A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Tali: nekem jobb a hétköznap, mint a vége, mert az apás ez meg nem.
Hogy de vagy du, az töknyolc, ha de van, akkor ebédre, ebéd utáni alvásra kéne hazaérni, és még hűvös van, ha du van, akkor jobb az idő, és fürdésre, vacsira érünk haza (érdekes, én ilyen napokon valahogy nem kívánok már enni, Zanza, te hogy vagy ezzel?), meg ezek a 3órás talik olyan jó kis megszokottak, és én is öregszem és marha rugalmatlan tudok lenni... más hogy van ezzel? Sztem jobb a du, mert (korai) ebéd után alszanak a dedek, azt indulás. Nem?

Moose,
ezáltal hozzád is szóltam, örülsz?Kép Nekünk a tegnapi nap volt ilyen béna, Eszter becsípte az ujját a babakocsi egyik részébe, és sírt nagyon, de ebben közrejátszott már az is, hogy kezdett lázasodni. Igazából én segítettem becsípni, de ha ezt leírom, olyan, mintha azt mondanám, rossz anya vagyok,pedig ma a buszon is megdícsért egy ismeretlen nagyi, h milyen jó anya vagyok... Kép ha nem offoltam volna még eleget: mivel a BKV olyan, amilyen, mostanában hazafelé mindig a SZENT IMRE H előtt szállok át a simáról a piros hetesre és mindig felnézek a 2 nevezetes ablakra: a piros szülőszoba és a szemközti fekvősszoba ablakára és mutatom Eszternek is. Kép
neet
neet

Katus!

Ha megnyugtat, akkor szerintem hívd fel nyugodtan a szülésznődet és kérj előbb időpontot!

Neet!

Ujjbecsípés nálunk is volt már sajnos!Kép Szintén a béna anyja miatt!Kép

Timi nagyon nyűgi már napok óta! És rengeteget alszik! Ha meg nem, akkor hisztizik! Lehet, hogy jön felül a fogacska!
Nekem meg mindjárt szétrobban a fejem, úgyhogy leszállok kicsit a monitorról, majd este jövök!

ILdi
ildi76

Sziasztok,
nagyon köszönöm mindenkinek a jókivánságokat Dóci nevében!!!! KépKép Jó kis szülinap volt, Dóci átaludta a családi ebédet, de a tortára azért felébredt, és most épp az ajándékokkal játszik: kapott többek közt xilofont (imádja!!!) meg baba-legót Kép szóval tökjóóóó neki meg anyájának, aki most építhet soksok legótornyot Kép
Hajnal 3-kor egyszer ébredt, mondtam is neki, hogy kislányom, még csak másfél óra múlva születtél, mi ez a sietség? Kép
Nagyon fura volt, tegnap egész délután meg ma reggel is nosztalgiáztam, hogy ekkor meg ekkor ez történt, és úúúúúúúúgy elérzékenyültem, és olyan fantasztikus volt ez az év . . . na megyek bőgök még egyet Kép
Majd rakok fel képeket az ajándékokról meg az ünnepeltről Kép

Ildus,
üdv köztünk Kép

Zsanci,
sajnálom, hogy szar a napod Kép

Katus,
nekem 36. héttől volt NST, szülésznő csinálta. Hogy megy az idő ,most te jössz!!! Kép

Ildi,
nekünk tesa??? szunyoghálónk van, tépőzárat kell körben ablakkeretre ragasztani, és arra feszíteni a hálót, létráról csináltuk. Már több mint egy éve megvan, és stabil, nem kellett cserélni Kép

vera
kisün

Neet!

Zsanci szerintem a Mayás talit szeretné délelőtt.

Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Neet!
Én is a pirosban szültem. Pontosabban ott kezdtem el, csak aztán a műtőben kötöttem ki.

Neet, Ildi76!
Köszi Zsolti dicséretét.

