A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. őszi kisbabák

Sziasztok!

Én is nagyon rég jelentkeztem, jól vagyunk, Balázs megtette első lépéseit múlt hét hétfőn, már a 12. fogát növeszti, érzem az íny alattKép Jól belehúzott, mi?Kép És imádja felvillantani vele csábos mosolyátKép

Ákos elkezdte múlt héten az iskolát, nagyon tetszik neki - eddigKép Remélem, továbbra isKép

Trompipi: nagyon szurkolok Neked, hogy hamar visszazökkenj a munkába, mi is elég ramatyul állunk anyagilag, és ha nem jött volna közbe ez a betegségem, lehet, hogy most ősszel én is visszamentem volna dolgozni.

Nagyon le vagyok maradva szülinapi jókívánság ügyben.Kép Utólag is nagyon boldog 1. szülinapot kívánok Helénának, Benedeknek, Endrének, Mirának, Fanninak és Dávidnak!! Hogy sikerültek a bulik??Kép

Kata: egyszerűen csodaszép HannaKép Marci meg roppant jóképű legénykeKép

AnitaKép Eszti nagyon édes!Kép

Pusz
Lau
lau

Sziasztok!

Liv: nagyon de nagyon boldog szulinapot kivanok Davidnak,remelem jol sikerult minden, meseld majd el es tegyel fel kepeket, legyszike.

Mi most betegek vagyunk az egesz csalad, tegnap este ejjel 1-kor be kellett vinnumk Raticot az ugyeletre mert nem hagyta abba a sirast es remegett szegenykem en meg az ilyedtsegtol, borzalmas volt, sikitva sirt, biztos nagyon fajhatott neki a torka, ma meg semmi baja, legalabbis nem latszik rajta semmi hala Istennek.

Anyamama: nagyon szep gyerekeid vannak, jol megvannak egyutt? Mennyi a korkulonbseg koztuk?
Szepen jatszanak egyutt?

Tcis: tenyleg nagyon szep csalad vagytok, most hol vagytok, Olaszban? En is majdnem egesz nyaron otthon voltam, nagyon boldogok voltunk, mindenki el volt ajulva a nagyfiamtol, persze ket honaposan lattak utoljara. Legkozelebb karacsonyra megyunk, az mar mindjart itt van. Kép

Lau: jol vagy, minden ok? Balazska nagyon ugyes foleg fognovesztes temaban, akkor o mar rag mindent, ugye. Kép Nekunk meg csak 6 es negyed van. Kép Orulok, hogy jelentkeztel. Kép

Nekunk is van am kiscipocskenk, kaptuk, tok meno mano, puma sportcipo, kek fekete csikkal. Kép

Jocakat!

Ani

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Csak nem tudtam megállni, hogy fel ne jöjjek a babanetre, pedig tök fáradt vagyok. Kép

Lau Kép, gratula Balázsnak az első lépéshez és a sok fogacskához. Te hogy vagy?

Tcis Kép, persze, hogy emlékszünk rád. Nem felejtjük el olyan hamar a többi anyukát, attól, hogy 1-2 hétig nincs jelen a topikon. Kép

Köszönjük mindenkinek a jókívánságokat. Kép

Képzeljétek, reggel kaptunk sms-t egy barátunktól, hogy ma reggel megszületett a kisfia; írtam is neki, hogy jó nap ez a szeptember 5-e.

De. bementünk a Heim Pálba fütyiügyben, minden oké, semmi gond nincs, de azért 3 hétig kenegetjük Dávid fütyijét. Az orvos azt mondta, hogy ne húzogassuk, mert ilyen könnyen előfordulhat, majd 2 éves korban ő megoldja. Nem tudom, mi legyen, mert pont kezd oldódni elég szépen a letapadás, de amúgy meg tényleg félek, nehogy megint berepedjen, esetleg jobban, mint most, nem akarok bajt okozni, viszont igazából az a gondolat se túl szívderítő, hogy orvos fogja megoldani a letapadást, mert úgy tudom, az eléggé fáj, meg utána pár napig a pisilés is. Szóval megint tanácstalan vagyok.

Kórház után rohanás haza, sütés-főzés, de a férjem és a szüleim nagyon rendesek, szinte mindent levettek a vállamról, hogy tudjak szoptatni, altatni stb. Aztán jöttek a vendégek, egy csomó szép ajándékkal, gyönyörű csillagszórós Micimackó-tortával. Dávid többek között kapott a keresztszüleitől egy bébitaxit, tőlünk meg egy bébitaxit. Kép Ebből kiderül, hogy mennyire egyeztettünk a szülinap előtt ajándékügyben. Úgyhogy miután megkapta a kis bébitaxit, mi elő se mertük hozni a nagyot, csak miután elmentek. Kép
Egy picit szomorú voltam este, mert készült egy rakás fénykép, de egy olyan se, ami tanúsítaná, hogy én is jelen voltam a Kisfiam 1. szülinapján; szerettem volna Dáviddal elfújni az egy szál gyertyát, de ebben is megelőztek; sütöttem olyan tortát Dávidnak, amiből ehetett volna, mert úgy állítottam össze az összetevőket, hogy ő is kaphasson belőle, és még mindig ott van felkezdetlenül a hűtőben, nem volt alkalom rá, hogy előhozzuk, felkezdjük. Igazából én asszisztáltam az estéhez, Dávid természetesen kézről kézre járt, mindenki dajkálta, játszott vele, hozták a tortát, ajándékok, így nincs egyetlen közös fotónk a mai napról, a torta 2 naposan nem lesz az igazi, szal volt egy kis pityergés a szobában, amikor senki nem látta, de ekkor Dávid szorosan átölelte a nyakam, és a férjem mondta, hogy csak ez számít, nem a külsőségek, így el is szállt a szomorúságom. Kép

Hú, nem akartam ilyen hosszú és részletes beszámolót, csak így sikeredett, bocs az untatásért! Most megyek, és ígérem, csütörtökig most már tényleg nem jövök. Kép

Puszi, Liv

Kép

Kép
liv

Anita! Nekünk Kikás a kókuszmatrac, jól alszanak rajta.Kép

Liv! Nagyon Boldog születésnapot DávidnakKép

Vera! Nagyon boldog születésnapot Kornélnak.Kép
linato

Liv!

