Hogy de vagy du, az töknyolc, ha de van, akkor ebédre, ebéd utáni alvásra kéne hazaérni, és még hűvös van, ha du van, akkor jobb az idő, és fürdésre, vacsira érünk haza (érdekes, én ilyen napokon valahogy nem kívánok már enni, Zanza, te hogy vagy ezzel?), meg ezek a 3órás talik olyan jó kis megszokottak, és én is öregszem és marha rugalmatlan tudok lenni... más hogy van ezzel? Sztem jobb a du, mert (korai) ebéd után alszanak a dedek, azt indulás. Nem?
Moose,
ezáltal hozzád is szóltam, örülsz?
Nekünk a tegnapi nap volt ilyen béna, Eszter becsípte az ujját a babakocsi egyik részébe, és sírt nagyon, de ebben közrejátszott már az is, hogy kezdett lázasodni. Igazából én segítettem becsípni, de ha ezt leírom, olyan, mintha azt mondanám, rossz anya vagyok,pedig ma a buszon is megdícsért egy ismeretlen nagyi, h milyen jó anya vagyok...
ha nem offoltam volna még eleget: mivel a BKV olyan, amilyen, mostanában hazafelé mindig a SZENT IMRE H előtt szállok át a simáról a piros hetesre és mindig felnézek a 2 nevezetes ablakra: a piros szülőszoba és a szemközti fekvősszoba ablakára és mutatom Eszternek is.
neet

Szintén a béna anyja miatt!