Eszti25!
Köszi, akkor 27-án viszem a pénzt. Mennyit is? És pontosan hol és mikor lesz a tali? Én még ugyanis nem voltam.

Katus!
Nst elvileg tényleg a 36.héttől van, a 38-tól pedig 2 naponta, de nekem mindvégig csak hetente csinálták. Azt mondta a dokim, hogy ha jó az nst, az azt jelenti, hogy 1 hétig nem lehet semmi komoly baj a babával. Legalábbis azt hiszem, hogy ezt mondta.

Mesi
jnmesi

Hat, itt tenyleg jegyzetelni kell, hogy mindenre tudjak reagalniKép Azert megprobalok:

Jucus, igen, tenyleg a géppel alszomKép Na, nem szo szerint, de olykor meg almomban is irogatok NektekKép Mar akartam kérdezni, mi az a habtapi??

Eszti, akkor jol körbeudvaroltuk egymastKép

Bogarka, en meg nem tudom a 27-ét. Amugy délutan lesz? Te piszologiat tanultal 5 évig?Kép

Ildi, mi is kinöttük a kisagyat, de azert mert Balint egyfolytaban forgolodik almaban is, es arra ebred, h beleütközik a racsba. Igy raszokott h velem alszik a nagyagyban, igy jartam.
Férjednek interju hogy ment tegnap?

Zsanci, mi (ill a szüleim) a Malomrév utcaban laknak, közel van a Dunahoz (Türr Emlékmühöz is). Majd jol megnézem, hol van az a Vilagos utcaKép
Es együtterzekKép Tudom h nem vigasztal, de nem ismerek olyan csaladot, ahol penz miatt ne lett volna vita. Nalunk az örökségen csattant ki tavaly.

Ada, teljesen jogos amit irtal. Ezuton is kerek (akkor ketszer is) elnezest! Irhatnék közhelyeket, hogy csak vicc volt, meg nem volt tudatos, stb, de a lényeg, hogy butasag volt, sorry. A lélektani hatteret nem boncolgatom a többiek elött, sztem ugyis érted.

Ildus, üdv a forumon! Gratula a gyerköcökhözKép

Neet, en is BK fan vagyok (voltam, mielött B. megszületett), és pedagogusként évekig irodaban dolgoztam, kb 1 évig tanitottam csakKép

KépKép
fibi

Nagggyonoff: Zs, tiscover.com (tiscover.at, book.tiscover.at, tokmindegy, de nemcsak osztrakok), barmilyen orszagban kereshetsz. Keresesnel megadod az orszagot, esetleg tartomanyt, kisebb korzetet, amit akarsz, a datumot, hany fo meg meg ha valamit akarsz, hogy mit tudjon a szallasod es kihoz egy csomot, amiket tetszes szerint renezhetsz (en ar szerint novekvore szoktam es a legocsobbakat nezegetem). Szoval most olyat talaltam, ami kettonknek (mert gyerek szerencsere altalaban nem szamit) harom ejszakara 69 euro es csak 300 km innen es szeeeep hely. Meg nem foglaltam le, mert elbolonditottunk baratokat is, es este tudom megbeszelni veluk, de majd tudositok, hogy kell online foglalni, jo? De talan csak melben, jo? Ne untassuk a tobbieket.

Neet, pont azert jobb a hetvege, mert akkor szabad apa, es el tud vinni szabi vagy logas nelkul. Mert en nem vagyok olyan szuperhos, mint Rec, aki csak a nyakaba akasztja a gyerkocot es tobbmillios varosokat szel at Kép nekem ez meg nagy tavolsag gyalog nyullal, ha meg nem viszem, az meg nem igazsag, de majd jol begyakorolom a vezetest es akkor mar majd nem kell apa, csak a verda Kép babakocsi ovcsattal en a sajat kezem csiptem be, iszonyu volt, reklamalunk?
moosejaw