Boldog szülibapot Dávidnak!Kép
Igaza vana párodnak, tényleg nagyon sok minden csak külsőség. Bár azért megértem, hogy szomorú vagy, hogy nem készült rólad fénykép, erre máskor figyelnetek kell. Nálunk is gyakran előfordul, de ált. azért, mert én fényképezek...
AjándékokKép, hát ilyen bizony előfordul. Nálunk talán már kevésbé, mert megkérdezik, hogy mi mit veszünk.
De végül is ez Dávid napja volt, ő jól érezte magát? Ez a lényeg!!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

És egy kép Hannáról:

Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

LauKép
Köszi szépen Neked is a dícséreteketKép
Beleolvasgattam a korábbi beszélgetésekbe (közel sem végig, csak úgy össze-vissza) és annyit sikerült kibogarásznom, hogy Neked volt (?) valamilyen nagy műtéted. Jobban vagy már?

Tontica AniKép
A két gyerek között 5 év a korkülönbség, először féltem, hogy ez már túl sok, de azóta abszolut pozitívan csalódtam. Hanna olyan Marcinak, mint egy kis bébiszitter, rengeteget segít nekem és szerencsére egyáltalán semmiféle féltékenység nincs benne. Nagyon vigyáz Marcira, lesi minden mozdulatátKép
A jövő évtől félek, mert majd szeptembertől nekem vissza kell mennem melózni, Marci kezdi a bölcsit, Hanna pedig a sulit. Kész bolondokháza lesz majd, délután Marcival játszanom kellene, Hannával tanulni, bele sem merek gondolni hogyan fogom megoldani. Mindegy, csak lesz valahogyKép

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Lányok,
Irígy vagyok, hogy otthon tudtok lenni a picikkel.
Szeretném visszacsinálni az egészet, de már nem lehet sajnos.
Egyébként nagyon jó elvolt az apjával tegnap Pipike, amikor megjelentem otthon délután, csak nézett, hogy "hát ez meg honnan a fenéből került ide már megint" Kép.
Persze hívott tegnap a férjem, hogy "segítség, pakolja a dvd-ket", meg "segítség, pakolja a cipőket", de jelentős anyagi kár nem történt.
Ma meg azért hívott, hogy autóban hogy lehet bepelenkázni... Majd rájön ő is ezekre a trükkökre.
Tény, hogy ma már kicsivel jobb a kedvem, és remélem, napról-napra jobb lesz, bízom a férjemben és bízom Pipikében, hogy könnyen veszik az akadályokat, és mindig arra gondolok, hogy Niki is 10 hónapos volt, mikor bölcsibe ment, és milyen talpraesett nagylány lett (és még csak beteges sem volt soha).
Éjszaka még szopizunk és most erre szerintem mindkettőnknek szüksége van, így nem is erőltetem az elválasztást.
Majd teszek fel én is egy pár képet hétvégén... Pipike is lassan 1 éves lesz már...
Na, megyek, majd benézek még.
Puszi mindenkinek és köszönöm a bíztatást.
Andi
Vendég

Kata,
Nálunk is ez a helyzet, hazamegyek 5 után munkából (remélem, hogy el tudok jönni 1/2 5-kor), és akkor ott a két lány meg a házimunka, meg a suli is. Meg persze a férjem is.
Ezért most a Niki (ő már 9 éves) lefekvési idejét kitoltuk 8-ról 9-re, hogy kis időt nyerjünk és többet tudjunk együtt lenni, mert az a 3 óra 5-8-ig nagyon kevés.
Főzni nem fogok hét közben, csak hétvégén, úgyis mindannyian eszünk bent ebédet. Majd eszünk vacsira hideget, a nagylányra meg tudok bízni kisebb házimunkákat.
Nehéz ügy, de más is meg tudja oldani, akkor mi miért ne???
És még van egy éved, addig a kicsi is nagyot nő.
Én azt sajnálom, hogy lemaradok egy csomó dologról, pl. nem fogom látni, ahogy elindul magától, vagy nem fogom hallani az első igazi szavait.
Vendég

Jaj Andi, nagyon nem irigyellek KépKépKép Már most beteg vagyok, hogy mi lesz, ha vissza kell mennem dolgozni Kép

Pocó

Kép
Kép
pocó

Szaisztok,

Köszönjük a gratulációkat. Liv nyugi, nálunk detto ez volt a elyzet. a fele aajándékot mi még oda sem adtuk, mert a nagyszülőkí( apósomék) lebetegedtek, így lőttek a bulinak. Az öcsém pénteken utazott az USA-ba, így velük+ apummal csütörtökön ünnepeltünk. SütöttemKép tortát, meg is osztom veletek a receptet, mert marha egyszerű és jól variálható:

20 dkg keksz( ledarálva)+ 15 dkg margarin+ reszelt citromhéj +pici lé
Ez megy a tortaforma aljába. Erre jön a gyümölcsös túrókrém(( gyümölcs és túró+ cukor és vaniliáscukor ) összaeolgozva. Közbe a joghurtban( 1 doboz) elkeverni a dr. Oetker zselatinfixet, mert azt nem kell főzni, és a végén az egészet minimum 3 órára a hűtőbe. A férjem a 2 torta egyikét egyedül megette( volnaKép)
A fotózás nekünk eszünkbe sem jutott ( mint általában ünnepeken).

Kornél is elindult( Lau gartula nektek is). Nálunk még csak pár lépés van,. és most növesztette ki a felső metszőket, és már mellette is nő.

Egy éves és 1 napos korában ráébredt az alábbiakra:
1.Nagyon hatásosan tud hisztizni
2.MIndenhova bemászni
3. Anya gyere gyer felkiáltásokat hallatni folyamatos mantraként
4. Eldöntötte, hogy mostantól minden átmenet nélkül vajas kenyeret tízóraizik( eddig, még 2 nappal korábban is kiköpte a darabos kaját).
Szóval Liv ne add felKép

A fütyit meg ne húzogasd szerintem. Még egy év, amíg a doki hozzányúl, lehet, hogy az alatt magától is oldódik.

TrompipiKép én is nagyon szurkolok neked. Nekem pont a meló után fáj a szívem. Épp a múlt héten olvastam álmaim álláshirdetését, de hát Kornél olyan anyás, és szerencsére a férjem dolgozik, így valszeg jövőre megyek csak vissza.

Jaj, és a jó hír 40 e. nettoval emelték a férjem fizetésétKép Ilyen is van. Nagyon büszke vagyok rá.

