Sziasztok!
Itt vagyok, visszaolvasva és készen a hosszú levélkémre!
Először is köszönjük szépen a hófordulós köszöntéseket! Hihetetlen, hogy már ennyi idő eltelt és ennyit töltött a pocakomban is. Néha elmélázok, hogy az elmúlt 1,5 évben - mióta köztünk van a kis Pöcök - egy kis gombostűfejnyi vacakból milyen édes-okos-gyönyörű-rosszcsont Marcika lett
Mióta nem jelentkeztem fogaink száma tovább bővült. A hétvégén végre bejutottam a szájába egy röpke vizsgálat erejéig és felfedeztem az újabb, azaz 8. fogacskát. Valszeg már pár napja ott figyelhetett, csak épp a nagysága nem nyitotta a száját vagy az ujjamat hagytam volna ott veszteségül, ha sokáig ellenségeskedem
Marci azóta is folyamatosan feláll, mászik irdatlan sebességgel, egy pillanatra sem ül nyugton. Lényegében egy rosszcsont örökmozgó. Tegnap megpróbálkoztunk mi is a virágföldevéssel, nagy-nagy sikerrel

Kétszer is jutott a bendőbe és a jelek szerint nagyon ízlett a dolog. Gábor a pelusozásánál még a pelusban is talált földdarabokat.
Mi is okosodunk ezerrel: beindult a pá-pá, a tapsikolás. Egyenlőre ennyi, de szerintem nem hagyjuk ennyiben a dolgot

Egyre jobban csalafintáskodik.

Egyszerűen meg kell zabálni, de néha (mint minden normális gyerek) az őrületbe kerget, amihez Neki néha kb. 5 másodperc is elegendő...
Zsófi!
Jó, hogy újra ilyen erővel itt vagy közöttünk!

Bence nagyon édi és tényleg jó nagy baba. Súlyra mennyi? Gondolom karra Te is erősíthetsz a segítségével. Mennyit eszik Bence? Szopizik még?
Kis irigyke! De most én irigykedem Rád, hogy ilyen jól lefogytál, bár tudom, hogy tettél is érte rendesen, hisz rendszeresen tornázol. Én egy hete szörnyedtem el magamon végérvényesen, úgyhogy itthon elkezdtem tornázni, Norbi módra eszem (bár a mai nap erős kivétel volt ezalól

). Remélem előbb-utóbb lesz eredménye is.
A kirándulások biztos klasszak lehettek. Nekem az a környék, amerre jártatok, a szívem csücske, mert én a Dunakanyar kapujában (hú, de szépen írtam

) nőttem fel, Vácon és Sződligeten.
Ha már ennyire be van sózva a sejhajod, akár Érdig is elgurulhatnátok! Én szeretettel várlak Benneteket! Sajna én jogsi híján kevésbé vagyok mobilis. Hétvégéink foglaltak, de hétköznap gyertek bármikor! Írj, hogy mikor jó!
Dia!
Tényleg jól összekavartad itt a dolgokat!

Köszi a mackót! Barátod csak holnap tudja megcsodálni
Remélem örömmel tölt el a levelem
Gigi!
Ez a 16 év tényleg nagyon durva folyamatosan otthon. Én biztos becsavarodnék, néha még most is így vagyok vele.
Ne izgulj a nyaralás miatt, nem lesz semmi gebasz! Oli ügyi, stramm kiscsákó, úgyhogy ha a kicsi nem csinál, akkor talán a nagyok sem fognak semmi gubancot produkálni
Mica!
Te kis sorstárs! Gettelés, festés, meg miegymás

Mi is az utolsókat nyögjük, de csak azértis megcsináljuk. Mire befejezzük és okés lesz a ház, kezdjük árulni. Mi sem vagyunk normálisak, mi?!
Gratula a Puntohoz! Apósoméknak is az van és nagyon szeretik!
Katával mi van mostanság? Nem tudtál beszélni vele tali ügyben? Ha túl vagytok a melón, akkor gyertek! De pihenésképpen is jöhettek ám!
Zolika eszik rendületlenül? Gondolom még Õ sem fogyott el
Köszönjük a külön puszit!
Kata!
Ezúton is próbálkozom: Merre vagy? Jól vagytok? Pár sor erejéig, ha tudsz, írj! Pusz!
Györesz!
Gratula Norbika ügyességéhez! Ahogy írtad, úgy elképzeltem, ahogy megy és megy, játszott, lehajolt. Nagyon édes lehetett! Gondolom, hogy dobogott anyai szíved

Hihetetlen, hogy már egy hónap sem kell és már Norbika szülinapját ünnepelhetjük.
Marci a múlt héten lepett meg, mert egyik pillanatról a másikra elengedte az ágyat, amibe kapaszkodott. Nála szerintem csak mi lepődtünk meg jobban. Persze esett egy nagyot, de ügyesen, így nem lett gond. Ágynál, asztalnál, szekrénynél kapaszkodva lépeget oldalazva, de ha megfogjuk a kezét, akkor mindig leül.

Nem baj, majd eljön a mi időnk is
Márti!
Sokkal, de sokkal kevesebb munkát Neked! Rossz, hogy nem tudsz jönni írni! Meg rossz, hogy nem tudtok kijönni hozzánk!
Gigi nagyon édi lehet, ahogy Györesz írta, egy igazi kiscsajszi lehet, aki már most megőrjíti a srácokat!
Saxi!
Hajrá házvásárlás! Szorítok Bogidnak is az ovihoz, de eddig tényleg jól hangzik a dolog, jól bírja és szereti

Lilike evőkéjét írigylem, nálunk egy kis múlt heti felledülés után ismét "nem eszem" időszak van.
Csatlakozom Diához és kérjük az apró bejelentkezéseket is!
Barbi! Évi!
Nyaralóbrigád! Gyertek és fájdítsátok a szívünket a nyaralós beszámolótokkal és a szebbnél szebb fotókkal!
Anikó!
Krisztike remélem már teljesen meggyógyult és minden rendben nálatok! Fogacskákkal mi a helyzet? Változatlanul megnehezítik a napjaitokat? Remélem egy kis szünetet hagynak azért Nektek!
Szilvi!
Veletek mi van???!!! Nagyon, de nagyon régen voltál már! Ugye, minden rendben!
Sofka! Judit! Kriszta! Andi! Nagy a csönd felétek is! Ha tudtok, írjatok!
Ha valakit kihagytam, akkor nagyon-nagyon szégyenlem magam
Most asszem már tényleg megyek, mert ha felrakom ezt a levelet, rögtön kiakad a Babanet
Mindenkinek jó éjszakát (bár szerintem már csak én vagyok itt

) és sok-sok puszit: Melinda