Kisun Kép es milyen dalokat tudsz mar eljatszani a hangszeren? Kép erdekes en nem gondoltam, hogy mikor mi volt, biztos mar nem is emlekeztem pontosan... nem csoda, mar a szulinapjara sem emlekszem pontosan...
moosejaw

...o, ize, mire is az, amire nem emlekszem? Kép
moosejaw

Moose,
már megy a boci-boci tarka Kép
kisün

Íme a képek:

a torta
Kép

az ajándékok
Kép

Dóci és a torta
Kép

Kép

Dóci és a xilofon
Kép

és a legó
Kép
kisün

Kisün, mi is xilofont szeretnénk majd venni (vagy kapniKép, azt püfölhetné B., és talan a gitar hurjai épségben maradnanakKép

A Bogarkaeknal levo tali Apas?

KépKép
fibi

Sziaszok
Új vagyok ezen a topikon, és én is Szt Imrében szeretném világra hozni a csemetémet. Szeretnék érdeklődni, Dr Bálint Balázsról, mert talán őt választom dokinak. HA van valakinek tapasztalata vele m,egköszönnémn ha megosztaná. (milyen típusú ember szakember.) Rikán tudok internetezni mert m.helyen tilos, úgyhogy bocs ha nem reagálok azonnal. Köszi előre is a segítséget.
lolla75

Kissün: Dócinak boldogságot meg minden földi jót. SZép a torta jók a képek és az ajándékok is szuperek. Egyszóval éljen Kissün és családja.
közben lányom könnyesre sírta magát mert leálltak a halacskák és nem forogtak és nem zenélt. Elment felteker....

Mesi: Zsolti édes, vigyorgós nagyon teccccccccik.

Zsanci: remélem tiszta szívemből, hogy megoldódik a problématáok. Az a hülye pénz mindent tönkretesz, ha van ezért ha nincs azért. Hú de k...a okos voltam.

Mennem kell, sír a gyerek... de nagyon

Kép
Kép
johanna1975

Ada: mi az a levlista? és hogyan lehet felkerülni?

Ildus: üdv nálunk, gyerek amikor csak tudsz...

Fibi: köszi a könyvet, még nem leltem semmit, egyenlőre még csak jókat röhögök a szakokon. Kinéztem a kinai tibeti kombinációt....:-))

Ildi: neked is köszi a beszerzést, bár még csak apával röhögtünk az állatokon, mert állati jó fejek.

Kép
Kép
johanna1975

De tündéri ez a Doci Kép Hu, a torta latvanyatol megeheztemKép Enisenisenis akarokKép

Moose, egyetértek, ha Apas a tali, akkor nekünk is jobb a hétvége.

KépKép
fibi

Johi, szivesenKép Kinai es tibeti, azt hogy kombinaljak?Kép

KépKép
fibi

Szia Lolla!
Bálint Balázsrol csupa jot hallottam, én az apjanal szültemKép Balázzsal is talalkoztam, beszéltem vele, amikor befeküdtem a H-ba (tulhordas miatt), mert BS szabin volt. Es nekem nagyon szimpatikus volt, kedves, es ha az édesapja nyomvonalat követi, akkor szakemberként is ö az egyik legjobb!! Ha nekünk lesz valaha masodik baba, akkor valszeg nala szülök. Sztem jol valasztanal veleKép

KépKép
fibi

Lolla: bár én itt lenni kakukktojás, de megismerni Bálint Balázs és lenni nekem szimpatikus. Szóval hajrá én választottam volna Õt, de sajna nem lehetett.

Fibi: ez konkrétan a könyvben a szakpár.

Bogár: még egyeske is fogja élvezni a könyvet, mert én is imádom. Bár én mondjuk minden játékot. A könyv pedig tuti jó. Ja és a találka időpontja is.

Mesi: köszi a bizonyítékot. Mert nekem bizonyíték kell és nem ígéret. Cuki pofa. Majd leközelebb rendezünk mosolygó versenyt, mert Fanni is tud ám... most itt netezik velem és nagyon élvezi. Nem is gondoltam,hogy ilyen jól el tud lenni ölbe, míg anya gépel...