Ma voltunk a kórházban a kontrolon. A doki mondta, hogy a törés még minddig látszik, de nem nőtt a rés, ami a jó hír. Mire megkérdeztem, hogy mikor forr össze, amir e nem tudott válaszolni. Szerintetek van ilyen? Mit mondjak, nem nyugodtam meg. Ráadásul Kornél annyira izgága volt, hogy 3* kellett megcsinálni a röntgent. Viszont le a kalappal a Heim Pál előtt, mert ezzel együtt fél 10- után végeztünk is. ( fél9-re értünk oda és 2 helyen voltunk) .

Aztán elmentünk csavarogni. Apája és Kornél kaptak ruhákat, Kornél egy játszószőnyeget is, én meg rengeteg kreatív hobbyból való festéket anyagot, miegymást. A fürdőszobát már üvegmatricával kifestettem, Kornél ajtajára is került pár, és most ajándékokat gyártok. Rengetget horgolok, most épp játékkutyát A fiamnak, és takarót az apjának. Tök jó itthon lenni. Csak az a baj, hogy hamarosan be kell jeelntkeznem a jogi szakvizsgára és onnantól csak a tanulás vanKép

Az összes szülinapos nagyfiúnakKép és nagylánynakKépBoldog szülinapot!

Üdv;
Vera

hvera

Sziasztok!
Bocsi, hogy ilyen hujesegert nezek csak be, de gyermekfenykepeszt keresek. Nalunk is kozeleg az elso szulinap es elotte el akarom vinni, hogy legyen emlekbe par szep fotonk is. (a mi fotoinkkal az a baj, hogy amikor meglatja a gepet odaszalad es csak a fejebubjarol tudok kepet csinalni.) Jo lenne, ha Budapest eszaki felen mondanatok egyet.

Minden szulinaposnak szep boldog es hosszu eletet!!

csengo
Vendég

CsengoKép
A XIII. kerületben a Reno udvarban (ahol a Brendon is van) van egy gyermekfotós.

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!

Andrea, TonticaKép KosziKép

TonticaKép
Igen olaszban vagyunk mar. Mi is karacsonyra megyunk megint haza de nekem az meg nagyon messzenek tunik. Igaz mi surubben jarunk, de jo lenne meg surubbenKép
Jobbulast a csaladnak de foleg a pici fiunakKép

AnyamanyaKép
Tenyleg nagyon szepek a gyerekeid. Hanna mint egy kis hercegno es Marci is nagyon aranyos.

TrompipiKép
Kitartast kivanok. Sajnos ram is hamarossan ez var, ra se merek gondolniKép

LivKép
Igaza van a ferjednek nem a kulsoseg szamit. Ezutan odafigyelek Elisa szulinapjan nehogy ugy jarjak en is, azert kicsit szomoru lennek.

Lau, VeraKép
Gratula az elso lepesekhez. Mostmar nincs megallasKép Neha visszakivanom azokat az idoket amikor meg nem kozlekedett ilyen gyorsan. Nagyon oda kell figyelni, pillanatok alatt benne van mindenben.

A tanacsotokat szeretnem kerni. Attol tartok, hogy nincs mar valami sok tejem es lehet, hogy potolni kellene tappal vagy gyerektejjel. Igaz meg mindig naponta 4x szopizik +ejszaka de mi van ha nem eleg a kalcium ellatasa. Igaz sok sajtot es mas tejtermeket is kap. Megprobaljam raszoktatni a csumisuvegre vagy inkabb csuros poharbol adjak neki? Vagy adjak-e egyaltalan? A cumisuveget soha nem fogadta el, de ma kapot szorpot es parszor meg is szivta kulonben csak ragja de talan meg tudna szokni. Nem tudom mit csinaljak, kenyelmesebb lenne a cumisuveg de fellek, hogy kesobb nehez lesz leszoktatni.

Jo ejt mindenkinek

Tcis

Kép

Kép
tcis

Sziasztok!

Beatrix: Nekem van egy fotós (szintén kismama) barátnőm, megkérdezem, hogy vállalna-eKép Régebben írt is ide, Virgike néven.

Kata: igen, július elején volt egy műtétem, petefészekdaganat. Fizikailag tök jól érzem magam, csak kezelésekre kell még járnom kb. még 3 hónapig és lelkileg eléggé megvisel. De egyszercsak túl leszek majd rajta és már csak egy kellemetlen emlék marad.Kép

LivKép Általában én is kevés képen vagyok rajta, volt olyan szülinap (Ákosnál), hogy együtt nem is voltunk lefényképezve, persze ez nem az 1. volt. Akkor jött egy hivatásos fényképész, így megvolt a közös kép, de ha nem jött volna, tuti nincsen.
A lényeg, hogy Dávid jól érezte magát, első unokánál mindig így szokott lenniKép

VeraKép gratulálok a férjed fizuemeléséhezKép szegény KornélKép ilyenről még nem hallottam, de biztos azért nem tudják biztosan, mert minden baba másképp fejlődik.
Mikor kell megint kontrollra menni??

TcisKép azért azokat a lépéseket gyakorolni kell, most megint csak akkor hajlandó menni, ha fogjuk az egyik kezétKép
Szerintem inkább a csőrös pohárra szoktasd rá, vagy sima pohárra. Később nehezebb a cumisüvegről leszoktatni, bár egy kicsit tényleg macerásabb a poharazás, érdemesKép
Mi tápot adunk neki, abban biztos van elegendő kálciumKép
Lassan már én is elkezdem az ajándékok gyártását, olyan gyorsan eljön a karácsonyKép

Balázzsal tegnap a Madarász kórházban voltunk, mert a hátán, az oldalán, a nyakán kiütések jelentek meg, a dokibácsi elküldött minket a bőrgyógyászatra. Valamilyen allergiára gondoltam, de azt hittem, hogy ételtől van, a doki néni viszont azt mondta, aki megvizsgálta, hogy rovarcsípésre allergiás, a rovar nyálára....kaptunk fenistil cseppet meg krémet, ma reggel kell visszamenni a patikába, készíteni kellett. Valamilyen szúnyog lehet a lakásban valahol, mert Ákost is meg engem is megcsípkedett valami. Igaz, sokat járunk a játszótérre is velük, lehet, hogy ott szedtünk össze valamit??
Volt valakinek ilyen?

