem.
És különben is hol van Nyúlné????
Hari