Nekem talira inkább hétköznap jó... mert apa nem jönne és akkor az együtt töltött időből menne, az pedig korlátozott.

Zsanci: szerintem is lehet simán délelött a szeánsz a mayaban. nem tudok nagybetüt..mert ded forgolódik, csip,harap, szopizik...jaj ez fáj...

j

Kép
Kép
johanna1975

Isti beteg, már 2 napja... iszonyúan köhög és püszköl...
gyógyítom, ma meg lomtalanítottam is...
majd jövök, ha kicsit lecsillapodik a helyzet

votiv 8)
votiv

Jucus!

Mi most menni séta!

Ildi
ildi76

Votiv: Istinek gyógypuszik és gyors gyógyulást. Mivel gyógyítgatod? Akkor Te is 11.keres vagy. Nálunk is lomtalanítás, rémes, hogy néz ki a környék. És már túúúúúúúúúúrják is szét, úúúútálom.

Moos: neked akartam már régebben irni egy másik gyerekkori félrehallásomat. Sose értettem, hogyan teszik az éjt a nap alá... és még úgy dolgoznak is... hát ez rejtély volt számomra. Most már jelentem ezt is értem. Szóval pálkatapéter.

Kép
Kép
johanna1975

Mondtam mar, hogy imadom a fiamat? Ülök a szönyegen, ö meg térdel elöttem és huzogatja a polomat jelezvén h szopizni akar. Aztan igy térdeplö pozicioban rabukik a cicire KépKép

KépKép
fibi

Votiv, azt hittem, Isti mar meggyogyultKép Jobbulast Neki!

KépKép
fibi

Votiv,
jobbulást. És jó bulást! Sajnos Eszternek sem megy könnyen a kimenés a kórságból, estére megint lázas lett, és úúúúgy sír! Félrelöki a kezem, (amiben a kanál van) nem eszik, csak cicizne egész nap meg aludna. Még jó, h van még tejem, és úgy tűnik, mintha több is lenne, mint pár hete, van, h tejfeles bajuszkával disconnectál. Kép Már azon gondolkodom, h kiváltom az antibiot, ha hébehóba kap egyet a gyerek, ahhoz nem szokik hozzá, nem igaz? És ha az segítene, jó lenne. Dokinéni mondta, h ha pár nap alatt nem múlik, váltsam ki, addig elég a cvitamincsepp és a kúp. Most mi legyen? Kedd este kezdte, most péntek van. Napközben jól van, csak délutánra, estére lesz nyügi és lázas vagy hőemelkedéses. Lehet, h levisszük holnap az ügyeletre, de azért érdekelne a ti véleményetek is. Én úgy utálok beteg lenni, pláne lázas, de úgy átvenném tőle, ha lehetne!
neet, a szomorú
PS: Most annyira nem tudtam vele mit csinálni, h hagytam az ágyában lenyugodni, de mire ezt írom, már a hüppögése sem hallatszik. Tán elaludt?
neet

Fibi,
Eszter ezt az imént úgy jelezte, hogy cuppogott a kézfején. Kép Olyan édesek, ugye? És olyan OKOSAK!!! Mindent megértetnek, amit akarnak!
neet
neet

m gggggggggggggggggg,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ezt LH küldi Kép

most ennyi
majd pizsiosztas után jövök
ada007

Votiv, Jobbulást.

Kisün: arik a képek.

Bogár: nekem a tali mindegy (kivéve hétfő), feltéve, hogy mehetek.

Johi: hétfőn séta? Én is kíváncsi vagyok Fanni mosolyára.

Mesi
jnmesi

Votiv,
jobbulást Istinek!!!!