Mindenkinek szép napot!!
Lau
lau

LauKép
Te jó ég! Szerintem ez a lehető legrosszabb, ami történhet valakivel, főleg, ha kisgyerekei vannak. Én folyamatosan azt mondogatom magamnak, hogy én nem engedhetem meg magamnak azt, hogy beteg legyek, mi lenne akkor a gyerekekkel?! Neked tud valaki segíteni amikor kezelésekre jársz? Teljesen el tudták távolítani a daganatot? Hatalmas kitartást kívánok Neked !

TcisKép
Szerintem ha a cumisüveget el lehet kerülni, inkább kerüljétek el. Hanna cumisüvegezett jó sokáig, tényleg alig bírtuk leszoktatni róla. Még 3 éves korában is ment a harc, hogy mire oviba megy, már illene pohárból innia. Addig nem is volt hajlandó a poharat elfogadni. Marcit kezdettől fogva pohárból itatom, ha megyünk valahova, akkor pedig Aventes szelepes pohárban viszek neki itókát. A cumisüvegeket pedig már "száműztem" a házból.
Megnéztem az albumodat is, gyönyörűek a tengerpartos képek, megint van valami, amiért lehet irigykedniKép És Elisa tündéri babaKép

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Kornélnak és Dávid nagyon boldog szuletesnapot kívánunk!

Kép

Moszi és Viki

KépKép
Kép
moszmota

Sziasztok!
Móni vagyok, eddig csak olvasgattalak titeket, nem akartam bepofátlankodni közétek.
Nekem is van egy mindjárt egy éves "nagy"lányom, Lili, akinek a szülinapi tortája ihletett írásra :-)
Hvera!
Azt szeretném kérdezni, hogy ahhoz a tortához mennyi túrót adsz, mennyi gyümit, és a doboz joghurt kicsi, vagy nagy doboz? A zselatinfix gondolom egy csomag. Ezt a kutyulékot a tetejére öntöd, vagy belekevered a túrókrémbe? Előre is köszönöm a válaszodat!

Egyébként jó olvasni arról, hogy valóban hasonlóak a problémáink, és a ti segítségetekkel alszik el Lili - az én, vagy apukája segítsége nélkül - egyedül :-)

Minden babának mi is sok sok boldogságot kívánunk az első szülinapjuk alkalmából!!! :-)))

Móni és Lili

Kép
sunimum

Sziasztok!

Csak gyorsan írok egy-két sortKép
Beatrix: sajnos, most nem vállal fényképezést, de adott egy másik ismerős telefonszámát, ha dobsz egy e-mailt, akkor megírom priviben, mert nem akarom itt a közösben kiírni a mobilszámátKép

KataKép köszönöm a drukkot!!Kép

Pusz
Lau
Lau
lau

Sziasztok

Tcis: szerintem is inkabb a csoros poharat valaszd vagy rendes poharat. Bar nekem nincs semmi bajom a cumisuveggel sem, en felvaltva ebbol-abbol itatom eppen amelyik tiszta. Kép

Nekem is lenne egy kerdesem, szerintetek egy ennyi idos gyerek tudja mar, hogy mit jelent a NEM? Egyszeruen az oruletbe kerget, mindig csak az kell neki amit nem szabad, ezerszer elmondtam, hogy nem szabad a tevet, a videot, a dugokat tapizni de csak azert is odamegy raadasul ramnez es nevet, tetszik neki a reakcio amit kivalt belolem, hogy kiabalok, sot mar ra is csapok a fenekere es elviszem onnan de ahogy leteszem mar maszik is vissza. Ez van az ajtokkal, (ezerszer becsipte mar az ujjait) Kép a wc-vel, szekrenyekkel, stb.....
Raadasul az uj dilije, hogy folszed minden hulyeseget a foldrol es beveszi a szajaba, nem tudok tole semmit csinalni, takaritas, fozes mert ha beteszem a kisagyaba keservesen sir, hogy belefajdul a szivem.
Szoval, neha mar tepem a hajam. Kép
Nagyobb gyerekesek: Ez egyre rosszabb lesz vagy van meg remeny???????????? Kép

Ani

KépKép
KépKép
tontica

Ani! Tudja! Fanni is imádja a videót babrálni, de ahányszor rászólok, hogy NEM, azonnal spurizik el onnan Kép Mondjuk a hatás nem tart soká, amint szabad a pálya, megy vissza. De pl a távirányító is ilyen NEM kategoria, ha megszerzi, és meghallja a NEM-et, azonnal rohan hozzám és adja oda Kép

Pocó

Kép
Kép
pocó

Ja, folytatás: van remény, 10 év múlva már könnyebb lesz KépKépKép

Pocó

Kép
Kép
pocó

Egy kép a "piciről" Kép

Kép

Kép
Kép
pocó

Boldog szülinapot kívánok MonserattnakKép!

Képzeljétek, tegnap játszótereztünk a barátnőmmel. Hirtelen elöntötte a magzatvíz. Álltunk a homokozó közepén, miközben másodpercek alatt egy tócsa keletkezett alatta. Már szép nagy volt a hasa, be is töltötte a 39. hetet Lisaval. Olyan izgatott lettem, mintha én mennék szülniKép

A Dévényes csajszitól hallotam, hogy a Siesta cipők lúdtalpak okoznak. Ez is egy info a cipő témához. Õ Dr. Leo cipőt ajánlott.

Andrea

KépKép
Áron

Hello mindenkinek!

Poco: latom lanyod is tepi a hajat, anyu biztos rosszul viselkedett. Kép
Amugy, fiam szerintem is erti a nem-et csak ugy csinal mintha nem ertene. Kép
10 eves korara mar tulsagosan is fogja erteni (NEM rakok rendet, NEM furdok, NEM tanulok stb.) Kép

Ratico olyan ugyi, ma egesz nap setal, bar ugy mintha bedobott volna egy-ket felest. Kép
Tavaly ilyenkor mar fetrengtem a fajdalomtol itthon mert az a ... doki hazakuldott, hogy ezek csak alfajasok es ez igy meg ket hetig is eltarthat (hat nem irom le, hogy mit gondoltam akkor magamban rola Kép ) aztan du. 2-kor bementunk a korhazba es 3 ora mulva mar meg is lett a picur. Mi van ha mi meg ket hetig varunk otthon Kép

Andrea: Mi van a baratnoddel, megszult mar? Ugy irigylem. Kép Kép Kép

Sziasztok

Ani

KépKép
KépKép
tontica

Szaisztok!

Beugrottam mindenkinek gartulalni, aki szulinapot unnepel.

Tehat minden szulinaposnak

BOLDOG SZULETESNAPOT KIVANUNK!

Zolika & Magi
Vendég

Lanyok!

Vissza olvastam a 2004. szeptember 24-en irtakat.

Hat most itt pityergek. Kép

Magi
Vendég

Sziasztok Lányok!

Szeretném megkérdezni, hogy csatlakozhatok-e még hozzátok?
Én is tavaly szültem, de még csak most regisztráltattam magam a Babaneten.

Ha igen, akkor még írok többet is magunkról.

smiley
smiley

Igen, 18.30-kor folyt el a magzatvíz és 22.40-kor megszületett Liza baba.

A

KépKép
Áron

Sziasztok!

BOLDOG SZULINAPOT KIVANUNK MONSERATTNAK!!!KépKépKép

Ja, es koszi mindenkinek a valaszokat, akkor megse szoktatom ra Elisat a cumisuvegre inkabb veszek en is szelepes csuros poharat, mivel a mostani nem szelepes es csak szetlocsolja a vizet is ha egyedul iszik. Jol ertem, hogy a szelepes poharbol csak akkor jon a folyadek ha szivja?

Elisa es Tcis

Kép

Kép
tcis

TonticaKép
Boldog szülinapot KisfiatoknakKépKépKépKép

TcisKép
Jól érted, csak akkor jön belőle az itóka, ha a babus szívogatja. IT'S MAGIC !

SmileyKép
Semmi akadálya, hogy csatlakozz, elvégre ez itt egy nyitott fórumKép SZERINTEMKép

PocóKép
Ez a hajpöndörgetős kép annyira tipikus ! Mintha csak Hannát látnámKép

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Képzeljétek Áron ma (9,5 hónaposan) kanapéba kapaszkodva felállt.
Tudom, hogy ti már jártok meg minden, de nekem ez olyan nagy örömKép

Andrea

KépKép
Áron

AndiKép
Gratulálok Áronnak ! Igazad van, én is már mindkét gyerekemmel túljutottam a felállás "csodáján", de pontosan tudom, hogy ez milyen fantasztikus dolog Neked is, Áronnak is és persze az egész családnak. Én is színtisztán emléxem arra is amikor Hanna felállt és arra is, amikor Marci felálltKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból, Döbröntéről. Nagyon jól sikerült!

Egy rövid beszámoló:

Reggel, indulás előtt még felvágtuk azt a tortát, amit én sütöttem, és Dáviddal együtt elfújtuk a tortát, és le is lettünk fényképezve, szóval teljesült ez a kívánságom is. Kép Tudom, külsőség - de azért jólesett. Kép

A nyaralás hihetetlenül jól sikerült, tökéletes volt az egész. Én nem gondoltam volna, hogy egy egyéves bébi ennyire tudja élvezni a nyaralást, de Dávid már az első perctől kezdve teljesen fel volt dobva, nagyon élvezte és értékelte a környezetváltozást, az új dolgokat, mindent.

Sokat kirándultunk, a szálloda gyönyörű volt, a személyzet nagyon-nagyon kedves, minden tökéletesen tiszta, a kaja leírhatatlanul jó, a környék csöndes, kedves, barátságos, tiszta, szép, útszélen legelésző birkákkal, tehenekkel, kecskékkel, csörgedező patakkal - a patak Dávidnak különösen tetszett, tátott szájjal nézte.

A szomszéd asztalnál egy 7,5 hónapos kislány ült, akivel Dávid folyamatosan kommunikált, így egyetlen reggeli, ebéd vagy vacsora sem volt unalmas: folyton sikongattak egymásnak, le sem vették egymásról a szemüket.

Jót úsztam a szálloda medencéjében, olyan jól esett! Dávidot a pezsgőfürdőbe vittük be, mert az volt meleg vizű, de nagyon félt a pezsgéstől, zubogástól, így lekapcsoltuk a "pezsgést", és úgy vittük be a vízbe. Ráfektettük egy úszógumira, öt perc alatt "elájult", ott aludt a medencében, ringatózva. Tud élni a fiam. Kép Aztán egyszercsak magától beindult újra a zubogás, de annyira aludt, hogy arra se ébredt fel, sőt arra se, amikor "kioperáltuk" az úszógumiból, törölközőbe csavartuk, felvittem a szobába, megtöröltem, levágtam róla ollóval az úszópelust Kép, arra ébredt, amikor mindezek után kivettem alóla a törölközőt. Kép

Nem akarlak untatni titeket a részletekkel, de nagyon-nagyon jó volt tényleg, vannak képek is, csak még le kéne kicsinyíteni.

Most visszaolvasok.

Puszi, Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

TonticaKép
Anno engem is hazakuldtek, hogy ez meg eltarthat par napig, be is voltam rezelve rendesen. Igaz en akkor meg nagyon vigyorogtam, de 2 ora mulva visszamentunk persze mar vigyorgas nelkulKép es bent is tartottak mivel mar felig kinyiltam. Ugy latszik ez igy mukodik errefele.

AndiKép
Gratula a felallashozKép En is tisztan emlekszem amikor Elisa felallt orultunk a ferjemmel mint a kismajmokKép Utanna jott a lepegetes, a butorok kozott kozlekedes es vegul elindult. Ezek a dolgok nagy oromot jelentenek a szuloknek. Gondolom en is transzba lettem volna ha a baratnomnek epp akkor folyik el a magzatvize amikor velem van, es meg nyilvanos helyenKép

Tcis

Kép

Kép
tcis

Beszti Kép, Dávid jól érezte magát a szülinapján, és valóban ez a lényeg. Csak nem tudta mire vélni a nagy nyüzsgést: lufik, torta, egy csomó ember, ajándékok stb.
Hanna tök aranyos - vajon min gondolkodik ennyire?

Trompipi Andi Kép, biztosan nem könnyű most neked, és szerintem is nagyon jó, hogy éjjel még szopizik Pipike.
És egyáltalán nem biztos, hogy le fogsz maradni az első lépésekről és az első szavakról. Hátha azokat kifejezetten neked tartogatja. Kép

Kép

Kép
liv

LivKép

Orulok, hogy jol sikerult a nyaralasotok es jol ereztetek magatokat. Nagyon tudjak elvezni ezek a babok a kornyezetvaltozast. Mi eleg sokat megyunk es Elisa mindig elvezi az uj dolgokat.
Jo, hogy csinaltatok kepet kettotokrol igy legalabb meg lett orokitve anyuci es imadott picifia a 1. szulinapi tortaval, de azert a tortat nem kellett volna elfujni csak a gyertyatKép

Tcis

Kép

Kép
tcis

TonticaKép
Kívánunk mi is nagyon boldog születésnapot Monseratenak!

Áron-AndiKép
gratulálok a felálláshoz.

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

LivKép
várjuk a fényképeket!

SmileyKép
jöhetnek a további információk Rólatok!

TonticaKép
A dackorszak még csak most következik, úgyhogy szerintem ne reménykedj. Ahogy Pocó is írta ez egyre rosszabb lesz. Az én nagyobbik fiam néha, vagy gyakran?, olyan mintha nem is hallaná amit kérünk tőle, de szerencsére ettől még imádnivalóak!Kép

Áron-AndiKép
gratulálunk a barátnődnek, szerencséjére gyorsan jött ez a baba.Kép

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Kata! Az az érdekes, hogy nálunk Fanni idáig nem szokta húzigálni a haját. Ez újdonság nekünk Kép

Tcis, van olyan üveg is, ami csepegésmentes. Nekünk is ilyen van.

Smiley, gyere nyugodtan, üdv a körünkben Kép

Monserratnak boldog szülinapot Kép

Pocó

Kép
Kép
pocó

Móni Kép, Smiley Kép, üdv. itt, gyertek máskor is.

Andi Kép, gratula Áronnak a felálláshoz, ez tényleg nagy öröm! Kép

Tcis Kép, khm, ööö, izé... Tényleg csak a gyertyát fújtuk el. Kép Bár a tortaelfújás biztos látványosabb lett volna, az megért volna pár kinagyított fotót is. Kép

Liv

Kép

Kép
liv

Nagyon aranyosak vagytok, koszonjuk a jokivansagokat, nagyon szep nap volt,bar nem ma unnepelunk de egesz nap fulig ert a szank. Voltunk lenn a parton,aztan meg kinai etterembe, egyevesunk nagyon jol viselkedett ma egesz nap,ez volt az o ajandeka. Kép

Liv Kép nagyon orulok, hogy ilyen jol sikerult a nyaralas, szoval Davidod mar szerelmes?! Kép Rakjal am fel kepeket minnel elobb!!!

Aron Kép tenyleg nagyon-nagy gratula a folallashoz, minden apro fejlodes nagy elmeny a babanak es a szuloknek.

Tcis Kép igy visszagondolva jobb volt otthon "szenvedni" mintha a korhazban lettem volna, itthon azt csinaltam amit akartam. Olyan jo ra visszaemlekezni pedig akkor iszonyatosan szurnyunek ereztem. Kép Ma mondtam a paromnak, hogy szivesen dolgoznak szulesznokent mert annyira szep a szules, csodallatos elmeny.

Dino Kép van valami csel ahogy szepen meg lehet oket tanitani szotfogadni vagy eleve kudarc?

Lanyok mit gondoltok a fegyelmezesrol, fenekrecsapas, kiabalas vagy szep szoval, ki mire eskuszik?

Smiley Kép kivancsi vagyok? Kép Sajnos en is lemaradtam, kb. fel eve vagyok csak itt de nagyon jo a tarsasag, mindig nyugi van, mindenki kedves, erdeklodo, itt soha nincs veszekedes (mas topikokban tapasztaltam) szoval kar, hogy nem talaltam ide elobb, mert milyen szep lett volna egyutt vegigizgulni a terhesseget, a szulest, az elso honapokat. A masodik terhessegemnel (remelem lesz Kép ) mar resen leszek. Kép

Bocsi, hogy megint teszek fel kepeket de olyan jo eldicsekedni Kép Nagyon szep, boldog napunk volt hadd osszam meg veletek! Kép
Szulinapi ajandek:
KépKép
Kis romantika Kép :
Kép
Es megegy kis romantika lanyoknak Kép : (olyan edes volt, muszaly volt lefenykezenem igy)
Kép

KépKép
KépKép
tontica

SziasztokKép

LivKép olyan jó volt olvasni, amit a nyaralásról írtál, biztos nagyon nagy élmény volt!!Kép Várjuk a képeket! És persze történeteket is, mert nem unalmas, sőt!!Kép

TonticaKép Gyönyörű kisfiad van, igazán büszke lehetsz rá!Kép Bazsi is szokott így ülni, valahogy így kényelmes nekik, nekem kitörne a lábamKép Pedig régen még ment is. Nagyon csinos vagy a képen!!Kép Boldog szülinapot Raticonak!!Kép
Tényleg jó ez a topic, nem volt még itt veszekedés, miért is lett volna?Kép És ez tényleg nagyon jó!Kép Ahányan vagyunk, annyiféle nevelési elvet tartunk fontosnak, de nem próbáljuk a másikra ráerőltetni, max. elmondjuk, hogy hogy látjuk. Hiszen ez a lényegKép

Áron-AndiKép Gratulálok, ez tényleg nagy szó, mi is úgy tudunk mindennek örülni, amit csinál Balázs, napról napra többetKép Minden baba más-más ütemben fejlődik, de a lényeg, hogy mindannyian megtanulják, amit kellKép

Balázs pl. elég sokáig nem akart pát inteni, pedig szoktunk neki pápázni. Erre szerda este, mikor jöttem ki tőle a szobából, integettem neki és visszaintegetettKép Azóta probléma nélkül int pátKép A tapsolás pl. még mindig nem megy, pedig van itt olyan kisbaba, aki már 7-8 hónapos kora óta tapsol. Meg remekül tud puszit adni, fogócskázni, anyát gyömöszölni, tesóval bújócskázniKép Hát, majd megtanulja a többit is Kép Viszont már a 12. foga jön szerintem, mert éjjel 3x is felkelt, és a jobb alsó rágófoga tetejét már érzem az íny alatt. Remélem, áttöri, mert szegénykémet meggyötri nagyon.
Nem is meséltem még azt hiszem,, hogy múlt hétfőn voltunk méredzkedésen, és 9250 gramm. Már olyan nehéz, jól belehúzottKép Megnéztem Ákos könyvét, ennyi idősen még csak 8610 volt. Vasat kapja még Bazsi, doki szerint ettől is van ilyen jó étvágya. De még mindig azt mondta róla az egyik ismerősünk, hogy milyen vékonykaKép
Szerintem nem az, néha olyan érzésem van, mintha sózsákot emelgetnékKép Lecseréltük mi is a kocsit, mert már úgy alig bírtam megemelni, hogy Bazsi ült benne, és semmi mást nem vittünk magunkkalKép

SmileyKép üdv a csapatban, már miért ne írhatnál Te is?? Nem zárt fórum, mesélj magatokról!

Lányok, annyira büszke vagyok a fiaimra!!Kép Kicsit csöpögősnek hangzik, de Ákos most kezdte az iskolát, Balázs is egyre több mindent tud....ahhoz képest, hogy eddig az oviban állandóan volt valami probléma Ákossal, tegnap kérdeztem a tanító nénit, hogy van-e valami gond, azt mondta, hogy semmi baj nincsen, már egy csomó matricát meg Kép fejet meg piros pontot hozott. Persze, azért van már két Kép fej is az üzenőben, mert be nem állt a szája ebéd közben, de azóta ezt megbeszéltük, és látom rajta, hogy roppant módon igyekszikKép
A rajzolás meg a színezés nehezebben megy, de azt is gyakoroljuk, hiszen 1. és 2. osztályban sokat rajzolnak, amíg nem tudnak írni rendesen.
Bocs, hogy ezt a sokmindent rátok zúdítottam, hiszen mindenki a saját csemetéjére a legbüszkébb, de jólesett elmondaniKép

Pusz mindenkinek
Lau
lau

Sziasztok!

Most picit el voltam tűnve Kép, múlt héten végig suliban voltam. Szerencsére Livike is jól viselte (ott volt velem a baba-mama szobában apájával, meg egy csoporttársam babaájával+apájávalKép - szünetekben meg jártunk szoptatni Kép) Azóta meg 2 napba telt, míg visszaolvastam Kép. Legalábbis mire végigolvastam egy adagot, felébredt Livike, ahogy ez lenni szokott Kép.

Szülinapomra kaptam egy új fényképezőt, úgyhogy most megint ezerrel fényképezek Kép. Ez a legújabb kedvencem Kép:
Kép
Livike hétfőn lett 10 hónapos (a többséghez képest még fiatalka, de nekem felnőtt nőci Kép). Most 74 cm és 8,5 kg. És, mint a fotón is látható, rákapott a nyelvnyújtogatásra Kép.Egész nap bírja lógatni a nyelvét, és jókat nevet rajta Kép.

AnitaKép: ugye Eszti egyidős Livivel, Ti hogyhogy vettetek neki szandit? Õ már jár? Livi, bár 6 hónaposan felállt, de járni nem hajlandó (még ha a kezét fogjuk se, mert rögtön ül le, pedig tudna, mert ha nem veszi észre magát, kapaszkodás-állás közben ha megfog egy játékot, áll úgy, hogy nem kapaszkodik semmibe, és ha észbekap, szépen egyensúlyozva leguggol, és leülKép), úgy van vele, hogy mászva is eljut mindenhová Kép. Így én még szükségtelennek tartom, hogy vegyek neki cipőt. (lakásban nálunk meg amúgy sem kell).

Megyek, mert kitőrt a balhé Kép.

Smiley, írjál többet magatokról Kép.

Timi

Kép
Kép
timóca

Nem is volt olyan nagy gond, csak felmászott a fotelba, és nem tudott lejönni Kép.

Kép
Kép
timóca

Lanyok,
imadlak benneteket olvasni,olyan jo,mindig ezzel kezdem a napom,nem is engedem a ferjemnek elvinni a laptopot a munkahelyere..Kép
Tenyleg az a legjobb ebben a topicban,hogy mindegyiktek nagyon kedves,semmi morgolodas,(Mondjuk tok furcsa szamomra,hogy emberek kepesek veszekedni meg irasban,szinte ismeretlenul is),mindig mindent meg lehet "beszelni". Sajnalom,hogy nem kezdtem az elejetol irni,pedig mindent olvastam am.Kép Kar,hogy nem ismerlek annyira benneteket, mint ti tobbiek egymast.Es az is szuper,hogy mindig egyutt vagytok oromben,banatban egyarant!
Szoval szeretek itt lenni,koszonom mindenkinek!

Mi holnap unnepelunk elsot.A legizgatottabb a nagyteso,le akarja enni a rokamarcipant a tortarol.Kép Azert lesz roka,mert Csongi Csani altal adott beceneve Rokica a Futrinka utcabol.O a Buksi,apa Morzsa batyo,en pedig Cicamica. Honapok ota kovetkezetesen igy is szolit minket.
Csongor 74 cm es 9,4 kg.nagyon kisbabas a feje szerintem,gondolom,a haja miatt,total pihes meg.Elnezegettem a legutobbi talis kepeiteket,hat minden srac olyan nagyfius volt hozza kepest!
Most mennem kell fozni.

Inimma
inimma

Sziasztok Lányok!

Először is köszönöm, hogy fogadtok bennünket!Kép

Szóval magunkról:

Nekünk egy igazán virgonc állandóan izgő-mozgó kislányunk van Flóra Zsófiának hívják és október 3-án lesz egy éves a kisdrága.
Mindent kipakol, kirámol, leszed szóval végzi a dolgát.Kép

Újabban állandóan jajjgat mindennek a babáknak a játékainak a kajának.

Édesen sok-sok hej-hej kíséretében megsimogat bennünket, de főleg magát.Kép

De aszem folyamatosan mesélek majd ja és megpróbálok egy képet is feltenni ide, remélem sikerál.

SmileyKép
smiley

Sziasztok!

Minden mostanában szülinaposnak Boldog Szülinapot!

Timi,
nagyon jól sikerült ez a kép Livikéről, igazi nőci!

Smiley,
üdv közöttünk. A képet elnézve a te lánykáddal is lesznek gondjai egy-két fiatalembernek, micsoda csábos mosolyKép

Liv,
Benedeknek már 3 bébitaxija van a rokonoknak köszönhetően, ebből kettőt tartunk a lakásban, s szerinte nagyon menő dolog egyszerre két autót tolni. Kicsit irigykedem a nyaralásotokra, örülök, hogy ilyen jól sikerült. Ja, s nálunk se volt az az igazi, általam megálmodott szülinap, nagyszülők eltolva, más-más időpontban köszöntötték, a babás társaság, akit szerettem volna meghívni, még mindig nem jött össze (de előbb-utóbb meglesz a pótszülinap). Hármasban ünnepeltünk, de mivel késő délutánra ért haza a párom, Benedek már álmos-nyűgös volt, a tortánál nyafizott, nem is kért később se egy falatot se belőle, de legalább a játékok tetszettek neki.

Tegnap délelött feltűnt, hogy nagy a csend a konyharészen, gondoltam, megnézem, mit ügyködik őkelme ott, épp melyik szekrényt üríti ki. Az asztal alatt guggolt, s az asztalról ellopott almát tömte a fejébe. Nem is engedte elvenni annyira sem, hogy megmossam, végül betettem a székébe, s az alma kétharmadát elmajszolta. Annyira tetszett neki, hogy délután is szerzett egyet, ezt legalább sikerült elmosnom. Ma reggelre már tökéletesítettem a dolgot, megmostam, kicsumáztam egy almát, s így adtam egészben oda neki. Annyira édes, ahogy a hatalmas almát tömi a szájába, ami végül úgy néz ki, mintha kisegér rágta volna körbe.

Most a hétvégéig csak kettesben vagyunk, párom Lengyelországban konferenciázik. Totál hulla vagyok szokás szerint, megpróbálom Benedeket az éjszakai kelésekről leszoktatni, ő viszont a nappali alvásról akar leszokni, amitől többnyire totál álmos és nyűgös. Valószínűleg több foga is jön, bár nem engedi megnézni, de 8 már biztosan van. Piszkosul kijött az allergiám, már évek óta nem jártam ilyen rosszul, mint az idén. Ki se léphetek a lakásból, mert utána napokig 'haldoklom'. Mivel ketten vagyunk, muszály legalább kaját beszerezni... A hab a tortán, hogy lassan egy hete belerúgtam az asztalba, s a kislábujjam miatt se cipőt nem nagyon tudok húzni, se nagyon mászkálni. A szüleimhez se tudok hazautazni, hogy egy kicsit ők foglalkozzanak Benedekkel, mivel Kecskemét az ország egyik pollennel legszennyezetteb területe, s tapasztalatból tudom, hogy ott még pocsékabbul lennék.

S ha már így belejöttem a panaszkodásba, idegileg megvisel szegény Waldemár görényem állapota is, mert bár az elmúlt napokban egész jól érezte magát, de állandóan bennem van, hogy azt nézem, mikor romlik az állapota, nem épp aznap megy-e el, vagy mikor kell nekem meghoznom azt a szörnyű végleges döntést...

Ráadásul már 3,5 kg-ot híztam, s míg Benedeknél kifejezetten taszított az édesség, most a fáradtság meg az idegeim miatt állandóan azt tömnék magamba (persze rendes kaját meg nem sokat eszem, de ezen most javítunk, jövő héttől újra rendelek ebédet) S az is baj, hogy úgy látom bejön az, amit az lll oldalán olvastam, hogy a terhesség egy szakaszától lecsökken a tejmennyiség. Szegény Benedeken sokszor látom, hogy lelkesen szopizik, de nincs nagyon mit. Igazából én már abbahagynám a szopizást, mivel nekem igencsak fáj, főleg amikor akrobatamutatványokkal próbálkozik közben, de neki annyira fontos, hogy nincs lelkierőm megfosztani tőle.

Bocsi, hogy így kijött belőlem a panaszkodóbajnok, de most magam alatt vagyok.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Sziasztok,

KOrmiKép Annyira sajnálomn... Jól összejött most minden. Szerintem próbáld meg egy pcit Benedeket nevelniKép( mintha lehetne ugye), hogy neked is kényelmes legyen, elvégre már egyéves nagyfiú. Jó dolog a szopi, én is imádom, ha összebújunk, de ha fáj, meg ilyenek, akkor szerintem függeszd fel. Utána, meg úgyis tobzódhatsz majd akár kettővel isKépKép

SmileyKép Üdv köztünk. Édes nagyon a lányodKép

SunimumKép Nos, én egy nagy dobozos joghurt felét vettem. A gyümi a recept szerint 20 dkg, de szerintem ne centizzél, hanem amennyit gondolsz. A tortában a túrós gyümölcskrémbe bele kell keverni a joghurtos zseléfixet aztán zuttty a keksz tetejére.Annyira aranyos a lányodról a kép a profilodbanKép

A nyaralósosoknak jó idejük voltKép Liv; örülök, hogy sikerült fotózni.

LauKép Egyáltalán nem hangzik csöpögősen. Én az egyszemtől is folyton elolvadok, hogy milyen okos. Látom Bazsi úgy döntött, hogy nem aprózza el a fognövesztéstKép Ákos iskolásKép Olyan hamar megnőnekKép és perszeKép

AndiKép Áron felálláshoz gratulaKép

Bocs, hogy nem válszoltam mindenkinek, de fut a lakás és lassan Kornél is.

Üdv;
Vera

hvera

Tontica Kép, nevelési elvek: én abszolút nem vagyok híve a fenékre csapásnak és hasonlóknak, szerintem a szép szó és az okos érvek többet érnek. A gyerkőc pedig (amikor már tud) érveljen, magyarázza meg, mit miért csinál, és még lehet az is, hogy igaza lesz. Ha én megütném a gyerekemet (és itt nem komoly verésre gondolok, én pl. még a kezére se tudnék ráütni), utána biztos 2 hétig nem aludnék a lelkiismeret-furdalástól.

Lau Kép, büszke lehetsz a fiaidra, és máskor is írd le ezeket a dolgokat; nekem is jól esik itt leírni minden örömöt (ne adj' Isten bánatot).

Voltunk ma szemészeten, pont jókor, mert Dávidnak az egyik szeme kicsit gyulladt, és pont ma reggel az egyik váladékozni is kezdett. 5 napig kell szemcseppet csöppenteni mindkét szemébe, naponta 5x! Hát, nem egyszerű, gondolhatjátok...

Timóca Kép, jól emlékszem, hogy pár hete te küldted át a freemailemre a babanetről a gyerekbarát nyaralóhelyek címeit? Utólagosan még egyszer köszönet érte, mert onnan választottuk ki Döbröntét, ahol tényleg nagyon jól éreztük magunkat.
Milyen suliba jársz, ahol van baba-mama szoba???

Én is szerettem volna idéntől újra suliba járni, jelentkeztem is, de vissza kellett mondanom, mert nem indul esti, én pedig az egész napos levelezőt nem vállalom, amíg Dávid szopizik. Fontosabb a szopi a sulinál, úgyhogy majd jövőre.

Hihetetlenül jó ez a kép Livikéről! Kép

Inimma Kép, boldog szülinapot Csongornak!

Liv

Kép

Kép
liv

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: