Sziasztok
Liv

olyan jó volt olvasni, amit a nyaralásról írtál, biztos nagyon nagy élmény volt!!

Várjuk a képeket! És persze történeteket is, mert nem unalmas, sőt!!
Tontica

Gyönyörű kisfiad van, igazán büszke lehetsz rá!

Bazsi is szokott így ülni, valahogy így kényelmes nekik, nekem kitörne a lábam

Pedig régen még ment is. Nagyon csinos vagy a képen!!

Boldog szülinapot Raticonak!!
Tényleg jó ez a topic, nem volt még itt veszekedés, miért is lett volna?

És ez tényleg nagyon jó!

Ahányan vagyunk, annyiféle nevelési elvet tartunk fontosnak, de nem próbáljuk a másikra ráerőltetni, max. elmondjuk, hogy hogy látjuk. Hiszen ez a lényeg
Áron-Andi

Gratulálok, ez tényleg nagy szó, mi is úgy tudunk mindennek örülni, amit csinál Balázs, napról napra többet

Minden baba más-más ütemben fejlődik, de a lényeg, hogy mindannyian megtanulják, amit kell
Balázs pl. elég sokáig nem akart pát inteni, pedig szoktunk neki pápázni. Erre szerda este, mikor jöttem ki tőle a szobából, integettem neki és visszaintegetett

Azóta probléma nélkül int pát

A tapsolás pl. még mindig nem megy, pedig van itt olyan kisbaba, aki már 7-8 hónapos kora óta tapsol. Meg remekül tud puszit adni, fogócskázni, anyát gyömöszölni, tesóval bújócskázni

Hát, majd megtanulja a többit is

Viszont már a 12. foga jön szerintem, mert éjjel 3x is felkelt, és a jobb alsó rágófoga tetejét már érzem az íny alatt. Remélem, áttöri, mert szegénykémet meggyötri nagyon.
Nem is meséltem még azt hiszem,, hogy múlt hétfőn voltunk méredzkedésen, és 9250 gramm. Már olyan nehéz, jól belehúzott

Megnéztem Ákos könyvét, ennyi idősen még csak 8610 volt. Vasat kapja még Bazsi, doki szerint ettől is van ilyen jó étvágya. De még mindig azt mondta róla az egyik ismerősünk, hogy milyen vékonyka
Szerintem nem az, néha olyan érzésem van, mintha sózsákot emelgetnék

Lecseréltük mi is a kocsit, mert már úgy alig bírtam megemelni, hogy Bazsi ült benne, és semmi mást nem vittünk magunkkal
Smiley

üdv a csapatban, már miért ne írhatnál Te is?? Nem zárt fórum, mesélj magatokról!
Lányok, annyira büszke vagyok a fiaimra!!

Kicsit csöpögősnek hangzik, de Ákos most kezdte az iskolát, Balázs is egyre több mindent tud....ahhoz képest, hogy eddig az oviban állandóan volt valami probléma Ákossal, tegnap kérdeztem a tanító nénit, hogy van-e valami gond, azt mondta, hogy semmi baj nincsen, már egy csomó matricát meg

fejet meg piros pontot hozott. Persze, azért van már két

fej is az üzenőben, mert be nem állt a szája ebéd közben, de azóta ezt megbeszéltük, és látom rajta, hogy roppant módon igyekszik
A rajzolás meg a színezés nehezebben megy, de azt is gyakoroljuk, hiszen 1. és 2. osztályban sokat rajzolnak, amíg nem tudnak írni rendesen.
Bocs, hogy ezt a sokmindent rátok zúdítottam, hiszen mindenki a saját csemetéjére a legbüszkébb, de jólesett elmondani
Pusz mindenkinek
Lau