Neet,
én valószínűleg várnék. Szombatig min. De doki újra jó ötlet. Gyógypuszók Esztinek!!!! És szoptass rendületlenül, az most nagyon jó neki Kép

v
kisün

Neet: jaj, jaj. Én már azt hittem Eszti tök jól van. Tanácsot nem tudok adni, mert én nagyon de nagoyn antibibi ellenes vagyok.

Hétfő: megnézem Mesi a naptárban és akkor jelzek. Oksa?

Kép
Kép
johanna1975

neet,
és sok folyadék, az láz miatt NAGYON kell!
kisün

Neet, igeeen, örült okosak, sztem nalunk is többet tudnakKép
EsztiKép Egyetértek Kisünnel, varnék, de én is antibio ellenes vagyok. Anyatej rulez, E tudja, mi a jo neki!!!

KépKép
fibi

Lányok: nem tudjátok miért nem jött nekem családipótlék? ugye az, hgoy a múlt hónapba duplát kaptunk az nem azt jelenti, hogy az e havit is letudták. hanem azt, hogy nagylelkű az állam az iskolakezdés miatt? vagy akkor most ne is várjak semmit? J

Kép
Kép
johanna1975

Johi, nagylelkü az allam???? Sztem ne vard.

KépKép
fibi

Johi,
sajnos ezen nekem is nevetnem kell. Kép Nekem pl tavaly dec.ben elszámoltak valamit, meg valszín még a nov.i táppénzemet is (csodálkoztam is,h milyen "sokat" kapok) azt januárban döbbentem, amikor visszavonták a 2havi tévedést, és kaptam nettó 20 körül. Oszd be, gondolhatták. Király volt...
Iskolakezdés miatt legfeljebb az elsősöket támogatják, de a többi lurkót már nem.
neet
neet

Nem nagylelku, hanem lelketlen. Biztos nem kapsz, ha mult honapban duplan volt. En is jartam mar igy. Tulajdonkeppen orulnod kene, hiszen igy egy honapig kamatoztathattad, ha ugyesen befektetted, szoval csak nyertel vele Kép

Hogyhogy mindenki beteg? Meg mindig vagy mar megint? Kép
moosejaw

Ildi!

Mi akkor voltunk sétában kb 5-től.Kép

Juc
20170114224602

Azért kapott mindenki dupéát a múlt hónapban mert iskolakezdés előtt dupla jár.Kis butákok,ezt nem tudjátok.Akkor is ha kölök nem megy még iskolába.

OkosJucus
20170114224602

Juc: duplát úgy kell érteni, hogy akkor most várhatom az e havit? ugye? azért kaptam duplát, mert rendes állambácsi?

ButaJohi

Kép
Kép
johanna1975

Bogárka,
Azért nem válaszoltam mert ehhez apa is kell. Elképzelhető, mert férjem nagyszülei a Diósgyőrben laktak. Férjem nagypapája a Lillafüredi palotaszálló főkertésze volt, de meghalt a II. Világháborúban, nagymamája pedig htb. volt.
zsebi2004

en nem mostanaban kaptam duplat
moosejaw

johi,
azért kaptál duplát mert akkor adják a 13.havit!!!!!

vera,
képek édik meg ti isKépmost hogy te nosztalgiáztál rám is rám jöttKépszóval szülünkKép?

fibi,
miért írtad hogy ha valaha lesz?nem akartok többet???????

neet,votiv,
jobbulást a dedeknek!és bálint is taknyosKép
Vendég

Beet, sajnalom Kép

Docinak boldog elso szulinapot!Kép
Adanak boldog nevnapot!Kép

Huzos napunk volt, edes lanyom napkozben osszeadva kb. harom orat aludt, a tobbit idot uvoltessel es szopizassal toltottuk, meg kb. fel orat nezelodessel... Kép 20 perce alszik ... kopp,kopp,kopp.

Probalom kovetni a forumot, de nem biztos hogy sikerul.Kép
Moos, jol sejtem, hogy Ausztriaba szeretnetek menni? Mi a nyaron voltunk - tobbek kozt - Eben in Pongauban, ahol egy gasthofban szalltunk meg. Reggelivel egyutt volt 5ezer egy ejszaka. ( kep.tar.hu/zdora Ausztria album ). Igaz messzebb van, mint Linz, de gyonyoru a kornyek. Ha most nem is mennetek el odaig, kesobbre erdemes megjegyezni.

Rokica, akirol irtatok, jol sejtem, hogy nem Szt.Imres? Egy masik topicban van egy ugyanilyen parameterekkel rendelkezo kismami, aki mar napok ota nem jelentkezik... bizom benne, hogy o az. Kép

Jo ejt mindenkinek!
Dori

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Nem akar valaki csetelni? Eszter alszik, leizzadt és visszahűlt, megszáradt, szóval most nagyon tutinak tűnik minden. Kép
Nekem nem tűnt fel, h duplát kaptam volna. Vagy mindenki összevissza kapja? És most arról az 5000 körüli családi pótlékról van egyébként szó?
neet
neet

Kérdésem lenne: mikortól adtatok rendes tejet a gyereknek? És addig mit ivott (anyatej, tápszer, babatej)? Mit csináltatok ha nem akart rendes tejet inni? Mindíg újra próbálkoztatok?

előre is köszi a választ
zsebi
zsebi2004

zsebi,
táp-9 hónapos kortól parmalat babatej-egy éves kortól babatej vagy normál tej(1,5-ös)attól függ hogy mi van itthon.
sztem ha nem kell neki próbáld meg egy hónap múlva...mi így voltunk a kakóval..aztán most már követeli magánakKép

gigi,akiazértbeszélveledakkorishatenemírsznekiKépdemegbocsátokKép
Vendég

sziasztok!
Jucnak igaza van a családi pótlékkal, néha úgy csinálok, mint egy újságiró, és eccer voltam egy sajtótájékoztatón, és akkor került mszp hatalomra, és akkor voltam áldott az elsővel, és direkt rákérdeztem, mert ugye augusztusban született és hát gondoltam, akkor nekem is jár a piiiiiz, és igy is lett, minden éveben jött a dupla és utána szept-ben a szimpla, és ez igy volt idén is, aug-ban 24 ezer, és épp tegnap jött a 12.
Vera!
torta és ajándékok rule-nak...Ja, és én, a Dóci és a torta c. képen felfedeztem egy Apát is...Kép ollllyan ismerős valahonnan...Kép
Ada!
igen igen, Boldog Neved napját igy utólag is...

És igen, én a Mayás tali ügyében reklamáltam, ha már otthon ülő kismamik vagyunk, legyen néha délelőtt, és akkor csak egy kőccel kell törödnöm, és időben oda is érek, mert du. mindig el kell mennem az első-idősebbik-legszebb fiamért, és az majd' egy órás progi...
Moose!
majd akkor irj az utazás projektről, érdekel, hogy milyen volt/lesz, stb...de mondjuk a szivem szakad meg a sonnenparkért...ha vki nyerne a lottón, pliiiiz, egy hétvégére legyünk jók nála oda!!!! Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsebi!
mi is egyéves kora körül adtunk neki először (1,5%-t, és bijjó tejet)...de ő nem egy finnyás fajta...csak az erős tormát nem szereti, de azért arra is erősit, mert a kedvenc barátjának, aki már 4 éves, ez a kedvenc kajája...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv!
Istinek jobbulást!!!!!
és mink is lomtalanitunk, és ma alig tudtam az utcán menni az ótóval, mert megállnak az út közepén, és viszik és viszik a sok sok tűzhelyet, hűtőt, miegymást!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Johi!

Igen!

Moose!

Kapnod kellett!Biztos csak jól elköltötted aztán most meg azt mondod,hogy nem kaptál!

Zsanci!

Maya délelőtt melyik nap?kedden tornázni megyünk az nem jó,csüti zenebölcsi.marad a

Juc
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: